Winamp Logo
Momlife Cover
Momlife Profile

Momlife

Norwegian, Children-Kids, 1 seasons, 110 episodes, 3 days 9 hours 12 minutes
About
En podcast om mammalivet - helt ufiltrert. Marie Reierth intervjuer gjester, fagfolk og deler personlige erfaringer. For sammarbeid: [email protected]
Episode Artwork

#45: Man er sin egen devil med Katarina Petrovic

Katarina har blitt tobarnsmamma, vi prater om det nye livet som tobarnsforeldre, dagene som går så altfor fort, vektingen på oppmerksomhet mellom nr.1 og nr.2. Menn finner en vei rundt og vi damer stresser over never-ending oppgaver i hodet. Katarina har også startet et nytt brand @studiothemodest som dere han sjekke ut på Instagram. 
02/05/202351 minutes 33 seconds
Episode Artwork

#44: Den største prøvelsen i livet med Stine Skogsrud

Fødstegangsmamma, svangerskap, fødsel med tang, tanker om barseltid og fjerde trimester. Stine forteller om at hun omtrent aldri hadde holdt en baby før hun å bli mamma. Sovemedisin, barselgråt, tanker om å være alene og traumer. Hvordan er ekteskapet etter at de fikk baby? Og hvordan planlegger de og implementere de ulike kulturene inn i datterens oppvekst? 
25/04/202359 minutes 26 seconds
Episode Artwork

#43: Missed Abortion med Celina Karine

I dag er så heldig å ha Celina Karine i studio. Hun deler åpent om den tøffe tiden rundt MA, bruker litt galgenhumor som en liten forsvarsmekanisme i sorgen og forteller om hvordan hennes åpenhet rundt det hun har gått igjennom har gitt henne styrke. 
17/04/20231 hour 3 minutes 49 seconds
Episode Artwork

#41: Setefødsel og fjerde trimester med Anette Hovland

To i ammetåka ringes i perm og Anette forteller sin fødselshistorie. Vannet gikk mens kjæresten var utenlands. Vi snakker om panikken for at han ikke skulle rekke fødselen, ting hun skulle ønske hun visste om fødsel, barseltårer og tiden etterpå. Hvor vondt var det å føde? "Alenemor" med baby når kjæresten er borte og barseloppholdet.  
28/03/20231 hour 46 seconds
Episode Artwork

#40: Det ingen forteller deg med snart firebarnsmor Nikoline Anundsen

I dagens episode har jeg invitert Nikoline til studio. Vi prater om svangerskap, fødsel og barseltiden etterpå. Dere lyttere har sendt inn innspill og vi deler egne erfaringer. Nesten alt man opplever er jo normalt og det ønsker vi å sette lys på. I tillegg er Nikoline høygravid og venter snart sitt fjerde barn med samboeren Sebastian Solberg. 
20/03/20231 hour 15 minutes 57 seconds
Episode Artwork

#39: Fødselshistorie med Karianne Vilde

Fra instagrambilde på julaften med heler og 2 cm åpning til dramatiske timer på fødestuen. Vi er to nybakte mødre, litt i ammetåka som skravler i studioet i dag. Karianne forteller sin fødselshistorie hvor hun til slutt etter å ikke ha sovet på 3 døgn dro datteren sin ut selv. Hvordan opplevde hun tiden etter fødselen og hva gjør hun i perm? 2022 var et innholdsrikt år for Karianne og kjæresten som forlovet seg, ble gravide, flyttet inn i hus og nå er de blitt en liten familie. Vi avslutter også episoden med spørsmålsrunde fra dere lyttere. 
13/03/202344 minutes 44 seconds
Episode Artwork

#38: Cool mom & vårtrender med Nathalie Helgerud

Vi mimrer fra moteuken i Paris i da vi var på tur sammen i høst og prater om vårens trender. Nathalie jobber som motejournalist, har vært i motebransjen siden 2007 og sier hun har en fot i Paris i forhold til stilen sin og hvordan hun kler seg. Hvordan kler man seg etter kroppen sin? Og hvordan kombinere trender med det man allerede har i klesskapet? Vi tipser også om gode tips til hvordan man kan kle seg både under svangerskapet og etter. Hvordan kombinerer Nathalie mammalivet med livet i motebransjen? Dette og mer får du høre i dagens episode. 
06/03/202345 minutes 50 seconds
Episode Artwork

#37: Q&A med Georg & Marie

Dagens episode er en spørsmålspod med Georg og Marie. Temaene er fjerde trimester, hvordan forberedte Marie seg til fødsel denne gangen, fødsel 1 kontra 2, hvordan takle lite søvn med 2 barn og hvordan er egentlig overgangen fra ett til to barn. 
27/02/202332 minutes 44 seconds
Episode Artwork

#36: Fødselshistorie med Marie & Georg

Marie har født! Lille Sophia kom til verden 08.02 - Georg og Marie deler fødselshistorien med live-oppdateringer fra fødsel og om den litt kompliserte tiden etterpå med spinalhodepine. 
21/02/202325 minutes 52 seconds
Episode Artwork

#35: Samliv, sterilisering og støv på hjernen med Oda Weider-Krog

I dag har jeg besøk av tobarnsmamma Oda som mange kanskje kjenner fra podcasten Familieliv. I tillegg til å være podcast-vertinne er hun utdannet pedagog og engasjerer seg blant annet for familie, barn og helse. Nå har hun også et spennende prosjekt som jobber med og som kommer i 2024. Hvordan er hverdagen med barn, høyt tempo og mange baller i luften. Og hva gjør Oda når hun skal lade batteriene?
06/02/20231 hour 1 minute 33 seconds
Episode Artwork

#34: Det er deilig å være dansk i Norge med Malina Kragmann

"Det jeg legger ut er det som skjer 5% av tiden". Forlovelse, graviditet, barn, totalrenovering av leilighet , jobb i pr-bransjen- alt det på 3,5 år.Min gode venninne Malina er på plass i studioet og vi skravler om alt fra mammarollen til instagram, hun reiste fra alt og flyttet til Oslo fra København 3 mnd etter at hun møtte mannen sin og hvordan er egentlig hverdagen. Hvordan har hun skapt seg et nettverk i Norge og hva gjør hun jobbmessig nå kombinert med å være mamma til Marley på 1,5 år. 
30/01/20231 hour 5 minutes 52 seconds
Episode Artwork

#33: Eirín Kristiansen deler sin fødselshistorie!

