Winamp Logo
Márkó és Barna Síkideg Cover
Márkó és Barna Síkideg Profile

Márkó és Barna Síkideg

Hungarian, Comedy, 5 seasons, 74 episodes, 2 days, 48 minutes
About
Hetente jelentkező magasfeszültségű podcast
Episode Artwork

Szirmai Gergely: Gyűlölöm a pandákat

Márkó és Barna ezúttal a Mad Garden Buda kerthelységét töltötte meg évadzáró epizódjukhoz, ahol a vendég a Hollywood Hírügynökség arca, Szirmai Gergő volt. Volt szó idegesítő filmes jelenetekről, hollywoodi kvótákról, de kiderült az is, miért utálja Szirmai a pandákat.
5/25/202457 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg: Idegeneknek belépni tilos!

Márkó és Barna ezen a héten visszatért az alapokhoz, és kettesben idegeskedett. Volt szó arról, hogy vajon ők beletartoznak-e a „baloldali szektába”, beszélgettek a kampányról, de szó volt szokásos hétköznapi idegeskedésről is. Márkó és Barna Síkideg legközelebb 2024. május 22-én, a Mad Garden Budában, Szirmai Gergővel lesz látható.
5/11/202439 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Lábas Viki: Gyűjtöm a köldökszöszöket

Ezen a héten Márkó és Barna vendége Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője volt. Viki erősen kezdett és már az adás elején elismerte, hogy gyűjti a köldökszöszt. De volt még szó betegtájékoztatókról, autóba bekéredzkedő barátokról, és a lustaságról is. Márkó és Barna élőben legközelebb május 22-én, Szirmai Gergővel lép majd fel. Jegyek itt kaphatók.
4/27/202453 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg Élőben: Miért hazudik a mosógépem?

Márkó és Barna ezen a héten kettesben jelentkezik a Dante Közösségi Alkotótérből, ahol ismét teltház előtt idegeskedtek.
4/12/202457 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

A feledékeny memóriapárna

A Márkó és Barna Síkideg eheti vendége Bélteki Béla, akit főzős videóiról lehet ismerni a közösségi médiában, Béla Snacking néven. Béla egyébként a magánéletben orvosnak tanul, azon belül pedig nagyon érdekli a gasztroenterológia, ott pedig összeér az evés és az orvostudomány, a két szenvedélye.
3/30/202448 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg ÉLŐ: Giorgio és Barni – Gitár a postaládában

A Márkó és Barna Síkideg eheti epizódjának vendége Fekete Giorgio és Héra Barni, a Carson Coma zenészei voltak. Beszéltek arról, ki hogy éli meg a zenekaron belül a késést, mit gondolnak a róluk készült, szaftos fan fictionökről, és arról is, vajon a dallam vagy a szöveg születik meg előbb amikor dalt írnak.
3/16/202451 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg ÉLŐBEN - Elveszni a mélygarázsban

Ezen a héten ismét az Akváriumból jelentkezik Márkó és Barna, ezúttal kettesben. Volt szó papucsteóriáról, spoilerezésről, és arról, hogy miért nem lehet tájékozódni mélygarázsokban. Márkó és Barna legközelebb április 3-án lép majd fel.
3/2/202433 minutes
Episode Artwork

DrMáriás: Balettozó Csimpánz

Márkó és Barna vendége ezen a héten Máriás Béla festő, író, zenész, akinek nemrég jelent meg legújabb albuma, Tanmesék a világ legfejlettebb demokráciájáról címmel. DrMáriás mesélt arról, hogy síkideg az unalmas festményektől, örül amikor érti a viccet az, akit lefest, vagy amikor a CEU-val szervez kiállítást.
2/17/202453 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg ÉLŐBEN Hajós Andrással: Dudut szerdán megölik

A nézők és hallgatók egyik kedvence, Hajós András vendégeskedett ismét Márkónál és Barnánál. A podcastben volt szó a hentesbratyizásról, a hangos szomszédokról, de a rádiós hangsúlyozásról is.
2/3/202442 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg élőben Ráskó Eszterrel: Én vagyok a pszichológusom kedvence

A Márkó és Barna Síkideg vendége ezen a héten ismét egy nagy visszatérő kedvenc, aki – ahogy korábbi adásokban már megosztotta velünk – mások szennyeséből öltözik, a férjét hozzábilincseli a radiátorhoz, és akinek nagyapja faszobrász volt, Ráskó Eszter humorista.
1/20/202440 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg Élőben Járai Mátéval: Cipőt levegyem?

