Winamp Logo
Levende Steen Ministries Cover
Levende Steen Ministries Profile

Levende Steen Ministries

Dutch, Christianity, 1 season, 322 episodes, 8 hours, 34 minutes
About
Gods Woord is de Waarheid.Het brengt redding, wijsheid, allerlei materiële en geestelijke zegen en wordt geopenbaard onder de regie van de Heilige Geest. Wij willen daar in mee vloeien.Zo kunnen wij Gods Woord gezalfd doorgeven, hetzij in prediking, profetie of Bijbeltraining, persoonlijk getuigenis. Laat je inspireren door deze krachtige podcast-uitzendingen.
Episode Artwork

teamwork makes the dream work - Woensdag 19//06//24 (preek only)

Teamwork makes the dream work!God zoekt medewerkers. 1Kor 3:9 “Want Gods medearbeiders zijn Wij…” de vraag die je kunt stellen is: als ik een mede arbeider met God ben dan ben ik niet de enige die werkt, maar God werkt ook. Je zit in een team! Samenwerken en meewerken komt soms met uitdagingen, maar als je leert meewerken moet je resultaat hebben!
6/20/202450 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

De standvastige vader - Zondag 16//06//24 (preek only)

Zondag stond in het teken van vaderdag; “de standvastige vader” Vaderschap heeft heel veel te maken met je relatie met je hemelse Vader en je relatie met je gezin en dat moet je opbouwen. Maar als het dagelijkse leven daarbij komt kijken is dat niet altijd makkelijk. Vaderdag is een dag om aan te moedigen en te bemoedigen. luister naar deze inspirerende boodschap!
6/17/202444 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Let the blood work for you - Zondag 02//06//24 Guy Peh (preek only)

Laat het bloed voor je werken! Waarom? Omdat het bloed nooit Zijn kracht verliest! Veel mensen denken dat het een oud onderwerp is, maar zonder het bloed van Jezus is er geen hoop voor een relatie met God, voor onze vergeving van zonden, voor het verhoren van onze gebeden. De Bijbel is een geweldig boek, maar als we het thema van het bloed uit de Bijbel wegnemen dan is alles wat er over blijft geschiedenis. Maar als je kijkt naar de Bijbel dan is het bloed een leidraad die gaat van Genesis naar Openbaringen en als het zo belangrijk is voor God dan moet het net zo belangrijk zijn voor ons! Gastspreker en vriend Guy Peh neemt ons mee in een krachtige boodschap over de kracht van het bloed van Jezus Christus!
6/5/20241 hour, 6 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

de beweging van Heilige Geest leren herkennen - woensdag 29//05//24 (preek only)

Het is belangrijk voor ons als gelovigen om de beweging van Heilige Geest te leren herkennen in ons leven om daar gelovig op in te kunnen gaan. We zijn een student van het Woord van God en van de Zalving van God; van de beweging van de Heilige Geest. Hoe beweegt de Heilige Geest, hoe kan ik Zijn beweging herkennen en als ik dat herken hoe kan ik er door het geloof op in gaan en doorbraak zien in mijn leven. Pastor Bas van Locatie Dordrecht neemt ons mee in: “De beweging van Heilige Geest leren herkennen”
5/31/202451 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

De route van de zegen #3 - Zondag 26//05//24 (preek only)

Alles heeft zijn patroon in dit leven. Er is geen ding in dit leven wat geen patroon heeft. Het water heeft een systeem, de aardbol heeft een systeem, de vogel heeft een systeem. Het zijn wetten die God gemaakt heeft. En het hele leven bestaat uit systemen. God is een God van systemen en in het geestelijke zijn er ook systemen. Als je deze systemen begrijpt kun je groot succes boeken, want dit leven is bedoelt om succesvol te zijn in het plan van God voor jou! Je hebt een roeping, er is een route en dan komt er een roep uit je leven voort. Je bent geroepen tot een zeer gezegend leven! Apostel is bezig met de serie: de route van de zegen. Hoor meer over deze mooie serie.
5/29/20241 hour, 1 minute, 46 seconds
Episode Artwork

Gods wil gebeurt niet zomaar in je leven - Woensdag 22//05//24 (preek only)

God wil dat Zijn wil gebeurt in je leven, maar om Gods wil te zien werken moet je kiezen. Gods wil gebeurt niet zomaar in je leven als christen. Dit is een orde die Jezus Christus heeft neergelegd. Er staat in de Bijbel geschreven: streef naar de gave van de Geest. Mensen die de Bijbel lezen kiezen om te lezen, mensen die zondag naar de kerk komen, kiezen om te komen. Gods wil gebeurt niet zonder jouw wil.  Het is net als een zaadcel en een eicel. De potentie zit daar, maar het moet bij elkaar komen om leven voort te brengen. 
5/29/202448 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Pinkster Impact Vandaag - Zondag 19//05//24 (preek only)

Heel wat mensen weten waar Kerst voor staat, Pasen lukt ook nog enigszins, maar Pinksteren… daarvan blijft de betekenis vaak uit en staat veelal bekend als een vrije dag. Maar het is geen vrije dag het is een dag van vrijheid! Je bent vrij in Christus geworden. 50 dagen nadat Jezus Christus is opgestaan uit de dood is de Heilige Geest uitgestort over de gelovigen. Zo is de gemeente van de Heer begonnen. Pinksteren in het Grieks: "Pentekoste" betekent ook 50e. En Pinksteren is nog steeds actueel! De gaven van de Geest is om jou te helpen, maar ook om een ander te helpen! Hoor meer over Pinkster Impact Vandaag!
5/22/202456 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Hoe overwin je de reus “twijfel” - Woensdag 15//05//24 (preek only)

Twijfel is een vijand en kan een blokkade zijn, maar de reus van twijfel is naar beneden te halen! Om te zeggen dat je niet twijfelt is één ding, maar om in je hart niet te twijfelen is een ander ding. Hoor hoe je de reus “twijfel” kunt overwinnen
5/17/202445 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Moederdag "de moeder met een missie" - Zondag 12//05//24 (preek only)

Door alle eeuwen heen heeft God ontelbare mensen een missie en een opdracht gegeven, omdat hij ze nodig had om iets te bewerkstelligen hier op aarde. En het is interessant om te zien dat God met moeders is begonnen. Doorgaans was die opdracht onmogelijk om het in eigen kracht uit te voeren, maar als ze God gingen geloven voor die opdracht hielp Hij ze. Moeder je een rijke buit, een belangrijke missie en opdracht van God gekregen en de zegen hiervoor om het succesvol uit te voeren! Dit geldt voor iedereen, maar het accent ligt in deze prediking op moederdag.
5/15/202442 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

De doop in de Heilige Geest - Woensdag 08//05//24 (preek only)

De doop in de Geest is zo groot dat we het niet kunnen bevatten. Dat Gods kracht door een mens heen wil stromen en werken is heel bijzonder.  De doop in de Geest is in staat om de hele wereld te schudden. De doop in de geest heeft landen geschud. Wie vervuld is met de Heilige Geest hoort iets teweeg te brengen. Je kan niet tevreden zijn met de doop in de Geest als je niet ziet wat er hoort bij de doop in de Geest.  Hoor meer over de doop in de Heilge Geest.
5/15/202454 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

De route van de zegen #2 - Zondag 05//05//24 (preek only)

Je hebt een roeping een route en een roep. Je bent geroepen tot een zeer gezegend leven! Niks meer, niks minder. En dat niet alleen voor jezelf, maar je bent gezegend om een zegen te zijn! Daarom is het van levensbelang om het principe van de zegen te begrijpen. De vloek is zichtbaar in deze wereld, dan moet de zegen ook zichtbaar zijn! luister naar deel 2 van: de route van de zegen
5/15/202446 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

God houdt echt van jou - Woensdag 01//05//24 (preek only)Woensdag 01//05//24 (preek only)

