Winamp Logo
Life by Caroline Cover
Life by Caroline Profile

Life by Caroline

Norwegian, Cultural, 1 season, 26 episodes, 18 hours, 38 minutes
Episode Artwork

God sommer og takk for oss

Det er juni og endelig sommer! Hvordan skal jentene feriere i år? Caroline forteller om årevis med flyskrekk og hvordan hun har jobbet seg gjennom den, og begge er enige om at det er bedre å fly med barna enn uten. Skal du på Norgesferie i år, bør du lytte til denne episoden - Caroline deler masse tips og forteller om egne opplevelser. Nå tar jentene sommerferie, og det kan også hende at dette blir podcastene siste episode for denne gang. God sommer til alle som lytter!  
6/9/202342 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Isbading, rumpe i politisk forkledning og kvinnfolk bak rattet

Caroline har tatt årets første bad og lurer på om hun skal hoppe på trenden og bli en isbader. Hva slags fordeler har det egentlig å senke kroppen ned i iskaldt vann? Susan var på Tusenfryd i pinsen og ventet 75 raske minutter på kald pasta med varm saus og tortillalefse forkledd som pizza. Hvorfor er service og sunn mat nedprioritert i enkelte fornøyelsesparker? Jentene dykker ned i forrige ukes nyheter og diskuterer rumpe på TikTok, revet ost vs. revet og kvinnfolk bak rattet. 
6/2/202349 minutes
Episode Artwork

Penispute, utdrikningslag og mental alder

Susan har vært på utdrikningslag med Jørgen Marthinsen i helgen, Caroline forsov seg til 17. mai og det er bursdag i studio! Hvordan føles det å bli et år eldre og hva er egentlig jentenes mentale alder? Blir de noen gang slitne av å være foreldre?
5/26/202342 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Araknofobi, bryllupssesong og borddekking

Susan var Carolines reddende engel da en edderkopp gjemte seg i bilen under kjøreturen nylig. Hva er det med edderkopper som gjør at mange blir så redde? Begge jentene har engasjert seg i Eurovision og planlegger allerede neste års fest. Hvordan skal du kle deg i bryllup? Lytterne vil høre mer om borddekking og Caroline deler sine beste tips!
5/19/202343 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Heia Norge og hurra for Norge

Caroline og Susan er mer enn klare for 17. mai og har bedt lytterne dele sine upopulære meninger om bunaden. Er det greit å style den med ny skjorte, andre sko og forskjellige søljer for å gjøre den mer personlig eller er det no go? Hva med menn i bunad? Hot or not? Lørdag braker Eurovison løs og begge to har planer om å benke seg foran tv-skjermen med stemmeskjema og hyppig kontakt over sms. Heia Norge!
5/12/202352 minutes, 1 second
Episode Artwork

Natt til 1. mai og russekort

Det er endelig mai og vårglede i studio. Hvor lenge er det egentlig innafor å ha julebelysning utendørs? Hvor mye er du villig til å betale for et bord på 17. mai? Og hva sto det egentlig på russekortene til Caroline og Susan? Caroline deler et minne fra natt til 1. mai.
5/5/202339 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Russetiden da vs. nå og høyere aldersgrense i some

Caroline har blitt yogalærer og er veldig gira. En ny spalte er på plass, og i “nyhtesbilde siden sist” tar Caroline og Susan opp saker som har vært i mediebildet den siste uken. I forrige uke ble 5 russ innlagt på sykehuset, og jentene mimrer tilbake til den gangen de selv var russ. Hvordan har egentlig russetiden utviklet seg? Det har også vært snakk om å høyne aldersgrensen til 16 år for bruk av sosiale medier - hva tenker de om dette? Skal det virkelig bli momspålagt å trene og hva tenker vi om hansker på den røde løperen?
4/28/202355 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Moderatorer i forum og lovens lange arm #sånnhardetblitt

Jentene er endelig tilbake i studio og forteller deg alt om hva som har skjedd siden forrige gang. Det har vært påskeferie, Caroline har satt ny pers på 10 km. og Susan har vært syk. I ukens spalte «null filter» er Hans Petter Nygård Hansen gjest, og praten om netthat fortsetter. Hvem er egentlig moderatorer i forum, og hva er kriteriene for å være det? Hvem kontrollerer at moderatorene gjør den jobben de skal og hvorfor får ting stå, selv om det bryter med forumets regelverk? Alt om dette og mye mer i ukens episode!
4/21/202357 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Netthat