Jeg ringer til Eirín som ble mamma for første gang for 3,5 mnd siden til lille Francis. Nå forteller hun for første gang sin fødselshistorie og forteller om kontrasten mellom rollen hun lenge har hatt som influencer og sin nye rolle som mamma. Vi kjører spørsmålsrunde om graviditet, mammarolle, fødsel, hverdagsliv og livet fremover. Eirin åpner også opp rundt PCOS og husrenovering på drømmehuset som de kjøpte i 2019. 
23/01/20231 hour 5 minutes 5 seconds
Episode Artwork

#32: BFF, bryllup og snart baby med Hanne-Mari Mannerud

To bestevenninner i studio som beskriver hverandre på godt og vondt. Snart utvider vi familien med en baby, Hanne-Mari skal gifte seg til høsten og mye skal planlegges. Marie spår egen fødsel og vi snakker om Hanne-Maris ABC-fødsel, de vanskelige 20-årene og vendepunktet. 
16/01/202337 minutes 13 seconds
Episode Artwork

#31: To høygravide damer på en mandag & fødebag med Benedicte Haugaard

Vi prater om alt fra fødebag, musthaves i graviditeten, forberedelser og tanker om å få to barn til livet generelt om dagen. Benedicte er snart høygravid og har pusset opp hjemme i høst, kjøpt hytte og det er mye som står på agendaen hennes som den business-kvinnen hun er. Marie vil ha ekstra lang seng på føden og Benedicte tar med seg spekeskinke i fødebaggen. 
09/01/202359 minutes 22 seconds
Episode Artwork

#30: Velkommen 2023

Nytt år, nye muligheter. Marie tar en recap på året som har vært og oppsummerer høydepunkter fra lytter-episodene den sesongen som har vært. 
02/01/202329 minutes 3 seconds
Episode Artwork

#29: Nå gleder jeg meg ordentlig - Anette Hovland om graviditeten

I dag har jeg Anette Hovland på besøk i studio og vi koser oss med lussekatter og kaffe. Moldejenta er nå på Oslo-besøk men har slått seg til ro i Stavanger hvor hun og forloveden nylig har kjøpt hus. Hennes fremtidige mann er profesjonell fotballspiller og hun deler hvordan det er å være fotballfrue med avstandsforhold og hvordan dette har påvirket henne. Hva er Anettes planer for jul og nyttår? Anette beskriver det å få en positiv graviditetstest ikke var som hun hadde tenkt. Bekymringer, irrasjonelle tanker og vendepunktet. Anette deler også sine beste klestips til deg med en voksende mage. 
26/12/202252 minutes 1 second
Episode Artwork

#28: Mamabear Hacks vol.2

Mim og Pia var på besøk i studio for snart ett års tid siden. (Linker episoden under). Siden da har deres konto @mamabearhacks på Instagram vokst kraftig. Jeg lurer på hvordan damene kombinerer livet som tobarnsmødre kombinert med jobb og side-prosjektet Mamabear Hacks. I tillegg kommer de med gode tips til hvordan man går fra 1-2 barn og vi snakker selvfølgelig om JUL! https://podcasts.apple.com/au/podcast/mamabearhacks-gjester-podden/id1554814930?i=1000548889748
19/12/20221 hour 13 minutes 50 seconds
Episode Artwork

#27: @PositivFodsel med gründeren Line Svanevik

Jeg ringer til Line bak kontoen @positivfodsel og vi tar en prat om alt fra den engelske kulturen hvor hun bor og livet hennes som trebarnsmor til hvordan hun startet kontoen sin og hun gir sine beste tips til å få en god positiv fødsel. Vi prater også om Lines fødsler, fødehormonet oksytocin, hvordan man bruker avspenning og hvordan man lager et godt miljø under fødsel. 
12/12/202246 minutes 13 seconds
Episode Artwork

#26: Fra 1-2 barn med Cecilie bak MinSpireBarnemat

I dagens episode tar jeg en prat med Cecilie bak kontoen @minspirebarnemat på Instagram. Jeg begynte å følge henne på Instagram etter at jeg ble mamma og har latt meg inspirere av hennes matoppskrifter, kunnskap rundt ernæring og det å skape gode matrutiner for barna. Hun har nylig blitt tobarnsmamma og deler om erfaringene hun har gjort seg. 
05/12/202251 minutes 31 seconds
Episode Artwork

#25: Hva skjer med ABC og det offentlige fødetilbudet? Med politiker Marit Kristine Vea

ABC-tilbudet nedprioriteres og hva skjer egentlig med det offentlige fødetilbudet? Denne debatten er oppe og det er dessverre for få jordmødre på jobb. Hva kan man ta med seg fra ABC og prioritere fremover? Dette har jeg invitert politiker Marit Kristine Vea til studio for å prate om. Hun deler også personlige erfaringer etter å ha født to barn på ABC-klinikken. 
28/11/202232 minutes 11 seconds
Episode Artwork

#24: Hvem er Marte Bratberg som mamma?

Marte sjonglerer jobb og mammaliv og har vært veldig privat rundt familieforøkelsen. Hvordan har det siste året vært? Hva er grunnen til at hun har valgt å holde alt rundt sønnen privat, hva har vært viktig for henne etter at hun ble mamma og hva gjør Marte når hun skal koble av? 
21/11/202240 minutes 20 seconds
Episode Artwork

#23: Fødselshistorie med nybakt mamma Marthe Amundsen

Marthe Amundsen gjester studio i dag og forteller om graviditeten og fødselshistorie. Hva har hun vært redd for? Hvordan forberedte hun seg til fødsel? Hvordan var det å komme hjem med datteren Mynthe og hvordan har tiden som nybakt mamma vært? Marthe har jobbet mange år i Camilla Pihl universet og har nå tatt steget og står på egne ben som selvstendig næringsdrivende. Hva er planen hennes fremover og hvor lenge skal hun være i permisjon? 
14/11/202248 minutes 54 seconds
Episode Artwork

#22: Snart tobarnsmamma og gender reveal med Benedicte Haugaard

Det er mandag morgen og jeg ringer Benedicte for å sjekke inn med småbarns- og snart tobarnsmoren som alltid har så mange baller i luften. Med denne praten er jeg interessert i å komme litt under huden på Benedicte. Hun er svært aktiv med alle prosjektene hun driver med - alt fra egne selskaper til sosiale medier og debatter. I denne praten skal vi bli litt bedre kjent med hvem hun er, hvorfor hun har blitt hardhudet og selvstendig og ikke minst hvordan dette har formet henne til å bli den mammaen man er i dag. Vi prater også om tanker om å bli tobarnsmamma, hvordan formen er og hva hun tenker med fødsel nr.2! 
07/11/202255 minutes 32 seconds
Episode Artwork

