Winamp Logo
Markkinointimania Cover
Markkinointimania Profile

Markkinointimania

Finnish, Marketing, 1 season, 10 episodes, 5 hours, 56 minutes
About
Markkinointimania on on podcast, jossa pureudutaan markkinoinnin murrokseen asiantuntijahaastattelujen ja yrittäjätarinoiden kautta. Uusi podcast julkaistaan kahden viikon välein – joka toinen torstai!
Episode Artwork

Miten Varusteleka tekee markkinointia? (Valtteri Lindholm)

Tämän vuoden toisessa jaksossa vieraanani on Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm. Jakso on nauhoitettu 5.3. Haastattelussa käsitellään muiden muassa seuraavia asioita: Miten Varusteleka sai alkunsa? Miksi markkinointia ei kannata ulkoistaa? Minkälaisella tiimillä Varusteleka tekee markkinointia? Vaikuttavatko mediakohut myyntiin? Hakeeko Varusteleka tietoisesti mediakohuja? Mitä maksettua mainontaa Varusteleka tekee? (ja mitä on kokeillut, eikä tee enää) Miten erotella […] The post Miten Varusteleka tekee markkinointia? (Valtteri Lindholm) appeared first on Markkinointimania.
3/23/201535 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Opi vaikuttamaan puheellasi (Juhana Torkki)

Pitäksi venähtänyt joulutauko on ohi ja on aika uuden jakson. Tällä kertaa vieraanani on puhetaidon kouluttaja ja kirjailija (Puhevalta, Neuvotteluvalta, Tarinan valta) Juhana Torkki. Haastattelusta saat paljon käytännön vinkkejä parempaan puheviestintään! Miten Juhana päätyi puhetaidon kouluttajaksi ja kirjailijaksi? Mitä ovat yleisimmät virheet puheviestinnässä? Miksi slaidikeskeisyys ei ole hyväksi puheen suunnittelulle? Mihin asiaan sinun täytyy erityisesti […] The post Opi vaikuttamaan puheellasi (Juhana Torkki) appeared first on Markkinointimania.
2/26/201541 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Tarinoiden voima markkinoinnissa (Mervi Rauhala)

Vuoden viimeisessä jaksossa puhutaan tarinoista. Vieraanani on Storytelling työkaluna -kirjan kirjoittaja Mervi Rauhala. Miksi tarinoita kannattaa hyödyntää markkinoinnissa ja viestinnässä? Mikä saa tarinat toimimaan? Mikä on tarina? Onko hyvälle tarinalle olemassa kaava? Miksi tarinat muistetaan niin hyvin? Miten muuten tarinoita voi hyödyntää yritystoiminnassa? Mitä on tarinapääoma? Miten sosiaalinen media on muuttanut tarinankerrontaa? Mervin kirjasuositukset Storytelling […] The post Tarinoiden voima markkinoinnissa (Mervi Rauhala) appeared first on Markkinointimania.
12/23/201435 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Viisi vinkkiä Google AdWords -mainontaan

Vuorossa on kymmenes jakso ja aiheena Google AdWords -mainonta. Aiemmasta poiketen tämä jakso on haastattelun sijaan monologi. Päätin vaihteeksi kokeilla jotain muuta. Vieraista ei toki kokonaan luovuta, jatkossa heitäkin on luvassa ihan riittävästi. Tässä jaksossa annan sinulle viisi vinkkiä Google AdWords -mainontaan. Menen aika suoraan ja nopeasti asiaan, joten asian sisäistäminen vaatii todennäköisesti täyden keskittymisen. […] The post Viisi vinkkiä Google AdWords -mainontaan appeared first on Markkinointimania.
12/4/201421 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hakukoneoptimointi nyt ja tulevaisuudessa (Arttu Raittila)

On yhdeksännen jakson aika ja vieraanani on hakukoneoptimoinnin asiantuntija Arttu Raittila. Keskustelemme Artun kanssa jaksossa muiden muassa hakukoneoptimoinnin prosessista, linkkejen merkityksestä ja siitä, miten hakukoneoptimointi on vuosien aikana muuttunut. Mitä eroa on hakukoneystävällisyydellä ja hakukoneoptimoinnilla? Miten hakukoneoptimointi on muuttunut vuosien varrella? Minkälaisia vaiheita hakukoneoptimointiin kuuluu? Kuinka nopeasti tuloksia on mahdollista saavuttaa? Minkälaiset linkit ovat Googlen […] The post Hakukoneoptimointi nyt ja tulevaisuudessa (Arttu Raittila) appeared first on Markkinointimania.
11/20/201436 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Tavoita asiakkaasi YouTubessa (Joona Haatainen)