A Márkó és Barna Síkideg első vendége 2024-ben Járai Máté, aki nagy visszatérő vendége a podcastnek. Az adásban volt szó arról, hogy miért indul harc ha az ember vendégségbe megy arról, hogy levegyük-e a cipőt vagy nem. De volt szó még a szilveszterről, streaming csatákról, és hogy Márkó eladná-e kislábujját egy milliárdosnak.
1/6/202441 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Nincs karácsony Orbán nélkül

A Márkó és Barna Síkideg karácsonyi adásában szó volt arról, hogy miért kerül elő minden ünnepi asztalnál a politika, melyik a legjobb szaloncukor, vagy van-e Mikulás.
12/23/202342 minutes, 1 second
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg ÉLŐBEN: Vályi Pista és a szuperszatyor

Van-e szatyormaffia, gonoszak-e a macskák és miért nem lehet tökéletesen beállítani az ülést az autóban? Ezekről is idegeskedett az autósújságírás pápája, Vályi Pista a Márkó és Barna Síkideg podcast legújabb adásában.
12/9/202335 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Van-e öregszagunk, és ha van, szólnak-e nekünk?

Megint idegeskednek a fiúk a Márkó és Barna Síkideg legújabb adásában. Volt még szó arról, hogy vajon mit gondolnak a háziállatok, miközben beszélnek hozzájuk; hányszor lehet felvenni egy pólót mielőtt kimossuk; s hogy az orkán erejű szél az orkán-e, vagy szél?
11/25/202328 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg élőben - Kormos Anett és a flörtölő fogorvos

Márkó és Barna vendége ezen a héten a népszerű humorista, Kormos Anett volt, aki arról mesélt, mennyire utálja, ha foghúzás közben flörtöl vele a fogorvos. De szó volt még a kényszeres vastapsról, a szülői közösségekről, és a piacozás örömeiről is.
11/11/202348 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Igazságot a galamboknak!

Az emberek domesztikálták a galambokat, majd magukra hagyták őket – legalábbis Barna szerint. Erről is szó volt a Márkó és Barna Síkideg legújabb epizódjában.
10/28/202336 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Kovács András Péter: Kutyaszarba léptem mezítláb

Miért adtak gyerekkorunkban mindenre kúpot, meggyorsítja-e a folyamatokat, ha sírunk az ügyintézők előtt, és jó érzés-e mezítláb kutyaszarba lépni? Ilyesmiről volt szó a Márkó és Barna Síkideg legújabb epizódjában, aminek vendége Kovács András Péter, humorista volt.
10/14/202349 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Macskaharapás szőrivel – új évaddal jelentkezik a Márkó és Barna Síkideg

Hatodik évadát kezdte meg a Márkó és Barna Síkideg podcast, ezúttal kettesben idegeskedtek a fiúk élőben, teltház előtt. Volt szó arról, hogyan harapta át Márkó ujját a macskája, Barna generációs traumáiról, de az önkiszolgáló kasszák horrorjáról is. A podcast mostantól ismét rendszeresen, kéthetente jelentkezik majd, a megszokott felületeken. Az igazi rajongók pedig akár élőben is megnézhetik hogyan síkideg Márkó és Barna.
9/30/202337 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg – Hőguta és ájulás a Strandon

A népszerű podcast duó ezúttal szólóban jelentkezett, ugyanis Barna 40 fokos lázzal feküdt otthon, miközben Márkó a 40 fokos színpadon tartotta a frontot Lil Frakkal és 6363 Gegével. Egy teljesen atipikus adás teljesen tipikus problémákkal.
9/1/202333 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

A Toi Toi átka – Fesztiválon járt a Márkó és Barna Síkideg

Miért játszik félórás szimfóniákat a mosógép, amikor lejár a program; miért van olyan elöl a Q az ABC-ben; és honnan fogja tudni egy ártatlan vásárló, hogy miről szól egy könyv, ha le van fóliázva? Ezeken idegeskedett Márkó és Barna a Campus fesztiválon Debrecenben.
7/29/202341 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg ÉLŐBEN - Tapsoljuk vissza a pilótát!