God kan praten en toch kan je nog een fight hebben. God geeft iets en wij moeten het in bezit nemen. Heb geen afwachtende houding, maar vecht voor je erfenis! Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt, maar maak het niet tot Gods wil. Ken God en Zijn wil voor jou, want Hij houdt echt van je, niemand uitgezonderd! Deze preek is onderdeel van de genezingsdienst. Elke eerste woensdag van de maand bidden we speciaal voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben. 
5/3/202439 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

De route van de zegen - Zondag 28//04//24 (preek only)

Je hebt een roeping een route en een roep. Je bent geroepen tot een zeer gezegend leven! Niks meer, niks minder. En dat niet alleen voor jezelf, maar je bent gezegend om een zegen te zijn! Daarom is het van levensbelang om het principe van de zegen te begrijpen.
4/29/202430 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

De Oprichter en Zijn orde - Woensdag 24//04//24 (preek only)

“Ik ben het christendom niet begonnen, Jezus is het christendom begonnen” en hoe is De Oprichter hiermee om gegaan gegaan.
4/26/202426 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Je bent niet geroepen voor een onzeker leven #3 - Zondag 21//04//24 (preek only)

Alles wat Jezus gedaan heeft was voor jou! Als kind van God hoef je niet in onzekerheid te leven, want Geloof in Christus is grote zekerheid. Luister naar deel 3 van deze inspirerende serie!
4/22/202448 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Leren vasthouden is key! - Woensdag 17//04//24 (preek only)

Het feit dat iets niet meteen gebeurt wil niet zeggen dat je niet op de goede weg bent. Leren vasthouden is key! Zelfs als het niet meteen verandert. En dat is waar we het kunnen missen, dat we loslaten omdat de dingen niet gaan volgens onze hersens.
4/18/202449 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Je bent niet geroepen voor een onzeker leven #2 - Zondag 14//04//24 (preek only)

Heel wat dingen willen ons onzeker maken en heel wat mensen zijn onzeker van zichzelf. Het is een onzekere wereld, maar Gods Koninkrijk staat haaks op deze wereld! God heeft ons nooit geroepen om een onzeker leven te leiden, want Geloof in Christus is grote zekerheid. Dus alle onzekerheid die in je leven wil komen en je wil kwellen kan overwonnen worden.Het is een kwestie van Hem beter leren kennen. En dat heeft te maken met jouw omgang met Hem om te zien hoe groot Hij is. Luister naar deel 2 van deze boeiende serie en laat je bemoedigen.
4/15/202450 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

De doop in de Heilige Geest - Woensdag 10//04//24 (preek only)

De doop in de Heilige Geest is heel groot en heel bijzonder. Een speciale avond over en voor de doop in de Geest.
4/12/202453 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Je bent niet geroepen voor een onzeker leven - Zondag 07//04//24 (preek only)

God heeft ons nooit geroepen om een onzeker leven te leiden. Het is een kwestie van Hem beter leren kennen. En dat heeft te maken met jouw omgang met Hem om te zien hoe groot Hij is.
4/12/202435 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Ontdek Gods wil - Woensdag 03//04//24 (preek only)

Gods wil is niet altijd in lijn met de wereld om je heen. Ontdek Gods wil en ga er 100% voor. Alle mensen in de Bijbel die succes hadden hebben dit gedaan. Ontdek Gods wil ook voor jouw leven, want Hij heeft een plan voor jou en ga er 100% voor!
4/8/202439 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Pasen (bewijs de opstanding) Zondag 31//03//24 (preek only)

Wij zijn als christenen geroepen om de opstanding van Jezus Christus te bewijzen! Als wij zeggen een levende Heer te hebben moeten we dat op vele manieren kunnen demonstreren anders heb je alleen maar woorden. Luister naar de boeiende paasboodschap: Bewijs de opstanding!
4/8/202440 minutes, 1 second
Episode Artwork

Bewijs de opstanding - Zaterdag 30//03//24 (preek only)

Er is maar één Man die past in alle profetieën van het oude testament. Apostel neemt ons mee in een prachtig Bijbels inzicht over het Bewijs dat Jezus heeft geleverd met Pasen!
4/5/202449 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Goede vrijdag - Vrijdag 29//03//24 (preek only)

Jezus Christus heeft op goede vrijdag het ene na het andere bewijs geleverd! o.a. dat Hij voor ons gekomen is en dat God Hem gestuurd heeft opdat we met God in vriendschap zouden leven in Zijn Koninkrijk hier op aarde. Apostel neemt ons mee in dit verfrissende inzicht!
4/4/202447 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

De doop in de Heilige Geest is een must - Woensdag 27//03//24 (preek only)

Eens gedoopt in de Heilige Geest is altijd gedoopt in de Heilige Geest? Als je gered bent is de Geest van God in jou. Als je vervult wordt met de Heilige Geest dan is Hij op jou, maar dat wil nog niet zeggen dat je ook vol bent van de Heilige Geest. Jij bepaalt of je vol bent van de Geest van God door je constant aan hem over te geven. De doop in de Heilige geest is een must!
4/3/202433 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Wat weet je zeker #6 - Zondag 24//03//24 (preek only)

Apostel is bezig met de serie: Wat weet je echt/ Wat weet je zeker. Werk met wat je weet. Als je weet dat slapen goed voor je is moet je genoeg rusten. Als je weet dat een agressieve hond bijt, moet je afstand houden. God wil dat je ook werkt met de dingen die je van Hem weet. Hij wil dat je de dingen van Zijn wereld zal weten!
3/25/202453 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Wandel in het nieuwe - Woensdag 20//03//24 (preek only)

Als de Bijbel zegt: wandel in de Geest, betekent het dat je ook in het vlees kan wandelen. En dat is waar de vijand ons vaak wil blokkeren. De duivel komt niet altijd met twee grote horens. Dan zouden we hem meteen herkennen en eruit knuppelen. Hij komt vaak via je vlees en je vlees is je natuurlijke denken. Als christenen moeten we leren om geestelijk te denken. 
3/21/20241 hour, 1 minute, 11 seconds
Episode Artwork

Wat weet je zeker #5 - Zondag 17//03//24 (preek only)

Wat weet je echt. Werk met wat je weet. als je weet dat slapen goed voor je is moet je genoeg rusten. Als je weet dat een agressieve hond bijt, moet je afstand houden. God wil dat je ook werkt met de dingen die je van Hem weet. Hij wil dat je de dingen van Zijn wereld zal weten!
3/20/202437 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

maak "HET" groot - Woensdag 13//03//24 (preek only)

Hoe groot is God... Wij zeggen: 'de Heer is hier', dus je hebt bijna het gevoel dat de Heer hier is in deze ruimte, maar deze ruimte is in Hem. Het is tricky. Eigenlijk kan God niet in je wonen, zo groot is Hij en toch woont Hij in je! We moeten uit ons kleine denken komen in de ruimte van God. 
3/15/20241 hour, 4 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Heer van de doorbraak - Zondag 10.03.24 Bas Kroeske (preek only)

Zondag sprak pastor Bas van locatie Dordrecht in de Dome. Je bent niet gezalfd, zodat er geen problemen meer zijn, je bent gezalfd om door problemen heen te breken. Bas neemt ons mee en geeft ons inzichten en sleutels over onze "Heer van de doorbraak."
3/15/202449 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Wat weet je zeker - Zondag 03//03//24 (preek only)

Wat weet je echt? Wat weet je zeker als gelovige? Leef je in die natuurlijke wereld of heb je door dat je in Gods wereld leeft. Heb je door dat je een hemelburger bent? Heb je door dat God hemels gedrag van je verwacht. Heb je door dat God in je woont? Apostel is bezig met de boeiende serie: “wat weet je zeker”
3/5/202439 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Wat voor invloed heeft mijn praten - Woensdag 28//02//24 (preek only)

