Winamp Logo
Morgenklubben med Loven & Co Cover
Morgenklubben med Loven & Co Profile

Morgenklubben med Loven & Co

Norwegian, Comedy, 17 seasons, 866 episodes, 5 days, 12 hours, 29 minutes
About
Start dagen med et smil med Kim Dahl, Geir Schau og Øyvind Loven mandag til fredag fra 05:59! Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser.
Episode Artwork

Best of uke 15 - Morgenklubben med Loven & Co

Kaos planleggingen til Kim sitt bryllup fortsetter. Kim kaller inn til møte for å diskutere om det er innafor å spørre gjestene om å ta med 1 flaske vin hver. Blir det yes to the dress til brudekjolen fra Ellos eller må kanskje Kim få hjelp av noen trofaste lyttere? Grovis og topp 10 liste er som alltid med. Kos deg! 
4/12/202448 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Best of uke 14 - Morgenklubben med Loven & Co.

Kort uke, mye innhold! Kim har bestemt seg for å gifte seg til under 30 000, Anne Lindmo er på besøk og Geir forteller fortsatt vovede vitser!
4/5/202452 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Best of uke 12 - Morgenklubben med Loven & Co.

Inngangen til palmehelgen! Siste innspurten før hallingspretten og litt innslag fra her og der! God påske!
3/22/202447 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Best of uke 11 - Morgenklubben med Loven & Co.

Denne uken har vi spurt lytterne om det er tjent med fire arbeidsdager, istedenfor fem. Vi har hatt besøk av lege og forfatter Nina Brochmann som er aktuell med ny podkast, og har selvfølgelig feiret biff og blowjob-dagen!
3/15/202457 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Best of uke 10 - Morgenklubben med Loven & Co.

En fin uke med mange gjester og mange flotte innringere! Vi har hatt Ulrikke innom, Relasjonspodden, Siri Kristiansen, Anders Aukland, snakket med Tine Sundfør om ultraprosessert mat og masse, masse mer! God fornøyelse!
3/8/202449 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Best of uke 9 - Morgenklubben med Loven & Co

Loven var overlykkelig av å høre fuglekvitter på vei til jobb på mandag. Vi har markert skuddårsdagen og viste du at vi nordmenn er i verdenstoppen på de som spiser mest sjokolade? Putin portrett av peniser tar av på internett og vi har også besøk av programleder Tom Stiansen. Grovis og topp 10 liste er som alltid med. Kos deg! 
3/1/202451 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Best of uke 8 - Morgenklubben med Loven & Co

Sugemerker og hvordan traff du partneren din har vært temaer denne uken. I dag er det premiere på det nye TV 2-programmet Spillet. Deltager Victoria Skau forklarer oss litt nærmere hva dette går ut på. Lege Mina Adampour forteller om en kaotisk tur til Norefjell med familien. Du får også et innblikk i Geir sin økonomi.  Grovis og topp 10 liste er som alltid med. Kos deg! 
2/23/202441 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Best of uke 7 - Morgenklubben med Loven & Co

Det har vært en uke med temaet "kjærlighet"! Det har vært valentinsdagen, single awareness day, og vi har også feiret 30-års-jubileumet til OL på Lillehammer.
2/16/202443 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Best of uke 6 - Morgenklubben med Loven & Co

Litt av hva vi har pusla med denne uken! Vi har testet nye produkter, Ronny Brede Aase har vært innom, og hva er den ultimate hevn?
2/9/202447 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Best of uke 5 - Morgenklubben med Loven & Co.

Denne uken har vi hatt besøk av Else Kåss Furuseth, Mina Adampour og Relasjonspodden. Været har herjet og AI tar over!Dette er bare noen av høydepunktene fra denne uken!
2/2/202451 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Best of uke 4 - Morgenklubben med Loven & Co

Er du et like stort surrehue som Kim eller kanskje bor du med ett? Vi snakker også med lyttere om rare steder de har bodd. Morgenklubben prøver seg på sangutfordringen til kollega Kim Nygaard. KEiiNO er på besøk hos oss før de skal for tredje gang delta i MGP. Grovis og topp 10 liste er som alltid med. Kos deg! 
1/26/202450 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Best of uke 3 - Morgenklubben med Loven & Co

Snø, snø og mer snø. Vi har selvfølgelig dekket snøkaoset som har herjet. Hva ville du gjort om du fikk 1,3 milliarder? "Moteloven" tar for seg røde strømper og vi har fått en hilsen fra en tysk radioprogramleder som har lyst å bruke 2024 på og lære seg norsk. Grovis og topp 10 liste er som alltid med. Kos deg! 
1/19/202445 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Best of uke 2 - Morgenklubben med Loven & Co

Denne uken har vi hatt besøk av komikere som er med i LOL- Hvem ler sist? på Prime, og hatt, ja nettopp, hvem ler sist-konkurranse! Vi har også hatt besøk av Relasjonspodden og Astrid S - som for øvrig er aktuell med nye låter og sjangre. Hun prøver også å ta lappen, og hvem kjenner vi i Morgenklubben hun kan ta en øvelseskjøre-runde med?
1/12/202453 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Best of uke 1 - Morgenklubben med Loven & Co

Godt nytt år! Loven er nyforelska og svever på en sky. Geir har blitt morfar. Kim har vært på Gran Canaria og har selvfølgelig noen godbiter å bjuda på fra turen. Vi byr også på tips fra Annema om hvordan  folk på Sørlandet skal takle snøkaoset.  Grovis og topp 10 liste er som alltid med. Kos deg! 
1/5/202450 minutes, 54 seconds