Winamp Logo
Llafe t’lira Cover
Llafe t’lira Profile

Llafe t’lira

Albanian, Social, 1 season, 19 episodes, 1 day, 46 minutes
About
Llafe t’lira është podkast i krijuar në Shkup me synim që të shërbejë si platformë ku të shprehen mendime dhe opinione të shumta, të njihen personalitete interesante dhe mbi të gjitha, të kalojmë bukur! ?️Llafe t’lira, për mendje t’lira! ?️
Episode Artwork

SHABAN TËRSTENA: Karriera Prestigjioze, Arritjet Rekord-thyese, Vështirësitë... - LLAFE T'LIRA #16

Medalist i Arit të Lojrave Olimpike për mundje të stilit të lirë, rekordmeni Shaban Tërstena reflekton mbi karrierën e tij legjendare. Ai flet për dedikimin, vështirësitë dhe sakrificat që e themeluan dhe e çuan atë në maje të sportit të mundjes në mbarë botën. Na ndiqni edhe në YouTube, Instagram, TikTok & Facebook.  Llafe t’lira per mendje t’lira🕊️
3/31/20242 hours, 38 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

AGONI: Hip-Hopi Shqiptar, Projekti i Ardhshëm, Synimet në Karrierë... - LLAFE T'LIRA #15

Në këtë epizod patëm të ftuar rreperin Agoni i cili shpalos detaje rreth projektit të tij më të fundit "Rrugës Drejt Pasurisë", synimet e tij në karrierë, inspirimet dhe rrugëtimet e tij në estradë si dhe gjendjen e Hip Hopit Shqiptar. Jo vetëm kaq, pasi në fund të podcastit keni një kuadër EKSKLUZIV ku Agoni shfaq talentin e tij të papamë me dy reptura freestyle.
3/17/20241 hour, 27 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

ARSIM ZEKOLLI: Skandalet Politike, Fanatizmi Fetar, Urrejtja Etnike... - LLAFE T'LIRA #14

Arsim Zekolli sjell njohurinë, eksperiencën, dhe perspektivat e tij unike në këtë epizod të llafe t'lira. Ndiqeni podkastin edhe në Youtube! Dhe na ndiqni edhe në Instagram, TikTok & Facebook.  Llafe t’lira per mendje t’lira🕊️
2/25/20242 hours, 3 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

BIG MAMA: Fama, Dashuria, Big Brother... - LLAFE T'LIRA #13

🗣️Big Mama sjell energjinë e saj pikante në këtë epizodë të Llafe T'lira🔥ku ajo përshkruan eksperiencat e ndryshme që ka përjetuar, para si dhe pas famës dhe arritjes në estradën shqiptare.😮 Ndiqeni podkastin edhe në Youtube! Dhe na ndiqni edhe në Instagram, TikTok & Facebook.  Llafe t’lira per mendje t’lira🕊️
2/12/20241 hour, 8 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

ARLINDA BAFTIU flet për njerëz frymëzues, konsumerizmin, aktivizmin... - LLAFE T’LIRA #12

🗣️Arlinda Baftiu (gazetare, aktiviste dhe poete) ishte në 🎙️LLAFE T'LIRA. Folëm me të për eksperiencën e saj në TV dhe podkast, aktivizmin, njerëz frymëzues, konsumerizmin mediatik, Big Brother, poezitë, edukimin e shumëçka tjetër interesante🤩 Ndiqeni podkastin edhe në Youtube ose Apple Podcasts! Dhe na ndiqni edhe në Instagram & Facebook! Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️
5/5/20231 hour, 24 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

LLAFE T’LIRA për qejf #2

Në "LLAFE T'LIRA për qejf" flasim për tema të lira, vetëm ne, mikrofonat dhe kamera, haptaz dhe lirshëm! Këtë herë mbi: AI, Chat-GPT, DALL-E, transhumanizmin, median masive, natyrën njerëzore e çkamos! Ndiqeni podkastin edhe në Youtube ose Apple Podcasts! Dhe na ndiqni edhe në Instagram.  Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️
3/24/202347 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

DIAMANT BALLAZHI flet për albumin e tij, historinë e Blues-it, jetën amerikane... - LLAFE T’LIRA #11

🗣️Diamant Ballazhi ishte në 🎙Llafe t'lira, me mua, dhe me co-hosten e veçantë të këtij episodi, Agona Çupin! Folëm me të për karrierën e tij, albumin e tij të ri, historinë e Blues-it dhe Jazz-it, muzikat interesante të botës, polifoninë, tallavanë, Amerikën, testet e ADN-së e çkamos tjetër 😮 Ndiqeni podkastin edhe në Youtube ose Apple Podcasts! Dhe na ndiqni edhe në Instagram.  Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️
2/12/20231 hour, 19 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

