Winamp Logo
Litt for personlig trener Cover
Litt for personlig trener Profile

Litt for personlig trener

Norwegian, Fitness / Keep-fit, 1 season, 88 episodes, 4 days, 5 hours, 56 minutes
About
Podcasten fra treningsbransjen som tar deg med inn i livene til to litt for personlige trenere. Hvilke utfordringer møter de og hvilke tips og råd mener de er verdt å ta med seg fra jungelen av informasjon som er der ute? Med til sammen over 30 års erfaring som personlige trenere serverer Tommy Lande og Alexander Aalerud deg en jordnær tilnærming til et godt og aktivt liv der det er plass til mer enn bare kylling og brokkoli.
Episode Artwork

Litt for mange instagram blemmer - Andreas Skjetne om markedsføring og sosiale medier

Hvilke platformer bør du bruke når du skal markedsføre deg selv og/eller ditt produkt? Hvordan bør du tenke for å finne ut av hva slags type innhold du legger ut? Er du bevisst på hva slags type følgere du ønsker og hva de i sin tur er interessert i?Andreas Skjetne har jobbet lenge i treningsbransjen som både PT og ikke minst med markedsføring. I dag jobber han for treningssenterkjeden EVO, og i denne episoden kommer han med sine tanker og tips rundt markedsføring generelt og markedsføring på sosiale medier.
5/25/20231 hour, 15 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Litt for mye stillhet, litt for mange timer i lotusstilling og litt for mange timer i de svenske skoger

Alex har vært på meditasjonsretreat i Sverige og har sittet opptil 10 timer og meditert om dagen. Han har heller ikke fått kommunisere med noen og har i prinsippet levd som en munk.Hvorfor? Hva fikk han  til å gjøre det frivillig? Har han mista det? Hva sitter han igjen med i etterkant?Dette og masse annet lurer Tommy på i ukas episode.
5/15/20231 hour, 6 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Litt for mye mentale utgifter og litt for få inntekter - med Tonje Oord (Samtalelegen)

Hva er det vi stresser så fælt over? Hvorfor er dette så vanlig? Hva kan vi gjøre for å håndtere dette vedvarende stresset bedre? Og når kan stress være bra for oss?Tonje Oord  er lege med spesialisering i psykiatri og gründer av "Samtalelegen." Gjennom samtaler med pasientene sine har hun fokus  på  å forebygge og behandle stress gjennom å ivareta og styrke deres mentale helse. 
5/9/20231 hour, 12 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Litt for lite prehab/rehab skuldre - med Jon-Ivar Smiseth

I ukas episode har vi med oss Jon-Ivar Smiseth. Medeier, daglig leder, fysioterapeut og Personlig trener Momentum Trening. Han er også kollega av oss i AFPT.Vi snakker om typiske skuldersmerter/plager.Undertemaer er:- Anatomi skulderledd og omkringliggende strukturer- Vanlige diagnoser- Bevegelighetstrening for skuldersmerter- Styrketrening for skuldersmerter- MR, hva tenker vi om denne diagnostiseringen og hva forteller det oss?- Kortisjon, har det en plass?- Kirurgi- Favorittøvelser/protokoller man kan jobbe ut ifraAbsolutt en episode det er verdt å høre på om skuldersmerter er noe du trenger å lære mer om.
4/18/20231 hour, 14 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Litt for imponerende vektreduksjon - med Stine Bråthen

Stine Bråthen er PT kunden til Alexander og hun har gått ned 80 kg i kroppsvekt. Hva har hun gjort? Hva gjorde at hun bestemte seg for å endre livsstil? Og hvorfor ble hun overvektig i utgangspunktet? Hvilke utfordringer møter hun i dag nå når vekten har stagnert? Hør den inspirerende historien om hva som er mulig hvis man virkelig vil og bestemmer seg.
4/18/202359 minutes, 29 seconds