Winamp Logo
Lord of the Series GR Cover
Lord of the Series GR Profile

Lord of the Series GR

Greek, TV & Video, 1 seasons, 79 episodes, 1 day 21 hours 13 minutes
About
Σειρές | Reviews | Νέα | Διαγωνισμοί κ.α. Greece ?? Tv Series | ???
Episode Artwork

The Walking Dead: Daryl Dixon S1 – Ένα μετά-αποκαλυπτικό ταξίδι στη Γαλλία που θέτει γερές βάσεις

Η αλήθεια είναι αναζωογονητικό να βλέπεις το The Walking Dead να επεκτείνετε σε νέες τοποθεσίες και γενικότερα να δοκιμάζει νέα πράγματα. Αυτό από μόνο του είναι θετικό, αλλά σίγουρα δεν αρκεί, όπως είδαμε και στην περίπτωση του Dead City. Στην περίπτωση της σειράς του Daryl, το γαλλικό τοπίο που έρχεται στο προσκήνιο σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Στην χώρα μας η σειρά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
24/10/202344 minutes 10 seconds
Episode Artwork

The Walking Dead: Daryl Dixon Ep01-03 – Αντιγράφει τελικά το The Last of Us;

Το τέλος του The Walking Dead ήταν μόλις η αρχή για την επέκταση του σύμπαντος της σειράς. Έτσι μετά τι επιτυχημένο Dead City με πρωταγωνιστές τους Maggie και Negan στην νέα Υόρκη, την τιμητική του έχει ο Daryl Dixon σε ένα μέρος που αντικειμενικά δεν θα περιμέναμε ποτέ να τον δούμε… Την Γαλλία. Τι συμβαίνει όταν ένας Αμερικανός φτάνει στην αποκαλυπτική Γαλλία αυτό θα το μάθουμε στην συνέχεια της σειράς που φαίνεται πολλά υποσχόμενη πάμε να μιλήσουμε λίγο για την πρεμιέρα και τι εντυπώσεις μας άφησε.  Στην χώρα μας η σειρά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
01/10/202326 minutes 25 seconds
Episode Artwork

The Walking Dead: Dead City Ep05&06-Αίμα και προδοσίες στους δρόμους του μετά-αποκαλυπτικού Μανχάταν!

Με το 6ο και τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν του The Walking Dead: Dead City έπεσε και η αυλαία του σύντομου αυτού κύκλου επεισοδίων της spin-off σειράς του γνωστού σύμπαντος. Ένα επεισόδιο που αποτελεί γέφυρα για την 2η σεζόν, η οποία πήρε και επίσημα το πράσινο φως από το AMC. Στην χώρα μας η σειρά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
29/07/202330 minutes 43 seconds
Episode Artwork

The Walking Dead: Dead City Ep03&04-Η δράση στους δρόμους του Μανχάταν παίρνει φωτιά!

Βρισκόμαστε κιόλας στην τελική ευθεία του The Walking Dead: Dead City, καθώς μετά το 4ο επεισόδιο, απομένουν μόνο δύο. Στο “Everybody Wins a Prize” είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα, με μία πολυαναμενόμενη συνάντηση και μία αναδρομή στο αιματοβαμμένο παρελθόν του Negan. Στην χώρα μας η σειρά προβάλλεται 24 ώρες μετά την Αμερική αποκλειστικά στην COSMOTE TV και στο COSMOTE SERIES HD κάθε Δευτέρα στις 22:00
12/07/202328 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Toss a coin to your Witcher – Season 3- Part A

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και κάπως έτσι η τριάδα Geralt, Yennefer και Ciri είναι ξανά μαζί. Μπορεί να είναι μαζί όμως τα πράγματα δεν είναι και ιδιαίτερα καλά μεταξύ τους ειδικά ανάμεσα σε Geralt και Yennefer καθώς ο πρώτος δυσκολεύεται να συγχωρέσει την Yen για την παρολίγον προδοσία της στην προηγούμενη σεζόν. Η Ciri από την άλλη απολαμβάνει την εκπαίδευση αλλά και την τρυφερότητα που λαμβάνει από τους άλλους δύο που κατά κάποιον τρόπο έχουν γίνει οι νέοι της γονείς.
04/07/202324 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Ep45 – Οι πρεμιέρες για τον Ιούλιο 2023 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Ιούλιος ήρθε με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε ποιες να δείτε!
03/07/202325 minutes 24 seconds
Episode Artwork

The Walking Dead: Dead City Ep02 – Ο παλιός κακός (καλός) Negan είναι εδώ!