Kahdeksannessa jaksossa hyppäämme YouTuben maailmaan, kun vieraanani on ensimmäisen kotimaisen YouTube-videoverkoston, Töttöröö Networkin, maajohtaja Joona Haatainen. Miksi YouTube on merkittävä markkinointikanava? Mitä Töttöröö Network tekee? Keitä ovat tubettajat? Miksi yhteistyötä tubettajien kanssa kannattaa harkita? Minkälaista sisältöä ihmiset tuottavat YouTubeen? Miksi YouTube on erittäin merkittävä kanava etenkin, kun markkinoidaan nuorille? Kannattaako yrityksen perustaa oma YouTube-kanava? Miksi […] The post Tavoita asiakkaasi YouTubessa (Joona Haatainen) appeared first on Markkinointimania.
11/6/201431 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

B2B-yrityksen markkinoinnin automaatio (Joonas Rinne)

Jaksossa numero seitsemän puhumme B2B-yrityksen markkinoinnin automaatiosta ja inbound-markkinoinnista. Vieraanani on Digitys Oy:n toimitusjohtaja Joonas Rinne. Mitä on inbound-markkinointi? Mitä on markkinoinnin automaatio ja mitä sillä tavoitellaan? Mitä järjestelmiä markkinoinnin automaatioon on tarjolla? Miten automaatio voi muuttaa myyjän työtä? Mitä täytyy osata ottaa huomioon käyttöönotossa? Esimerkkejä siitä, mitä automaatiolla voidaan saavuttaa Markkinoinnin automaation järjestelmiä HubSpot […] The post B2B-yrityksen markkinoinnin automaatio (Joonas Rinne) appeared first on Markkinointimania.
10/22/201437 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Ukko.fi:n markkinoinnin salaisuudet (Olli Kopakkala)

Kuudennen jakson vieraana on Ukko.fi:n markkinointipäällikkö Olli Kopakkala. Ukko.fi on yritys, joka testaa ja on testannut erittäin laajasti eri markkinointikanavia niin netissä kuin netin ulkopuolella. Jaksossa Olli jakaa meille kaikille ne keinot, jotka Ukko.fi:lle ovat toimineet ja valottaa myös epäonnistuneita kokeiluja. Mitkä markkinointikanavat ovat toimineet Ukko.fi:lle? Mikä markkinointikeino yllätti positiivisesti? Mitkä markkinointikokeilut ovat epäonnistuneet? Miten […] The post Ukko.fi:n markkinoinnin salaisuudet (Olli Kopakkala) appeared first on Markkinointimania.
10/9/201432 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Markkinointi Instagramissa, Twitterissä ja Pinterestissä (Joonas Villanen)

Viidennen jakson vieraanani on sosiaalisen median markkinointitoimiston Dinglen markkinointipäällikkö Joonas Villanen. Puhumme jaksossa Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä sekä sosiaalisen median markkinoinnista ylipäätään. Miten suomalaiset yritykset ovat heränneet verkkokauppaan? Miten sosiaalisesta mediasta saadaan myyntiä? Miten B2B-yritys voi kasvattaa myyntiä sosiaalisen median avulla? Mikä on Instagram ja mitä yritykset voivat tehdä siellä? Mitä yritykset voivat tehdä Twitterissä? […] The post Markkinointi Instagramissa, Twitterissä ja Pinterestissä (Joonas Villanen) appeared first on Markkinointimania.
9/24/201451 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Oma tuote ideasta ulkomaille (Olli Nuutila)

Tällä kertaa haastateltavanani oli Olli Nuutila, design-palovaroittimia valmistavan Jalo Helsingin toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Jalo Helsinki on useita kertoja palkittu tuote, jota viedään tällä hetkellä 29 maahan. Kuuntele tarina yrityksen taustalla sekä Ollin vinkit oman tuotteen viemiseksi ulkomaille. Miten idea sai alkunsa? Mitä haasteita yrityksen alkutaipaleella oli? Miten Jalo Helsinki on avannut myyntiä muualle Eurooppaan? […] The post Oma tuote ideasta ulkomaille (Olli Nuutila) appeared first on Markkinointimania.
9/10/201432 minutes, 13 seconds