#21: Den moderne familien, fire barn og et aktivt liv med Bjørgunn Rushfeldt

Bjørgunn er er et fyrverkeri av en dame, hun ligger ikke på latsiden og har 4 barn i ulik alder. (Og kunne gjerne tenke seg 5-6 barn om mulig.) Hun er opptatt av å utvikle seg i alle forholdene hun er i og i treningen. Jeg inspireres av måten hun tenker på og hun ser glassert for halvfullt og er allergisk mot negativitet. Til daglig jobber hun blant annet som PT, mentaltrener, coach og er en ganske bekymringsløs dame som velger å prioritere seg selv for å kunne gi til de rundt seg. 
31/10/202238 minutes 18 seconds
Episode Artwork

#20: "Matrescence", en sårbar fødselshistorie og kameraet ble redningen med fotograf Malin Westermann

Malin er 26 år, jobber som fotograf og er i skrivende stund i mammapermisjon med sønnen Gabriel på 10 mnd. Hennes store passion er å fange øyeblikk, spesielt i naturlige settinger. Hun jobber blant annet med å dokumentere fasene i morsrollen gjennom prosjektet @eyemamaproject via Instagram. Malin forteller om et ønske om å føde på ABC, den vanskelige fødsel, nyfødt intensiv og om hvorfor fikk hun ikke sønnen på brystet. 
24/10/202245 minutes 21 seconds
Episode Artwork

#19: Tidsklemma, hudpleie-trender og ny jobb i Nomi Oslo med Silje Gundersen

Fra Instagram til gode venninner! Silje har blitt en sparringspartner i livet og på business og er nå blitt en god venninne av meg. Hun har nylig vært med å starte Nomi Oslo som skal bli Norges ledende klinikk innen estetisk medisin og i dag er hun på plass i studio for å fortelle om jobb, småbarnsliv og hudpleietrender. Party- og julebordsesongen nærmer seg og hun gir deg sine beste tips for en glødende fresh hud. Silje tipser også om instagram-kontoen: @melissawoodhealth som kommer med gode tips til å ta tid til seg selv i en hektisk hverdag. 
17/10/202236 minutes 10 seconds
Episode Artwork

#18: 17-år og mamma. En "Gilmore Girls"-historie med Linn Rebecca

Hvordan er det å få barn i en tid hvor man fortsatt er litt barn selv men på vei til å bli voksen? Linn så "Gossip Girl" mens hun ammet, bodde i kjellerstuen til foreldrene sine og kunne ikke betale sin egen mobilregning. Men var det en ting hun visste var at følelsen for datteren Melissa var sterkere enn noe annet hun har opplevd i livet. Linn er i tillegg bonusmamma til en jevnaldrende jente til sin egen datter. Hvem er egentlig Linn? Og hvordan finner man seg selv når man vokser opp sammen med sitt eget barn. Vi prater også om hvordan har hun funnet motivasjon i tidlig alder til å bygge seg en karriere. 
10/10/202238 minutes 5 seconds
Episode Artwork

#17: Egenkjærlighet, yoga nidra & mamma mantra med holistisk livscoach Maria Carlsson

Maria jobber med å guide andre - er hun flink til å guide seg selv i en hektisk hverdag med fire barn? Hva gjør man når man jobber som holistisk livscoach og hva er egentlig en mammasirkel? Maria treffer mødre som deler sine utfordringer og hun hjelper de til å få et bedre liv. For fem år tilbake hadde hun et vendepunkt i hvor hun valgte å fokusere mer på seg selv og kutte ut ting i livet sitt - det har gjort at hun har blitt mer effektiv og får til mer av det hun vil. Marie deler også egne erfaringer som ja-menneske hvor hun til tider føler at hun blir dratt til alle kanter. Vi snakker også om hvordan man skal reflektere over livet sitt i slutten av permisjonstiden. Hvem er man egentlig etter at man har vært mamma 100% av tiden sin? 
03/10/202245 minutes 49 seconds
Episode Artwork

#16: Fra "lille Julie" til mamma selv og korsett etter fødsel med Julie Delia Lie Steinsfjell

Etter å ha hørt podcasten "Sykt Ærlig" hvor Martine Halvorsen inviterte inn Julie, ble jeg nysgjerrig på en god del ting med Julie. Julie Delia Lie Steinsfjell - også kjent som Mama Jules gjester studioet og vi prater om hvordan hennes tøffe barndom har preget henne og hvordan hennes historie påvirker hvordan hun er som mor. Hvordan har hun vokst sammen med sin egen merkevare? Og hva er planene med Mama Jules fremover.Anbefaler å lytte til denne episoden før dere lytter til denne:https://open.spotify.com/episode/0XZFk4hm4VVmGdtzz3bpLd?si=a2143d4fb86d47be
26/09/202258 minutes 6 seconds
Episode Artwork

#15: "Misses fix-it" og alenemor Gabrielle Silsand

Gabrielle er et ja-menneske som elsker å glede andre og setter gjerne andres behov før sine egne. Hun har jobbet med event og uteliv i 12 år og er like glad i arrangementer på privaten som i jobb. For over ett år siden ble hun mamma for første gang og er alenemor til lille Hedwig. Jeg er spent på å høre hvordan hun løser alt det praktiske i hverdagen, hva er hennes beste tips til andre i samme situasjon, får hun hjelp og er hun flink til å ta vare på seg selv? 
19/09/202256 minutes 40 seconds
Episode Artwork

#14: Aborter, influencerbransjen og svangerskap med Katarina Petrovic

I dag har jeg besøk av Katarina Petrovic. Hun er snart tobarnsmamma, jobber journalist og influencer og er en estetiker. I tillegg elsker hun å holde på med mote&interiør ved siden av familielivet. Hvordan syntes hun at influencerbransjen er? Er den personlige estetikken død på instagram? Hva ville hun gjort hvis hun ikke jobbet med det hun gjør i dag? Vi prater om det aktive livet som mamma til en snart to-åring, er hun egentlig flink til å ta vare på seg selv. Hvordan er formen i graviditeten og Katarina deler sine erfaringer med flere tunge aborter. 
12/09/202258 minutes 55 seconds
Episode Artwork

#13: "Det er jobben min -men det er livet til menneskene jeg møter" - Prat med tobarnsmamma og advokat Ingrid Brekke Randa