Ο Jeffrey Dean Morgan είναι και πάλι σκέτη απόλαυση, με τον Negan να φαίνεται πως διασκεδάζει την όλη άβολη κατάσταση. Την ίδια ώρα, η Lauren Cohan είναι επίσης εξαιρετική στο ρόλο μίας πιο σφιγμένης αλλά και πάντα ψύχραιμης Maggie, που μην ξεχνάμε έχει μπροστά της συνεχώς τον φονιά του συζύγου της. Διασκεδαστικό επεισόδιο, αναμένουμε και τη συνέχεια! Στην χώρα μας η σειρά προβάλλεται 24 ώρες μετά την Αμερική αποκλειστικά στην COSMOTE TV και στο COSMOTE SERIES HD κάθε Δευτέρα στις 22:00
29/06/202327 minutes 14 seconds
Episode Artwork

The Walking Dead: Dead City Ep01 – H Maggie και ο Negan στο “εχθρικό” Μανχάταν

Είχα αγωνία να δω το πρώτο επεισόδιο και να ακούσω αυτή την μοναδική φωνή του Negan. Η γεύση που μου άφησε ήταν αυτή όμως της πικρίας. Ήθελα να πάρω λίγες παραπάνω πληροφορίες και λίγο μεγαλύτερο επεισόδιο γενικά σαν πρεμιέρα. Βέβαια σε βάζει αρκετά γρήγορα στο νόημα της σεζόν. Είχε δράση και κυρίως είχε εικόνες που μας έλειψαν. Πόλη… ζόμπι παντού… ξύλο… ανατριχίλα !!! Στην χώρα μας η σειρά προβάλλεται 24 ώρες μετά την Αμερική αποκλειστικά στην COSMOTE TV και στο COSMOTE SERIES HD κάθε Δευτέρα στις 22:00
23/06/202321 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Έτερος Εγώ: Νέμεσις Series Finale – Με καυστικό κοινωνικό σχόλιο αλλά χωρίς το κάτι παραπάνω

Η σειρά “Έτερος Εγω” για εμάς είναι η καλύτερη ελληνική σειρά και όχι απλά για τα ελληνικά δεδομένα που λένε πολλοί και σίγουρα θα λείψει. Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, κυρίως αυτή η season – και μόνο από τα πέντε λεπτά που κράτησε η ανάκριση του Ερπετού -, καταφέρνει και περνάει την σαπίλα που κυριαρχεί στην χώρα μας, είτε αυτή είναι σε πολιτικό επίπεδο, είτε σε αστυνομικό και όλης αυτής της σκουριασμένης αλυσίδας που όλοι κατά βάθος γνωρίζουμε. Αν ήθελαν όλα αυτά να φανούν ο Σωτήρης Τσαφούλιας, το κατάφερε καλά.
06/04/202334 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Ep44 – Οι πρεμιέρες για τον Απρίλιο 2023 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Απρίλιος έρχεται με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε ποιες να δείτε!
31/03/202327 minutes 9 seconds
Episode Artwork

The Last of Us Ep09-Season Finale: Ένα όμορφο αλλά γρήγορο finale σε μια φανταστική σεζόν

Η 1η σεζόν του The Last of Us ολοκληρώθηκε και επίσημα με το 9ο του επεισόδιο (Look for the Light-45 λεπτά) και τα συναισθήματα είναι και πάλι ευχάριστα. Όχι γιατί τέλειωσε και θα κάνουμε να το δούμε αρκετό καιρό, αλλά διότι αυτή η διαδρομή των 9 επεισοδίων ήταν απολαυστική.
16/03/202353 minutes 11 seconds
Episode Artwork

The Last of Us Ep07-08: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στο 8ο επεισόδιο του “The Last of Us”

Λίγο πριν το τέλος της 1ης σεζόν του The Last of Us, κάνουμε μία στάση στο 8ο επεισόδιο σε ένα χιονισμένο θέρετρο, που κρύβει πολλούς κινδύνους για τον Joel και την Ellie. Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο (50 λεπτά), που μας παρουσιάζει μία ιστορία γεμάτη από ψύχος και από αίμα.
09/03/202334 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Ep43 – Οι πρεμιέρες για τον Μάρτιο 2023 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Μάρτιος έρχεται με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε ποιες να δείτε!
04/03/202321 minutes 54 seconds
Episode Artwork

The Last of Us Ep06: Το θερμόμετρο στη σχέση Joel-Ellie αγγίζει το 0

Το The Last of Us μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά επεισόδια και το 6ο δεν αποτελεί, φυσικά, εξαίρεση. Με διάρκεια 58 λεπτών, το “Kin” μας μιλάει για τους οικογενειακούς δεσμούς, είτε αυτοί οι δεσμοί προκύπτουν από τους “δεσμούς” του αίματος, είτε από τους δεσμούς της αγάπης που έρχεται στην πορεία.
24/02/202335 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Έτερος Εγώ: Νέμεσις Ep01 – Ένα εισαγωγικό επεισόδιο που θέτει πολύ γερές βάσεις

