Winamp Logo
Mathilda och Andrea Cover
Mathilda och Andrea Profile

Mathilda och Andrea

Swedish, Social, 1 seasons, 473 episodes, 1 day 16 hours 2 minutes
About
L
Episode Artwork

437. Naughty or nice?

Mathilda och Andrea tar upp varför de hör hemma på både the naughty samt the nice-list inför jul. Mathilda har varit i Ängelholm och sett ett UFO-monument och Andrea har hittat ett mejl tjejerna måste diskutera. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/12/202344 minutes 58 seconds
Episode Artwork

436. Gentleman = red flag

Är det så farligt att förvänta sig att bli bjuden på första dejten? Kan man som en modern quinna förvänta sig det av en man? Är det verkligen okej att låta barn springa omkring och sälja jultidningar? Hur gick det för tjejorna på black week? Andrea har även hört av sig till Mathildas närmsta för att ta reda på hur dom tror att Mathilda skulle agera i en utsatt situation.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/12/202346 minutes 12 seconds
Episode Artwork

435. JULEMYS

Är det för tidigt för julemys? Vad önskar sig tjejerna i julklapp? Vad tycker dom om det som hände i Robinson? Måste man vara trevlig mot sitt ex's nya flickvän? Kommer Andrea uppfattas som en otacksam och bortskämd influencer? Det och mycket mer får ni höra om i veckans avsnitt med Mathilda och Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/11/202353 minutes 16 seconds
Episode Artwork

434. Manliga gynekologer & likstylister

Mathilda har fått upp tiktoks om de som stylar liken inför begravning och det för tjejerna in på diskussionen "HUR väljer man det yrket?". Hur väljer man som kille att bli gynekolog? Vad skulle tjejerna vilja jobba med om dom var kriminella? Rånare? Kidnappningar? Eko-brott? Efter förra veckans piff-avsnitt har Andrea skrivit ihop en glow up-lista som hon delar med sig av, lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/11/202352 minutes 31 seconds
Episode Artwork

433. Becki gästar!!

Det har gått decennier sen sist (okej inte riktigt, men nästan) och nu är hon tillbaka! Rebecka Lundkvist syster till Mathilda Lundqvist (japp dom stavar olika, normalt) gästar podden när Andrea ligger hemma sjuk och wow vilket avsnitt ni lyssnare har framför er. Becki är ju utnämnd till Stockholms Louise Jorge on a budget och systrarna går igenom hur man blir en piffig tjej, vart man köper billiga skor och kanske viktigast av allt: HUR är man egentligen den bästa värdinnan? Under dessa 50 fantastiska minuter får vi också höra om systrarnas mest ikoniska bråk.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/202353 minutes 35 seconds
Episode Artwork

432. Dopamindetox..?

Dopamindetox, spartips och shoppingberoende är tre av många ämnen som gås igenom under veckans avsnitt av Mathilda och Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/11/202352 minutes 53 seconds
Episode Artwork

431. "Då peakade vi"

Mathilda och Andrea drömmer tillbaka på tiden deras vardag bestod av att handla kläder och hänga på Östermalm. Var det kanske då dom peakade? Andrea har kommit till en insikt om att hon härmade folk rakt av förut, normalt!! En lyssnare är livrädd över att "mamma" sin pojkvän och tjejerna går igenom vad som räknas som omtänksamt vs mammighet.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/10/202348 minutes 56 seconds
Episode Artwork

430. Krishantering

Varför är Andrea besviken på Djerf Avenue och samtidigt stolt över Bianca och Caia? Tjejerna blickar tillbaka till poddens första livepodd och får tårar i ögonen..? Mathilda vill sätta sina syskon i princess school och Andrea vill i vanlig ordning bli RIK. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/10/202350 minutes 34 seconds
Episode Artwork

429. Mathildas trauma

Mathilda har letat i sitt gamla blogg och youtube-arkiv och hittat tre klipp från förr som får tjejerna att skratta till tårar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/10/202355 minutes 59 seconds
Episode Artwork

428. Vårat största beroende

Mathilda och Andrea har varit på Måndagsvibes liveshow och har kommit fram till varför dom aldrig kan göra något liknande. Är emojis coolt eller töntigt? Får man börja lyssna på julmusik redan nu? Vems sida står tjejerna på i Kim VS Kourtney-bråket? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/10/202346 minutes 58 seconds
Episode Artwork

427. Att dejta en f.d-kriminell

Mathilda och Andrea ger sin åsikt på både det ENA och det andra. Återställ våtmarkerna, dejta f-d kriminella, gråta på story och skvallerkonton på instagram är något av det som diskuteras i veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/09/202352 minutes 18 seconds
Episode Artwork

426. Andrea's sjuka bucket list

Nu har även Andrea blivit besatt av kungafamiljen efter att Mathilda, för någon vecka sedan pratade om alla de serier som finns att se. E-type har gift sig och det har fått Mathilda att fundera kring vilken mat hon skulle vilja ha på sitt egna bröllp. Andrea har grävt i arkivet och hittat sin minst sagt speciella bucket list från 2017.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/09/202348 minutes 52 seconds
Episode Artwork

425. Lås-emoji i instaprofilen

Mathilda och Andrea är stridslystna idag. Bland annat diskuteras låsemoji i folks instaprofilen, morsor som endast är morsor på instagram, folk som stannar vid övergångsställen och folk som shottar små sure. Andrea har styrt överaskningsfest och Mathilda har hittat sin höst-musa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/09/202347 minutes 54 seconds
Episode Artwork

424. Giftiga svampar & dåliga presenter

Andrea tycker synd om kungafamiljen och tjejerna funderar kring hur Estelle kommer ha det som festande 17 åring. Mathilda jobbar på sin skogsmulle-lifestyle och har varit nära på att STRYKA med efter att ha plockat svamp i skogen. Efter en lång tid av att må piss har Andrea funnit gud...? Eller ja i alla fall en astrolog! Vilka dåliga presenter har tjejerna fått och givit bort? Lyssna på veckans avsnitt av Mathilda och Andrea. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/09/202350 minutes 52 seconds
Episode Artwork

423. Been through hell and back

Mathilda "been through hell and back" och berättar om hennes turer till akuten förra veckan. Andrea har kommit till en insikt som gör henne lite ledsen. Vilma jobbar inte längre med Andrea, hur känns det egentligen när man är så nära vänner? Och hur har det funkat att jobba ihop så länge? Mathilda funderar på hur lojal man egentligen bör och vill vara mot en vän, stöttar man en vän som hamnar i finkiluran? Bachelor in paradise-snacket fortsätter och Andrea är chockerande nog på Simones sida. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/09/202352 minutes 55 seconds
Episode Artwork

422. Vilma gästar podden!

Vilma gästar podden den här veckan när Mathilda ligger hemma sjuk. Andrea och Vilma pratar om hur det är att gå från att vara småstadsbo till att bo i Stockholm. Vad har hon för tips till dig som ska göra samma resa? Tjejerna disktuerar Bachelor In Paradise och Andrea hinner även med att få till lite mom shaming. Perfekt! Vilma berättar om den gången hon fick in 3000 kr på kontot efter att hon sparat ett tiktok-ljud som skulle ge tur och MYCKET mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/08/202352 minutes 36 seconds
Episode Artwork

421. Vi ska ju ändå DÖ! :)

Mathilda vill börja spela golf och ska dessutom spara minst 9000 kr om året till något riktigt lyxigt istället för att lägga pengarna på...? Andrea har ännu en gång identitetskris och känner sig meningslös. Rat girl summer dissas och tvåbarnsnormen diskuteras. Är man egoistisk om man bara önskar sig ett barn? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/08/202352 minutes 19 seconds
Episode Artwork

420. Bråk på semestern & pro ana-content

Vad hände innan Mathildas resa till Spanien? Varför hamnade Gustav och Andrea på sjukhus under deras semester på Mallis? Är det okej att kritisera influenceras content om man tycker att det är smalhets? Det och mycket mer får ni höra om i veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/08/202350 minutes 59 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: ”Är det så fel att ljuga på sitt cv?”

Mathilda och Andrea svarar: Är det verkligen så fel att ljuga lite på sitt cv? Eller till och med mycket.. Hur fan ska man annars bära sig åt när man är desperat efter jobb? Desperata tider kräver desperata åtgärder osv.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/08/202315 minutes 5 seconds
Episode Artwork

419. Stilavsnittet!

I veckans avsnitt av Mathilda och Andrea pratas det om mode, skönhet och allt däremellan! Hur beskriver dom varandras stil? Vilken stilperiod var värst? Vilka produkter tipsar dom om - lyssna på veckans avsnitt för att djupdyka i just det. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/07/202335 minutes 37 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: ”Hur gör man slut med en vän utan att göra slut”

Mathilda och Andrea svarar: Hur gör man slut med en vän utan att göra slut” Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/07/202312 minutes 24 seconds
Episode Artwork

418. Stockholmstips!

I veckans avsnitt catchar tjejerna upp om vad som hänt hittills på semestern. Förutom semestersnack så delar dom med sig av sina bästa Stockholms-tips! Vilka restauranger är säkra kort? Vilka hak har dom inte besökt än men vill besöka? Vart tar man en drink? Det och mycket mer får ni höra om i veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/07/202347 minutes 11 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: ”Pappa har varit otrogen mot mamma..”

Mathilda och Andrea svarar: Hur fan gör man när ens förälder varit otrogen mot den andra föräldern? Ska man välja sida? Hur förlåter man? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/07/202312 minutes 22 seconds
Episode Artwork

417. Mat, mat och mer mat!

Veckans avsnitt kretsar kring MAT, MAT och mera MAT! Vad lagar vi när det är datenight? Hur går det med våra paradrätter? Bästa tilltugget/små förrätterna innan middag? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/07/202333 minutes 23 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: "Vi vill inte resa med vissa i tjejgänget”

Mathilda och Andrea svarar: Hur lägger man fram att man inte vill åka på en resa med HELA tjejgänget? Får man bara acceptera varandra olikheter? Är det hemskt att bara resa med några utvalda ur ett gäng? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/07/202314 minutes 45 seconds
Episode Artwork

416. Leka bröllop

Andrea har blivit påmind om hur det är att vara femton och uttråkad, Mathilda har blivit påmind om vilket ansvar hon bär på som storasyster. Tjejerna pratar om vuxenlivet, hur det känns vs hur man trodde att det skulle kännas. Mathilda har unnat sig en riktigt dyr sommarpresent och Andrea är fundersam över vissa bröllopsrelaterade frågor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/07/202352 minutes 32 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: ”Hennes kille är SÅ oskön”

Mathilda och Andrea svarar: Hur FAN gör man när ens kompis kille är oskön, nedvärderande och bara allmänt jobbig? Kan man ställa krav på en kompis att hon borde göra slut? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/07/202313 minutes 17 seconds
Episode Artwork

415. Festskryt & Tonåringar på tiktok

Mathilda inser att hon har ägnat sig åt festskryt och skäms över det. Andrea får ångest av tonåringar, både på tunnelbanan och på Tiktok. Andrea får både hissar och dissar kastat på sig från Mathilda och tjejerna är rörande överens om att en viss sommaraktivitet är sjukt överskattad. Lyssna på veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/06/202345 minutes 2 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: ”Tråkigt jobb & tråkiga kollegor..”

Mathilda och Andrea svarar: Hur mycket ska man egentligen stå ut med på jobbet när det SUGER röv? Ska man bara genomlida ett tråkigt jobb med tråkiga kollegor för sitt CV's skull? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/06/202312 minutes 6 seconds
Episode Artwork

414. Midsommarspecial

GLAD MIDSOMMAR! Tjejerna diskuterar det jobbiga med större bröst på sommaren, de hemska och läskiga omständigheterna kring den försvunna (numera hittade?) ubåten och ger sina bääästa sommartips. Enjoy! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/06/202359 minutes 58 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: "Min partner bryr sig inte om träning & hälsa längre.."

Mathilda och Andrea svarar: Hur får man själv reagera när ens tidigare träningsintresserade partner numera skiter fullständigt i träning och hälsa? Är man hemsk som flickvän om man känner att hans nya vanor är oattraktiva? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/06/202312 minutes 53 seconds
Episode Artwork

413. Skärp dig!

Vad är det Gustav kan säga till Andrea som gör henne helt galen? Och vad säger Mathilda till Oskar när hon tappar det totalt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/06/202346 minutes 22 seconds
Episode Artwork

412. En gräsänka och en rökkärring

Mathilda hatar (och älskar?) veckan som gräsänka. Andrea har fått lite för lite sömn och KÄMPAR på. Tjejerna tar ställning till fem etiska dilemman som hänt i socmed: Får man säga att sin partner "misshandlar sin kropp" när hen tar en shot? Är 300 kronor verkligen för lite att ge i presentkort? Är ultimatum yay/nay? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/06/202351 minutes 1 second
Episode Artwork

411. Beige flag!

Mathilda och Andrea avslöjar deras egna samt deras killars ”beige flags”, eller är allt egentligen red flags? Är det så fel att uppfostra andras barn? Andrea känner juni-stress och Mathilda har haft en fantastisk Westlife-helg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/06/202345 minutes 36 seconds
Episode Artwork

410. "Jag hade inte velat höra om otroheten"

Andrea är livrädd över spanjorernas SÄTT, men också livrädd över sitt egna beteende i Spanien. Mathilda har reflekterat över det här med otrohet och fått reda på att hon och Oskar inte är helt överens på ämnet. En tidig 30 årskris är på ingång och det resulterar i ett halvmaraton.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/05/202338 minutes 30 seconds
Episode Artwork

409. Kannibalism och fotbollsmördare

Andrea är på La Maaaaata Beach medan Mathilda håller ställningarna i Stocholm. Tjejerna diskuterar en SJUK dokumentär och när man egentligen hade varit beredda att äta varandra. :) De konstaterar även hur extremt obehaglig stormen mot Hanna Friberg har varit i veckan – och drar några fler exempel på när influencers fått obefogad kritik. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/05/202353 minutes 47 seconds
Episode Artwork

408. Barndomens lögner

Vad ljög Andrea om på lågstadiet? Och vad ljög Mathilda om på högstadiet? Vad har Beyonce, Justin Bieber, Håkan Hellström och One Direction gemensamt? Förutom det så diskuteras influencers som ser "tecken" i vardagen och eurovision! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/05/202341 minutes 39 seconds
Episode Artwork

407. HORMON-SPECIAL!

I veckans bonusavsnitt kommer tjejerna prata om HORMONER! Det slås hål på myter och frågor besvaras av hormonexperten och barnmorskan Sandra. Avsnittet innehåller reklam för http://hormonguiden.se/ & https://ostrogeni.se/. Hormonguiden är ett initiativ av Gedeon Richter och är framtaget i syfte att öka kvinnors kunskap om hormoner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/05/202338 minutes 2 seconds
Episode Artwork

406. Upprörande mail och TRÖTTSAMMA kändisar

Mathilda är kattägare under en period och har redan kommit på flera saker hon måste bli bättre på. Tjejerna läser fler dilemman och hissar/dissar saker från SoMe-världen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/05/202348 minutes 35 seconds
Episode Artwork

405. "Kan vi bli lite mindre jämställda?"