Hvordan blir man en god "stemor", sjonglere en hverdag med totalt 4 barn og samtidig jobbe med tøffe barnerett-saker som advokat i arbeidstid. Hva bør man tenke på når man går fra hverandre og hva er egentlig best for barna? Hvordan bruker Ingrid morsrollen som en styrke i jobben, er det vanskelig å unngå å ta med jobben hjem? Marie deler egne erfaringer fra sin barndom hvor de prater om viktigheten rundt å bli hørt som barn i en rettssak. 
05/09/202233 minutes 30 seconds
Episode Artwork

#12: Business og småbarnsliv med Emily & Caroline Oxford

I 2015 startet Emily Crossfit Fønix etter at hun i flere år hadde brukt trening som en terapi etter at moren gikk bort. Noen år senere kom søsteren Caroline inn og nå driver de to business sammen - slik de alltid har drømt om. De er samkjørte og utfyller hverandre i det daglige livet med barn og det hjelper å bo tre hus bortenfor hverandre. I dagens episode prater vi om hvordan drive business sammen og hvordan de kombinere dette med småbarnsliv. Caroline har nylig også blitt alenemor og deler erfaringer fra dette. 
29/08/202248 minutes 28 seconds
Episode Artwork

#11: Hverdagslivet i Kambodsja, kulturforskjeller og oppdra barn i utlandet med Fride Maria

Fride bor i Kambodsja med to barn og mannen sin og nå er de på sommerferie hjemme i Norge. I Kambodsja jobber hun med kommunikasjon og menneskerettigheter og har hele tiden vært opptatt av å jobbe med det hun opplever som viktig. Vi prater også om hennes ulike fødsler, tips til andre som vil flytte utenlands med barn, flytips på lange reiser og føler hun at hun er tilstrekkelig på jobb? 
22/08/20221 hour 9 seconds
Episode Artwork

#10: Mamma som 23-åring, barseltid som student, "bare vent" og FOMO med Nikoline Anundsen

Å bli mamma som 23-åring, få beskjed om at det kunne bli vanskelig å få barn til å være trebarnsforeldre og kombinere jobb og mammaliv. Hvordan opplever hun å bli spurt om hun er gravid og hvordan har hun hatt det som ung mor i vennegjeng uten barn. Jeg er imponert over hva hun og samboeren får til med tre barn og mye jobb og er nysgjerrig på å høre litt mer om hvem hun egentlig er. 
15/08/202245 minutes 46 seconds
Episode Artwork

#9: Hverdagskabalen med tre barn, tvillingmamma og fødselsdepresjon med Anette Jørgensen

Anette Jørgensen er karrierekvinne og jobber som stylist, innholdsprodusent, hvordan er livet egentlig som trebarnsmor og hennes obsession om dagen er drikken Nocco. Å være verdens beste mamma, lyve på helsestasjonen og ønske om å snakke om det noe tabubelagte temaet fødselsdepresjon. Hvorfor følte hun seg så nede,  ensomhet rundt den første tiden som nybakt mamma og hvordan tar hun vare på seg selv i hverdagen. 
08/08/202243 minutes 26 seconds
Episode Artwork

#8: Byliv med barn, første i gjengen med barn og velmente råd fra andre med Tina Emilie

Tina jobber som sykepleier på rikshospitalet men føler seg mer aktuell som mamma til datteren Emma Sophia. Barselpermisjon i byen, drømmen om å flytte til utlandet, oppussing av drømmeleiligheten, bridezilla og venner som ikke har barn. Vi prater om å være de første i gjengen som ble mamma og hva er ideell alder mellom to søsken? I tillegg bringer Tina HOT MAMA TIPS til Momlife. 
01/08/202259 minutes 39 seconds
Episode Artwork

#7: Abort, flaskebarn og få drømmejobben etter permisjon med Tonje Synnøve

Tonje og jeg møttes første gang på Stylista-event for mange år siden og i dag sitter vi i studio og prate om glorifisering av mammalivet, barnegråt, ikke få til amming, telle til ti og glede seg til å komme tilbake i jobb etter permisjon. Tonje har fått drømmejobben og er supermotivert for høsten og forteller også om en tidligere graviditet som ikke gikk slik de hadde håpet. 
25/07/202246 minutes 12 seconds
Episode Artwork

#6: Hvordan få kabalen til å gå opp og setefødsel med trebarnsmor Victoria Thire

Trebarnsmor på 30-år, interiørinteressert og hvordan starte for seg selv. Victoria kjente på skammen av å levere først og hente sist i barnehagen, hun har hatt barna litt på heltid da mannen jobber turnus og jeg er spent på å høre hvordan de får hverdagen til å gå opp. Vi prater også om fødselene hvor det ene barnet kom i sete. 
18/07/202244 minutes 4 seconds
Episode Artwork

#5: Sukker og kosthold hos barn i sommer med Stine fra barnebrabarnemat

Stine har mange baller i luften, har skrevet ny bok som har klatret rett opp på topplisten, skal åpne café og hun jobber fra hun står opp til hun legger seg på kvelden. Vi snakker om kosthold og mat i sommer, sunnere snacks i sommer, hvordan håndtere families meninger om barnas kosthold og sukkerinntak samt forventningsavklaring blant foreldre.Hør episoden fra november med Stine, her: https://open.spotify.com/episode/52yXbyOjokUUZgLPlVcmxK?si=9d756bca43a745a2  
11/07/202245 minutes 3 seconds
Episode Artwork

#4: Fra IVF til snart fødsel med Tesse Rohde

Etter tredje runden med IVF så satt det. Tesse har vært livredd de første 18 ukene av graviditeten, har vært et par ganger ekstra på ultralyd for å se at alt er bra. Nå er det snart termin, hun er i full nesting-periode og Tesse sitter i studio høygravid og er spent på fødsel og tiden som kommer. Det er 3 uker til termin og jeg vil høre hva hun har pakket i fødebagen og hvordan hun forbereder seg mentalt.  Hør episoden fra november med Tesse, "Når testen viser "Ikke Gravid" her: https://podcasts.apple.com/no/podcast/n%C3%A5r-testen-viser-ikke-gravid-gjest-tesse-graadahl/id1554814930?i=1000548889857 
04/07/202246 minutes 38 seconds
Episode Artwork

