Winamp Logo
Millionærklubben Special Cover
Millionærklubben Special Profile

Millionærklubben Special

Danish, Finance, 2 seasons, 21 episodes, 15 hours, 11 minutes
About
Ti af Danmarks største børsnoterede selskaber har sendt deres administrerende direktør i Millionærklubben til en snak om fortid, nutid - og især fremtiden. I denne nye podcastrække åbner Millionærklubben døren ind til dem, der sidder på væksten i Danmark.
Episode Artwork

D/S Norden med CEO Jan Rindbo

Fra analog til tech-dreven shippingvirksomhed. De har hele verden som arbejdsplads, og flytter på daglig basis globale varer i en branche, der traditionelt set bliver betragtet som temmelig analog. Mød Jan Rindbo, CEO hos D/S Norden, der har været med til at udfordre det analoge og i dag bygger virksomhedens forretningsmodel op om høj grad af brug af data. Vært: Bodil Johanne Gantzel. Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/17/202147 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Lundbeck med CEO Deborah Dunsire

I 1915 grundlægger Hans Lundbeck et selskab i København, og hans første medarbejder bliver senere hans hustru og grundlægger af Lundbeckfonden. I dag står medicinalvirksomheden Lundbeck bag nogle af verdens mest udbredte behandlinger for hjernesygdomme, men pipeline er ved at tørre ud, patenterne har nået udløbsdato, og aktiekursen har svært ved at finde formen.  I en samtale med Pernille Enggaard fortæller administrerende direktør Deborah Dunsire om strategien, der skal accelerere den bæredygtige vækst i Lundbeck, hvordan hendes opvækst i Sydafrika har formet hendes lederskab, og hvilke aftryk Lundbeck gerne vil sætte i verden de næste ti år. Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/10/202136 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Københavns Lufthavne med CEO Thomas Woldbye

Hvordan styrer man sin forretning, organisation og fremtidsdrømme gennem den værste krise i luftfartens historie? Thomas Woldbye, topchef i Københavns Lufthavne, er gæst hos Pernille Enggaard.  Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/3/202144 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Schouw & Co. med CEO Jens Bjerg Sørensen

De startede i papirindustrien, men gennem næsten 150 år har virksomheden udviklet sig til et konglomerat med vidt forskellige forretningsenheder. Mød Schouw & Co.’s adm. direktør, Jens Bjerg Sørensen, i dialog med Bodil Johanne Gantzel om selskabets værdigrundlag, udfordringer og fremtidsperspektiver.  Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/26/202144 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

ISS med CEO Jacob Aarup-Andersen

Hvordan får man godt 400.000 mennesker til at bakke op om én fælles strategi? Det ved Jacob Aarup-Andersen, der på daglig basis løser netop den opgave som CEO hos servicegiganten ISS. Hør ham bl.a. berette om selskabets værdier og fremtidsperspektiver. Vært: Bodil Johanne Gantzel. Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/19/202148 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Scandinavian Tobacco Group med CEO Niels Frederiksen

Deres produkter er sundhedsskadelige og brugerne bliver færre og færre. Alligevel formår de at udvide og udvikle forretningen. Bodil Johanne Gantzel sætter fokus på Scandinavian Tobacco Group i dialog med selskabets CEO, Niels Frederiksen.  Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business. See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/12/202145 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Tryg med CEO Morten Hübbe

Kan man kombinere hardcore bundlinje-fokus med ønsket om at gøre det gode? Ja, mener Trygs CEO, Morten Hübbe, der er gæst i denne Millionærklubben Special. Hør bl.a., hvordan han balancerer de to yderpunkter i hverdagen, hvad der driver ham som leder, og hvordan fremtiden i hans øjne ser ud for forsikringsselskabet. Vært: Bodil Johanne Gantzel.  Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business. See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/5/202146 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Trifork med stifter Jørn Larsen

Digital sundhed, finansielle teknologier og intelligente bygninger. IT-koncernen Trifork rummer mange af fremtidens frække ord og har blandt andet været med til at udvikle NemID app'en, MobilePay og det digitale Coronapas. Fra 2007 til 2014 var selskabet noteret på den danske børs, og fra juni 2021 har det så igen været muligt for investorer at købe en bid af Trifork, da selskabet gjorde comeback på børsen med stifter Jørn Larsen i front. Hør om fremtidens teknologier, Trifork's organisationsmodel, der sikrer et blomstrende innovationsmiljø i dagligdagen, og hvad investorerne kan forvente sig de kommede år. Med vært Pernille Enggaard. Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business. See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/29/202147 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Matas med CEO Gregers Wedell-Wedellsborg

Alle danske kvinder kender navnet, og siden en lille flok materialister tilbage i slut 40'erne dannede Matas har 263 butikker spredt sig ud over danmarkskortet og inviteret os med i Club Matas. I 2017 sætter Gregers Wedell-Wedellsborg sig i direktørstolen og sparker en nødvendig og effektiv transformationproces igang, der løfter kæden og de mange brands ind i den digitale tidsalder og sætter skub i en ellers søvnig aktiekurs. I samtale med Pernille Enggaard fortæller den administrerende direktør om de seneste fire års hektiske rejse, og hvordan Matas fortsat skal være danskernes foretrukne valg - både til den indre og ydre skønhed. Podcasten er sponsoreret af Saxo Bank og 3Business. See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/22/202146 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Ørsted med CEO Mads Nipper

Ørsted er Danmarks største energiselskab, verdensførende inden for havvind og etglobalt flagskib inden for den grønne omstilling. Skibets kaptajn hedder Mads Nipper, og han navigerer i et farvand med stærk stigende konkurrence fra bl.a. de store olieselskaber og i en udvikling, hvor der skal holdes øje med alt lige fra flydende havvindmøller og til spørgsmålet om, hvordan vi kan lave grøn strøm om til klimavenligt brændstof. Hvad er det største spørgsmålstegn den administrerende direktør har ift. Ørsteds fremtid, har han tiltro til Danmarks strategi for den grønne omstilling, og hvorfor har bandet AC/DC en special plads hos Mads Nipper? Med vært Pernille Enggaard. Sponsoreret af Saxo Bank og 3Business. See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/15/202148 minutes, 33 seconds