Winamp Logo
Mil etter mil - en podcast om bil Cover
Mil etter mil - en podcast om bil Profile

Mil etter mil - en podcast om bil

Norwegian, Social, 7 seasons, 430 episodes, 9 hours, 21 minutes
About
Hvorfor engasjerer bil så mye? Hvorfor er det så mange sterke følelser rundt elbiler? Og skal vi i det hele tatt ha biler i fremtiden? Få kan mer om bil enn Finansavisen Motor-journalist Håkon Sæbø og nå skal han - sammen med selverklært bilidiot Marius Mørch Larsen (redaksjonssjef i Finansavisen Premium) forsøke å komme litt nærmere en fasit, enten ved diskusjon, krangling eller med en bilgal gjest i Finansavisens podcast om bil. Sponsor: http://scrive.com/milettermil See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

Er Davids bilpark latterlig eller kul?

Påske betyr gul bil, sies det. David har minst én gul bil på lur, men hvor kul er egentlig den? Videre blir det en prat om alle de gule pressebilene David og Håkon har sneiet innom, og det oppstår litt uenighet om setene i en Ford Mustang faktisk er gode eller ikke. God påske! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/202455 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Alt som er galt med Håkons Mercedes

All denne praten om Porsche, gjør at Marius har lyst på legenden Porsche Cayenne Turbo. Det ligger en spennende kandidat på Finn, men er det HULL i kanalen vi ser på det ene bildet? Hvordan kan dette ende? Håkon har på sin side oppdaget noen irriterende feil med sin ellers så glimrende Mercedes-Benz W140 S-Klasse. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/202449 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Gjenhør: Porsche i krise

Dette er historien om da Toyota-ingeniører og en snartenkt sjef reddet Porsche fra avgrunnen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/30/202344 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Gjenhør: Kongefamiliens egentlige biler

Kronprins Haakon har kjøpt seg ny bil. Hvilken det er avsløres selvfølgelig i denne episoden, men vi tar også en kikk på de andre «kongebilene», og finner noen alternativer som passer godt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/29/202347 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Bonus: Broncosaurus i Sørkedalen

Ford Bronco er av en eller annen merkelig grunn kommet til Norge. (Kjøre)hanskene passer ikke, men bilen har en snikende sjarm det er vanskelig å ikke like. Det er imidlertid én ting hverken Marius eller Håkon liker. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/202328 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Gjenhør: Niotur fra Helvete

Marius har dratt på langtur til Trondhiem i en Nio ES8 og det gikk ikke som planlagt. Tvert imot faktisk. Dessuten, SV vil bli kvitt alle dieselbiler (igjen) og Ford Raptor vil ta Norge før det stenger for slikt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/202354 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hongqi E-HS9 testet + elbilprat med Christina Bu

Vi har satt oss bak rattet i helt nye og gigantiske Hongqi E-HS9, for å finne ut hvor stor og luksuriøs den faktisk er. Elbilforeningens Christina Bu avslører hva hun tror om elbilmomsen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/19/20211 hour, 10 minutes, 35 seconds