Dit is jouw dag om te praten. Als je ooit gepraat hebt dan is het nu de tijd om te praten, want God heeft jouw spreken hard nodig. Er zijn er twee die op jouw praten wachten. de duivel en God. Je kan twee dingen activeren met je praten daarom is het belangrijk dat je weet hoe je op de juiste manier kunt praten. Wat jij zegt hier beneden kan dingen los maken ten goede of ten kwade.
3/4/202428 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Wat weet je zeker #3 - Zondag 25//02//24 (preek only)

Deel drie van de serie: 'Wat weet je zeker". Vanuit welke wetenschap leef jij? Je bent een gelovige, maar wat houdt dat in voor jou? Wat weet je? 2024 zal verlopen voor jou naar wat je weet. Je moet dingen weten om dingen in bezit te nemen. In het Koninkrijk van God gaat het erom dat je dingen in bezit neemt. De christen is een bezitter om zijn bezit in bezit te nemen. Christen zijn is niet alleen een mooie preek horen en naar huis gaan. De preek is nodig om te doen waarvoor je geroepen bent om te doen. Christen zijn is dingen nemen. God wil dat je neemt. Hij wil dat je begrijpt dat Hij gegeven heeft!
3/1/20241 hour, 3 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

God kan oneindig veel meer - Woensdag 21.02.24 (preek only)

God kan oneindig veel meer! Efeziers 3:20
2/27/202454 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Wat weet je zeker #2 -Zondag 18//02//23 (preek only)

Vanuit welke wetenschap leef jij? Je bent een gelovige, maar wat houdt dat in voor jou? Wat weet je? 2024 zal verlopen voor jou naar wat je weet. Je moet dingen weten om dingen in bezit te nemen. In het Koninkrijk van God gaat het erom dat je dingen in bezit neemt. De christen is een bezitter om zijn bezit in bezit te nemen. Christen zijn is niet alleen een mooie preek horen en naar huis gaan. De preek is nodig om te doen waarvoor je geroepen bent om te doen. Christen zijn is dingen nemen. God wil dat je neemt. Hij wil dat je begrijpt dat Hij gegeven heeft!
2/19/202442 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

God (de Vader) ziet jou blinken - Zondag 11//02//24 (preek only) Dirk Nootenboom

God (de Vader) ziet jou blinken. Wat blinkt er? Goud! En jij bent het goud! Je hebt de Heilige Geest ontvangen om een leven te leven naar het beeld zoals God het bedoelt heeft. Jij bent een power ministry en God heeft jou nodig. Hij heeft een plan met de wereld, de gemeente, maar ook met jou persoonlijk en daarom heeft Hij gegeven wat er binnenin jou zit. Jij bent Goud waard en belangrijk voor God. Onze oudste Dirk Nootenboom laat ons zien hoe God naar ons kijkt!
2/12/202441 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

"Ik ben gekomen met een opdracht" - Woensdag 07//02//24 (preek only)

Toen Jezus naar deze wereld kwam had Hij een opdracht van Zijn hemelse Vader. Die opdracht was niet om mensen kapot te maken, maar om mensen te helpen. Voordat jij geboren werd heeft God al alle voorbereiding om jou een goed leven te geven. Want toen Jezus stierf was dat de opdracht. Onze taak is nu om dat te begrijpen en erin te gaan staan en dat te ontvangen! Deze preek only is onder deel van onze maandelijkse genezingsdienst. Elke eerste woensdag van de maand bidden we in het bijzonder voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben.
2/12/202424 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Wat weet je zeker? - Zondag 04//02//24 (preek only)

Wat weet je zeker? Wat weet je echt als christen? God wil dat je dingen zeker weet. Wat weet je echt, niet alleen met je hoofd, aan het begin van dit jaar. Wat voor openbaringskennis heb je? Wat voor geestelijk inzicht heb je? Je kan heel wat inzicht in je werk hebben, maar dat is niet het niveau om geestelijk inzicht te hebben. Geestelijk inzicht krijg je van Gods geest. 1 Kor. 2:12 We hebben niet de Geest van de Wereld, maar de Geest van God! Je moet de gedachtegang van God begrijpen om te groeien en sterk te zijn in God en om te genieten van de dingen van God. Hij heeft zoveel voor iedereen, maar je moet er achteraan! Zeker weten door de Geest is bepalend voor je leven.
2/6/202439 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Het is hier & het Evangelie - Woensdag 31//01//24 (preek only)

Hoe is Jezus met zijn ’het is gekomen’ en zijn ‘het is hier’ omgegaan? Jezus heeft een ‘het is gekomen’ en een ‘het is hier gehad’. Hij wist als 12 jarige jongen: Ik ben hier met een roeping en een missie. En toen Hij 30 was wist Hij: het is gekomen! Jij bent onmisbaar. Jij bent een powerministry voor Jezus! Laat je niet intimideren door anderen hun geestelijkheid. Jij moet geloven en vertrouwen hebben dat wat van God bij jou is, het werkt! Het is gekomen voor jou! Apostel duikt in het leven van Jezus en laat ons zien hoe Hij ermee overweg is gegaan.
2/6/202456 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

De doop in de Geest is Gods orde - Woensdag 24//01//24 (preek only)

De doop in de Heilige Geest is niet iets wat mensen hebben bedacht. Het is iets wat God heeft gegeven. Het is Gods orde voor alle gelovigen die Jezus Christus hebben aangenomen. Deze avond stond in het teken van de Doop in de Heilige Geest. Hoor en leer er meer over in deze preek only.
1/25/202433 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Één met het Woord - Zondag 21//01//24 (preek only)

God heeft je geroepen om één met het woord te zijn. De Afgelopen weken hebben we gehoord dat Gods woord niet geketend is. Als jij leert om één met het woord worden met het Woord van God ga je ook een vrij leven leiden. Overwinning betekent: dat het woord van god zegeviert over je gedachte. Het is een goede bescherming om allerlei dingen die binnen willen komen in je gedachte om je kapot te maken. Hoor meer over één zijn met Gods woord.
1/22/202447 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Geloof in je roeping - Woensdag 17//01//24 (preek only)

Geloof in je roeping! Dat kan niemand anders dan jijzelf voor je doen. Je hebt allemaal een roeping en je roeping heeft verschillende facetten. In deze ‘preek only’ benadrukt apostel een belangrijk onderdeel hiervan.
1/19/202452 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Gods woord is niet geketend #2 - Zondag 14//01//24

Gods woord is niet geketend en niet in boeien te slaan. Het Woord is het Woord wat er ook gebeurt. Dit moet je vasthouden. Het Woord is al door heel wat stormen heen gegaan, maar het is er nog. Houd je vast aan het Woord en ervaar de kracht ervan.
1/16/202449 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

God wil dat je Hem goed kent -10//01//24 (preek only)

Als je tijd in elkaar investeert ga je elkaar intiem kennen. En God wil dat je hem goed kent. Hij wil dat je hem door en door kent en dat in jouw voordeel! De mate van je klagen heeft te maken met de mate waarin je Hem kent. En de mate waarin je je verblijd in Hem heeft ook te maken met hoe goed je Hem kent... mediteer hierover. Hoor meer over deze boeiende preek: God wil dat je Hem goed kent!
1/11/202441 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Gods Woord is niet geketend - Zondag 07//01//24 (preek only)

Gods woord zit niet vastgeketend dat het niet iets kan doen. Als je geketend bent kun je geen kant op, maar Gods woord is vrij. Als je met Gods woord leert leven gaan ketenen bij jou wegvallen want Gods woord is niet geketend! Dat betekent dat Gods Woord jouw doorbraak is in alles! Krijg meer inzicht in deze waarheid door deze preek only. Enjoy!
1/9/202440 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

God bevestigt graag Zijn woord - Woensdag 03//01//24 (preek only)

Deze "preek only" is onderdeel van onze maandelijkse miracle meeting. Iedere eerste woensdag van de maand bidden we in het bijzonder voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben.
1/5/202436 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

