Winamp Logo
Magische Momenten Podcast Cover
Magische Momenten Podcast Profile

Magische Momenten Podcast

Dutch, Personal health, 1 season, 184 episodes, 2 days, 5 hours, 1 minute
About
Een meditatie podcast met elke zondag een nieuwe meditatie van Dolly Heuveling van Beek. De meditaties zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Elke keer een ander thema; van ontspanning tot intuïtie en van slaapmeditaties tot meditaties die je meer energie geven. Probeer het en ervaar de magische effecten van meditatie.
Episode Artwork

EP 184 - Spirit Guide Meditatie

Dit is een heel bijzondere meditatie. Ik ga je begeleiden naar het contact met je eigen spirit guides. Zelf heb ik dit ook vaak gedaan en dit heeft me heel veel gebracht, dat gun ik jou ook. Als je contact maakt met je spirit guide, is het vaak zo dat het een een waardevolle boodschap voor je heeft. Deze meditatie kun je het beste zittend of liggend doen en met een open mind.
4/14/202417 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

EP 183 - Helende Lente Meditatie - voor Zuiverheid en Zachtheid

Deze meditatie staat in het teken van de tijd van het jaar, de lente. De natuur laat ons zien hoe het is om een nieuw begin te maken. Het nieuwe leven, de ontluikende bloemen, de jonge vogeltjes en lammetjes die worden geboren. In deze meditatie gaan we ervaren hoe je de tijd van het jaar tot je kunt nemen in een helende meditatie. De meditatie kun je het best zittend of liggend doen, met de ogen gesloten. Er komt een visualisatie in voor.
4/7/202419 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

EP 182 - Intuïtief Keuzes Maken Meditatie

De meditatie van deze week gaat over intuïtief keuzes maken. Het maken van een keuze kan heel belangrijk voelen en zorgen voor spanning. Deze meditatie helpt bij het behouden en gebruiken van je intuïtie en helderheid, tijdens het maken van je keuze. Je kunt deze meditatie het beste liggend of zittend doen.
3/31/202418 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

EP 181 - Meditatie Voor Zachtheid

De meditatie van deze week gaat over het thema van zachtheid. Dagelijks worden we uitgedaagd en zijn er veel prikkels om ons heen. Veel van ons hebben in het proces van overprikkeling of uitdaging geleerd om te verharden en spanning toe te voegen om tot actie te komen. Terwijl zachtheid juist helpt de stress te verminderen en beter in contact te komen met je gevoel. Deze meditatie voelt natuurlijk, goed en kan veel positieve effecten hebben. Het liefst doe je deze meditatie zittend of liggend.
3/17/202413 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

EP 180 - Korte Ochtend Meditatie

Met deze meditatie kun je iedere dag starten. Het is een meditatie die bedoeld is om je te openen voor de magic in je leven. De energie waarmee jij je dag begint, zal bepalend zijn voor de rest van de dag. Deze meditatie helpt je dag positief en gezond te starten. Je kunt hem het beste zittend of liggend beluisteren.
3/10/20248 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

EP 179 - Bij Verdriet Meditatie

De meditatie van deze week gaat je helpen om om te gaan met verdriet. Verdriet kennen we allemaal en het is niet altijd makkelijk om hiermee om te gaan. Soms staat verdriet in de weg bij de dingen die we willen doen of hoe we willen zijn. Echter is verdriet een natuurlijk element van ons menszijn en kunnen we hier niet aan ontkomen. In deze meditatie help ik je op een gezonde, fijne en productieve manier om te gaan met verdriet. Deze meditatie kun je zittend of liggend doen en je hoeft niet perse verdrietig te zijn om mee te doen.
3/3/202418 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

EP 178 - Liefde Meditatie

We gaan mediteren op het mooiste en belangrijkste dat er is, namelijk de liefde. Vaak zoeken we liefde buiten onszelf in een ander, terwijl de liefde eigenlijk in jou zit. Jij bent de bron van alle liefde die er is. Deze meditatie helpt je om verbinding te maken met de liefde in jouzelf. Deze meditatie kun je het best zittend of liggend doen.
2/25/202417 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

EP 177 - Verbind je met je Centrum Meditatie

Dit is een meditatie die altijd fijn is om te doen. Het brengt je helemaal terug naar jezelf, naar je centrum. We gaan terug naar je essentie, naar je ware zelf. Deze meditatie kun je het beste zittend of liggend doen.
2/18/202415 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

EP 176 - Je Eigen Goud Meditatie

De meditatie van deze week doen we iets anders dan normaal. Het is een van mijn favoriete meditaties, waarbij we gaan mediteren op een thema en hier meer duidelijkheid over gaan krijgen. In deze meditatie tune je in op je goud, je voelt waar je écht goed in bent. En je ziet een toekomst voor je waarin je dat helemaal owned. Deze meditatie kun je zittend, liggend of wandelend doen.
2/11/202417 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

EP 175 - Verborgen Boodschap Meditatie

Door afleidingen en prikkels is het soms lastig om écht te luisteren naar wat je intuïtie je vertelt. Deze meditatie helpt je ruimte te maken voor je onderbewustzijn en te luisteren naar welke boodschap dit voor jou heeft. Je kunt deze meditatie het best zittend of liggend doen.
2/4/202418 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

EP 174 - Meditatie Bij Onzekerheid

Het thema deze week is een nieuwe periode die aanbreekt, een onzekere periode. Hoe ga je om met een nieuwe periode waar veel onzekerheid is? Deze meditatie helpt je zeker te voelen, in een onzekere periode. Je kunt deze meditatie zittend, liggend of wandelend doen.
1/28/202420 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

EP 173 - Onthaast Meditatie

De meditatie van deze week kunnen we allemaal wel gebruiken. We gaan mediteren om te onthaasten. Als je stress hebt, haast hebt, als je wordt geabsorbeerd door de dagelijkse sleur.. dan is deze meditatie voor jou. Deze keer gaan we op een andere manier mediteren, we gaan de haast niet loslaten, maar juist aankijken. Zodat je niet alleen tijdens de meditatie, maar ook na de meditatie écht kunt ontspannen. Ik raad je aan om deze meditatie zittend of liggend te doen.
1/21/202419 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

EP 172 - Dappere Keuzes Vanuit Verlangen Meditatie

Deze meditatie helpt je écht staan voor jezelf en dappere keuzes te maken. Hoewel we niet zonder angst hoeven te leven, mogen we soms wel veel dapperder zijn. Zodat we connected zijn met onze purpose, met wie we willen zijn en onze dromen. Be fearless and bold.. Deze meditatie kun je zittend, liggend of wandelend doen.
1/14/202423 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

EP 171 - Vertrouw Het Proces Meditatie

Deze meditatie kan levens veranderend zijn, als je het écht begrijpt. Dit thema gaat over het vertrouwen op het proces. Vertrouwen hebben in dat dingen gaan zoals ze moeten gaan. Bij situaties die heel belangrijk voor je zijn, verandert dit alles. Hoe meer vertrouwen je hebt, hoe beter jij je kunt ontspannen en hoe beter dingen gaan zoals ze horen te gaan. Het is een bijzondere meditatie die je zittend, liggend of wandelend kunt doen.
1/7/202422 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

EP 170 - Eigen Hoogste Wijsheid Meditatie

Deze meditatie gaat over het komen tot je eigen waarheid. Het helpt je in lijn te komen met wie je écht bent. Hierdoor kunnen moeilijke (en minder moeilijke) beslissingen makkelijker worden, want je bent meer connected met jezelf en je intuïtie. En als je doet wat voor jou bestemd is, kan dit zorgen voor diepe ontspanning. Deze meditatie is het beste om liggend of zittend te doen.
12/31/202320 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

EP 169 - Licht Meditatie

Deze meditatie is vol licht, vrede en liefde.. Soms wordt je eigen licht gedimd door negatieve en externe prikkels. Deze meditatie gaat je helpen je eigen licht weer te laten stralen, energie te krijgen en jezelf te verlichten. Dit gaan we doen op een bijzondere manier.. De meditatie kun je het beste zittend of liggend doen. Succes!
12/24/202319 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

EP 168 - Omgaan met de boosheid van een ander Meditatie

Deze meditatie gaat je helpen om op een andere manier om te gaan met de boosheid van een ander. Als je dit gevoel probeert te vermijden of onderdrukken, dan beïnvloedt dit je leven. Ik laat je zien hoe dit helemaal anders kan en zo je relaties kan verdiepen. Ook al je geen last hebt van de emoties van andere, kan deze meditatie je handvatten geven voor de toekomst. Ik raad aan de meditatie zittend, liggend of in sommige gevallen lopend te doen. Succes!
12/17/202323 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

EP 167 - Ultieme Loslaat Meditatie

Deze meditatie brengt je in een staat van zijn, die zo vrij en krachtig voelt dat het enorme impact kan maken op je leven. We gaan loslaten op een andere manier dan die je gewend bent, het is een andere manier van omgaan met je gevoelens.. Deze meditatie gaat je helpen om écht te voelen wie je werkelijk bent. Ik raad je aan om deze meditatie zittend of liggend te doen, zodat je even helemaal kunt zijn..
12/10/202319 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

EP 166 - Oogsten en Dankbaarheid Meditatie

Dit is de ultieme herfst meditatie. Het is de perfecte tijd om stil te staan bij wat je allemaal hebt mogen ontvangen, wat je hebt geoogst en het ervaren van overvloed. Het is in de dagelijkse drukte niet altijd makkelijk om stil te staan bij wat je al hebt en hoe het voelt om écht dankbaar te zijn, vandaag ga ik je daarbij helpen. Je kan deze meditatie zittend, liggend of wandelen doen.. doe wat goed voelt, wat bij jou past. En doe lekker met me mee.
12/3/202322 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

EP 165 - Zachtheid in Jezelf Meditatie

Herken jij ook dat je vaak te hard of te streng bent voor jezelf? Vaak is die harde hand, helemaal niet dienend. Juist vanuit zachtheid kun je veel sneller groeien en veel sneller leren. Vandaag tunen we dan ook in naar de zachtheid in onszelf, een meditatie die eigenlijk dagelijks wel geluisterd kan worden. Je kan deze meditatie zittend, liggend of wandelen doen.. En ga mee op deze fijne en positieve reis, naar meer zachtheid in jezelf.
11/26/202320 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

EP 164 - Stilte in Jezelf Meditatie

Vandaag is de eerste dag van een nieuwe reeks Magische Momenten podcast. Deze keer staat de meditatie in teken van het lekkerste en belangrijkste wat er is…namelijk, de stilte in jezelf opzoeken. Stilte in jezelf opzoeken zorgt voor ruimte voor focus en flow. Dus, ga er lekker voor zitten of liggen, sluit je ogen en doe mee… Meer inspiratie? Volg Dolly.nl op Instagram: http://www.instagram.nl/dolly.nl/
11/19/202317 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Ep 163 Meditatie Met Visualisatie Voor Tussendoor

Het kan heel fijn zijn om tussen de bedrijven door even een korte meditatie te doen. Even tot jezelf komen en bewust je energie shiften; dat is wat ik je in de meditatie van deze week bied. Ik begeleid je in een korte visualisatie. Heerlijk om je even in mee te laten nemen. Probeer maar. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/3/202211 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Ep 162 Anti Stress Meditatie

De meditatie van deze week helpt je op een fijne en gezonde manier om te gaan met stress. We kennen het gevoel allemaal wel en we gaan er vaak bij weg. Terwijl we daardoor juist meer en vaker stress ervaren. Stress is namelijk een teken dat er iets is wat we geloven dat niet waar is. Namelijk dat het nodig is om stress te voelen om iets te voorkomen of juist realiseren. Een illusie. Juist in ontspanning krijg je veel meer voor elkaar. In deze meditatie ontdek je de krachtige manier om stress te gaan zien voor wat het is: een kans om te doorzien waar je jezelf gespannen houdt die niks voor je doet. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/26/202222 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Ep 161 Meditatie Bij Schaamte

De meditatie van deze week maakte ik naar aanleiding van een mail met verzoek van Guus. Het is een meditatie over hoe je om kan gaan met schaamte. Een prachtig thema. Want het is een zwaar gevoel maar ook een enorme kans om je ware natuur nog veel meer te ontdekken en omarmen. Je kan je ware zelf beter leren kennen door mooie en lichte dingen, maar ook juist door je bewust te zijn van waar je jezelf nog onderdrukt en te ontdekken wat daaronder zit. Dit is waar grote doorbraken en shifts mogelijk worden. In de meditatie begeleid ik je in dit bijzondere proces. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
6/19/202221 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Ep 160 Doorbraak Vraag Meditatie

De kaartverkoop van mijn favoriete seminar, DEVOTED, is in volle gang! Wil je live meedoen met mijn meditaties en je laten inspireren met talks, gastsprekers, een fantastische ervaring en heel veel leuke mensen ontmoeten? Kom dan in juni naar DEVOTED, het seminar dat ik met Eelco de Boer organiseer. Kijk even op mijn Instagram profiel (www.instagram.com/dolly.nl/). Daar vind je de link en een kortingscode waarmee je je tickets tegen kostprijs kunt kopen. De meditatie van deze week staat in het teken van een vraag die mijn hele leven heeft veranderd. Het was 5 jaar geleden. Ik zat in een mastermind van Eelco de Boer. Ik had net voluit verteld over plannen waar ik mee bezig was toen hij me deze vraag stelde. Het antwoord maakte heel veel duidelijk en zorgde ervoor dat ik alles over een andere boeg gooide. Het heeft me heel veel tijd, energie en ellende bespaard. En het heeft me geleid tot de realisatie van mijn grootste dromen en heel veel vrijheid. Als deze meditatie op het juiste moment komt, kan het de koers van je leven veranderen. Maar vergis je niet: ook een klein maar fijn inzicht is heel veel waard. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/29/202216 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Ep 159 Liefde Meditatie

