Winamp Logo
Milliardærklubben Cover
Milliardærklubben Profile

Milliardærklubben

Danish, Finance, 1 season, 50 episodes, 8 hours, 9 minutes
About
En podcast om alt det banken ikke fortæller dig. Verden står i flammer og tiden kalder derfor mere end nogensinde før på uafhængige vurderinger af verdens gang. I Milliardærklubben er ingen kapital- eller særinteresser velkomne. For hvordan kan man som virksomhed eller privatperson vide sig sikker på, at man får de uvildige vurderinger, som er nødvendige for at komme igennem krisen med skindet på næsen? Den uafhængige top-økonom Andreas Steno vil sammen med den geopolitiske strateg Mikkel Rosenvold levere analyserne – og de er kun i lommen på dig! Milliardærklubben vil hver mandag morgen kigge frem på ugen der kommer. Hvilke tendenser bør man holde øje med i finansmarkederne og hvilke politiske temaer får indflydelse på verdensøkonomien. Hver fredag eftermiddag sender Milliardærklubben et ”ugen i revy”, som vil have mere løssluppen karakter og indeholde ugens kåringer. Finans- og geopolitik er ikke kedeligt, når man er i det rette selskab! Så interesserer du dig for krigen i Ukraine, de voldsomme udsving på aktiemarkedet eller om verdensøkonomien er på vej ind i en recession, så er Milliardærklubben podcasten for dig.
Episode Artwork

Er vinden gået af ballonen for Ørsted?

Folkeaktien Ørsted er i frit fald - er vinden gået af ballonen og er topchefens dage talte? Samme skæbne lider Mette Frederiksen næppe, men det forhindrer os ikke i at gå i kødet på det nye finanslovsudspil, der indeholder pork barrel spending som aldrig før. Endelig er det tid til at uddele en bredside mod vores gamle venner fra ATP og Sydbank.Lyt med i dagens bitre udgave af Milliardærklubben og husk at købe billet til vores liveshows i Bremen Teater eller Musikhuset i Århus, hvis du vil have mere! Billetter fås på ticketmaster.dk og musikhuset.dk!See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/1/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Derfor skal du investere i naturgas og Tyrkiet

Hvordan påvirker australske fagforeninger din elregning? Har Europa naturgas nok til vinteren? Hvorfor er tyrkiske aktier så interessante?Få svarene i mandagens udgave af Milliardærklubben, hvor vi gennemgår ugens vigtigste begivenheder inden for finans og geopolitik.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/28/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Europa i recession - Trump i hopla

Europa er efterhånden endegyldigt i recession. Hvad er tegnene og hvad er udsigterne? Vil recessionen ramme aktiemarkederne og hvad med inflationen? Det giver vi dig svarene på i fredagens udgave af Milliardærklubben. Vi vender også Donald Trumps storstilede interview med Tucker Carlson, der satte gang i præsidentvalgkampen. Var Trump gal eller genial? Hør dommen!Husk at købe billetter til vores liveshows i Bremen Teater i København (ticketmaster.dk) eller Musikhuset i Århus (musikhuset.dk)See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/25/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Danske banker skovler penge ind

Den ene bank efter den anden præsenterer rekordoverskud. Det er gyldne tider i finansbranchen mens resten af landet kæmper med stigende priser og høje renter. Hvordan kan det være og er det noget, der skal tages hånd om politisk? Vi giver svarene og et par klare anbefalinger til både bankkunden og politikeren.Husk i øvrigt at købe billet til vores liveshows i hhv. København og Århus på ticketmaster.dk og musikhuset.dkSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/21/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Kina i boligkrise - Rusland i valutakrise?