God is voor ons - Zondag 31//12//23 (preek only)

God is voor ons.
1/4/202449 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Blijf zeer opmerkzaam - Woensdag 27//12//23 (preek only)

Blijf zeer opmerkzaam. Opmerkzaam zijn heeft te maken met je aandacht en met je focus. Iemand die opmerkzaam is heeft zijn denken geconcentreerd en laat zich niet gauw afleiden.  Er zijn minors en majors in dit leven. De minors (kleine dingen) laat je gaan en major: je focust op wat belangrijk is en ertoe doet. Laat je niet afleiden en wees opmerkzaam om Gods route te volgen!
12/30/202350 minutes, 1 second
Episode Artwork

Kerst, Living in His presence #2 - Maandag 25//12//23 (preek only)

Kerst! Een hele grote gebeurtenis! Jezus is gekomen om je iets te geven wat nergens te vinden is in dit leven! Neem kerst niet licht. Living in His presence - deel 2
12/29/202354 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Kerst, Living in His presence #1 - Zondag 24//12//23 (preek only)

Kerst! Een hele grote gebeurtenis! Jezus is gekomen om je iets te geven wat nergens te vinden is in dit leven! Neem kerst niet als vanzelfsprekend. Living in His presence - deel 1
12/29/202343 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Gods orde in kerst - Woensdag 20//12//23 (preek only)

Apostel bracht een pre-kerstboodschap! Er zijn grote lessen die wij kunnen leren uit het kerstverhaal om op de juiste wijze te bewegen in: ‘het is gekomen’. ‘Het is gekomen’ kan je niet los zien van kerst en andersom! Apostel laat ons in deze preek only patronen in de Bijbel zien die bij kerst gewerkt hebben en die ook vandaag de dag gaan werken voor degene die geloven dat ‘het gekomen is’. Enjoy!
12/21/202338 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

De leeuw brult als jij dat wilt - Zondag 17//12//23 (preek only)

De leeuw brult als jij dat wilt. Ons jaarthema is: “ik bepaal”. Dat betekent dat jij keuzes moet maken. Ook als je niet kiest wordt er voor je gekozen. Het is daarom belangrijk dat wij vanuit onze positie als derde zoon keuzes maken op elk gebied van ons leven. Er is een leeuw in ons die kan brullen als wij daarvoor kiezen. Wij kunnen bepalen hoe we met omstandigheden en situaties omgaan. Laat jij de leeuw in jouw opstaan? Luister naar de preek only van onze oudste Dirk Nootenboom.
12/21/202334 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Wandelen in volle potentie - Woensdag 13//12//23 Blessing Odigie (preek only)

Wandelen in volle potentie als Christenen. Een basis principe om te kunnen wandelen in volle potentie is om goed te weten wat je identiteit is in Christus. Dat betekent: weten wie we zijn in Christus. Een nieuwe schepping! Het oude is voorbij gegaan en het nieuwe is gekomen. Wat is dat nieuwe dat gekomen is? Blessing neemt ons mee
12/18/202345 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

De compleet nieuwe orde #2 - Zondag 10//12//23

God heeft een compleet nieuwe orde voor jou! Met andere woorden er is ook een oude orde. God heeft iets compleets nieuw gebracht en wij moeten ontdekken wat dat is zodat we niet in het oude blijven steken. Wij dragen de verantwoordelijkheid als kinderen van God om te onderzoeken wat het inhoudt. Ontdek meer over Gods compleet nieuwe orde voor jou!
12/11/202343 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Jezus Christus geneest je graag - 06//12//23 (preek only)

Jezus Christus geneest je graag! Hoe weet je dat? In Marcus 16:15 zegt Jezus: Trek de hele wereld door en maak het goede nieuws bekend. Jezus geeft de opdracht aan zijn discipelen om onreine geesten uit te drijven en alle ziekten en kwalen te genezen. God wil niet anders dan dat we gezond zijn! Elke eerste woensdag van de maand bidden we op alle locaties in het bijzonder voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben. Deze preek only is onderdeel van de genezingsdienst van 06//12//23
12/8/202328 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

De compleet nieuwe orde - Zondag 03//12//23 (preek only)

Er is een compleet nieuwe orde gekomen, maar niet elke gelovigen beseft en gelooft het. Het is van levensbelang voor kinderen van God om te begrijpen dat er een compleet nieuwe orde is gekomen, want je bent geroepen om in deze nieuwe orde te wandelen en te handelen. Gods volk blijft steken door gebrek aan kennis. En als je niet de juiste kennis hebt als gered persoon dan ben je gered, maar je komt niet in het volle rijke leven dat de Heer voor je heeft. Hoor en leer meer over de compleet nieuwe orde en kom in de volle rijkdom van God voor jou!
12/5/202352 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Gods Woord is alle aanneming waard - Woensdag 29//11//23 (preek only)

De vraag is of je alles kan aannemen wat je hoort in dit leven, maar wist je dat er in de Bijbel staat: Gods Woord is alle aanneming waard. En de man die dit zegt is niet de eerste de beste. Hij was een hater van het Evangelie. De man die dit zegt heeft christenen gedood. Deze man is Paulus. Wat is er verandert in zijn leven dat hij dit kon zeggen en dat hij van christen hater Christus verkondiger is geworden... Hoor meer over deze boeiende boodschap: Gods woord is alle aanneming waard!
12/1/202346 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Jouw geloofsseizoen #2 - Zondag 26//11//23 (preek only)

Dit is jouw geloofsseizoen! Op het moment dat je ervaart dat God beweegt moet je opmerkzaam zijn en meebewegen. In de Bijbel staat dat je de Geest niet moet doven. Dat betekent dus ook dat je kan tegenwerken of de Geest kan blokkeren. Sta dit niet toe en laat de Geest de ruimte in je leven!
11/28/202349 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Maak bovennatuurlijk natuurlijk - Woensdag 22//11//23 (preek only

God legt de basis voor het bovennatuurlijke, maar wij als christenen zijn verantwoordelijk om het bovennatuurlijke natuurlijk te maken in ons leven! Wij moeten geloofsdruk leggen op de zalving om de dingen van God te zien werken in ons leven. Laat het niet bij: God doet alles. Ik ga naar de kerk, zing een lied, hoor een preek en ga naar huis, maar kom in actie! 
11/24/202351 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Jouw geloofsseizoen - Zondag 19//11//23

‘Het is gekomen’ is een visioen die apostel heeft gehad over een eindtijd werk dat God wil doen. En ‘het is gekomen’ is een geloofsseizoen in jouw leven waarvan elke dag belangrijk is. Jij bepaalt hoe lang dat seizoen duurt! Zorg niet dat je stopt voordat God gestopt is. Hoor meer over jouw geloofsseizoen.
11/21/202336 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

De Waarheid maakt vrij #3 - Zondag 12//11//23 (preek only)

De waarheid maakt vrij. Jezus zegt de waarheid maakt vrij. Daarmee bedoelt hij dat je net zo vrij kan zijn als Hem. Alles wat je bij Jezus ziet is ook voor jou. Dit is de grote liefde van God voor ons. Apostel laat ons in deel 3 zien hoe belangrijk de Waarheid voor Jezus Christus is.
11/15/202350 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Geloofsdruk op de zalving leggen - Woensdag 08//11//23 (preek only)

Er is een tendens in het lichaam van Christus dat we het gevoel hebben van: God moet het doen. De last wordt helemaal bij God gelegd. Het is waar, maar God heeft al alle hulp al gegeven! Het verhaal is nu dat wij leren hoe we die hulp los kunnen maken. Leer geloofsdruk op de zalving te leggen!
11/14/202342 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Gods liefde uit zich in wonderen - Woensdag 01.11.23 (preek only)

