Winamp Logo
Metti & Hanna Cover
Metti & Hanna Profile

Metti & Hanna

Finnish, Fashion, 2 seasons, 57 episodes, 1 day, 9 hours, 18 minutes
About
Muotibloggaajat Metti Forssell ja Hanna Väyrynen pohtivat miten selvitä tyylillä ja hengissä ruuhkavuosista. Molempia yhdistää työ, pienet lapset ja rakkaus kauniisiin korkokenkiin, minkä yli arki usein talloo tennareilla. Podcast sisältää mainontaa.
Episode Artwork

50. Tulevaisuuden pelko

Tässä jaksossa käsitellään Metin ja Hannan tulevaisuuden pelkoja sekä huolia. Ovatko tulevaisuuden muutokset heille uhkia vai mahdollisuuksia ja miten heidän prioriteetit ovat muuttuneet vuosien varrella? Sisältää mainontaa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/201936 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

49. Rahajakso - Mihin meillä menee eniten rahaa?

Tässä jaksossa Metti ja Hanna paljastavat heidän suurimman kulueränsä sekä asioita, joista he eivät tingi ja joissa he kitsastelevat. Jaksossa selviää myös, kaduttaako naisia heidän suurin ostoksensa. Sisältää mainontaa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/4/201939 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

48. Näkymättömiä kotitöitä ja arjen valmiiksi ajattelua

Tällä kertaa Metti ja Hanna puhuvat meta- eli ajattelutyöstä. Jaksossa käydään läpi erilaisia näkymättömiä kotitöitä synttärijuhlien järkkäämisestä lomamatkojen valmisteluun, minkä takana saattaa olla useita tunteja ajatustyötä. Jaksossa myös selviää, kumpi, Metti vai Hanna, stressaa helpostija kumpi taas on piilometatyöntekijä! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/201927 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

47. Haasteet lasten harrastuksissa

Tässä jaksossa Metti ja Hanna keskustelevat sekä omista että lastensa harrastuksista, niiden tärkeydestä ja monipuolisuudesta. Kumpi heistä oli balettitanssija ja kumpi pelasi tennistä? Kumpi ei voinut sietää hiihtoa koulun liikuntatunneilla ja kumpi taas jopa hiihti kouluun? Lasten harrastuksia miettiessä, pitäisikö keskittyä yhteen lajiin vai tarjota lapselle monia eri vaihtoehtoja? Mistä tietää, mikä on lapselle oikea ikä aloittaa harrastus? Jakson lopussa Metti ja Hanna jakavat vielä ensimmäiset parenting hack -vinkkinsä, joita tullaan kertomaan seuraavissakin jaksoissa. Näiden todettujen vinkkien avulla heidän lapsiperheen arki on helpottunut. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/18/201936 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

46. Raskauden aiheuttamat pysyvät muutokset kehossa

Millaisia pysyviä fyysisiä muutoksia raskaus voi aiheuttaa? Tässä jaksossa Metti ja Hanna käyvät läpi yleisiä vaivoja sekä jakavat omia kokemuksiaan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/11/201926 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

45. Äiti-tytär-suhde

Metti ja Hanna keskustelevat tällä kertaa äiti-tytär-suhteistaan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/4/201932 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

44. Stressaako ryppyyntyminen ja puolison ärsyttävin piirre - nyt on Q&A.n aika!

Tällä kertaa Metti ja Hanna vastailevat kuuntelijoiden esittämiin kysymyksiin. Mikä on villeintä mitä naiset ovat tehneet yhdessä? Mikä on lempilaukku? Mitkä ovat kaupunkiasumisen hyvät ja huonot puolet? Stressaako ryppyyntyminen? Mikä on puolison paras ja huonoin puoli? Muun muassa näihin kuulet vastaukset jaksosta! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/28/201943 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

43. Työhistoriaa

Tässä jaksossa Metti ja Hanna muistelevat työkokemuksiaan nuoruudesta nykyhetkeen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/21/201936 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

42. Seksi ja ruuhkavuodet

Tässä jaksossa Metti ja Hanna pohtivat miten ruuhkavuodet vaikuttavat seksielämään parisuhteessa. Kuinka pitää liekki yllä kiireen keskellä? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/14/201938 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

41. Uusi vuosi, uudet kujeet

- Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/8/201928 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

40. Madafakin darra

- Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/31/201829 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

39. Joulujakso

- Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/24/201831 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

38. Ehkäisy

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/16/201827 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

37. Lahjavinkkejä laidasta laitaan

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/9/201827 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

36. Arjen apurit

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/2/201836 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

35. Akkujen latailu

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/201832 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

34. November rain

Lasten kanssa liikkuminen säässä kuin säässä. Tässä jaksossa Metti ja Hanna keskustelevat lasten liikkumisen tärkeydestä. Miten liikkua lasten kanssa ja kuinka usein? Minkälaiset ulkoiluvarusteet pitää olla? Vieraana Reiman markkinointijohtaja Topi Lintukangas. Kaupallisessa yhteistyössä Reiman kanssa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/19/201826 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

33. Vauvavuodesta selviytyminen

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/201844 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

