Winamp Logo
Lieve Marian Cover
Lieve Marian Profile

Lieve Marian

Dutch, Fitness / Keep-fit, 7 seasons, 38 episodes, 12 hours, 18 minutes
About
In Lieve Marian beantwoordt actrice en therapeut Marian Mudder – o.a. bekend van de bestseller Wat ik eerder had willen weten (https://bit.ly/wiehww-bw) – brieven over het leven en de liefde. Vanuit haar eigen levenservaring en haar kennis als therapeut geeft ze op warme toon inzichten en adviezen. Van kleine tot grote problemen, Marian biedt verheldering en troost met empathie en humor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Lieve Frank - Trailer

In Lieve Frank beantwoordt populaire publieksfilosoof Frank Meester samen met vaste host van de Lieve-show Rachel van de Pol brieven over dilemma's in het leven. Met hulp van filosofie biedt Frank een ander perspectief op kleine én grote problemen. Vanaf 16 november te beluisteren!Over Frank Meester:Of hij nu over ijdelheid of feminisme schrijft, na het lezen van Meester's boeken voelt de wereld nét wat lichter. Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen (2021) werd genomineerd voor de Socratesbeker. Zojuist is zijn nieuwe boek Feminisme voor mannen en andere wezens verschenen, dat lovend is ontvangen door de pers. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/20231 minute, 6 seconds
Episode Artwork

Lieve Hannah - Trailer

In Lieve Hannah beantwoordt auteur en therapeut Hannah Cuppen – bekend van de bestseller Liefdesbang – brieven over de liefde. Met hulp van Rachel van de Pol, die tientallen experts op het gebied van zelfontwikkeling interviewde, legt Cuppen glashelder uit welke diepere gevoelens schuil kunnen gaan onder het verlangen naar een onbeschikbare partner of juist het wegduwen van naasten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/28/20231 minute, 18 seconds