Gods liefde uit zich in wonderen.Want alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Het grootste wonder is een gevolg van Gods liefde. Onze redding!
11/10/202327 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

De Waarheid maakt vrij #2 - Zondag 05//11//23 (preek only)

De Waarheid maakt vrij deel 2 Weet je hoe heerlijk het is om vrij te leven, vrijheid in je huwelijk, vrijheid in je gezin, vrijheid in je persoonlijke leven. Het is heerlijk om in de rust en vrijheid van God te leven. Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Hoor meer over hoe de Waarheid vrij maakt!
11/7/202343 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

De Waarheid maakt vrij - Zondag 29//10//23 (preek only)

Apostel neemt ons mee en vertelt ons waarvan de Waarheid vrij maakt!
11/1/202345 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

De doop in de Heilige Geest - Wo 25//10//23 (preek only)

Een avond over de doop in de Heilige Geest
11/1/202330 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

God is a multigenerational God - Zondag 22//10//23 Freddy Edwards (preek only)

Dag 5/5 van de Holy Spirit Breakthrough Life Conference
10/27/202339 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

What you think is who you are - Zaterdag 21//10//23 Luke van Weren en Freddy Edwards

Dag 4 van de Holy Spirit Breakthrough Life Conference (preek only)
10/26/20231 hour, 29 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Becoming a Holy Spirit infused believer - Vrijdag 20//10/23 Luke van Weren & Freddy Edwards

Dag 3 van de Holy Spirit Breakthrough Life Conference (preek only)
10/25/20231 hour, 39 minutes, 1 second
Episode Artwork

The Power of Gods Word - Donderdag 19//10//23 Freddy Edwards (preek only)

Dag 2 van de Holy Spirit Breakthrough Life Conference
10/24/202357 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

The renewed intellect - Woensdag 18//10//23 preek only (Luke van Weren)

Dag 1 van de Holy Spirit Breakthrough Life Conference
10/24/202332 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Jij bent de sleutel! - Zondag 15//10//23 (preek only)

Het welgaan van de rechtvaardige zit niet vast aan de acties van God, maar aan de actie van de rechtvaardige. Jesaja3:10 Een rechtvaardige ben je door geloof. Niet omdat je zelf rechtvaardig bent, maar, omdat je GErechtvaardigd bent! Het is een positie door God gegeven. Laat vanuit deze positie niet zomaar van alles over je heenkomen, maar neem je stand in. God is je helper, maar dat wil niet zeggen dat jij niks moet doen. Geloof is actie! God is een God van geloof en Hij heeft ons zijn doorbrekende Woord gegeven om onze stand in te nemen.
10/17/202346 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Jij bent persoonlijk geroepen - Woensdag 11//10//23 (preek only)

Jij bent persoonlijk geroepen om God te verheerlijken en groot te maken; om Zijn grootheid te laten zien! Het gaat niet om één man/vrouw die belicht wordt, omdat er wonderen en tekenen zichtbaar zijn in zijn/haar leven, maar om De God van die vele christenen die zichtbaar is in hun leven! De wereld kan de grootheid van God alleen zien als wij christenen veel vrucht dragen. Jij bent het goud!
10/13/202339 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Wat maakt dat je gezamenlijk power hebt? - Zondag 08//10//23 (preek only)

Wat maakt dat je gezamenlijk power hebt? God heeft een boodschap aan ons als rechtvaardigen.Leer samenwerken, leer over dingen heen te kijken naar een groter doel. Weet je wat de kracht van leeuwen is? De troep, ze werken samen. Sleutelwoorden hierin zijn Visie, focus en verbondenheid. Apostel is terug van weggeweest met een sterke boodschap over wat ons gezamenlijk power geeft!
10/12/202329 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Wat is de eenvoud van een wonder? - 4//10//23

De manier hoe God werkt, is vaak vanuit de eenvoud. Er zit kracht in simpelweg eenvoudig geloven. Als wij dingen niet zien in ons leven, moeten we niet afbreuk doen aan Gods woord en dit naar beneden halen naar het niveau van onze ervaringen. Maar onze ervaringen moeten komen op het niveau van Gods woord. Meer hierover weten? Bekijk de gehele boodschap. 
10/6/202342 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

How to look higher with eyes of faith? 1//10//23

We moeten hoger en verder kijken met ogen van geloof. Als we alleen bezig zijn met het gene wat we in het natuurlijk zien, en wat we in het natuurlijk horen. Zullen we beperkt blijven in ons geloof. Maar als we verder kunnen kijken dan de omstandigheden en issues waarmee we dealen. Zullen we ogen van geloof hebben en in staat zijn om te zien wat God ziet.
10/5/202336 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Hoe vergroot ik mijn geestelijke capaciteit? 27//09//23

Geestelijke groei zorgt ervoor dat we geestelijke capaciteit kunnen opbouwen. Hoe meer geestelijke capaciteit wij hebben, hoe krachtiger de Heilige Geest door ons heen kan werken. 
10/5/202344 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Los van de grond - Dirk Nootenboom (preek only)

Ons jaarthema is 'Ik bepaal'. Dat betekent dat je keuzes moet maken. Jij bent door God op deze aarde geplaatst. Hier en nu, in deze tijd. Dat betekent dat Hij jou ook verantwoordelijk heeft gemaakt. God heeft voor jou een bestemming. Jij bent zijn gezand met een missie, maar jij bepaalt of je jouw bestemming wilt volgen. Bekijk, beluister en kom meer hierover te weten.
10/3/202341 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

In welke geestelijke strijd zitten we nu? Cees Vingerling

Wat is de strategie van de vijand? Een van de allerbelangrijkste inzichten voor de komende periode.  Cees brengt een boodschap om u te bemoedigen, versterken en te verrijken.
9/27/202350 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ik ben Gods kind

Ben jij al een kind van God? Als jij zegt Gods kind te zijn. Is de tijd van een verliezer zijn voorbij. Waarom? Omdat Gods kinderen geen verliezers zijn. De tijd van nederlaag is voorbij.
9/20/202349 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Dezelfde God, mijn Vader - Woensdag 13//09//23 (preek only)

Weet je hoe groot God is? Hij zegt: Alle haren op je hoofd zijn geteld, Hij kent alle sterren bij naam, Hij zegt: al zou je vluchten naar de bodem van de zee ook daar zou Mijn hand je vinden… en in al Zijn grootheid kent Hij jou persoonlijk! Meditatie over Gods Woord haalt je uit je kleine wereld en brengt je in de bovennatuurlijke wereld van de drie eenheid. Diezelfde grote God is jouw Vader.
9/15/202342 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Aanvaard Jezus volkomen - Zondag 10//09//23 (preek only)

Makkelijker gezegd dan gedaan…? “Aanvaard Jezus volkomen”. Niet iedereen aanvaardt Jezus volkomen. Er staat: “vertrouw op de Heer met je hele hart” En dat is een leerproces. God wil dat je Hem helemaal vertrouwt, God wil ons helemaal hebben.
9/12/202343 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Geloof, Actie, Genezing - Woensdag 06//09//23 (preek only)

“Geloof, actie, genezing” dit is het patroon wat Jezus heeft ingeluid en wat nog steeds luidt. Bij geloof hoort actie! Geloof is noodzakelijk, maar geloof zonder actie is dood. Hoor meer over dit patroon wat Jezus heeft toegepast.
9/11/202333 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Gods orde in Gods beweging - Zondag 03//09//23 (preek only)

Er is een beweging van God, maar om een beweging van God te hebben moet er ook een orde van God zijn en om een beweging van God vast te houden moet je zeker in Gods orde functioneren. In het natuurlijke zijn er principes en in het geestelijke ook. Leer meer over Gods orde in Gods beweging!
9/11/202354 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Ik heb van je geloof gehoord - Woensdag 30-08-23 (preek only)