Wil je me een keer live meemaken? Dat kan! Begin juni organiseer ik DEVOTED, een 3 daags seminar. Ik begeleid dan meditaties en geef talks maar er is veel meer. Kijk even op mijn Instagram profiel (https://www.instagram.com/dolly.nl/). Daar vind je de link en een kortingscode waarmee je je tickets met 50% korting kunt kopen. Onze meditatie van deze week staat helemaal in het teken van een van de mooiste thema's die er is: de liefde. In de meditatie ervaar je hoe het is om de liefde in jezelf te ervaren, meer ruimte te geven en nog veel meer uit te stralen. Heerlijk.. probeer maar en geniet. Je kan deze meditatie zittend of liggend doen maar je kan ook wandelen als je dat fijn vindt. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/22/202218 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Ep 158 Energie Laten Doorstromen Meditatie

De meditatie van deze week is heel bijzonder omdat je iets gaat doen wat je wellicht nog nooit op deze manier hebt ervaren. We gaan kijken naar hoe je energie in je lichaam meer ruimte kan geven zonder het te pushen, zonder ergens anders te willen zijn. Op een hele subtiele en tegelijk heel krachtige manier. Het is een fijne meditatie die helend werkt en heel goed is voor je lichaam. Doe maar met me mee. Deze meditatie kun je het beste zittend of liggend doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
5/15/202218 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Ep 157 Mildheid Voor Jezelf Meditatie

In de meditatie van deze week ervaar je hoe het is om heel mild naar jezelf te kijken. Hoe het is je eigen menselijkheid helemaal te erkennen. Het bijzondere is dat we juist door zoveel onvoorwaardelijke zelfliefde gaan ervaren dat dingen beginnen te veranderen; dat je je vrijer voelt, dat je inzichten krijgt. Zonder dat je heel kritisch naar je zelf hoeft te kijken. Hoe meer mildheid en onvoorwaardelijke liefde, hoe meer je je zal ontwikkelen, hoe meer je zal ontdekken en hoe sneller en moeitelozer je evolutie zal plaatsvinden. Ervaar het in deze meditatie. Je kan deze meditatie zittend, liggend of wandelend doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
5/8/202216 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

EP 156 Meditatie bij Rouw

De meditatie van deze week wilde ik al langere tijd opnemen. Ik kreeg veel verzoeken voor een meditatie die helpt in het proces van rouw. Ik weet dat meditatie hierbij een enorm helende rol kan spelen. Wat rouw meestal met ons doet, is dat het iets opent in ons dat we normaal vaak gesloten houden. Rouw nodigt ons uit in de diepte van onze ziel. Deze meditatie helpt je als je je meer wil openen voor de diepte van de rouw en de gevoelens die daarin voor je besloten liggen, gekoppeld aan al het moois dat hoort bij de relatie die je had en hebt met degene die je hebt moeten laten gaan. Het is mijn intentie om je te ondersteunen in het proces van rouw en je te laten ervaren hoe mooi dit proces kan zijn. Je kan deze meditatie het beste zittend of liggend doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
5/1/202223 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Ep 155 Loslaat Meditatie

De meditatie van deze week gaat over een thema waar we allemaal mee te maken hebben. Namelijk; het willen loslaten van dingen die we maar niet kunnen laten gaan. Het blijft terugkeren, we blijven erover nadenken en het blijft een negatieve impact hebben op onze gemoedstoestand. Het loslaten van dat soort zaken is makkelijker als je de gevoelens die daarbij horen eerst echt toelaat. Als je iets moeilijk los kan laten, is dat vaak een teken dat je er eerst nog beter naar mag kijken, dat je de gevoelens die daarbij horen meer toe zou mogen laten. Daardoor zul je merken dat je inzichten krijgt of dat er een ontlading komt van de energie die erbij hoort waardoor je meer ruimte en vrijheid in jezelf ervaart. Klinkt heerlijk toch? Dat is het ook en ik zal je erin begeleiden in deze meditatie. Je kunt deze meditatie het beste zittend of liggend doen, maar kan hem ook doen tijdens een wandeling. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
4/24/202218 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

EP 154 Ochtend Meditatie

De ochtend is mijn favoriete dagdeel om te mediteren. Het maakt me op een milde manier klaar voor de dag en zorgt ervoor dat ik dicht bij mezelf blijf, ook als er veel gebeurt in de buitenwereld. Het is goed en fijn om te voelen hoe je je voelt. Juist die ruimte voor je gevoelens zorgt voor een verbinding met jezelf die blijft doorwerken gedurende de dag. Aan het einde van de meditatie zet je een intentie om dit effect te ankeren. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
4/17/202217 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

EP 153 Voorouder Meditatie

Deze week deel ik een heel bijzondere meditatie met je. In de meditatie maak je contact met een van je voorouders. Misschien je vader, moeder of een van hun ouders maar het kan ook iemand zijn die veel verder terug gaat en die je niet kent. Dit is een meditatie die je enorm van verrassen en verwonderen, zeker wanneer je je eraan kan overgeven. Laat gedachten over wat er gebeurt, gaan en ontdek het grote geschenk dat je mag ontvangen als je je openstelt voor je voorouders en de magie die mag ontstaan. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/10/202219 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

EP 152 Bewustzijn Meditatie

Dit is een van mijn favoriete meditaties. Simpel, bevrijdend, spiritueel en tegelijk heel natuurlijk. De manier waarop we in deze meditatie mediteren, herken je in al mijn meditaties. Je ervaart hoe het is om je gevoelens toe te laten en energie te laten stromen. Deze meditatie helpt je bij elke emotie en moeilijke gevoelens. Je valt weer helemaal samen met wat je werkelijk bent en bevrijdt jezelf van patronen en blokkades. Ik doe deze meditatie bijna elke dag. Laat me weten wat hij voor jou doet. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/13/202220 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

EP 151 Veilig In Je Lichaam Meditatie

Een wat kortere meditatie deze week die je makkelijk tussen de bedrijven door kunt doen. Het is een heerlijke meditatie die je zal helpen om je veilig te voelen in je lichaam. Dit is de basis van meditatie: helemaal aanwezig zijn bij jezelf en de energie in je jezelf en hoe die wil stromen. Laat je lekker door me meenemen op een korte reis in jezelf. Je kan deze meditatie het beste zittend of liggend doen maar je kan eventueel ook wandelen tijdens de meditatie. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/6/202210 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

EP 150 Overgave En Ontspanning Meditatie

Deze meditatie staat helemaal in het teken van overgave. Overgave is een begrip wat we vaak horen maar het kan een staat zijn waar we moeilijk inkomen. Overgave gaat over ontspanning en de controle loslaten. We leven allemaal met een bepaalde mate van de illusie van controle. We houden spanning vast in ons lichaam vanuit het geloof dat we alles moeten controleren en in de gaten houden. Het leven kan zoveel mooier zijn als we wat meer ontspannen en meer vertrouwen. Deze meditatie helpt je hiermee. Doe hem vaker en je zult merken dat de effecten ook op andere momenten optreden. Het maakt je leven makkelijker en je lichaam meer ontspannen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/27/202216 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

EP 149 Connectie Met Jezelf Meditatie

Juist in drukke tijden waarin de energie stroomt, zijn we soms geneigd minder te mediteren. Ik had dat zelf de afgelopen weken. Tot ik onrust in mijn lichaam voelde en die moeilijk los kon laten. Een reminder en de inspiratie voor de meditatie van deze week. Het is een heel bijzondere meditatie geworden waarin je contact met jezelf en de energie in je lichaam. We maken gebruik van een techniek die heel intens en bijzonder kan zijn. De effecten hiervan zullen je verrassen. Probeer maar! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/20/202219 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

EP 148 Milde Adem Meditatie

Een heerlijke meditatie deze week om dieper te verbinden met jezelf, je lichaam en je ademhaling. In het dagelijks leven zetten we de ademhaling nog weleens vast. Dan wordt hij oppervlakkig. We houden hiermee spanning vast. In meditatie breng je je aandacht vaak naar je ademhaling als een soort anker en ook om je lichaam en de sensaties in je lichaam meer ruimte te geven. In deze meditatie ontdek je hoe heerlijk het kan zijn om bewust adem te halen. We maken in deze meditatie gebruiken van een krachtige tool om heel mild en toch heel bewust en helend adem te halen. Dit heeft een weldadig effect op je zenuwstelsel, geeft rust en soms ook diepe inzichten die spontaan opborrelen. Je kan deze meditatie het beste zittend of liggend doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/6/202218 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

EP 147 Kalibratie Meditatie

Vandaag heb ik een heel bijzondere meditatie voor je die helemaal in het teken staat van kalibratie. Gisteren heb ik mijn nieuwe programma CALIBRATE gelanceerd en dat deed ik met een speciaal verjaardagsaanbod. Dus als dit thema je aanspreekt en je wil je met mij een maand lang onderdompelen in de magic van kalibratie: kijk dan zeker vandaag nog op https://dolly.nl/calibrate. Daar vind je vandaag het aanbod nog. Dit is een eenmalig aanbod voor mijn verjaardag, dat vind ik leuk om te doen dus als je op tijd luistert dan kun je nog kijken en dan verwelkom ik je graag in CALIBRATE. Het thema van deze meditatie is dus kalibratie. Dat is een woord dat niet veel op deze wijze wordt gebruikt. Het geeft aan dat je de energie in je lichaam af kan stemmen op verschillende dingen, bijvoorbeeld op mensen. Meer achtergrond geef ik in de meditatie. Vervolgens ervaar je in de meditatie hoe het is om te kalibreren, je af te stemmen op je energie en ermee te spelen. Doe met me mee en voel wat voor bijzondere effecten dit heeft en welke shifts je voelt plaatsvinden. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/30/202218 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

EP 146 Rustgevende Bodyscan Meditatie

In de meditatie van deze week vind je rust in jezelf op een magisch mooie manier. We gaan van voeten tot kruin en brengen oordeelloze aandacht naar elk deel van ons lichaam in deze rustgevende bodyscan. Een extra lange meditatie. Transformerend. En eerlijk om te doen. Dit is de essentie van wat meditatie voor mij betekent. Ik neem je er heel graag in mee. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/23/202229 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

EP 145 Voelen Wat Goed Voelt Meditatie

De meditatie van deze week is heerlijk om te doen. Het is een magische reis met een diepe betekenis omdat de meditatie je zal helpen om veel dieper te voelen waar je blij van wordt, wat je vervult, wat goed voelt voor jou, in je lichaam. Dit is een practice die je zo vaak kan doen als je wil en die je helpt om steeds makkelijker in die staat van openheid te komen. Niet alleen om te voelen wat moeilijk is en aandacht vraagt maar ook wat er in jou is wat verlangt, je de weg wijst naar het goede, je lichaam laat ontspannen en laat ontvangen. Je kan deze meditatie het beste zittend of liggend doen. Maar als je wil kun je ook wandelend mediteren. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/16/202221 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

EP 144 Aanwezigheid Meditatie

De meditatie van deze week staat helemaal in het teken van aanwezigheid. In ons dagelijks leven zijn we veel bezig met waar we naar toe willen, wat er om ons heen is, wat we willen voelen. In meditatie richt je je op wat je NU ervaart, wat er nu is. In deze meditatie ervaren we wat voor uitwerking deze aanwezigheid op ons heeft. Je merkt dat het iets doet. Je voelt niet alleen wat je voelt. Je voelt ook dat er door de aanwezigheid iets kan veranderen, dat er bijvoorbeeld meer rust komt of dat je je meer bewust wordt van dingen die er in je leven. Ik begeleid je in dit proces dat je helpt om de aanwezigheid in en voor jezelf te versterken. Dit heeft direct effect. En als je het vaker doet, zal je merken dat het steeds meer doorwerkt in je leven. Meer rust, meer bewustzijn en meer contact met wat goed is voor jou. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/9/202217 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

EP 143 Helende Meditatie

Deze meditatie verschijnt in het begin van het nieuwe jaar en het leek me heerlijk om juist nu een meditatie te publiceren die in het teken staat van heling. Want wat is er beter dan die energie mee te nemen in het nieuwe jaar; zuiver, geheeld, ontspannen, heerlijk. Natuurlijk is deze meditatie geschikt voor elk moment waarop je voelt dat het even fijn is om tot jezelf te komen en jezelf wat heling te geven. Je kan deze meditatie het beste zittend of liggend doen. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/2/202221 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

EP 142 Kom Tot Jezelf Meditatie

Soms heb je een moment dat je aan alles voelt: ik wil even tot mezelf komen. Dit is iets wat je meestal in meditatie zal ervaren: dat je weer terugkomt bij jezelf, je lichaam, je ademhaling en dat je de buitenwereld even laat voor wat die is. Dat je dan van alles in jezelf tegenkomt, dat hoort bij meditatie. Dat is wat je juist opzoekt in meditatie. Je leert om telkens terug te keren bij de stille aanwezigheid in jezelf. Maar soms is dat ook wel moeilijk, dat er zoveel in je leeft. Daar kun je door afgeleid raken, dat kan uitdagend zijn. Deze meditatie helpt je om helemaal in die rust te zakken. De rust die er altijd ook is. Om te genieten van die vrede die altijd beschikbaar is in jezelf. Dus een uitermate geschikte meditatie voor drukke momenten zoals je misschien in dit weekend ervaart of in deze weken. Deze meditatie is geschikt om zittend of liggend te doen maar ook heel fijn tijdens een wandeling. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/26/202116 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

EP 141 Verlichting, Verlangen & Manifesteer Meditatie

De meditatie van deze week heb ik gemaakt toen ik helemaal zat in te tunen op de tijd van het jaar. Deze meditatie verschijnt in december. We leven toe naar het einde van de jaarcyclus, we kijken terug op het jaar, en natuurlijk leven we ook toe naar een heel nieuw jaar dat voor ons ligt. Het is juist nu heel fijn om te voelen wie je werkelijk bent. Vaak denken we veel na over wat er goed ging, wat er fout ging, wat we beter willen doen. In meditatie is het juist zo fijn en goed om te voelen dat je energie bent, dat je spirit bent, dat er naast al die menselijke ervaringen, gedachten, emoties, een soort stille aanwezigheid is in jou . Op deze manier komen we een beetje los van de identificatie met gedachten, zorgen, stress, emoties en voelen we dat wat we werkelijk zijn: aanwezigheid en energie, bewustzijn van wat er allemaal gebeurt en wat we waarnemen. In elke meditatie die ik maak zit dit verweven. In deze meditatie gaan we er echt wat dieper op in. Het is een diepe verlichtende meditatie waarin we nog iets bijzonders gaan doen. Vanuit bewustzijn, ga je contact maken met nieuwe manifestaties in de toekomst. Een flinke dosis 'desire alchemy'. Doe mee en ontdek de ongekende kracht hiervan... Je kan deze meditatie zittend, liggend of wandelend doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
12/19/202121 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

