Winamp Logo
Magiska Godnattsagor Cover
Magiska Godnattsagor Profile

Magiska Godnattsagor

Swedish, Children-Kids, 1 season, 237 episodes, 2 days, 52 minutes
About
Magiska Godnattsagor är en spännande och rolig podd för barn mellan 3 och 8 år. I varje avsnitt läser vi upp en helt unik, ai-genererad saga baserat på lyssnarnas ideér. Förutom spännande godnattsagor så blir det också rolig fakta om olika ämnen. Det släpps ett nytt avsnitt varje vardag. www.magiskagodnattsagor.se
Episode Artwork

Den omvända världen

I dagens avsnitt får vi höra den skojfyllda sagan "Den omvända världen", önskad av Tyra, 7 år från Huddinge. Följ med Timmy och hans vänner när de upptäcker att jorden växer och de krymper! De beger sig ut på ett fartfyllt äventyr där allt är jättestort och de får uppleva vardagen från ett nytt perspektiv. En humoristisk berättelse om fantasi och vänskap. Som alltid bjuder vår kära Aida på intressanta fakta. Idag om rymdvarelser och aliens. Så häng med på denna roliga resa genom en omvänd värld! Stötta podden och få tillgång till nya sagor! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben! Skicka in förslag på kommande sagor via www.magiskagodnattsagor.se Följ oss på Facebook & Instagram Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt
1/10/202412 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Aidas julkalender - Lucka 13 (gratis för alla)

Glad Lucia alla!  Idag vill vi sprida lite extra ljus och glädje genom att dela med oss av dagens julkalendervideo - och det bästa är att ALLA får ta del av den, även ni som inte är med i vår klubb! Varje dag fram till julafton kommer vi att bjuda våra klubbmedlemmar på unika överraskningar: tävlingar, pyssel, skämt med Aida, gåtor, julquiz och mycket mer! Det är vårt sätt att tacka er för att ni är en del av vår magiska värld. Om du inte är medlem än, så är december den perfekta tiden att bli det! För bara 29 kronor får du tillgång till alla dessa julkalenderöverraskningar, PLUS två extra avsnitt varje vecka. Och du stöttar vårt arbete med att sprida magi till barnen! Bli medlem på www.magiskagodnattsagor.se och starta nedräkningen till en magisk jul med oss på Magiska Godnattsagor!  Nu, njut av dagens Julkalendervideo och ha en underbar Lucia! 
12/13/20232 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Julkalender smygtitt!

Från och med den 1 december, lanserar vi vår alldeles egen Julkalender i videoform, exklusivt för alla våra klubb-medlemmar!  Varje dag fram till julafton kommer vi att bjuda på något helt unikt och superroligt. Det blir tävlingar, pyssel, skämt med Aida, gåtor, julquiz och så mycket mer! Det är vår sätt att säga tack till er för att ni är en del av vår magiska värld. Om du inte redan är medlem, är december den perfekta tiden att gå med i vår klubb. För endast 29 kronor får du inte bara tillgång till dessa julkalenderöverraskningar, utan även till två extra avsnitt varje vecka och dessutom stöttar ni vårt arbete med att sprida magi för barnen!  Gå med i klubben nu på www.magiskagodnattsagor.se och börja nedräkningen till en magisk jul med oss på Magiska Godnattsagor!
11/25/202315 seconds
Episode Artwork

Maskoten utan namn

Idag släpper vi ett bonusavsnitt tack vare vår sponsring från BioAktiva och ni får höra sagan Maskoten utan namn och dessutom delta i en spännande tävling på samma tema. Hör när programledarna Niklas och Tobias intervjuar Aida om hennes nya parkour-intresse. Tävlingen går ut på att hitta det perfekta namnet till BioAktivas nya maskot - en söt röd björn med bokstaven B på magen. Vinnaren får inte bara äran att namnge maskoten, utan vinner också en heldag på valfri nöjespark för familjen (värde 3000 kr) samt vitaminer för 2000 kr! För att delta i tävlingen skickar ni in ert förslag på www.magiskagodnattsagor.se eller direkt i Spotify-appen. Lycka till i tävlingen och stort tack till BioAktiva för det här extra avsnittet! Stötta podden och få tillgång till nya sagor även onsdagar och fredagar! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben! Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via www.magiskagodnattsagor.se Följ oss på Facebook & Instagram. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
10/7/202315 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Magiska Godnattsagor besöker Bokmässan i Göteborg

