Winamp Logo
#METZNALLEN De Podcast Cover
#METZNALLEN De Podcast Profile

#METZNALLEN De Podcast

Dutch, Education, 6 seasons, 121 episodes, 4 days, 18 hours, 50 minutes
About
#METZNALLEN de podcast is voor en met iedereen. Gwen van Poorten duikt iedere week met bekende en onbekende gasten in de anonieme vragen van luisteraars. Van mindfulness tot sex en van financiën tot Tinder. Alles komt aan bod! Met z’n allen, want samen is beter dan alleen.
Episode Artwork

#METZNALLEN naar Buiten samen met Tom Groot 4/4

Tom sprak in de vorige aflevering al openhartig over zijn deelname aan Boer zoekt vrouw en nu duiken we iets meer de diepte in. Ik ben benieuwd of Tom vroeger een beetje wild was, of hij feestjes bezocht. Tot mijn grote verbazing vertelt hij dat hij aan Broga doet. Yoga voor Bro's. We hebben het terloops over hoe fijn het is om buiten te zijn en alsof dat niet genoeg is, gaan we ook voor het eerst samen golfen.Hartman is hier, om samen met jou naar buiten te gaan. Jouw eigen fijne buiten te maken. Hartman combineert comfort, design en kwaliteit in elk product dat ze maken. Tuinmeubelen die zijn ontwikkeld met het oog op circulariteit en die lang meegaan. Hiermee geven wij jou de zekerheid dat jij verantwoord en met een goed gevoel kunt genieten van jouw buiten. Want wij willen meer #METZNALLEN naar buiten!Wil jij ook op z’n lekkere loungeset of ligbed zitten? Bekijk hier de producten:Loungeset: https://hartman.nl/tuinmeubelen/tuinsets/bistro-en-balkon-tuinsets/bora-bora-loungeset/ & Ligbed: https://hartman.nl/tuinmeubelen/ligbedden/emma-ligbed-22752757/Bekijk de gehele collectie op www.hartman.nl & volg voor inspiratie @hartman.internationalGeproduceerd door: Tonny Media.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/2/202333 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#METZNALLEN naar Buiten samen met Tom Groot 3/4

De man die in een klap beroemd werd door zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw kan zich geen dag inbeelden zonder buiten te zijn. Tom Groot schuift bij mij aan en wordt ontroerd wanneer hij over zijn gezin spreekt. Ondanks de tranen, lachen we ons suf buiten en leren we meer over hoe het zijn in de buitenlucht je creativiteit bevordert.Hartman is hier, om samen met jou naar buiten te gaan. Jouw eigen fijne buiten te maken. Hartman combineert comfort, design en kwaliteit in elk product dat ze maken. Tuinmeubelen die zijn ontwikkeld met het oog op circulariteit en die lang meegaan. Hiermee geven wij jou de zekerheid dat jij verantwoord en met een goed gevoel kunt genieten van jouw buiten. Want wij willen meer #METZNALLEN naar buiten!Wil jij ook op z’n lekkere loungeset of ligbed zitten? Bekijk hier de producten:Loungeset: https://hartman.nl/tuinmeubelen/tuinsets/bistro-en-balkon-tuinsets/bora-bora-loungeset/ & Ligbed: https://hartman.nl/tuinmeubelen/ligbedden/emma-ligbed-22752757/Bekijk de gehele collectie op www.hartman.nl & volg voor inspiratie @hartman.internationalGeproduceerd door: Tonny Media.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/26/202338 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#METZNALLEN naar Buiten samen met Froukje de Both 2/4

