Winamp Logo
LIGE PÅ Cover
LIGE PÅ Profile

LIGE PÅ

Danish, Sports, 5 seasons, 106 episodes, 3 days, 12 hours, 30 minutes
About
Hver mandag får værterne Sandro Spasojevic og Mikkel Beckmann en tidligere topspiller på besøg. De kaster et kærligt og kritisk blik på Superligarunden, leverer kontante holdninger og krydrer undervejs med sjove anekdoter og quizzer.
Episode Artwork

Derby, værdiaftale og gummiben

Det var et gok i nøden til Byens Hold, da rivalerne fra Brøndby tog en overraskende 1-0-sejr i Parken. Endda efter det kom frem onsdag, at forhandlingerne mellem Brøndbys ledelse og fanafdelingen om en værdiaftale blev sat på pause, da parterne ikke kunne blive enige om en bindende aftale.Men FCK's 1-0-nederlag er endnu et dårligt resultat i kampen om mesterskabet. Snubler de på målstregen, eller er FC Nordsjælland lige så dårlige til at indhente point?Det og meget mere i denne rundes LIGE PÅ. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/1/202349 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Den vildeste finale nogensinde

Hold nu op for en finale! Bedst som vi troede finalen ville blive en kedelig 2-0 sejr til Argentina, eksploderede kampen, og Mbappe og Messi sendte på skift stadion i ekstase. Argentina trak det længste strå, Messi fik sin pokal og FIFA og Qatar fik sin eventyrafslutning, da Messi iført en strippermorgenkåbe løftede pokalen. Lasse Fosgaard og Sandro Spasojevic lægger slutrunden ned og gennemgår sammen hele finalen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/19/202241 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Drømmefinalen: Messi vs. Mbappe

Vi står på tærsklen til finalen i VM i fodbold; en finale mellem Argentina og Frankrig, mellem Messi og Mbappe. Sandro Spasojevic og Uffe Bech gennemgår alt omkring kampen, lige fra mytologien om Messi og Maradona til de pågældende landes startopstillinger og taktik. Bronzekampen bliver selvfølgelig også taget under lup, for kan de marokanske løver skabe eufori på det afrikanske kontinent eller bliver de rutinerede kroatere for stor en mundfuld for dem? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/17/202242 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Magiske Messi og manges drømmefinale

Lionel Messi står på tærsklen til at blive udødeliggjort, og i semifinalen mod Kroatien viste den lille magiker endnu engang vejen for et veloplagt argentinsk landshold. Men hvilke argentinske spillere, udover Messi, har spillet en fremragende slutrunde? Og hvem står foran et stort klubskifte efter et flot VM? Frankrig satte en stopper for den Marokanske drøm, efter en 2-0 sejr, i en kamp hvor Marokko ellers bed flot fra sig. Men skyldes den franske succes et fremragende kollektiv eller er den udelukkende baseret på individuelle kvaliteter? Og ser vi flere marokkanske spillere i Europa efter VM? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/202238 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Messi vs. Holland og fremblik mod semifinalerne til VM

Holland mod Argentina blev på flere parametre slutrundens indtil videre mest dramatiske kamp, spækket med højdepunkter, konfrontationer og ikke mindst gule kort. Vi vender kampen, for spørgsmålene er mange. Er Lionel Messi en usportslig fodboldspiller? Har Argentina skurkerollen eller var begge hold lige gode om det? Og var opførslen fra begge hold skandaløs, eller et frisk pust i en efterhånden meget "politisk korrekt" fodboldverden? Lasse og Sandro vender forventningerne til semifinalerne og sætter deres powerranking for de tilbageværende hold i turneringen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202233 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Barnlige Ronaldo og VM powerranking

Er Ronaldo godt i gang med at ødelægge sit ellers perfekte eftermæle, hvis alt han skifter til Saudi Arabien? I denne udgave af LIGE PÅ vender Sandro og Lasse 'Don Fonsi' Fosgaard rygterne om CR7's fremtid og diskuterer samtidigt hans plads på bænken til Portugals kamp i mod Schweiz. Udover Ronaldo er det også på tide at på opdateret powerrankingen. Hvem er mon i toppen af hhv. Sandro og Lasses powerranking over de resterende hold til VM? Lyt med til det seneste afsnit af LIGE PÅ - VM edition lige nu! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/202240 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Kamil Grabaras hurtige twitterfingre og Mbappés forvandling til VM