OBS: Dette er en teaser. Det fulde afsnit kan høres eksklusivt på Podimo. Få en måned gratis via: go.podimo.com/dk/milliardaerProblemerne fortsætter sig op for "Riget i Midten", den udover deflation og en svær corona-genåbning nu mærker gældspresset ramme ejendomsgiganten Country Garden. Vi forklarer hvad der foregår og hvad udsigterne er for kinesisk økonomi.Derudover vender vi den drastisk faldende russiske Rubel samt en mulig ny regering i Spanien.Husk at købe billetter til vores liveshows i København og Århus på ticketmaster.dk og musikhuset.dkSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/18/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Er Danmark blevet for afhængig af Novo?

Novo Nordisk har aflagt et historisk halvårsregnskab og er ved at blive større end resten af landet til sammen. Hvordan kan det være, er det et luftkastel og hvad betyder det for dansk økonomi og vores samfund? Det drøfter vi i dagens udgave af Milliardærklubben, hvor vi også får den skarpeste analyse af dramaet i Ecuador samt nyt fra Odense!See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/14/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Har Joe Biden tabt oliekrigen? Teaser

Olieprisen nærmer sig niveauer som kun Mohammed bin Salman og Vladimir Putin bryder sig om - hvad skyldes det og hvad er udsigterne? Det svarer vi på i dagens udgave af Milliardærklubben, hvor vi også ser på hvorfor Kina har oplevet negativ (!) inflation, mens priserne herhjemme er begyndt at stige igen.Husk at du kan støtte podcasten ved at få venner og familie til at tegne et prøveabonnement på Podimo - 30 dage ganske gratis. Det er via https://go.podimo.com/dk/milliardaer See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/11/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Bombe under danske realkreditlån?

Har din bankrådgiver fortalt dig om den bombe, der sprang fra den japanske centralbank i sidste uge? Hvis ikke, så lyt med her! Vi kigger nærmere på fremtiden for danske realkreditobligationer og betydningen for dit huslån.Derudover vender vi kuppet i Niger, fredsforhandlingerne i Jeddah og hvorvidt Dronning Margrethe er en smatso.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/8/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

3 grunde til at du skal til at investere som en boomer!

OBS: Dette er en trailer - for at høre det fulde afsnit, skal du abonnere på Podimo. Få 30 dage gratis her: go.podimo.com/dk/milliardaerGlem alt om AI og tech - boomer-investeringerne er tilbage! I dagens udgave af Milliardærklubben drøfter vi hvorfor du skal kigge i retning af klassiske brancher som industri, energi og råvarer i 2. halvår af 2023!Vi drøfter også om den kinesiske udenrigsminister rent faktisk er blevet hængt - og så er der comeback til kongen af Odense!Husk at få dine venner til at høre Milliardærklubben - de kan få 30 dages gratis Podimo via go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/31/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Har Putin udløst en global fødevarekrise?

OBS: Dette er en teaser for det fulde afsnit, der kan høres eksklusivt på Podimo. Få en måned gratis via: https://go.podimo.com/dk/milliardaerDer er fornyet spænding i Sortehavet, hvor Ukraine endnu engang har angrebet Krim-broen mens Rusland er trådt ud af korn-aftalen. Det har allerede kunnet mærkes på de globale hvede- og fødevarepriser, men hvad ligger bag og hvad er udsigterne? Hvordan skal man placere sig i markedet? Det får du svar på i dagens udgave af Milliardærklubben.Panel: Mikkel Rosenvold og Andreas StenoSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/24/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Teaser - Er Mexico det nye Kina? Hvem vinder det spanske valg?

I dagens sommerudgave af Milliardærklubben har vi inviteret vores helt egen analysechef og latino-ekspert Emil Møller i studiet til en snak om det forestående spanske valg samt seneste nyt fra den latinamerikanske finansverden. Hvorfor stormer den mexicanske peso frem og er det stadig værd at investere i Brasilien? Få alle svarene i dagens udgave af Milliardærklubben.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/17/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Er faren for recession over? Eller tager økonomerne fejl?