Dat buitenzijn gezond voor je is, is geen rocket science. Maar toch komen we niet altijd aan naar buiten gaan toe. In deze vierdelige serie is deze aflevering Froukje de Both te gast. We hebben het over hoogtijdagen als net bekend persoon, werken in als actrice en tips geven voor als het niet goed gaat met je vrienden. Maar bovenal hebben we het over hoe erg we op adem komen zodra we buiten zijn. En hoe buitenzijn stress vermindert.Hartman is hier, om samen met jou naar buiten te gaan. Jouw eigen fijne buiten te maken. Hartman combineert comfort, design en kwaliteit in elk product dat ze maken. Tuinmeubelen die zijn ontwikkeld met het oog op circulariteit en die lang meegaan. Hiermee geven wij jou de zekerheid dat jij verantwoord en met een goed gevoel kunt genieten van jouw buiten. Want wij willen meer #METZNALLEN naar buiten!Wil jij ook op z’n lekkere loungeset of ligbed zitten? Bekijk hier de producten:Loungeset: https://hartman.nl/tuinmeubelen/tuinsets/bistro-en-balkon-tuinsets/bora-bora-loungeset/ & Ligbed: https://hartman.nl/tuinmeubelen/ligbedden/emma-ligbed-22752757/Bekijk de gehele collectie op www.hartman.nl & volg voor inspiratie @hartman.internationalGeproduceerd door: Tonny Media.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/19/202341 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#METZNALLEN naar Buiten samen met Froukje de Both 1/4

Dat buiten zijn belangrijk is, weten we allemaal als geen ander. Ontspanning, vitamine C en beweging zorgen er allemaal voor dat we ons allemaal lekker in ons vel voelen. Geniet daarom met ons van een podcast in de buitenlucht en haal - als het kan - zelf ook een frisse neus! In deze vierdelige serie is onder andere Froukje de Both te gast. De afgelopen jaren heeft de presentatrice zich steeds meer verdiept in het krijgen van zelfvertrouwen. Ze vertelt openlijk over haar eigen strubbelingen. Hoe reageerde bijvoorbeeld haar omgeving hierop? We praten bij in de buitenlucht.Wij zijn hier, om samen met jou naar buiten te gaan. Jouw eigen fijne buiten te maken. Hartman combineert comfort, design en kwaliteit in elk product dat ze maken. Tuinmeubelen die zijn ontwikkeld met het oog op circulariteit. Hiermee geven wij jou de zekerheid dat jij verantwoord en met een goed gevoel kunt genieten van jouw buiten. Want wij willen meer #METZNALLEN naar buiten! Kijk op www.hartman.nl naar ons hele assortiment Geproduceerd door: Tonny Media.Volg #METZNALLEN op Instagram.Check mijn YouTube-kanaal voor videobeeld bij deze aflevering.Adverteren in deze podcast? Mail dan naar [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/12/202345 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

GWEN VAN POORTEN beantwoordt JOUW VRAGEN! | #METZNALLEN De Podcast S3E15

In de finale aflevering van het derde seizoen van #METZNALLEN beantwoord ik jullie vragen! Hoe ga je met succes om? Wat komt er kijken bij het opzetten van een bedrijf? En hoe verwerk je heftige ervaring? Ik vertel het je in deze tweede solo #METZNALLEN!Scoor NU ‘#METZNALLENmediteren het programma’ hieronder 🧘‍♀️www.metznallen.nl/mediteren/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/20211 hour, 14 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

GWEN VAN POORTEN over BURN-OUT, MEDITATIE en VRIENDEN zijn met JEZELF | #METZNALLEN De Podcast S3E14

In deze aflevering ga ik in gesprek met… mezelf? In deze eerste solo #METZNALLEN vertel ik je over de burn-out die ik 12 jaar geleden opliep. Het was een zware tijd maar uiteindelijk leerde ik mezelf een stuk beter kennen. Het leidde er zelfs toe dat ik dagelijks ging mediteren. Ik vertel je in deze aflevering wat meditatie mij gebracht heeft en wat het jou zou kunnen brengen. Want ook jij kan door te mediteren meer concentratie, mindfulness en compassie ontwikkelen.Scoor NU ‘#METZNALLENmediteren het programma’ hieronder 🧘‍♀️www.metznallen.nl/mediteren/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202153 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

DOMIEN VERSCHUUREN over STEMPROBLEMEN, RUZIES en zijn RELATIE | #METZNALLEN De Podcast S3E13

In deze aflevering ga ik in gesprek met radio-dj Domien Verschuuren. Op zijn tweede had hij al zijn eerste microfoon en op zijn zesde bouwde hij al zijn eigen studio, maar hoe was hij verder als kind? We praten ook over zijn liefdesleven, de operatie die hij aan zijn stembanden kreeg en psychologische oorlogsvoering in ruzies.Wil je meer weten over mijn online programma? Kijk dan op: https://metznallen.nl/mediteren/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/11/20211 hour, 29 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

