Winamp Logo
Maestro: The Official Podcast Cover
Maestro: The Official Podcast Profile

Maestro: The Official Podcast

Greek, TV & Video, 1 seasons, 10 episodes, 4 hours 10 minutes
About
Το επίσημο podcast του Maestro του MEGA TV συνοδεύει την τηλεοπτική σειρά μετά από την προβολή του κάθε επεισοδίου. Κάθε εβδομάδα ο δημιουργός της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης συζητά με έναν από τους κεντρικούς ήρωες για το τι συνέβη πίσω από τις κάμερες. Μαζί τους ο Νίκος Πιτσιλαδής, Digital Manager του MEGA, ρωτά για τις αληθινές ιστορίες πίσω από κάθε σκηνή. Τι γίνεται πριν ακουστεί το “Πάμε”; Η σειρά Maestro προβάλλεται από την τηλεόραση του MEGA κάθε Πέμπτη στις 22:30 από τις 13 Οκτωβρίου. Το Maestro: The Official Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.
Episode Artwork

Πίσω από τις κάμερες

Το φεστιβάλ ξεκινά. Όλο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός…Στο ένατο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, μαθαίνουμε για όλους τους συντελεστές της παραγωγής της σειράς που δούλεψαν πίσω από τις κάμερες και το πώς συνέβαλε ο καθένας στην υλοποίηση της σειράς που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό.Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον Αντώνη Ζκέρη, διευθυντή φωτογραφίας, και τον Άκη Πολύζο, σκηνοθέτη του second unit, διηγούνται ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς και μοιράζονται τις αγαπημένες τους στιγμές, αλλά και τις σκηνές που τους δυσκόλεψαν.Μαζί τους ο Digital Manager του MEGA, Νίκος Πιτσιλαδής.Το Maestro: The Offi
15/12/202240 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Μιχάλης

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια. Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του. Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.Στο όγδοο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά τον Αντίνοο Αλμπάνη.Συζητούν για το ρόλο του γιατρού στο νησί των Παξών, o οποίος, λόγω της ιδιότητάς του, γνωρίζει όλα τα μυστικά των κατοίκων, ενώ η δική του ιστορία παραμένει άγνωστη και μυστηριώδης. Αναλύουν τη σχέση του Μιχάλη με τη Σοφία, αλλά και με την Μαρίκα η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και στην πραγματική ζωή του ηθοποιού.Μαζί τους ο Digital Manager του <a href="https://www.megatv.com/tag/meg
08/12/202219 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Χαράλαμπος

Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Στο έβδομο επεισόδιο του επίσημου podcast τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά τον Γιάννη Τσορτέκη.Συζητούν για τον τρόπο που προσεγγίστηκε στη σειρά η αποτύπωση του ρόλου ενός στυγνού κακοποιητή, ενός χαρακτήρα πλήρως αλλοτριωμενου λόγω της πατριαρχικής κοινωνίας στην οποία έχει ζήσει και των τραυματικών, βίαιων συμπεριφορών που έχει βιώσει. Εξηγούν επίσης το πώς γυρίστηκαν σκηνές με τεχνικές και συναισθηματικές δυσκολίες.Μαζί τους ο Digital Manager του MEGA, Νίκος Πιτσιλαδής.Το Maestro: The Official Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.
01/12/202220 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Αλεξάνδρα

Η ζωή του Ορέστη αποκαλύπτεται…Η άφιξη της Αλεξάνδρας ταράζει όλες τις ισορροπίες και γίνεται αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένας αλλόκοτος κόσμος που κρύβει μυστικά από το παρελθόν.Στο έκτο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συζητά με τη Στεφανία Γουλιώτη για τον χαρακτήρα και τον κόσμο της Αλεξάνδρας, αλλά και για την διαφορετική ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου επεισοδίου σε σχέση με τα προηγούμενα. Μαζί τους ο Digital Manager του MEGA, Νίκος Πιτσιλαδής.Το Maestro: The Official Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.
24/11/202219 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Φάνης