#3: Hyperfokus, konsentrasjonsvansker og flytte til Bali med Elisabeth

I dagens episode prater vi om ADHD og konsentrasjonsvansker spesielt når man jobber kreativt. Elisabeth er et natt-dyr som har ekstremt mye energi og det bruker hun blant annet på oppussing. Hun forteller også om et utbrudd i barnehagen, utfordringer med et av barna hjemme og en stor operasjon hun nettopp har hatt. I tillegg flytter hun, mannen og de to barna straks til Bali og det gleder jeg meg til å høre mer om.
27/06/202245 minutes 37 seconds
Episode Artwork

#2: Spiseforstyrrelser, psykisk helse og graviditet med Elsa Fredrikke

Elsa Fredrikke har tatt seg en Oslo-tur og er på besøk i studio. Hun åpner seg om psykisk helse, tidligere spiseforstyrrelser, det å ikke føle seg vel i egen kropp under graviditeten og hvordan hun kombinerer jobb og småbarnsliv. Hvordan går spiseforstyrrelsen i dag? Og føler hun at samfunnet bygger opp et press rundt kropp og graviditet? Dette og mer i dagens episode. 
20/06/202237 minutes 26 seconds
Episode Artwork

#1: Snart trebarnsmamma med Mina Paulsen

Mina føler seg hundre ganger mer gravid nå enn hun gjorde de andre graviditetene og kroppen føles mer preget denne gangen. Vi prater om tanker rundt at hun og kjæresten var uenige om antall barn, tanker om fødsel og med tanke på navn, blir det en baby M til? 
13/06/202247 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Momlife 2.0

Velkommen til Momlife 2.0 versjonen. En ny podcast hvor jeg, Marie Reierth inviterer deg inn i studio for å prate om mammalivet, kvinnehelse og alt livet har å by. Podden blir en komfinasjon av at jeg inviterer folk jeg kjenner til studio, mennesker jeg ønsker å bli kjent med, lyttere og fagpersoner. Vil du ta en prat i studio eller kjenner noen med en historie som burde løftes frem? Skriv til meg på [email protected] eller send meg en dm på Instagram @momlifepodcast.
06/06/20222 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Marias siste avsnitt

I dagens episode prater vi om 17-mai, hangover og frokoster som trigger på Instagram. Som tittelen sier er dette Marias siste avsnitt og hun takker for en fin tid.
23/05/202233 minutes 3 seconds
Episode Artwork

17.Mai, jentetur og fest

Marie har vært på jentetur i London og Maria forteller alt om sin morsomme partyhelg. Vi prater også om lymfedrenerende massasje, nye hudpleietrender og våre 17-mai planer. Gratulerer med morgendagen! Vi gjør også oppmerksomme på den internasjonale fosterhjemsdagen. Hør gjerne på et av våre tidligere innspilte avsnitt der Marie forteller om sine erfaringer ved å vokse opp i fosterhjem.https://podcasts.apple.com/no/podcast/%C3%A5-vokse-opp-i-fosterhjem-marie-forteller/id1554814930?i=1000548889910&l=nb 
16/05/202248 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Inkontinens og festligheter

Marie har tisset på seg, tatt årets første glass vin ute og Maria har spist middag med familien i bakgården. Vi nyter av at våren har kommet og nå skal vi begge ha første barnefrie helg (ever). Maria har endelig fått sove og i dagens episode prater vi om de mange festlighetene fremover. Hvordan er man en god vertinne, arrangere et hyggelig selskap og hva slags tips har vi for å gjennomføre uten for mye stress. 
09/05/202241 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Å miste barnet sitt ved fødsel

I dagens episode tar vi en prat med Jeanette som forteller historien sin. Hun mistet sin Olivia under fødsel. Som hun selv beskriver mistet hun datteren grunnet uoppdaget GBS oppvekst og pga UVI gikk hun plutselig i fødsel og datteren dør under fødsel. Nå bor Olivia i hjertet. Dette er det absolutt verste en kan oppleve beskriver Jeanette som i dag sitter igjen med et stort sår i sjelen sin.
02/05/202239 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Trass aka tålmodighetstest

Vi catcher opp etter helgen, snakker om barnas trassutbrudd, sykkel er gøy om dagen, vårklær til kidsa og et hot serietips på tampen. Hva gjør man når poden ikke er samarbeidsvillig og setter seg ned i veikanten og hyler? Alt dette og mer i dagens episode.
25/04/202236 minutes 51 seconds
Episode Artwork

En liten sjekk-inn fra påskeferie

Vi sjekker inn for en liten prat med et forhåndsinnspilt avsnitt. Denne gangen tar vi også opp et nytt lytterspørsmål som er sykdomsrelatert. Hva «gjøøøør» man når det er sykdom i hjemmet. Maria forteller at ved sykdom hos barna så hender det man gråter en skvett, men man gjør det beste ut av det. Marie er endelig overlykkelig over å kunne fungere i hverdagen uten magekatarr og skal ikke ta det å være frisk for gitt igjen. 
18/04/20228 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Pod-bursdag og påskeprat

Vi har vært på Theatercafeen og feiret, snakker om hva vi har tatt med oss fra året om har gått og hva vi ønsker å ta med oss videre. Ellers er våren her for fult, vi prater om hva vi kler barna med om dagen. Vi har også fått et lytter-spørsmål vi diskuterer litt rundt -meninger om oppdragelse fra familie kan bli slitsomt i blant..
12/04/202231 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Mamma som 16-åring med Aurora Hoff

Gledessprederen Aurora Hoff er med oss i studioet i dag og temaet er ikke overraskende, mammarollen. Aurora ble gravid og fødte sitt første barn som 16-åring og forteller om high-school film følelsen hun fikk da hun kom inn i kantinen og "alle" visste det. Hvordan har det å bli mamma i tidlig alder formet henne, hvordan var de reaksjonene blant familie og venner og ikke minst hva slags utfordringer har det bydd på? Dette og svar på lytterspørsmålene fra dere får du høre i dagens episode. 
04/04/202249 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Vårrengjøring - både i hjemmet og i livet

Temaet i dag er vårrengjøring. Vi har snakket om hvordan man kan rense alt fra dårlige relasjoner til rot i garderoben. Vi oppmuntrer også til donere klær man ikke har bruk for lengre, til flyktninger fra Ukraina. 
28/03/202243 minutes 22 seconds
Episode Artwork

A cool sporty mom - med Pia Seeberg

I dag har vi tatt en prat med Pia Seeberg. Mange kjenner henne kanskje som PT- pia og hun er nå aktuell med sitt treningskonsept TRENT. Som forøvrig er et helt perfekt for oss mødre. Vi prater om hva man bør tenke på både under graviditet og etter fødsel når det kommer til trening. Pia tar oss også kjapt igjennom fødselshistorien sin og hun gir oss sine beste tips for å få en litt mer aktiv hverdag. 
21/03/202254 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Aktiviteter og noen dager er det nok og "bare" være mamma