Hur säger man till sin kille att man vill ha det lite mindre jämnställt? Kan man hindra någon från att "besöka minst 100 länder och hitta sina rötter"? Kan man anpassa sitt eget bröllop (eller sina tapeter) efter sin svärmors önskemål? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/04/202348 minutes 52 seconds
Episode Artwork

404. "Hade jag fastnat i tullen hade jag åkt dit för smuggling"

Mathilda och Andrea tänker tillbaka på SJUKA outfits från förr, och diskuterar när man skäms som mest på restaurang. Är det när någon i sällskapet pratar för högt, när nån specialbeställer eller ramlar?? Andrea fyller dessutom år (!), och i helgen väntar en heldag för att fira... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/04/202350 minutes 5 seconds
Episode Artwork

403. Smutsiga tonåringar överallt!!!

Mathilda är världens bästa värdinna enligt Andrea och dom reder ut vad det är som gör henne så grym. Vad har Mathilda för hacks för att göra en lyckad lunch? Tjejerna går igenom sina favorit-beauty-hacks och Andrea har tappat det TOTALT på tonåringar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/04/202354 minutes 4 seconds
Episode Artwork

402. Ute på djupt vatten

Andrea har börjat älska kyrkan och Mathilda listar denna vecka vad som är typiskt för oss tjejer. 1a april ägde rum förra veckan och tjejerna diskuterar vad som är OK och inte OK att skämta om. Var det verkligen SÅ himla sjukt av Heidi Klum att skämta om att hon var gravid? Veckans mejl kastar tjejerna in på ämnet: "hur hanterar man en partner som snokar i ens telefon?". Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/04/202345 minutes 48 seconds
Episode Artwork

401. Jaha killar - NU passar det...

Ett bråk som fått ALLA killar att engagera sig i samhällsfrågor har ägt rum, och Mathilda har funderat på fler konstiga grejer som killar har för sig. Andrea är inne i en tuff period och får anstränga sig för att vara snäll mot sig själv just nu. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/03/202347 minutes 19 seconds
Episode Artwork

400. Ingenting är heligt längre!

Vad är heligt egentligen? Är ingenting heligt längre?? Hur vet man att man är en people pleaser och är det verkligen synd om people pleasers? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/03/202343 minutes 56 seconds
Episode Artwork

399. Har vi hamnat i ett triangeldrama?!

Mathilda är helt uppslukad av ett otrohetsdrama som tar över hennes sociala medier, Andrea känner sig som en dålig hundägare inför sina grannar och tjejerna listar sina MEST häpnadsväckande lifehacks. Ni vill inte missa det här! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/03/202347 minutes 16 seconds
Episode Artwork

398. Känner våra killar verkligen oss?

Vilka naglar tycker Gustav att Andrea borde göra? Och vilket plagg tycker Oskar att Mathilda borde köpa? Några av de samtalsämnen som avhandlas under veckans avsnitt är: Deinfluencing, mellosnack, shein, Hailey vs Selena och MYCKET mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/03/202346 minutes 54 seconds
Episode Artwork

397. En sviken pakt & det värsta tänkbara yrket

Varför tycker Andrea att flygvärdinnor egentligen hör hemma ute på krigsfält? Och det här med att exploatera sina barn på sociala medier, är det lika illa att exploatera sin 90 åriga mamma? Hur skulle Mathilda bete sig i ett gisslandrama? Vad är det för pakt Andrea har svikit? Det och mycket mer får ni höra om i veckans avsnitt av Mathilda och Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/03/202344 minutes 43 seconds
Episode Artwork

396. I betalt samarbete med DÖDEN

Andrea rapporterar live från andra sidan jorden med insikter om andra och sig själv. Mathilda har tagit reda på vad tjejernas nära och kära egentligen tycker om dom som resesällskap... Är det okej att ha samarbeten om sin nära anhörigas begravning? Borde man göra bakgrundskoller hos realitydeltagares ex? Det och mycket mer diskuteras i veckans avsnitt, lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/02/202349 minutes 36 seconds
Episode Artwork

395. All about Andrea

Vem är Andrea's favorit på TikTok och har hon någonsin råkat stoppa in tampongen i fel hål? Varför har hon inte studerat vidare (eller har hon det??) och hur har hon blivit så säker i sig själv? I veckans avsnitt djupdyker vi i alla era frågor ställda till Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/02/202355 minutes 12 seconds
Episode Artwork

394. All eyes on Mathilda

Den här veckan riktas strålkastarna mot Mathilda "Lil Mill" Lundqvist. Vad är hennes ärliga åsikt om journalistbranschen? Vad gör hon om dagarna egentligen? Har hon och Oskar haft någon riktigt stor kris? Vad ångrar hon från åren hon pluggade? Tyckte du veckans koncept var kul? Stay tuned – nästa vecka är vi tillbaka med ett likadant avsnitt, men med full fokus på Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/02/202346 minutes 39 seconds
Episode Artwork

393. "Är det så fel att...?"

Är det så fel att INTE triggerwarna? Är det så fel be om barnvakt för att ha sex med sin partner? Är det så fel att köra en springnota i en bar, om bartendern ändå verkar ha glömt beställningen? Tjejerna tar sig an det klassiska P3-greppet i avsnitt 393 – lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/02/202356 minutes 23 seconds
Episode Artwork

392. Hur har folk råd?

Andrea brinner av gällande en influencer som beklagar sig över fattiga januari snart är över.. Mathilda påminner oss ännu en gång om att man ska skita i trender och då kommer tjejerna in på en trend för 7000 kr. VART kommer allas pengar ifrån?? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/01/202345 minutes 4 seconds
Episode Artwork

391. Är ni också såhär i era förhållanden??

"Rulla tutte", vad ÄR det för konstigt fenomen egentligen? Hur upplever Andrea livet som hundmamma? Och varför beter man sig så här i sina förhållanden HELA. TIDEN? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/01/202346 minutes 47 seconds
Episode Artwork

390. Våra mörka google-sökningar

Andrea har behövt söka vård och tyckte såklart att det var SUPERPINSAMT!! Mathilda skulle aldrig kunna jobba som barnmorska i och med att hennes största skräck är sprucka underliv. Estraden gör slut på tiktok och släpper en låt om det.... normale? Prins Harry har blivit nya Bingo Rimér och folk i USA är ännu en gång spritt språngande galna. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/01/202355 minutes 33 seconds
Episode Artwork

389. Influencers vi vill vara som år 2023

Bara ett par dagar in på det nya året och Mathilda och Andrea är redan arga som bin. Tjejerna trendspanar, hissar och dissar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/01/202356 minutes 16 seconds
Episode Artwork

388. Hej då 2022!

Hur var året 2022? Händelserikt? Lugnt? Hur Mathilda och Andrea kommer minnas året som varit, det sammanfattas i veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/12/202237 minutes 25 seconds
Episode Artwork

387. Våra största ICKS

Julförberedelser och våra största (och till viss del ologiska) icks/red flags avhandlas i avsnitt 387 – årets näst sista avsnitt. Enjoy! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/12/202235 minutes 34 seconds
Episode Artwork

386. "Det absolut sjukaste du gjort"

Vad är det som Mathilda skrivit på sin facebook-wall som får Andrea att skratta till tårar? Varför brinner det fortfarande i Andrea när hon tänker på två tjejer från högstadiet? Andrea avslöjar även en lögn hon burit på i över femår.. Det och mycket mer får ni höra om i veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/12/202253 minutes 50 seconds
Episode Artwork

385. "En god hustru"

Bråk om lussebullar, Love is Blind och Mathildas uteblivna födelsedagsplaner avhandlas i veckans avsnitt. Enjoy! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/12/202243 minutes 3 seconds
Episode Artwork

384. Obehagligt, konstigt - space:at!

Mathilda har fallit för en artist - vad är det egentligen med den flottiga frisyren som lockar? Andrea är rädd för bland annat tvillingar och mycket mer. Hur gör man när en av ens äldsta vänner ligger med killen man har en crush på? Och hur hanterar man att bli bortvald i ett tjejgäng..? Det och mycket mer diskuteras i veckans avsnitt av Mathilda och Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/12/202248 minutes 21 seconds
Episode Artwork

383. Vi är kränkta stockholmare

It's the most wonderful time of the yeeeeeear – men ändå är tjejerna både upprörda och lättstötta den här veckan. Vad är det som gör dem så irriterade? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/11/202246 minutes 26 seconds
Episode Artwork

382. In i mörka, gamla korridorer

Andrea ger Mathilda en present i form av en flashback till 2014, där hon i podden pratar om volontärarbete. Förutom det pratas det TINDER, TINDER OCH ÄNNU MER TINDER. Do's and don'ts, sjuka bios och trender. Förutom det pratar Mathilda om att hon ska vara lite mer som Hanna Friberg - vad menar hon med det? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/11/202247 minutes 47 seconds
Episode Artwork

381. Boomers måste SLUTA med det här

Bachelor är över och Mathilda känner sig som ett roadkill på gatan. Tjejerna har dessutom förberett en lista över grejer som boomers, influencers och vanliga dödliga måste sluta UPP med när de vistas på the World Wide Web... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/202254 minutes 6 seconds
Episode Artwork

380. Karriär vs kärleken

Tjejerna är rörande överens om att det inte är coolt att vara stressad. Ett mejl har kommit in som ställer frågan "kan man kräva att sin kille ska jobba mindre?" och vid denna fråga är INTE Mathilda och Andrea lika rörande överens. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/11/20221 hour 1 minute 2 seconds
Episode Artwork

379. Soundtracks till våra liv pt 2

Genom åren har man stött på flera låtar som fått stor betydelse – men vilka betyder MEST? Vilken låt skulle tjejerna välja att ha på sitt bröllop och på sin begravning? Vilken låt får det att hugga till i kroppen, av antingen bra eller dåliga skäl? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/10/20221 hour 11 minutes 54 seconds
Episode Artwork

378. "Folk älskar att störa sig"

Andrea pratar om varför hon är så glad över att hon och Gustav väntade med att skaffa hund, Mathilda reflekterar och funderar på om det kanske kan vara bra att skaffa barn tidigt i en relation.. Tjejerna diskuterar Biancas nya talkshow, att "flytta eller inte flytta" utomlands, Anis Don Deminas hoppande och andra saker folk stör sig på. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/10/20221 hour 3 minutes 54 seconds
Episode Artwork

377. Besatt i en kannibalmördare

Kan man vara fascinerad av en seriemördande kannibal, men samtidigt hävda att man är välmående och högfungerande? Och varför TAPPAR Andrea det när hon hör hur en följares kompis beter sig? Glad fredag – enjoy avsnitt 377! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/10/20221 hour 41 seconds
Episode Artwork

376. Livets olika kapitel

Andrea tänker mycket på livets olika kapitel i förhållande till årstiderna. Mathilda har arrangerat temamiddag och är redo att lämna Stockholm. Förutom det diskuteras självklart Bachelor!!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/10/202257 minutes 56 seconds
Episode Artwork

375. "HUR kan det här vara lagligt?!"

Dåliga ursäkter och misstag som bara inte FÅR hända – det har Mathilda spanat in i sociala medier. Andrea har funderat på det här med kristaller och hur sjukt det är att de får marknadsföras hur som helst. Lyssna och njut, och TREVLIG HELG! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/09/202256 minutes 2 seconds
Episode Artwork

374. Dåliga presenter & läskiga fester

Pimps & H*es.... Och dåliga presenter! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/09/202246 minutes 26 seconds
Episode Artwork

373. Hjärndöd kritik och s*xiga Disneyfigurer

Mathilda har gjort en höstpeppslista – vad är det som händer?! Tjejerna diskuterar dramat i Bachelor och Disneykaraktärer som man blev kär i som barn. Enjoy! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/09/202259 minutes 17 seconds
Episode Artwork

372. Att lägga donkenlönen på underkläder

Mathilda minns tillbaka tiden när hon la halva lönen på underkläder, Andrea minns frusna kvällar utomhus. Tjejerna diskuterar saker man gjorde förr, som dom är glada att dom lagt bakom sig.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/09/202250 minutes 23 seconds
Episode Artwork

371. Andrea har skaffat hund?!?

Ibland svänger det fort i hockey – sedan vi hördes sist har Andrea blivit... mamma? Allt om lilla valpen, och etiska dilemman från Desperate Housewives avhandlas i avsnitt 371! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/09/202249 minutes 41 seconds
Episode Artwork

370. Rykten, pastabråk och festutbrändhet

Andrea blev socialt utbränd på Way out West, Mathilda har lackat på Andrea's stories på Instagram – och tjejerna diskuterar hur man ska ställa sig till ryktesspridning online. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/08/202247 minutes 51 seconds
Episode Artwork

369. "Dummaste frågan vi fått"

Frågepodd! Vilken är den dummaste frågan vi fått enligt Andrea? Vem är kändisen som får Mathildas mage att pirra? Varför är det tabu att prata om vad man röstar på? OSV OSV! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/08/202257 minutes 33 seconds
Episode Artwork

368. "Håller jag på att bli galen?"

Mathilda är hemkommen från en resa i Grekland och har upptäckt att hon är på god väg att utveckla allvarlig bacillskräck. Tjejerna diskuterar även det virala klippet där influencern Kammi berättar om sin våldtäktsdömde pojkvän. Enjoy! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/08/202252 minutes 53 seconds
Episode Artwork

367. Vad avskyr vi mest med varandra?

Varmt välkomna till sommarens första frågepodd! Hur ser våra drömbröllop ut, när har vi ångrat att vi varit offentliga och vad är det bästa och sämsta med varandra? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/08/202248 minutes 16 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: "Han har SÅ ful klädstil"

Vad gör man egentligen när han är 10 av 10, men klär sig (enligt dig) bedrövligt? Tipsar man om ett snyggt linneset från Arket? Ger man kläder i present? Låter man honom hållas? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/08/202211 minutes 59 seconds
Episode Artwork

366. Influencers som klagar

Sverige har åkt ut ur EM och folk beter sig såklart som skit på Twitter. Mathilda har äntligen gjort en plan för sin semester – och hyllar Andrea för att hon är en så sympatisk influencer. Enjoy!Vill du kontakta oss? Maila [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/07/202245 minutes 19 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: "Min svärmors ätstörda beteende"

Hur hanterar man en svärmor som uttrycker sig problematiskt kring mat och träning? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/07/202213 minutes 31 seconds
Episode Artwork

365. Föra släktnamnet vidare

Att ringa 112, att vara olik sin partner i sociala sammanhang, att välja efternamn och mycket mycket mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/07/202248 minutes 29 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: "Måste jag sluta stalka?"

"Är jag för intensiv/stalkig?" lyder veckans fråga i Mathilda och Andrea svarar Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/07/202214 minutes 1 second
Episode Artwork

364. "Han är en etta, men tjänar 150 k/månaden"

Det är fredag och Mathilda och Andrea är tillbaka med ett rykande färsk avsnitt. Andrea har gått och blivit KÄR, Mathilda har semesterpanik och båda skulle kunna tänka sig att flyga privatjet till Cannes även om killen som bjuder är riktigt onice. Tjingeling badring! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/07/20221 hour 6 minutes 30 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: "Att bo med en mansbebis"

Det här med att bo tillsammans med en mansbebis: alltså att bo med Andrea Hedenstedt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/07/202218 minutes 37 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: "Min kille prenumerar på OnlyFans.."

Sommarens andra "Mathilda och Andrea svarar" är här och denna veckas fråga spinner lite vidare på förra veckans. Det här med porr och only fans... Är det otrohet? Vart går egentligen gränsen? Vad fan gör man om ens partner prenumererar på OnlyFans? Är det samma sak som porr? Värre? Mindre hemskt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/07/202211 minutes 59 seconds
Episode Artwork

363. Midsommar och dramatik

Tjejerna har firat midsommar på olika håll – Andrea som värdinna och Mathilda som gäst. Nu stundar en social baksmälla för dem båda... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/07/202244 minutes 8 seconds
Episode Artwork

M & A SVARAR: Ska man verkligen neutralisera otrohet?