16 fremtrædende økonomier har i Børsen samstemmigt meldt ud at faren for en dyb recession er ovre. Men tager de fejl? Og hvorfor er Andreas egentlig ikke iblandt de 16?Hør meget mere i dagens sommerudgave af Milliardærklubben.Husk at du kan høre hele afsnittet eksklusvit på podimo - læs mere på go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/10/20233 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

6 forudsigelser - Det kommer til at ske i 2. halvår

Vi er snart halvvejs i 2023 og det er blevet tid til at gøre status inden vi går på delvis sommerferie. Men vi kigger selvfølgelig også frem og sætter hånden på kogepladen omkring hvad der kommer til at ske i 2. halvår. Bliver Putin afsat? Bliver Biden? Kommer renten langt om længe ned og hvad med den længede ventede recession? Hør meget mere i dagens udgave af Milliardærklubben.Husk at anbefale podcasten til familie, kolleger eller venner - og henvis dem gerne til go.podimo.com/dk/milliardaer, hvor de kan få 30 dage gratis Podimo-abonnement.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/30/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Omvæltning i Rusland og Silicon Valley - Gæst: David Heinemeier Hansson

OBS: Dette er en teaser for det fulde afsnit, der udkommer eksklusivt på Podimo. Få 30 dage gratis her: go.podimo.com/dk/milliardaerVi har besøg af den danske tech-iværksætter David Heinemeier Hansson, der giver os en førstehåndsberetning fra Silicon Valley. Hvordan er San Francisco endt som en "zombie-by" og hvad er fremtiden for techsektoren?Hør også panelets analyse af det antiklimatiske oprør i Rusland henover weekenden - samt mediernes dækning heraf.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/26/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

3 ting du skal vide om kryptovaluta

Vi tager temperaturen på kryptomarkedet med Danmarks skarpeste krypto-analytiker Mads Eberhardt. Vi vender et tumultarisk 2023, fremtiden for de store valutaer som Bitcoin og Ethereum samt den etablerede finansverdens holdning til kryptovaluta. Bliv meget klogere i dagens udgave af Milliardærklubben.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/23/20233 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Hvorfor så enorme overskud hos el-selskaber?

OBS: Dette er en teaser for det fulde afsnit, der kan høres eksklusivt hos podimo via: go.podimo.com/dk/milliardaer.I dagens afsnit har vi besøg af selvstændig konsulent Anders Houmøller, der gør os meget klogere på elmarkedet. Hvordan er pengestrømmene fra kraftværk til stikkontakt og hvordan kan det være at en række el-selskaber har lavet så bizart store overskud i 2022? Alt det bliver du meget klogere på.Vi vender også det nyligt overståede Folkemøde samt balladen om Mette, Erdogan og Ulf Kristersson i NATO.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/19/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Silvio er gået bort

OBS - Dette er en teaser for det fulde afsnit, der kan høres eksklusivt hos Podimo. Få 30 dage gratis via go.podimo.com/dk/milliardaer.Milliardærklubben mindes den afdøde italienske statsmand Silvio Berlusconi i dagens afsnit, der også dækker ugens spændende centralbankmøder. Er toppen nået eller er vi færdige med at bekæmpe inflation?Milliardærklubben leverer også ugens tynde omgang fra Folkemødet samt sidste nyt fra kongen af Fyn!Værter: Mikkel Rosenvold og Andreas Steno LarsenSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/16/20233 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Central Bank Bonanza!

HØR HELE AFSNITTET EKSKLUSIVT PÅ PODIMOFå to måneder gratis via: https://go.podimo.com/dk/milliardaerVi kigger frem mod en enormt spændende uge med møder og renteudmeldinger fra centralbankerne i USA, Europa og Japan. Har vi set toppen af rentekurven eller er der yderligere stigninger på vej? Hvad betyder det for vores boliglån?Værter: Mikkel Rosenvold og Andreas Steno LarsenSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/12/20233 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Positive vinde på boligmarkedet?

