Winamp Logo
Min kærlighedshistorie Cover
Min kærlighedshistorie Profile

Min kærlighedshistorie

Danish, Cultural, 3 seasons, 48 episodes, 1 day, 9 hours, 34 minutes
About
Ulykkelig kærlighed kan vælte et menneske. Men stærk kærlighed kan løfte en gennem de værste kriser og ændre et helt liv. En ting er dog sikkert: Du kan ikke få kærlighed uden smerte. Det her er en podcast om kærlighed. Ikke kærlighed som i eventyr eller i Hollywood-film. I den her podcast træder vi helt ind i stuerne til rigtige mennesker for at høre deres ægte kærlighedshistorier.
Episode Artwork

Ibi-Pippi var i dyb krise: Tines kærlighed fik mig ud af mørket

Ibi-Pippis provokerende kunst fylder både i medier og i retssale. Men inde bag den uhæmmede kunstner er et ydmygt menneske, som altid vil kæmpe med frygten for at blive forladt. Den frygt forsvinder nok aldrig, når man som barn blev forladt af sin mor. Men med Tine er frygten endelig til at leve med. Og med Tine kom Ibi-Pippi ud af mørket.
5/28/20241 hour, 2 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Politiker Mette Thiesen om sit tidligere forhold: Jeg var hele tiden klar til næste krise

Hvorfor gik jeg ikke bare fra ham med det samme? Det spørgsmål har Mette Thiesen stillet sig selv mange gange. Og skammet sig over. Hun har været helt nede på bunden. Men nu er hun kommet op og har besluttet at fortælle om forholdet til sin tidligere kæreste. Ham, som skabte overskrifter efter et overfald til Nye Borgerliges valgfest. Og ham, som Mette troede, hun kunne fikse.Det er første gang politikeren fortæller om det forhold, som rev hende ind i en politisk skandale. Og personligt rev hende i stykker. Det har krævet et langt tilløb. For hun skulle først indse, hvad det var, hun levede med, og hvorfor hun hele tiden sitrede. Bagefter skulle hun bygge sig selv op og bryde ud. I dag har hun et klart mål med at stå frem. Hun håber at hjælpe andre, der lever i noget lignende og ikke kan komme ud.
5/18/202458 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Lenette mistede et barn og blev skilt: Jeg vil ikke leve med bitterhed

På få år er Lenette blevet væltet af sorg to gange. Først mistede hun sin søn. Så mistede hun sit ægteskab. I dag ved hun, at der ikke er en hurtig vej gennem sorgen. Men hun ved også, at livet kan være dejligt selv i sorg. Og at hun stadig holder af faren til sine børn, selvom han knuste hendes hjerte. Selv deler Lenette sin historie i håb om at være en modvægt til de mange glansbilleder på de sociale medier. Hun vil gerne vise, at livet både er det gode og det smertefulde. Og at sorg ikke er noget, der forsvinder. Men noget man kan lære at leve med. 
5/14/202446 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Lotte og Katja vil ændre datinglivet: Venner skal hjælpe med at finde kærlighed

Lotte og Katja har haft et stærkt venskab i 35 år. Men kærlighedslivet har været mere svingende. Derfor har de nu opfundet den nye datingapp Recommendating, hvor det netop er venner, der skal skrive anbefalinger til singlerne. For hvem kender ens personlighed og skøre dansetrin bedre.Selv fik Lotte nok af dårlige oplevelser på de traditionelle datingsider. Så nu søger hun kærligheden på sin egen. Og Katja har selvfølgelig skrevet en anbefaling.
5/7/202433 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Ebbe dræbte sin kone og endte i fængsel: Gjorde det af kærlighed

Ebbe Preisler har altid taget livet i sine egne hænder. Det var de hænder, som startede denne kærlighedshistorie. Og dem, som sluttede den 55 år efter. Selvom han endte i fængsel, så kigger han tilbage på en vidunderlig historie om to mennesker, der var så gode til at leve sammen, at de også ville dø sammen.
4/30/202448 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Louise havde anoreksi i 18 år: Mødet med min mand ændrede alt