Sommarens första Mathilda och Andrea svarar är här! Frågan vi fått leder tjejerna in på diskussionen om det här med otrohet. Ska man verkligen förlåta otrohet? Varför vill vissa influencers "neutralisera" otrohet? Är det lindrigare/lättare att förlåta när barn är med i bilden? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/06/202215 minutes 30 seconds
Episode Artwork

362. Andrea's äckliga beteenden

Andrea har en del... speciella/äckliga beteenden som Mathilda inte alls kan relatera till. Mathilda har reflekterat och klurat på vem hon är i resesammanhang och tjejerna diskuterar vad folk förmodligen stör sig på med dom under en resa. Sen diskuteras även det här med att låta sin partner tvätta ens använda trosor samt göra slut-puss-bilder på instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/06/202253 minutes 32 seconds
Episode Artwork

361. Att vilja visa sitt kön i TV??

Förlorade väskor, britter på flygplatser och det här med att VILJA visa sitt kön i TV?? :) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/06/202247 minutes 13 seconds
Episode Artwork

360. Våra bästa skönhetstips och största skräck

I veckans avsnitt avhandlas allt ifrån spraytans och ögonbrynsprodukter, till förlossningsskador och body farms. Hoppas ni gillar avsnitt 360!Vill du kontakta oss? Maila [email protected]! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/06/202253 minutes 21 seconds
Episode Artwork

359. Dåliga pappor & dåliga pojkvänner

Avsnitt 359: Dåliga pappor, dåliga pojkvänner, Kardashians, att jämföra sitt förhållande med andras och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/06/202253 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Robinson 2022: #8 - FINALEN!! (spoiler)

Allt om finalveckan och finalen, lyssna inte om du inte sett på finalen <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/05/202215 minutes 2 seconds
Episode Artwork

358. "Känner mig lite död inombords"

Mathilda har fått en Harry Styles-låt tillägnad henne själv, men den har fått henne att tänka mörka tankar om sig själv. Andrea har också tänkt mörka tankar om sig själv. Inget hat är starkare än självhatet – vamos! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/05/202249 minutes 2 seconds
Episode Artwork

357. Att önska någon död..?

Andrea är i Torrevieja och vill ha en ny kändis att förknippa med La Mata efter Casper Janebrinks skilsmässokaos.. Mathilda har grävt i rättegången mellan Amber och Johnny Depp och förutom det så snackas det om vår STACKARS generation, Nato, Putin, och mycket annat. En salig blandning i vanlig ordning helt enkelt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/05/202253 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Robinson 2022: #7 - Vilka går till finalveckan?

Vilka ska det bli som går vidare till finalveckan? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/05/202212 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Robinson 2022: #6 - Tommie-gate

"När man inte trodde han kunde bli sjukare" – eller hur ska man sammanfatta den här veckan i Robinson egentligen? Välkomna till vecka 6 i Mathilda och Andreas Robinsonspecial! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/05/202217 minutes 42 seconds
Episode Artwork

356. Varför är vi inte som Louise Jorge?

Ett skepp kommer lastat med lodisar! Ja, självhatet är verkligen på topp i veckans avsnitt :D :D Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/05/202245 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Robinson 2022: #5 - Mattias vs Hayes

Vad fan är det som försigår i Gränslandet egentligen? Och vad FÖRSIGÅR med Tommie? Och vem är deltagaren som skrivit till Mathilda i DM??? Hjälp Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/05/202216 minutes 22 seconds
Episode Artwork

355. Får man inte prata illa om sitt ex?

Får man inte prata illa om sitt ex? Är det alltid en redflag? Pest eller kolera, döden, risotto, F-boy island, Ellegalan och myyyycket mer diskuteras i veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/05/202250 minutes 5 seconds
Episode Artwork

354. Nakenfis

Avsnitt 354 av Mathilda och Andrea är här – SOM ni har längtat. I veckans avhandlas upplevelsebaksmällor, goda förrätter och vad som egentligen är socialt accepterat när det kommer till att gå runt naken hemma. Har du frågor eller feedback? Maila oss på [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/04/202251 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Robinson 2022: #4 - "En storvuxen, dopad man"

Gör Joel rätt i att förstöra för sina forna lagmedlemmar? Gillar man inte blonda Herr Di Leva rätt mycket ändå? Det, och mycket mer avhandlas i veckans Robinsonsnack! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/04/202215 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Robinson 2022: #3 - Andrea <3 Mattias

Lag väst who this? Joel vs lag nord! Mattias + Angela + Linn + Fanboy = Sant? Brinner vi verkligen för den här säsongen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/04/202218 minutes 5 seconds
Episode Artwork

353. Nya fredagspodden och att paxa killar

VI ÄR NYA FREDAGSPODDEN! Skämt åsido... eller? :) Förutom ny poddag diskuteras bröllop, möhoppor och det här med att paxa en kille. Vart står Mathilda och Andrea i bråket som togs upp i veckans Måndagsvibe? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/04/202245 minutes 31 seconds
Episode Artwork

352. "Jag har hört att ni..."

Vad är våra erfarenheter av förbjuden kärlek? Finns det gånger då otrohet är okej? Döljer Mathilda sitt extrajobb? Det, och mycket mer avhandlas i avsnitt 352 av Mathilda &amp; Andrea!Vill du komma i kontakt med oss? Maila [email protected], eller skriv till oss på Instagram - @mathildaochandrea. Vi hörs!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/04/202251 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Robinson 2022: #2 - "Team Joel eller team Shevin?"

Robinsonavsnitt 2 ute nuuuuuu Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/04/202216 minutes 24 seconds
Episode Artwork

351. Hybris, IBS-magar & otrohet

Mathilda och Andrea pratar om Måndagsvibes senaste avsnitt om otrohet. Förutom det tas även lyssnarnas kritik upp och mycket, mycket meeer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/04/202249 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Robinson 2022: #1 - "Vi älskar henne"

Första riktiga Robinson-avsnittet för säsongen är här! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/04/202215 minutes 49 seconds
Episode Artwork

350. Döda tjommar

Will Smith har slagits på Oscarsgalan och Andrea har kanaliserat sina inre stalker-tendenser. Hur ska detta sluta?? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/03/202246 minutes 54 seconds
Episode Artwork

349. Skänka bort donken-lönen

Mathilda minns när hon jobbade på Donken och ville skänka bort sin lön. Andrea har firat fyra år med Gustav och pratar om varför det är något att fira. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/03/202250 minutes 29 seconds
Episode Artwork

348. Stans mest pinsamma tjejer

Mathilda är up in the skies över att hennes Mello-favorit kammade hem vinsten (även om hon och Oskar åkte till fel arena). Andrea har rotat fram lite härligheter från förr, och det blir en smärtsam insikt för dem båda... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/03/202245 minutes 18 seconds
Episode Artwork

347. Mathilda the prepper

Mathilda har blivit en prepper, Andrea är lättkränkt i sina DM's och annars har inte så mycket nytt häng! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/03/202242 minutes 6 seconds
Episode Artwork

346. Ett hej

Med anledning av Rysslands invasion av Ukraina skippar vi ett vanligt avsnitt den här veckan och lämnar er med en kort hälsning. Vi är inga utrikespolitiska experter (ni ba WHAT är ni inte???) och vi fattar att det inte är till vår podd ni söker er för uppdatering om kriget – men vi kände oss varken glada eller inspirerade nog för ett vanligt avsnitt. Ta hand om varandra så hörs vi nästa vecka &lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/03/202216 minutes 1 second
Episode Artwork

345. Rad 13, svarta katter och nycklar på bord.

I veckans avsnitt diskuteras skrock, sånt som hänt på socmed, analyser från skidbacken och mycket mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/02/202249 minutes 5 seconds
Episode Artwork

344. Drömjobb och dåliga grannar

Vuxna, tråkiga, bökiga och ibland dyra bestyr har präglat tjejernas vecka. Mathilda har snubblat över sitt nya drömjobb och Andrea har fått för sig att hon är dålig granne. Det, och mycket mer i avsnitt 344! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/02/202248 minutes 59 seconds
Episode Artwork

343. Kulturkrock & nostalgitrip

Mathilda har känt sig som en slarvig tonåring och Andrea slås av hur det är att bo tillsammans med en. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/02/202248 minutes 43 seconds
Episode Artwork

342. Andreas sista farväl

Andrea har flyttat ut från sin lägenhet och in i sin nya. Mathilda har hittat ett nytt störningsmoment. Allt om det och lite till – i otroliga avsnitt 342! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/02/202238 minutes 1 second
Episode Artwork

341. ALLT om mat

I veckans avsnitt pratar Mathilda och Andrea om mat, mat och lite till om mat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/01/20221 hour 5 minutes 45 seconds
Episode Artwork

340. "Vi har för svagt psyke"

Mathilda tycker det känns som att leva på medeltiden men Andrea håller inte med. Vilka yrken kräver större psyke än vad både Mathilda och Andrea har? Och vad är det som hänt på socmed som skapat stress hos Mathilda den senaste tiden? Det och mycket mer kan ni lyssna om i veckans poddavsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/01/202249 minutes 54 seconds
Episode Artwork

339. Vilken var vår VÄRSTA dag 2021?

GOTT NYTT ÅR och tack för att ni lyssnar. &lt;3 Mathilda och Andreas nyårsfiranden såg helt olika ut i år, och inför nästa nyårsafton suktar de efter helt olika saker. I veckans avsnitt blickar tjejerna tillbaka på året som gått – vilken var den enskilt bästa och SÄMSTA dagen under 2021? Och hur kommer det sig att Mathilda oroar sig för männen nu? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/01/202257 minutes 16 seconds
Episode Artwork

338. "Är min kille otrogen?"

Är det konstigt att inte kunna sin killes kod till telefonen? Hur gör man när vänskaper glider ut i sanden? Hur hanterar man det faktum att sina svärföräldrar är rasister och anti vaxxers? Eller hur gör man när sina KOMPISAR inte bjuder en till deras fest? "Mathilda och Andrea svarar" är tillbaka med årets sista avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/12/202143 minutes 53 seconds
Episode Artwork

337. Amanda Schulman would never

Mathildas födelsedag har kommit och gått, och NU VAR DET JUL HÄR I VÅRT HUS. Andrea utnämner sig själv till en "realistic baker" och blir testad i de största nöjeshändelserna från året. Lyckas du får fler rätt än henne? God jul, ni är otroliga!! Tack för att ni lyssnar &lt;33333 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/12/202153 minutes 56 seconds
Episode Artwork

336. Ghostad

Bachelorettefinalen och Mathildas 25 årsfirande!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/12/202148 minutes 58 seconds
Episode Artwork

335. Ju äldre desto bättre

Det är Mathildas TYP sista avsnitt som 24 år, och det känns... jättebra? I veckans avsnitt snackar tjejerna om att åldras och förändras – och det visar sig att bägge två blivit både sämre och bättre versioner av dem själva. Och så lite Bachelorette-snack på det, såklart! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/12/202145 minutes 6 seconds
Episode Artwork

334. "Han får mig att känna mig vidrig"

Baby it's cold outside, men i Mathilda och Andreas 334:e avsnitt är stämningen både varm och god! Vi snackar vidriga män, män som gör att vi känner oss vidriga – och hur man egentligen ska bete sig när det abortkritiska drevet GÅR. Inget du vill missa, helt enkelt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/12/20211 hour 30 seconds
Episode Artwork

333. "Aldrig mer nattklubb"

Är Anders Bagges scenskräck fejk? Är Andrea en patetisk egoist som kommer störa sig på sitt barn? Varför kan inte pappor komma ihåg de mest basic sakerna? Varför vill tjejerna aldrig mer sätta sin fot på en nattklubb i Stockholm? Det och mycket mer kommer ni få höra om i veckans poddavsnitt! &lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/11/202159 minutes 10 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Ida Nordfors gästar podden!

Vår äkta maka, vår kurrator, vår bonusmamma och lärare gästar podden. Ida från säsongens Bachelor berättar bland annat om tiden under och efter inspelning, flytten till Stockholm och mycket mer. Wihoooo! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/11/202145 minutes 32 seconds
Episode Artwork

332. Länge leve kärleken!!

Bachelor har nått sitt slut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/202157 minutes 3 seconds
Episode Artwork

331. Redo för barn - the checklist!

Andrea har adderat två nya punkter till checklistan för att veta hur man är redo för att skaffa barn. Mathilda är arg över att vissa ser henne som icke-djup och platt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/11/202144 minutes 36 seconds
Episode Artwork

330. Diarré-dygnet

Sedan vi hördes senast har Andrea fattat ett av livets roligaste, största, mest nervösa beslut någonsin. Mathildas liv har gått i ett desto långsammare tempo, men hänger inte läpp för det. Allt om det (och lite till) i härliga avsnitt 330 av Mathilda &amp; Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/10/202153 minutes 31 seconds
Episode Artwork

329. . Rosenrasande

Mathilda har varit ARG och Andrea har funderat över vart man ska bo för att vara lyckligast. Förutom det svarar tjejerna på två dilemman inskickade av lyssnare och diskuterar SJÄLVFALLET veckans Bachelor-avsnitt.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/10/202157 minutes 3 seconds
Episode Artwork

328. Vi har synat Bachelor-bluffen

Det är torsdag och dags för ännu ett avsnitt! Andrea befinner sig i Spanien på lyx-kickoff med Vilma, medan Mathilda håller ställningarna på hemmaplan. Allt om vår positiva (?) inställning till Bachelor-tjejernas bråk, för tidigt julfirande och det kungliga apanaget avhandlas här – i avsnitt 328. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/10/202144 minutes 10 seconds
Episode Artwork

327. vi är KORKADE :)

Mathilda och Andrea har inte bara kollat jäkligt mycket Bachelor, de har också fått en insikt efter förra veckans avsnitt; att de är korkade smurfar. Förutom det firar vi även ett årsjubileum av Mathildas största prank någonsin.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/10/202150 minutes 14 seconds
Episode Artwork

326. Smygfilmad & uthängd

Andrea har blivit smygfilmad och uthängd av en cykelgalning, Mathilda har blivit utsatt för antivaccer-propaganda i frisörstolen och konceptet "Äntligen helg" har tagit sig till podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/09/20211 hour 6 minutes 3 seconds
Episode Artwork

325. Att bära på en riktigt mörk hemlighet

Varmt välkomna till SPRUDLANDE avsnitt 325! Mathilda har uthängd i sin favoritpodd och prövar om Andrea har vad som krävs att bli miljonär. Andrea är nyligen hemkommen från en efterlängtad semester i Grekland – och har bott på ett alldeles särskilt hotell.... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/09/202147 minutes 35 seconds
Episode Artwork

324. KN framför spädbarn

Hur gör folk som blivit föräldrar? Kn dom framför sina sovande spädbarn?? Både Mathilda och Andrea har upplevt ansiktsblindhet och skäms, förutom detta diskuterar tjejerna personlighetsdrag dom avundas och själva saknar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/09/202147 minutes 55 seconds
Episode Artwork

323. Alkoholvanor & sömnparalyser

Mathilda och Andrea är tillbaka med ännu ett nytt avsnitt, Mathilda trivs som fisken i vattnet i nya lägenheten, Andrea vill göra comeback efter förra veckans avsnitt och har kommit till insikter med hur man uppskattar hösten (och livet) mer. Sommarens alkoholvanor diskuteras samt vad man gärna sparar VS slösar pengar på. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/09/202154 minutes 35 seconds
Episode Artwork

322. En vuxen persons våta dröm

Mathilda har äntligen flyttat och lämnat hemmet hon blev vuxen i. Andrea har blivit anklagad för mobbning på instagram och låter Gustav och Mathilda avögra om så är fallet.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/08/202135 minutes 34 seconds
Episode Artwork

321. Once a cheater always a cheater?

Ny vecka och nytt avsnitt av Mathilda och Andrea! Förutom genomgång av årets andra, nedlagda paradise hotel-säsong, en förskräcklig reklam i podden så har vi också har bett er lyssnare skicka in era frågor och erfarenheter av otrohet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/08/202154 minutes 13 seconds
Episode Artwork

