Winamp Logo
Mikrofonkåt med Tone och Bea Cover
Mikrofonkåt med Tone och Bea Profile

Mikrofonkåt med Tone och Bea

Swedish, Comedy, 1 seasons, 93 episodes, 2 days 14 hours 11 minutes
About
Rövar, influencervärlden och självhat är teman som bästa vän duon Tone Sekelius och Beatrice Reiman bland annat kommer prata om i podden Mikrofonkåt. Taket är högt och självrespekten är låg. Sätt färg på din gråa vardag med de självutnämnda ikonerna Tone och Bea. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

81. Fåglar lär sig aldrig att flyga!

I veckans avsnitt diskuteras djurfödslar, spya i ansiktet och hur tjejerna egentligen känner inför gamingkillar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/09/202350 minutes 33 seconds
Episode Artwork

5. Manshat

I dagens avsnitt pratar Tone och Bea om deras delade hat för män, om att känna sig hatad av folk i sin omgivning och avrundar med en passionerad och intensiv kärleksförklaring till varandra. Högt och lågt som vanligt helt enkelt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
22/02/202232 minutes 43 seconds
Episode Artwork

4. Melodifestivalen

Tone och Bea pratar ut om Tones uppträdande i Melodifestivalen. Hur är det att faktiskt vara med i mello, vad hände egentligen med klänningen på scen och var det något drama backstage? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
15/02/202242 minutes 36 seconds
Episode Artwork

3. Breakups

I dagens avsnitt berättar Tone om hur hon brutalt dumpade en kille hon träffade och Bea berättar om hur hennes problematiska ligg dumpade henne på tågstationen. Breakups må vara jobbiga men i dagens avsnitt försöker Bea och Tone att skratta bort smärtan en stund. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
08/02/202230 minutes 17 seconds
Episode Artwork

2. Falska influencers

Falska influencers, tjejen Tone träffade i Köpenhamn och varför begreppet transsexuell är problematiskt är tre av många ämnen som dunderduon pratar om i det här avsnittet. Luta er tillbaka och njut av skitsnacket. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
01/02/202227 minutes 51 seconds
Episode Artwork

1. Rövar

Rumpa, arsle, bakdel… kärt barn har många namn. I det här avsnittet diskuterar Tone och Bea allt ifrån sexhistorier till skönhetsideal. Parkera din röv på bekvämt underlag och njut! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
25/01/202230 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Trailer - Premiär 26 Januari!

Rövar, influencervärlden och självhat är teman som bästavän duon Tone Sekelius och Beatrice Reiman bland annat kommer prata om i podden Mikrofonkåt. Taket är högt och självrespekten är låg. Sätt färg på din gråa vardag med de självutnämnda ikonerna Tone och Bea. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
12/01/20221 minute 15 seconds