Winamp Logo
Magefølelser Cover
Magefølelser Profile

Magefølelser

Norwegian, Social, 1 season, 9 episodes, 15 minutes
About
Magefølelsen din kan redde liv. Hvis du vet eller tror at noen kan bli utsatt for vold eller overgrep, kan du ha avvergingsplikt. Avvergingsplikten går foran taushetsplikten. Denne podkasten er laget for å minne om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
Episode Artwork

Noah

Mammaen til bursdagsbarnet har behov for å lufte noe etter selskapet Hun er bekymret for en av de små gjestene som har fortalt at ikke alt er som det skal hjemme. Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
5/8/20232 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Synnøve

Ina jobber på et dagsenter for eldre og er bekymret for Synnøve, en eldre dame som bor sammen med sin voksne datter. Synnøve har stadig sår og blåmerker. Hva foregår hjemme hos Synnøve? Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
5/8/20232 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Suzann

Suzann drar fra krisesenteret og tilbake til kjæresten sin. Det bekymrer en ansatt. Hva gjør krisesenteret? Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
5/8/20231 minute, 57 seconds
Episode Artwork

Magnus

Fastlegen får besøk av lille Magnus. Magnus har skader som indikerer at alt ikke er helt som det skal være hjemme. Legen er usikker, skal han gripe inn? Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
9/6/20221 minute, 41 seconds
Episode Artwork

William

En barnehageansatt oppdager brannsår på armen til William, en liten gutt i barnehagen. Dessverre er det ikke første gang William har hatt brannsår. Hva skjer egentlig hjemme hos William? Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
9/6/20221 minute, 24 seconds
Episode Artwork

Kristian

En tannlege får en dårlig magefølelse når han behandler en ung gutt og oppdager blåmerker i ganen. Når han snakker med far, er far helt uinteressert. Hva gjør han nå? Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
9/6/20221 minute, 42 seconds
Episode Artwork

Samira

Samira er redd. Redd for å bli sendt til foreldrenes hjemland og giftet bort. Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
9/6/20221 minute, 3 seconds
Episode Artwork

Anonym

For Marie er det viktig å ha et åpent sinn. Hva skal hun gjøre når hun blir bekymret for at den som ringer hjelpelinjen kan begå et nytt overgrep? Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
9/6/20222 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Maren

I mange tilfeller ved partnerdrap har noen visst om volden fra før. Våger du å være den som bryr deg og gjør noe, før det er for sent? Denne podkasten er laget for å minne deg om avvergingsplikten, og vise situasjoner der den kan være avgjørende. Hør flere episoder og lær mer om plikten og hvordan du kan avverge, på plikt.no.
9/6/20221 minute, 1 second