Winamp Logo
Morten Resen: Startup Cover
Morten Resen: Startup Profile

Morten Resen: Startup

Danish, Financial News, 7 seasons, 86 episodes, 2 days, 12 hours, 8 minutes
About
Følg skabelsen af min techvirksomhed - helt fra bunden. Intet er hemmeligt, og du er med alle steder! Til de vigtige forhandlinger, svære møder og umulige overvejelser. Både når det går godt, og når det går knap så godt! Og blot for en ordens skyld: Intet er planlagt på forhånd, og jeg aner ikke, hvor det ender. God fornøjelse!
Episode Artwork

GoLittle goes.. podcast!

Siden den verdensomspændende lockdown har GoLittle været udfordret. Det er svært at bygge en TripAdvisor til børnefamilier, når vi hverken må rejse eller være sammen. Derfor har vi siden foråret arbejdet på et helt nyt forretnings-område: Podcasts - til børn og deres forældre. Og tirsdag d. 1. december lod vi champagnepropperne springe! I denne særudgave kommer du med til lanceringsmøde. Du kan finde Go' nat med GoLittle, der omtales i episoden, lige her: https://link.chtbl.com/z1wuTKHU Jeg vil blive umådeligt glad, hvis du vil abonnere på podcasten og anmelde den i din podcast-app. Det vil hjælpe den godt på vej ud til en masse børn og deres forældre!
12/3/202016 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Ny podcast..

Hent den helt nye podcast til børn fra GoLittle: https://plnk.to/golittle
7/21/202014 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

En STOR nyhed!

Se meget mere og subscribe til #golittlestartup på YouTube. Så kan du følge med i historien om GoLittle - med billeder på. Jeg har nemlig forvandlet podcasten til Danmarks - og måske verdens (?) - første ongoing dokumentar, hvor du kan følge opbygningen af et startup helt tæt på. Jeg håber, du har lyst til at følge med og ikke mindst, at du vil like og kommentere episoderne. På gensyn!  
9/25/201920 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

BONUS: En speciel hilsen

Denne her lille "bonusepisode" er egentlig ikke en episode. Og jeg ved heller ikke, hvor meget bonus der er i den. Men jeg synes alligevel, at du skal høre den :o) P.S.: Sæson 3 er netop udkommet..
4/6/20186 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

RECAP: Sæson 1 - del 2

Her får du den sidste af to opsamlingsepisoder med alle højdepunkterne fra hele sæson 1 - alle 24 afsnit - af min startup podcast, hvor du kan følge opbygningen af min virksomhed, GoLittle. Så er du ny lytter af podcasten, kan du springe på her og være helt opdateret på udviklingen, inden sæson 2 får premiere til august. Husk også, at du kan følge GoLittle her: http://facebook.com/golittleapp Og du kan skrive til mig her, hvis du har kommentarer, inputs, tips eller andet på hjerte. God lytter!
7/16/20171 hour, 10 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

RECAP: Sæson 1 - del 1

Her får du den første af to opsamlingsepisoder med alle højdepunkterne fra hele sæson 1 - alle 24 afsnit - af min startup podcast. Så er du ny lytter af podcasten, kan du springe på her og være helt opdateret på udviklingen, inden sæson 2 får premiere til august. Husk, at du kan følge GoLittle her: http://golittle.dk http://facebook.com/golittleapp Og du kan skrive til mig her, hvis du har kommentarer, inputs, tips eller andet på hjerte: http://mortenresen.dk God fornøjelse!
7/7/201753 minutes, 26 seconds