Must have been politics, for sure? Kamil Grabara formåede endnu engang at sætte sig selv i fokus fra sin bænkplads til VM, hvor en fejl fra klubkammeraten og klubkonkurrenten Matt Ryan fik den polske enfant terrible til at gå til tasterne. Men er det okay at tweete sådan om en klubkammerat? Hvordan skal FCK håndtere det? Og er polakken gal eller genial? Mikkel Beckmann kommer med sin top 3 over dette VMs. indtil videre, mest sprudlende bekendtskaber! Men hvem topper listen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/202234 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Er Ronaldo VM's største skuffelse og magiske Marokko

Gruppespillet er færdigt og der skal gøres status på VM indtil videre! Hvilket land har været den største skuffelse og hvilken spiller har ikke levet optil sit niveau? Hvor der er tabere er der som bekendt også vindere og derfor dedikerer vi også anden del af podcasten til at tale om de lande der har trodset forventningerne og leveret en god slutrunde so far. Dine værter er: Sandro Spasojevic og Lasse Fosgaard Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/202234 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Den største danske landsholdsfiasko nogensinde

Danmark er ude af VM. I den måske største VM skuffelse nogensinde for et dansk landshold, blev de danske drenge sendt hjem på røv og albuer efter en mildest talt rædderlig slutrunde VM. 0-1 nederlaget til Australien blev kulminationen på et forfærdeligt VM, der aldrig rigtigt kom i gang for danskerne. LIGE PÅ giver dig det fulde overblik over den danske VM indsats og ser fremad mod fremtiden for det danske herrelandshold. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/202247 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

De største spillere til VM og hvem er Danmarks skarpeste angriber?

LIGE PÅ tager pulsen på de største profiler til verdensmesterskabet i fodbold i Qatar. Kan Brasilien vinde VM uden Neymar? Bliver Mbappe turneringens bedste spiller? Kan Ronaldo blive topscorer? Lasse Fosgaard rangerer desuden Danmarks angribere efter deres nuværende form og skarphed i dagens top 5! Diskussion, debat og højt humør i Danmarks skarpeste fodbolddebatpodccast, LIGE PÅ. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/202230 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Mæhles manglende mojo og magiske Pierre

Danmark er stadig uden sejr i VM slutrunden efter et 2-1 nederlag til Frankrig.Mikkel Beckmann vikarierer for Jesper 'Lionkeeper' Christiansen og kampen mod Frankrig bliver taget i kærlig behandling mellem Becks og Sandro. Har Mæhle mistet sit mojo, spiller Danmark for at undgå fremfor at opnå, og hvordan skal vi gribe kampen mod Australien an for at sikre på at undgå en VM fiasko? Dagens LIGE PÅ er klar nu. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/202239 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Optakt til dramaet mod Frankrig, powerranking og Hervé Renard på sidelinjen

LIGE PÅ varmer op til Danmarks afgørende kamp mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig! Hvad er nøglen til den danske sejr? Hvem fra landsholdet skal træde særligt i karakter? Hvor stort et tab bliver Delaneys fravær? Og hvordan forbereder vi os bedst muligt til opgøret? Første runde er netop afsluttet og Lasse og vikarierende vært Jeppe Wad, går igennem rundens største overraskelser. Sidst men ikke mindst giver Lasse Fosgaard os sin powerranking over de største favoritter til at løbe med VM-trofæet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/202237 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Nosseløse DBU og dårlige Danmark mod Tunesien

Har DBU spillet fallit når Simon Kjær ikke optræder med et One Love anførerbind til VM i Qatar? Eller vejer det sportslige hensyn større end missionen om at sende et signal til omverdenen? Og bør kritikken rettes mod FIFA i stedet for mod DBU? Danmark fik en noget broget start mod tempofyldte Tunesien, der overraskede med energi og et massivt tilskuertryk mod de danske drenge. Men skuffede Danmark? Og hvem faldt igennem på det danske hold?LIGE PÅ analyserer hele kampen og kigger frem mod braget mod Frankrig på lørdag! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/202238 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Skandaløse Qatar og den svære venstrekant

Så er vi igang med VM 2022! Qatar og Ecuador spillede en gaber af en fodboldkamp, hvor værtsnationen ikke gjorde noget godt for sig selv. Er det den værste præstation af et værtsland? Sandro og Jesper er i hvert fald ikke begejstret for slutrundens første kamp, men lige rundt om hjørnet venter Danmarks kamp i mod Tunesien. Hvem skal starte inde? Burde Lindstrøm få chancen og hvad ender kampen? LIGE PÅ går i dybden med optakt til Danmarks første kamp på tirsdag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/21/202229 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Eriksen-tribute: Fra livløs til levende legende