Caroline og Susan snakker om netthat, hvor utbredt det er og hva det kan føre til. Visste du at konsekvensene av å oppleve netthat kan føre til psykiske problemer som depresjon, angst og selvmordstanker? Caroline deler sin egen erfaring rundt dette og forteller hvordan det føles å motta netthat på daglig basis gjennom flere år. 
3/31/202348 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Svettefest, ovetro og geniale lifehacks

Caroline og Susan har vært på hot yoga, og deler entusiasmen over å stå i Downward-Facing Dog mens svetten siler. Caroline er godt i gang med yogautdannelsen sin og deler litt tanker rundt denne reisen. Hvordan er det egentlig å plutselig måtte møte sine innerste tanker og følelser? Susan har kjent litt på det å ikke strekke til, og har også funnet ut hva som kan gjøre det bedre. Hva gjør jentene når de ser en svart katt over veien eller står foran et kumlokk? Og hva skal du egentlig gjøre for å unngå ulykke i 7 år når du har knust et speil? Lytterne har delt en del merkelige vaner som jentene kan relatere til og ikke minst - lifehacks som du skulle ønske du allerede visste om! 
3/24/202351 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Nipples, vin og kaffe

Siden forrige gang jentene møttes har Caroline vært mye bekymret, i motsetning til Susan, som har hatt tidenes helg på jentetur! Begge to er preget av lite søvn, men har likevel lagt inn en solid innsats på treningsfronten - denne gangen har Caroline vært med når Susan er instruktør i salen på SATS! Folket er ikke helt ferdig med nipples, og i tillegg er det noen som mener at det ikke er selve brystvorten som er problemet med bildet som ble lagt ut for nå 14 dager siden, men heller teksten under: insert wine instead of coffee. Hør hva Caroline mener om dette i denne ukens episode. 
3/17/202342 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Free the nipple

Caroline har vist brystvorte på Instagram og Internett koker. Hva var hensikten bak dette bildet, hva tenker hun om alle tilbakemeldingene, og kommer det til å skje igjen? Denne uken har Caroline dratt med seg Susan på intervalltrening, og i ukens spalte "null filter" har lytterne sendt inn dilemmaer: velger jentene dårlig sex og masse kjærlighet fremfor null kjærlighet og fantastisk sex, og ville de hatt hårsveisen til Donald Trump eller Kim Jong-un? 
3/10/202339 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Pinsevenn, granca og sexy time

Caroline har fått et rosa brev fra Jesus i posten. Jentene har omfavnet langrensslivet på vinterferie, men Caroline savner Granca og har hatt frivillig treningsfri for første gang på så lenge hun kan huske. Denne uken har de testet Hollywoodtreningen, Pilates Reformer, sammen med pensjonistene, og i ukens spalte lurer lytterne blant annet på deres topp 3 valg for helsen, hva som var det mest utfordrende med babytiden og hvordan det står til med underlivet etter 2 og 3 fødsler. 
3/3/202343 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Fleskesøndag og feitetirsdag

Caroline og Susan har funnet ut akkurat hvorfor vi feirer Fastelavn. Caroline har hatt en zen helg og Susan er veldig opptatt av at hundeeiere skal holde posen med avføring langt unna hennes søppelkasse. De har vært på CrossFit og deler sin erfaring. Denne uken har lytterne sendt inn upopulære meninger: alle har tid til å trene, proteinbarer er bare en glorifisert sjokolade, aktiv dødshjelp og kjæledyr i sengen er noen av dem. 
2/24/202355 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Orgasme hver time og aldri mer junkfood

Denne uken har Caroline og Susan beveget seg ut i klatreveggen! Ingen av dem har noen erfaring og begge to kjenner litt på høydeskrekken. Blir virkelig dagens ungdom kalt tapere om de ikke tar stoff eller piller på fest? Dette er et tema de er innom i ukens spalte. Caroline og Susan diskuterer også dilemmaer, og duoen må velge mellom både trening og junkfood, orgasmer og nakenscener. Og hvorfor vet ikke Susan hva Team Jacob eller Team Edward er?!
2/17/202344 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Padel, overskrifter og swingers