Vi stiller skarpt på de positive data, der begynder at komme på boligmarkedet. Er det et reelt opsving eller blot en korrektion? Hvad skal man holde øje med?Vi gennemgår også sidste nyt på den geopolitiske scene med to stand-in-værter, nemlig Emil Møller og Anne Sandager.Husk vores konkurrence om to livebilletter samt et årsabonnement til Podimo. Vinderne trækkes blandt alle jer, der har signet op til Podimo gennem dette link: go.podimo.com/dk/milliardaer.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/5/20233 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Teaser: Inflationen har toppet - nu kommer fyringerne!?

Landets økonomstand har travlt med at afblæse krisesnakken og dømme Danmark godt igennem inflationskrisen. Men kan det nu også passe? Andreas Steno og Mikkel Rosenvold giver dig analysen af dansk og international økonomi og hvorfor vi måske ikke skal kippe med flagene helt endnu.Husk at du kan deltage i konkurrencen om et årsabonnement til Podimo eller 2 billetter til vores liveshow i enten Århus eller Kbh. Du er med i konkurrencen hvis du har signet op til prøveperiode på Podimo via vores link (go.podimo.com/dk/milliardaer)See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/2/20232 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Teaser - Gæst: Frederik Petersen, 3F

Hvorfor har staten tjent over 200 milliarder kroner på coronakrisen? Hvorfor gætter Finansministeriet altid et stort milliardbeløb forkert på statens finanser? Er det overhovedet et problem? Vi drøfter status og fremtidudsigter for dansk økonomi og statens finanser med cheføkonom Frederik Petersen fra 3F.Husk at købe billet til vores liveshows i Bremen Teater, Kbh (ticketmaster.dk) og i Århus (musikhuset.dk).See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/29/20233 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Teaser - Gæst: Thorbjørn Rønje

Vi har besøg af Thorbjørn Rønje, investor og iværksætter, der gør os klogere på fremtiden for AI, Web 3.0 og meget mere. Hør blandt andet hvordan vores hverdag kommer til at forandre sig med husrobotter og AI.Husk i øvrigt at købe billet til vores liveshow i Bremen, Kbh (ticketmaster.dk) eller i Musikhuset, Århus (musikhuset.dk).See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/26/20233 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Teaser - Kan den kinesiske forbruger redde verden?

Dette er en teaser til det fulde afsnit, der kan høres eksklusivt på podimo - https://go.podimo.com/dk/milliardaerDen kinesiske genåbning har givet verdensøkonomien kunstigt åndedræt indtil videre i 2023 - men hvordan har den kinesiske økonomi det egentlig? Er Kina ved at udvikle sig fra produktionsøkonomi til forbrugerøkonomi? Hvad er omkostningerne og hvordan holder Kina dampen oppe i 2. halvår?See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/22/20232 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Mamma Mia! Italiensk bankkrise på vej?

OBS: Dette er en teaser for det fulde afsnit, der kan høres eksklusivt på podimo. Få to måneder gratis via linket her: go.podimo.com/dk/milliardaerEr bankkrisen på vej til Europa? Hvorfor står italiensk økonomi så svagt og hvordan spiller det ind på italiensk Europa-politik? Vi har besøg af analytiker og investor Emil Møller, der gør os klogere på situationen i de italienske banker og giver et bud på hvor bankkrisen ellers kan ramme Europa.Husk at købe billet til vores liveshow i Århus (via musikhuet.dk) eller i Kbh (via ticketmaster.dk)See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/19/20233 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

3 ting globale investorer holder øje med lige nu

Dette er en teaser til den fulde udsendelse, som kan høres eksklusivt på Podimo. Få to måneder gratis via go.podimo.com/dk/milliardaerVi står midt i en amerikansk gældskrise og en lurende recession. Alligevel falder olieprisen og tech-aktierne drøner derudaf. Hvad er op og ned og hvordan ser de globale investorer på markedet? Og skal man gå samme vej eller imod strømmen? Vi giver dig svarene i dagens udgave af Milliardærklubben!See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/15/20233 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Skal Erdogan ud og inflationen ned?