Fél év felgyülemlett feszültségét ezúttal élő közönség előtt adta ki magából Márkó és Barna. A fiúk azon idegeskedtek, hogy Magyarországon mindent visszatapsolnak, és felmerült, hogy mi lenne, ha leszállásnál a pilótákat is visszatapsolnánk.
5/27/202330 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Járai Máté és a placentamaci

Je suis Síkideg – Járai Máté ismét vendég volt Márkónál és Barnánál.
11/5/202250 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Járai Máté: Egyszer el kell menni férget enni, hogy celeb lehess

A Márkó és Barna Síkideg eddigi egyik legnépszerűbb vendége tért vissza ebben az adásban, Járai Mátét rengeteg hallgató kérte újrázni.
10/29/202245 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hímkonty és digitális mécses

Ebben az epizódban Márkó és Barna kettesben idegeskedett. Kiderül belőle, hogy Márkó szerint mi a közös a hímkonty és a digitális mécses között, ki merné megmérni Vlagyimir Putyin súlyát.
10/22/202245 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Dietz Gusztáv: Ébredtem már arra, hogy kisminkeltek a lányaim

Az egykori MMA-harcos megengedi a lányainak, hogy kifessék, sőt még élvezi is, ha a gyerekei babrálják az arcát.
10/15/202225 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Dietz Gusztáv: Mit tegyünk, ha belénk kötnek az utcán?

Drogok, agresszió és komoly sportsérülések árnyékolták be Dietz Gusztáv életének első felét, mára azonban sikeres színész, családapa, és még egy könyvön is dolgozik.
10/8/202230 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Ráskó Eszter: Mindenkiben lakik egy csicska

Miért nem tudunk nemet mondani, mikortól megy a magánéletünk rovására a szívességtevés? Erről volt szó a Márkó és Barna Síkideg legújabb epizódjában Ráskó Eszterrel.
10/1/202245 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Ráskó Eszter visszatért, hálószobatitkokat is hozott magával

Közkívánatra a Márkó és Barna Síkideg ötödik évadában!
9/24/202240 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Miből van még hét darab a hétfejű sárkánynak?

Ez történik, amikor kiderül, hogy Hajós András mivel nem tud lépést tartani.
9/17/202248 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hetideges Hajós Andrással

Megújult formátummal indul újra a Márkó és Barna Síkideg podcast. Visszatérő vendégek, hírek, aktualitások.
9/10/202240 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Lóci Játszik: Valljuk be, az egy sör is sör

A Strand Fesztivál apropóján a srácok a fesztiválozás és a nyaralás rémséges mélységeit járták körbe.
8/17/202251 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hogy kell befűzni egy cipőfűzőt Márkó és Barna szerint?

Ismét évadzáróhoz érkezett a Márkó és Barna Sikideg Podcast. A srácok ezúttal kettesben beszélgettek, természetesen ismét előkerültek az idegesítő Facebook-bejegyzések.
6/11/202241 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Felcser Máté: 23 évig drogoztam, elég volt

A rapper úgy érzi, túl sok időt töltött önpusztítással.
6/4/202252 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Szabó Kimmel Tamás: Miattam járnak a pókok pszichológushoz

A színész örül annak, hogy saját maga főnöke, de falnak megy a teljesítmény nélküli celebektől.
5/28/202256 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Szia, ez még megvan? – ideggörcs a Marketplace-en

Márkó és Barna ezen a héten kettesben idegeskedtek. Előkerültek a szokásos Facebook-posztok és hirdetések, de a srácok összeszólalkoztak azon is, vajon meg lehet-e kérdezni egy nőtől, hogy hány éves.
5/21/202238 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Ki tesz kalapot kalaptartóra?