FATON ISLAMI flet për karrierën, teori konspirative, varësitë... - LLAFE T’LIRA #10

🗣️Faton Islami A.K.A Phatooni ishte në 🎙️Llafe t’lira për episodin e fundit të këtij viti! Folëm me të për karrierën e tij artistike, vështirësitë e fillimeve, konspiracionet, qytetërimet e lashta, kombet, varësitë e çkamos; të gjitha këto duke përfaqësuar kulturën shqiptare dhe skandinave 🤣 Ndiqeni podkastin edhe në Youtube, Facebook, ose Apple Podcasts! Dhe na ndiqni edhe në Instagram.  Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️
12/29/20221 hour, 36 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

VALA ADILI flet për edukimin, psikoterapinë, aktivizmin rinor... - LLAFE T’LIRA #9

🗣️🎙️Llafe t'lira vazhdon me kronikat nga Kërçova, këtë herë me psikologen, psikoterapisten dhe një njeri të veçantë për të rinjtë e Kërçovës, Vala Adilin🔥. Folëm me të për aktivitetet rinore që i organizon në Kërçovë, për rëndësinë e psikoterapisë, na kapi nostalgjia e madje bëri një hyrje edhe Ujkani!😮 Ndiqeni podkastin edhe në Youtube, Facebook, ose Apple Podcasts! Dhe na ndiqni edhe në Instagram.    Llafe t'lira për mendje t'lira!🕊️
11/2/20221 hour, 7 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

SARANDA MEHMEDI flet për gjuhën, mitet, letërsinë... - LLAFE T’LIRA #8

🗣️Saranda Mehmedi (poete, përkthyese, studiuese e letërsisë dhe mikja jonë e mirë😄), në një episod të veçantë nga Kërçova, e mirëpriti🎙️Llafe t'lira në vendlindjen e saj, fshatin e bukur të Shitovës! Folëm me të për prejardhjen e gjuhëve, miteve e arteve, për poezinë e letërsinë (madje lexuam ca poezi 🤩), artin avant-garde, astronominë, mitet e lashta shqiptare e botërore e për “tuli gjoajash qera.”😮 Ndiqeni podkastin edhe në Youtube, Facebook, ose Apple Podcasts! Dhe na ndiqni edhe në Instagram.    Llafe t'lira për mendje t'lira!🕊️
9/25/20221 hour, 28 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

ARSIM ZEKOLLI flet për politikën, fetë & besimet, infomaninë... - LLAFE T’LIRA #7

Arsim Zekolli (historian i artit, ish-diplomat, kolumnist dhe analist shoqëror) flet për luftën e informacioneve, politikën vendore & botërore, fetë & besimet, historinë e shqiptarëve katolikë të Shkupet e shumë e shumë tema të tjera interesante! Ndiqeni podkastin edhe në Youtube, Facebook, ose Apple Podcasts! Dhe na ndiqni edhe në rrjetet: Youtube, Facebook dhe Instagram.  Llafe t'lira për mendje t'lira!
8/28/20221 hour, 34 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

AGONA ÇUPI flet për muzikën & artin, traditën, planetët... - LLAFE T’LIRA #6

Në këtë episod të podkastit🎙️Llafe t'lira me Ilir Saliun🎙️: Agona Çupi (nga dirigjentet e rralla shqiptare për kor dhe orkestër) flet për muzikën, artin, planetët, traditën e shumëçka tjetër, përveç karrierës së saj (meqë vetë s'donte :P)! 🤩 NDIQENI PODCASTIN EDHE NË YOUTUBE, FACEBOOK OSE APPLE PODCASTS! Dhe na ndiqni në rrjetet sociale: Youtube, Facebook dhe Instagram. Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️
7/1/20221 hour, 10 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

FARI HISENI flet për Open Balkan, sportet, të ardhmen shqiptare... - LLAFE T’LIRA #5

Në këtë episod të podkastit🎙️Llafe t'lira me Ilir Saliun🎙️: Fari Hiseni (jurist, aktivist shoqëror dhe zëdhënës pranë Komunës së Çairit në Shkup) flet për Open Balkan, bjeshkatarinë, të ardhmen e kombit shqiptar, futbollin, teknologjinë, FC Shkupin e çkamos!🤩 NDIQENI PODCASTIN EDHE NË YOUTUBE, FACEBOOK, OSE APPLE PODCASTS! Dhe na ndiqni në rrjetet sociale: Youtube, Facebook dhe Instagram. Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️
6/17/20221 hour, 13 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