Med bare en enkelt dag til, at VM i Qatar sparkes igang, zoomer vi i dette afsnit af LIGE PÅ ind på Danmarks største stjerne Christian Eriksen. Er Eriksen blevet en bedre fodboldspiller, efter han er kommet tilbage? Hvad er hans helt store spidskompetence - og hvilken rolle skal han udfylde på landsholdet under VM for, at Danmark kan komme så langt som muligt? Sandro og Lasse har dedikeret dagens afsnit til hele Danmarks nr. 10, Christian Eriksen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/19/202237 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

VM - Danmark i angriberkrise og 5 favoritter til at vinde VM!

Om seks dage går det løs til VM for Danmark, men hvem skal score målene og hvem starter på toppen? Og hvad gør man som træner når alle ens angribere mangler kampform? Sandro og Lasse diskuterer om Danmark befinder sig i en reel angriberkrise!Og apropos angribere, så har Lasse Fosgaard taget sin top 5 liste over bedste angribere til slutrunden med i studiet, hvor blandt andet Cristiano Ronaldo skuffende må kigge langt efter en plads. Sidst men ikke mindst diskuterer Sandro og Lasse, hvem der er de største favoritter til at løbe med VM-trofæet i Qatar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/17/202240 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

VM - Kemi over form for Danmark og Lindstrøms vilde VM

Landsholdet rejser endelig afsted mod Qatar og med bagerst i flyveren sidder Alexander Bah, Christian Nørgaard, Frederik Rønnow, Robert Skov og Yussuf Poulsen! Men er det de rigtige fem Kasper Hjulmand har efterudtaget? Og hvad vægter højest? Fodboldform eller holdkemi? Danmark tager imod Tunesien i første kamp, men hvad er vores idealopstilling? Sidst men ikke mindst er der VM Powerranking, som indeholder en lille overraskelse Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/202239 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Hjulmands 26 udvalgte og rædsomme Randers

Randers har kun fået ét point i deres seneste seks superliga kampe. Er der krise i kronjylland, hvilke spillere har ikke præsteret godt nok og ender de i top6? Special guest Uffe Bech, Lasse 'don fonsi' Fosgaard og vært Sandro Spasojevic kaster et skarpt blik på Randers' jammerlige form i denne uges udgave af LIGE PÅ. Hør også, hvem Uffe og Lasse forventer bliver udtaget til Danmarks trup til VM i Qatar, men også hvorfor at Jonas Wind kke burde blive udtaget?Podcasten er betalt og sponseret af Discovery+ og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/7/202246 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Football Club Brøndby, Lyngbys store tudekiks og vilde Viborg

Global Football Holdings L.P har lavet en aftale med Jan Bech Andersen om at købe over halvdelen af klubbens aktier. Fansene er splittede, men er det en falliterklæring af Jan Bech eller i virkeligheden den løftestang som kan skubbe Brøndby det sidste stykke op økonomisk?I Lyngby fik de endnu en kold dukkert i overtiden mod AGF, hvilket resulterede i et rødt kort til assistenttræner Mikkel Beckmann, da temperementerne slog gnister på sidelinjen. Lyngby mente AGF træneren Uwe Rösler hoverede unødvendigt, men har de kongeblå en sag, eller bør de spise en tudekiks og kigge indad?Viborg har overrasket alt og alle i denne sæson af Superligaen og domkirkebyen ligger pt på en 2 plads i tabellen. LIGE PÅ vender Viborgs vilde efterår og deres chancer for at fastholde placeringen.Podcasten er betalt og sponseret af Discovery+ og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/31/202245 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Brøndbys negative klubrekord og komiske Ali i Aarhus

Danmarks skarpeste fodbolddebatpodcast er tilbage med endnu en saftig og dybdegående analyse, denne gang af Superligaens runde 28! Er mesterskabskampen slut? Blev runde 28 AGFs redning? Og hvad er dummest, at tabe 0-3 hjemme til en nedrykningskonkurrent eller tabe 1-2 ude efter en time med en mand i overtal?50 minutters fodbolddebat, quiz og skarpe holdninger præsenteret i samarbejde med MobilePay og Discovery+ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/2/202251 minutes, 34 seconds