Det er vanskelig å ikke tenke på eller snakke om det som skjer i verden akkurat nå, derfor prater vi litt om Ukraina innledningsvis. Utover i podden prater vi om aktiviteter med barna, må de ha fritidsaktiviteter? Og eventuelt når starter man med det? Hva finner vi på av aktiviteter med barna i helger ect. Innimellom er det nok å "bare" være mamma og faktisk ikke kjenne seg presset til å måtte finne på så mye. 
14/03/202248 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Gjest: Stine fra Oslo Jordmor og ultralydklinikk

Jordmor Stine fra Oslo Jordmor og ultralydklinikk gjester podden i dag og det er ekstra hyggelig da både Marie og Maria var der i sine graviditeter. Stine har 22-års erfaring fra yrket og i dagens episode deler hun gode råd til fødsel, det beste og verste med å jobbe som jordmor og ikke minst svarer hun på lytterspørsmål som dere har sendt inn. 
07/03/202238 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Smokk- og bleieslutt + This or That!

I dagens episode prater vi om både smokk- og bleieslutt. Når gjør man egentlig dette, hva slags erfaringer har vi og har våre barn alltid likt smokk? Vi deler også noen tips. Avslutningsvis kjører vi en This or That -vårtrender edition. Det går mot varmere tider og vi prater om hva slags trender vi helst ville gått kledd i. 
28/02/202241 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Skal vi aldri ligge mer?

I ukens episode prater vi om våre tanker og erfaringer om sex og intimitet etter fødsel og barn samt prevensjonsmiddel. Vi diskuterer også Tinder-svindleren og tanker rundt de noe naive damene hans.
21/02/202241 minutes
Episode Artwork

VOGUE & VALENTINE

Full rapport fra fashion week i København. Hvilke trender så vi, hvem var den hotteste influenceren, hvordag var det backstage. Marie har vært modell for Loreal og Maria har tatt bilder for Vogue. Alt om dette og om våre klisje-Valentines tradisjoner i dagens episode.
14/02/202247 minutes 30 seconds
Episode Artwork

#DILEMMA

"Jeg har vært utro mot mannen min og blitt gravid men vet ikke hvem som er pappaen, hjelp!" Vi har gått igjennom innboksen og samlet sammen dere lytteres største og verste dilemmaer. Vi gir råd om hva som bør gjøres. Og hvordan gjør man det egentlig slutt med en venninne? Alt og mer i dagens episode.
07/02/202235 minutes 24 seconds
Episode Artwork

«Mommy Makeover» - Silikon & Botox

 I dagens episode prater vi om synet på kroppen etter graviditet, skjønnhetsinngrep, forvirret syn på idealet og «mommy makeover».Vi har sett den svenske dokumentaren alle snakker om. Hvilke behandlinger har vi gjort og hva tror vi er grunnen til at kvinner og mødre legger seg under kniven? Alt dette i ukens avsnitt.
31/01/202238 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Mamabearhacks gjester podden

Å være mamma er ikke alltid en dans på roser, vi tipser om våre beste tips og triks i hverdagen som gjør at kabalen lettere går opp. I tillegg får vi besøk av Mim og Pia som nylig har lansert Mamabearhacks på Instagram. Vi gleder oss til å ta en prat med tobarnsmødrene.
24/01/202253 minutes
Episode Artwork

Løgnene vi forteller våre menn

Et rykende hett avsnitt om kjærlighet, forhold, sex og romantikk. Løgnene vi forteller til våre menn, dårlige dates og hva gjør vi for å ta vare på forholdet. Hva bør man absolutt IKKE lyve om til kjæresten og hva har vi egentlig lært fra tidligere forhold?
17/01/202248 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Nakenspa og nyttårsforsett

Velkommen 2022 og godt nytt år, kjære lyttere. I dagens episode prater vi om julen, nyttårsfeiring, nyttårsforsett og nakenspa. Er det en egentid-aktivitet vi skal ta i bruk i året som kommer?
10/01/202235 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Q&A del 2

Godt nytt år! Spørsmålsrunden fortsetter. Våre tips for bedre selvtillit, hvordan tar vi vare på oss selv, hvilke Instagram-kontoer inspireres vi av og hvordan traff vi våre menn? Lytt til dagens episode for å høre.
03/01/202236 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Q&A del 1

Dere spør, vi svarer. Søvntips til barna, våre favoritt barnenavn, hvor mye shopper vi for i mnd og hvordan ser det ut hjemme hos oss? Dette og mye mer i dages avsnitt.
27/12/202127 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Glitterøyenskygge på en tirsdag

Vi kjører Momlife-julebord og reflekterer over året som har gått. Hvordan har vi hatt det i 2021 og hva tar vi med oss inn i 2022. Tanker om oppdragelse og overbeskyttende foreldre. Maria tipser om disco-kula som lyser opp Frogner kl 04:00 på morgenen og vi snakker selvsagt om serien alle prater om nå; And Just Like That. Vi savner Samantha og hvorfor ringte ikke Carrie 911?! Tusen takk for at dere lytter. God jul <3
20/12/202129 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Alenemamma for en uke og jule-lek

Vi snakker om å være alene med barna, hvordan vi nailer det, noen tips på rappen der og Marie har laget en liten julelek for anledningen. Nei, vi er ikke lei av å prate om jul helt enda.
13/12/202140 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Plis ikke bli full foran ungen din

Vi er i julemodus, det har kommet snø til Oslo og vi er tilbake i studio igjen. Det er mye julebord om dagen og er det to ting som ikke hører sammen så er det fulle folk og barn, synes vi. Vi prater om hvordan vi forholder oss til prosentene og hva slags erfaringer vi har med alkohol.
06/12/202141 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Hallmark Movie og uhøflige influencers

Vi spiller inn episode 40 (!!) i studio og Marie har bursdagsuke. Vi snakker om advent, jul, adventskalender, tradisjoner fra da vi var små, hadde vi kalender? Hvordan stiller vi oss til å ha kalender for jentene våre? Det er julebordstid og vi prater om hvordan det er å være på bransje-event med influencers. Marie er lett irritert. Er det alltid så hyggelig som det ser ut?
29/11/202136 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Bare bra barnemat - en prat med gründer Stine