320. Överskattade OS-atleter

Vad är det för otymplig möbel Mathilda planerar att frakta tvärsöver landet den här gången? Och vart på Gotland blev Andrea bemött med rekorddålig service? Det och en hel del annat ploj och skoj kommer här – i det otroliga avsnittet 320!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/08/202147 minutes 48 seconds
Episode Artwork

10. M & A SVARAR: Min kompis redigerar sin kropp...

Vad gör man om man har en kompis som redigerar sina bilder? Som gör sig själv smalare, större rumpa, mindre midja, slätare hy, vitare tänder osv osv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/08/202111 minutes 25 seconds
Episode Artwork

9. M & A SVARAR: Tips inför sambolivet

Vad är era bästa tips när ens pojkvän/partner flyttar in i ens lägenhet? Vad har ni gjort för att era killar ska känna sig som hemma? Har de tagit med egna möbler mm? Hur gör ni med ekonomin? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/08/202112 minutes 7 seconds
Episode Artwork

319. En levande mardröm :)..

Andrea har varit med om... en speciell familjehändelse, Mathilda har njutit av semestern och har även hon nu börjat fundera på ett liv utanför Stockholm Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/07/202145 minutes 5 seconds
Episode Artwork

8. M & A SVARAR: Det här med framtidsångest..

Hur ska man ha råd? Vad ska man jobba med sen? Vad borde man göra nu för att förenkla situationen när man sen är vuxen på riktigt??? Hur ska man tänka kring allt detta?&nbsp; Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/07/202111 minutes 28 seconds
Episode Artwork

7. M & A SVARAR: "Jag vill röka weed i Amsterdam"

Hur gör man om ma vill röka weed i Amsterdam och ens kompis blir arg över det? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/07/202111 minutes 33 seconds
Episode Artwork

318. "Sheeeesh"

Andrea hänger inte med i tiktoktrenderna, tjejerna har fått vaccintid och Mathilda har precis påbörjat sin första riktiga semester! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/07/202152 minutes 8 seconds
Episode Artwork

6. M & A SVARAR: Måste det pirra när man är nykär?

Att vara nykär = känna eufori och pirr? ELLER? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/07/202110 minutes 1 second
Episode Artwork

317. En singeltjejs största dröm

Tjejerna är tillbaka efter en veckas uppehåll. Andrea har anordnat träningsresa och Mathilda har varit med om varje singeltjejs största dröm. Tjejerna diskuterar prestationssamhället, to do-ångest under sommaren och Mathilda delar med sig om en jobbig familjehändelse från i vintras. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/07/202151 minutes 41 seconds
Episode Artwork

5. M & A SVARAR: Min kille är aldrig sugen..

Hur gör man när ens partner aldrig är sugen på sex? Hur löser man detta? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/07/202110 minutes 59 seconds
Episode Artwork

4. M & A SVARAR: Skäms min vän över mig på sociala medier??

Är det ok att känna sig ledsen och besviken över att aldrig synas på sin väns sociala medier? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/06/202111 minutes 18 seconds
Episode Artwork

316. New apartment, who dis?

Fantastiska nyheter – Mathilda och Oskar är inte längre bostadslösa!! Senare i sommar går flyttlasset till en fantastisk lägenhet. Även Andrea är på bra humör, även om tankarna på OnlyFans (ännu en gång) fått det mentala locket att koka över. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/06/202154 minutes 48 seconds
Episode Artwork

3. M & A SVARAR: Våra bästa stockholms-tips

Mathilda och Andrea svarar episod 3: Vart ska man äta, bada, hänga, festa i Stockholm? En fråga som fått Mathilda att ligga sömnlös på nätterna. Jajamen ni läste rätt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/06/202122 minutes 3 seconds
Episode Artwork

315. Happy & thankful girl-summer

Att vara glad och tacksam istället för snygg, att åka upp i rymden eller inte, årets sommarpratare och vuxna människor på sociala medier under fotbolls-EM.Lyssnaaaaa och njut vänner. Vi hörs igen redan på måndag! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/06/202150 minutes 1 second
Episode Artwork

2. M & A SVARAR: Det här med att älska sin kropp..?

Mathilda och Andrea svarar episod 2: Hur blir man bekväm i sin kropp? Hur jobbar man aktivt för att trivas i strandhäng, bikinihäng osv? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/06/202112 minutes 49 seconds
Episode Artwork

314. "Så chockad att jag nästan svimmade"

Tjejerna har testat vilket "Love language" de och deras pojkvänner 'pratar' – och inser till sin stora förvåning/sorg/osv att de inte fått samma resultat som sina käraste. De reder även ut huruvida det är problematiskt att män tjänar pengar på femwashing, eller om problemet egentligen ligger i något större. Slutligen har Mathilda blivit så chockad att hon nästan trillat av pinn.... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/06/202151 minutes 42 seconds
Episode Artwork

1. M & A SVARAR: Är det ok att ljuga om sin bodycount?

Mathilda och Andrea svarar episod 1: Är det ok att ljuga om sin bodycount? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/06/202112 minutes 25 seconds
Episode Artwork

313. "Du har så jävla dålig andedräkt.."

Gubbjävlar som är besatta av gamla Sverige, Robinsonfinalen och saker som är riktigt jobbiga att säga till folk... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/06/20211 hour 11 minutes 3 seconds
Episode Artwork

312. Skogstokiga kvinnor i kommentarsfält

Mathilda har sålt lägenheten – och redan hunnit se sin drömlägga knipas av någon annan. Kommer hon någonsin gå vidare? Inte heller Andrea är på särskilt bra humör med tanke på att hennes eget boende faller sönder och samman. Välkomna till goa, glada avsnitt 312!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/05/202140 minutes 50 seconds
Episode Artwork

311. "Jag vill skönhetsoperera mitt pannben"

Mathilda har gått på lägenhetsvisningar och gjort flera mindre trevliga upptäckter om sig själv och andra. Andrea har börjat gilla löpning (???) och hittat hennes "album of the year". Ett avsnitt ni ABSOLUT inte vill missa, med andra ord.Vill du stötta alla tusentals människor som tvingats fly sina hem i Gaza och Israel? Här är tre exempel på organisationer som tar emot donationer för ändamålet:Läkare utan gränserIslamic reliefRädda
20/05/20211 hour 3 minutes 30 seconds
Episode Artwork

310. Lobotomering och lägenhetsvisning

Vad har den svenska tvångslobotomeringen och dåliga vänner gemensamt? Bägge två hör hemma i det förgångna. :) :) I veckans avsnitt berättar Mathilda om en regnig lägenhetsvisning som inte blev något av – och tjejerna diskuterar vidare när, om och framförallt HUR man gör slut med sina vänner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/05/202157 minutes 8 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Robinson-recap!!

OJ OJ OJ vad mycket som hänt i Robinson sen sist, detta tar vi självklart i kapp i ett helt eget avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/05/202125 minutes 27 seconds
Episode Artwork

309. Det svåra med vänskap..

I veckans avsnitt pratas det VÄNSKAP! Inte det härliga med vänskap, utan det svåra. Om när man förändras, tröttnar, stör sig, vill lämna eller blir lämnad. För visst kan man bli hjärtekrossad av en vän? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/05/20211 hour 7 minutes 58 seconds
Episode Artwork

308. Vi älskar att va lite trash

ALLT och lite till om Andrea's födelsedagsVECKA, att födas på nytt, hat/kärlek för fåglar, hackade konton och hur det egentligen funkar med vattenreningen... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/04/202147 minutes 48 seconds
Episode Artwork

307. Då MÅSTE du lämna

Om mäklare, lägenhetsvisningar, robinson (ofc) och mäns våld mot kvinnor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/04/20211 hour 46 minutes 38 seconds
Episode Artwork

306. Är det här det sjukaste vi sagt i podden?

Oskar ska börja plugga igen, Andrea har blivit illa berörd av en "unpopular opinion" och Mathilda har tagit en titt bak i arkivet. Det visar sig att bägge två hade lite... intressanta tankar kring jobb i juni 2014. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/04/202156 minutes 52 seconds
Episode Artwork

305. Sveriges sämsta värdinnor

Att tävla i att vara mest introvert, att sälja sin lägenhet och hur man blir den bästa värdinnan. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/04/202156 minutes 15 seconds
Episode Artwork

304. Vi förstår ingenting

Varför gäspar vi? Dog verkligen dinosaurierna av en meteor? Och HUR är det möjligt att ringa till Mocambique??? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/04/202149 minutes 29 seconds
Episode Artwork

303. "Då förtjänar man att bli uthängd"

Robinson 2021 har gått av stapeln, tjejerna har testat att äta kött och ger svar på tal gällande fenomen/åsikter/händelser ni skickat in!PS: Efter cirka 10 minuter så stängdes Andrea's mick av utav någon oklar anledning, därav förändras ljudet. Det var det eller inget avsnitt denna vecka så hoppas ni har överseende med det &lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/03/202150 minutes 13 seconds
Episode Artwork

302. De ofrivilliga vegetarianerna

Städmani och kött, kött, KÖTT står på schemat i veckans avsnitt. Roligare än det låter – vi lovar!KONTAKT:Mail: [email protected]: Mathilda och Andrea's bekanta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/03/202152 minutes 17 seconds
Episode Artwork

301. Pubertala nättroll

Veckans avsnitt handlar om näthat, att vara arg som ett bi och hantera pregnancy-scares. Inget ni vill missa, med andra ord! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/03/202144 minutes 32 seconds
Episode Artwork

300. Cannabis & kändispar

Avsnitt 300 – det jätteroliga jubileet!!! Vi snackar Soldoktorn och Lotta Engberg, att Kim K:s skilsmässa kommer bli tuff utan KUWTK och hur man gör om ens partner bara känner glädje när hen röker på. Högt och lågt osv! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/02/202158 minutes 1 second
Episode Artwork

299. Februaripeppen

Mathilda har kollat på Britneydokumentären och Andrea behöver peppa sig själv i februarikylan. Frankrikes nya lag gällande influencers barn, lathet som föder lathet och de bästa serierna just nu är några av ämnena som avhandlas i veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/02/202144 minutes 15 seconds
Episode Artwork

298. Clubhouse och Mello-minnen

Mathilda har bara varit medlem på Clubhouse i ett par dagar och är redan utbränd. Andrea har drabbats av pandemi-psykos och börjat gilla Melodifestivalen (till Mathildas stora glädje). Hur ska detta sluta?!?? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/02/202158 minutes 41 seconds
Episode Artwork

297. Våra värsta lyssnarrecensioner

Förra veckan efterfrågade Andrea prestationsångest – "be careful what you wish for", tänkte Mathilda... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/02/202154 minutes 15 seconds
Episode Artwork

296. "Jag behöver prestationsångest"

Pappas ängel vs haram, oskuldskliniker, inre feminist-drivet och mycket mer avhandlas i veckans avsnitt av Mathilda och Andrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/01/202148 minutes 56 seconds
Episode Artwork

295. Dåligt sex & varma kramar

I veckans avsnitt pratar Mathilda och Andrea om häktningen av Yasin, dåligt sex i förhållanden, personer som ska censureras, kramas och mycket mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/01/202151 minutes 34 seconds
Episode Artwork

294. Tinnitus, dejt-mat och vår relation utanför podden

"Det finns knappt något kvar att fråga", som några härliga lyssnare påpekat. :)))))) Men vi kickar, trots det, igång 2021 med en hejdundrande frågepodd!Vad ÄR Andrea's bästa barnnamn egentligen, varför är Mathilda så diplomatisk och umgås tjejerna utanför poddinspelningarna? Find out, i avsnitt 294.... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/01/202155 minutes 17 seconds
Episode Artwork

293. En obehaglig tillbakablick...

I veckans avsnitt pratas det självklart nyår vilket också leder oss in på gamla nyårsminnen och nyårspoddar.. Är vi arga på Steffe efter besöket i gallerian? Eller tycker vi synd om honom? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/01/202156 minutes 2 seconds
Episode Artwork

292. När mådde vi som sämst, utan att ni visste om det?

2020 är över, we officially made it. Mathilda och Andrea rundar av dårskapet med en "Show me a pic from"-challenge – fast i poddformat. Givetvis trendspanas det lite inför 2021 också. Står DIY-skönhetsingrepp på inne- eller ute listan? Vem kommer börja lyssna på K-pop nästa år? Och vilket efterlängtat kändisbarn fyller äntligen 18? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/12/20201 hour 1 minute 19 seconds
Episode Artwork

291. God jul 2020!

Det är julafton med podden tar inte ledigt för det. Mathilda och Andrea pratar självfallet om julen och dess tradtioner, jullåtar vi kan skippa, andra länders julmat och mycket annat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/12/202048 minutes 25 seconds
Episode Artwork

290. Fillers, gamers & andra pandemier

Mathilda har spanat jobbiga killtyper, Andrea har (kanske) råkat likea fel tweet och snart är det jul i alla stugor. Så vad passar bättre än att runda av avsnittet med 5 saker du nog inte visste om julklassikern The Holiday? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/12/202044 minutes 53 seconds
Episode Artwork

289. "Trashigaste starten på vårt förhållande..."

Andrea hänger ut två företag, Mathilda ratar julmat ännu en gång och Mathilda och Oskars förhållande sätts på prov. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/12/202054 minutes 56 seconds
Episode Artwork

287. Johanna Möller-merch & julfeelings

Andrea känner sig misslyckad som influencer, Mathilda identifierar sig med den dömda mördaren Johanna Möller, tjejerna svänger helt i känslorna kring julen och ger tips och råd till en lyssnare som inte trivs med sin utbildning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/12/202050 minutes 7 seconds
Episode Artwork

286. Adinatoors bästa tjejknep

I veckans avsnitt recenserar vi Adinatoors bästa knep för att behålla tjejer, snackar om påvens olyckliga like-olycka på Instagram och den karismatiske Carl Bildt. Tre favoritmän! :))) Vi diskuterar också nästkommande boende. Vem av tjejerna har börjat spara ihop till sitt första hus?? Och vem är redo att "stanna i orten, av principiella skäl"? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/11/202048 minutes 58 seconds
Episode Artwork

285. Corolavirus

Medan restriktionerna blir hårdare styrs det dagsfester på Monkey Bar i Sthlm, Mathilda har känt sig som Carola, Kattpaow förvånar oss ännu en gång och Andrea ryter ifrån gällande gravidfotograferingar. Högt och lågt som alltid, lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/11/202059 minutes 47 seconds
Episode Artwork

284. "Bli bästis med min killes ex"

I veckans avsnitt avhandlas: Valet, corona, uthängning av influencers, vara öppen med sin abort och bli bästis med sin killes ex. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202054 minutes 40 seconds
Episode Artwork

283. Därför är det synd om oss :)

Varför är det synd om oss? Och vilka är det tjejerna äcklas av? Har Mathilda Corona? Och myyyycket mer Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/11/202051 minutes 31 seconds
Episode Artwork

282. Äckligt eller satisfying?

Andrea är avundsjuk på Kenza som drar till Maldiverna. Mathilda är orolig över att hon skadar sin kropp. Andrea pratar om äckliga saker på internett och Mathilda har råkat försätta sig i ett jobbigt missförstånd på det nya jobbet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/10/202052 minutes 4 seconds
Episode Artwork

281. Psykisk ohälsa och tandfasader

Äntligen torsdag och ett nytt avsnitt! Julia Frändfors har mött Nicole Falciani i SVT:s Mötet och både Mathilda och Andrea blir rädda bara av tanken. Något annat skrämmande som avhandlas i veckans avsnitt: de trendande tandfasaderna..... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/10/202048 minutes 46 seconds
Episode Artwork

280. Hur kan man lägga upp det här?

Jobbtips, skamsköljningar och tveksamma SoMe-uppladdningar avlöser varandra i veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/10/20201 hour 1 minute 33 seconds
Episode Artwork

279. Mathilda the PRANKSTER!!!

Nytt avsnitt!!! Mathilda har goda nyheter för Andrea som inte fattar någonting. Tyga har skaffat Onlyfans, Ally Brooke är 27 år och oskuld, Mathilda listar olika temadagar för året och Andrea är arg på skolan i Göteborg alla pratar om. Lyssna och njut. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/10/202050 minutes 36 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: PINSAMT!!!

