Winamp Logo
Mil etter mil - en podcast om bil Cover
Mil etter mil - en podcast om bil Profile

Mil etter mil - en podcast om bil

Norwegian, Social, 6 seasons, 349 episodes, 4 days 18 hours 30 minutes
About
Hvorfor engasjerer bil så mye? Hvorfor er det så mange sterke følelser rundt elbiler? Og skal vi i det hele tatt ha biler i fremtiden? Få kan mer om bil enn Finansavisen Motor-journalist Håkon Sæbø og nå skal han - sammen med selverklært bilidiot Marius Mørch Larsen (redaksjonssjef i Finansavisen Premium) forsøke å komme litt nærmere en fasit, enten ved diskusjon, krangling eller med en bilgal gjest i Finansavisens podcast om bil. Sponsor: http://scrive.com/milettermil See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

Gjenhør: Niotur fra Helvete

Marius har dratt på langtur til Trondhiem i en Nio ES8 og det gikk ikke som planlagt. Tvert imot faktisk. Dessuten, SV vil bli kvitt alle dieselbiler (igjen) og Ford Raptor vil ta Norge før det stenger for slikt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/11/202354 minutes 1 second
Episode Artwork

Hongqi E-HS9 testet + elbilprat med Christina Bu

Vi har satt oss bak rattet i helt nye og gigantiske Hongqi E-HS9, for å finne ut hvor stor og luksuriøs den faktisk er. Elbilforeningens Christina Bu avslører hva hun tror om elbilmomsen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/10/20211 hour 10 minutes 35 seconds