Det startede med en flot studentereksamen. Og en slankekur fra Brugsens kogebog. Ni måneder efter havde Louise tabt sig 42 kilo. Den livsfarlige spiseforstyrrelse fulgte hende de næste 18 år. For hun turde ikke blive rask. Ikke før den søndag, hvor hun trådte ind på en cafe i Aarhus, og alt ændrede sig. Forfatter Louise Juhl Dalsgaard fortæller her om 18 år med sult og indlæggelser. Og om kærligheden, som har ufattelige kræfter, når man møder den rigtige. Det er en helt utrolig historie. Eller som hun selv siger: Det gode ved mirakler er, at de ligeglade med, om du tror på dem eller ej. De sker alligevel.
4/23/202445 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Mødte kærligheden over køledisken i Bilka: Han var jo slet ikke min type

Som 47-årig valgte Vibe Lauth at blive skilt og flytte fra sit behagelige liv i en dejlig villa til et kælderværelse. Her skulle hun starte forfra. Men selvom hun hverken havde penge eller møbler, så kunne hun endelig blafre med vingerne. 12 år efter blafrede hun ind i en mand i Bilka. Og han var slet ikke hendes type. Slet ikke med det overskæg. I dag danner Vibe par med musikeren Allan Steen. Både hjemme, og når de er ude og spille. Hendes historie er et godt bevis på, at kærligheden kan være lige foran næsen på en, hvis man bare kigger ind bag overskægget.
4/16/202437 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Nanna skal finde sin vej gennem sorg og utroskab

Nannas kærlighedshistorie er ikke lyserød. Men den er ægte. Og det ægte har hun altid holdt fast i, lige siden hun dukkede op på skærmen i De Unge Mødre i 2012. I dag er hun ikke den unge mor mere. Hun er en voksen kvinde, som har taget sine nederlag i kærligheden. Men hun er altid kravlet op igen. Og hun deler stadig sit liv på godt og ondt for sine mere end 50.000 følgere på Instagram.Her fortæller om de to mænd, som stadig fylder i hendes liv. Ditlev, som ikke er her mere. Og Stefan, som stadig er den helt rigtige. Også selvom han gjorde det helt forkerte.Nannas kærlighedshistorie handler om at finde vejen både gennem sorg og svigt. For der er ingen vej udenom.
4/9/202443 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Camillas forelskelse endte med et knust hjerte og en håbløs gæld

Camilla blev meget hurtigt forelsket i en mand, som var lige netop den, hun drømte om. Blid og omsorgsfuld. Så da han fik brug for at låne nogle småbeløb, tøvede hun ikke. Selvfølgelig ville hun hjælpe. Men prisen for hendes hjælp og forelskelse blev ufattelig høj. I et stykke tid var skammen så stor, at Camilla lukkede sig inde og ikke ville tale med nogen. Men i dag har hun i den grad rejst sig og fortæller sin historie i håb om at advare andre. Og støtte dem, der selv har været udsat for noget lignende. For der er mange, der har prøvet at forelske sig i den forkerte og ende som skamfuldt offer. Der er bare ikke mange, der taler om det. Men Camilla vil bruge sin stemme. Du kan høre den her. I afsnittet omtaler Camilla, at hun på et tidspunkt var så langt nede i et sort hul, at hun tænkte, at det var lettere, hvis hun ikke var her mere. Hvis du har samme tanker, kan du altid ringe til Livslininen på 70 201 201.
3/26/20241 hour, 1 minute, 47 seconds
Episode Artwork

Anita forelskede sig i en svindler: Han gjorde mig så glad

Anita blev spået, at den helt rigtige mand pludselig ville dukke op. Og så skete det. En flot amerikaner skrev pludselig til hende. På trods af afstanden havde de meget tilfælles. Blandt andet sorgen efter en afdød ægtefælle. De forelskede sig, og Anita var klar til at flytte til Texas. Men kort efter begyndte han at bede om penge. Og så kom truslerne. Anitas historie handler om at åbne sit hjerte og sine drømme for en svindler. Og om den falske Kaptajn Thomas. En ufattelig historie, som du også kan se i TV2 dokumentaren ”Kaptajnen og de 1000 kvinder”. I den står flere ofre frem og fortæller om de tragiske konsekvenser. Og det gør den virkelige Kaptajn Thomas også.
3/19/202436 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Mia Maja: Jeg måtte forlade min søn efter otte dage