EP 140 Meditatie Voor Triggers

De meditatie van deze week helpt je helpt wanneer je getriggerd bent. Dit is echt een meditatie die je in je 'toolbox' wil hebben. Getriggerd betekent dat je geactiveerd raakt door iets wat gebeurt. Het is geen prettig gevoel. Het is gevoel van 'ik wil hier weg', 'ik word hier boos van' of 'ik word hier verdrietig van'. Het is directe activatie van emotie of weerstand. Meestal proberen we deze gevoelens te vermijden. We ervaren allemaal triggers. We ervaren ze vaak als iets negatiefs. Iets waar we vanaf willen. Een trigger wijst je echter vooral op een gevoeligheid die je hebt. Als je het op die manier bekijkt dan kan een trigger je helpen om jezelf beter te begrijpen en vrijer te worden om te doen wat je wil en te zijn wie je bent, omdat je de triggers niet meer hoeft te vermijden maar ervan kan leren, en ermee om kan gaan op een gezonde manier. Hoe je dat doet, gaan we zien en ervaren in de meditatie van deze week. Dus doe lekker met me mee. Je komt tot de wijsheid hoe om te gaan met die moeilijke situaties die je wegbrengen bij je ware zelf. Je kan deze meditatie het beste zittend of liggend doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/12/202121 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

EP 139 Van Stress Naar Rust Meditatie

De meditatie van deze week is een rustgevende meditatie. We gebruiken hierin een heel krachtige manier van intunen op onszelf en alle delen van onszelf. Deze meditatie is geschikt voor elk moment. Het is een basismeditatie die je vaker zal willen doen, om helemaal tot jezelf te komen en beter te begrijpen wat je stress geeft of onrustig maakt en juist ook wat je altijd al in je hebt om meer tot rust te komen. Het helpt je om de stilte in jezelf en de heerlijke ontspanning te voelen die altijd beschikbaar zijn. Je kan deze meditatie zittend of liggend doen en eventueel, als je dat fijn vindt, kun je hem ook wandelend doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/5/202119 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

EP 138 Fantasie Meditatie

De meditatie van deze week activeert je speelse en creatieve kant. Dit is een kant van ons die we als kind veel meer tot onze beschikking hadden. Het is goed en fijn om deze ook als volwassene vaker toe te laten, daarvan te genieten en te zien wat dat met je doet. In de meditatie begeef je je in een fantasiewereld. Je ontmoet dieren, gidsen en wezens. Een meditatie als deze is niet perse helemaal fantasie. Het is ook een manier om andere dimensies te voelen en ervaren en kan je bijzondere inzichten geven. Je ontvangt in de mediatie bijvoorbeeld een geschenk en een boodschap. Misschien is het vandaag vooral fijn en speels maar wellicht is er ook iets voor je om te ontdekken of in te zien. Stel je open en ontdek wat de meditatie je vandaag brengt. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/28/202121 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

EP 137 Wonder Van Je Leven Meditatie

De meditatie van deze week laat je ervaren wat een wonder je bent, wat een wonder het is dat je leeft, dat je op aarde bent. Je begeeft je in de meditatie in een magische ruimte in jezelf van waaruit je je huidige leven door andere ogen bekijkt. Je ontvangt een boodschap van een bijzonder persoon of spirit guide. En tenslotte tune je in op wat er mogelijk is voor jou in de toekomst. Een heel bijzondere wonder meditatie die je niet snel zult vergeten. En die je veel vaker zal willen doen... Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/21/202120 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

EP 136 Meditatie Bij Schuldgevoel

Deze week een meditatie die je helpt en ondersteunt bij schuldgevoel. We kennen allemaal dat nare gevoel en weten daar niet altijd goed mee om te gaan. Door het proces waar ik je in meeneem in deze meditatie ontdek je hoe je schuldgevoel je wijst op oude patronen die je los kan laten. Als je je op deze manier verhoudt tot dit gevoel zul je het steeds minder ervaren. Want hoewel schuldgevoel je soms kan helpen om het juiste te doen, is het gevoel van schuld daarvoor niet nodig. Het kan ons juist in oude aangeleerde gedragingen vasthouden. Goede keuzes maken, rekening houden met anderen, gezond gedrag vertonen: het kan ook vanuit wijsheid en liefde. Juist dan neem je persoonlijk leiderschap over je leven en laat je je niet beperken door schuld en schaamte. Doe lekker met me mee, ook als je op het moment geen last hebt van dit gevoel, dan kun je de meditatie toepassen op een andere emotie en krijg je tegelijk de les mee die in de meditatie zit verweven. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/14/202119 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

EP 135 Overgave Aan Je Lichaam Meditatie

Sommige meditaties wil je gewoon elke dag doen. Omdat ze je rust geven en laten voelen hoe bevrijdend het is om niet tegen jezelf te vechten. In je lichaam is heel veel wijsheid beschikbaar. Het enige dat je hoeft te doen om deze mee te nemen in je leven is open te staan voor de gevoelens en de energie in je lichaam. In de meditatie van deze week begeleid ik je in dit proces. Dit is een meditatie om je over te geven aan de gevoelens en energie in je lichaam. Een fijn en ontspannend proces waar ik je in begeleid. Je kan deze meditatie zittend of liggend doen. Deze meditatie kun je het beste zittend of liggend doen. PS: Op 15 november start de Coach Jezelf Challenge! Je krijgt o.a. toegang tot: Elke dag audio-begeleiding met bijbehorend werkblad Alle vragen, inzichten en oefeningen De uitgebreide Coach Jezelf Online Training Meld je aan op: https://dolly.nl/coachjezelfchallenge Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
11/7/202117 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

EP 134 Verlangen Meditatie

Dit is een meditatie die ik heel graag en vaak doe. Het is een meditatie die je helpt om contact te maken met je verlangens. Maar dat niet alleen. Door te voelen wat je voelt bij je verlangens en wat je voelt als je eraan denkt hoe het zou zijn als die verlangens vervuld raken, kom je in contact met een energie in je lichaam die heerlijk voelt en ervoor zorgt dat je veel beter leiding kunt geven aan je eigen leven. Je weet beter wat je echt wil en bent meer in contact met dat wat er mogelijk is voor jou. Door dat in het nu alle ruimte te geven, herken je eerder kansen, ga je andere keuzes maken en trek je anderen dingen aan. Dit is haast iets magisch. Je laat je niet leiden door externe omstandigheden maar door wat het leven met jou doet, wat je voelt, waar je naar verlangt. Die verlangens zijn er niet voor niks. Als je die laat samenwerken met het leven doordat je bewust aandacht brengt naar jezelf, je verlangens, naar je gevoelens en daar meer open, bewust en met intentie mee omgaat dan beginnen dingen in elk moment te veranderen. Heerlijk dus en met veel impact. Doe met me mee. Deze meditatie kun je het beste zittend of liggend doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/31/202117 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

EP 133 Rustgevende Meditatie

We weten allemaal hoe het is om druk te zijn, overprikkeld te raken en spanning te voelen van alles dat nog 'moet'. De meditatie van deze week is een heerlijke om helemaal tot rust te komen. Soms is het gewoon nodig om alles helemaal los te laten; het moeten, de buitenwereld, de drukte, en helemaal aan te komen in jezelf. Dat is wat we gaan doen in deze meditatie. Dus vind een fijne positie en doe lekker met me mee. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/17/202115 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

EP 132 Zelfliefde Heelheid Meditatie

De meditatie van deze week is er een die ik zelf graag doe. Het is er een die je helpt om alle delen van jezelf toe te laten en lief te hebben. We zijn geneigd om bepaalde delen van onszelf goed te keuren, bijvoorbeeld het productieve, actieve deel, en sommige delen juist af te keuren, bijvoorbeeld het deel van ons dat moe is of weerstand ervaart. Het verzet tegen die delen van onszelf dient ons niet. Juist daardoor kan de waarheid van onze intuïtie, van ons lichaam en zelfs van onze mentale intelligentie niet volledig doordringen in ons bewustzijn. Onvoorwaardelijke zelfliefde is de basis voor een gezond en gelukkig leven. Deze meditatie helpt je om die zelfliefde te voelen, te ondersteunen en ervan te genieten. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/10/202118 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

EP 131 Perfectie Meditatie

In de meditatie van deze week zie je hoe het is om het streven naar perfectie los te laten. We denken vaak dat we perfect moeten zijn. We straffen onszelf af als we gedrag vertonen dat daar volgens ons niet bij past of als ons lichaam kenmerken vertoont die we zien als imperfect. We plakken het streven naar perfectie ook vaak op ons werk, onze resultaten en onze relaties, op alles waarvan we denken dat we er invloed op hebben. Juist als je de imperfectie omarmt, zal je merken dat dingen perfect worden precies zoals ze zijn. Er is een soort magic die optreedt als we ontspannen, de liefde weer toelaten en de dingen doen die simpelweg goed voelen. Dat is wat we ervaren in de meditatie van deze week. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/3/202117 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

EP 130 Liefde Toelaten Meditatie

Niks mooier dan liefde en het is overal! In deze meditatie laten we de liefde toe. We voelen haar en laten ons hart erdoor openen. Wat een fijne sensaties, wat een bijzonder gevoel. Steeds meer kun je toelaten. Deze meditatie kun je zo lang laten duren als je zelf wil. Het is niet alleen heerlijk om te doen; je oefent jezelf ook nog in het ontvangen en veel meer toelaten van liefde. Misschien van een geliefde, maar misschien ook wel de liefde van een vriend, een situatie, een dier of de universele liefde die overal voelbaar is. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/26/202115 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

EP 129 Meditatie Bij Irritatie

We kennen het allemaal: irritatie of lichte boosheid. Vaak sluit je jezelf dan af. Je sluit je hart. Hierdoor sluit je niet alleen de deur naar de ander maar sluit je je ook af voor veel gevoel in jezelf. In deze meditatie gaan we juist ruimte creëren voor irritatie. Ruimte creëren om te voelen wat er wordt geraakt. Op deze manier maken we contact met de trigger die onder de irritatie aanwezig is. Dit is een interessant proces wat grootse inzichten kan geven. Het helpt je om irritatie en boosheid te gaan zien voor wat ze zijn: tekenen dat er iets in je geraakt en daarmee een kans om dat wat onder de oppervlakte speelt, aan te kijken en zelfs te helen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/19/202120 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

EP 128 Acceptatie Meditatie

In de meditatie van deze week creëren we alle ruimte om helemaal in dit moment te komen. En om te voelen dat je goed bent, precies zoals je nu bent. Je zult merken dat vanuit die ontspanning en het volledig omarmen van wie je nu bent, waar je nu bent en hoe je nu bent, je gaat zien en voelen wat goed is voor jou. En daaruit volgt inzicht in welke verandering en evolutie er mag plaatsvinden in jou en voor jou. Probeer maar! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/12/202120 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

EP 127 Dankbaarheid Meditatie

De meditatie van deze week helpt je om dat wat in je leven is en waar je dankbaar voor bent volledig toe te laten en te koesteren. Dankbaarheid is niet voor niks zo'n groot thema waar je veel over hoort. Het is makkelijk om erover heen te stappen. Maar het doet zoveel als je werkelijk binnen laat komen waar je blij mee bent, waar je dankbaar voor bent, wat belangrijk voor je is in je leven. Dit is niet alleen heel fijn, het doet ook echt iets op celniveau. Mijn intentie voor deze meditatie is dat je dat gaat ervaren en daar steeds meer ruimte voor wil maken. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/5/202120 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

EP 126 Innerlijk Licht En Vrede Meditatie

De meditatie van deze week staat helemaal in het teken van innerlijk licht en vrede. Je laat spanningen, zorgen en afleidingen los en ontdekt wat er echt toe doet voor jou. Dit is een meditatie die je rust geeft, een magisch gevoel oproept én inzicht geeft. Je zal merken dat de meditatie langer nawerkt omdat je je anders voelt en anders kijkt. Een bijzondere meditatie die je veel vaker zal willen doen. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/29/202118 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

EP 125 Magische Visualisatie Meditatie

Gun jezelf een moment om deze meditatie te doen en jezelf onder te dompelen in een geheel andere realiteit. Een wereld vol helder water, stromende energie, luxe vibes en openende natuur. In de meditatie van deze week ontspan je in de energie van een andere wereld om juist helemaal thuis te komen in jezelf. Het is heerlijk en het brengt je wellicht een inzicht om deze vibes nog veel meer en vaker toe te laten in je leven van alledag. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/22/202119 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

EP 124 Innerlijke Tempel van Wijsheid Meditatie

De meditatie van deze week helpt je om beter te luisteren naar je intuïtie. Om je intuïtie te vertrouwen, ook als het niet direct duidelijk is wat de boodschap is die ze voor je heeft. Als je hier gevoelig voor bent of wordt dan zal je zien dat er steeds meer voelbaar en waarneembaar is wat belangrijk voor je is en wat je informatie geeft over wat voor jou wijsheid is. Laat je verwonderen wat zich aan je onthult in jouw Innerlijke Tempel van Wijsheid. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/15/202118 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