Het is een opdracht om geloof in God te hebben. En geloof hoort resultaat te leveren. Maar het is belangrijk om te letten op valkuilen zoals je emoties, twijfel, verkeerd praten etc. Leer dwars hierdoorheen vasthouden aan wat God zegt! Geloof is een levensstijl.
9/6/202353 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

How to maintain revival - Zondag 27//08//23

Hoe kan je opwekking behouden. We willen niet alleen een eenmalige ontmoeting om vervolgens weer te verdwijnen. We willen bouwen vanuit die ontmoetingen. Apostle Nicky neemt ons mee in wat opwekking is en deelt krachtige sleutels en inzichten over opwekking! Revival Starts with me, into the church and then to the nation.
9/1/202329 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Het geluid van geloof - Zaterdag 26//08//23 (preek only)

Het geluid van Geloof. Wist je dat geloof een geluid had? In Efeziers 1:15 staat: Ik heb gehoord van uw geloof in de Heer Jezus. Dit is een geluid dat iemand gehoord heeft! Een gelovige is een bezitter, daarom is het belangrijk om te weten wat je bezit of in bezit moet nemen! Want ons geloof hoort iets teweeg te brengen. Welk geluid brengt jouw geloof voort in jouw eindsprint?
9/1/202337 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

A carrier of the blessing - Vrijdag 25//08//23 English sermon by Nicky van der Westhuizen (preek only)

Je kan niet gewoon een leven leven zonder verwachting. Je moet leven met verwachting! Als je een leven leeft waarbij je niks verwacht dan kan je elk ander geloof zijn. Alle andere religies zingen ook, hebben ook een bijbel, hebben ook gebouwen etc. Wat het onderscheid maakt is dat je de tegenwoordigheid van God draagt en dat je een blijde verwachting mag hebben! Apostel Nicky praat met ons over het profetische woord: “De Eindsprint” Hij deelt inzichten en sleutels met ons over 4 dimensies van geloof. 1.De dimensie van geloof 2.De zalving 3.De glorie van God 4.De tegenwoordigheid of God Be a carrier of the blessing!
9/1/202343 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Jezus of Pilatus - Woensdag 23//08//23 (preek only)

“weet je niet” dat ik macht heb om je te laten kruisigen of om je vrij te laten? Dit is wat Pilatus tegen Jezus zei. Hiermee probeert hij het denken van Jezus te beïnvloeden. Maar Jezus blijft gefocust op Gods orde. Hij blijft gefocust op Het Koninkrijk van God. Hij gelooft dwars door alles heen in Gods plan met Zijn leven. Jezus zegt in feite tegen Pilatus “Je hebt macht, maar Mijn hemelse Vader heeft alle macht! Jezus leefde in CC (constant contact met de Heilige Geest). De Heilige Geest stond Hem krachtig bij. Hebr 9:14 Dit principe geldt ook voor ons als de derde zoon. Leef in CC en mediteer over Gods plan voor jouw leven en geloof onvoorwaardelijk in de almacht van God en in het plan van God met en voor jouw leven. Jezus zegt bij de instelling van het avondmaal tot twee keer toe aan de derde zoon: Denk aan mij! Denk aan Mijn totale overwinning voor jou. Pilatus denkt dat hij bepaalt, maar jouw hemelse Vader heeft alle macht!
9/1/202339 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

God is vandaag Almachtig - Zondag 20-08-23 (preek only)

Mensen hebben macht, maar God is almachtig. Allerlei mensen hebben macht in deze wereld op allerlei gebieden. Maar het woord almachtig betekent: Hij is boven alles. Dit staat in de Bijbel op verschillende plekken. Misschien deal je met dingen die machtig lijken en dat kan best een uitdaging zijn, daarom is het goed om te begrijpen dat er ook Een Almachtige is, zodat dingen je niet kunnen vloeren of in een hoek krijgen. God is vandaag almachtig, God is nog steeds almachtig!
8/22/202348 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

God deelt uit - Woensdag 16-08-23 (preek only)

Ons jaarthema is: Jij bepaalt! We hebben zo een grote God, maar toch bepaal jij, omdat God alles al heeft gedaan wat Hij kon doen om jou te redden. Hij heeft alles al gedaan wat jij nodig hebt om jou te redden. ‘Het is volbracht’ sprak Jezus aan het kruis. En daarmee bedoelt Hij dat de situatie is hersteld zoals die was als voor de zondeval. En we hebben nog meer van hem gekregen, maar het is aan ons om die cadeaus uit te pakken. God is iemand die van harte uit deelt
8/18/202331 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Heilig avondmaal en tsunami-doorbraak #2 - Zondag 13-08-23 (preek only)

Jezus zegt: Denk aan Mij. Aan Hem denken betekent aan doorbraak denken. Jezus is doorgebroken op alle vlakken. En daarmee zegt Hij tegen ons: en jij kan ook door alles heen breken! Dit gaat minderwaardigheidsgevoel weghalen. Dit maakt dat je niet kijkt naar jouw eigen capaciteiten, maar naar God. Voor doorbraak moet je kiezen. Dat houdt in: ook als het lastig is, blijf ik bij mijn punt. God wil dat je een doorbreker bent, geestelijk en materieel! Kies doorbraak in elk opzicht om God de glorie te geven.
8/15/202353 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Heersen door mediteren - Woensdag 09-08-23 (preek only)

Als je verkeerd gelooft kan je overheerst worden. Overheerst door wat er om je heen gebeurt, wat mensen zeggen, wat mensen van je denken; Jezus moest door die muur heen breken. En als wij verder willen komen moeten we ook door die muur heen breken. Krachtig heersen kan alleen door te mediteren en we zijn geroepen om te heersen.
8/14/202344 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Heilig avondmaal & Tsunami-doorbraak - Zondag 06-08-23 (preek only)

Jouw hemelse vader wil absoluut, ondubbelzinnig dat je in doorbraak leeft. De doorbreker zegt: Denk aan Mij. Aan Hem denken betekent: aan je verlossing denken. En het was een volkomen verlossing! Wij hebben de verlossing heel geestelijk gemaakt en het materiele laten liggen. De verlossing gaat terug naar het paradijs en in het paradijs had God, Adam en Eva gezegend, geestelijk en materieel. Dit is Heilig Avondmaal! Lees in Deuteronomium voor jezelf hoeveel keer de Heer zegt: opdat het je welga. You're blessed and enjoy!
8/14/202345 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Trek aan de zalving - Woensdag 02-08-23 (preek only)

Door de jaren heen heb je soms vragen waarom dingen niet gebeuren, maar als je naar God kijkt zie je een volmaakte God en als je naar het Evangelie kijkt zie je ook dat God wil helpen. En toch lopen heel wat christenen rond met grote vraagtekens. Het onderzoeken van Gods Koninkrijk kan ons sleutels geven om toch de overwinning te hebben. Je verwacht dat de zalving werkt, maar de zalving moet gepushed worden anders kunnen dingen aan je voorbij gaan. En als je dit principe niet door hebt kun je dingen missen en boos worden op God.  Jezus wist al de profetieën over Zijn leven, maar Hij heeft de zalving gepushed. Wij kijken naar Jezus en we denken dat het allemaal vanzelf is gebeurd. Maar ook Hij heeft een patroon gevolgd. Wij moeten leren de zalving te pushen anders gaat er niks gebeuren.
8/4/202344 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Kies doorbraak vandaag #2 - Zondag 30-07-23 (preek only)

Niemand kan jou tegenhouden om datgene te bereiken wat God wil dat je bereikt als je leert kiezen. Het plan wat God met jouw leven heeft, daarvan bepaal jij of het in vervulling gaat of niet. Niemand anders dan jij kan dat tegenhouden en jouw geloof is de sleutel. En mocht je weerstand ervaren en je blijft focussen op de Heer; alles wat tegen je is gaat uiteindelijk medewerken ten goede. Ook als mensen tegenwerken, werken ze mee aan het plan. Kies doorbraak vandaag!
8/1/202346 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Geestelijke ogen (Zien in het onzichtbare) - Woensdag 26-07-23 (preek only)