Η πολυαναμενόμενη -και όχι άδικα- πρεμιέρα για την τρίτη και τελευταία season του “Έτερος Εγώ” έφτασε, και εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε την άποψη μας. Είχαμε την τύχη να παρευρεθούμε και στην επίσημη πρεμιέρα από την COSMOTE TV, όπου παρακολουθήσαμε τα δύο πρώτα επεισόδια σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση.
16/02/202321 minutes 5 seconds
Episode Artwork

The Last of Us Ep04-05: Ένα μεταβατικό και ένα συγκλονιστικό επεισόδιο μας “βυθίζουν” στον κόσμο του “The Last of Us”

Όχι ότι δεν ξέραμε πως στο The Last of Us οι στιγμές ελπίδας θα ήταν ελάχιστες, αλλά ήρθε και το 5ο επεισόδιο για να μας το επιβεβαιώσει. Το επεισόδιο με τίτλο “Endure and Survive” είχε διάρκεια 59 λεπτών και ήταν ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο που έχουμε δει έως τώρα, καθώς ήταν γεμάτο από στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε.
15/02/202334 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Ep42 – Οι πρεμιέρες για τον Φεβρουάριο 2023 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Φεβρουάριος έρχεται με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε ποιες να δείτε!
03/02/202320 minutes 7 seconds
Episode Artwork

The Last of Us Ep03: Ένα συγκλονιστικό διάλειμμα στην κεντρική ιστορία, πριν την μεγάλη “καταιγίδα”

Οι κριτικές από το εξωτερικό δεν ήταν καθόλου “τραβηγμένες” και όντως το 3ο επεισόδιο είναι απλά συγκλονιστικό. Μπορεί να μην είναι αυτό που αρκετοί από εμάς τους fans του παιχνιδιού περιμέναμε, καθώς είναι αρκετά αλλαγμένη ιστορία σε σχέση με την αντίστοιχη στο game, αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως καλύτερα είναι που βλέπουμε τέτοιες αλλαγές-προσθήκες. Σίγουρα θα ήθελα να δω τον Bill του game και τις σκηνές δράσης που είχε το κεφάλαιο του, αλλά είμαι χαρούμενος και με την ιστορία που είδαμε στην τηλεόραση.
01/02/202329 minutes 23 seconds
Episode Artwork

The Last of Us Ep02: Κάντε ησυχία, οι Clickers είναι εδώ

Το 2ο επεισόδιο ήταν σκέτη απόλαυση, αν και ολοκληρώθηκε με δραματικό τρόπο. Αυτό που μου αρέσει πολύ με τη σειρά είναι πως προχωράει σε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι που βγάζουν νόημα και δεν γίνονται απλά για να γίνουν. Αυτό που επίσης κατάλαβα στο επεισόδιο αυτό είναι πως η Bella Ramsey είναι η Ellie. Δεν την υποδύεται απλά, αλλά έχει μπει στο πετσί του ρόλο της. Προφανώς και ο Pedro Pascal (και εννοείται η Anna Torv) δίνουν εξαιρετικές ερμηνείες και μας πείθουν και εκείνοι πως έχουν γίνει “ένα” με τους gaming χαρακτήρες τους.
25/01/202334 minutes 49 seconds
Episode Artwork

The Last of Us Ep01 – Θα είναι η καλύτερη μεταφορά παιχνιδιού στην τηλεόραση;

Με το άκουσμα πως το HBO θα μεταφέρει τηλεοπτικά την γνωστή σειρά post apocalytpic παιχνιδιών της Naughty Dog, του The Last of Us, ένα χαμόγελο έφτασε στα πρόσωπα τόσο των fans των παιχνιδιών, όσο και σε αυτούς που δεν είχαν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Και αυτό γιατί το The Last of Us έχει τεράστιο potential να γίνει μία πολύ καλή σειρά post-apocalyptic δράματος από μόνο του και μεταφέρεται από ένα δίκτυο που μας έχει συνηθίσει σε απίστευτες σειρές. Μετά την πρεμιέρα της νέας σειράς του HBO, έχουμε βάσιμες ελπίδες πως θα δούμε στη συνέχεια μία πραγματικά αξιόλογη σειρά.
20/01/202328 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Ep41 – Wednesday: Ο Tim Burton πετυχαίνει και στην μικρή οθόνη

Το Wednesday (8 επεισόδια-50 λεπτά) του Netflix είναι το σημείο επιστροφής του Tim Burton στις σκηνοθετικές καρέκλες, τρία χρόνια μετά την live action μεταφορά του Dumbo στην Disney. Η σειρά φαντασίας του streaming δικτύου αποτελεί spin-off του σύμπαντος της “Οικογένειας Addams” με επίκεντρο φυσικά την νεαρή Wednesday Addams, την οποία ενσαρκώνει η Jenna Ortega.
07/12/202229 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ep40 – Οι πρεμιέρες για τον Δεκέμβριο 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Δεκέμβριος έρχεται πολύ δυνατά με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε ποιες να δείτε!
04/12/202227 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Ep39 – Η μοναρχία σε κρίση στην 5η σεζόν του The Crown