EP 123 Bevrijdende Meditatie

De meditatie van deze week is een heerlijke meditatie die je laat ervaren dat meditatie iets is dat heel vrij kan voelen. Soms zien we het als iets wat heel gestructureerd is en waarin we iets 'moeten'. We moeten stil zijn, we moeten gedachtes laten gaan, we moeten ons openen voor onszelf. Meditatie is in essentie: aanwezig zijn. Die aanwezigheid mag mild zijn, zacht, open. Je hoeft niet perse helemaal stil te zitten, stil te zijn, alles te laten gaan. Meditatie kan een heel ontspannen, weldadige ervaring zijn. In deze meditatie besteden we juist daar extra aandacht aan. Dit helpt je niet alleen om een diepere ervaring te krijgen; je krijgt er ook meer zin van om te mediteren en het te doen vanuit een energie van openheid die enorm helpt om ontdekkingen te doen, om heling te ervaren en om elke keer weer dat te ontvangen dat op dat moment de bedoeling doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
8/8/202118 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

EP 122 Aandacht Voor Wat Aandacht Vraagt Meditatie

De meditatie van deze week past perfect bij de Power of Selflove Challenge die vandaag van start gaat. Heerlijk om deze meditatie te doen wanneer je aan de challenge meedoet. Mocht je nog willen deelnemen, dan kun je je nog gratis aanmelden via dolly.nl/selflove. Maar ook als je niet meedoet is dit een heerlijke meditatie om te doen. Het gaat je helpen om contact te leggen met het deel van jou dat om aandacht vraagt, misschien zelfs zonder dat je dat zelf doorhebt. Hoe dat precies werkt ervaar je in de meditatie. Probeer maar! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/1/202118 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

EP 121 Aanwezig Bij Jezelf Meditatie

De meditatie van deze week is een meditatie met veel stilte. Het is een stilte- en rustmeditatie. Hel geschikt om in de ochtend te doen of tussen de bedrijven door als pauze en moment voor jezelf. Om even de buitenwereld en de prikkels van buiten helemaal buiten te laten en tot jezelf te komen. Om je af te stemmen met wat er in jou leeft. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/25/202118 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

EP 120 Ochtend meditatie

De meditatie van deze week is heerlijk om te doen in de ochtend. De ochtend is een perfect moment om te mediteren, omdat je de ruimte, zuurstof en energie die door je lijf stromen mee je dag in kunt nemen. Hierdoor zul je zien dat je weerbaarder bent, je energieker voelt, en vooral ook dat je gedurende de dag bewust blijft van je eigen gevoel. Daarnaast is het een fijne manier om jezelf helemaal wakker te maken en voor te bereiden op de dag die komen gaat. Geniet van deze magische ochtend meditatie! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/18/202117 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

EP 119 Overgave Meditatie

Dit is een heerlijke, diepe meditatie die je gaat helpen om je helemaal over te geven aan de ondersteuning die er altijd voor je is. Dit is iets wat we als mens soms lastig vinden om echt toe te laten; om te zien dat we de controle niet helemaal hoeven vast te houden, maar dat we kunnen ontspannen en vertrouwen. Wat een fijne meditatie en energie om in te zijn en toe te laten in je lichaam. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/11/202118 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

EP 118 Magische Buik Meditatie

De meditatie van deze week is een bijzondere meditatie. Ik wil je nog niet te veel vertellen en een beetje verrassen met deze meditatie. We gaan naar ons lichaam, voelen wat daar leeft. We ontdekken hier emotie en gevoelens die zullen transformeren. Het is een bijzonder proces en we maken gebruik van een bijzondere techniek. Dus laat je lekker verwonderen. Je kan deze meditatie zittend of liggend doen. Laat me je meenemen op een bijzondere reis naar je buik en een schat die we daar gaan vinden. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/4/202121 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

EP 117 Wonder Van Het Leven Meditatie

De meditatie van deze week staat in het teken van het voelen van de magic die jij bent. Het is soms bijna niet voor te stellen hoe bijzonder het is dat je hier bent, dat je op aarde leeft, dat je dit leven hebt. Stel je eens voor dat je veel vaker beseft hoe bijzonder dat is. Dat je vaker momenten hebt dat je verwonderd bent over dat je dit leven hebt gekregen en dat je contact maakt met dat deel van je dat dat ten volle beseft, dat daarvan overstroomt en dat elk moment de magie aan kan zetten in je leven. Dat is waar deze meditatie over gaat. Je kan deze meditatie zittend, liggend of wandelend doen. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/27/202118 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

EP 116 Drijf In Helder Bewustzijn Meditatie

De essentie van meditatie is aanwezig zijn, toelaten en je bewustzijn vergroten. Zo kom je los van de identificatie met je gedachten en voel je steeds meer wat je werkelijk bent: bewustzijn, een ziel in een menselijke ervaring. Dit geeft je ontspanning, brengt rust en zorgt ervoor dat vastgezette energie kan loskomen. In deze meditatie ervaar je dat. Met een heerlijk gevoel van drijven op helder water. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/20/202117 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

EP 115 Schat Met Een Boodschap Meditatie

Soms is het goed om niet na te denken maar je juist te laten verwonderen over een thema, een keuze of een relatie die opkomt wanneer je stil wordt en je ogen sluit. Misschien iets waar je mee worstelt, misschien iets waar je niet eens bewust mee bezig was maar nu wel tot je komt. Dit is een meditatie om je door te laten verwonderen. We dalen af naar een schat die je een waardevolle boodschap zal geven. De schat mag je meenemen, de boodschap in je hart sluiten. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/13/202116 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

EP 114 Zuiverend Licht Meditatie

In deze meditatie gaan we onze energie zuiveren. Eigenlijk is je energie altijd zuiver. Jij bent zuiver bewustzijn. Maar in het leven komen er energieën van anderen binnen, sluit je je af en gaat je energie soms vastzitten. Daardoor ontstaat er wat vertroebeling en disbalans in onze energiehuishouding. Dit kun je merken wanneer je bijvoorbeeld wat geïrriteerd bent zonder reden, je energie niet lekker doorstroomt en je snel moe wordt maar ook doordat je energie heel erg kan pieken en dan weer erg dalen. Deze meditatie helpt je om de natuurlijke regulering van je zenuwstelsel te ondersteunen en je energieveld open en schoon te maken. Het is een heerlijke meditatie waarin we gebruik maken van het zuiverende licht. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
6/6/202115 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

EP 113 Zelfliefde Affirmatie Meditatie

Gedachten over wat er niet goed genoeg is aan jou en je lichaam lijken je te helpen om gezonde acties te ondernemen of een beter persoon te worden. Helaas zijn die gedachten juist dat wat tussen jou en je grootste evolutie instaan. Ontspan in waar je bent, waar je staat en hoe je eruit ziet en een ruimte vol wijsheid komt tot je. Niet in de vorm van gedachten maar als een natuurlijke leiding vanuit liefde. Je hoeft niet meer te vechten tegen jezelf. Je werkt samen met de oneindige wijsheid die er altijd voor je is. In de meditatie van deze week ontdek je hoe. Met behulp van prachtige affirmaties kom je tot jezelf. Je voelt de liefde stromen en je herinnert je de grootste waarheid: 'ik ben precies wie en waar ik moet zijn'. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/30/202118 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

EP 112 Spirit Animal Meditatie

In deze bijzondere meditatie maak je contact met je spirit animal. Misschien heb je daar weleens van gehoord. 'Spirit animal' is een term die komt uit spirituele en sjamanistische tradities die contact leggen met dieren die ze ontmoeten in meditaties, trancereizen, visualisatie. In deze moderne tijd maken we hier ook nog contact mee omdat we intuïtief weten dat deze dieren ons veel te vertellen hebben. Je kan dit doen uit nieuwsgierigheid om eens te kijken wat het je doet, wat het je zegt en brengt. Je zal ook merken dat het niet zomaar je fantasie is die aan het werk gaat, tenminste als je op een wat diepere laag bewust bent, bij je onderbewuste. Daar begeleid ik je mee in deze meditatie. Je laat lekker je gedachten los, komt steeds in diepere staat van connectie met jezelf. In die stilte, in die ruimte kun je contact maken met je onderbewuste, met beelden, gevoelens, boodschappen die zich daar, als vanzelf, aan je laten zien. Je hebt niet 1 statisch spirit animal. Je kan deze meditatie meerdere keren doen en dan kan hetzelfde maar ook een ander dier zich aan je laten zien en je een boodschap geven. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/23/202118 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

EP 111 Sensitiviteit Omarmen Meditatie

We hebben allemaal een bepaalde mate van gevoeligheid die we niet altijd volledig omarmen. We leven in een wereld die ons leert onze gevoeligheid te negeren, onderdrukken of zelfs om te verharden. Om te functioneren op de manier waarop de wereld van ons vraagt. Meditatie is een heel goede manier om je steeds meer te verbinden met je eigen energie, te voelen wat je voelt, te ontspannen in wat er in je leeft. Deze meditatie heb ik speciaal opgenomen om de gevoeligheid in je te omarmen, te ervaren hoe het is als je dat doet en hoeveel kracht dat je juist zal geven. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/16/202120 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

EP 110 Water Meditatie

De meditatie van deze week is een heel bijzondere. Ik zal er niet te veel over vertellen zodat je het gewoon lekker kan ervaren. Het is een hele reis waar we doorheen gaan. Een cyclus met een full circle einde. De effecten zijn een diep bewustzijn van wat er in je leeft en een shift van je energie die magisch aanvoelt. Probeer maar... Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/9/202121 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

EP 109 Meditatie Bij Angst

De meditatie van deze week helpt je als je angst of zorgen ervaart. De neiging die we dan vaak hebben, is om weg te gaan bij de gevoelens die daarbij horen in ons lichaam. Hiermee versterk je de angst vaak juist omdat je jezelf als het ware het signaal geeft dat je er niet bij kan of wil zijn. Het is verstandig om een moment te nemen om contact met je lichaam te maken. Laat de fysieke sensaties er zijn. Misschien komen er herinneringen op waardoor je iets beter begrijpt waarom je nu getriggerd bent. Of emoties die nu de ruimte krijgen en kunnen ontladen. Dit is echter niet nodig. Simpelweg contact leggen met je lichaam brengt een ware transformatie op gang. Je lichaam weet de weg. Ervaar het in deze meditatie. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/2/202122 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

EP 108 Hartchakra Meditatie

In de meditatie van deze week ervaar je hoe je je hartchakra kan openen. De chakra's zijn energiecentra in je lichaam. In het dagelijks leven bouwen we vaak spanning op en sluiten we zo'n centrum. Het openen kan je energie door laten stromen, helende effecten hebben en je vitaliteit ten goede komen. Het gebied van je hart wordt veel in verband gebracht met liefde, connectie en voelen. Als we onszelf willen beschermen tegen pijn zijn we vaak geneigd om ons hartgebied te sluiten. Het is geen goed idee om dat direct open te willen breken. Het is een zorgzaam, liefdevol proces. Een mooie gezonde, liefdevolle manier om dit te doen ontdek je in deze meditatie. Deze meditatie kun je zittend doen en is ook heel fijn om liggend te doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/25/202119 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

EP 107 Liefde Voor Je Lichaam Meditatie

Een van de dingen waar we als mens het meest mee worstelen, is de manier waarop we naar ons eigen lichaam kijken. In een cultuur waarin er zoveel nadruk ligt op perfectie en zoveel meningen zijn over wat normaal en goed is, kan het soms lastig zijn om onvoorwaardelijk van jezelf en je lichaam te houden. Meditatie kan je helpen om een gezonde relatie te ontwikkelen en/of te herstellen met je lichaam. Ook als je tevreden bent met je lichaam en hoe je eruit ziet is dit een heerlijke meditatie om je lichaam datgeen te geven wat hij zo verdient: Liefde, aandacht en dankbaarheid. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/18/202117 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

EP 106 Verborgen Kracht Meditatie

In de meditatie van deze week begeleid ik je op een bijzondere manier naar een kracht in jou die veel te weinig aandacht krijgt. Een kracht in jou die je over het hoofd ziet. Hij zit verborgen in je onderbewuste en daar is een reden voor. In de meditatie ontdek je hoe je dit onzichtbare weer bewust maakt. Je hoeft er niet over na te denken. Je gaat het vanzelf ervaren in de meditatie. Helend, bijzonder en bevrijdend! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/11/202117 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Ep 105 Ontspannen En Vertrouwen Meditatie

Deze week een meditatie om helemaal tot jezelf te komen en te voelen dat juist vanuit die ontspanning de mooiste dingen zullen ontstaan. Hoe meer je vanuit spanning probeert ergens te komen hoe minder je zal genieten en ook hoe minder groots je successen zullen zijn. Het is de paradox van het leven: hoe meer je iets wil vanuit spanning hoe minder je het krijgt en hoe meer je vertrouwt hoe grootser en mooier alles wordt. Deze meditatie gaat je helpen om deze waarheid te voelen in je lichaam zodat je er steeds meer op kan vertrouwen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
4/4/202116 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

EP 104 Lente Magie Meditatie

In de meditatie van deze week kom je helemaal tot jezelf. Je ervaart hoe de potentie in jezelf wordt wakker gekust door je eigen aanwezigheid. Zo passend bij deze tijd, het begin van de lente. De knoppen, de groene blaadjes, het opgewonden gekwetter van vogels; het leven in de natuur dat haar weg weer vindt naar het licht. We maken in de meditatie ruimte voor de aanwezigheid en ervaren daarin wat er in ons en door ons wil ontstaan in onszelf en in de wereld. Het is een magische space en daar gaan we samen lekker in vandaag. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/28/202119 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

EP 103 Relax Meditatie

Meditaties brengen rust maar deze is helemaal gemaakt om bij te relaxen. Heerlijk wegzakken op je bank of bed, even je ogen dicht en helemaal ontspannen. Zet eventueel een rustig muziekje aan, pak een deken of dekbed erbij en voel hoe je wordt gedragen, hoe je lichaam zwaar wordt, hoe je geniet van een heerlijke staat van diepe relaxedheid. Dit is zo'n meditatie die je elke dag wel wil doen. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/21/202116 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

EP 102 Meditatie Voor Tijdens Je Dag

Ik mediteer zelf elke ochtend en probeer ook altijd een meditatie te doen tussen de bedrijven door. Weer even helemaal in contact met mezelf, de energie van buiten, de indrukken en prikkels helemaal loslaten. De meditatie van deze week heb ik speciaal hiervoor opgenomen: om tot jezelf te komen tijdens de dag. Als je overprikkeld bent maar ook als je rust ervaart of iets leuks hebt meegemaakt en de gevoelens helemaal wil voelen en toelaten. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/14/202112 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