Vi har tatt en prat med gründeren av Bare bra barnemat, Stine for å stille alle spørsmål som både vi og dere lurer på når det kommer mat til de små. Hva bør man starte med når man begynner med fast føde? Er det noe man absolutt ikke bør gi? Og hvordan stiller Stine seg til sukker og barn? Dette og mye mer matprat i dagens episode.
22/11/202155 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Alt om babytiden - vi mimrer

Babyen er her - hva skjer nå? Marie og Maria tenker tilbake og prater om sine erfaringer og opplevelser fra den første, overveldende tiden som nybakte mammaer. Var det slik vi så for oss? (Spoiler alert, nei det var det ikke)
15/11/202141 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Når testen viser "Ikke Gravid" - Gjest: Tesse Graadahl

Veien til barn er ikke alltid enkel. Det prates mye om vellykkede forsøk og at veien dit er tøff men det er godt når man får det til for da blir som regel reisen litt "glemt". Vi ønsket å komme i kontakt med en som er midt oppi det -og det er Tesse Graadahl og hennes mann. De har gjort flere IVF forsøk og vi har tatt en prat med Tesse som forteller om skuffelsen når de får "ikke gravid" på testen og hvordan de kommer seg igjennom hverdagen.  
08/11/202138 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Når foreldre går fra hverandre - Gjest: Hilde Falck

Hvordan er det å gå igjennom en separasjon? Hva skal man tenke på når det er barn innblandet? Hvordan deler man opp ansvaret for barna og hva gjør man for at de skal ha det best mulig. Er det noe man absolutt ikke bør gjøre? I dag har vi besøk av Hilde Falck, tvillingmamma som har gått igjennom en separasjon og som i dag deler omsorg for barna dine med eksen.
01/11/202148 minutes 39 seconds
Episode Artwork

PCOS + Graviditet = ?

I dagens episode tar vi en prat med Therese som har hormonsykdommen PCOS og som har hatt utfordringer med å bli gravid. Da hun endelig ble gravid endte det dramatisk HELLP-syndrom og keisersnitt. Vi prater om veien til graviditeten, IVF, fødselen och hvordan det er å leve med PCOS.
25/10/202159 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Kakaosermoni og vintertøy

Det er kaldere så vi snakker om hvordan vi skak kle kidsa. Marie har vært på kakaosermoni og er i Zen-mode og vi kjører en kjapp true or false Mom Edition.
18/10/202143 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Å vokse opp i fosterhjem - Marie forteller

I dagens episode forteller Marie sin historie om sin oppvekst og hvordan det har vært å vokse opp i fosterhjem. Vi ønsker å oppfordre til mer åpenhet og våge å sette mer ord på psykisk helse.   Mental helse har en egen hjelpetelefon, en gratis tjeneste som er åpen 24 timer i døgnet, hele året. Telefon: 116 123 Finn din lokale barnevernvakt på https://www.barnevernvakten.no/ Er du ung pårørende kan du ta kontakt på https://ungeparorende.no/ eller ved å ringe tlf  90 90 48 48
11/10/202141 minutes 33 seconds
Episode Artwork

The little things in life

Vi sitter på kjøkkenet til Marie og prater om de små tingene som gjør oss lykkelige samtidig som vi spiser dadler med peanøttsmør. Marie er irritert på folk som klager og Maria har vært på livets første foreldremøte. Voksenpoeng.
04/10/202141 minutes
Episode Artwork

Fra ett til to barn - gjest Pia Wille

Stemmer det at «ett barn er som ett og to barn er som ti»? Hvordan er det å være tobarnsmamma? I dagens episode prater vi med Pia Wille, modell og mamma til Max på snart 3 år og Felix, 7 mnd. 
27/09/202154 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Kjærlighetsforhold, mom hacks og høstkos

Hvordan påvirkes forholdet i løpet av småbarnsårene? I dagens episode prater vi om alt fra kjærlighet og smarte mom hacks til hva vi vil gjøre i høst, film og serie-tips og mye mer. 
20/09/202140 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Hudpleie dronning Silje Gundersen forteller sin fødselshistorie

Kosmetisk sykepleier, hudvårds ekspert og forfatter Silje Gundersen deler sin fødselshistorie hvor hun fødte litt uforventet og plutselig. Hun deler også med seg sine beste hudpleietips.
13/09/202148 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Prematur fødsel - gjest Elen Kristvik

Elen forteller om sin opplevelse av en altfor tidlig fødsel, livet på sykehuset i ettertid og hvordan hun uttrykker seg gjennom tekstene sine. 
06/09/202150 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Vi lever vår drøm!

I ukens avsnitt prater vi om alt fra jobb, utdannelse og bakgrunn til utbrenthet og mistrivsel. Vi har høye forventninger til oss selv men prøver å jobbe på det nå som vi lever av egen business. Prater også om hverdagsromantikk.
30/08/202139 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Mammaliv, jobb og trening - gjest Hanna Sundquist

Vi er gira på å komme tilbake i gode treningsrutiner og tar en prat med mamma, personlig trener og redaktør i Norges største treningsmagasin Shape-up, Hanna Sundqvist.
23/08/202144 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Fra Fashion Week til barnehage-update

Maria har vært på Fashion Week, Marie har hatt første uken i barnehagen. Best of both worlds - business og pleasure! Hvordan kler vi kidsa nå i overgangsfasen og Marie er «utro» og tipser om en annen pod man kan lære noe av.
16/08/202137 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Back to business og Sex/Life

Endelig spiller vi inn i Oslo sammen igjen. Maria og Marie catcher opp etter en lang sommer, prater om barnehagestart - følelser og spenningen det medfører. Vi diskuterer høstens kommende serier og prater om serien Sex/Life.
09/08/202141 minutes 18 seconds
Episode Artwork

"But you're a mother!"

Kan man kle seg som man vil når man har blitt mamma? Og hvordan valgte vi navn til barna våre? Vi prater om det å beholde sin personlige stil etter at man får barn og navnevalg.
02/08/202145 minutes 5 seconds
Episode Artwork

1-års bursdagskalas og refleksjoner

Vi blir nostalgiske og prater om at tiden går fort, jentene våre er 1 år og hva har vi lært dette første året som mammaer.
26/07/202132 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Sommerminner

I dagens episode prater vi om hva sommer betyr for oss, våre beste sommerminner og det går opp for oss at vi faktisk lager våre barns barndomsminner akkurat nå.
19/07/202143 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Fresh gravidstil på sommeren

I dagens episode kjører vi en liten throwback til i fjor sommer hvor vi ville gå rundt i luftige kjoler, flipflops og var avhengige av å sitte foran vifte for å ikke smelte bort. Vi prater også om hvordan man kan beholde sin personlige stil med en voksende mage og samtidig føle seg sommerfin.
12/07/202142 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Marie er i Spania

Marie har reist til deres familiested i Spania og forteller om reisen ned, hva man må tenke på til barn på reisen og hvordan de har det.
05/07/202138 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Bryllupsspesial!