Voordat het natuurlijke er was, was het geestelijke er. De natuurlijke wereld is het gevolg van activiteit in de geestelijke wereld. Heel wat mensen worden gepakt door wat ze zien. Als christen heb je geestelijke ogen en jouw ogen zijn noodzakelijk om een doorbreker te zijn. Wij moeten de kracht van het geestelijke begrijpen. Als je met geestelijke ogen leert kijken kunnen heel wat dingen je in het natuurlijke je niet meer belazeren.
7/31/202326 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Kies Doorbraak vandaag! - Zondag 23-07-23 (preek only)

Stel de dingen niet uit maar kies het vandaag. Vandaag is belangrijk in ons leven. Er is een hele week voor ons, maar God wil dat we vandaag leven! Toen God Adam en Eva schiep was het ook een dag. Alleen ze verknalden die dag. Maar God heeft die dag goed gemaakt. En elke dag is die dag! Psalm 118 zegt: dit is de dag die de Heer gemaakt heeft laten wij juichen en ons daarover verheugen. Dat houdt in dat God geen ellendige dag gemaakt heeft, want je kan niet juichen over een ellendige dag. Hoor meer over ‘die dag’ die de Heer voor jou gemaakt heeft en mediteer erover. Kies doorbraak vandaag!
7/25/202332 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Leef in je roeping - Woensdag 19-07-23 (preek only)

De kracht van Jezus was dat Hij elk 'rhemawoord' dat over Hem was gesproken heeft geloofd. Ook Jezus is niet geboren met Bijbelkennis. Hij is dag en nacht met het woord bezig geweest. Hij heeft het bestudeerd en tijd genomen daarvoor ondanks zijn werk. Ook wij horen tijd voor de Heer te maken en onze dagelijkse bezigheden en verplichtingen niet als excuus te gebruiken. Want hoe druk je het ook hebt, je maakt ook tijd vrij om te eten. Als je niet geestelijk traint; je Bijbel niet leest en erover mediteert is leven in je roeping een uitdaging.
7/21/202339 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

De grote opdracht - Zondag 16-07-23 Javier Espinoza (preek only)

Zondag 16 juli hadden we spaanssprekende gastspreker Javier Espinoza uit Costa Rica in de Dome. Wereldwijd een echte leider en verbinder. Hij sprak over de Grote opdracht die wij hebben als christenen om de wereld, jouw wereld te winnen voor de Heer. Zodat ook zij het eeuwige leven ontvangen. Luister naar deze inspirerende boodschap met getuigenissen, voorbeelden en sleutels.
7/19/202322 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Avond over "De Doop in de Heilige Geest" - Woensdag 12-07-23 (preek only)

Een avond speciaal over de doop in de Heilige Geest. Weet je niet wat dit is? Hieronder leggen we het kort uit: Handelingen 2:38 zegt: ‘Kom tot inkeer en laat u allen dopen in de naam van Jezus Christus om vergeving te krijgen voor uw zonden. Dan zal de heilige Geest u geschonken worden. Doop door onderdompeling: Je hebt de doop door onderdompeling.Dit gebeurt nadat je een keus gemaakt hebt voor Jezus Christus. Je hebt Jezus Christus aangenomen als je Redder en Bevrijder! Je laat je dopen. Daarmee geef je aan dat je oude leven voorbij is. Je bent nu een nieuwe schepping, een nieuw mens. Nu ben je met Christus bekleed. Doop in de Heilige Geest: Met de Doop in de Heilige Geest word je bekrachtigd om Gods kracht te demonstreren. Dit gebeurt in relatie met de Heilige Geest!
7/19/202334 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Geloof is een wet #2 - Zondag 09-07-23 (preek only)

Zoals de drie eenheid, en geest, ziel en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zo zitten ook genade, geloof en geloven aan elkaar vast. Geloof is de potentie om te geloven, maar geloven en geloof zijn twee verschillende dingen. Je kan zeggen: ik geloof in God, maar dat is maar een zin. Echt geloof is altijd actie, want geloof leidt tot geloven. In God geloven moet een uitwerking hebben in je leven. Leer deze wet begrijpen en toepassen. Apostel gaat verder met deel 2 over “de wet van geloof.”
7/19/202346 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Het is jouw tijd om... - woensdag 05-07-23 (preek only)

In Marcus 1:15 sprak Jezus over een tijd die was aangebroken. Dat was een shift en een tijd van hoop voor de mensen! En dat niet alleen ook gaf Hij een sleutel aan de mensen om die verandering te ontvangen. 
7/19/202337 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Geloof is een wet - Zondag 02-07-23

Leer om te leven bij de openbaringen van God. En dat is nog weleens een uitdaging, omdat er een vijand is die zijn best doet om jouw geestelijke ervaring(en) onderuit te halen. De ervaring(en) die je hebt met de Heer is altijd geldig ondanks de aardse omstandigheden. Ondanks onze emoties, stemmingen etc. Het leven bestaat uit wetmatigheden en geloof is een wet. En dit is nodig om de wet van geloof te begrijpen. Luister deze preek only waarin apostel ons uitleg geeft over "de wet van geloof". 
7/4/202348 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

God horen - Woensdag 28-06-23 Ad van der Wiel (preek only)

Niet over God horen, maar van God horen. Veel mensen horen over God, maar hoor je ook van God? Woensdag sprak voorganger Ad van der Wiel, van gemeente De Open Deur in Steenbergen bij ons en nam hij ons mee in het verschil: "over" God horen en “van” God horen.
7/3/202331 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Verzocht, volhard, volwassen, volmaakt - Zondag 25-06-23 (preek only)

Het leven met de Heer draait altijd om groei. God wil dat alle mensen tot Hem komen. God wil dat je groeit in je persoonlijk leven en ook dat je geloof toeneemt zodat wij gaan lijken op Zijn Zoon, Jezus Christus. Groei gaat in fases en volharding is essentieel om nieuwe niveaus te bereiken. Luister de preek only van Arthur Arts (campusleider campus Zoetermeer), kom uit je comfortzone en ga voor groei! Verzocht, volhard, volwassen, volmaakt.
6/27/202350 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

I went to the enemy's camp - Woensdag 21-06-23 Steven Kogeldans (preek only)

In de militaire dienst leer je allerlei tactieken om de vijand te verslaan. Ook kreeg je een handboek mee dat de basiskennis gaf van wat je als soldaat moet weten. Ook wij hebben een handboek, de Bijbel! Daarin staat wie de vijand is, maar ook wie wij zijn, waarover wij beschikken, waar we gebruik van kunnen maken, waar we mee kunnen werken, wat de wapens zijn die wij hebben! Kennis opdoen als kind van God is een pre! In de bijbel staat: Mijn volk gaat ten gronde aan gebrek aan kennis. Deze tekst spoort je aan om iets te gaan doen. Leer jezelf kennen wie je bent in Christus, weet wie God is. Weet wie je Vader is. Weet wie Jezus is. Ken je positie. Weet welke autoriteit, macht en kracht jij bezit. Je bent geen underdog, je bent geen staart, je bent de kop! “Hoe ga jij naar the enemy’s camp?”
6/23/202347 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

The camels are here - Zondag 19-06-23 Dr. Guy Peh (preek only)

Zondag sprak vriend van het huis, Dr. Guy Peh. Hij had een profetische boodschap. “The camels are here” Een diep woord, met heel veel betekenis en lading voor de tijd waarin we als huis zijn beland “Het is gekomen.”
6/20/20231 hour, 10 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Van Pijn Naar Power - Woensdag 14-06-23 Bas Kroeske (preek only)