EP 101 Rustgevende Meditatie

Zoals je jezelf een massage of een moment op de bank met een boek cadeau kan doen, zo is deze meditatie een rustgevend cadeau voor jezelf. Een moment om jezelf alle aandacht te geven en om spanningen los te laten, stress te verzachten en onrust te kalmeren. Niet door je gevoelens of spanning te negeren of verdoven maar door erbij aanwezig te zijn, te ademen en te ontdekken dat echte rust komt wanneer je aanwezig bent bij wat je eigenlijk niet wil voelen. Deze meditatie helpt je ook om juist extra te genieten van de rust die je al voelt en deze alle ruimte te geven. Echt een meditatie om vaker te doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/7/202116 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

EP 100 Mijn Favoriete Ochtendmeditatie

Wow. De 100ste meditatie in de Magische Momenten Podcast! Al 100 weken publiceer ik ELKE week een nieuwe meditatie in deze podcast. Ik ben blij en trots. Trots op de ripple, blij met alle mooie reacties die ik dagelijks mag ontvangen. En ik kijk ernaar uit nog heel veel meditaties met je te delen. Wil delen in de feestvreugde, me bedanken, supporten, de ripple verder brengen? Heel erg graag! Maak een foto van jezelf terwijl je mediteert, screenshot je scherm, deel de meditatie. Wat je maar wil en tag mij! Om dit bijzondere moment extra feestelijk te maken geef ik je een bijzonder cadeau. Ik vertel je er meer over in de meditatie. De link naar dit cadeau is: www.dolly.nl/activator. Maar er is natuurlijk ook de meditatie van vandaag en die is zowel heel simpel als heerlijk. Het is mijn favoriete manier om de dag te starten. Na deze meditatie doe ik vaak het ritueel dat ik nu weggeef. Ga maar luisteren, en geniet ervan! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/28/202120 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

EP 99 Wild Woud Meditatie

Ben je klaar voor een magische reis naar een bijzondere dimensie? De meditatie van deze week brengt je via je lichaam en ziel op een prachtige plek. Zinnenprikkelende bloemen, wijze oerbomen, prachtig gekleurde vlinders dansend in de lucht. Via een open plek in het wilde woud kom je op een donkere plek waar alleen vuurvliegjes je leiden. Het is zo mooi en fijn. En het gaat je heel veel laten zien en voelen dat je weer mee kan nemen in je dag, je week, je leven. Geniet ervan... Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/21/202119 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

EP 98 Bewuste Ademhaling Meditatie

In het dagelijkse leven kun je onbewust spanningen opbouwen in je lichaam. Vaak gaan die gepaard met een oppervlakkigere ademhaling. Ook als je emoties (onbewust) onderdrukt, kan je ademhaling minder diep en minder vrij worden. In deze meditatie oefen je met bewuste ademhaling. We ademen bewust naar de buik, dan nog wat verder terwijl we mild onze borst openen en tenslotte ontspannen uit. De gehele ademhaling gaat door de mond en zonder pauze. Deze cyclische ademhaling heeft een regulerend effect op je autonome zenuwstelsel, brengt ruimte in je lichaam voor vastzittende spanningen en emoties zodat deze kunnen ontladen en brengt meer zuurstof in je bloed. Tintelingen kunnen optreden, dit is normaal. Het kan oncomfortabel zijn maar ook heel bevrijdend. Natuurlijk mag je altijd stoppen en overgaan op een normale ademhaling als dat op enig moment beter voelt maar het mag best een beetje oncomfortabel zijn. Je zal merken dat je na afloop beloond wordt door meer energie en een bevrijd gevoel. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
2/14/202117 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

EP 97 De Bloem Meditatie

Deze meditatie is diep en magisch en toch heel toegankelijk. Je kan deze meditatie doen als je moe bent en meer energie wil laten stromen maar ook wanneer je in bed ligt en heerlijk wil slapen. Ik zal niet te veel vertellen over wat we gaan doen. De wens waarmee je gaat mediteren en je innerlijke wijsheid kleuren deze meditatie tot precies dat wat jij nodig hebt. Ontdek het in meditatie 'De Bloem'. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
2/7/202116 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

EP 96 Affirmatie Meditatie

In de meditatie van deze week ontdek je dat je je energie kan shiften, dat je zelf je gevoel kan beïnvloeden. Ook in meditatie kun je de kracht van het richten van je eigen aandacht ervaren. In deze meditatie doen we dat met behulp van affirmaties. We werken op een iets andere manier met affirmaties dan je misschien kent. Probeer het uit en laat je verrassen door de kracht van de woorden. Ik begeleid je. Het is sowieso een goede manier om volledig tot rust te komen en om te voelen wat werkelijk van belang is voor jou. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/31/202115 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

EP 95 Advies Van Je Hoogste Zelf

Wat gebeurt er als je stil wordt, contact maakt met je ziel en boodschappen ontvangt van de versie van jou die zijn of hare volle potentieel heeft geleefd en dromen heeft gerealiseerd? In deze meditatie ervaar je dit in een bijzondere ontmoeting met jouw Hoogste Zelf. Het is een spirituele en tegelijk aardse meditatie. Een ervaring die je niet snel zal vergeten. Ga ervoor zitten of liggen, sluit je ogen en laat je meenemen in dit bijzondere magische moment. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
1/24/202121 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

EP 94 Diepe Stilte Meditatie

Stilte kan zo heerlijk, rustgevend en voedend zijn. Toch hebben we een beetje een dubbele relatie met stilte. Ons ongemak met stilte heeft te maken met de angst voor achteruitgang, met de gevoelens in ons lichaam die we vermijden en met de angst voor ons lichaam en de dood. Als je je eenmaal overgeeft aan de stilte dan voel je hoe nodig het is en hoe fijn en bevrijdend. In de meditatie van deze week ervaar je de stilte, hoe deze voor je is en wat voor effecten ze heeft. Je komt aan op een heel bijzondere plek, maakt contact met de energie van de aarde en ontdekt een plek in jezelf waar je vaker zult willen vertoeven. Dit is een meditatie om vaker te doen en van te genieten. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
1/17/202120 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

EP 93 Vertrouwen Meditatie

In de meditatie van deze week ontdek je hoe je in een staat van diep vertrouwen komt. Vertrouwen voelt goed, helder en gezond. We willen allemaal vanuit vertrouwen en ontspanning werken en leven. We gaan hier alleen niet altijd op de beste manier naar op zoek. In plaats van toe te laten en te helen, zoeken we afleiding of gaan we juist veel denken. Angsten ontstaan vaak juist doordat we proberen controle uit te oefenen op dingen waar we geen of nauwelijks invloed op hebben. We raken verdwaald in onze neurotische gedachten en proberen daar dan weer aan te ontsnappen met afleiding. Vertrouwen ervaar je wanneer je je verzet opgeeft en juist toelaat wat je ervaart in het moment. In deze meditatie ontdek je wat er gebeurt als je je overgeeft aan wat er in je leeft en je de helende en regulerende werking van je zenuwstelsel haar werk laat doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/10/202120 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

EP 92 Groot Verlangen Nieuwjaarsmeditatie

Een nieuwjaarsmeditatie! Een geweldig mooie die je gaat helpen om echt te voelen wat je wil, waar je naar verlangt en welke intentie daarbij hoort. Je kan deze meditatie gebruiken op elk moment dat voelt als een nieuw begin en waarop je wil intunen op je verlangens in plaats van doelen of voornemens te formuleren vanuit je hoofd of enthousiasme. De beste, meest kloppende stappen komen voort uit ontspanning, intuïtie en een 'staat van zijn', niet uit een oordeel over jezelf, een verslaving aan erkenning of het pushen van jezelf. Hmm revolutionair als je hiernaar gaat leven. Deze meditatie is het ritueel dat hierbij past. Geniet ervan. En: een gelukkig en liefdevol nieuw begin! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/3/202121 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Ep 91 Oud En Nieuw Dankbaarheid Meditatie

Wanneer een cyclus ten einde komt en een nieuwe begint, is het fijn om te zien waar je staat en waar je heen wil. De neiging die we soms hebben, is om te kijken wat beter kan. De energie die dan ontstaat, is er vaak een van oordeel en schaarste. In deze meditatie ga je juist voelen waar je dankbaar voor bent en dat gevoel bewust alle ruimte geven. Uiteraard is er ook alle ruimte voor andere gevoelens maar tegelijk blijf je open voor het heldere licht van de zegeningen, dankbaarheid en liefde. Hierdoor ontstaat een alchemistisch proces dat je hele kijk op het verleden en ook zeker op de toekomst, in een ander licht zal stellen. Een heerlijke meditatie om nu te doen, aan het eind van een veelbewogen jaar, of aan het begin van het nieuwe jaar. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
12/27/202024 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

EP 90 Midwinter Meditatie

De meditatie van deze week staat in het teken van midwinter. Vanaf 21 december worden de nachten weer wat korter en de dagen langer. De zon en het licht keert langzaam terug. Het is een dag met vele tradities en rituelen zoals het branden van hout, het branden van kaarsen, stilstaan bij de afgelopen 6 maanden, maar ook reflectie. Tijdens deze meditatie gaan we stilstaan bij dit bijzondere moment van het jaar. We kijken daarbij naar vier thema’s die hier perfect bij passen: Reflectie, vrede, wedergeboorte en overgave. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/20/202014 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

EP 89 Diepe Reis In Jezelf Meditatie

Ik heb een heerlijke en bijzondere meditatie voor je opgenomen. Deze meditatie geeft je diep inzicht over waar je staat, wat je nodig hebt en wat wijsheid is voor jou nu in je leven. Je ontvangt de wijsheid van jezelf en van een wijze in jezelf, in een innerlijke wereld waar ik je naartoe begeleid. Eigenlijk moet ik er niet te veel over zeggen, dit is echt iets om te ervaren. Ik raad je zeker aan om deze meditatie vaker te doen. Elke keer zal een unieke uitwerking hebben. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/13/202025 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

EP 88 Geleide Slaapmeditatie

In deze geleide slaapmeditatie begeleid ik je bij het in slaap vallen. Een bewuste intentie om de dag los te laten gecombineerd met een techniek waarmee je je lichaam diep ontspant en overgeeft aan de ondersteuning van je bed, zorgt voor een heerlijk overgang van dag naar nacht. Voel hoe heerlijk je ligt, hoe je warm, ontspannen in een diepe slaap valt. Drijf in een veld van wolkjes de nacht in zodat je morgen weer helemaal helder en energie een nieuwe dag in kan gaan. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/6/202010 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Ep 87 Ontspannende Meditatie

Deze week heb ik een meditatie voor je gemaakt die je helpt om te ontspannen. Ontspanning hebben we allemaal nodig. Ons lichaam vraagt erom. Maar het kan best lastig zijn om te doen. Deze meditatie helpt je er echt bij. Het is een heel mooie en krachtige meditatie waarbij je ook echt luistert naar je lichaam. De wijsheid van je lichaam is eindeloos. Ontdek het in deze meditatie. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/29/202015 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

EP 86 Energetische Bodyscan

Jaa eindelijk een heel uitgebreide body scan in de Magische Momenten Podcast. Een energetische bodyscan. Heerlijk! Ik had deze al een tijdje op mijn lijstje staan en toen laatst iemand me erom vroeg op Instagram leek het het perfecte moment. Ook omdat de Intuïtie Challenge morgen begint en daarin mag deze meditatie niet ontbreken. In de body scan maak je contact met je lichaam, neem je de energie en subtiele sensaties waar en maak je hier extra ruimte voor. Dit is een basis voor echt ontspanning, het perfecte begin van de dag maar ook heerlijk om 's avonds te doen na een volle dag. Je komt helemaal tot jezelf en legt contact met de wijsheid in je lichaam; een van de belangrijkste dingen om te doen als je in contact wil komen met je intuïtie. Een extra lange meditatie deze keer. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
11/22/202025 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

EP 85 Intuitie Meditatie

De meditatie van deze week is een meditatie die je kan gebruiken als voorbereiding op de Intuïtie Challenge. In de meditatie ontdek je een manier om je te verbinden met je innerlijke wijsheid via een heel bijzondere techniek. Deze ervaring is prachtig en opent je voor de energie waarmee we gaan werken in de challenge. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan op www.dolly.nl/challenge. Het is gratis. Het is een vijfdaagse en we beginnen op 23 november. Leuk als je meedoet! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
11/15/202016 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

EP 84 Loslaten En Vertrouwen Meditatie

De meditatie van deze week helpt je wanneer je stress hebt van iets dat je moeilijk los kan laten. Je kent vast die situaties wel dat je iets zo belangrijk vindt dat je er stress van krijgt. Dat kunnen vervelende dingen zijn maar ook dingen die je eigenlijk heel leuk vindt en die je zo belangrijk maakt dat je er stress van krijgt. Je weet dan dat je de controledrang een beetje los zou moeten laten. Maar dat is moeilijk als het zo belangrijk of zo spannend voelt. Wanneer je probeert dit gewoon van je af te zetten, merk je dat de spanning onderhuids aanwezig blijft. Uitstelgedrag en nog meer stress zijn dan vaak het resultaat. In deze meditatie ontdek je een heel fijne manier om hiermee om te gaan. Probeer maar. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
11/8/202017 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

EP 83 Keelchakra Meditatie

Hoe heerlijk is het om de spanning in je keelchakra los te laten, om je vrij te voelen om jezelf tot expressie te brengen en alle ballast die je ongemerkt vasthoudt te ontladen. Dat ervaar je in deze meditatie. We hebben allemaal een bepaalde mate van spanning in onze keel. Soms omdat we onze echte mening inslikken, soms omdat emoties als een 'prop' in je keel blijven zitten. In deze nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast ervaar je hoe het is om dit vrijer te maken. We maken gebruik van heerlijke technieken die heel veel kunnen doen. Doe deze meditatie voor je gaat schrijven, voor je een gesprek ingaat waarin je meer van jezelf wil laten zien of gewoon regelmatig omdat het zo fijn, bevrijdend en gezond is om te doen. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/1/202021 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

