Winamp Logo
LLOWCAST Cover
LLOWCAST Profile

LLOWCAST

Dutch, Music, 6 seasons, 28 episodes, 17 hours, 19 minutes
About
LLOWCAST is de officiële, onregelmatig verschijnende podcast van Lowlands Festival. Subscribe om op de hoogte te blijven van nieuwe bevestigingen, achtergronden en mooie Lowlands verhalen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

LLOWCAST - Live Lowlands Special #3

Je favoriete en officiële Lowlands podcast met hosts Justin Verkijk en Steven van Lummel maakten 3 afleveringen rechtstreeks vanaf Lowlands 2019. Exclusieve backstage content, interviews, verslagen en reportages vanaf het festivalterrein. Met in de zondagaflevering:Colin Benders en zijn modulaire synthesizer, het laatste deel van de Arttour met Bert & Wouter, Faberyayo van de Jeugd van Tegenwoordig met een klein stukje uit zijn nieuwe boek, Lisa van De Klub, die alle artiesten verwelkomt in haar backstage à la carte restaurant, een campingsafari, geen eerste keer Lowlands met Milou en Clementine maar wel een laatste keer Lowlands met Elmer, New Order met dé ultieme tip voor de Blue Monday na Lowlands, Jungle By Night over hun scheepsrecht-show, Marc Rebillet over zijn fantastische tepels en optreden in je onderbroek en de Man In Nood die de man van het weekend werd: Willem. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/25/201959 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST - Live Lowlands Special #2

Je favoriete en officiële Lowlands podcast met hosts Justin Verkijk en Steven van Lummel maakten 3 afleveringen rechtstreeks vanaf Lowlands 2019. Exclusieve backstage content, interviews, verslagen en reportages vanaf het festivalterrein. Met in de zaterdagaflevering:Wakker worden met Joep Beving, Hans Kuipers en de ban xiao van Mr. Long, de eerste keer Lowlands van Milou, inmiddels zónder Clementine, Billie Eilish (OMG) over haar videoclips en het hebben van synesthesie, Aukje Dekker van Sexyland, festivaldirecteur Eric van Eerdenburg, een journalistiek hoogtepunt met Otoboke Beaver (spoiler: die spraken dus toch geen Engels), het vervolg van de Arttour met Bert & Wouter uit Gent, LL Science: Wat heb jij in je broek? Heske ten Cate over de rol van kunst op festivals en de Kazànnetjes over de show van hun leven. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/24/201954 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST - Live Lowlands Special #1

Je favoriete en officiële Lowlands podcast met hosts Justin Verkijk en Steven van Lummel maakte 3 afleveringen rechtstreeks vanaf Lowlands 2019. Exclusieve backstage content, interviews, verslagen en reportages vanaf het festivalterrein. Met in de vrijdagaflevering:Eric van Eerdenburg over de start van het festival, Milou en Clementine die voor het eerst op Lowlands zijn, Bao G die voor het eerst op Lowlands heeft gedraaid, Donnie over zijn uitglijder in de Bravo, Arttour met Bert & Wouter uit Gent, Dennis Weening die ieder jaar wel een excuus heeft om naar Biddinghuizen te gaan, ziel kleien met Yasser Ballemans, The Prodigy quiz met Torre en Rocco van De Staat en Legowelt met zijn favoriete volkszanger. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/23/201952 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST #7 - Duurzaamheid

LLOWCAST is de officiële podcast van Lowlands festival. In deze aflevering een hot topic: duurzaamheid. Eric van Eerdenburg en duurzaamheidsmanager Maarten van Lokven vertellen over de Biobased filosofie en waarom het gebruik van PLA-bekers op Lowlands duurzamer is dan het gebruik van hardcup-bekers. Kom meer te weten over duurzame horeca, de 250.000 kilo afval die op de campings achterblijft en wat er allemaal wordt gedaan om Lowlands zo duurzaam mogelijk te organiseren. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/8/201938 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

LLowcast #6 - Eten & drinken

LLOWCAST is de officiële podcast van Lowlands festival. In deze aflevering vertelt horecabaas Hans Kuipers over het enorme horeca-aanbod op Lowlands. Wat zijn de food trends, hoe voed je 65.000 monden en richt je 74 koelcontainers in? Fair trade en biologisch eten worden steeds belangrijker en hoe gaan we in de toekomst eigenlijk om met voedsel? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/31/201933 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST #5 - Het blokkenschema

LLOWCAST is de officiële podcast van Lowlands festival. Het blokkenschema staat online en in deze vijfde aflevering van LLowcast neemt festivaldirecteur Eric van Eerdenburg het schema door en geeft zijn persoonlijke tips. Comedy, theater, dans, kunst en natuurlijk heel veel muziek! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/26/201940 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST #4 - De muziekprogrammeurs

LLOWCAST is de officiële podcast van Lowlands festival. In aflevering 4 voelt Justin muziekprogrammeurs en -boekers David, Maarten en Bas aan de tand. Hoe wordt het Lowlands muziekprogramma samengesteld, wat doe je als een act cancelt en hoe blijf je op de hoogte van alle nieuwe acts en muziektrends? En: hoe zit het met die Hollandse Avond in de X-Ray? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/17/201938 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST #3 - LL Science

LLOWCAST is de officiële podcast van Lowlands festival. In deze derde aflevering gaat Justin in gesprek met New Scientist hoofdredacteur Jim Jansen over de rol van wetenschap op Lowlands, opmerkelijke resultaten van eerdere onderzoeken en natuurlijk komen de onderzoeken voor LL Science 2019 uitgebreid aan bod. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/201923 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST #2 - Colin Benders

LLOWCAST is de officiële podcast van Lowlands festival. In deze tweede aflevering een uitgebreid gesprek met Colin Benders. Met zijn Kyteman Orchestra vierde hij grote successen maar de laatste jaren is hij diep in de wereld van de modular synths gedoken. In 2017 deed hij hiermee al een show op Lowlands en dit jaar komt hij terug: "het wordt terror!", aldus hemzelf. Een gesprek over wat een modular synth is, hoe je met zo'n bakbeest op tour gaat, optreden in Berghain en natuurlijk zijn meest bijzondere Lowlands momenten.Abonneer je op LLOWCAST om niets te missen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/6/201934 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST #1 - Eerste LL19 bevestigingen

LLOWCAST is de officiële podcast van Lowlands festival. In deze eerste aflevering: festivaldirecteur Eric van Eerdenburg met een dikke rij eerste bevestigingen voor Lowlands 2019. Verder legt hij uit hoe het er aan toegaat in de programmacommissie en hoor je het verhaal achter het uitgelekte programma van een aantal jaar geleden. Abonneer je op LLOWCAST om niets te missen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/201927 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

LLOWCAST #0 - Trailer

De trailer voor deze nieuwe podcastserie van Lowlands Festival. Abonneer en mis niks, LLowcast is coming! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/25/20191 minute, 49 seconds