OBS: Dette er en teaser for fredagens afsnit, der kan høres eksklusivt på Podimo. Få to måneder gratis via go.podimo.com/dk/milliardaer.Vi nærmer os første runde i det tyrkiske præsidentvalg, som formentlig er årets vigtigste og mest interessante valg globalt. Vi kigger nærmere på Erdogans førsteudfordrer Kamal Kilicdaroglu og hans chancer for at vinde.Derudover gennemgår vi de nyeste inflationstal, der bekræfter os i tendensen - inflationen er på vej nedad og måske følger renterne snart efter?Husk at købe billet til vores liveshows i Århus og København til efteråret - billetter på ticketmaster.dk og musikhuset.dkSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/12/20233 minutes
Episode Artwork

Teaser - Bliver benzinpriserne ved med at falde? Analyse af spillet om olien

OBS: Dette er en teaser for det fulde afsnit. Hør hele afsnittet eksklusivt hos Podimo. Få to måneder gratis via https://go.podimo.com/dk/milliardaerOliepriserne er faldet og det kan også mærkes på tankstationerne rundt omkring. Men hvordan kan det være når vi for blot en måned siden hørte om produktionsnedgang i OPEC-kredsen? Hvilke interesser og incitamenter er på spil og hvad er udsigten for olieprisen?Vi vender også seneste nyt fra Frederiksberg, der er på vej i klinch med omegnskommunen København.HUSK at købe billet til vores liveshow i Musikhuset, Århus 10/10 eller Bremen-teateret 8/11. Billetter via musikhuset.dk eller ticketmaster.dk!See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/8/20233 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Teaser - Sidste rentestigning før bankkrisen ruller igen?

OBS: Dette er en teaser for det fulde afsnit, der kan høres eksklusivt på Podimo. Få 2 måneder gratis via https://go.podimo.com/dk/milliardaer.Vi følger op på et par definerende rentemøder i både den amerikanske Fed og europæiske ECB, som kommer midt i næste kapitel af bankkrisen, hvor der især er storm om de californiske banker.Panelet gennemgår også sidste nyt fra frontlinjen i Ukraine og det imponerende Novo-regnskab, der udkom torsdag.Husk at købe billet til vores liveshow i Musikhuset, Aarhus 10/10 eller Bremen, København 8/11 - billetter via musikhuset.dk eller ticketmaster.dk.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/5/20232 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Teaser - Kan den amerikanske gældskrise ramme markederne?

OBS: Dette er en teaser til det fulde afsnit, der kan høres eksklusivt på Podimo. Få to måneder gratis via https://go.podimo.com/dk/milliardaerUSA nærmer sig "x-date", hvor den føderale regering løber tør for penge og ikke må låne flere. Hvad er udsigterne til en politisk løsning og hvordan er vi (igen) kommet dertil? Hvad er effekterne på markederne på kort og lang sigt?Vi giver dig alle svarene og analyserne i denne udgave af Milliardærklubben, hvor vi tager endnu et kig på vores yndlings-coach og vender de seneste skandalesager i ind- og udland.Husk at købe billet til vores liveshow - enten i Århus 10/10 (via musikhuset.dk) eller i København 8/11 (via ticketmaster.dk).See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/1/20232 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Teaser - Er boligmarkedet på vej op?