MANON MEIJERS over INTUÏTIE, GELUKKIG in je OUTFIT en JEZELF ZIJN | #METZNALLEN De Podcast S3E12

In deze aflevering ga ik in gesprek met ‘style shrink’ Manon Meijers. Zij stopte met haar werk als stylist om zich te verdiepen in de psychologie van kleding. Hierover schreef ze het boek Kleed jezelf gelukkig maar hoe doe je dat? We hebben het over stijl archetypes, jezelf zijn in je kleding, en haar puppy. En hoe geef je eigenlijk mode-advies zonder mensen te kwetsen?Wil je meer weten over mijn online programma? Kijk dan op: https://metznallen.nl/mediteren/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/20211 hour, 35 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

FRANS DUIJTS over MAAGVERKLEINING, ALCOHOL gebruik en ONDERNEMEN | #METZNALLEN De Podcast S3E11

In deze aflevering ga ik in gesprek met volkszanger Frans Duijts. Hij kan niet optreden door corona maar dat betekent niet dat hij stil zit. We hebben het over zijn ondernemingen, hoe hij nu in het leven staat en zijn gezondheid. Op welke manier heeft zijn maagverkleining zijn leven verandert? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/20211 hour, 27 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

TIM VAN DER WIEL over LEIDERSCHAP, AMBITIES en PRIORITEITEN stellen | #METZNALLEN De Podcast S3E10

In deze aflevering ga ik in gesprek met Tim van der Wiel, de jonge CEO en oprichter van marketingbedrijf GoSpooky. Hij begon zijn carrière op zijn dertiende en startte zijn eigen bedrijf toen hij achttien was. Ik vraag hem naar zijn eerste stappen als ondernemer, hoe je leiding geeft in een ambitieus bedrijf en hoe je het overzicht niet verliest.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/13/20211 hour, 33 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

KELLY WEEKERS over ZELFONTWIKKELING, SCHAAMTE en stoppen VRIENDSCHAP | #METZNALLEN De Podcast S3E9

In deze aflevering ga ik in gesprek met Kelly Weekers. Ze was in 2011 Miss Nederland maar liet het modellenwerk volledig achter en richtte zich volledig op zelfontwikkeling. Nu is ze ondernemerscoach. We beantwoorden luisteraarsvragen over hoe je een vriendschap kan beëindigen en praten openhartig over hoe je kan omgaan met schaamte.Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Vattenfall.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/6/20211 hour, 41 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

VERONICA VAN HOOGDALEM over DATEN, ROUTINE en vrienden zijn met je EX | #METZNALLEN De Podcast S3E8

In deze aflevering ga ik in gesprek met de altijd goedlachse Veronica van Hoogdalem. Ze had een relatie van acht jaar, maar die kwam ten einde. Nu is ze opnieuw gelukkig in de liefde. Ik vraag haar hoe het is om een relatie te hebben met een bekende voetballer (die ook nog eens 10 jaar jonger is). En hoe blijft je vrienden met je ex? Veronica vertelt ook over haar werk als presentatrice en waarom ze niet meer bij RTL Boulevard werkt. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/20211 hour, 30 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

TOPRAK YALÇINER over haar ZIEKTE, MOEDERSCHAP en INTUÏTIE | #METZNALLEN De Podcast S3E7

In deze aflevering ga ik in gesprek met Toprak Yalçiner. Ze vertelt voor het eerst openhartig over haar ziekte en wat voor invloed dat heeft op haar leven nu. Toprak vertelt ook over haar moederschap en hoe ze grenzen probeert te bewaken. Zowel voor zichzelf als voor haar kind. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/20211 hour, 21 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

THIJS LINDHOUT over ZELFONTWIKKELING, GELUK en ROUWEN om dierbare! | #METZNALLEN De Podcast S3E6

In deze aflevering ga ik in gesprek met Thijs Lindhout over zijn weg naar succes. Helpt het om 50K uit te geven om zelfbenoemde guru’s om jezelf te ontwikkelen of heb je ook een flinke dosis geluk nodig? Thijs vertelt ook openhartig over het verlies van zijn moeder en hoe hij daarmee relatief eenvoudig mee omgaat.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/9/20211 hour, 32 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