EP 82 Innerlijk Kind Meditatie

Deze meditatie wilde ik al een tijdje opnemen. Het is zo'n bijzondere manier van naar jezelf, je patronen, emoties en oude pijn kijken. Deze meditatie heeft de potentie om je te bevrijden van spanningen die samen hangen met oude patronen die je maar niet los kan laten. We zijn liever niet zo kwetsbaar maar het is juist ook heel krachtig. Wanneer je je innerlijke kind ontmoet en hiermee in gesprek gaat, kun je op een geheel nieuwe manier voor jezelf zorgen. Je doorziet waar je jezelf saboteert én waarom je dit doet: er zit een boodschap in verscholen en die wil zich graag aan jou laten zien. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/25/202017 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

EP 81 Inspiratie Meditiatie

Deze week heb ik een hele fijne meditatie voor je die je gaat helpen om vol inspiratie te werken. Ontspannen is hierbij het sleutelwoord. De beste ideeën komen vaak op de momenten dat je je niet identificeert met je gedachten, dat je je niet helemaal focust op iets maar juist die momenten dat er alle ruimte is bijvoorbeeld als je fietst, onder de douche staat of door het bos loopt. In deze meditatie creëren we eenzelfde soort ruimte. Je gaat niet op zoek naar inspiratie, maar je komt in een staat van openheid waardoor de inspiratie veel makkelijker tot je komt en je van daaruit kunt werken. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/18/202016 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

EP 80 Rustgevende Meditatie

We kennen allemaal momenten dat we ons even minder goed voelen. Misschien een beetje angstig, zorgelijk of down. Op zo'n moment voelen we vaak de neiging om weg te gaan bij onze gevoelens, ze te negeren of zelfs te verdoven of onderdrukken. In deze meditatie ervaar je hoe helend en bevrijdend het is om juist aanwezig te zijn bij jezelf. Op het eind van de meditatie maken we gebruik van een heel effectieve techniek om energie en vastgezette spanning of emotie te ontladen. Heerlijk, bevrijdend en helend. Ervaar het in alweer de 80ste meditatie in de Magische Momenten Podcast. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/11/202016 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

EP 79 Magische Potentie Meditatie

Stel je voor dat je voelde hoe eindeloos veel magische potentie er is in jou en je leven. Dat geeft een bijzonder en openend effect. Dat creëert ruimte en magie in je leven. Veel spanning en stress komen juist voort uit de illusie dat we alles moeten sturen en controleren. In deze meditatie tune je in op de eindeloze potentie én leer je te ontspannen in het 'niet weten' en het onbekende. Dat is een transformatie! Ontdek het in de meditatie van deze week. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/4/202015 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

EP 78 Omgaan Met Negatieve Energie Van Anderen Meditatie

Wat te doen als iemand een heel heftige, zware of negatieve energie heeft en je hier veel last van hebt? In deze meditatie ontdek je hoe je die energie los kan laten en weer helemaal terug kan komen bij jezelf. Ook maak je je eigen energieveld weer zuiver. Deze meditatie maakte ik op verzoek van Lieke die me via Instagram vroeg een meditatie te maken rond dit thema. Aan het eind van de meditatie geef ik je tips die je kan gebruiken op het moment dat je nog in contact bent met de ander. Geniet van deze meditatie en laat me weten wat het voor je doet! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/27/202018 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ep 77 Meditatie Bij Burn-out

Alle meditaties in de Magische Momenten Podcast kunnen je helpen bij stress en burn-outklachten. Maar deze week heb ik een meditatie voor je opgenomen speciaal met dit doel. Wanneer je herstelt van een burn-out of veel stress hebt, kan deze meditatie je helpen om op een goede en effectieve manier om te gaan met de opgebouwde spanning in je lichaam. We maken gebruik van een speciale techniek waarbij je je ogen nog even openhoudt en die je helpt om de veiligheid en rust in je lichaam te vergroten. Vervolgens creëren we ruimte voor heling en ontlading van spanning. Het herstellen van het contact met je lichaam zoals we dat doen in deze meditatie, is het meest helende dat je kan doen. Geniet van deze meditatie en deel hem gerust met mensen die er ook baat bij kunnen hebben. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/20/202020 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

EP 76 Omgaan Met Triggers Meditatie

Deze week een meditatie op verzoek van Lisa, ingediend via Instagram. Je kent het wel; van die gevoelens waar je helemaal geen zin in hebt. Bijvoorbeeld boosheid, jaloezie of ongeduld. Je wil ze verbloemen, ervan af, je vindt ze niet ok. Maar denk je dat je die gevoelens had zonder reden? Nee, ze zijn er om je te helpen. In deze meditatie ontdek je hoe je om kan gaan met deze triggers en ongewenste gevoelens. Het hoeft niet zwaar en moeilijk te zijn. Het is een kwestie van ontspannen en toelaten. Je lichaam weet de weg. Ervaar het in de meditatie. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
9/13/202016 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

EP 75 Heerlijke Gevoelens Meditatie

Soms wil je gewoon even helemaal tot rust komen en heerlijke gevoelens toelaten in je lichaam. Deze meditatie doet precies dat. Je maakt gebruik van de wijsheid van je lichaam en vaart mee op de sensaties die er al zijn. Met een fijne ademhalingstechniek geef je alle ruimte aan rust en heerlijkheid. Deze meditatie brengt je zenuwstelsel tot rust, je helderheid neemt toe, je stress en zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
9/6/202015 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

EP 74 Contact Met Je Ziel Meditatie

De meditatie van deze week is magisch en spiritueel. In een heerlijke diepe reis ontdek je hoe je je verbindt met je ziel en wat deze voor boodschap voor je heeft. Geniet van de zuiverende werking op je energie en voel hoe je gevuld raakt met vertrouwen en intuïtieve wijsheid. Geniet van dit magisch mooie moment. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/30/202016 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

EP 73 Meditatie Bij Pijn

De meditatie van deze week heb ik gemaakt op verzoek van Bettie. Laatst vroeg ik daar om verzoekjes en dit thema en zij vroeg om een meditatie om lichamelijke pijn (hoofdpijn) te verzachten. Ik vond dit een heel mooie omdat we allemaal weleens pijn hebben en er een heel mooie en helende manier is om hiermee om te gaan. Je kan deze meditatie ook doen als je geen pijn hebt dan 'werk' je met een deel in je lichaam dat aandacht vraagt. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
8/23/202017 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

EP 72 Van Weerstand Naar Groei Meditatie

Als je groeit en buiten je comfort zone gaat dan kom je weerstand tegen. Weerstand is dan ook niet iets om van te balen en te zien als falen maar een blessing omdat het je laat zien dat je voortuitgang boekt en dat er een nieuw level van voelen en leven op je wacht. De meditatie van deze week helpt je om deze kennis te integreren door de weerstand op een transformerende manier te benaderen. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/16/202017 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

EP 71 Rustgevende Meditatie

Als je je niet zo lekker voelt is de verleiding groot om naar een zak chips of stuk chocolade te grijpen, afleiding te zoeken of het af te reageren op anderen. Een heel gezonde en uiteindelijk ook veel fijnere manier om hiermee om te gaan, is het opzoeken van de oorzaak van je gevoel en dat is bijna altijd juist het negeren van gevoelens. In de nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast vind je de rust weer terug, juist door de spanning op te zoeken. Wat een bevrijding. Een transformerende meditatie! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
8/9/202015 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

EP 70 Boodschappen Van Je Lichaam Meditatie

We hebben allemaal wel eens gevoelens in ons lichaam waarvan we weten dat ze ons iets willen zeggen. Maar het is niet altijd duidelijk wat de boodschap is. In deze nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast ontdek je de boodschappen van je lichaam. Doe deze meditatie regelmatig en je zal steeds meer in contact staan met je lichaam en haar wijze boodschappen. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/2/202011 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Ep 69 Meditatie Voor Als Je Helemaal Vast Zit

Deze keer een bijzondere meditatie die ik eigenlijk speciaal opnemen voor de deelnemers aan mijn programma The Feminine Creator maar ik vind hem te mooi en waardevol om niet ook in De Magische Momenten Podcast te delen. Deze meditatie helpt je uit de vreselijke frustratie die je kan voelen als je helemaal vastzit. Je wil iets afmaken en het lukt niet bijvoorbeeld. Of je hebt een deadline en je voelt heel veel weerstand. Als je jezelf dan gaat pushen en blijft proberen, wordt het soms steeds erger tot je je helemaal naar voelt. Voor zo''n moment is deze meditatie maar in elk moment zal hij je veel inzicht en een heerlijk gevoel geven. Probeer maar. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/26/202014 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

EP 68 Verborgen Verlangens Meditatie

Vandaag heb ik een meditatie voor je die een geweldig gevoel oproept in je lichaam en die transformatie mogelijk maakt in de energie die je voelt in je lichaam én die je uitstraalt. We gaan experimenteren met verlangen. Maar niet zomaar een verlangen, nee we gaan kijken wat er gebeurt als je een donker verlangen toelaat in je lichaam. Ik bedoel hiermee een verlangen dat je misschien niet netjes, realistisch of goed vindt van jezelf. Juist deze onderdrukte of genegeerde verlangens kunnen onze levensenergie blokkeren. Doe deze meditatie en merk hoeveel leven en energie er vrij komt in jezelf als je jezelf toestaat deze verlangens ook alle ruimte en aandacht te geven. Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
7/19/202017 minutes
Episode Artwork

EP 67 Sensuele Meditatie

Deze week heb ik een sensuele meditatie voor je opgenomen. Het is een heerlijke milde openende meditatie geworden waarin je je opent voor de sensaties in je buik en onderbuik. In de meditatie ontdek je hoe fijn het is om hierbij aanwezig te zijn, hier meer ruimte voor te creëren maar ook hoe helend dit is en hoe je energie hierdoor in je hele lichaam sterker gaat doorstromen. Geniet van deze heerlijke meditatie! Meer inspiratie? Volg dolly.nl op Instagram: www.instagram.com/dolly.nl/
7/12/202017 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

EP 66 Ontspanningsmeditatie

Ontspannen; het is zo belangrijk en zo fijn. Maar soms is het toch lastig om echt tot diepe ontspanning te komen in onze drukke levens. Deze meditatie is de manier om toch in die lekkere en gezonde staat te komen. Ik begeleid je naar jezelf, je lichaam. Je bent helemaal aanwezig bij jezelf en voelt je steeds meer ontspannen. We sluiten de meditatie af met een heerlijk magisch bad. Heerlijk en heilzaam. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/5/202015 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

EP 65 Intuïtie Meditatie

In de meditatie van deze week gaan we ervaren hoe bijzonder veel wijsheid er in jezelf beschikbaar is, ook als het gaat om keuzes in je dagelijkse leven. In de meditatie maak je contact met dat deel van jezelf waar de diepere wijsheid en intuïtie huizen. In deze meditatie ontdek je hoe je contact maakt met die wijsheid en deze in kan zetten om keuzes te maken en inzicht te krijgen in ingewikkelde of juist heel leuke situaties in je leven. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/28/202014 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

EP 64 Moeiteloze Groei Meditatie

Groei kan plaatsvinden door hard te werken maar je kan ook enorm groeien door juist dat wat al werkt of dat waar je al veel energie van krijgt meer ruimte te geven. Dat is niet alleen super effectief maar ook nog eens heel fijn. Zo wordt groeien makkelijk en kun je het altijd doen. Het is meebewegen op wat werkt en goed voelt. Deze meditatie ondersteunt je in dit proces en is heerlijk om te doen. De inzichten die je krijgt tijdens de meditatie kun je na afloop in je dagboek opschrijven. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/21/202013 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

EP 63 Stilte Meditatie

Kun je volledig tot stilte komen en ook de stilstand omarmen? Even helemaal niks doen en helemaal niet met anderen bezig zijn kan een trigger zijn. Het kan datgene zijn dat je weg houdt bij een diepe laag van stilte en aanwezigheid in jezelf. In deze meditatie zoeken we die diepte op. Je geeft jezelf het cadeau van niks hoeven, van stilte en van stilte. Dit zou zomaar een grote shift voor je in gang kunnen zetten. Probeer maar. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/14/202015 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

EP 62 Van Chaos Naar Helderheid Meditatie

In intense tijden waar veel emoties spelen en je veel prikkels te verwerken krijgt, is het belangrijk om regelmatig terug te keren naar jezelf. In deze meditatie begeleid ik je naar je lichaam en je gevoelens zodat je die toe kan laten en op een gezonde en bevrijdende manier kan loslaten. Er komt helderheid en ontspanning in je lichaam. We sluiten af met een prachtige visualisatie waardoor je extra helderheid en connectie zal ervaren. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/7/202019 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

EP 61 Eigenwaarde Meditatie

Dit is zo'n meditatie die je elke ochtend wel zou willen doen. Ontspannen en voelen dat je goed genoeg bent, dat je van waarde bent, wat je ook doet, hoe productief je ook bent, hoeveel je ook verdient. Als je hierin kan ontspannen dan gun je jezelf geluk en gezondheid. En juist daaruit vloeit alles voort dat je te bieden hebt. Doe deze meditatie en voel hoe ze werkt als een warme deken én hoe ze tegelijk energie opwekt. Energie van de beste soort. Geniet ervan en laat me weten wat deze meditatie voor je doet. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/31/202016 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

EP 60 Luister Naar Je Lichaam Meditatie

Je lichaam spreekt continu tot je. Maar luister je wel? Het is heerlijk om vlinders van verliefdheid te voelen of energie die lekker stroomt. Maar wat als je een drukkend gevoel voelt op je slapen? Of een oude pijn diep in je buik? In deze meditatie ervaar je dat het niet zwaar en naar hoeft te zijn maar dat het juist bevrijdend en fijn is om je lichaam de aandacht te geven die ze je vraagt. Wat een opluchting. En wat valt het mee. Juist door op deze speciale manier aanwezig te zijn bij jezelf kom je verder in het leven. Niet door altijd door te gaan en je belangrijkste 'bezit' te negeren. Ervaar het in deze meditatie! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/24/202013 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