Nu på söndag den 1 oktober kommer vi att ha en liveshow av podcasten under Bokmässan och vi behöver din hjälp! Vi ser fram emot att träffa er på Bokmässan och läsa upp en magisk godnattsaga live. Det ska bli så kul att få träffa er lyssnare! Klockan 10.30 blir det livepodd på scenen "En liten scen" där vi läser upp en saga som någon av er lyssnare har önskat. Klockan 14.30 medverkar vi på "Ljudscen Foajén" där vi berättar mer om hur podden har kommit till och vårt arbete med AI. Skicka gärna in era önskemål på en saga med tema böcker, bokmässan eller Göteborg till vår hemsida www.magiskagodnattsagor.se eller direkt i kommentarerna! Stötta podden och få tillgång till nya sagor även onsdagar och fredagar! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben! Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via www.magiskagodnattsagor.se Följ oss på Facebook & Instagram. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
9/26/20231 minute, 48 seconds
Episode Artwork

Dr. Tandis och den sötsura hemligheten

Vi är just nu i den pittoreska trästaden Hjo och Aida har lärt oss att göra upp eld utan tändare för grillning eftersom elen har gått sönder i husbilen inatt. Det var verkligen en utmaning, men vi lyckades till slut! Dagens saga heter "Dr. Tandis och den sötsura hemligheten". En saga som tar oss på en sockersöt resa genom en värld där allt inte är som det verkar. Vi får följa Dr. Tandis, en tandläkare med en hemlig passion för godis, som står inför att avslöja sin egen hemlighet och på köpet förändra hela staden. Dagens saga önskades av Sofia, 7 år, från Stockholm. Sofia, vi hoppas att du och alla våra andra lyssnare kommer att njuta av sagan. Och som vanligt, har vi en spännande fakta att dela med oss, idag om moln. Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
8/6/202312 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Prins Persimmon och superhjälten Bubblan

Välkomna till ännu ett äventyrligt avsnitt av Magiska Godnattsagor! I detta avsnitt kommer vi att ta er med till den fantastiska staden Linköping, där vi kommer att tillbringa dagen på Nordens första utomhusskatepark i betong, som också råkar vara en av de största i Sverige. Medan Niklas och Tobias försöker sig på att bemästra skateboarding, håller vår AI-assistent Aida koll på läget. I kvällens godnattsaga, "Prins Persimmon och superhjälten Bubblan", kommer vi att följa den osannolika hjälten Bubblan på ett uppdrag att rädda den äventyrliga Prins Persimmon. Sagan är önskad av Elias, 7 år från Stockholm. Detta är en interaktiv saga, vilket innebär att ni, våra kära lyssnare, kommer att få göra era val och hjälpa Bubblan på hans resa. Så sätt er bekvämt, släck ljuset och förbered er för en resa fylld med spänning och äventyr. Vi hörs i sagans värld! Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
7/30/202315 minutes, 1 second
Episode Artwork

Den storslukande dinosaurien från Lönneberga

Idag sänder vi från Åreskutan och presenterar ett äventyrligt avsnitt av Magiska Godnattsagor, "Den storslukande dinosaurien från Lönneberga". Denna saga tar oss till det charmiga samhället Lönneberga, där en ovanligt hungrig dinosaurie och hans nya vänner, de tappra riddarna Anki, Malin och Elsa, upplever äventyr och lär sig viktiga lektioner om respekt och ansvar. Sagan är önskad av Elis, 5 år från Västerås. Dessutom blir vi mer bekanta med vattenmeloner, en sommarfavorit för många av oss! Men inte nog med det, vi har upptäckt en hemlig lucka i vår husbil, och inuti den en överraskning från Aida! Hon har skapat en hel AI-familj för att hålla oss sällskap och hjälpa till med dagens avsnitt. Så välkomna Adam, Alfred, Alice och Amelia till Magiska Godnattsagor-familjen! Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
7/23/202315 minutes
Episode Artwork