Mia Maja Manstrup havde alt, da hun fødte sin søn. En dejlig mand. Et nyt hus. Og en lykke, hun aldrig havde oplevet før. Men på få dage gik det så galt, at hendes mand kiggede på hende med bange øjne. Og hun måtte væk fra både hus og baby. Mia Maja fortæller her sin voldsomme historie om at blive mor. Hun har også skrevet bogen ”En sindssygt god mor,” som handler om den fødselspsykose, som ramte hende kort efter, hun havde født sin søn. Mia Maja ønsker nemlig at få den svære start på forældrelivet frem i lyset. Ligesom hun ønsker at pege på, hvorfor det gik så galt, som det gjorde.
3/12/20241 hour, 3 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ditte Ingemann fik 10 år med Søren: Jeg ville ikke leve uden ham

Det er Sørens skyld, at Ditte Ingemann lever af at inspirere danskerne til nye retter med sine kogebøger, sin madblog og sin populære Instagram. Med ham blev hun skubbet i den rigtige retning. Og med ham mødte hun stor kærlighed. Sammen kunne de alt. I dag laver Ditte stadig opskrifter og smukke billeder. Men opskriften på et liv uden Søren bakser hun stadig med. For hvordan skal han fylde? Lyt til Dittes rørende historie om at møde stor kærlighed. Miste den. Og så møde en ny stor kærlighed, selvom det ikke var en del af planen.
2/6/202446 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Rikke er lige blevet skilt: Jeg troede aldrig, det skulle ske for os

Fra TV2 programmet ”De sjældne danskere” kender vi Isabellas charme. Og hendes mors utrættelige kærlighed. Rikke har været klar til at gøre alt for sin datter, der er blind og lider af flere andre sygdomme. Men én opgave måtte hun opgive. Hun og Isabellas far har netop valgt at gå fra hinanden. Hun ser ham stadig som sin bedste ven og makker. Men det er ikke let. Rikke havde altid lovet sig selv, at hendes barn ikke skulle opleve en skilsmisse. Og hun troede, hun kunne fikse alt. Men det her kan hun ikke fikse. I dette afsnit er der mange følelser og tårer, for bruddet er tæt på. Men følelserne og tårerne må gerne være der. De er en del af livet og kærligheden en gang imellem. Der er også meget gåpåmod og et klart mål: Begge forældre er enige om, at det vigtigste er Isabella.
1/30/202440 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Sabrina forelskede sig i Andreas, men i dag elsker hun Lykke

De var gift og havde været sammen i otte år, da Sabrina en dag modtog en besked på sin telefon. Budskabet fra hendes ægtefælle var klart: ”Jeg kan ikke leve i det her mere. Jeg er en kvinde. Jeg er ikke en mand." Beskeden chokerede hende, og hendes første tanker var: Hvad nu med huset? Hvad med alle vores drømme? Hun var også bange for at møde den kvinde, som hun nu var gift med. Men en dag valgte hun alligevel at gøre det. Allerede under første kram midt i stuen kunne Sabrina mærke, at hun stadig elskede det menneske, som engang var Andreas, men nu var Lykke.
1/23/202443 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Hun skulle dø, fordi hun havde forelsket sig i den forkerte

Som anklager kom Jeanette Wincentz Andersen helt tæt på en kærlighedshistorie, der endte så tragisk, at den rystede hele Danmark. Nemlig historien om 18-årige Ghazala, der blev skudt af sin egen bror foran Slagelse banegård. Hun skulle dø, fordi hun var forelsket. Og fordi hendes hemmelige forhold havde krænket familiens ære.Den erfarne anklager blev selv berørt under retssagen. Da hun afhørte Ghazalas store kærlighed, måtte hun synke et par gange.Hun fortæller her historien om Ghazalas liv, inden det blev taget fra hende. Historien handler om stor forelskelse, mod og en ubærlig jagt på ungt par, der skulle dræbes. Jeanette Wincentz Andersen er lige nu aktuel med bogen ”At afsløre en morder.” I den fortæller hun om sager, hun ikke kan glemme igennem sine 40 år som anklager. Bogen er dedikeret til Ghazala. Og nu er det her jo en kærlighedspodcast. Så du kan også høre anklagerens egen kærlighedshistorie, som handler om at møde den helt rigtige mand, når man ellers skulle noget andet.
1/16/202456 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Kærlighedshistorien, som jeg altid har ønsket, men aldrig fik: Min mors historie