Το Στέμμα ή αλλιώς η δραματοποίηση της ζωής της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου επέστρεψε στο Netflix για την 5η σεζόν του. Μία σεζόν γεμάτη αλλαγές καθώς πίστη στις παραδόσεις της άλλαξε για ακόμη μια φορά το cast της μπαίνοντας σε μια νέα δεκαετία για την βρετανική μοναρχία. Οι αλλαγές έρχονται και στον τρόπο αφήγησης όμως και εδώ κάπως τα πράγματα χωλαίνουν με αποτέλεσμα να έχουμε ίσως την πιο αδύναμη σεζόν της σειράς.
14/11/202233 minutes 57 seconds
Episode Artwork

House of the Dragon Ep09 – Ο Χορός των Δράκων ξεκινά στο φινάλε της 1ης season

Φτάσαμε αισίως στο τέλος της 1ης σεζόν του House of the dragon και όπως το 9ο επεισόδιο επικεντρώθηκε στους πράσινους και τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την είδηση του θανάτου του Viserys, έτσι το 10ο επεισόδιο με τίτλο The Black Queen επικεντρώνεται στους μαύρους και την αντίδραση τους στον θάνατο του Viserys αλλά και την στέψη του Aegon B’ ως βασιλιά των επτά βασιλείων.
26/10/202252 minutes 40 seconds
Episode Artwork

House of the Dragon Ep08 – Ο πόλεμος τώρα ξεκινά

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το φινάλε της 1ης σεζόν του House of the Dragon και το 9ο και προτελευταίο επεισόδιο της σειράς με τίτλο “The Green Council” και το συγκεκριμένο επεισόδιο όπως μαρτυρά και ο τίτλος επικεντρώνεται στην πλευρά των πράσινων και τις επόμενες κινήσεις τους μετά τον θάνατο του βασιλιά Viserys. Παραδοσιακά το 9ο επεισόδιο της κάθε σεζόν του GOT μας έδινε ένα επεισόδιο πολύ δυνατό, οπότε πάμε να δούμε αν το HOTD κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες.
20/10/202231 minutes 57 seconds
Episode Artwork

LOTR: The Rings of Power Ep06 – Γενικές εντυπώσεις και σχολιασμός της 1ης Season

Η τηλεοπτική μεταφορά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και της 2ης εποχής της Μέσης Γης ήταν από τα πιο ‘hot” θέματα συζητήσεων πριν καν προβληθεί. Φανταστείτε τώρα που ολοκληρώθηκε η 1η σεζόν και έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο ντόρος, θετικός και αρνητικός (κυρίως), τι έχει να γίνει τα επόμενα 1-2 χρόνια που θα περιμένουμε την 2η σεζόν.
18/10/202241 minutes 45 seconds
Episode Artwork

House of the Dragon Ep07 – Ένα επεισόδιο με πολλά συναισθήματα

Βρισκόμαστε 2 επεισόδια πριν το φινάλε της 1ης σεζόν και το 8ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο “The Lord of the Tides” ήταν σίγουρα ένα από τα πιο συγκινητικά αυτής της σεζόν. Με το τελευταίο χρονικό άλμα των 6 χρόνων ( σίγουρα κάποιοι θα είστε ανακουφισμένοι από αυτό), η σειρά μας σύστησε επιτέλους όλους τους ηθοποιούς και τους χαρακτήρες τους που θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια αλλά και στις επόμενες σεζόν.
15/10/202234 minutes 49 seconds
Episode Artwork

House of the Dragon Ep06 – Το μίσος ανάμεσα στις οικογένειες μεγαλώνει!!!

Λένε ότι οι μεγαλύτεροι τσακωμοί των οικογενειών γίνονται είτε σε γάμους είτε σε κηδείες, και εφόσον εμείς είχαμε ήδη καλύψει το πρώτο, κατά την διάρκεια του 5ο επεισοδίου, ήρθε η ώρα να καλύψουμε και το δεύτερο στο νέο επεισόδιο της σειράς που έχει τον τίτλο “Driftmark”, ένας τίτλος που αναφέρεται στην έδρα του οίκου Velaryon και επικεντρώνεται στα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τον θάνατο και την κηδεία της Laena Velaryon.
05/10/202234 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Ep38 – Οι πρεμιέρες για τον Οκτώβριο 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Οκτώβριος έρχεται πολύ δυνατά με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε ποιες να δείτε!
03/10/202236 minutes 42 seconds
Episode Artwork

LOTR: The Rings of Power Ep05-Τα Southlands μετατρέπονται σε πεδίο μάχης

Το 6ο επεισόδιο του The Rings of Power με τίτλο “Udûn” ήταν γεμάτο δράση, μάχες και ανατροπή. Η ιστορία πλέον, με την συνάντηση πολλών χαρακτήρων αλλά και με τα γεγονότα που είδαμε, λογικά ξεκινά.
02/10/202228 minutes 10 seconds
Episode Artwork

House of the Dragon Ep05 – Φωτιά και αίμα!