Ceglédi Zoltán politikai elemző, humorista látogatott el ezen a héten a Síkidegbe, ahol kifejtette, szerinte miért volt jó ötlet a vizitdíj.
5/14/202244 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#hellómájus – Megykistoryba Vera legforróbb tanácsai influenszereknek

A Márkó és Barna Síkidegben a Megykistoryba Instagram-oldal arca, Ferencz Vera adott tanácsokat a srácoknak, hogyan szerezzenek like-okat.
5/7/202252 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Járai Máté: „Lekötöztük a szexrabszolgáinkat”

Járai Máté színész-műsorvezető elmesélte, hogy mik hozzák ki leginkább a sodrából, de az is kiderült, hogyan kötözték le feleségével a vendégeiket, és tették őket szexuális rabszolgáikká.
4/30/202254 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Nyáry Krisztián és a túlbuzgó jómunkásember

Márkó és Barna ezen a héten Nyáry Krisztián írót, irodalomtörténészt próbálta meg kihozni a sodrából, aki egyébként saját bevallása szerint, nem egy kapkodó idegbolond.
4/23/202233 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Puskás Peti: Pumped Gabóval néha lefekszünk egymással

Puskás Petit faggattuk az ökocelebségről, és megkérdeztük tőle, feszülnek-e Pumped Gabóval az ország legzöldebb celebje címért.
4/16/202238 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Nemzetközi babasírás-konferencia

Négy hónap szünet, töltődés és persze rengeteg elfojtott idegeskedés után tért vissza Linczényi Márkó és Turai Barnabás, hogy a Síkideg negyedik évadában kiadják a felgyülemlett feszültséget.
4/9/202241 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg évadzáró neurózis

A harmadik évad zárásaként Márkó és Barna kettesben beszélgettek arról, mi bosszantotta fel őket a héten.
11/20/202144 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Pavlovi reflux Beton.Hofi vakerlaborjában

Schwarcz Ádámot Beton.Hofi néven ismeri a rapet szerető közönség. Ádám azonban nemcsak számaiban nagy dumás, a Síkidegben is megvillogtatta szövegeit.
11/13/202147 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Dzsúdló: Jövőre lehet, jelentkezem az X-Faktorba

A Síkidegben beszélt arról, ha ne adj’ isten drasztikusan csökken a népszerűsége, még azt is el tudja képzelni, hogy elmegy a tehetségkutatóba.
11/6/202145 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Fluor halála: szájon csókolt kutyák

Terhes nőket és meghízott férfiakat ne simogass, üzeni Fluor.
10/30/202148 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Majka: Már csak sárga öves idegeskedő vagyok

Képtelen magában tartani a feszültséget, bárkit ki tudna belezni a kisujja körmével.
10/23/202143 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Ér száz forintot egy pisilés?

Istenes Bence idegeskedett velünk egyebek mellett azon, hogy miért kell fizetni a mosdóért a benzinkutakon.
10/16/202142 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

„Kopaszodó, okoskodó, pojáca” – adásban estek egymásnak a műsorvezetők

A harmadik évad félidejében egymást roastolták a Márkó és Barna Síkideg házigazdái.
10/9/202133 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Miller Dávid: Nem hipochonder vagyok, hanem beteg

Miller Dávid arról is mesélt, milyen volt banánnak öltözni az Álarcos Énekesben.
10/2/202132 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Osváth Zsolt: Tipikus magyar hűtőnk van, csak vaj, mustár és vodka van benne

A háttérhatalom, amelyik felülre rakja a fagyasztót, Szabó Zsófi migrénpiercingje.
9/25/202136 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

TikTok-tanácsok: Hogyan válhatunk szuperszemélyiséggé?