32. Ihan turhat juhlat?

Teemajuhlat - kaupallistettu turhake vai erinomainen tilaisuus? Loppuvuosi on täynnä juhlia ja tässä jaksossa Metti ja Hanna antavat vinkkinsä niiden valmisteluun. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/4/201840 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

31. Avioero

Tämän viikkoisessa jaksossa sukelletaan pintaa syvemmälle kun puheeksi otetaan avioerot. Sekä Metin että Hannan vanhemmat ovat eronneet naisten ollessa lapsia. Miltä asia tuolloin tuntui ja miten elämä jatkui avioeron jälkeen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/201842 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

30. Älä vaan hanki näitä vauvallesi

Mitkä oli ne käytännöllisimmät ja parhaat ostokset vauva-aikana? Entä mitkä olivat täysiä turhakkeita, mitä ilman olisi selvinnyt mainiosti? Tässä jaksossa Metti ja Hanna listaavat omia suosikkejaan ja hutiostoksiaan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/21/201845 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

29. Elämäni pisin suhde - sisarussuhteet

Tässä jaksossa Metti ja Hanna kertovat omista sisarussuhteistaan. Miten esimerkiksi sisarusten syntymäjärjestys, ikäero tai sukupuoli vaikuttavat sisarusten välisiin suhteisiin? Millaisia muistoja Metillä on lapsuudesta kahden veljen kanssa? Entäpä Hannan muistot kolmen tytön perheessä? Miten naiset ovat kokeneet omien sisarusssuhteiden muuttuneen aikuistumisen myötä? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/201846 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

28. Bodyshaming - Saako koosta puhua?

Toisten vartaloihin kohdistuvat negatiiviset kommentit ovat ikäviä ja aina väärin, mutta miksi silti body shaming on valitettavan yleistä? Monesti harmittomaltakin kuulostavat lauseet ja sanavalinnat toisten ulkonäöstä kätkevät sisäänsä loukkaavan viestin. Tässä jaksossa Metti ja Hanna keskustelevat avoimesti body shamemaamisesta sekä jakavat omia kokemuksiaan aiheesta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/7/201832 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

27. Yksityisyys ja muita harhaluuloja

Missä menee yksityisyyden raja? Miten lapset näkyvät somessa? Mitä asioita tuntuu luontevalta jakaa somessa ja mitä ei? Tässä jaksossa naiset ottavat käsittelyyn niin omat kuin yleisetkin yksityisyydenrajat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/30/201839 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

26. Tissi vs. pullo

ImetyksestäImetys on aihe, joka saattaa helposti jakaa naiset kahteen leiriin. Onko sitä huono äiti jos ei imetä? Mitä tehdä jos imetys ei onnistu? Entä onko julkisella paikalla sopivaa imettää? Tässä jaksossa naiset perehtyvät imetyksen moniin haasteisiin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/23/201846 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

25. Asiaa menkoista

Tässä jaksossa keskustellaan kuukautisista. Metti ja Hanna jakavat omia kuukautiskertomuksiaan aina menkkojen alkamisesta niihin kaikista noloimpiin muistoihin. Jaksossa naiset myös pääsevät yhteistyössä Planin kanssa pohtimaan miten heidän elämänsä olisi ollut erilaista jos olisivat joutuneet olemaan poissa koulusta aina yhden viikon kuukaudesta kuukautisten vuoksi? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/17/201834 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

24. Syystrendejä Stockmannilla

Mitkä on syyskauden suurimmat trendit? Mikä trendiväri on Metin suosikki? Tai mikä trendivaate on Hannan inhokki? Tässä livenä Stockmannilla nauhoitetussa jaksossa Hanna ja Metti käyvät läpi syksyn suosikkejaan, haastattelevat Stockmannin naisten muodin sisäänostajaa Julia Koskilahtea sekä jakavat lempikappaleensa Stockmannin hetken valikoimasta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/9/201833 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

23. Raskauden ja synnytyksen tabuja

Tässä jaksossa Metti ja Hanna nostavat esille raskauteen ja synnytykseen liittyviä tabuja. Mistä hankalista ja ikävistä asioista yleensä vaietaan? Mitä tabumaisia asioiat naiset ovat omien raskauksien ja synnytysten aikana kokeneet? Mistä tabuaiheista he olisivat halunneet tietää etukäteen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/201839 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

22. Riitely parisuhteessa

Tässä jaksossa Metti ja Hanna perehtyvät parisuhteen yleisimpiin riitoihin. Mistä väännetään useimmiten? Kuka pyytää anteeksi? Mitä on vihasiivous? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/26/201835 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

21. Outoja tapoja

Tässä toivepodi-jaksossa Metti ja Hanna paljastavat oudoimpia tapojaan. Kumpi kuorii metwurstin reunat? Entä kumpi laittaa korvatulpat korviin kynsilakkaa poistaessa? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/19/201828 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

20. Täydellisen loman resepti

Metti & Hanna -podcast palaa kesätauolta! Miten heidän kesälomansa sujuivat? Mitkä olivat heidän lomansa parhaat hetket? Mikä merkittävä muutos Metin elämässä tapahtui? Kuukauden kesäloman jälkeen Metti ja Hanna ovat taas back! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/12/201834 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