Historien om det lange ægteskab. Om at være sammen som unge. Som børnefamilie. Som pensionister. Og gennem glæder og sorger i 53 år. Anne Lise Schmidt er min mor. Jeg har interviewet hende om kærligheden. Og det burde alle gøre med deres forældre. Der kom i hvert fald ting og tanker frem, som kom bag på mig.
1/9/202449 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Karen-Marie tog til New York og begyndte at date: Og så mødte jeg mit perfekte match

Karen-Marie Lillelund frygtede, at hun skulle ende som ensom kattedame. Også selvom hun ikke bryder sig om katte. Men så tog hun til New York og begyndte at tale med folk, hun stødte på. Det kom der hyggelige snakke ud af. Og flere dates. Og til sidst stor kærlighed. Smalltalk kan føre til små, varme øjeblikke i hverdagen. Men det kan altså også føre til den eneste ene. Karen-Marie Lillelund har oplevet begge dele. I denne podcast fortæller hun om sin store kærlighed. Men også om den lille, som vi alle sammen kan give hinanden i hverdagen, når vi lige smiler til folk på gaden. Eller giver et kompliment. Lyt til Karen-Marie Lillelunds historie her og bliv inspireret til at blive bedre til at rose et par sko og starte en spændende samtale med et nyt menneske. Den slags må man nemlig ikke snyde sig selv for. Og vi har brug for at udveksle varme med hinanden i en verden, hvor folk bliver mere og mere ensomme. Karen-Marie Lillelund er også aktuel med bogen ”Small talk – ja tak.”Efter dagens afsnit holder Min kærlighedshistorie en lille juleferie og vender tilbage i det nye år.
12/12/202333 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Johan fandt kærligheden midt i sorgen: Noget større førte os sammen

Johan Isbrand ved, at livet kan ændre sig på et øjeblik. Et uventet opkald på arbejdet kan føre til det tungeste mørke. Det gjorde det for ham, da han pludseligt mistede sin kone gennem 21 år. Men en fredag knap to år efter, kom lyset lige så pludseligt igen. Den dag stod Charlotte nemlig og smilede foran Tivoli. Johan Isbrand er Familie Journals farverige journalist. I mere end 27 år har han dækket Dansktop og historier om almindelige menneskers største sorger og glæder. I 2019 var det pludselig ham selv, der var hovedperson i en historie, som ingen havde set komme.
12/5/202343 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Joan Ørting: Kriserne har gjort mig god til en god kæreste 

63-årige Joan Ørting har i årevis gjort danskere klogere på sex og parforhold. Men selv har hun været igennem nogle smertefulde brud i kærligheden. Det er hun lykkelig for i dag. Kriserne har nemlig ført hende videre. Blandt andet til Rune - hendes 25 år yngre kæreste, som hun først mødte, da hun ikke var på udkig efter en kæreste.
11/28/202345 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Isabel kæmpede for kærligheden på tv: Den hårdeste kamp startede bagefter

Isabel vandt kampen over vægten i Fede forhold på DR sammen med sin kæreste Tina. Men da kameraerne slukkede, startede en meget hårdere kamp. Kampen for at få et barn. Det har kostet på krop, sind og bankkonto. Til sidst blev Isabel ramt af en depression. Men heldigvis findes der mirakler. En gang imellem kommer de endda i stimer på tre.
11/14/202340 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Lisbeth Zornig: Jeg troede ikke på den lange kærlighed