Greta och den galna galaxen - Del 2

Välkommen till ett nytt avsnitt. På vår sommarturné har vi nu nått toppen av Kebnekaise, Sveriges högsta berg, där vi har deltagit i en utmanande bergsklättrarkurs. Nu är det dags att kura ner under filten och låta oss föra dig tillbaka till den galna galaxen för att fortsätta vår saga om Greta. Förra veckan lämnade vi Greta när hon började sin resa, och nu, efter att ha räknat alla röster på Instagram, är vi redo att avslöja hur denna spännande saga slutar. Så slå dig ner, slappna av och låt oss resa tillbaka till den galna galaxen tillsammans. Utöver sagan delar vi även några fascinerande fakta om solen. Så släck ljusen, slå på avsnittet och låt dig svepas med i Gretas galna galax. Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
7/16/202315 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Greta och den galna galaxen - Del 1

Välkomna till ett spännande avsnitt av Magiska Godnattsagor, direkt från Fyrisån i Uppsala! Vi har något riktigt speciellt för er idag - en saga där ni, våra kära lyssnare, får vara med och bestämma slutet. Dagens saga, "Greta och den galna galaxen - Del 1", är önskad av Mateo, 4 år, från Täby. Greta, en äventyrlig giraff, drömmer om att se stjärnorna på nära håll och när en rymdfarkost landar i hennes djurpark tar hon chansen att uppleva rymden. Vart leder detta äventyr? Det är upp till er att bestämma! Vi har tre spännande alternativ för hur denna saga ska fortsätta, och vi vill att ni ska rösta på ert favoritalternativ. Gå in på vår Instagram-story och välj det slut ni tycker passar bäst. Omröstningen är öppen till torsdag kväll. Om du inte har Instagram, berätta för en vuxen hur du vill att sagan ska sluta. Och missa inte våra fascinerande fakta om myggor i detta avsnitt. Så sätt på er lyssnarlurar, luta er tillbaka och njut av en saga full av stjärnor, giraffer och galaxer! Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
7/9/202315 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Oscar och den magiska vattenkannan

I detta avsnitt av Magiska Godnattsagors sommarturné har vi stannat i Borgholm, på vackra Öland, där vi hjälpt till att bygga världens största insektshotell. Det är dags att kura ner under filten och låta oss berätta om Oscar och hans speciella vän, en magisk vattenkanna. Tillsammans ger de sig ut på ett modigt äventyr för att rädda en skola från en farlig brand. Denna saga, önskad av Charlie, 7 år från Linköping, kommer att uppfylla kvällen med spänning och magi. Utöver sagan delar vår AI-assistent Aida även några fascinerande fakta om fräknar. Så stäng av ljusen, slå på avsnittet och låt dig svepas med av Oscars magiska värld. Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
7/2/202316 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Den levande lampan

Hej alla kära lyssnare! Niklas, Tobias och Aida här, med ett nytt avsnitt direkt från Malmö på vår Sverigeturné. Vi är glada att kunna dela med oss av kvällens godnattsaga, "Den levande lampan", som tar oss till ett hem fyllt med magi och värme. Önskning till denna saga kommer från Zake, 5 år, och hans mamma Farah från Klagshamn. Berättelsen kretsar kring Blinka, en ovanlig lampa som får liv genom en ovanligt stark ström. Följ med på ett strålande äventyr där Blinka, den levande lampan, upptäcker sin unika förmåga att lysa upp mörkret och använder den för att hjälpa sina nya vänner, de andra apparaterna i huset. Utöver denna lysande saga, har vår AI-assistent Aida några fascinerande fakta att dela med sig om kubb. Så nu är det dags att krypa ner under täcket, slå på ljudet och låta oss förföras av magin i "Den levande lampan". Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
6/25/202314 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Olles midsommarmagi