Το μεγάλο χρονικό άλμα της σειράς House of the Dragon είναι εδώ με το 6ο επεισόδιο της σειράς, το οποίο έχει τον τίτλο The Princess and the Queen και μας μεταφέρει 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του 5ου. Με τον ερχομό του επεισοδίου είχαμε πολλούς νέους χαρακτήρες, αλλαγές στο βασικό καστ κυρίως με τον ερχομό των Olivia Cooke και Emma D’arcy στους ρόλους της Alicent και Rhaenyra.
28/09/202231 minutes 8 seconds
Episode Artwork

LOTR: The Rings of Power Ep04-Το σκοτάδι καλύπτει σιγά-σιγά τη Μέση Γη;

Το 5ο επεισόδιο του The Rings of Power με τίτλο “Partings” ήταν γεμάτο από χαρακτήρες και υπό-ιστορίες, που σιγά-σιγά αρχίζουν και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την 1η σεζόν. Το κάνουν όμως αυτό με τρόπο που να προκαλεί το ενδιαφέρον του θεατή; Διαβάστε το Review μας: https://bit.ly/3R7oEMB
25/09/202239 minutes 25 seconds
Episode Artwork

House of the Dragon Ep04 – Όχι άλλοι γάμοι στο Westeros!

Φτάσαμε αισίως στα μισά της 1ης σεζόν του House of the Dragon και το 5ο επεισόδιο της σειράς είχε τον τίτλο We Light The Way, τίτλος ο οποίος αποτελεί αναφορά στο motto του οίκου Hightower. Το συγκεκριμένο επεισόδιο αποτελεί το “τελευταίο” πριν το μεγάλο χρονικό άλμα των 10 χρόνων και παράλληλα λέμε αντίο σε δυο από τις πρωταγωνίστριες, την Milly Alcock που υποδύεται την νεαρή Rhaenyra και την Emily Carey που υποδύεται την νεαρή Alicent.
21/09/202235 minutes 41 seconds
Episode Artwork

LOTR: The Rings of Power Ep03-Ο πατέρας των Ορκς και η συμφωνία της Galadriel

Ήρθε αυτή η όμορφη στιγμή της εβδομάδας που ερχόμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το νέο επεισόδιο του LOTR: The Rings of Power και συγκεκριμένα το 4ο. Χωρίς να το έχουμε καν καταλάβει βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου (η 1η σεζόν διαθέτει 8 επεισόδια), δηλαδή σε ένα σημείο κομβικό για την εξέλιξη της πλοκής.
18/09/202233 minutes 36 seconds
Episode Artwork

LOTR: The Rings of Power Ep02-Orks, Númenor, απίστευτο οπτικό αποτέλεσμα και μία ιστορία που ακόμη εξελίσσετε

Το 3ο επεισόδιο του Lord of the Rings: The Rings of Power προβλήθηκε μέσα από το Amazon Prime Video και εμείς είμαστε εδώ για να καταγράψουμε όλα όσα είδαμε και στο τέλος του άρθρου να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας:
12/09/202234 minutes
Episode Artwork

House of the Dragon Ep03 – Γιορτές, Βασιλικό Κυνήγι και η πρώτη επική μάχη

Βρισκόμαστε αισίως στο 3ο επεισόδιο του House of the Dragon και σιγά σιγά αρχίσουμε να γνωρίζουμε τους βασικούς “παίκτες” μας καθώς δειλά δειλά κάνουν τις κινήσεις τους. Το επεισόδιο με τίτλο Second of his Name μας δίνει την πρώτη γεύση μάχης και μπορούμε να πούμε η αίσθηση που μας αφήνει είναι γλυκιά.
07/09/202242 minutes
Episode Artwork

LOTR: The Rings of Power Ep01-Μια πρεμιέρα που ενθουσιάζει οπτικά αλλά προβληματίζει σεναριακά

Η μεγάλη επιστροφή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι γεγονός! Μετά από χρόνια διεργασιών, ανακοινώσεων και γυρισμάτων, το Rings of Power είναι εδώ έχοντας προκαλέσει κάθε λογής αρνητική συζήτηση γύρω από το όνομα του. Θέλετε το τεράστιο όνομα και κατά συνέπεια το “βάρος” των παραγωγών για το φανταστικό σύμπαν που συνέθεσε ο J.R.R. Tolkien; Θέλετε ότι το φανατικό κοινό των ταινιών και των βιβλίων δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από αυτά που επιτάσσει ο “κώδικας”- lore του σύμπαντος;
05/09/202244 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Ep37 – Οι πρεμιέρες για τον Σεπτέμβριο 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Σεπτέμβριος έρχεται πολύ δυνατά με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε ποιες να δείτε!
02/09/202229 minutes
Episode Artwork

House of the Dragon Ep02 – Γάμοι και προδοσίες ανάβουν τα αίματα!

