Winamp Logo
Liverpool FC: Pausepraten Cover
Liverpool FC: Pausepraten Profile

Liverpool FC: Pausepraten

Norwegian, Sports, 7 seasons, 759 episodes, 2 days, 9 hours, 7 minutes
About
En podcast fra Liverpool Official Supporters Club Norway. Ukentlig Liverpool-podcast på norsk fra redaksjonen i Liverpool.no.
Episode Artwork

Klopp er svært begeistret over Gakpo

Virgil van Dijk vil bli ute i over en måned med sin hamstringsskade, opplyste Jürgen Klopp fredag. Men samtidig med de dårlige nyheten om van Dijk, kunne Klopp glede seg over å ha sett en annen nederlender i aksjon, nemlig Cody Gakpo som han er full av lovord om. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/6/20235 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Konate klar for sin fjerde finale i 2022

Liverpools Ibrahima Konaté er klar for sine fjerde finale i 2022, og kunne knapt lagt inn en bedre søknad om å få starte VM-finalen mot Argentina for Frankrike. Vi hører også om da Didier Deschamps var høyaktuell for Liverpool, om et mulig stopperpar mot Manchester City og om hvordan Luis Diaz tok det da han fikk vite om den nye skaden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/20225 minutes
Episode Artwork

Mandag 21.02: Jubelhelg for Liverpool

I mandagens «Pausepraten» handler det naturligvis om at Liverpool for alvor er tilbake i tittelkampen i Premier League etter denne helgen. Det handler også om tre spesielle mål mot Norwich, og om skadene på Roberto Firmino og Diogo Jota. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/20226 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Fredag 16.4: Kamper foran supportere

I fredagens episode av «Pausepraten» får vi nyheter om supportere på tribunen, premiepenger fra Champions League, og et analyseverktøy har regnet ut Liverpools topp fire-sjanser. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/16/20214 minutes, 50 seconds