Drick varje gång vi säger ordet pinsamt!! skoja då blir vi väl anklagade för medhjälp till mord eller nått. Bonusavsnitt, lyssna och njut!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/10/202045 minutes 9 seconds
Episode Artwork

278. Vem är världskändisen som föddes med svans?

Mathilda har lyssnat på P3 Musikdokumentär om Kesha; hennes största gåshudsmoment sen Moa Lignells "When I held Ya"-audition. Andrea får även den ärorika möjligheten att göra snogg, marry, avoid med den manliga startfemman i höstens säsong av Paradise Hotel. Avsnittet är lite kortare, men det kompenseras med ett bonusavsnitt på söndag! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/10/202033 minutes 9 seconds
Episode Artwork

277. Vill man ens bli förälder?

Tjejerna har sett This is Paris-dokumentären och funderar över om det här innebär slutet på reality/influencer-världen as we know it? Mathilda ifrågasätter hackspettens värde och Andrea sin förmåga att vara förälder. Det och mycket mer i avsnitt 277 av Mathilda &amp; Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/09/202046 minutes
Episode Artwork

276. Bilder på exet i telefonen

Veckans avsnitt avhandlar många ämnen och punkter, bland annat: gamla lärare, syskonhäng, tankar man hade som liten, att ha kvar bilder på sitt ex, pinnsmala jeans, alkoholvanor och mycket mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/09/202053 minutes 58 seconds
Episode Artwork

275. OnlyFans

Vad har kräftskivor, OnlyFans och opassande fyllor gemensamt? Allt avhandlas i veckans avsnitt!!Vill du bli vår Patreon? http://patreon.com/mathildaochandrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/09/202059 minutes 36 seconds
Episode Artwork

274. Snåla vänner & sommar-soundtracks

Andrea berättar om hennes jobbiga grannar (som inte längre bor kvar), Mathilda har sammanfattat situationen med den omskrivna artisten och tillsammans delar de med sig av sommarens bästa soundtracks. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/09/202053 minutes 17 seconds
Episode Artwork

273. Lyckade höstmånader & misslyckade barnnamn

Det är torsdag och dags för ännu ett avsnitt! Varför har Mathilda längtat så mycket efter att få prata om konstiga namn på kändisbarn? Vart vill Andrea gifta sig? Och hur lär man sig egentligen att tänka positivt under de berömda höstmånaderna?I dagens avsnitt presenterar vi också nyheten att vi blivit med Patreon - wihoo, grattis till oss!! Vad innebär det här då? Jo, att du som VILL och KAN (!!) har möjligheten att betala en liten och valfri summa pengar månadsvis för poddens innehåll. Och du som inte vill, du slipper! Alla avsnitt kommer finnas tillgängliga i full längd oavsett, det är bara ett sätt att stötta oss och podden. Som tack för lång och trogen tjänst, skulle man kunna säga. :)Vill du bli vår patron? Använd den här länken!https://www.patreon.com/mathildaochandrea Puss och kram, skumbanan!<h
27/08/202055 minutes 43 seconds
Episode Artwork

272. Stora sex-avsnittet!

Problem med att komma, slaka snoppar, prestationsångest vid sex, porr, att raka sig för någon annans njutning, och myyyycket mer diskuteras i veckans avsnitt av Mathilda och Andrea. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/08/20201 hour 5 minutes 36 seconds
Episode Artwork

271. Supersnippis och svordomar

Mycket har hänt under en veckas sommaruppehåll!! Varför är Andrea (återigen) TRASH? Varför är Calle Schulmans influencer-satir så himla off? Och "får"/kan normalviktiga personer säga sig vara 'för feta' för en tröja? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/08/202056 minutes 29 seconds
Episode Artwork

270. Frågepodd!

Veckans podd är en frågepodd! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/08/202042 minutes 4 seconds
Episode Artwork

269. Bakfyllan från helvetet

Andrea har KNAPPT återhämtat sig efter helgens bakfylla från helvetet och Mathilda har letat nya ledtrådar på Britney Spears SoMe-konton. Tjejerna snackar Kimye-gate och hur mycket man egentligen ska stå ut med i ett förhållande, vare sig personen är psykiskt sjuk eller inte. Vart går gränsen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/07/202053 minutes 50 seconds
Episode Artwork

268."I just did a bad thing" :)

I just did a bad thing, and I regret the thing I did!Japp. I veckans avsnitt lättar Andrea på hjärtat om vad som får henne att ligga sömnlös om nätterna. Mathilda har tagit reda på ALLT om Britney Spears och går även igenom vad som CHOCKAT henne på sociala medier senaste veckorna. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/07/202058 minutes 35 seconds
Episode Artwork

266. Vi behöver fler blind dates!

Mathilda och Andrea delar med sig av sina bästa dejting-upplägg i Stockholm, det pratas även blind dates. I vanlig ordning går tjejerna igenom vad som hänt på sociala medier på sistone. Influencers, Trump, Kanye West och mycket mer diskuteras! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/07/202051 minutes 42 seconds
Episode Artwork

265. Dödshjälp och blottare

Mathilda har med sig lite spaningar från nyligen sända Sommar i P1-program som diskuteras i veckans avsnitt. Hur ställer tjejerna sig till aktiv dödshjälp? Är det inte orättvist att den äldre generationen haft så mycket lättare för att klättra i karriären? Och hur många års tålamod skulle man ha med en pojkvän som JÄMT väljer jobb före förhållandet? Mer om det och (självklart) mycket annat här i avsnitt 265!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/07/20201 hour 3 seconds
Episode Artwork

264. Era fördomar om oss..

I veckans avsnitt så besvarar tjejerna ERA fördomar om dom…. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/06/202051 minutes 59 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Ödet vs slumpen, spöken & medium.

Veckans bonusavsnitt har en lite spirituell inriktning. Ödet vs slumpen, andar, spöken, medium och annat diskuteras. Är man psyko om man ber sin pojkvän avfölja någon på instagram? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/06/202042 minutes 2 seconds
Episode Artwork

263. Bianca, Bard och brott.

Madeleine McCann (!!!) Bianca Ingrosso, Alexander Bard och massor av annat diskuteras i veckans avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/06/202049 minutes 14 seconds
Episode Artwork

262. ”Jag är ingen selecta-automat”

Mathilda har skämt ut sig totalt inför sin nya klass. Andrea tar upp studentminnen som får båda tjejerna att kvida. Var dom verkligen så bitchiga för bara fem år sedan?? I podden dessutom?? Mathilda tar upp låtar som måste bort från instastory och Andrea undrar om något hon funderar att göra är trash?..... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/06/202051 minutes 25 seconds
Episode Artwork

261. Mathilda vaktar orten

Om mordet på George Floyd, att vakta orten och lyssnare vars vänner ligger med väldigt mycket äldre män!VILL DU VETA MER OM DU HUR KAN ENGAGERA DIG I #BlackLivesMatter? Vi vill rekommendera hemsidan www.blacklivesmatter.com (och tillhörande Instagram-konto), samt podden Raseriets avsnitt vid namn "146. Ring inte polisen". Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/06/202059 minutes 37 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Throwback-ångest :)

Vad fan är det som sker egentligen när Margaux Dietz intervjuar en 19 årig Andrea Hedenstedt? Det har Mathilda tagit reda på! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/06/202028 minutes 16 seconds
Episode Artwork

260. Gäller "girl code" i Ex on the beach?

Vann rätt person Robinson, gäller girl code i Ex On The Beach och varför är vi äntligen (!!) omnämnda på Bloggbevakning? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/05/202052 minutes 43 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Frågepodd

En gammal hederlig frågepodd slår väl aldrig fel? En dag försenad och för det ber vi om ursäkt. &lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/05/202043 minutes 43 seconds
Episode Artwork

259. Paradrätt: TORSK

Robinson, kränkthet, Paolo Roberto, porr och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/05/20201 hour 8 minutes 49 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Låtar vi älskar!

I veckans bonusavsnitt så pratar tjejerna bland annat om sina framtida barns vegokost, låtar de minns och berörts av samt att acceptera vs inte acceptera ens pojkväns bagage.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/05/202038 minutes 57 seconds
Episode Artwork

258. Favoritsekter & jubileum

Andrea har blivit alko-sugen under Corona och Mathilda tipsar om tre toppensekter man kan gå med i. Allt är i sin ordning, med andra ord! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/05/202050 minutes 53 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Who's most likely to?

Bonusavsnitt IGEN? Jajjamen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/05/202029 minutes 10 seconds
Episode Artwork

257. Gråtkalas & tidsoptimister

I veckans Mathilda och Andrea har vi tyvärr lite problem med ljudet. Tio minuter in i avsnittet så stängdes Mathildas mick av och därför hör man bara ljud genom Andrea's mick under cirka 10 minuter. Mathildas ljud kommer dock tillbaka senare i avsnittet så ni vet! Vi ber om ursäkt för detta &lt;3I avsnittet pratas det ångest, känslor, Robinson, äckliga maträtter och mycket annat såklart. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/05/202054 minutes 24 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Skulle du äta kött för 25 k/veckan?

Om tvivelaktiga inredningsdetaljer från förr och tvivelaktiga dilemman i nutid. Hade Andrea brutit benet på Gustav för 100k, eller ställt upp i EOTB för det dubbla? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/05/202044 minutes 44 seconds
Episode Artwork

256. Det stora göra slut-avsnittet

Ett efterfrågat avsnitt om att göra slut, ha sex på Robinson och smyga ut som tonåring. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/04/202055 minutes 37 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Födelsedagarna vi minns..

Vad var det egentligen som hände på Mathildas födelsedagsfest? Och hur lät det när Andrea berättade om sin 20 årsdag i podden? Förutom temat födelsedagar så pratas det jämställdhet i förhållandet Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/04/202045 minutes 32 seconds
Episode Artwork

255. Hemlig Robinson-gäst...

Andrea fyller år och Mathilda slår på stora trumman! För vad står väl högre upp på önskelistan för nån som älskar Robinson än en "bakom kulisserna"-intervju med en av deltagarna? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/04/202052 minutes 8 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Utelistan

Nu jävlar är ett rivigt avsnitt på ingång. Det hissas och dissas under inne &amp; ute-listan och tjejerna är inte rädda för att dra till med starka åsikter och kommentarer.Mejl: [email protected]: mathildaochandreaFacebook: Mathilda och Andrea's bekanta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/04/202033 minutes 54 seconds
Episode Artwork

254. Ikoniska kändisbråk

Det bråkas som aldrig förr på socmed. Medans Mathilda listar sina mest minnesvärda kändisbråk så har Andrea hittat ett knep för att förgylla dagarna av social distansering. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/04/202051 minutes 10 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Mejlstund - Vi svarar på era frågor

Såhär i corona-tider släpper Mathilda och Andrea bonusavsnitt så ofta de kan, och nu är det dags igen! Tjejerna läser upp era mejl om skilsmässodraman, kärleksintriger och vänskapsproblem och lämnar såklaaaart sina egna proffsuttalanden. Mejl: [email protected]: Mathilda och Andrea's bekantaInstagram: @mathildaochandrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/04/202027 minutes 43 seconds
Episode Artwork

253. Våra feministiska underliv

I veckans avsnitt är det upp till kamp när vi reder ut huruvida våra underliv verkligen är (eller ens behöver vara) feministiska?? Mathilda dissar mattrender och delar med sig av sina tydligaste matminnen från barnfilmer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/04/202053 minutes 1 second
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Keeping up with Mathilda & Andrea

Kardashian-bonanza!! Tjejerna diskuterar kontroverser genom åren och Mathilda bjussar på ett kul quiz. Vilken Kardashian-syster är du?? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/04/202042 minutes 46 seconds
Episode Artwork

252. Sluta aldrig leva

I veckans avsnitt pratar tjejerna om att aldrig sluta leva - även om du är gammal. De pratar även om positiva händelser kring corona och vilka i Robinson som inspirerar dem men även vilka som skrämmer dem. Melj: [email protected]: @mathildochandreaFacebook: Mathilda och Andrea´s bekanta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/04/202040 minutes 24 seconds
Episode Artwork

251. Vi vill ha 2021

Mathilda och Andrea arga på corona, trött på skiten är dom helt enkelt. Robinson, hänt på soc-med, moraliska dilemman och mycket mer går att lyssna på i veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/03/202049 minutes 21 seconds
Episode Artwork

250. Smartare än en femteklassare?

Jubileumsavsnitt! Avsnitt 250 handlar (såklart) om Coronaviruset. Tjejerna pratar framförallt om hur det pratas om Corona-viruset och vilka folk söker information hos och vad det kan leda till för konsekvenser. Förutom det pratas det youtube-videos, influencer-bröllop och Vilma utmanar tjejerna med frågor a la "är du smartare än en femteklassare?". www.folkhälsomyndigheten.se https://www.krisinformation.se/ https://www.msb.se/ https://www.who.int/ Mejl: [email protected]: @mathildaochandreaFacebook: Mathilda och Andrea's bekanta <br /
19/03/202050 minutes 1 second
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Bikten

Det har blivit dags för bonusavsnitt nummer 2 och det är inget mindre än...... BIKTEN! Ni har skickat in jobbiga, pinsamma händelser som vi skrattar åt tillsammans. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/03/202043 minutes 56 seconds
Episode Artwork

249. Tjejer som friar & moraliska dilemman

Andrea har tagit in alldeles för mycket info om corona på sistone och mår piss. Mathilda berättar om sitt drömfrieri för några år sedan och hur drömmarna förändrats sedan dess. Tjejerna diskuterar att fria som tjej och pratar om Samir Badrans frieri i livesändning. Förutom det ställer Andrea Mathilda mot väggen med moraliska dilemman och pest eller kolera! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/03/202055 minutes 23 seconds
Episode Artwork

248. Våra dealbreakers i förhållanden

Efter ett par veckor med dyster stämning så är tjejerna tillbaka med hissar, en lyckad livepodd och dealbreakers i förhållanden. Vilka egenskaper/personliga åsikter skulle vi ALDRIG kunna stå ut med i en relation? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/03/202059 minutes 29 seconds
Episode Artwork

247. Gråtkalas och kriminella män

Den här veckan är det Andrea som får torka Mathildas tårar, hon har nämligen haft en riktigt tuff vecka. Tjejerna pratar om att åka till månen, hade dom gjort det om dom blev erbjudna chansen? Vad har hänt på soc-med sen sist? Vad ångrar dom som influencers? Det och mycket mer får ni höra om i veckans avsnitt av Mathilda och AndreaFacebook: Mathilda och Andrea's bekantaInstagram: @andreaviktoriaMejl: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/02/202055 minutes 24 seconds
Episode Artwork

246. Överaskningsfester & ångest

I veckans avsnitt blandas högt och lågt. Mathilda har styrt överasknings-nollning för sin kompis vilket blev succé. Andrea har varit på överaskningsfest men rymde hem med social ångest. Sen var det ju den där överaskningsfesten för Mathilda som Andrea inte var bjuden på... Det och mycket mer kan ni höra om i veckans avsnitt med Mathilda och Andrea!Instagram: @mathildaochandreaFacebook: Mathilda och Andrea's bekantaMejl: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/02/202043 minutes 59 seconds
Episode Artwork

245. Grindr-pappan

Finns det en rätt och en fel slags kroppsaktivism? Har Justin Bieber gått och blivit en bebis? Och hur ska lyssnaren som legat med en pappa på Grindr hantera det faktum att hen råkar vara vän med hans barn? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/02/202047 minutes 28 seconds
Episode Artwork

BONUSAVSNITT: Frågepodd!