Lisbeth Zornig var landets berømte mønsterbryder. Hende, som havde banet sig vej fra bunden til toppen, og som kæmpede de udsattes sag. Det var hun god til. Men kærligheden kunne hun ikke finde ud af. Ikke før hun som 38-årig stødte på en mand, der var vokset op i overklassen. Og som blev, selvom hun anbefalede ham at gå. Hun fortæller her sin historie om den besværlige kærlighed. Den, hvor begge kommer med hver sin tunge bagage. Hun kender den besværlige kærlighed så godt, at hun også holder et online foredrag med samme navn.
11/7/202339 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Majbritte Ulrikkeholm indgik en pagt: Ingen mænd i fire år

Ingen mænd i fire år. Den beslutning tog musiker og forfatter Majbritte Ulrikkeholm, da hun til sidst ikke orkede at ende i de samme dramafyldte forhold. I de fire år satte hun sit forfaldne hus i stand fra tag til gulv. Og samtidig tog hun fat i nogle indre sår helt tilbage fra barndommen. Det ændrede alt.Hør hendes historie her, som handler om, hvordan hun ændrede sine egne kærligheds-spor. Måske er der noget, du kan bruge i dit eget liv, hvis du også ender i de samme svære forhold igen og igen. Majbritte har desuden skrevet bogen ”Farvel kære sofa” om de år, hvor hun ryddede op i sit indre og i sit hus.
10/31/202345 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Lene mistede sin datter: Marias død måtte ikke være meningsløs

Da Lene Varming mistede sin datter Maria, stod hun tilbage med en tung sorg. Og en masse kærlighed til Maria, som hun ikke længere vidste, hvor hun skulle gøre af. Hun valgte at bruge den hjemløse kærlighed som en motor og drivkraft. Både til at hjælpe andre i sorg. Og til at lære at elske sig selv. Denne gang handler podcasten ikke om kærligheden mellem to mennesker. Men om, hvad man gør med kærligheden, når den, man elsker, er væk.
10/24/202344 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Nicolai vil miste syn og hørelse: Beskeden fik mig til at se klart

”I løbet af de næste 20 år vil du langsomt men sikkert miste syn og hørelse.” Nicolai var 30 år, da han fik den besked af en overlæge. Den ramte selvfølgelig hårdt. Men den ændrede også hans liv. Den fik ham nemlig til at skrive en liste over sine drømme. Og så begyndte han at udføre dem. Øverst på listen stod det vigtigste: At finde mit livs kærlighed. Nicolai Bille Krogh har skrevet bogen ”Oplev livet” om de erfaringer, han selv har gjort i livet, efter han fik beskeden om, at han ville miste syn og hørelse. Den handler om, at man skal gå efter sine drømme i stedet for bare at tale om dem. Også selv man ikke har en alvorlig sygdom hængende over hovedet.
10/3/202329 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Min elskede blev stukket ned

Før rejste Helle og Uri Løvevild Golman verden rundt med kamera for at gøre en forskel for naturen. Nu lever de i deres lille stråtækte træhus i Langesø, hvor hans kørestol kan komme rundt. Et knivoverfald ændrede næsten alt, men ikke kærligheden. Hverken kærligheden til hinanden eller til naturen.
8/4/202338 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Mikkels kamp for at blive far

Mikkel Raahede kan aldrig takke nok. Han vil for evigt være taknemmelig for de kvinder, som har båret hans børn. Ligesom han altid vil være taknemmelig for den tilfældighed, der førte ham ind på en bar med billige øl, hvor han mødte manden i sit liv. Hør ham fortælle om sin kamp for at blive far, og hvordan det endelig lykkedes.
7/28/202344 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Mette mødte en ny syv uger efter sin mands død

Inden Mette mistede sin mand og faren til sine tre børn, tilbød han at skrive hendes profiltekst til Tinder. For han ønskede, at hun skulle finde kærligheden igen. Mette blev hurtigt forelsket, efter hun havde mistet sin mand. Men det gjorde ikke hendes sorg mindre. Og forelskelse og sorg kan være en uforudsigelig blanding. Mette Bording Nybo fortæller her sin kærlighedshistorie åbent og ærligt. Det har hun også gjort i sine bog ”Lev stærkt – dø smukt” om livet og døden med Thomas. Og i efterfølgeren ”Frygt ikke – elsk kun” om sin egen sorg og kærlighed efter Thomas’ død.
1/18/202344 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Anne-Marie Østersø: Jeg blev forladt og fandt mig selv