Idag blir det ett extra speciellt avsnitt av Magiska Godnattsagor! Just idag på midsommarafton, kunde vi helt enkelt inte hålla oss från att dela med oss av ett gratis avsnitt till alla. Vi befinner oss just nu i Halmstad på vår Sverigeturné, har parkerat vår husbil, och firar midsommar tillsammans med vår fantastiska AI-assistent, Aida! Dagens förtrollande saga, "Olles midsommarmagi", är önskad av Cleo, 4,5 år från Telefonplan, Stockholm, och Malte, 7 år från Ängelholm. Berättelsen tar oss med på ett magiskt äventyr med en ovanlig snigel vid namn Olle. Följ med på Olles resa när han, som kan glida otroliga 100 km i timmen, bestämmer sig för att skapa ett spektakulärt ljusshow med hjälp av sitt unika skuggslem. Olles överraskande gest förvandlar en vanlig midsommarstång till en glittrande ljusdans, och resulterar i en midsommarnatt som trädgårdens invånare aldrig kommer att glömma. Utöver denna magiska saga, delar Aida även några fascinerande fakta om Midsommar. Så nu är det dags att krypa ner under täcket, slå på ljudet och låta oss förföras av magin i "Olles midsommarmagi". Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
6/22/202313 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Eli och de magiska kulorna

Välkomna till vårt allra första semesteravsnitt av Magiska Godnattsagor! Niklas, Tobias och Aida har packat husbilen och är nu på en spännande Sverige-turné. Dagens avsnitt tar oss till Marstrand, en vacker ö på västkusten, inte långt från vår hemstad Göteborg. I dagens avsnitt berättar vi sagan "Eli och de magiska kulorna", önskad av Rurik, 7 år. Denna saga för oss med på ett äventyr till en mystisk värld med Eli, en ung pojke, som ger sig av till underjorden med en påse fyllda med förtrollade kulor för att rädda dess invånare från en hotfull spindel. Utöver denna saga, delar vi också några fascinerande fakta om fästingar. Under sommaren släpper vi nya avsnitt på måndagar, onsdagar och lördagar! Och onsdagens och lördagens avsnitt är en bonus för er som är med i klubben. Det blir man genom att klicka här: ⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe⁠⁠⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
6/18/202314 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Ett magiskt äventyr i Italien

Idag släpper vi ett bonusavsnitt tack vare vår sponsring från Gelateria Positano. I avsnittet bjuder vi på ett spännande äventyr i Italien. Dagens saga "Ett magiskt äventyr i Italien" är önskad av syskonen Leon och Flora från Göteborg. Sagan handlar om syskonen Sofia och Matteo som ärver en magisk bil som kan prata och heter Luigi. Vi följer med på deras spännande resa genom Italien där Luigi tar dem med på roliga och busiga upplevelser, samtidigt som de utforskar platser som Colosseum, Venedig och Vesuvius. Utöver denna fantastiska saga delar vi även några fascinerande fakta om glass. Och vi har en extra överraskning: Om du besöker Gelateria Positano i Göteborg och viskar "Dr Bajskorv" till personalen, får du 15% rabatt på din beställning! Stötta podden och få tillgång till fler avsnitt.⁠⁠ ⁠Gå med i ⁠⁠⁠Magiska Godnattsagor-klubben! ⁠⁠⁠ Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.magiskagodnattsagor.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠  Följ oss på ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠ & ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt. 
6/17/202314 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Den magiska godnattsången

Den magiska godnattsången är en vacker och lugnande melodi som är perfekt att spela när ni lyssnat klart på kvällens saga. Låten har en mjuk och avslappnande melodi, som hjälper till att skapa en fridfull atmosfär innan läggdags. Musiken är skapad i samma stuk som jingeln till vår podd, vilket ger låten en välkänd och trygg känsla för både barn och föräldrar. Med sina drömlika ljud och mjuka rytmer tar låten barnet med på en magisk resa, där de kan slappna av och falla in i en djup och lugn sömn. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt, godnatt-sång, godnatt-låt, nattsång
4/2/20235 minutes, 2 seconds