En gång i månaden kommer Mathilda och Andrea med ett bonusavsnitt och den här veckan kommer en gammal hederlig frågepodd! Högt och lågt, precis som vanligt. Mejl: [email protected]: Mathilda och Andreas bekantaInstagram: @mathildaochandrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/02/20201 hour 3 minutes 55 seconds
Episode Artwork

244. När Andrea fann Gud

Caia Cosmetics reklam har blivit fälld av reklamombudsmannen, vad tycker Mathilda och Andrea om det egentligen? Mathilda kämpar vidare i jobbsökandet och Andrea berättar om när hon blev frälst. Det och mycket mer hittar ni i veckans avsnitt. Glöm inte att gå in och kommentera avsnittet i facebook-gruppen! &lt;3Facebook: Mathilda och Andrea's bekantaInstagram: @mathildaochandreaMejl: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/02/202049 minutes 50 seconds
Episode Artwork

243. Jobb-djungeln

I det 243e avsnittet med Mathilda och Andrea får ni höra Andrea varna om sofföretag samt prata om den ständiga frågan; vad fan ska jag göra med mitt liv egentligen? Mathilda har spaningar från sitt jobbsökande och tjejerna är överens om att söka jobb inte är speciellt kul. Tips ges ut hej vilt för CV och personliga brev. Sen är det tydligen en sak står även klart efter veckans avsnitt; detta är ingen j*vla pepp-podd...Mejl: [email protected]: @mathildaochandreaFacebook: Mathilda och Andrea's bekanta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/01/202058 minutes 50 seconds
Episode Artwork

242. Ensam och uthängd

Välkomna till vad som antagligen är nåt slags rekord i hur många gånger två personer kan säga f*cking på en timme!Vad tyckte Mathildas klasskompisar om henne innan de faktiskt blev vänner? Varför ville hon hoppa av skolan vid förra årsskiftet? Och vad är det egentligen som händer med Andreas soffleverans?Mejl: [email protected]: Mathilda och Andreas bekantaInstagram: @mathildaochandrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/01/202059 minutes 7 seconds
Episode Artwork

241. THE BITCHES ARE BACK!

Efter ett års paus är veteran-duon Mathilda och Andrea tillbaka! Kanske starkare, flamsigare och bättre än någonsin. I första avsnittet för den nya, andra delen av podcastresan så avhandlar tjejerna ämnen som anledningen till deras comeback, vad som hänt sedan sist, trender som måste lämnas i 2019 och mycket mer. Detta vill ni INTE missa.Om ni tycker om podden får ni mer än gärna lämna en recension här i appen! &lt;3 Mejl: [email protected]: Mathilda och Andreas bekantaInstagram: @mathildaochandrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/01/20201 hour 5 minutes 16 seconds
Episode Artwork

VI ÄR TILLBAKA PÅ TORSDAG!!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur? Vi har nämligen fantastiska nyheter! Nu på torsdag den 16e är Mathilda och Andrea tillbaka med podden. Sprid gärna ordet om denna underbara nyhet så är vi er evigt tacksamma. Puss och kram skumbanan &lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/01/20204 minutes 35 seconds
Episode Artwork

239. PUSS & KRAM, SKUMBANAN!

Sista avsnittet av Mathilda och Andrea's podd. Puss &amp; kram, skumbanan! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/12/20181 hour 40 minutes 46 seconds
Episode Artwork

239. Sista BIKTEN!!

Det näst sista avsnittet är ett biktavsnitt! Ni har mailat in era pinsammaste historier och vi läser upp dem, krångligare än så är det inte. Var beredda på att skratta! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/201857 minutes 57 seconds
Episode Artwork

237. Livepodden i Göteborg

Den här veckan skulle egentligen blivit ett bikten-avsnitt, men planerna ändrades. Istället får ni lyssna på ett försnack, följt av livepodden som tjejerna gjorde i Göteborg för ett par helger sedan. Bikten kommer nästa vecka! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/12/20181 hour 3 minutes 46 seconds
Episode Artwork

237. Psykisk ohälsa, hiss & diss + sex!

Avsnitt 237 handlar bland annat om psykisk ohälsa, hissar &amp; diss och en hel del sex! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/11/20181 hour 8 minutes 46 seconds
Episode Artwork

236. Uppträdanden, köphets & vegolife

Avsnitt 236 handlar om Mathildas uppträdanden, köphets i och med Black Friday &amp; hur man kan få sin kille att välja the vego life! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/11/201849 minutes 30 seconds
Episode Artwork

235. Sista frågepodden!

Om att sjunga på dop, bajsa (eller inte bajsa) inför sin partner och sista frågepodden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/11/201849 minutes 1 second
Episode Artwork

234. River av pk-plåstret!

Generation Z, Ben Mitkus, alkohol och julpynt. Tjejerna hissar och dissar åt kors &amp; tvärs! I slutet av avsnittet diskuterar de begreppet "framgång" och hur de hoppas att sina liv ser ut i framtiden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/11/201852 minutes 21 seconds
Episode Artwork

233. Hur gör man slut?

Ett rån, westlife och breakups (2.0) står på menyn för veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/10/201858 minutes 1 second
Episode Artwork

232. Dumpa din kille!

Mathildas födelsedag närmar sig, hur ska hon göra för att inte upprepa förra årets misslyckande? Andrea har dragit ut en visdomstand och temat för avsnittet i övrigt är: BREAKUPS. Del 1, fortsättning följer nästa vecka! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/10/201850 minutes 10 seconds
Episode Artwork

231. HIPS DON'T LIE

Om att bli slagen i ansiktet, vegolivet och mycket annat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/10/201844 minutes 54 seconds
Episode Artwork

230. Pondus som Katarina Wennstam

I veckans avsnitt delar tjejerna med sig av två pinsamma händelser under "podcastresan" som hittills varit hemliga. De tar även upp två mail på temat kärlek och ger lyssnarna ledord för framtiden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/10/201845 minutes 50 seconds
Episode Artwork

229. Podcastresan

Vi har en tråkig och stor nyhet att dela med oss av, lyssna gärna på veckans avsnitt [email protected]: Mathilda och Andrea's bekanta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/10/201841 minutes 58 seconds
Episode Artwork

228. Vem gillar inte en badboy?

I veckans avsnitt reder tjejerna ut det här med valet lite tydligare, tar upp några utvalda kärleksmail och diskuterar framtida boenden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/09/201850 minutes 36 seconds
Episode Artwork

227. Halv åtta hos mig!

I veckans avsnitt pratar tjejerna om vad som hänt sen sist. Om Grekland, skolan, valet och Mathildas nya höst-syssla! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/09/201841 minutes 48 seconds
Episode Artwork

226. Bucketlist inför hösten

Förra hösten hade tjejerna gjort varsin bucketlist med grejer dom skulle uppfylla under hösten 2017. Upp till bevis - hur gick det egentligen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/09/201849 minutes 41 seconds
Episode Artwork

225. Höstpepp och bebislängtan

Hur handskas man bäst med den kommande hösten, när vill tjejerna ha barn och hur hanterar man en familjemedlem vars politiska åsikter skiljer sig mycket från sina egna? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/08/201859 minutes 17 seconds
Episode Artwork

224. Tankar om valet

Nya syskon, nya jobb och valår i Sverige. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/08/201843 minutes 57 seconds
Episode Artwork

223. Oskar gästar

Den här veckan är det dags för Oskar, Mathildas kille, att gästa podden! Dom pratar om deras gemensamma semesterveckor och läser upp tre mail. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/08/201850 minutes 15 seconds
Episode Artwork

222. Gustav gästar podden!

I veckans avsnitt får ni lära känna Andrea's pojkvän Gustav. Dom pratar om kärlek, relationer, framtidsångest och mycket mer. Nästa vecka får ni höra Mathilda med en gäst. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/08/20181 hour 15 minutes 45 seconds
Episode Artwork

221. FRÅGEPODD!

Frågepodd! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/07/201859 minutes 14 seconds
Episode Artwork

220. Karma, karma little dirt!

Sen senaste avsnittet har tjejerna hunnit med fem dagar i Waikiki och ett par intensiva dagar i Vegas. I veckans avsnitt snackar de om amerikanska killar, den västerländska lyxen och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/07/201854 minutes 53 seconds
Episode Artwork

219. Spaningar från Amerikat

Bröllopsplaner, frieri på 4th of July, ohyffsade barn och massor av annat kan ni lyssna om i veckans poddavsnitt inspelat på Hawaii! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/07/201853 minutes 55 seconds
Episode Artwork

218. The hall of shame

Efter en veckas uppehåll är tjejerna tillbaka med ett avsnitt från USA! Hur var vistelsen i Los Angeles, trivdes de bäst i Santa Monica eller West Hollywood? Nu befinner de sig i vackra Oahu, Hawaii! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/07/201859 minutes 35 seconds
Episode Artwork

217. Debra & Susan in Texas

Tjejerna fortsätter berätta om resan samt pratar om kulturkrockar och andra skillnader mellan USA &amp; Sverige Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/06/201844 minutes 58 seconds
Episode Artwork

216. Golden great bitch

Första avsnittet från USA! Resan hit, avskedet från våra pojkvänner och våra dagar i San Fransisco. När man väntar på något gott.... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/06/201848 minutes 53 seconds
Episode Artwork

215. Uppdrag Granskning & Robinson

Vilka var tjejernas favoritdeltagare i årets Robinson, hur känner de inför det omtalade avsnittet av Uppdrag Granskning och hur vet man egentligen vilken lägenhet som är "the one"? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/06/201849 minutes 15 seconds
Episode Artwork

214. Flytta från Stockholm?

I veckans avsnitt diskuterar tjejerna framtiden, men inte ur ett jobbperspektiv. Vart vill man bo "när man blir stor" och vad är egentligen life-goals? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/05/201855 minutes 44 seconds
Episode Artwork

213. KÄBBEL!

Tjejerna pratar om valet, sommarångest och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/05/201846 minutes 56 seconds
Episode Artwork

212. Frågepodd

Dags för frågepodd! Vad ser tjejerna mest fram emot med USA, hur lärde Andrea känna sin kille och vilka låtar lyssnar dom på just nu? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/05/201849 minutes 56 seconds
Episode Artwork

211. Vego & Valborg

Tjejerna pratar om vegetarisk kost, valborg och mycket annat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/05/201843 minutes 8 seconds
Episode Artwork

210. Riggtuben & Avicii

Tjejerna pratar om Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/05/201841 minutes 51 seconds
Episode Artwork

209. Biggest c**k in the casino!!

Veckans avsnitt handlar om den blå snoppen på Stockholms gator, USA-resan och om att tjejerna ska tatuera sig! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/04/201849 minutes 17 seconds
Episode Artwork

208. Love is in the air...

Mathildas lillasyster tar studenten i år och på tal om det så slår det oss att det är TRE år sedan vi själva skulle gå ut trean. Helt sjukt! Andrea är kär också, men det har väl ingen missat? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/04/201845 minutes 35 seconds
Episode Artwork

207. Kärleksmejl

I veckans avsnitt tar vi upp några av alla de mejl vi får dagligen med tema kärlek! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/04/201844 minutes 46 seconds
Episode Artwork

206. Girlgang

Mathilda och Andrea är hemkomna efter en härlig semester i Frankrike och pratar om hur det är att resa med vänner. Funkar det bra eller kan det sluta i kaos? Mathilda har dessutom en spännande uppdatering på syskon-fronten... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/04/201849 minutes 13 seconds
Episode Artwork

205. FOODGASM

Om kärleken till vänner, våren och mat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/03/20181 hour 2 minutes 36 seconds
Episode Artwork

204. Bästis, bubbel & bröd

Finns det något viktigare än riktigt bra lärare? Vi ringer upp vår gymnasielärare Louise för att tacka henne för allt hon gjorde för oss på gymnasiet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/03/201850 minutes 58 seconds
Episode Artwork

203. Liket lever

Om Oskars märkliga födelsedagspresent, kvinnor som förändrat världen och en underbar nyhet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/03/201850 minutes 26 seconds
Episode Artwork

202. Fulla bröliga män

Hoppas ni gillar veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/03/201847 minutes 30 seconds
Episode Artwork

201. Bakisångest & ny era

Tjejerna pratar om Andrea's break up, om den nya perioden för podden och bakisångest! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/02/201844 minutes 52 seconds
Episode Artwork

BEST OF 200!

100 avsnitt har passerat sen sist, nu är det dags att lyssna på "säsongens" favoriter! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/02/20181 hour 19 minutes 47 seconds
Episode Artwork

199. Hemmafester och nostalgitrippar

Sista veckan innan det är dags för tjejernas "Best of 200", ni missar väl inte det nästa tisdag? Denna veckans avsnitt handlar om låtar från förr, att hitta sig själv och våra systrars mindre lyckade hemmafester! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/02/201849 minutes 26 seconds
Episode Artwork

198. Snefyllor & incest

Det här med att bli lite för full och inte riktigt veta hur det gick till, att ha en sexuell relation med sin styvmamma och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/02/201844 minutes 48 seconds
Episode Artwork

197. Mjölbaggar & översvämning

Mathilda har tappat bort sin plånbok och har fått hemmet invaderat av kryp. Andrea delar med sig av en pinsam berättelse och tjejerna pratar om stormen kring N.C och influencers. Avsnittet avslutas med en bikt som handlar om att fejka orgasmer.. Missa inte detta avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/01/201853 minutes 16 seconds
Episode Artwork

196. Porr & feminism

Porr, BDSM och kvinnoförtryckande sex - hur klingar det med feminismen egentligen? Är allt okej förutsatt att det finns samtycke mellan alla inblandade? Tjejerna diskuterar för- och nackdelerna med porrindustrin som den ser ut idag! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/01/201852 minutes 33 seconds
Episode Artwork

195. "Less is more"

I veckans avsnitt pratar tjejerna om uttrycket "less is more" och om vilket parti de borde rösta på enligt ett test som görs live i podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/01/201852 minutes 32 seconds
Episode Artwork

194. Maildags

Tjejerna har firat nyår och kör en mailstund med utvalda mail från inkorgen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/01/201854 minutes 46 seconds
Episode Artwork

193. Året 2017

Tjejerna sammanfattar året 2017. Vad var bra och vad var mindre bra? Hur kommer de minnas året? Lyssna och njut &lt;3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/01/201844 minutes 20 seconds
Episode Artwork

192. Mathildas födelsedag & lathet

Mathilda har fyllt år och julen är här! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/12/201746 minutes 29 seconds
Episode Artwork

191. Modern family

Tjejerna pratar om Jesus, julen, fruktansvärda hotellupplevelser och om att leva i så kallade bonusfamiljer med skilda föräldrar. Denna vecka bjuder vi också på en smarrig bikt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/12/201749 minutes 39 seconds
Episode Artwork

190. Feststress

Mathilda planerar sin födelsedag och Andrea berättar om ett självbestraffande beteende hon gärna vill bli av med. Hoppas ni gillar veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/201755 minutes 53 seconds
Episode Artwork

189. Andrea busringer

I veckans avsnitt pratar tjejerna om livepodden i Göteborg och om julen. Andrea är på bushumör och bestämmer sig för att busringa flera personer i sin närhet, I STUDION. Veckans bikt innehåller en väldigt rolig historia om hur fel det kan bli på julafton när det är dags för presentutdelning.. Lyssna och njut! [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/12/201743 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Inkassokrav & otrohet