SOUNDOS EL AHMADI over EXPEDITIE, HAAT en GEVECHT met TAXICHAUFFEUR! | #METZNALLEN De Podcast S3E5

In deze hilarische aflevering praat ik met Soundos El Ahmadi over haar tijd bij Expeditie Robinson, hoe ze omgaat met de online haatreacties en vertelt ze een anekdote over hoe ze hardhandig uit een taxi werd gezet!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/23/20211 hour, 34 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

RENÉ VAN MEURS over RELATIE, EERSTE DATES en TIJD VOOR JEZELF | #METZNALLEN De Podcast S3E4

In deze aflevering praat ik weer met René van Meurs! We praten over zijn nieuwe vriendin, zijn eerste dates en hoe hij nu beseft dat tijd voor jezelf écht belangrijk is!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/16/20211 hour, 20 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

SIMON KEIZER over MEDITATIE, JOE DISPENZA en TRAUMA'S | #METZNALLEN DE PODCAST S3E3

In deze aflevering praat ik met Simon Keizer! Na een tijdje terug bij hem te gast te zijn geweest in zijn podcast werd het tijd voor een thuiswedstrijd. Simon kende mij eigenlijk altijd als feestbeest maar in deze podcast kan ik hem meenemen in de onderwerpen waar ik zo veel interesse in heb. Hij vertelt over zijn trauma's en hoe de boeken van Joe Dispenza hem een andere kijk op het leven hebben gegeven. Hij is zelfs begonnen met meditatie!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/9/20211 hour, 25 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

GELUKSPROFESSOR MEIKE BARTELS over wat je kan doen om GELUKKIGER te worden | #METZNALLEN De Podcast S3E2

In deze speciale aflevering van #METZNALLEN De Podcast ga ik in gesprek met geluksprofessor Meike Bartels. Zij gaat ons alles vertellen over geluk! Hoe word je gelukkig? Hoe zorg je dat je gelukkig blijft? Is het ooit genoeg? Alles komt aan bod! Luisteren dus!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/20211 hour, 3 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

ARIE BOOMSMA over RELATIE, RITME en BEWEGING inbouwen in je AGENDA | #METZNALLEN De PodcastT S3E1

Daar zijn we weer! In deze aflevering hebben we Arie Boomsma te gast! Hij vertelt ons alles over zijn relatie en carrière en geeft advies over hoe je je makkelijk kunt houden aan een ritme. Ook heeft hij genoeg tips om beweging in te bouwen in je agenda! Laat op Apple Podcast een review achter!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/26/20211 hour, 19 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

NANNE over PTSS, BIJ-OASES en CONFLICTLOOS LEVEN | #METZNALLEN De Podcast S2E18

In deze aflevering praat ik met Nanne van der Leer over haar platform Lief Leven! Ze vertelt over hoe ze vroeger angstig door het leven ging en hoe ze dat nu heeft omgezet naar een positief platform. Ze vertelt over het opzetten van bij-oases en hoe ze dit jaar een conflictloos leven probeert te leiden! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/29/20201 hour, 27 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

VERA CAMILLA over PERFECTIONISME, BURN-OUT en DEPRESSIE | #METZNALLEN De Podcast S2E17

In deze aflevering praat ik met Vera Camilla! Vera begon al vroeg op Youtube toen het enkel nog uit dierenfilmpjes en hier en daar wat vlogs bestond. Nu groeit ze mee en legt ze de lat hoog! Soms té hoog. Ik praat met haar over wat perfectionisme voor rol heeft gespeeld in haar carrière. Hoe kwam de diagnose van een burn-out binnen en wat was de aanleiding van haar depressie? Ik vind het super dapper dat ze met mij haar verhaal open en bloot wilde gooien. Komende week komt er een TurboGwen samen met Vera online! Hou het in de gaten en gooi wat liefde naar Vera, dat verdient ze.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/22/20201 hour, 21 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