Denne uken har Caroline og Susan testet padel! Hvordan gikk det egentlig da de møtte opp og hadde hele hallen for seg selv? Caroline har fått en interessant invitasjon til swingersparty, og duoen snakker om nettavisenes evne til å skape overskrifter. I ukens spalte «null filter» vil lytterne vite hva duoen ville sagt til sitt yngre jeg og hva de tenker om utroskap. 
2/10/202339 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Thaiboksing, ett år eldre og parforholdet etter barn

Caroline og Susan er i gang med å tre ut av komfortsonen og teste ulike former for trening, og først ut er thaiboksing! Hva er egentlig dette, hvordan var førsteinntrykket av treningsøkten og ville de gjort det igjen? Caroline har blitt ett år eldre siden sist og forteller om helgens feiring. Jentene har vært på Vixen og Caroline har delt ut pris. I ukens spalte «null filter» vil lytterne blant annet ha svar på utfordringene ved å være mamma og parforholdet etter barn. 
2/3/202340 minutes
Episode Artwork

Ny start

Det har blitt et nytt år, og Caroline og Susan er tilbake for å snakke om livet og alt det innebærer. Har Caroline noen nyttårsforsett? Hun får et spørsmål om søvnrutiner i spalten null filter, og forteller at panikkangst ofte ødelegger nattesøvnen. 
1/27/202343 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

GOD JUL!

Vi har kommet til veis ende av årets julepodcast, og vi håper dere vil komme i julestemning sammen med oss nå som det bare er noen dager igjen til selve julaften! Hvor skal vi feire i år? Hva gjør vi de siste dagene frem mot den store kvelden og hvilke tradisjoner har vi denne dagen? Hvorfor kler mannen til Susan seg ut som julenissen når barna har lagt seg på lille julaften?! Og er vi ferdig med alle julegavene? Vi ønsker alle lyttere en magisk jul! 
12/21/202246 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Julemusikk, gøttekæll og julebukk

Podcasten har sin første gjest, og det er ingen ringere enn særpingen Ulrikke Brandstorp! I denne episoden snakkes det da selvfølgelig om julemusikk, men også om julen generelt. Hva er Ulrikke sin favorittjulelåt, hvordan forbereder hun julemiddagen og hva er egentlig en gøttekæll? Går folk fortsatt julebukk? Vi får også vite hvem av Caroline eller Susan som stikker av med seieren når Ulrikke nynner julelåter. 
12/16/202243 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Ingen jul uten julefilm!

Julemåneden er offisielt her, og vi kan endelig fråtse i julens mange filmer! Hvilken er den beste julefilmen, hvilke er den dårligste og har Caroline og Susan klart å sette sammen en topp 3-liste? De deler masse tips til hva dere bør se fremover, er innom årets FLOPP og deler også julegavetips fra dere som lytter  
12/9/202249 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Julebordsesongen

Jentene er i studio etter en litt fuktig kveld på julebord, og er preget. Hva har man på seg på julebord? Finnes det en kleskode og hva drikkes og spises? Baker Caroline alle de syv slagene til jul og hva er egentlig disse 7 slagene? Susan har fortsatt ikke kommet i gang med adventskalenderen til barna, og har ganske nøyaktig 12 timer på seg før det er desember. 
12/2/202235 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Ikke alle gleder seg til jul

Susan deler sin historie fra tiden julegavene kom fra fattighuset, og forteller om hvordan julen føltes da hun mistet en nær.Hvorfor feirer vi egentlig jul og hvorfor pynter vi juletreet? Når settes det opp i hjemmene rundt omkring og er det slik at pynten faktisk bør være lilla gjennom hele adventstiden? Vi har svarene! 
11/25/202237 minutes, 1 second
Episode Artwork

JULEMAGI

Hva er julemagi og hvordan skal man finne den i voksen alder? Hvem er rampenissen og hvor lenge er det egentlig greit å tro på julenissen? Sender vi fortsatt julekort? Duoen har vært på kino og snakker om Teddybjørnens Jul. Caroline er ferdig med innkjøpene til årets adventskalender og deler tips med Susan som ikke helt vet hvor hun skal starte. 
11/18/202246 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Endelig kan julen starte!

Vi snakker om når julen starter for oss, om de første forberedelsene vi gjør, hvilke faste planer vi har, og tar en liten julebordhistorie fra forrige året med Caroline
11/11/202228 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Teaser: Life by Caroline kommer snart!

11/8/202236 seconds