Winamp Logo
Maarten van Rossem - De Podcast Cover
Maarten van Rossem - De Podcast Profile

Maarten van Rossem - De Podcast

Dutch, News, 1 season, 635 episodes, 3 days, 2 hours, 8 minutes
About
Maarten van Rossem geeft op geheel eigen wijze commentaar op de ontwikkelingen in de wereld. Van de 'losgeslagen gek in het Witte Huis' Donald Trump tot aan advies welke stewardessen van KLM je het beste kunnen helpen. Onder leiding van presentator Tom Jessen passeert de wereld de revue. Meer informatie vind je op www.maartendepodcast.nl.
Episode Artwork

Maarten en Tom op RTL 4

Maarten en Tom vertellen in de talkshow van Renze Klamer op RTL 4 over de podcast. Op Spotify bekijk je dit fragment ook met beeld. Klik hier. 💥 13 december: Live Podcast 🆕 Nieuw: Luisterboek Leren van Geschiedenis 🪖 Geschiedenis Hitler 🍀 Onze Welvaart 🎧 Meer Maarten 🔗 Meer Tom ✉️ Nieuwsbrief 🙏🏻 Kleine donatie 📺 Maarten en Tom op RTL 4 💬 Praat mee met de community 📮 Stuur een bericht 🔗 Twitter 📱 Instagram Shownotes 🎧 Ali Niknam's toekomst 🎤 Tom als dagvoorzitter 💨 Redding voor de wereld? Zo werkt CO2 afvangen
11/15/20229 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#167 - Held

Zelensky haalde in zijn speech in de Tweede Kamer Churchill aan. De voormalig minister van Groot-Brittannië was aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een echte held. Maarten legt Tom uit hoe dat kwam. Geproduceerd door t-talks 🎧 Luisterboek WO II 🎧 Luisterboek Sovjet-Unie 🎧 Luisterboek Kernwapens 🆕 Live Podcast: 5 april 2022 💬 Praat door met fans 📮 Stuur een bericht 🔗 Twitter 📱 Instagram Shownotes 📺 Maarten ontroerd 📺 Poetin versus Mussolini 📺 Miljarden naar defensie door Poetin 🗞️ Toekomst van podcasting Playlists 🎧 Ergernis over Museumkaart 🎧 Wanneer grijpt NAVO in? 🎧 Alles wordt duurder: nieuwe Oliecrisis 🎧 Wanneer komt er vrede? 
4/5/202242 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Bonus: Dominantie Europa

Hoe valt de geschiedkundige dominantie van Europa - en dan specifiek van West-Europa - te verklaren? Met andere woorden: Waarom hebben wij Afrika en Zuid-Oost Azië gekoloniseerd in plaats van andersom? [Vraag: Bo Rutgers] Ook een vraag? Spreek 'm in op WhatsApp 085 - 301 80 88 Donderdag 14 januari praat Maarten in een speciale online show over de Toekomst van Amerika. Hoe nu verder? Laatste tickets hier: https://bit.ly/3pVKsO6 Maarten van Rossem - De Podcast is genomineerd voor de Gouden Radioring in de categorie 'Podcast'. Je kunt hier je stem uitbrengen en ons helpen aan een mooie eindplek: https://bit.ly/3ntrBIL.. Reageren op deze podcast? Laat een review achter in je favoriete podcast app. Of mail naar [email protected]. Maarten van Rossem - De Podcast is een productie van t-talks. Ook een podcast maken? Mail naar [email protected].
1/12/20216 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Bonus: Melk

Elk weekend een nieuwe podcast. Daartussen vragen van studenten. Vandaag een vraag over melk. Spreek een vraag in op WhatsApp via 085 - 301 80 88. In bonus afleveringen van de podcast, beantwoordt Maarten de vragen. Donderdag 14 januari praat Maarten in een speciale online show over de Toekomst van Amerika. Hoe in hemelsnaam nu verder? Hij wordt alleen onderbroken door jouw vragen. Doe je mee? Laatste tickets hier: https://bit.ly/3pVKsO6 Maarten van Rossem - De Podcast is genomineerd voor de Gouden Radioring in de categorie 'Podcast'. Je kunt hier je stem uitbrengen en ons helpen aan een mooie eindplek: https://bit.ly/3ntrBIL.. Reageren op deze podcast? Laat een review achter in je favoriete podcast app. Of mail naar [email protected]. Maarten van Rossem - De Podcast is een productie van t-talks. Ook een podcast maken? Mail naar [email protected].
1/11/20212 minutes, 34 seconds