Ο Φάνης ετοιμάζεται για την προεκλογική του εκστρατεία, συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.Στο πέμπτο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά τον Φάνη Μουρατίδη. Συζητούν για τον ομώνυμο χαρακτήρα του Φάνη στη σειρά και για την εσωτερική μάχη που δίνει ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους: την εξιδανικευμένη εικόνα που θέλει να δείχνει προς τα έξω και την πραγματικότητα που βιώνει με τις λάθος επιλογές του.Μαζί τους ο Digital Manager του MEGA, Νίκος Πιτσιλαδής.Το επίσημο Maestro Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.
17/11/202222 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Μαρία

Οι σκοτεινές πτυχές των ηρώων αρχίζουν να αποκαλύπτονται κάτω από το διαπεραστικό φως των Παξών. Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί. Στο τέταρτο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά τη Μαρία Καβογιάννη.Συζητούν για το δικαίωμα να μη φοβάσαι, για το πόσο δύσκολο είναι για μια κακοποιημένη γυναίκα να σταθεί στα πόδια της, ειδικά σε μία μικρή κοινωνία, αλλά και για την ψυχική ικανότητα να ερμηνεύσεις έναν τόσο δύσκολο ρόλο. Στο τέλος του επεισοδίου θυμούνται στιγμές από τη μακροχρόνια συνεργασία τους.Μαζί τους ο Digital Manager του MEGA Νίκος Πιτσιλαδής.Το Maestro: The Official Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media. 
10/11/202224 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Χάρις

Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα.Στο τρίτο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά την Χάρις Αλεξίου.Συζητούν για τον τρόπο που ξεκίνησε η συνεργασία τους, για τη διαφορά ανάμεσα σε έναν ρόλο και ένα τραγούδι, για τον έρωτα, για το ποια δικά της στοιχεία βλέπει η Χάρις Αλεξίου στον χαρακτήρα που υποδύεται, για τον μαραθώνιο των γυρισμάτων και για τις αυτοσχεδιαστικές της σκηνές με τον Γιώργο Μπινιάρη.Μαζί τους ο Digital Manager του MEGA, Νίκος Πιτσιλαδής.Το επίσημο Maestro Podcast είναι μία παραγωγή της Al
03/11/202228 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Αντώνης

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα.Στο δεύτερο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά τον Ορέστη Χαλκιά.Συζητούν για την πρώτη τους συνάντηση σε μια απρόβλεπτη ακρόαση, για την άρνηση της πραγματικότητας και για την ενδοοικογενειακή βία που υπάρχουν ανάμεσα στους χαρακτήρες της σειράς αλλά και ανάμεσά μας, για το πώς γυρίστηκαν οι πιο βίαιες και ρεαλιστικές σκηνές που έχει σκηνοθετήσει ποτέ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, και για τον τρόπο που προσεγγίζεται στη σειρά η ερωτική σχέση μεταξύ δύο νέων ανδρών.Μαζί τους ο Digital Manager του MEGA, Νίκος Πιτσιλαδής.Το <a href="https://www.megatv.com/tag/maestro
20/10/202238 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Κλέλια

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Ο πρώτος άνθρωπος που συναντά στο λιμάνι είναι η Κλέλια.Στο πρώτο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συζητά με την Κλέλια Ανδριολάτου για το πώς γνωρίστηκαν οι χαρακτήρες τους, αλλά και οι ίδιοι, και για την εμπειρία των γυρισμάτων μιας απαιτητικής σειράς. Μαζί τους ο Digital Manager του MEGA, Νίκος Πιτσιλαδής.Το επίσημο Maestro Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.
13/10/202235 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Trailer

Η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου στην τηλεόραση του MEGA. Tο επίσημο podcast του Maestro συνοδεύει την τηλεοπτική σειρά μετά από την προβολή του κάθε επεισοδίου. Κάθε εβδομάδα ο δημιουργός της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης συζητά με έναν από τους κεντρικούς ήρωες για το τι συνέβη πίσω από τις κάμερες. Μαζί τους ο Νίκος Πιτσιλαδής, Digital Manager του MEGA, ρωτά για τις αληθινές ιστορίες πίσω από κάθε σκηνή. Τι γίνεται πριν ακουστεί το “Πάμε”; Το Maestro: The Official Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media. 
09/10/20221 minute 2 seconds