Μετά την αρκετά εντυπωσιακή πρεμιέρα της σειράς, House of the Dragon, η σειρά επέστρεψε αυτή την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας όπως πάντα για εμάς) με το 2ο επεισόδιο της σειράς, το οποίο έχει τον τίτλο Τhe Rogue Prince. Οι παίκτες συνεχίζουν να κάνουν δειλά δειλά τις κινήσεις τους και σίγουρα αυτή είναι η αρχή του ντόμινο των εξελίξεων που θα μας απασχολήσουν για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και της σειράς!
30/08/202237 minutes
Episode Artwork

House of the Dragon Ep01 – Σχολιάζουμε την “καυτή” επιστροφή στον κόσμο του Westeros!

Η πρεμιέρα του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ και για πολλούς από εμάς που έχουμε δει το Game of Thrones η επιστροφή στο Westeros είναι σίγουρα κάτι το οποίο μας ξυπνά αναμνήσεις, είτε καλές είτε κακές ανάλογα με την γεύση που μας άφησε το τέλος του GOT. 
23/08/202244 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Ep36 – Ο Sandman είναι η ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού του Netflix

The Sandman, η τηλεοπτική μεταφορά του έφτασε επιτέλους μέσα από τα πρώτα 10 επεισόδια που προβλήθηκαν μέσα από την συνδρομητική υπηρεσία του Netflix και σίγουρα ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτή την χρονιά μέσα στην πληθώρα μέτριων ως κακών σειρών που μας έχει δώσει.
14/08/202235 minutes
Episode Artwork

Ep35 – Οι πρεμιέρες για τον Αύγουστο 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Αύγουστος έρχεται δυνατά με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε ποιες να δείτε!
02/08/202245 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Ep34 – Stranger Things 4: Συζητάμε τα πάντα για την καλύτερη σεζόν της σειράς!

Το 1o και 2ο μέρος της φανταστικής 4ης σεζόν του Stranger Things είναι γεγονός. Με 2 επεισόδια γίγας έκλεισε το Stranger Things την 4η σεζόν του.
11/07/202239 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Ep33 – 15+1 σειρές του Ιουλίου 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Ιούλιος έρχεται με κάποιες νέες σειρές, και σίγουρα κάποιες ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε 15+1 από αυτές για να δείτε!
03/07/202232 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Ep32 – 10+1 σειρές του Ιουνίου 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Ιούνιος έρχεται με κάποιες νέες σειρές, αλλά σίγουρα δύο είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε 10+1 από αυτές για να δείτε!
01/06/202228 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Ep31 – 10+1 σειρές του Μαΐου 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Μάιος έρχεται με κάποιες νέες σειρές, αλλά σίγουρα δύο είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Εμείς σας προτείνουμε 10+1 από αυτές για να δείτε!
30/04/202233 minutes
Episode Artwork

Ep30 – 10 σειρές που κόπηκαν μετά από 1 σεζόν! Σε ποιες συμφωνούμε και σε ποιες όχι;;;

Αρκετές είναι οι σειρές που κόβονται μετά από την πρώτη season τους και άλλες φορές δίκαια και άλλες άδικα. Εμείς σας λέμε 10 από αυτές αλλά και ποιες θα σώζαμε ή όχι.
19/04/202236 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Ep29 – Οι σειρές του Απριλίου 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Απρίλιος δεν είναι και από τους πιο δυνατούς μήνες σε πρεμιέρες, αλλά έχει κάποιες νέες σειρές ή και σειρές που επιστρέφουν. Εμείς σας προτείνουμε 10+1 από αυτές για να δείτε!
02/04/202219 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ep28 – Best of Φεβρουαρίου 2022: Τα πιο hot νέα, σειρές που είδαμε και πολλά αλλά!

Ο Φεβρουάριος έφυγε αλλά μας άφησε με πάρα πολλά νέα αλλά και σειρές που είδαμε και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας!
03/03/202243 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Ep27 – Οι σειρές του Μαρτίου 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Φεβρουάριος αν και μικρός μήνας έχει αρκετές αξιόλογες νέες σειρές ή και σειρές που επιστρέφουν. Εμείς σας προτείνουμε 10 από αυτές για να δείτε!
28/02/202232 minutes
Episode Artwork

Ep26 -Σχολιασμός και εντυπώσεις για την πρεμιέρα του 2ου μισού της 11ης σεζόν του “The Walking Dead”

Το 2ο μισό της τελευταίας season της σειράς "The Walking Dead" ξεκίνησε και σας λέμε την άποψή μας για την πρεμιέρα!
21/02/202234 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Ep25 – Best of Ιανουαρίου 2022: Τα πιο hot νέα, σειρές που είδαμε και πολλά αλλά!