EP 59 Manifesteer Meditatie

Jaa, een Manifestatie Meditatie, daar had ik zin in en het is een heerlijke meditatie geworden die je helemaal warm zal maken van verlangen, overvloed en vertrouwen. In de meditatie roep je je grootste verlangens op, voel je hoe het is als ze vervuld worden en ontdek je hoe je jezelf tegenhoudt om je verlangen te manifesteren. Probeer het uit en laat me weten hoe je je voelt na afloop! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/17/202017 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

EP 58 Ademhaling Meditatie

Je ademhaling geeft je zuurstof, energie en leven. In deze meditatie maak je heel bewust contact met je ademhaling. Hierdoor komt er ruimte om te ontdekken hoeveel wijsheid ze bezit en hoe ze de ingang is tot ontvangen en loslaten. Allow and release. Ademhaling is een sacred tool. We hoeven er niks voor te doen. In deze meditatie ontdek je de magie van bewust ademen. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/10/202016 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

EP 57 Helende Meditatie

5/3/202018 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

EP 56 Verlangen Meditatie

4/26/202013 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

EP 55 Geldblokkade Meditatie

4/19/202019 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

EP 54 Wandelmeditatie Met Mantra

4/12/202016 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

EP 53 Reinigingsmeditatie

Misschien zit je wel veel binnen, met je gezin of andere huisgenoten en merk je dat je energie een beetje stagneert of beïnvloed wordt. Dan is deze meditatie perfect voor jou om je energie weer op te frissen en door te laten stromen. Deze meditatie is sowieso een heerlijke ochtendmeditatie en past perfect bij de lente. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/5/202018 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

EP 52 Magische Slaap- Of Ontspaningsmeditatie

Ik hoor van veel mensen dat ze moeite hebben om te ontspannen door al het nieuws en de zorgen in de wereld. Ook hebben veel mensen nu meer moeite om te slapen. Deze nieuwe meditatie neemt de overprikkeling weg en brengt je in een heerlijke vredige ontspanning die je helpt om met heldere energie de dag te beginnen of heerlijk in slaap te vallen. Het is een magische meditatie die je op een bijzondere plek zal brengen. Laat me weten wat je ervan vond met een DM op Instagram: @dolly.nl. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/29/202019 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

EP 51 Grondingsmeditatie

In deze intense tijden kunnen we allemaal wel een fijne grondingsmeditatie gebruiken. Deze helpt je om stevig in je schoenen te staan. Door te aarden of gronden voel je je steviger en kun je beter in je eigen energie en rust blijven. Geniet van deze mooie meditatie die je rust en vertrouwen zal geven. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/22/202013 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

EP 50 Visioenen Meditatie

De 50ste meditatie in de Magische Momenten Podcast! Wat een mijlpaal. Natuurlijk heb ik een extra speciale meditatie voor je opgenomen. En: om de 50ste meditatie te vieren kun je nu ook tijdelijk mijn boek 'Magisch en Makkelijk Mediteren' gratis ontvangen op https://dolly.nl/50 De meditatie van vandaag is magisch mooi. We gaan samen visioeneren. Probeer het, het is heerlijk en het kan je heel veel brengen. Je ontdekt het in de meditatie van vandaag. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/15/202023 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

EP 49 Ochtendmeditatie

De ochtend is het beste moment om te mediteren. Als je 's ochtends mediteert dan neem je de weldadige effecten je dag mee in. Maar dat niet alleen; je kan jezelf zo elke dag weer herinneren wat je werkelijk bent en aandacht geven aan je energie waardoor je nooit meer vergeet om te openen en samen te vallen met je true nature. Doe deze meditatie en je ontdekt precies hoe dit werkt en welk effect het heeft op je dag en je leven! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/8/202018 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

EP 48 Ontspannen Kracht Meditatie

Deze nieuwe geleide meditatie helpt je om weer helemaal te voelen hoe krachtig het is om te ontspannen. Kracht komt niet uit hardheid, pushen en forceren. Kracht ontstaat doordat je je levensenergie beter door laat stromen. En dat doe je door weerstand en blokkades op te heffen door de spanning die daar aanwezig is los te laten. Ervaar het in deze nieuwe geleide meditatie in de Magische Momenten Podcast. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
3/1/202023 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

EP 47 Loslaten Meditatie

In de meditatie van vandaag gaan we iets heel belangrijks doen. Het is niet voor niks de kern van spiritueel werk. Ik heb het over loslaten. Loslaten is iets heel anders dan denken 'ach, het maakt ook niet uit' of 'ik heb wel iets beters te doen dan me hier druk over te maken, ik laat het los'. Loslaten is een heel fysiek en sensitief proces van ontspannen in de gevoelens die in je opkomen, de energie die begint te stromen door laten stromen zodat deze als vanzelf je systeem kan verlaten. Deze vorm van energetisch loslaten maakt je vrij en zorgt ervoor dat je steeds meer toe kan laten, genieten van het leven en steeds minder last hebt van oude bagage die je niet meer dient. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/23/202019 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

EP 46 Stilte Meditatie

In deze meditatie gaan we een spirituele beoefening ervaren die al eeuwenlang wordt onderwezen door de wijze meesters. Het gaat om de open houding van aanwezigheid; elke ervaring waar laten zijn in jezelf. Onze geest is zo gewend aan het goed- dan wel afkeuren van elke ervaring. Maar als je voorbij gaat aan goed of fout en simpelweg aanwezig bent.. dan ontstaat er de ruimte waarin je echt aanwezig bent bij het leven zelf. In de meditatie zitten meer stiltes. In die stilte ontdek je de waarheid van het leven. Of kom je er in ieder geval al een heel stuk dichterbij dan wanneer je maar doordenkt en -doet. Probeer maar. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/16/202016 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

EP 45 Energie Meditatie

Stel je voor dat je alle blokkades in je lichaam die energie tegenhouden open zet? Dat is wat we gaan doen in deze nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast. Het is een van de fijnste meditaties die je kan doen. Het effect is magisch. Je zal heel veel heerlijke energie ervaren na deze meditatie. Probeer maar... Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/9/202025 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

EP 44 Zelfcompassie Meditatie

De meditatie van deze week gaat je helpen met een van de belangrijkste thema's in je leven: compassie voor jezelf. Je gaat met compassie en eerlijkheid naar jezelf kijken. Daarbij ga je voelen hoe het met je is, kijken hoe je leeft en ontdekken welke keuzes je maakt. Zo ga je zien hoe je beter voor jezelf kan zorgen. Deze inzichten zijn van essentiële waarde als je wil leven vanuit liefde voor jezelf. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
2/2/202018 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

EP 43 Afzakken Naar Kracht En Vertrouwen

De meeste van ons leven het grootste deel van de tijd vanuit ons hoofd. Zo komt er een nadruk te liggen op het bovenste deel van ons lichaam. Dit verzwakt langzaam maar zeker onze kracht en connectie met onszelf. In deze meditatie gaan we afzakken. Je gaat meer voelen, ervaart de energie en kracht in je buik en onderbuik en bent meer gegrond. Je staat steviger in je schoenen. Probeer deze meditatie maar en ervaar de effecten. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/26/202020 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

EP 42 Van Angst Naar Liefde Meditatie

Onze gedachten houden de illusie van controle graag in stand. Dit veroorzaakt niet alleen frustraties maar zorgt er ook voor dat we angstig worden. Want diep van binnen weten we dat we niet alles kunnen controleren. En ergens voelen we ook een andere kracht maar die krijgt niet de ruimte die ze nodig heeft. De kracht waar ik het over heb is de kracht van liefde. Een enorme kracht die pas echt haar werk door en voor jou kan doen als je dapper genoeg bent om het denken te zien voor wat het is. Dat gaan we ervaren in deze magisch mooie meditatie. Doe je mee? Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/19/202016 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

EP 41 Door Weerstand Heen Meditatie

Weerstand is een van de grootste blokkades als je iets wil creëren. Je kent vast wel die bekende writers block. Er is altijd een fase waarin het moeilijk wordt en de weerstand komt. Maar weerstand komt eigenlijk altijd als je wil groeien. Bij groei hoort weerstand. Helaas gaan we meestal op de verkeerde manier met weerstand om. We vermijden, stellen uit, pushen onszelf en raken moe en teleurgesteld. In deze meditatie deel ik een techniek met je die dit allemaal gaat veranderen. We gaan de weerstand anders benaderen. Dit is een echte game changer! Probeer maar. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/12/202015 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

EP 40 Hartopener Meditatie

In deze nieuwe meditatie open je je hart. Het is een fijn, mooie, helende meditatie. Het gebied van je hart is het gebied van de liefde, voor jezelf, voor anderen en het grotere geheel. Als je in connectie staat met je hart sta je in contact met je gevoelens. Als je je hart sluit, sluit je je af voor de rijkdom aan gevoelens. We doen dit vaak omdat we denken dat we onszelf hiermee beschermen. Niks is minder waar. De pijn sluiten we juist op in onszelf en ons hartgebied. We krijgen spanning van het sluiten, ook vaak in nek en schouders. We mogen deze spanning leren loslaten. In deze meditatie open je je hart en laat je zo de pijn los en de liefde toe. Probeer maar en laat je meevoeren in deze bijzondere meditatie. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
1/5/202017 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

EP 39 Nieuwjaarsmeditatie

De meditatie van vandaag is speciaal voor deze bijzondere tijd van het jaar. Je maakt contact met jezelf en de liefde voor jezelf. Van daaruit mag je een wens voor jezelf formuleren. Ik begeleid je hierin en laat je ervaren hoeveel effecten de realisatie van je wens heeft op jouw leven en dat van de mensen om je heen. Deze energie is heerlijk om te voelen en waardevol om mee te nemen in het nieuwe jaar. Geniet ervan en alvast een heel gelukkig en gezond nieuw jaar! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/29/201917 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

EP 38 Avond Ontspanning Meditatie

Als de avond valt, is het tijd om weer tot jezelf te komen. Alle prikkels van de dag laat je achter en je komt helemaal terug in contact met jezelf. Diep ontspannen is de beste overgang van de actieve dag naar een diepe herstellende slaap. Helaas zijn we vaak eerder geneigd een glas alcohol te drinken, een serie te kijken of over Instagram te scrollen. Wat de weg naar binnen in de weg staat? Onrust, de angst soms zelfs om te voelen hoe moe of onrustig het in ons is. In deze meditatie ga je een shift maken waardoor je echt kan gaan ontspannen. Heerlijk is het en het zal je inzicht geven over waar jouw ontspanning werkelijk zit. Geniet ervan en slaap lekker alvast. ;) Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/22/201921 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

EP 37 Winter Meditatie

De winter is een seizoen dat ons veel wijsheid kan brengen. Het is een periode van stilte, naar binnen keren, het nodigt ons uit te kijken naar de essentie. De natuur leeft het ons voor: ze trekt zich terug, de levenssappen trekken naar de kern, ze laat alles los dat haar niet dient en beschermt zich met een dikke laag tegen de ergste kou. Deze periode is nodig om straks in de lente weer te kunnen groeien en bloeien. Wij slaan deze fase als mens soms graag over maar zonder opladen en introspectie is er voor ons ook geen duurzame groei mogelijk. In deze meditatie ervaar je de kwaliteiten en de lessen van dit seizoen. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/15/201918 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

EP 36 Stilte Meditatie

In de realiteit van alledag is er iets dat zeldzaam en toch ook heel waardevol is. Ik heb het over: stilte. Stilte hebben we als mens nodig. Het kalmeert, ontspant en maakt weer helder. Hoe vaak ben je echt stil? En echt bewust? In deze meditatie zijn we stil. Maar niet door alle afleiding, elke gevoel en elk geluid te ontkennen. We keren telkens terug naar de stilte in onszelf en ontdekken zo de kracht van verstilling. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/8/201911 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

EP 35 Boosheid Naar Kracht Transformeren Meditatie

Boosheid en irritatie: we willen het liever niet voelen en drukken het vaak weg of proberen het te negeren. Heel zonde! Dit zorgt niet alleen voor een disconnect met de mensen om je heen maar heeft ook effect op je energie. Je kracht en grote life force worden onderdrukt. Doe deze meditatie om te ontdekken hoeveel het doet om op een andere manier om te gaan met boosheid. Heel bijzonder! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
12/1/201916 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

EP 34 Thuiskomen Bij Jezelf Meditatie

Deze meditatie is als een warme deken, hij verstrekt niet alleen het contact met jezelf maar zorgt er ook voor dat je je veilig en ondersteund voelt door de belangrijkste persoon in je leven: jij zelf. Daarmee is het een meditatie die therapeutisch werkt en je zelfliefde en zelfzorg versterkt. Doe hem vaker en merk de resultaten. Je mag hem natuurlijk ook delen met iemand die het moeilijk heeft of die je gewoon een hele fijne meditatie gunt. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/24/201913 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

EP 33 Meditatie - Visioeneren Met De Maan

Een bijzondere meditatie deze week met een spiritueel tintje. We gaan visioeneren met de maan! Doe ook als je hier niet veel bij voor kan stellen lekker mee want je zal merken: het is heel mooi en bijzonder. Het enige dat nodig is: een open mind. Laat je verwonderen door je eigen visioenen. Of geniet gewoon lekker van een magisch moment met mooie beelden. PS: Meer wijsheden van de maan en ontdekken welke boodschappen ze voor je heeft? 26 november start de Maan Challenge. Vijf dagen lang kom je dan in tune with the moon. Meld je aan op www.dolly.nl/maanchallenge Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/17/201917 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

EP 32 Meditatie Om Diep Mee Te Ontspannen

Deze nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast brengt je in contact met jezelf om van daaruit diep te ontspannen in elk deel van je lichaam. Heerlijk, warm, licht en zuiverend. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/10/201913 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