Clairvoyanten Anne-Marie Østersø har spået mere end 20.000 mennesker om alt lige fra boligkøb til graviditeter. Men ét emne har fyldt langt mere end alle de andre - nemlig kærligheden. At finde den rigtige kan være svært. Selv for en clairvoyant. Lyt til hendes kærlighedshistorie og få hendes bedste råd om kærligheden.
1/11/202346 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Dennis Knudsen: Efter tabet af min datter er det mine børn, der giver mig glæden tilbage

I et par måneder har Dennis Knudsen levet videre uden sin datter Naomi, som led vuggedøden. Sorgen er enorm, og hver aften trænger tårerne sig på, når han ligger i mørket og putter sine børn. Men Dennis har tvunget sig selv til at vælge lyset. Han vil ikke ned i et sort hul, som han har været tidligere i sit liv. For hans tre børn fortjener en far, der griner, pjatter og skifter bleer uden lidelsen malet i ansigtet. Han fortæller her sin kærlighedshistorie, som handler om kærligheden til de børn, som han prøvede at få igennem 24 år.
1/4/202345 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Jette Veber: Min mand forsvinder mere og mere

Jette har været sammen med Birger i 50 år. De har været uenige om meget. For Birger ville høre skæv musik og bygge en ottekantet bænk rundt om deres æbletræ. Jette var mere til det lige. Nu savner hun den gamle Birger med den krøllede hjerne. For selvom han sidder lige ved siden af, så er han der ikke mere.
12/28/202237 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Kathrine Kelså Harders: Blev forelsket i Gift ved første blik

I årevis kæmpede Kathrine med at finde kærligheden. Undervejs var hun på 54 første-dates. Men manden i hendes liv dukkede aldrig op. Nok fordi hun aldrig rigtigt var sig selv. Først da hun droppede at spille en rolle, viste kærligheden sig. Det skete, mens hele Danmark kunne se på.
12/21/202236 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Tina Kehlet Primholdt: Kærligheden kom på den ondeste prøve

Da Tina og Martin stødte på hinanden til Aarhus Festuge, førte det til stor kærlighed. Sammen var de ukuelige. Men en dag på hospitalet fik de en besked, som hverken kærlighed eller ukuelighed kunne slå væk. De ville miste deres datter. Tina har også beskrevet sin historie i bogen ”Alberte rimer på hjerte – og smerte”.
12/14/202253 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Luise Thye-Østergaard: Jeg bor med to mænd, og vi elsker hinanden

Luise kunne ikke drømme om at blive skilt fra sine to børns far, som hun stadig bor med. Hun elsker ham og nyder at dele hverdagen med ham. Men hun elsker også Mads, som hun deler soveværelse med. Familien lever et liv, som mange har en mening om, og som de færreste forstår. Men for dem er det let.
12/7/202231 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Christina Bøving: Ingen havde set det komme - slet ikke mig

Christina var fraskilt mor til tre og havde kun været i parforhold med mænd, da hun i en kirke fik øje på tv-lægen Charlotte Bøving. De var til barnedåb, og inden dagen var omme, var de vildt forelskede. Følelserne var så stærke, at kærligheden også kunne klare den voldsomme alvor, som parret blev ramt af få dage efter.
11/30/202245 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Karin Heurlin: Jeg bliver aldrig klog på kærlighed

Karin Heurlin har skrevet masser af artikler og bøger om kærlighed. Personligt har hun fået sit hjerte knust utallige gange og knust lige så mange andres. Hun er blevet skilt. Og været hvid brud med langt slør to gange. Så man skulle tro, hun efterhånden var blevet klogere på kærligheden. Men det er hun ikke. Og det er derfor, hun nu har lavet podcasten ”Min kærlighedshistorie.”I denne episode fortæller hun sin personlige kærlighedshistorie til journalist og podcastproducer Cecilie Fuhlendorff.
11/21/202223 minutes, 22 seconds