Ο Φεβρουάριος αν και μικρός μήνας έχει αρκετές αξιόλογες νέες σειρές ή και σειρές που επιστρέφουν. Εμείς σας προτείνουμε 10 από αυτές για να δείτε!
02/02/202239 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Ep24 – Οι σειρές του Φεβρουάριου 2022 που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Φεβρουάριος αν και μικρός μήνας έχει αρκετές αξιόλογες νέες σειρές ή και σειρές που επιστρέφουν. Εμείς σας προτείνουμε 10 από αυτές για να δείτε!
28/01/202235 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep23 – The Wheel of Time – Μπορεί να κάνει την διαφορά στην μετά GOT εποχή;

Μία από τις πολυαναμενόμενες σειρές φαντασίας, το "The Wheel of Time", τελείωσε την πρώτη season με αρκετά καλά σχόλια. Εμείς την είδαμε και σας λέμε την άποψή μας!
12/01/202235 minutes
Episode Artwork

Podcast Ep22 – Είχε η 2η σεζόν του Witcher μια βελτίωση;

Σχεδόν 2 χρόνια πέρασαν αλλά το Witcher επιτέλους επέστρεψε για την 2η σεζόν του. Το επιτυχημένο εγχείρημα του Netflix που είχε προκαλέσει τεράστιο ντόρο το 2019 και συζητήθηκε παραπάνω από πολύ μας φέρνει 8 νέα επεισόδια που τόσο καιρό περιμέναμε.
26/12/202123 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep21 – Αξίζει τελικά το “The Wheel of Time”??? (Χωρίς Spoilerss)

Μία από τις πολυαναμενόμενες σειρές φαντασίας, το "The Wheel of Time", έκανε πρεμιέρα με τα πρώτα 3 επεισόδια. Εμείς τα είδαμε και σας λέμε την άποψή μας!
24/11/202135 minutes
Episode Artwork

5+1 Horror/Thriller σειρές για να δείτε την ημέρα του Halloween!

Στη νέα μας κατηγορία "Πες καμία σειρά..." θα προσπαθούμε να σας λέμε σειρές που αξίζει να δείτε και από διάφορα είδη!
29/10/202144 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep20 – Πως το “Squid Game” έβαλε τις Κορεάτικες σειρές στις οθόνες μας!

Σε αυτό το podcast μιλάμε για τις Κορεάτικες σειρές και κατά πόσο αλλάζει πια το σκηνικό μετά το Squid Game.
26/10/202138 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep19 – 10+1 Πολυαναμενόμενες σειρές που μας έρχονται το τελευταίο τρίμηνο του 2021!!!

Σε αυτό το podcast σας λέμε για 10+1 πολυαναμενόμενες σειρές που έρχονται στο τελευταίο 3μηνο του 2021!
23/09/202125 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep18 – Προβλέπουμε τους νικητές των Emmy 2021!

Με αφορμή τα βραβεία EMMY 2021 που γίνονται στις 19 Σεπτεμβρίου, σχολιάζουμε κάποιες από τις κατηγορίες-υποψηφιότητες και σας λέμε και τις προβλέψεις μας.
17/09/202142 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep17 – La Casa de Papel Season 5 Ά Μέρος – Η άποψή μας αλλά και θεωρίες για την συνέχεια!!

Είδαμε το Ά μέρος της 5ης σεζόν του La Casa De Papel και σας λέμε την άποψή μας καθώς και θεωρίες για την συνέχεια!
08/09/202138 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Pocast Ep16 – Τα πιο hot τηλεοπτικά νέα του San Diego Comic Con 2021!

Παρακολουθήσαμε όλα τα νέα του San Diego Comic Con 2021 και σας μεταφέρουμε τα πιο hot που αφορούν το τηλεοπτικό τομέα!
30/07/202125 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep15 – Ο Loki φέρνει τα πάνω κάτω στo MCU!!!

Σε αυτό το podcast αναλύουμε το "Loki", την νέα σειρά της Marvel στο Disney+ καθώς και το τι μπορεί να δούμε στην συνέχεια!
20/07/202128 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep14 – Σιωπηλός Δρόμος – Η νέα μίνι σειρά του MEGA που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Σε αυτό το podcast μιλάμε για την μίνι σειρά του Mega που κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι άδικα. Αξίζει κανείς να δει την σειρά; Η άποψή μας και η απαντήσεις στο βίντεο!
14/07/202131 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Δέκα Αστυνομικές σειρές που πρέπει να δείτε!!! (Μέρος 1ο)👮 💬

