Winamp Logo
Min resa Cover
Min resa Profile

Min resa

Swedish, Personal stories, 1 season, 26 episodes, 12 hours, 10 minutes
About
Verkliga berättelser om psykedeliska resor och integrationsprocessen. Läs mer på www.nysno.se/podden
Episode Artwork

Arman

Arman har genom terapi och eget sökande identifierat mönster att arbeta med, och deltog i september 2023 i ett Nysnö retreatprogram. Samtalet leds av Peder Fjällström.
2/2/202444 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Maja

Terapeuten Maja bestämmer sig för att delta i Nysnös program för vårdpersonal, och berättar i detta avsnitt om upplevelsen samt om hur den förändrat hennes synsätt. Samtalet leds av Peder Fjällström.
12/28/202328 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Liam

Liam berättar om sin väg till en ny grundsyn, efter mörka år med kokainmissbruk och depression. Idag arbetar han ideellt med föreningen Psykedeliska Sällskapet, läs mer på https://psykedeliskasallskapet.se. Samtalet leds av Peder Fjällström.
10/31/202335 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Rosanna

Rosanna berättar om hur ett långt, tidvis gränslöst, sökande lett fram till en ökad kontakt samt om hur hon integrerat upplevelserna i sitt liv. Samtalet leds av Peder Fjällström.
6/18/202326 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Jacob

Jacob befinner sig på en ny plats i livet och bestämmer sig för att delta i ett Nysnö Retreatprogram. Nu, bara ett par veckor efter avslutat program, berättar han om processen före, under och efter. Samtalet leds av Peder Fjällström.
5/4/202328 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Jonas

Jonas blev nyfiken på psykedeliska substanser efter att några svåra år med bland annat depression. I detta avsnitt berättar han om sin process och var i livet han är nu. Samtalet leds av Peder Fjällström.
4/18/202326 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Jonas

Jonas blev nyfiken på psykedeliska substanser efter några svåra år med bland annat depression. I detta avsnitt berättar han om sin process och var i livet han är nu. Samtalet leds av Peder Fjällström.
4/18/202326 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Rachel

Rachel tar LSD på en festival och får upplevelsen hon inte visste att hon behövde. I avsnittet berättar hon om hur detta förändrat hennes sätt att se på kärlek och tillhörighet. Samtalet leds av Peder Fjällström.
32 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Stefan

Den schweiziske Buddhistläraren Stefan, uppväxt i Sverige, delar med sig av sina mångåriga erfarenheter av psykedelika, både från 90-talets psykolytiska terapi och från Nysnös retreatprogram. Samtalet leds av Peder Fjällström.
2/20/202331 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Leonidas

I detta avsnitt träffar vi Leonidas Aretakis, aktuell med boken "Extas i folkhemmet". I avsnittet berättar Leonidas om boken samt om sin personliga relation till psykedelika. Samtalet leds av Peder Fjällström.
28 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Robin

För några år sedan kom Robin, som arbetar som hälsocoach, i kontakt med plantmedicin. I detta avsnitt berättar han om vad detta gjort för hans upplevelse av arbetslivet och privat. Samtalet leds av Peder Fjällström.
12/11/202226 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Cicci

Cicci kommer i kontakt med ayahuasca av en händelse, när hon får en fråga om att låna ut sin gård till en ceremoni. Detta blir början på en öppnande resa mot bättre förståelse av sig själv. Samtalet leds av Peder Fjällström.
11/17/202238 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Jenny

Efter att ha brottats med utmattning under en lång tid åker Jenny på ett Nysnöretreat. I avsnittet följer vi hennes resa. Samtalet leds av Peder Fjällström.
9/10/202223 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Filippa

Filippa berättar om ett par starka upplevelser som givit nya perspektiv på livet, varav en på Nysnös retreatprogram. Läs gärna mer om organisationen som omnämns: www.psykedeliskasallskapet.se Samtalet leds av Peder Fjällström.
7/20/202223 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Anna

Anna delar om hur ett par ayahuascaupplevelser ledde till ökad självkärlek och en större självkännedom. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
2/28/202232 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Marve

Marve berättar om hur ett par komplicerade ayahuascaupplevelser för två år sedan förändrat sättet han ser på livet i stort. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
1/30/202233 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Ingeborg

Säsong 2 inleds med Ingeborgs berättelse om sitt möte i tonåren med den svenska svampen toppslätskivling. Ingeborg, nu vuxen, har idag perspektiv på hur upplevelsen varit en del av tydlig del av hur hon ser på livet idag. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
1/9/202219 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Calle och Jenny

I detta lite längre avsnitt följer vi Calle och Jenny som lever i en parrelation i vilken plantmedicin och ceremoni spelat stor roll under flera år. I varje avsnitt följer vi psykedeliska resor och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
8/16/202139 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Erik

Psykedeliska upplevelser har ibland en förmåga att ge nya perspektiv på livet och den berättelse vi har om oss själva. I Eriks fall innebar det bland annat nya insikter om olika försvar och flyktbeteenden och blev början på en personlig resa mot att ta bättre hand om sig själv. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
8/2/202120 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Alexander

Alexander är 29 år. Psykedeliska upplevelser har länge varit en del av hans personliga utveckling och konstnärliga process. Efter en utmanande period i livet beslutade Alexander att göra en en ceremoni med ketamin för att komma i kontant med sina känslor. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg. Följ gärna Alexanders konst på Instagram @alex.hedstrom
7/19/202128 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Pamela

Pamela är 48 år. Från att aldrig ha tagit droger utöver alkohol och tobak valde hon för fyra år sedan att följa sin intuition och delta i en ayahuascaceremoni. Det här är hennes berättelse. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
7/5/202124 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Theo

Theo är 30 år. I slutet av tonåren experimenterade han med LSD och fick en väldigt svår men bitvis vacker upplevelse. Idag berättar han om vilken effekt det haft på hans liv så här långt. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
6/21/202130 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Rebecca

Rebecca är 28 år. Hon jobbade 90 timmar i veckan inom finansbranschen tills kroppen till slut sa nej. En resa till Amazonas tre år sedan förändrade hennes liv. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
6/7/202127 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Elin

Elin är 45 år. För ett halvt liv sedan levde hon ett festligt men destruktivt liv i London. Idag berättar hon om natten som allt ställdes på sin spets och livet tog en vändning efter hon tagit LSD. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
5/24/202126 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Tilly

Tilly är 37 år. För 7 år sedan snubblade hon över den psykedeliska brygden ayahuasca och hade en livsomvälvande upplevelse. Idag berättar hon om hur hon lärde sig älska sig själv. I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
5/10/202123 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Trailer

I varje avsnitt följer vi en människas psykedeliska resa, och vad som hände sedan. Samtalet leds av psykolog Filip Bromberg.
4/25/202157 seconds