EP 31 Ochtendmeditatie En Cadeau

Vandaag heb ik een heel mooi cadeau voor je: het boek 'Makkelijk en Magisch Mediteren'. Hierin vind je al mijn tips, tools en heel veel inspiratie plus templates, meditaties, filmpjes en meer. Vraag het nu gratis aan op www.dolly.nl/magisch-mediteren Natuurlijk vandaag ook weer een heel fijne meditatie. Een meditatie voor de ochtend deze keer. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
11/3/20199 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

EP 30 Meditatie - Aantrekkingskracht Met Een Twist

Aantrekkingskracht is een bijzonder leuk thema. In deze meditatie ga je iets bijzonders ervaren als het gaat om jouw eigen aantrekkingskracht. Je gaat contact maken met een verlangen dat je hebt en we gaan dat een twist geven waardoor je aantrekkingskracht een enorme boost gaat krijgen. Doe maar met me mee. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/27/201914 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

EP 29 Meditatie - Een Bijzondere Ontmoeting

Als iemand overlijdt waar je van houdt dan is dat heel verdrietig. Tegelijk zijn er zoveel mooie herinneringen die je kan koesteren en wil je het contact niet echt verbreken. Dat hoeft ook niet. In deze meditatie maak je bewust contact met iemand die er niet meer is. Dat kan ook iemand zijn die je maar heel even hebt gekend. Je ontvangt in deze meditatie een boodschap of les van deze persoon. Heel bijzonder en fijn. Probeer het maar. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/20/201913 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

EP 28 Bescherm Je Energie Meditatie

Veel mensen hebben er last van: de energie van andere mensen die als het ware 'onder je huid gaat zitten'. Ook een omgeving waar een onprettige sfeer hangt kan je gevoel en humeur beïnvloeden. Deze meditatie helpt je om jezelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Op een heel prettige manier. Dus ook als je een zorgeloze dag tegemoet gaat, is deze meditatie fijn om te doen. Je voelt je na afloop vol energie en staat stevig in je schoenen. Probeer het maar. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/13/201911 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

EP 27 Meditatie Voor De Liefde

Via Instagram kreeg ik van Pauline het bijzondere verzoek om een liefdesmeditatie op te nemen voor haar bruiloft. Dat doe ik natuurlijk graag. Het is een meditatie geworden die heerlijk is voor iedereen die liefde wil voelen. We maken gebruik van een heel mooie visualisatie. De effecten van deze meditatie zijn heerlijk, je zal ervan gaan stralen. Laat de liefde maar stromen. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
10/6/201914 minutes
Episode Artwork

EP 26 Herfstmeditatie

De herfst is begonnen. Een seizoen dat ons in een andere energie brengt dan de zomer. De dagen worden langzaam korter, de bladeren aan de bomen kleuren oranje en jij hebt misschien ook wel het verlangen om naar binnen te keren en thuis te blijven. Volg je gevoel en laat je inspireren door de wijze lessen van de herfst. Leven met de seizoenen biedt je rust en verdieping. Ontdek het in deze nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/29/201917 minutes, 1 second
Episode Artwork

EP 25 Diepe Ontspanningsmeditatie

Meditaties kunnen je in een diepe staat van ontspanning brengen. Deze meditatie doet dit op een bijzondere manier. Je brengt je lichaam en geest niet alleen tot rust. Met deze meditatie komt je lichaam in een andere energie en na afloop voel je je helder en als herboren. Probeer maar en geniet ervan. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/22/201913 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

EP 24 Wandelmeditatie

Op veler verzoek en omdat het zo fijn en goed is om te doen hierbij een hele mooie wandelmeditatie! Pak je koptelefoon erbij en loop naar buiten om hem te ervaren. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/15/201911 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

EP 23 Magische Meditatie

Mediteren is magisch. Zeker deze meditatie. Hierin onderga je een ware transformatie en krijg je een boodschap van het universum. Stel je open en verwacht wonderen! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/8/201913 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

EP 22 Meditatie - Dompel Je Onder In De Zee

Een ander soort meditatie deze keer. Deze meditatie bevat een visualisatie die je direct in een heel andere energie kan brengen. Je dompelt je onder in een zuiverende zee die je hele energieveld reinigt en verfrist. Heerlijk! Probeer maar en laat me weten hoe het was. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
9/1/201912 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

EP 21 Meditatie - Waar Wil Je Mee Stoppen

In deze meditatie ga je je leven eens goed onder de loep nemen. Er is waarschijnlijk veel in je leven gekomen dat gewoon is ontstaan. Veel is geen bewuste keuze. Wat zijn de dingen waar je mee wil stoppen? Als je dat weet, kun je meer ruimte maken voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Je ontdekt het in deze meditatie. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/25/201912 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

EP 20 Meditatie Voor Als Je Ergens Tegenop Ziet

Een moeilijk gesprek, een spannend examen of een medische ingreep: het zijn allemaal dingen waar we tegenop zien. Deze meditatie geeft je meer rust en vertrouwen in de aanloop ernaar toe. Niet door de moeilijke gevoelens weg te willen toveren maar juist door te voelen en te ontdekken hoe we kunnen ontspannen in vertrouwen. Speciaal opgenomen voor mijn vriendin Angelique Houtveen en voor iedereen die iets heeft waar je wel wat vertrouwen en ontspanning bij kan gebruiken. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/18/201915 minutes, 1 second
Episode Artwork

EP 19 Meditatie Op Een Essentievraag

Heb je wel eens een card deck reading gedaan? Magisch wat er gebeurt als je ingetuned bent en dan een kaart trekt. In mijn card deck Essentievragen vind je 108 vagen die je dichter bij je intuitie brengen. De vraag die je ontvangt is precies goed, klopt bij waar je staat. In deze nieuwe meditatie neem je een kaart uit Essentievragen (als je de deck in huis hebt en anders kun je er gratis een trekken op www.dolly.nl/reading) en mediteer je hier vervolgens op. Zo kom je veel dieper en vaak ook op andere inzichten. Probeer maar, ik begeleid je. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/11/201913 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

EP 18 Meditatie - Stilte En De Wijsheid Van Je Lichaam

Als je stil wordt dan voel je beter wat er in je leeft. Het wordt pas echt interessant als je alles helemaal waar laat zijn. Als je helemaal aanwezig bent bij jezelf. Dat is wat we gaan doen in deze nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast. Ook ontvang je een boodschap in deze meditatie van je lichaam. Heel mooi. Doe hem maar en zie wat het doet. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
8/5/201913 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

EP 17 Meditatie Om Bij In Diepe Rustige Slaap Te Vallen

Op veler verzoek is ie er dan nu: een meditatie om bij in slaap te vallen. Eentje die ik zelf ook zeker ga gebruiken want niks is zo fijn als in een diepe rustige slaap te vallen. De dag bewust loslaten is hier ook onderdeel van. Doe deze meditatie voor het slapen en merk op hoe diep en rustig je slaap is. Geniet ervan. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/28/20198 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

EP 16 Oerkracht Meditatie

We hebben allemaal een enorme oerkracht in ons maar de meeste van ons onderdrukken die nog veel te veel. Wat gebeurt er als je meer ruimte geeft aan het vuur en de kracht? Dat ontdek je in deze meditatie. Aan het einde heb ik een uitnodiging voor je als je live met mij wil mediteren en meer! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/21/201914 minutes, 1 second
Episode Artwork

EP 15 Mini Meditatie

Deze week een superfijne hele korte meditatie. Zo kan je elke dag mediteren want 3 minuten tussen de bedrijven door lukt je altijd. Zelfs zo kort kan een meditatie een wonderbaarlijk effect op je dag hebben. Probeer maar. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/14/20193 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

EP 14 Droom Groot Meditatie

Afgelopen week organiseerde ik met mijn goede vriend Eelco de Boer het event DEVOTED Live. Wat een ongelooflijk event was dat! Meer daarover vind je op mijn Instagram feed en ik zal er later ook nog meer over delen. Ik begeleidde toen een 'droom groot meditatie'. Daarna zei iemand dat ze het alleen heel moeilijk vindt om groot te dromen, dat er niet veel komt maar dat het met mijn begeleiding wel lukte. Ik beloofde toen dat ik zo'n meditatie zou opnemen voor deze podcast en tadaa hier is ie dan. Ga er lekker voor zitten, zet eventueel een lekker muziekje op, en ga ervoor. Droom groot en zie wat er verschijnt in deze ruimte die je neemt in deze meditatie. Aan het einde geef ik je nog een kleine opdracht om de effecten van deze meditatie echt in je leven te gaan zien. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
7/7/201914 minutes, 1 second
Episode Artwork

EP 13 Meditatie - Spanning Loslaten

Spanningen en angsten kunnen makkelijk hun eigen leven gaan leiden. Ze onttrekken energie en geven je een vervelend gevoel. Deze meditatie biedt je verlichting en verlossing, juist door er even heel bewust naartoe te gaan. We maken een magische shift die je goed zal doen en inzicht zal geven. Doe maar met me mee. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/30/201911 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

EP 12 Meditatie - Korte Stiltemeditatie

Soms is het gewoon fijn om even stil te zijn. Je ogen te sluiten. Alles los te laten. Rustig te ademen. En te voelen wat zo'n moment doet. Dat kan met de nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast. Geniet van een heerlijk moment voor jezelf. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/23/20196 minutes
Episode Artwork

EP 11 Meditatie - Zelfliefde

Het beginpunt van een liefdevol leven is een liefdevolle relatie met jezelf. Deze meditatie helpt je om aanwezig te zijn bij jezelf zonder oordeel. Deze aanwezigheid is het meest liefdevolle wat je jezelf kan schenken en vormt de basis voor de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Geniet ervan. <3 Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/16/201911 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

EP 10 Meditatie - Hartopener Gouden Licht

In deze meditatie van de Magisch Momenten Podcast een heel bijzondere hartopener. Deze meditatie is heel geschikt om liggend te doen. Je kan dan eventueel een dun kussen tussen je schouders leggen zodat je borstgebied al iets 'geopend' is. Ga lekker mee in de gouden flow van deze meditatie en laat je verwonderen over het effect. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/9/201917 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

EP 9 Ochtendmeditatie Intentie Zetten

De ochtend is het beste moment om te mediteren. Je zit nog niet helemaal in je hoofd, je neemt de effecten van de meditatie lekker je dag mee in en je kunt een intentie voor de dag zetten. Deze meditatie in de Magische Momenten Podcast is speciaal hiervoor bedoeld. Geniet ervan! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
6/2/201912 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

EP 8 Meditatie - Contact Met Je Intuïtie

Leven, kiezen en handelen vanuit je intuïtie; dat is wat het verschil maakt. Het levert je rust en vertrouwen op maar ook een leven dat past bij wie je bent en wat je hier te doen hebt op aarde. In deze meditatie ontdek je hoe je contact met je intuïtie en krijg je antwoord vanuit je intuïtie op een belangrijke vraag. Laat me weten wat de effecten zijn via Instagram: @dolly.nl. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/26/201915 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

EP 7 Meditatie - Van Overprikkeld Naar Ontspannen

Deze nieuwe meditatie in de Magische Momenten Podcast brengt je van overprikkeld, gestressed en moe naar ontspannen en fresh. In slechts 15 minuten. Doe met me mee en ervaar het. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/19/201915 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

EP 6 Meditatie - Heling van spanning en trauma

De meditatie van vandaag is magisch, maar ook heel natuurlijk: mijn favoriete vorm van meditatie. Omdat we gaan zien hoe wonderlijk ons lichaam werkt. We gaan in deze meditatie spanning loslaten en daarmee onszelf 'helen'. De effecten van deze meditatie zijn heel bijzonder. Je voelt een opluchting, een bevrijdend gevoel in je lichaam. Je voelt je lichter en je energie stroomt meer. Misschien ben je ook wel wat open en emotioneel. Dat is normaal. Ervaar het in deze meditatie. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/12/201914 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

EP 5 Nieuwe Maan Meditatie

Vandaag, 5 mei 2019, is het nieuwe maan. Nieuwe maan (en ook de drie dagen voor en na de nieuwe maan) is de ideale periode om te mediteren op je intenties voor de komende periode. Wat neem je mee en wat laat je los? Welke dromen en wensen ga je aandacht geven en welke zaadjes wil je planten. Geniet ervan en laat je verbazen over de mooie inzichten die de nieuwe maan je geeft. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
5/5/201915 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

EP 4 Meditatie Voor Zwangere Vrouwen

Een heel speciale meditatie deze keer in de Magische Momenten podcast! Ik krijg namelijk best vaak berichten van vrouwen die zwanger zijn. Ze hebben heel veel aan de meditaties, krijgen contact met hun kindje en meer rust in zichzelf. Ik word altijd zo blij van die berichten. Wat een waardevol moment is dat, zo'n meditatie. En ook een heel mooie oefening, ook voor als je kindje er is en je al geoefend hebt in het aanwezig zijn. Dus deze week een meditatie speciaal voor vrouwen die zwanger zijn. Mocht je hem ook willen doen, ook al ben je niet zwanger, kan ook: maak dan contact met je innerlijke kind. Deel deze meditatie gerust met andere vrouwen! Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/28/201916 minutes
Episode Artwork

EP 3 Meditatie - Visualisatie voor een goed gevoel

In deze korte meditatie maken we gebruik van visualisatie om goede gevoelens meer ruimte te geven. Nadat je de meditatie hebt gedaan voel je je beter en heb je inzicht in wat je meer wil doen of opzoeken in je leven. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/21/20197 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

EP 2 Meditatie - Gevoel toelaten

In deze korte meditatie laat je meer gevoel toe door je aandacht naar je buik te brengen. Na de meditatie kun je voelen dat er meer ruimte is en je energie beter doorstroomt. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/14/20198 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

EP 1 Meditatie - De eerste Magische Momenten Podcast!

In deze eerste episode van de Magisch Momenten Podcast ervaar je de magic vibes van meditatie. Doe deze korte meditatie en je verlangt al snel naar meer. Geniet ervan! Wil je meer meditaties? Help me dan en geef deze podcast een review in de podcast app. Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/
4/2/20199 minutes, 3 seconds