OBS: Dette er en teaser for fredagens udgave af Milliardærklubben. For at høre den fulde version skal du have abonnement hos Podimo - få to måneder gratis via go.podimo.com/dk/milliardaer Vi ser spirende tegn på stigende boligpriser. Er kurven knækket eller har vi flere fald i vente? Hvordan ser det internationale boligmarked ud og hvad er udsigterne for realkreditrenterne?Hør analysen i dagens udgave af Milliardærklubben, hvor vi også tager hul på næste etape i bankkrisen.Husk at købe billet til vores liveshows i Århus 10/10 på Musikhuset samt i Kbh 8/11 på Bremen Teater. Billetter:Aarhus: musikhuset.dkKbh: ticketmaster.dkSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/28/20232 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Teaser - Asiatisk økonomi i overhalingsbanen?

OBS! Dette er en teaser til det fulde afsnit. Abonnér på Podimo for at høre den fulde version - få to måneder gratis via go.podimo.com/dk/milliardaerMedvært Andreas Steno har været en tur i Fjernøsten og giver os en temperaturmåling på hvordan asiatiske investorer og banker ser på verdensøkonomien. Vi gennemgår forskellige investeringscases i Asien og giver dig svaret på hvad kasinoerne i Macau siger om kinesisk økonomi!Hør også seneste nyt om det genåbnede Sans Souci og en flaske champagne fra Rådhuset!See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/24/20232 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Teaser - 3 grunde til at du skal investere i guld - Gæst: Steen Jakobsen

Er guld den rette investering i en usikker tid? Hvad har medvirket til at drive guldprisen op og vil det fortsætte? Vi har besøg af investeringsdirektør i Saxo Bank, Steen Jakobsen, som giver os sit syn på markederne, verden og ikke mindst udsigterne for guld!OBS: Dette afsnit er en teaser for det fulde afsnit. For at høre den fulde udgave skal du have abonnement hos Podimo. Få to måneder gratis på https://go.podimo.com/dk/milliardaerHusk at købe billet til vores liveshows i Århus 10. oktober (www.musikhuset.dk) og i Kbh 8. november (www.ticketmaster.dk).See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/17/20233 minutes
Episode Artwork

Teaser - Margrethe Vestager Interview

Hvordan ser Europas fremtid ud? Kan vi gennemføre en grøn omstilling når Kina dominerer de nødvendige råvarer? Kan vi klare os alene uden USA? Kan vi overhovedet fungere som en enhed? Hør svarene fra verdens mest magtfulde dansker - Margrethe Vestager.Podcasten er optaget live på Skuespilhuset i København. Husk vores kommende liveshows på Musikhuset i Århus 10. oktober og på Bremen Teater i København 8. november. Billetter på musikhuset.dk (Århus) og ticketmaster.dk (København)  Dette er en teaser til programmet. Hvis du vil høre hele programmet skal du være abonnent hos Podimo. Få to måneder gratis her: https://go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/14/20233 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Teaser - 3 gode investeringer inden sommer

Hvad er udsigterne for 2. kvartal 2023? Kommer den frygtede recession, får vi krig i Stillehavet og hvad med bankerne? Vi giver dig vores hot takes og opsummerer i 3 gode investeringsstrategier, som vi selv følger frem mod sommeren. Hør også hvilken verdensleder der er gået "Sniffing Joe" i bedene og seneste nyt fra kongerne af Viborg.BEMÆRK: Dette er en teaser for vores nyeste afsnit. For at høre hele afsnittet skal du have abonnement hos Podimo. Få to måneder gratis via https://go.podimo.com/dk/milliardaerHusk at vi optager live i Skuespilhuset i København onsdag kl. 17 - gratis billetter her: https://kglteater.dk/det-sker/sason-20222023/andre-oplevelser/podimo-23Husk også vores liveshow i Århus 10. oktober - billetter her: https://www.musikhuset.dk/kalender/milliardaerklubbenSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/11/20232 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Teaser - Er Dollaren færdig som global reservevaluta?