19. Ihanat kamalat lapset

Milloin meni viimeksi omien lasten kanssa hermo? Mitä ärsyttäviä tapoja heidän lapsilla on? Mitä haastavia vaiheita nyt käydään läpi? Mitkä ovat Hannan ja Metin vanhemmuuden ”tähti”hetkiä? Kuka lapsista päästi kirosanan? Tämän viikon jaksossa Metti ja Hanna pohtivat lapsiarjen väsyttävyyttä. Kuinka maailman rakkaimmat tyypit voivatkin samalla olla myös maailman ärsyttävimpiä. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/24/201834 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

18. Valinnan vaikeus - isot tissit vai hyvä iho?

Menisitkö mielummin tulevaisuuteen vai menneisyyteen? VoiteletkoNäkkärin tasaisen vai kolollisen puolen? Olisitko mielummin jokapuolelta täysin karvainen vai kalju? Tässä jaksossa Metti ja Hanna kysyvät toisiltaan erikoisiakin ”Kumpi mielummin” -kysymyksiä. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/201827 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

17. Kultainen hana ja marmoria, kiitos!

Toivepodissa Metti ja Hanna puhuvat omista sisustustyyleistään. Jaksossa naiset kertovat mm. mitä sisustushankintoja ovat viime aikoina tehneet ja mistä puolestaan vielä haaveilevat. Jaksossa selviää myös mitkä ovat asioista sisustuksessa, josta Metti ja Hanna eivät tykkää. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/10/201829 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

16. Teinivuodet

Minkä ikäisenä kokeilit alkoholia ensimmäisen kerran? Mikä on käty? Kuka karkasi yöllä ikkunasta? Tässä jaksossa Metti ja Hanna muistelevat teinivuosiaan ja nuoruuden hölmöyksiä. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/3/201838 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

15. Mustasukkaisuus

Onko Hanna tai Metti mustasukkaisia? Entä ovatko omat puolisot? Miten se ilmenee? Onko terve mustasukkaisuus hyvästä? Tässä jaksossa Hanna ja Metti keskustelevat mustasukkaisuuden tunteesta ja siitä millaista roolia se on näytellyt heidän elämissään. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/27/201838 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

14. Häät

Tässä jaksossa Metti ja Hanna fiilistelevät kesän upeimpia juhlia, häitä. Molemmat kertovat omista häistään sekä niiden kohokohdista. Mitä he tekisivät toisin nyt? Mitkä hetket jääneet erityisesti mieleen? Mikä tilanne jännitti eniten? Mitä yllätyksiä sattui hääpäivänä? Jaksossa naiset jakavat myös muutamia vinkkejä häiden järjestelyyn! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/201840 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

13. Lempipaikat Helsingissä - missä vietin hääyöni?

Minne kannattaa mennä Helsingissä aamiaiselle tai illalliselle? Missä yöpyä? Entäpä minne suunnata yhdessä lasten kanssa hauskanpitoon? Tässä jaksossa Metti ja Hanna listaavat erilaisia suosikkipaikkojaan Helsingissä. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/201829 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

12. Ulkosuomalaisuus

Missä maissa Metti ja Hanna ovat asuneet? Mitkä ovat olleet huomattavimpia kulttuurieroja asuinmaittemme välillä? Mitä asioita ikävöi Suomesta ulkomailla asuessa? Tässä jaksossa pureudutaan ulkomailla elämisen haasteisiin suomalaisena. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/6/201845 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

8. Raskaus

Tunteita herättävässä kahdeksannessa jaksossa puhutaan raskaudesta. Miten Metin ja Hannan raskaudet erosivat toisistaan? Mikä yllätti? Mitä mielitekoja molemmilla oli poikaa odottaessa? Millaisia pelkoja raskauteen liittyy? Tämän lisäksi Hanna ja Metti molemmat listaavat odotusaikansa toimivimmat vaatekappaleet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/8/201839 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

7. Liikunta- ja ruokailutottumuksiin

Mikä on Metin ja Hannan suhde liikuntaan? Millaisesta treenaamisesta Hanna ja Metti eivät välitä? Mitä ja miten lapsiperheen arjessa syödään? Seitsemäs jakso on paljon toivottu jakso, joka paneutuu Metin ja Hannan liikunta ja ruokailutottumuksiin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/1/201835 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

6. Itsevarmuus

Mitä on itsevarmuus? Kuinka sitä voi kehittää? Horjuttaako anonyymien ilkeä kommentointi omaa itsevarmuutta? Tässä jaksossa Metti ja Hanna pohtivat miten itsevarmuus, itsetunto ja itseluottamus kehittyvät ja miten ne toisistaan eroavat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/25/201830 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

2. Lasten kanssa matkustaminen

Lasten kanssa lomailua, vai lastenhoitoa lomalla? Miten varautua lentomatkaan lasten kanssa? Mikä om ollut katastrofaalisin loma?Milloin meni hermo kanssamatkustajaan? Hanna ja Metti pohtivat matkustuksen realiteetteja lasten kanssa ja ilman. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/201832 minutes, 12 seconds