Marie skal snart gifte seg og er utrolig nysgjerrig på hvordan Maria og Fredrik gjorde det da de giftet seg. Vi får høre alt om deres bryllup, underholdning, planlegging og ikke minst kjolen som Maria fikk skreddersydd av en svensk designer.
28/06/202143 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Maria har en breakdown

Maria har hatt en tøff uke og forteller om det. Vi snakker om å ha dårlig samvittighet og Marie har vært i åpen dag i barnehagen. Hvordan skal man oppføre seg mot de ansatte og de andre foreldrene?
21/06/202144 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Mat, sommertips og bryllupsplaner

I dagens avsnitt prater vi om digg sommermat, hva vi finner på med jentene om dagen og litt bryllupsplaner på tampen. Har Marie satt datoen?
14/06/202139 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Fra IVF til tvillingliv, nå gravid med baby nr.3 Gjest - Charlotte M. S Karlsen

Vi lurer på hvordan Charlotte hadde det da hun gikk igjen om en IVF prosess, hva er hennes beste tips til andre som går igjennom det samme og ikke minst hva bør de rundt tenke på. Nå venter hun baby nr.3 og vil ha 3 barn under 2 år. Hva slags utfordringer ser hun for seg at vil dukke opp? Vi gleder oss til å følge med på henne fremover.
07/06/202151 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Søvn, hvem vasker hjemme og hvordan lader vi batteriene

I dag prater vi om søvnrutiner - både til oss og for barna. Hvor lenge sover barna om natten og hva gjør vi for å få bedre søvn. Vi prater også om hvordan vi deler opp husarbeidet og deler våre beste tips for å lade batteriene i en hektisk hverdag.
31/05/202137 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Det store beautyavsnittet! Våre beste hacks

Hvordan kan man føle seg litt freshere i en hektisk hverdag, hva slags produkter bruker vi og en update på kidsa. Vi skal også legge ut spillelister med vår favorittmusikk så følg med på Spotify
24/05/202144 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Doula og fødselsfotograf - gjest Eva Rose

Eva Rose har vært doula og fødselsfotograf siden 1998. Eva bor i en bil sammen med sin kjæreste. Hennes arbeidsplass er hele verden og hun vier livet sitt til å hjelpe kvinner. Vi er overveldet etter praten med henne og kjenner at vi sitter igjen med så mye varme og historier. Denne episoden retter seg mye til kvinnen og skal du føde i nærmeste fremtid er denne episoden veldig relevant for deg.
17/05/202147 minutes 19 seconds
Episode Artwork

17 mai - fra champagnefylla til barnetog

Vi prater om 17 mai og svarer på 10 kjappe spørsmål fra dere. Blant annet hva hadde vi i fødebaggen, hvor handler vi til barna, er vi alltid så blide og 10 tips til førstegangsmammaer.
10/05/202147 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Alle penger går til mat, vi er lei av «bare vent» og Marie tenker på baby nr 2.

Vi feirer 10 episoder, prater om hvordan corona har påvirket livene våre og Maria forteller fordeler og ulemper med 2 tette barn.
03/05/202133 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Mammapoliti, Krangletips og venner som plutselig kommer tilbake

I dagens episode prater vi om å diskutere med partneren sin, aktiviteter man kan gjøre med barna og mammapolitiet. Marie forteller også at venner som har «gostet» plutselig tar kontakt. (Ps. Vi spiller inn via link så prater litt i munn på hverandre noen ganger. Håper dere overlever)
26/04/202141 minutes 1 second
Episode Artwork

PMS, tvangstanker og poste bilder av sine barn på sosiale medier

I dagens episode koser vi oss med en fika og pratar om PMS, Maries nye tvangstanke, hvordan vi stiller oss til å poste bilder av barna våre i sosiale medier og mye mer.
19/04/202133 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Q&A - Hva gjør vi når ingen ser?

Dere har spurt - vi svarer. Hva gjør vi når ingen ser på, ammereisen, våre beste egenskaper, rutiner for kidsa og hvordan holde liv i kjæresteforholdet med barn. Vi svarer på alt dere lurer på. 
12/04/20211 hour 4 minutes 28 seconds
Episode Artwork

#jegføderikkealene - gjest Tine Skarbøe

Vi har invitert Tina Skarboe for å ta en prat om kampanjen #JegFøderIkkeAlene. Den har blitt populær, frontet i mediene og hun startet den da hun gikk gravid. Vi er veldig nysgjerrige på hva motivasjonen hennes har vært underveis og gleder oss til å høre hennes historie.
07/04/202149 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Å velge og ikke få barn - gjest Ane Gyllstrøm

I dagens episode tar vi en prat med influencer og Junkyards PR-, content og event coordinator Ane Gyllstrøm. Ane vil ikke ha barn og hun forteller oss hvorfor. Vi snakker om samfunnets normer og hvordan vi alle kan bli bedre på å respektere hverandres valg i livet. Ja til større åpenhet og fjerne tabuer! Tips på podcasten som vi pratar om i episoden: "Barnløs på godt og vondt"
29/03/202141 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Barseltid - gjest Nathalie Helgerud

I dagens episode tar vi en prat med Nathalie Helgerud, sosiale medier-ansvarig i ELLE og nybakt mamma til Vienna. Vi prater om barsel og den spesielle tiden etter fødsel. Fødselsdepresjon, tårer og en utrolig lykke.
22/03/20211 hour 3 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Våre fødselshistorier

En fødsel er helt unikt. Maria og Marie forteller sine historier. For en av de gikk vannet på Rema 1000 og den andre fødte alene. Hør deres historier her.
15/03/202147 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Graviditet - én eller to streker?

Reisen til graviditet og baby ser ulikt ut for alle og i det første avsnittet forteller Marie og Maria sine personlige historier. Annonsering: [email protected]
08/03/202123 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Teaser: Momlife

Snart lanseres Momlife! En podcast om mammalivet - helt ufiltrert. Marie Reierth og Maria Rogersdotter intervjuer gjester, fagfolk og deler personlige erfaringer. Annonsering: [email protected]
22/02/202153 seconds