Vi giver dig svarene og den reelle analyse i dagens udgave af Milliardærklubben.Hør også med når panelet diskuterer seneste nyt om Donald Trump, OPEC og Silvio BerlusconiDette er en teaser for fredagens afsnit. Hør hele afsnittet eksklusivt på Podimo. Få 60 dage gratis via linket her: https://go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/7/20233 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Teaser - 3 ting, der bekymrer topinvestorerne lige nu

Medvært Andreas Steno er hjemvendt fra New York med et interessant indblik i hvordan tankegangen er blandt de førende investorer, fonde osv. Hvordan ser de på bankkrisen, recessionen og den kinesiske genåbning? Og hvordan skal du som privat investor placere dig i et overraskende stærkt aktiemarked?Hør også seneste nyt om Donald Trump, der forventes anholdt i den kommende uge.Dette er en teaser for afsnittet - for at høre i fuld længde skal du have abonnement hos podimo. Få to måneder gratis på https://go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/3/20232 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Teaser - Sådan bliver du Emerging Markets-investor

Vil du gerne i gang med at investere i Emerging Markets? Så er dette afsnit lige noget for dig! Sammen med trader og analytiker Emil Møller gennemgår vi Emerging Markets som disciplin og giver dig de vigtigste do's and don'ts. Vi har også forbindelse til Andreas Steno, der har taget opstilling foran Trump Tower i New York - midt i stilheden før den måske kommende bankstorm.For at høre hele afsnittet skal du have abonnement hos Podimo. Få to måneder gratis via dette link: go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/31/20232 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Teaser: Deutsche Bank - Alles ist Vorbei?

Kære lyttere - fra 27/3 er vi overgået til Podimo, hvor du skal have abonnement for fortsat at høre Milliardærklubben. Du kan få to måneder gratis via linket her: go.podimo.com/dk/milliardaerHer kan du høre de første 4 minutter af dagens udgave.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/27/20234 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Special - Skal vi allesammen spise myrer i fremtiden? Gæst: Ida Auken

Velkommen til en special-udgave af Milliardærklubben, hvor vi har besøg af Ida Auken. Vi diskuterer fremtiden for dansk landbrug og danske fødevarer og stiller spørgsmålet - skal vi allesammen spise myrer i fremtiden?Denne episode er den sidste inden vi flytter til et nyt feed hos Podimo. Det betyder at du fremadrettet skal have abonnement hos Podimo for at høre Milliardærklubben. Du kan få to måneder gratis hvis du tegner abonnement via dette link: https://go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/25/202334 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Stilhed før bankstormen fortsætter?

Finansverdenen venter i spænding på hvornår den næste dominobrik falder. Er bankkrisen drevet over eller kan det gå galt igen? Hvad betyder den amerikanske centralbanks beslutning om at hæve renten igen? Hør vores analyse i fredagens udgave af Milliardærklubben.Husk at vi fra på mandag overgår til Podimo. Derfor skal du tegne et abonnement hos Podimo for at fortsætte med at høre Milliardærklubben. Du kan få to måneder gratis via linket her: https://go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/24/202331 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Bankkrisen accelererer - er Credit Suisse blot begyndelsen?

Først Silicon Valley Bank og nu Credit Suisse - Bankkrisen tager til og risikerer at accelerere i de kommende uger. Vi giver seneste nyt og en skarp analyse af hvorfor bankkrisen rammer netop nu.Vi følger bankkrisen tæt - også i den kommende uge. Hvis du vil have endnu mere nyt om bankkrisen, så tjek @AndreasSteno eller www.stenoresearch.comHusk at få tegnet abonnement på Podimo, så du også kan høre Milliardærklubben fremover. Brug dette link og få to måneder gratis: https://go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/20/202329 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Global Bankpanik - Er danske banker i risikozonen?

Finansverdenen er på den anden ende efter krakket i Silicon Valley Bank og potentielt Credit Suisse. Vi ser nærmere på situationen og giver en prognose for hvor langt bankkrisen kommer til at række ud og hvilke lande der potentielt er hårdest ramt.Panelet drøfter også agility-træning med Sophie Løhde - hvorfor er der så mange hunde i dansk politik?See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/16/202337 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Skal du investere i Latinamerika?