NIELS OOSTHOEK over TALPA-DEAL, VADERSCHAP en VASTGEBONDEN WORDEN | #METZNALLEN De Podcast S2E16

In deze aflevering praat ik met Niels Oosthoek! Als 1/3e van het trio 'Gierige Gasten' presenteert hij al een lange tijd programma's op YouTube en zoekt hij vaak de grens op! Hij legt uit hoe de deal met John de Mol is gesloten en gaat hij in op hoe het vaderschap hem heeft verandert. Hij deelt een heel persoonlijk verhaal over zijn vader en hoe hij daar mee heeft moeten dealen!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/14/20201 hour, 15 minutes
Episode Artwork

KATJA SCHUURMAN over BEVALLING, DWANGNEUROSE en GEDRAGSTHERAPIE | #METZNALLEN De Podcast S2E15

In deze aflevering praat ik met Katja Schuurman! Ze heeft een heftige bevalling achter de rug gehad en vertelt me daar alles over in deze podcast! Ook komen de onderwerpen dwangneurose en gedragstherapie aan bod! Een van de langste en misschien wel de leukste podcasts tot nu toe. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/20201 hour, 48 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

LIZE KORPERSHOEK over DOCUMENTAIRE, MODELLENDIEET en BORSTIMPLANTATEN | #METZNALLEN De Podcast S2E14

In deze aflevering praat ik met Lize Korpershoek! Haar documentaire 'Mijn Seks is Stuk' kwam al in onwijs veel afleveringen aan bod, maar nu heb ik Lize zélf te gast! Zo praten we over de reacties die ze heeft gekregen en doet ze een boekje open over haar leven als model. Verder heeft ze laatst op Instagram een video gemaakt over haar borstimplantaten waar ze over vertelt en geeft ze tips hoe jij je onzekerheden in de slaapkamer kunt bespreken met je partner!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/20201 hour, 13 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

GIEL BEELEN over RADIORELLEN, LIEFDESLEVEN en SPIJT van UITSPRAKEN | #METZNALLEN De Podcast S2E13

De meest spraakmakende radiomaker van ons land is te gast in deze aflevering! Giel Beelen! In een openhartig gesprek hebben we het onder andere over hoe hij zijn hart volgt in zijn carrière, zijn grenzeloze manier van radiomaken, waar hij spijt van heeft en waarom hij nog niet klaar is voor de liefde.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/20201 hour, 17 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

LIENKE over de KRACHT van VROEG OPSTAAN en DEARGOODMORNING | #METZNALLENTURBO De Podcast S2E12

Deze week is de koningin van de vroege ochtend Lienke de Jong te gast om te praten over haar boek en ochtendplatform DEARGOODMORNING. De vroege ochtend kan je veel brengen maar waarom eigenlijk? Ze verteld ons hoe je je ochtend optimaal kan benutten, wat je eraan hebt en hoe je het kan volhouden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/17/20201 hour, 25 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

KOEN KARDASHIAN over SEXUEEL MISBRUIK, DRANK- en DRUGSVERSLAVING en REHAB | #METZNALLEN De Podcast S2E11

Vanaf vandaag ligt het boek “Gelukkig verloren” van mijn lieve vriend Koen in de winkels en daar gaan we het over hebben. Koen gooit alles op tafel en deelt zijn grootste geheimen. Van het sexueel misbruik waar hij al heel vroeg mee in aanraking komt tot aan zijn drank en drugsprobleem. Bereid je voor op een rollercoaster van een aflevering!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/20201 hour, 15 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

EVI HANSSEN over SUCCES, LIEFDE, ZIEK zijn door STRESS en CARRIÈRE | #METZNALLEN DE PODCAST S2E10

In deze aflevering praten we met een van de succesvolste presentatrices uit België! Evi Hanssen! Deze topper vertelt ons allerlei anekdotes over haar succes en liefdesleven en legt uit hoe je 'ziek' kunt worden door stress!Vergeet de podcast niet te volgen en laat op Apple Podcast een review achter!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/3/20201 hour, 7 minutes, 1 second
Episode Artwork

JASPER DEMOLLIN over ROZE ANANASSEN en LOWLANDS AFZEGGEN na MEDITATIE RETRAITE! | #METZNALLEN De Podcast S2E9

Wat doe je als je negatieve gevoelens hebt en even niet weet wat je met jezelf aan moet? In het geval van Jasper vlieg je dan naar de andere kant van de wereld om jezelf , zonder ervaring, in een 10 daagse meditatie retraite te storten. Hij zag roze ananassen, ging kapot van de pijn, voelde zijn bloed stromen en kreeg meer inzicht in zichzelf. Hij kwam zo tot rust dat hij zijn geliefde Lowlands cancelde. Wat een held.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/27/20201 hour, 19 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