Σας καλωσορίζουμε στη νέα μας κατηγορία "Πες καμία σειρά..." όπου θα προσπαθούμε να σας λέμε σειρές που αξίζει να δείτε και από διάφορα είδη!
10/07/202139 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep13 – Τι πραγματικά συμβαίνει στο “Katla”, τη νέα σειρά του Netflix;

Σε αυτό το podcast μιλάμε για την νέα Σκανδιναβική σειρά επιστημονικής φαντασίας "Katla" του Netflix. Τι ακριβώς έχει γίνει σε αυτό το ηφαίστειο; Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Θα έχουμε και 2η season; Όλα αυτά σχολιάζουμε και προσπαθούμε να απαντήσουμε!
27/06/202126 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep12 – ELITE: Άξιζε η 4η season της σειράς ή δεν κατάφερε να μας κρατήσει το ενδιαφέρον!

Σε αυτό το podcast μιλάμε για την 4η season του ELITE και κατά πόσο μας άρεσε ή όχι η πλοκή της, αλλά και οι νέοι χαρακτήρες που προστέθηκαν!
24/06/202133 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep11 – Τρεις αξιόλογες προτάσεις animated σειρών του Netflix!

Σε αυτό το podcast μιλάμε για animation σειρές που "έπαιξαν" το προηγούμενο μήνα. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο Love, Death & Robots, Jurassic World και φυσικά για το Castlevania!
13/06/202129 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep10 – 10+1 πιο σημαντικά νέα από το GeekedWeek του Netflix!

Σε αυτό το podcast αφού παρακολουθήσαμε το Netflix GeekedWeek, σας παρουσιάζουμε τα 10+1 πιο σημαντικά νέα κατά την άποψή μας που ανακοινώθηκαν!
11/06/202138 minutes
Episode Artwork

Podcast Ep9 – “Ragnarok” 2η Season – Θεοί και Γίγαντες συγκρούονται σε μια επική σεζόν!🎤🎧

Στο 9ο podcast μας μιλάμε για την 2η season του "Ragnarok" και κατά πόσο αυτή και οι χαρακτήρες της, μας εντυπωσίασαν ή όχι.
06/06/202129 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep8 -“Friends: The Reunion”- Όσα μας έκαναν να γελάσουμε και να κλάψουμε για τελευταία φορά!

Στο 8ο podcast μας μιλάμε για το πολυαναμενόμενο "Friends: The Reunion" όπου το είδαμε και σας λέμε την άποψή μας αλλά και όσα συναισθήματα μας πρόσφερε!
02/06/202132 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep7 -“42°C” της COSMOTE TV – Άλλη μία αξιόλογη Ελληνική παραγωγή!

Στο 7ο podcast μας μιλάμε για την νέα παραγωγή της COSMOTE TV, "42°C" όπου έχει κλέψει τις εντυπώσεις και όχι άδικα καθώς το τελικό αποτέλεσμα ήταν καλό. Στο podcast σας λέμε τι μας άρεσε και τι όχι στην σειρά!
30/05/202142 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep6–Είναι το Jupiter’s Legacy η απάντηση στο “The Boys” ή ήταν κατώτερο των προσδοκιών μας;

Στο 6ο podcast μας μιλάμε για το Jupiter’s Legacy, σχολιάζοντας όσους χαρακτήρες μας άρεσαν αλλά και την γνώμη μας για την πρώτη season.
10/05/202147 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep5 – Νέα για House of the Dragon και Reviews αρκετών νέων σειρών

Στο 5ο podcast μας μιλάμε για νέα που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, όπως τις πρώτες εικόνες από House of the Dragon αλλά και πολλά άλλα. Επίσης αναφέρουμε και reviews σειρών όπως το "The Innocent" και πολλά ακόμη.
06/05/202147 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep4 – The Falcon and the Winter Soldier

Στο 4ο podcast μας μιλάμε για το he Falcon and the Winter Soldier, τη 2η σειρά της MARVEL στο Disney+, σχολιάζοντας όσους χαρακτήρες μας άρεσαν αλλά και την γνώμη μας για την πρώτη season.
28/04/202143 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep3 – Shadow and Bone

Στο 3ο podcast μας μιλάμε για το Shadow and Bone, τη νέα σειρά φαντασίας του Netflix, σχολιάζοντας όσους χαρακτήρες μας άρεσαν αλλά και την γνώμη μας για την πρώτη season.
26/04/202141 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep2 – 10 Χρόνια Game Of Thrones

20/04/20211 hour 18 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Podcast Ep1 – Νέα και πολυαναμενόμενα reviews σειρών!

19/04/202132 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Podcasts Trailer

Site-->https://lordoftheseries.gr Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο GOOGLE NEWS και να μην χάνεται κανένα νέο καθώς και στα social μας!!! Google News - https://bit.ly/3f3DlyT Facebook - https://bit.ly/3DMnT5E Twitter - https://bit.ly
04/03/202030 seconds