Latinamerika er en varm investeringscase for tiden. Vi dykker ned i enkeltlande, trends og lærestreger med trader og Latinamerika-ekspert Emil Møller. Hør også mere om bankskandalen i Silicon Valley og Folketingspolitikernes rejse-amok.Fra 27/3 går vi eksklusivt på Podimo - få allerede nu 2 måneders gratis abonnement her: https://go.podimo.com/dk/milliardaerSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/13/202340 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

BREAKING - Bankpanik i Silicon Valley

BREAKING - Den amerikanske tech-bank Silicon Valley Bank kan være ved at krakke. Vi giver en lynanalyse og taler om de kort- og langsigtede perspektiver for amerikansk og international økonomi - herunder techmiljøet i Silicon Valley.Besøg www.stenoresearch.com for yderligere info eller uddybbende kommentarer.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/10/20238 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Er din læge i lommen på Novo Nordisk?

Hvilke incitamenter og dagsordener bestemmer hvilket mærke medicin, din læge udskriver til dig? Hvor bredt strækker Novo Nordisks fangarme ud i det danske samfund? Hvad er udsigterne for deres meget hypede fedme-medicin?De spørgsmål stiller vi til Kristine Rasmussen fra Læger uden Sponsor. Hør også Andreas' take på Meew-skandalen og meget andet i dagens udgave af Milliardærklubben.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/10/202340 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Så er den gal igen i Hillerød - ATP og de unoterede aktiver. Gæst: Peter Mosbæk

Vi har igen besøg af Peter Mosbæk, der fortsætter sit kritiske fokus på vores allesammens ATP. Kan det være rigtigt at de har tabt 25 % på de almindelige investeringer, men tjent pænt på de investeringer, der ikke er noteret på børsen? Hvad kan det skyldes og hvad bør politikerne gøre?Hør mere i dagens afsnit af MilliardærklubbenSee Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/6/202334 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Ét år efter invasionen - Gæst: Peter Viggo Jakobsen

Vi har besøg af lektor Peter Viggo Jakobsen, som gennemgår status på krigen i Ukraine her ét år efter invasionen. Hør Peter's take på Ruslands militære præstationer, udsigterne for en ukrainsk sommeroffensiv og ikke mindst hvorvidt vi i Vesten skal frygte Rusland.Panelet drøfter også CEO-buddhisme og Pakistans genvordigheder med det nye Taliban-regime.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/3/202343 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Tesla Investor Day Special - Gæst: Anders Bæk Møller

Vi følger op på Tesla Investor Day med eksperten Anders Bæk Møller i denne specialudsendelse. Hør mere om Elon Musks fremtid i spidsen for Tesla og udsigterne for Teslas aktiekurs. Vi diskuterer også Elon Musk som fænomen og fankulturen omkring Tesla. Lyt med i denne specialudgave af Milliardærklubben!See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/2/202339 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Hvorfor er Prada den bedste investering i 2023?

Luksusvare-aktier har været på himmelflugt i 2023. Vi dykker ned i hvorfor Prada, Moncler og Louis Vuitton er så godt kørende. Hør blandt andet om sammenhængen til den kinesiske genåbning, samt panelets analyse af Moncler-jakker i det danske gadebillede.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/27/202330 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Lyt til Milliardærklubben fra 7. november

Den uafhængige top-økonom Andreas Steno og geopolitiske strateg Mikkel Rosenvold vil hver mandag morgen kigge frem på ugen der kommer. Hvilke tendenser bør man holde øje med i finansmarkederne og hvilke politiske temaer får indflydelse på verdensøkonomien. Hver fredag eftermiddag sender Milliardærklubben et ”ugen i revy”, som vil have mere løssluppen karakter.Lyt med fra mandag den 7. november.See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/3/20221 minute, 14 seconds