Keserves igyekezetünkben, hogy fiatalosak maradjunk, Krajnyák Lucát, a 19 éves TikTok-sztárt hívtuk meg podcastolni.
9/18/202137 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Mások szennyeséből öltözöm

A Márkó és Barna Síkideg vendége Ráskó Eszter humorista volt.
9/11/202137 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Puzsér: Tóth Gabinak egyetlen hüvelykujj számít, Mészáros Lőrincé

Magas labdával indítottuk a Márkó és Barna Síkideg harmadik évadát, hiszen az idegeskedés pápája, Puzsér Róbert volt a vendégünk.
9/4/202156 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Miért változunk kreténné, ahogy a pulthoz érünk?

Lovász László, az idegeskedés pápája volt a vendégünk.
7/17/202128 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Pontgyűjtő kártya? Sorsjegy? Életbiztosítás?

Mi a legrosszabb, amit rátok akarnak sózni egy vásárlás során?
7/10/202128 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Betonozzuk le a Dunát és minden vegán egyen méhet

Ha már méhlegelőket kaszálunk, miért ne betonozzuk le a Dunát és csempézzük le a Margitszigetet?
7/3/202126 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Hajós András elárulta, mi az a „zsíraura”

Visszacsapódó WC ülőkék, acélmarok és zsíraura – a podcastben Hajós András eresztette ki a gőzt.
6/26/202133 minutes
Episode Artwork

Tojással dobáltuk meg az ablakunk alatt hangoskodókat

Ti mit csináltok, ha hangoskodnak az utcán? Márkó tojást dobál, Benedek Ágota betöri a saját ablakát.
6/19/202131 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Márkó és Barna Síkideg már a YouTube-on is

Kalapács, bütyök, befelé forduló kisujj – lábfóbiájáról mesélt nekünk Ott Anna.
6/12/202128 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Járhatunk futni a temetőbe?

Sportolás a halottak között. Kié a temető, az élőké vagy a halottaké?
5/29/202129 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Influenszerkedés a temetésen

Lehet-e posztolni temetésről, meddig mehet el egy influenszer?
5/22/202127 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Körömvágási etikett: Te használnád más körömvágó ollóját?

Nyilvános körömvágás, biciklin telefonáló barátaink és közös fizetés az étteremben. Ezektől voltunk síkidegek a héten.
5/15/202128 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Koronás konteókirályok

Oltáskipárolgás, az Amazonas chemtrailezése és 5G-csipek beültetése. Megszállták a koronavakcinát az összeesküvéselmélet-hívők.
5/8/202131 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Gyerekeikkel haknizó celebek? Ne már…

Csak most, csak önöknek csak pózolok a gyerekemmel a címlapon!
5/1/202134 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Mit érdemelnek az oltásfinnyáskodók?

Senki sem olyan idegesítő, mint aki válogat az oltások között, vakcinairigy, vagy mások elé betolakodik.
4/24/202129 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Ki a gyorsabb, a bolti kasszás vagy én?

Hogyan lehet legyőzni a Guinness-rekorder világcsúcstartó kasszásokat, akik gyorsabban húzzák le az árut, mint mi be tudnánk pakolni a szatyrunkba?
4/17/202129 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Egyezeröt, és húszas a vége: a legjobb boltosdumák

Háromezret kaptam, négyszáz és húsz a visszajáró. Ezen a héten az eladók aranyköpéseit beszéltük ki.
4/9/202129 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

A cél maga az út: spiri ismerőseink legjobb szövegei

Találkozzunk az érzésben! Ezo, spiri ismerőseink legrosszabb szövegei. Ők megvilágosodásnak nevezik, mi bullshitnek.
4/3/202127 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Akikkel a legrosszabb telefonálni

Titeket mi idegesít az e-mailező emberekben? Kik a legidegesítőbb telefonálók? Kommunikációs csapások az e heti podcastben.
3/27/202130 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Itt durrant a lufi, vágtuk a fejeket, elindult a passzív agresszió

Fél óra fókuszált idegeskedésnek hihetetlen terapeutikus hatása van.
3/20/202125 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Az idegeskedés tipikusan magyar dolog

A hetente jelentkező műsorban Linczényi Márkó és Turai Barnabás szereplésével közösen idegeskedhetjük magunkat síkre.
3/14/202127 minutes, 32 seconds