Winamp Logo
Martine og Aleks løser verdensproblemer Cover
Martine og Aleks løser verdensproblemer Profile

Martine og Aleks løser verdensproblemer

Norwegian, News, 1 season, 7 episodes, 4 hours, 26 minutes
About
I denne podkasten skal kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl løse egne og lytternes problemer som kanskje kan virke store, men ikke alltid er det. Det blir spalter, gjester og masse moro! Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Dating - Forberedelser, spandere og ghosting. Gøy å jakte litt men slitsomt med spill?

Denne episoden er spilt inn før Aleksander dro inn til Farmen. I denne episoden snakker Martine og Aleks om at det er rart å forestille seg å være singel idag og ligge med flere. Hvem betaler for daten? Martine mener jenter har blitt fuckgirls og guttene har blitt mer tøfler. Hvordan tolker man ghosting? Er det egentlig vits å spille noe spill? Hvordan komme over eksen etter et brudd? Aleks mener man må ut å se på menyen. Hvordan møtte Aleks moren til Martine og hvordan brukte de tinder før de møttes? Paret avslutter episoden med spalten "Er det greit og..?" hvor de svarer på deres innsendte spørsmål. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/16/202245 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Kroppspress - Vaginakompleks, trening og kosmetiske inngrep

I denne episoden snakker Martine og Aleksander om noe mange føler på før sommeren, nemlig kroppspress. Aleks skal på farmen og Martine er redd for å savne han for mye. Hvordan gjør man det slutt med dama? Har influensene skyld eller har det alltid vært kroppspress? Martine slet med å gå opp i vekt og Aleks var på et tidspunkt sykelig opptatt av trening. Kommer selvtillit med årene og hvordan se bra ut i sengen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/9/202254 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Fremtid, med Lilli Bendriss - Bruk av evner, energier og manifestering

I denne episoden har Martine og Aleksander besøk i studio av selveste Lilli Bendriss, hvor de får mulighet til å spørre og grave i hennes fortid og evner. Bruker hun evnene sine i hverdagen? Hva mener og vet Lilli Bendriss egentlig om deres forhold? Martine er veldig nysgjerrig og har tidligere kjent på uforklarlige energier. Aleks er skeptisk men får frysninger og bekrefter energien Lilli Bendriss påpeker i rommet, hvem andre er på besøk i studio? Får de svar på hvordan fremtiden blir? Lilli avslutter episoden med en utfordring til paret, som skal gjøre at de kommer enda tettere på hverandre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/2/202258 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Følelser - Overtenke, trygghet og kommunikasjon. Hvordan takle en dårlig dag?

I denne episoden diskuterer paret om deres små problemer med dårlig ånde og knekte negler. Hovedtemaet går inn på hvorvidt de er følsomme eller ikke og fordeler og ulemper med å føle. Overtenker de mye og hvor viktig det er å kommunisere følelsene sine? Hvordan takler paret en dårlig dag og hvorfor er Aleks følsom? Episoden avslutter som alltid med spalten "Er det greit å...?" hvor de svarer på blant annet om det er greit å bæsje på date. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/202234 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Sosiale Medier - Tillit, likes av bilder og er sosiale medier en ekte jobb?

I denne episoden tar paret opp ulike problemer som har oppstått i det siste. Aleksander har bestemt seg for å fikse et problem som har plaget han lenge og er spent på inngrepet. Martine innrømmer at hun har begynt å følge en kjekk mann og fikk dårlig samvittighet. De diskuterer videre negative og positive sider av å jobbe med sosiale medier. Når er det for mye reklame, hva kan man legge ut og hvordan blir vi så avhengig av telefonene våre? Martine og Aleks avslutter også som alltid med spalten "Er det greit å.." Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/202236 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Avstandsforhold - Kviser, mensensmerter, avstandsforhold og fremtiden

I denne episoden løser Martine og Aleksander verdensproblemer som blant annet kviser, mensensmerter og avstandsforhold. Hvordan holder de ut med avstandsforhold etter så mange år? Er det deilig å savne hverandre eller blir man frustrert? Blir de enige? De forteller om egne erfaringer og deres råd. De avslutter som alltid med spalten "Er det greit å.." hvor de svarer på om det er greit sitte på mobilen under middagen og prompe foran venner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/12/202234 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Trailer - Martine og Aleks løser verdensproblemer

I denne podkasten skal kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl løse problemer som kanskje kan virke store, men ikke alltid er det. Det blir spalter, gjester og masse moro! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/10/20221 minute, 39 seconds