JOSÉ WOLDRING over CARRIÈRE MAKEN, MANIFESTEREN en ALLE BALLEN HOOG HOUDEN | #METZNALLENTURBOPODCAST S2E8

Selfmade woman José Woldring deelt met ons de sleutel tot haar succes. We kletsen o.a. over hoe ze haar carrière is begonnen en welke rol spiritualiteit speelt in haar succes.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/20201 hour, 32 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

KASPER'S FOCUS over BIOHACKEN, ADEMHALING ALS TOOL en MOND DICHTTAPEN?! | #METZNALLENTURBOPODCAST S2E7

De titel is niet genoeg om te beschrijven waar deze aflevering over gaat. Kasper is een biohacker en dat wil zeggen dat hij tools verzameld en test om in ieder opzicht optimaal te leven. Kasper neemt ons mee in zijn leven en beantwoord al jullie vragen. Ga er even lekker voor zitten want er is een grote kans dat je hier iets uit gaat halen. Ik in ieder geval wel.Liefs GwenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/20201 hour, 33 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

QUINSDING over VRIENDEN ONTVOLGEN, TE LAAT KOMEN en ZELFACCEPTATIE | #METZNALLEN De Podcast S2E6

Deze week is Quinty Misiedjan te gast in #METZNALLEN De Podcast en dat was beregezellig.  We hebben het over zelfacceptatie en het ontvolgen van vrienden op social media. Daarnaast krijgen wij advies van een beller over te laat komen omdat we het nodig hebben. Veel plezier met luisteren!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/6/20201 hour, 4 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

JAIMIE VAES over MOEDER ZIJN, ONLINE HAAT en JALOEZIE | #METZNALLEN De Podcast S2E5

Deze week is Jaimie Vaes te gast. Ze deelt met ons hoe is om moeder te zijn en geeft advies over hoe je kan omgaan met jaloezie.Volg mij @gwenvanpoorten en @metznallendepodcast om mee te doen met de challenge.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/29/20201 hour, 1 minute, 34 seconds
Episode Artwork

JOHNNY DE MOL over VADERSCHAP, MOODSWINGS en de KRACHT van ADEMHALING | #METZNALLEN De Podcast S2E4

In deze aflevering van #METZNALLEN De Podcast schuift Johnny de Mol aan. We praten met hem over hoe het is om vader te zijn, hoe hij omging met moodswings van zijn zwangere vrouw en verteld hij ons hoe hij zijn ademhaling inzet om een auditie te nailen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/22/202056 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

CHARLY LOWNOISE over ZEN LEVEN, HAKKEN en ZAGEN en MEDITATIE | #METZNALLENTURBO PODCAST S02E3

In deze aflevering gaat we met z'n allen turbo! Dat betekent: dieper ingaan op een bepaald onderwerp. In dit geval meditatie/zen leven met expert Charly Lownoise! Deze held brak vroeger samen met Mental Theo door als DJ maar staat nu helemaal met beide benen op de grond als zenmeester! Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/15/20201 hour, 6 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

DEFANO HOLWIJN over THERAPIE, SEX en TE LIEF ZIJN | #METZNALLEN DE PODCAST S2E2

In deze aflevering van #METZNALLEN De Podcast praten we met Defano Holwijn over zijn therapie, bellen we met een luisteraar voor advies over anale seks én bespreken we de vraag over 'te lief zijn in een relatie'!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/20201 hour, 6 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

RICK BRANDSTEDER over THE BACHELORETTE, VRIJGEZEL zijn en MEDITATIE | #METZNALLEN De Podcast S2E1

WE ZIJN ER WEER! Dit tweede seizoen trappen we af met Rick Brandsteder en vragen we hem naar alles over The Bachelorette, hoe zijn leven als vrijgezel eruit ziet en doet hij een boekje open over meditatie! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/1/20201 hour, 19 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

TESS MILNE over POSITIVITEIT, EGOÏSTISCH zijn in BED en MOEDERSCHAP | #METZNALLEN De Podcast S01E11