För några år sedan gjorde tjejerna ett avsnitt om otrohet, är dom fortfarande lika svartvita i sina åsikter eller har dom börjat tänka annorlunda? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/11/201743 minutes 53 seconds
Episode Artwork

187. Vaginavideos & bajsvatten

Om konfirmation, personer man blir kompis med vs INTE blir kompis med, att få vagina-videos och om att spilla ut bajsvatten i sovrummet. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/11/201755 minutes 37 seconds
Episode Artwork

186. Ska vi bara söka till PH?

Om PH-finalen, vår allmänbildning och Veckans Mail! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/11/201739 minutes 30 seconds
Episode Artwork

185. F*CK MARRY KILL

I veckans avsnitt pratar vi om FEST, sex och kändisar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/11/201751 minutes 44 seconds
Episode Artwork

184. Vi måste backa kvinnorna

Om Andrea's renoveringsstrul och hashtagen #metoo. Tjejerna delar med sig av sina egna erfarenheter och läser upp utvalda mail från lyssnare. Hoppas ni gillar veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/10/201751 minutes 43 seconds
Episode Artwork

183. Kära dagbok

Om att sjunga fel som barn, att planera sin födelsedag två månader i förväg, om att inte planera utgångar i en främmande stad och; en hel del ur tjejernas gamla dagböcker. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/10/201755 minutes 43 seconds
Episode Artwork

182. Jag ångrar allt!!

Den här veckan står vardagsrasism och alkoholvanor på schemat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/201747 minutes 42 seconds
Episode Artwork

181. Soundtracks till våra liv

Om att höra sin egen röst, att öppna upp sig för att skaffa nya vänner, soundtracks till livet, dåliga dagar och om bråk mellan två kvinnor på sociala medier. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/10/201748 minutes 47 seconds
Episode Artwork

180. Lyssnarfrågor

Ett mindre jubileumsavsnitt, wihoo! Vi bjuder på en slags frågepodd där vi tar upp mail från lyssnarna med deras dilemman. Hur kommer man ut för sina vänner, ska man flytta med sin pojkvän till andra sidan jordklotet och är det feministiskt att vara en sugarbaby? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/09/201759 minutes 8 seconds
Episode Artwork

179. Blåsta bimbos & dödsstraff

Om att känna sig hemmastad, att skämmas över sitt yrke, hårda vs låga straff och om att förlåta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/09/201744 minutes 11 seconds
Episode Artwork

178. Feministiska myter

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/09/201745 minutes 1 second
Episode Artwork

177. Nya vänner & latex i sängen

I veckans avsnitt pratar vi om att kompisdejta och om latex i sängen. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/09/201743 minutes 53 seconds
Episode Artwork

176. Höstpepp

Precis som alla tidigare år kommer här årets höstpepp med fokus på Hanna Widells legendariska ord "Det är som det är, och det blir som det blir". Hoppas ni gillar veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/08/201741 minutes 54 seconds
Episode Artwork

175. Lil Mill & Big H

I veckans avsnitt pratar vi om internationella namn, om Andrea's klädkollektion, om elaka kommentarer, Paris och svarar även på lyssnarfrågor. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/08/201751 minutes 23 seconds
Episode Artwork

174. Vuxna främmande snoppar

Andrea har kommit fram till lite mindre härliga insikter om sig själv och Mathilda har lyssnat på poddavsnittet som släpptes för exakt ett år sedan. Vad har förändrats sen dess och vad är sig likt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/08/201758 minutes 11 seconds
Episode Artwork

173. IDENTITETSKRIS!

Om Mathildas identitetskris, om flygrädsla och unpopular opinions.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/08/201751 minutes 45 seconds
Episode Artwork

172. Män vi hatar!

Vad är egentligen kvinnohat vs manshat? Vad tycker vi om kvinnofestivalen som arrangeras nästa år? Och varför är vi så trötta på alla dessa vita kränkta män? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/08/201750 minutes 4 seconds
Episode Artwork

171. Kvinnor vi älskar!

Mathilda och Andrea hyllar kvinnor och pratar om förebilder. Om att saker inte alltid måste vara svart eller vitt, att man inte alltid måste älska eller hata och mycket mer. [email protected]: Mathilda och Andrea's bekanta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/07/201745 minutes 44 seconds
Episode Artwork

170. Frågepodd

Ni brukar gillar frågepoddarna och förhoppningsvis är detta inte ett undantag! Njut av sommaren så hörs vi igen nästa vecka. :) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/07/201742 minutes 19 seconds
Episode Artwork

169. Diddle-papper & sommarångest

I veckans avsnitt pratar tjejerna om hur sommaren varit hittills, prestationsångesten som drabbar många under semestertider och varför i hela friden som Mathilda sparat på alla sina Diddle-papper. Hoppas ni gillar veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/07/201739 minutes 34 seconds
Episode Artwork

168. Consilium VS Spontaneus

I veckans avsnitt får ni höra om vad vi gjort i Juni, om våra personligheter enligt de tester vi gjort samt om kärleksdilemman! Och ska tjejerna verkligen fortsätta leva efter "consilium"? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/07/201749 minutes 53 seconds
Episode Artwork

167. SEX-BIKTEN!!

I veckans avsnitt får ni höra lyssnarnas SJUKASTE SEXHISTORIER! Detta vill ni INTE missa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/06/201741 minutes 17 seconds
Episode Artwork

166. Sommarmagen

Om att köra en "destination unknown", fula snövit och sommarmagar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/06/201749 minutes 23 seconds
Episode Artwork

165. Att växa upp & förändras

Mathilda och Andrea släpper ett av de mest jobbiga (och roligaste) avsnitten någonsin. De lyssnar på sina gamla avsnitt som innehåller uttalanden dom idag INTE kan stå för.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/06/201749 minutes 14 seconds
Episode Artwork

164. Framtidstankar & studenten

Vanliga podden är tillbaka och den här veckan pratar vi om att ta studenten, om framtiden och mycket mer. Hoppas ni gillar avsnittet. Kram Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/06/201748 minutes 58 seconds
Episode Artwork

#VARFEMTEKVINNA - Er historia

Avsnitt 6/6. Det sista avsnittet av vår poddserie är här och i detta avsnitt lyfter vi era historier. Här får ni ta del om vad våra lyssnare varit med om, uppläst av andra lyssnare.Tack för att ni lyssnat på denna serie, glöm inte att hashtaga #VARFEMTEKVINNA Ni är fantastiska! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/05/201751 minutes 47 seconds
Episode Artwork

#VARFEMTEKVINNA - Linnea Claesson

Avsnitt 5/6: I det näst sista avsnittet får ni följa med när vi träffade elithandbollsspelaren Linnea Claesson som driver instagramkontot @assholesonline. Hon berättar om de sexuella trakasserier hon dagligen får och om hur hon hanterar dessa..Använd gärna hashtagen #VARFEMTEKVINNA Puss! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/05/201741 minutes 50 seconds
Episode Artwork

#VARFEMTEKVINNA - Jossans historia

Avsnitt 4/6: I det fjärde avsnittet får ni följa med när vi träffade Jossan. Hon berättar om när hon för några år sedan blev överfallsvåldtagen och anmälde sin våldtäktsman. Detta avsnitt är otroligt lärorikt då Jossan upplevt en rättegång och allt som tillhör. Tack Jossan för att du orkar dela med dig! Nästa vecka gästas vi av Linnea Claesson. Glöm inte att använda er av hashtagen #varfemtekvinna Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/05/201747 minutes 46 seconds
Episode Artwork

#VARFEMTEKVINNA - Katarina Wennstam

Avsnitt 3/6: Tredje avsnittet av vår poddserie är här! I veckans avsnitt träffar vi författaren Katarina Wennstam som brinner för dessa frågor. Vi lärde oss otroligt mycket av henne och tror ni kommer uppskatta detta avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/05/201747 minutes 17 seconds
Episode Artwork

#VARFEMTEKVINNA - Johannas historia

Avsnitt 2/6: I andra avsnittet av #VARFEMTEKVINNA möter ni seriens första gäst, Johanna. Vår modiga, fina lyssnare Johanna gästar podden och berättar om kvällen för åtta år sedan, kvällen då hon blev våldtagen. Vi är otroligt tacksamma över att Johanna ställde upp i detta avsnitt då vi (tyvärr) tror att många kan känna igen sig i det hon berättar. Glöm inte att sprida ordet om denna viktiga poddserie genom hashtagen #VARFEMTEKVINNA Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/05/201749 minutes 44 seconds
Episode Artwork

#VARFEMTEKVINNA - Intro

Avsnitt 1: I första avsnittet av #VARFEMTEKVINNA berättar vi om serien i sig, om varför vi gör detta osv. Vi tar också upp olika begrepp samt statistik som kan vara bra att hålla koll på. Vi tipsar också om vart man kan vända sig om man blivit utsatt. Nästa vecka gästas vi av lyssnare Johanna som berättar om när hon blev våldtagen. Använd er gärna av hashtagen #VARFEMTEKVINNA för att sprida ordet om poddserien. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/04/201736 minutes 20 seconds
Episode Artwork

157. Prestationsprinsessorna

Veckans (något sena) avsnitt handlar om att ställa höga krav på sig själv, om att inse sina misstag och om att bli snällare mot sig själv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/04/201755 minutes 57 seconds
Episode Artwork

156. SORG

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/04/201742 minutes 33 seconds
Episode Artwork

155. Bikten

I veckans avsnitt får lyssnarna bikta sig och berätta om pinsamma/jobbiga händelser som hänt dom, eller kanske till och med pågår just nu. En lite annorlunda version av en frågepodd, helt enkelt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/04/201743 minutes 26 seconds
Episode Artwork

154. 25 & 65 är GOALS!!

Om nya poddbilden, vuxenmobbning, lägenhetsköp, att bli vuxen och att bli pensionär! Lyssna på veckans avsnitt puuuusss och kram skumbanan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/03/201746 minutes 20 seconds
Episode Artwork

153. Kvinnor som hatar kvinnor

Det enda värre än män som förtrycker kvinnor är när vi trycker ner varandra. I veckans avsnitt pratar tjejerna om den kommande poddserien och varför det är så viktigt att vi tjejer backar upp varandra! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/03/201749 minutes 51 seconds
Episode Artwork

152. Mejlstund

Vi svarar på era mejl! Om distansförhållande, åldersskillnad, om Tinder, abort och mycket annat. Puss och kram skumbanan Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/03/201748 minutes 28 seconds
Episode Artwork

151. Vad är en bikinikropp?

I veckans avsnitt reder tjejerna ut begrepp som "bikinikropp" & "fitspo" och diskuterar den kropphets som finns. Vilka är ansvariga och hur ska man tänka för att inte bli påvkerad själv? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/03/201749 minutes 20 seconds
Episode Artwork

146. Ensamvargarna & SKAM

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/03/201747 minutes 51 seconds
Episode Artwork

150. Rymden, andar & döden

Ett djupt (eller flummigt) avsnitt om Fifthy Shades Darker, årets årstider, planeterna, big bang, Gud, tro, andlighet och om döden. Mathilda berättar att hon tror på andar medan Andrea är starkt motståndare till detta.. Lyssna på veckans avsnitt för att höra mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/02/201747 minutes 18 seconds
Episode Artwork

149. Heartbreakes

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/02/201757 minutes 45 seconds
Episode Artwork

148. Behöver man en singelperiod? (ny)

Om att ha ett stökigt liv och en stökig lägenhet. Om alla hjärtans dag, ensamhet och singelperioder. Behöver alla en singelperiod eller är det bara påhitt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/02/201756 minutes 56 seconds
Episode Artwork

147. Bossiga brudar (NY)

Efter en del strul med uppladdningen så hoppas vi att den här filen går att lyssna på i sin helhet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/02/201743 minutes 53 seconds
Episode Artwork

145. Civilkurage & nostalgi

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/01/201755 minutes 52 seconds
Episode Artwork

144. FEMINISTPODDEN

Vi pratar feminism! Lyssna och njut. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/01/20171 hour 9 minutes 27 seconds
Episode Artwork

143. Skolångest & negativa kommentarer

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/01/201749 minutes 30 seconds
Episode Artwork

142. HELLO 2017!!!

Nyårslöften och målen med 2017 diskuteras. Vi är redo för 2017! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/01/201736 minutes 34 seconds
Episode Artwork

141. Året var 2016...

Här kommer en resumé från 2016! Tjejerna går igenom up's and down's och diskuterar även hur det gick med förra årets nyårslöften. Har Andrea skaffat sig en hobby ännu, gör Mathilda fortfarande problem av allting och är dom nöjda med sin klädstil? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/12/201644 minutes 27 seconds
Episode Artwork

140. JULPODDEN (rätt)

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/12/201655 minutes 25 seconds
Episode Artwork

139. Hur blir man framgångsrik?

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/201656 minutes 48 seconds
Episode Artwork

138. FRÅGEPODD!

Ni fick fråga tjejerna vad ni ville och här är resultatet.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/12/20161 hour 3 minutes 27 seconds
Episode Artwork

137. Är det okej att snoka?

Är det nånsin okej att snoka i sin partners telefon, isåfall - när? Och hur ska man konfrontera sin partner om man hittar något som känns misstänksamt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/11/201650 minutes 22 seconds
Episode Artwork

136. Preventivmedel, abort & könssjukdomar

Vilka preventivmedel finns det? Och vilka har Mathilda och Andrea testat på. Tjejerna läser även upp mejl från lyssnarna som gått igenom abort. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/11/20161 hour 9 minutes 7 seconds
Episode Artwork

135. USA-valet & sexuella trakasserier

Den här veckan pratar tjejerna om USA-valet och det faktum att Trump trots allt vann valet. Mathilda har även varit med om en ganska så sjuk sak som gjorde henne väldigt, väldigt upprörd... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/11/201649 minutes 38 seconds
Episode Artwork

134. LIVEPODDEN

I samarbete med Huawei Lyssna på 30 minuter från Livepodden som ägde rum den 28e Oktober! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/11/201645 minutes 53 seconds
Episode Artwork

133. När Mathilda försvann

Andrea håller på att flytta in i sin lägenhet, Mathilda försvann i Göteborg och tjejerna reder dessutom ut en hel rad med gamla kärleksclichéer. Övervinner kärleken verkligen allt, och stämmer det att 'oppisites attract'? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/10/20161 hour 2 minutes 56 seconds
Episode Artwork

132. Christmas lovers

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/10/201636 minutes 40 seconds
Episode Artwork

131. Distansförhållanden 2.0

Vad tyckte tjejerna om JB's konsert, vem är Mathildas märkliga nätmobbare och hur funkar livet i ett distansförhållande för henne och Oskar? Den här veckan är vi tillbaka med ett ämne vi tagit upp en gång för längesen, men denna gång med lite mer erfarenhet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/201646 minutes 35 seconds
Episode Artwork

130. Kan man umgås med sitt EX?

Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt bor och Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/10/201649 minutes 33 seconds
Episode Artwork

129. Svartsjuka i sociala medier

I detta avsnitt är tjejerna lite oense om vad som är okej - och inte på sociala medier när man är i ett förhållande. Är det konstigt att like:a andras bilder, håller Mathilda & Andrea koll på vad sina respektive gör på sociala medier och skapar detta bråk i deras förhållanden? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/09/201655 minutes 16 seconds
Episode Artwork

128. Therese Lindgren gästar

Vi intervjuar Therese Lindgren om youtube, näthat, trakasserier, hennes yngre jag, svartsjuka, otrohet och mycket mer. Detta vill ni inte missa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/09/20161 hour 1 minute 47 seconds
Episode Artwork