LLAFE T’LIRA për qejf #1

Në "LLAFE T'LIRA për qejf" flasim për tema të lira, vetëm ne, mikrofonat dhe kamera, haptaz dhe lirshëm! Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️ NDIQENI PODCASTIN EDHE NË SPOTIFY OSE APPLE PODCASTS! Dhe na ndiqni në rrjetet sociale: Youtube, Facebook dhe Instagram. 
6/3/202244 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

VEDAT SULEJMANI flet për karrierën e tij, fitimet nga TikToku, rrjetet sociale... - LLAFE T’LIRA #4

Në këtë episod të podkastit🎙️Llafe t'lira me Ilir Saliun🎙️: Vedat Sulejmani (berber dhe flokëtar i njohur me biznes në Zvicër dhe Maqedoni dhe njëkohësisht një nga figurat më të njohura të TikTokut shqiptar) flet për karrierën e tij fantastike, fitimet e tij marramendëse nga TikToku, të mirat dhe tragjeditë që vijnë nga rrjetet sociale dhe shumë tema të tjera!🤩 NDIQENI PODCASTIN EDHE NË YOUTUBE, FACEBOOK, OSE APPLE PODCASTS! Dhe na ndiqni në rrjetet sociale: Youtube, Facebook dhe Instagram. Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️
5/20/20221 hour, 27 minutes, 1 second
Episode Artwork

SABINA MEMISHI flet për artin, teatrin shqip, Luran Ahmetin... - LLAFE T’LIRA #3

Në këtë episod të podkastit🎙️Llafe t'lira me Ilir Saliun🎙️: Sabina Memishi (aktore e Teatrit Shqiptar në Shkup, fituese e çmimit "Aktorja e re më e mirë" në Festivalin "Vojdan Çernodrinski" dhe figurë e vlerësuar e teatrit dhe filmit shqip) flet për artin, fillimet e saj si aktore, çfarë e shtyn të japë maksimumin në aktrim, të ndjerin Luran Ahmeti, Teatrin Shqiptar në Shkup, reagimet e shumta për dramën "Ballkoni" e shumë gjëra të tjera!🤩 NDIQENI PODCASTIN EDHE NË YOUTUBE, FACEBOOK OSE APPLE PODCASTS! Dhe na ndiqni në rrjetet sociale: Youtube, Facebook dhe Instagram.  Llafe t'lira për mendje t'lira! 🕊️
5/8/20221 hour, 20 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

ARDIT RAMADANI flet për Universitetin e Tetovës, protestat, gazetarinë... - LLAFE T’LIRA #2

Në këtë episod të podkastit🎙️Llafe t'lira me Ilir Saliun🎙️: Ardit Ramadani (gazetar dhe aktivist shoqëror) i sqaron trazirat e fundit në Universitetin e Tetovës, protestat studentore dhe pakënaqësitë e tyre, cilësinë e gazetarisë, lajmet e rreme, e shumë tema të tjera!🤩 NDIQENI PODKASTIN EDHE NË YOUTUBE, FACEBOOK OSE APPLE PODCASTS! Dhe na ndiqni në rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Youtube. Llafe t'lira për mendje t'lira!🕊️
4/21/20221 hour, 11 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

RITA BEHADINI flet për ”Mollëkuqen,” feminizmin, mediat... - LLAFE T’LIRA #1

Në këtë episod të podkastit🎙️Llafe t'lira me Ilir Saliun🎙️: Rita Behadini (aktiviste shoqërore, gazetare dhe moderatore e emisionit "Pasdite me Alsat") flet për organizatën "Mollëkuqja," sfidat dhe sulmet me të cilat është përballur, feminizmin në vendin tonë, mediat në vend dhe rajon e shumë tema të tjera! 🤩 NDIQENI PODCASTIN EDHE NË YOUTUBE OSE APPLE PODCASTS! Dhe na ndiqni në rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Youtube. Llafe t'lira për mendje t'lira!
4/17/20221 hour, 1 minute, 32 seconds
Episode Artwork

Mirë se erdhët në Llafe T’lira me Ilir Saliun!

Zbuloni çfarë është Llafe T'lira dhe na ndiqni në rrjetet tona sociale në Instagram, Facebook dhe Youtube për të ndjekur episodet e reja të podkastit!  Llafe T'lira për mendje t'lira!
4/11/202235 seconds