In de laatste aflevering van #METZNALLEN De Podcast praten we met Tess Milne over de gevolgen van positief in het leven staan, waarom je soms best egoïstisch mag zijn in bed en vertelt ze over óf je je kunt voorbereiden op het moederschap! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/14/20201 hour, 12 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

DIO over AMBITIE, DEPRESSIEF ZIJN en BLUNDERS | #METZNALLEN De Podcast S01E10

In deze aflevering van #METZNALLEN De Podcast praat ik met Dio over zijn depressie, het verhaal achter de gestolen laptop, ambities voor de toekomst én vertellen we de grappigste blunders.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/7/20201 hour, 4 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

ANNA NOOSHIN over ZENUWEN, HYPOCHONDRIE en VERTROUWEN | #METZNALLEN De Podcast S01E09

In deze aflevering van #METZNALLEN de podcast praten we met Anna Nooshin over o.a. omgaan met zenuwen, ze vertelt dat ze hypochonder is en hoe je mensen kunt vertrouwen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/30/20201 hour, 7 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

FREDDY TRATLEHNER over ROCK AND ROLL, ZELFVERTROUWEN en SCHIJT HEBBEN | #METZNALLEN De Podcast S1E8

In deze aflevering van #METZNALLEN De Podcast praten we met Freddy Tratlehner a.k.a. Vjeze Fur over zijn artiestenleven en zijn motto; schijt hebben.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/23/202054 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

PIP PELLENS over SLEUR IN JE RELATIE, GEPEST WORDEN en OFFLINE GAAN | #METZNALLEN De Podcast S01E07

In deze aflevering van #METZNALLEN de podcast geven we samen met Pip advies over hoe je omgaat met een sleur in je relatie, hoe sta je op tegen pesters en praten we over de positieve effecten van 'offline gaan'.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/16/202059 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

ART ROOIJAKKERS over VASTLOPEN, BALANS VINDEN en FRIENDS WITH BENEFITS | #METZNALLEN De Podcast S1E6

In deze aflevering van #METZNALLEN De Podcast vertelt Art over hoe hij de balans heeft gevonden tussen werk én privé. Ook vragen we hem naar zijn allereerste 'Friends with Benefits'.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/9/20201 hour, 6 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

HUGO KENNIS over BINDINGSANGST, MENSEN PLEASEN en eerste keer DRUGS | #METZNALLEN De Podcast S01E05

In aflevering 5 geven Gwen van Poorten en Hugo Kennis samen met anonieme bellers advies over omgaan met bindingsangst, hoe je stopt met altijd maar 'pleasen' en vertelt hij over zijn eerste ervaringen met drugs! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/3/20201 hour, 13 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

ROMY MONTEIRO over OPEN RELATIES, MENTAAL FIT BLIJVEN en HAMSTERS | #METZNALLEN De Podcast S01E04

In aflevering 4 geven Gwen van Poorten en Romy Monteiro samen met anonieme bellers advies over liefde, sex, werkdruk, en hamsters. Kortom: beregezellig!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/202057 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

RENÉ VAN MEURS over OPGEBRAND ZIJN, ONZEKERHEID IN BED, LIEFDESVERDRIET | #METZNALLEN De Podcast S01E03

In aflevering 3 geven Gwen van Poorten en Rene van Meurs samen met bellers advies over opgebrand zijn , liefdesverdriet , onzekerheid in bed en je niks aantrekken van anderen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/20201 hour, 6 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

SOPHIE MILZINK over DE EERSTE KEER SEX, THERAPIE, JALOEZIE en OPSLAG | #METZNALLEN De Podcast S01E02

In aflevering 2 geven Gwen van Poorten en Sophie Milzink samen met bellers advies over jaloerse partners, therapie, opslag vragen en de eerste keer sex. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/12/202049 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

GERALDINE KEMPER over ZIN MAKEN, NEGATIEVE GEDACHTES en FETISJ | #METZNALLEN De Podcast S01E01

In aflevering 1 geven Gwen van Poorten en Geraldine Kemper advies over hoe je zin maakt in sex, het omgaan met negatieve gedachtes, je tinderprofiel pimpen en het delen van je fetisj.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/202054 minutes, 54 seconds