127. Att vara personlig i sociala medier

Vad är skillnaden mellan att vara personlig- och privat i sina kanaler? Och vad finns det för nackdelar med att låta sina följare få ta del av privata händelser i sitt liv? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/09/201658 minutes 51 seconds
Episode Artwork

126. Märkesväskor & hemska trender

Vad tycker tjejerna om att lägga tio tusentals kronor på väskor? Och vilka trender hissar & dissar dom? Lyssna på veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/09/20161 hour 2 minutes 23 seconds
Episode Artwork

125. Höstpepp 2016!

Lyssna på veckans avsnitt för bästa peppen inför hösten 2016! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/08/20161 hour 40 seconds
Episode Artwork

124 - Jobbsnack

I veckans avsnitt snackas det arbetsintervjuer, vart man ska söka jobb i framtiden och vad vi tycker man ska ha med i sitt CV. Perfekt inför hösten när många söker nya jobb! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/08/20161 hour 1 minute 17 seconds
Episode Artwork

123. Vår greklandresa

Den här veckan berättar Mathilda och Andrea om resan de nyligen kommit hem från på Kreta! Hur gick det att resa tillsammans för första gången och hände något speciellt som stack ut extra mycket? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/08/20161 hour 5 minutes 24 seconds
Episode Artwork

122. Hejdå idealen!

I veckans avsnitt pratar Mathilda och Andrea och ideal! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/08/201646 minutes 33 seconds
Episode Artwork

121. Festival, svett & vego

Tjejerna pratar om varför festvialer och studentlivet inte lockar dom, Ibiza lockar mer än Bråvalla.. Andrea undrar om man kan säga åt någon när hen luktar svett. Sen berättar även Mathilda om hennes nya liv som vegetarian!www.andreahedenstedt.sewww.mathildalundqvist.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/08/20161 hour 6 seconds
Episode Artwork

120. Catch up & samboliv

Vad har hänt sen sist? Och hur funkar det egentligen för Mathilda att vara sambo med Oskar? Lyssna på veckans avsnitt av Mathilda och Andrea! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/07/201652 minutes 35 seconds
Episode Artwork

119. Frågepodd

Mathilda och Andrea svarar på era frågor i sista avsnittet innan sommarens lilla uppehåll på två veckor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/07/201656 minutes 22 seconds
Episode Artwork

118. Sommarplaner

Vad ska Mathilda och Andrea göra i sommar? Och hur har första året efter studenten varit egentligen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/06/201651 minutes 5 seconds
Episode Artwork

117. Michaela Forni

Tjejerna bjuder in Michaela Forni för att prata entreprenörskap, blogg, självkänsla och kärlek. Detta får ni inte missa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/06/201649 minutes 21 seconds
Episode Artwork

116. Rädslor

Vad är vi rädda för och varför? Hur kom Mathilda över en av sina största rädslor? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/06/20161 hour 2 minutes 27 seconds
Episode Artwork

115. VÅGA MERA!!

När ska man våga och hur ska man våga? En sak är säker och det är att man lever fullt ut när man väl vågar.. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/06/20161 hour 10 minutes 33 seconds
Episode Artwork

114. F*CKBOYS

Hur fan hanterar man en player? Och vad är egentligen en f*ckboy? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/05/201659 minutes 37 seconds
Episode Artwork

113. Systerpodden pt.3

Nu är det äntligen dags för Mathildas syster Rebecka att säga sitt. Lyssna på tredje systerpodden och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/05/201654 minutes 56 seconds
Episode Artwork

112. Kärlekstips

Mathilda och Andrea får ofta mejl med frågor om hur man får sitt förhållande att funka så det är veckans ämne! Här får ni elva tips för hur ni får kärleks eller kompisrelationen att hålla! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/05/20161 hour 1 minute 36 seconds
Episode Artwork

111. Systerpodden pt. 2

Alice gästar podden för andra gången och vi får svar på massor av roliga frågor. Mathilda testar Alice och Andrea i hur väl de känner varande samt hur lika de är. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/05/20161 hour 1 minute 58 seconds
Episode Artwork

110. TUSEN TACK!

Om att vinna pris på Finest Awards och om att fylla 20! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/04/201640 minutes 25 seconds
Episode Artwork

109. Pengar & Sparande

Hur mycket sparar dom idag och hur mycket sparade dom på gymnasiet? Lyssna på veckans avsnitt om ni vill veta allt om Mathilda och Andreas syn på pengar och sparande! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/04/201654 minutes 8 seconds
Episode Artwork

108. Frågepoddis

Tjejerna svarar på era frågor, lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/04/20161 hour 3 minutes 37 seconds
Episode Artwork

107. VÅRPEPP!!

Äntligen är det dags för ett motiverande och inspirerande avsnitt fyllt med pepp inför våren och sommaren. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/04/201650 minutes 37 seconds
Episode Artwork

106. Hissar och Dissar

Religiösa traditioner, jantelagen, youtubers och busringningar hissas och dissas i veckans avsnitt. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/03/20161 hour 2 minutes 13 seconds
Episode Artwork

105. Barndomens bekännelser

I detta avsnitt pratar vi om minnen, bekännelser och anekdoter från barndomen. Om klotter, första mensen och stringtrosor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/03/201653 minutes 53 seconds
Episode Artwork

104. Mathilda styr

Överraskningsfester, Breivik, Hagamannen, universitet och framtiden. Lyssna på veckans avsnitt där tjejerna disskuterar allt mellan himmel och jord. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/03/201651 minutes 35 seconds
Episode Artwork

103. Första kärleken

Sjukhusvistelse, prank på fest och första kärleken. Lyssna och njut! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/03/201657 minutes 11 seconds
Episode Artwork

102. Boyfriend tag

Den här veckan gästar ingen mindre än Mathildas pojkvän Oskar vår podcast. Vi kollar om Mathilda och Oskar har samma bild av frågor kring deras förhållande.. Lyssna och njut!#[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/02/201647 minutes 45 seconds
Episode Artwork

101. Singelpodden

Om att vara singel och om att njuta av det!#mathildaochandreamathildaochandrea@gmail.comwww.mathildalundqvist.sewww.andreahedenstedt.se  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/02/201649 minutes 18 seconds
Episode Artwork

100. Best of Mathilda och Andrea

Nu har 100 avsnitt gått och det firar vi med våra och era favoritdelar av podden ihopklippt till ett avsnitt. Det är katter som kastas, poliser som ska ringas, dejter som pillar på hakor, systrar som tappas på grusvägar och nya pojkvänner som avslöjas. Tryck på play och lyssna på det bästa från Mathilda och Andrea.#mathildaochandrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/02/20161 hour 7 minutes 25 seconds
Episode Artwork

99. Snapchat Q&A

För en ännu mer personlig kontakt så svarar Mathilda och Andrea direkt på lyssnarnas frågor via snapchat. www.mathildalundqvist.sewww.andreahedenstedt.se#[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/02/20161 hour 6 minutes 49 seconds
Episode Artwork

98. Vänskapsdilemman

Förra veckan var det kärleksdilemman som gällde, nu är det dags för vänskapsdilemman. Hur gör man om man känner sig som ett andrahandsval eller när man känner att man själv är den enda som anstränger sig i relationen?#[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/01/201650 minutes 37 seconds
Episode Artwork

97. Kärleksdilemman

Tjejerna disskuterar olika typer av dilemman när det kommer till kärlek.Lyssna och njut! #[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/01/201649 minutes 15 seconds
Episode Artwork

96. "Vi och vår bekant"

96e avsnittet av Mathilda och Andrea är här! Avsnittet handlar om att flytta utan flyttkartonger, vår utmaning att hitta en ny vän, vänner som är starstrucked, att poddlyssnarna kan bli vår bekant och om hur man hanterar att flytta ihop med en annan [email protected] www.mathildalundqvist.sewww.andreahedenstedt.se #mathildaochandrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/01/201649 minutes 15 seconds
Episode Artwork

95. Hello 2016

Bye Bye 2015 och Hello 2016! Tjejerna disskuterar året som gått och planerna inför 2016. [email protected] / #mathildaochandrea Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/01/201658 minutes 40 seconds
Episode Artwork

94. Social Media Party / Podd-året

I veckans avsnitt pratar tjejerna om det väldigt lyckade Social Media Party, samt om den gala som ägde rum samma kväll. Eftersom detta är det sista avsnittet Mathilda och Andrea släpper i år så diskuterar de även 2015 som podd-år! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/12/201533 minutes 25 seconds
Episode Artwork

93. När känslorna svalnar

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/12/201547 minutes 20 seconds
Episode Artwork

92. Körkort

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/12/201548 minutes 1 second
Episode Artwork

91. Till mitt 13åriga jag

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/11/20151 hour 1 minute 35 seconds
Episode Artwork

90. Gott och blandat

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/11/201542 minutes 19 seconds
Episode Artwork

89. Bryt gamla vanor!

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/201549 minutes 48 seconds
Episode Artwork

88. Flytta hemifrån

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/11/20151 hour 5 minutes 45 seconds
Episode Artwork

87. Lyssnarfrågor

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/10/20151 hour 52 seconds
Episode Artwork

86. När gick det snett?

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/10/201553 minutes 56 seconds
Episode Artwork

85. Bajs, övervikt jobb

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/10/20151 hour 6 minutes 19 seconds
Episode Artwork

84. Misslyckad

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/10/201549 minutes 9 seconds
Episode Artwork

83. Tro

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/09/20151 hour 8 minutes 15 seconds
Episode Artwork

82. Hitta sin stil!

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/09/201547 minutes 9 seconds
Episode Artwork

81. Fördomar

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/09/201553 minutes 46 seconds
Episode Artwork

80. Framtiden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/09/201559 minutes 17 seconds
Episode Artwork

78. Hitta nya vänner

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/08/201556 minutes 22 seconds
Episode Artwork

77. Frågepodd del 2

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/08/201546 minutes 19 seconds
Episode Artwork

76. EX

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/08/201550 minutes 46 seconds
Episode Artwork

75. Frågepodd del 1

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/07/201545 minutes 30 seconds
Episode Artwork

74. EGOBOOST!

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/07/201551 minutes 22 seconds
Episode Artwork

73. Näthat

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/07/201552 minutes 37 seconds
Episode Artwork

71. Det är så jävla över

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/06/201546 minutes 44 seconds
Episode Artwork

70. Är inte vi bisexuella?

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/06/201544 minutes 58 seconds
Episode Artwork

69. Träning och Skönhet

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/06/20151 hour 17 seconds
Episode Artwork

68. Studenten

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/05/20151 hour 7 minutes 28 seconds
Episode Artwork

67. Girl Code

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/05/201550 minutes 27 seconds
Episode Artwork

66. Familjen

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/04/201558 minutes 42 seconds
Episode Artwork

65. Just Friends

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/04/201547 minutes 55 seconds
Episode Artwork

64. Förebilder

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/03/201548 minutes 31 seconds
Episode Artwork

63. Givesom

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/03/201544 minutes 45 seconds
Episode Artwork

62. Påminnelse om tvodden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/03/20151 minute 8 seconds
Episode Artwork

61. Stress

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/02/20151 hour 9 minutes 7 seconds
Episode Artwork

60. Tisdagsdepp

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/02/201529 minutes 52 seconds
Episode Artwork

59. Valentines

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/02/201550 minutes 50 seconds
Episode Artwork

58. Blind av kärleken

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/02/201556 minutes 9 seconds
Episode Artwork

57. Frågepodd del 2

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/01/201544 minutes 54 seconds
Episode Artwork

56. Frågepodd del 1

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/01/201551 minutes 25 seconds
Episode Artwork

55. Att vara ensam

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/01/201547 minutes 15 seconds
Episode Artwork

54. På G?

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/01/20151 hour 3 minutes 25 seconds
Episode Artwork

53. Bye bye 2014

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/12/20141 hour 1 minute 42 seconds
Episode Artwork

52. Julpodden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/12/201441 minutes 45 seconds
Episode Artwork

51. Året som poddare

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/12/201458 minutes 45 seconds
Episode Artwork

50. Att göra slut

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/12/201453 minutes 28 seconds
Episode Artwork

49. Kärlek i klassen

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/11/201438 minutes 47 seconds
Episode Artwork

48. Julklappstips

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/11/20141 hour 3 seconds
Episode Artwork

47. Kärlekspodden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/201446 minutes 45 seconds
Episode Artwork

46. Obesvarad kärlek

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/11/201446 minutes 3 seconds
Episode Artwork

45. Kärlek på Internet

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/10/201447 minutes 49 seconds
Episode Artwork

44. Systerpodden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/10/201445 minutes 47 seconds
Episode Artwork

42. En grå tisdag

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/10/201427 minutes 5 seconds
Episode Artwork

41. Prioriteringar

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/09/201439 minutes 46 seconds
Episode Artwork

40. Prestationsångest

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/09/201454 minutes 5 seconds
Episode Artwork

39. Frågepodd

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/09/201446 minutes 5 seconds
Episode Artwork

38. Valet frågor

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/09/201431 minutes 55 seconds
Episode Artwork

37. Förlåt

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/09/201437 minutes 1 second
Episode Artwork

36. Sommaren 2014

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/08/201454 minutes 50 seconds
Episode Artwork

35. Höstpepp

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/08/201445 minutes 50 seconds
Episode Artwork

34. Att komma över någon

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/08/20141 hour 1 minute 21 seconds
Episode Artwork

33. Distansförhållanden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/07/201437 minutes 15 seconds
Episode Artwork

32. Mathildas sommarprat

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/07/201441 minutes 51 seconds
Episode Artwork

31. Att ta första steget

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/07/201432 minutes 37 seconds
Episode Artwork

30. Vänskap och skitsnack

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/07/201437 minutes 41 seconds
Episode Artwork

29. Kändisar

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/07/201431 minutes 8 seconds
Episode Artwork

28. Frågepodden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/06/201431 minutes 42 seconds
Episode Artwork

27. The Friendzone

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/06/201427 minutes 56 seconds
Episode Artwork

26. Sommarplaner

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/06/201436 minutes 9 seconds
Episode Artwork

25. Jobbpodden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/06/201442 minutes 52 seconds
Episode Artwork

24. Åldersskillnad

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/05/201438 minutes 58 seconds
Episode Artwork

23. Livet i New York

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/05/201434 minutes 25 seconds
Episode Artwork

21. Svartsjuka avundsjuka

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/05/201438 minutes 44 seconds
Episode Artwork

20. FEEL GOOD

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/04/201431 minutes 3 seconds
Episode Artwork

19. Bekännelser

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/04/201425 minutes
Episode Artwork

18. Otrohet

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/04/201437 minutes 19 seconds
Episode Artwork

17. Rädslor

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/04/201433 minutes 45 seconds
Episode Artwork

16. Festpodden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/04/201449 minutes 26 seconds
Episode Artwork

15. Best Friend Tag

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/03/201429 minutes 27 seconds
Episode Artwork

14. Framtiden

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/03/201441 minutes 59 seconds
Episode Artwork

13. Självförtroende och självkänsla

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/03/201428 minutes 30 seconds
Episode Artwork

12. Stockholm

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/03/201437 minutes 56 seconds
Episode Artwork

10. Håll kärleken vid liv med Tove Waldemar

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/02/201433 minutes 8 seconds
Episode Artwork

9. Alla hjärtans dag

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/02/201433 minutes 19 seconds
Episode Artwork

8. Omöjlig kärlek

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/02/201434 minutes 33 seconds
Episode Artwork

5. Att vara skilsmässobarn

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/01/201433 minutes 17 seconds
Episode Artwork

4. Våra förhållanden del 1

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/01/201439 minutes 50 seconds
Episode Artwork

3. Nyårslöften

&nbsp;See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/12/201337 minutes 15 seconds