"Van pijn naar power"In dit leven zijn er soms pijnlijke dingen ook de Bijbel laat zien dat er in dit leven problemen zijn. Soms lezen we dingen in het woord van God die ons geloof uitdagen. Als er staat dat God ons overwinnaar wil maken in iedere strijd dan geeft dat ons geloofsuitdaging. Soms zit je midden in een strijd en wil je gevoel iets heel anders zeggen ten opzichte van het woord van God. God wil niet dat we kamperen in die pijnlijke plaats, maar optrekken van die plek van power!
6/16/202342 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Een spannend seizoen - Zondag 11 juni 2023 Dirk Nootenboom (preek only)

Het is een spannend seizoen! Want met het rhemawoord voor het huis “Het is gekomen” gaan we een opwindende tijd tegemoet. Onze oudste, Dirk Nootenboom haakt aan op dit Rhemawoord en diept “het is gekomen” uit. #kerk #geloof #bijbel #jezus #god #heiligegeest #bekering #bevrijding #verlossing #genezing #sbs6 #edgarholder #lsm #levendesteenministries #dedome #liefde #blijdschap #vrede #rust #discoverfaith
6/14/202338 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Jezus genas en geneest bovennatuurlijk - Woensdag 07-06-23

Christen zijn betekent: Leven in doorbraak. Je overwint dingen. Onmogelijke dingen worden mogelijk. Dingen die je willen tegenhouden overwin je met de Heer. En er is doorbraak in je lichaam, want God is de God van je geest, je ziel en je lichaam. God wil dat je geniet van gezondheid. Daaom hebben wij leef-tijd gekregen. Tuurlijk houdt het hier op aarde een keer op, maar God heeft je leef-tijd gegeven en geen ziekte tijd. God wil gedurende de tijd dat je op aarde bent, Zijn leven ervaart! Dat is zijn wil voor ons! Deze ‘preek only’ is onderdeel van onze maandelijkse genezingsdienst, iedere eerste woensdag van de maand in Spijkenisse. We bidden dan in het bijzonder met mensen die ziek zijn of een andere nood hebben. #kerk #discoverfaith #lifeinchrist #genezing #bevrijding #doorbraak #geloof #jezus #god #heiligegeest #edgarholder #sbs6
6/9/202327 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Wandelen in geloof - Zondag 04-06-23 apostel Eric Tjin-kon-kiem (preek only)

Noach begon de ark te bouwen, niet omdat hij donkere wolken zag en zag dat het begon te regenen, maar hij begon met bouwen omdat God het had gezegd! Hij werd belachelijk gemaakt, maar toch bleef hij geloven en vertrouwen and the rest is history... Wandel je in geloof of wandel je in aanschouwen, op basis van je zintuigen; wat je ruikt, proeft, voelt, ziet... of vertrouw je helemaal op God? God is een God van geloof en Hij werkt met geloof. Daarom wil Hij dat we wandelen in geloof zodat Hij door en met ons kan werken. Het wordt tijd om de taal van God te spreken. Eerst geloven en dan zien! Vriend en gastspreker apostel Eric Tjin-Kon-Kiem uit Suriname bracht dit inspirerende woord over 'wandelen in geloof'
6/6/20231 hour, 3 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Verstandig en snel van begrip - Woensdag 31-05-2023 (preek only)

“Geef de duivel geen voet!” Zegt Paulus. Daarmee wil hij zeggen, de duivel probeert een voet tussen de deur te krijgen om binnen te komen en te rotzooien. God wil dat jij op je hoede bent, dicht bij Hem blijft, in Hem blijft en dat je de vijand buiten de deur houdt. Daarom is het belangrijk om opmerkzaam te zijn, verstandig en snel van begrip, want de Bijbel zegt dat je traag van begrip kan zijn. Een dief blijft niet zomaar buiten de deur. Je moet iets doen om hem buiten de deur te houden. Je deur op slot! Zo verwacht God ook dat wij verstandig zijn, dat we zien wat Hij doet en dat we met Hem meegaan daarin.
6/2/202343 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Pinksteren - Zondag 28-06-23

Pinksteren was fenomenaal! Een heftige stormwind stak op, tongen van vuur waren te zien op de hoofden van de mensen, ze spraken in tongen. En er staat: De omgeving hoorde het! God trok hiermee de aandacht van gelovigen en ongelovigen. De menigte kwam niet bijeen, omdat de apostelen hun riepen, de menigte kwam bijeen, omdat God hun aandacht trok! Pinksteren is niet bedoelt om stil te zijn, maar om te laten zien dat Jezus leeft en dat God de Heilige Geest naar de wereld gestuurd heeft om gelovigen en ongelovigen te helpen en dat Hij van mensen houdt!
6/1/202342 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Je geloof uitdagen - Woensdag 17-05-23 (preek only)

Geloof moet je uitdagen, je hebt geloof gekregen en geloof moet je uitdagen anders blijft geloof zwak. Hetzelfde geldt als je sport en je daagt je lichaam niet uit dan gaat er niks gebeuren. Je moet je lichaam uitdagen voor resultaat. Ook geestelijk het zo en moet je je geloof uitdagen anders blijf je op één niveau. En hoe daag je nou je geloof uit? Luister deze preek only waarin apostel ons meeneemt en laat zien hoe je je geloof uitdaagt.
5/24/202330 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

De gelopen race #2 - Zondag 21-05-23

Jezus zag de dingen als een gelopen race. Hij geneest mensen op grond van het feit dat Hij zou sterven aan het kruis, maar hij was nog niet eens gestorven. Hij heeft rondgelopen op aarde met een mindset van: het is een gelopen race. Echt geloof ziet de dingen ook zo. Hoewel je niet altijd weet hoe de omstandigheden kunnen of zullen zijn wil God dat je toch ziet dat het een gelopen race is! In deze preek only gaat apostel verder met deel 2 van “de gelopen race.” 
5/23/202331 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

De gelopen race - Zondag 14-05-23 (preek only - moederdag)

Elke moeder die leeft als de derde zoon beïnvloed alles om zich heen. In het kort: Adam was de eerste zoon, Jezus de tweede Zoon en de gemeente de derde zoon.  Het leven is een gevecht, je zit er middenin en toch is het een gelopen race voor degene die leren geloven!. Leer kijken zoals God kijkt, want wat God aan gaat is het een gelopen race en jij kan rekenen op de steun van de drie-eenheid.  Jezus zag zichzelf al als het lam van God, geslacht, voor de grondlegging van de wereld. Hij heeft geloof gehad en Hij heeft gezien dat zijn weg al een weg van overwinning is. Zie je zelf als een grote overwinnaar in de roeping die God je gegeven heeft om te doen.  #kerk #geloof #discoverfaith #Bijbel #jezus #god #heiligegeest #edgarholder #bekering #sbs6 #lsm #levendesteenministries #dedome #spijkenisse #rotterdam #nederland #dederdezoon
5/22/202320 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Holy Spirit breakthrough life - Woensdag 10-05-23 (preek only)

“Ik weet niet hoelang geleden de Heer je geroepen heeft of je een woord heeft gegeven, maar het is alsof Hij het je net gegeven heeft.” Dat zegt de Bijbel. Kom in Gods denkpatroon om met God te kunnen bewegen. Apostel neemt ons mee in een principe die belangrijk is om de dingen die God je gegeven heeft vast te houden. 
5/12/202339 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

De focus van de derde zoon #2 - Zondag 07-05-23 (preek only)

Apostel gaat door met deel 2 over de focus van de derde zoon. Het is belangrijk dat gelovigen in Jezus christus leren focussen op Jezus, omdat heel wat dingen ook je aandacht vragen in dit leven. Vaak denken we dat als Jezus je eerste focus is je alles mist, maar de Bijbel zegt: Als Hij je eerste focus is heb je power voor alle andere dingen waar je je ook op moet focussen. Als je weet dat Jezus leeft, Hij alle macht heeft in de hemel en op aarde, dat Hij van je houdt en dat je in de vier- eenheid zit dan weet je dat het logisch is om Hem prioriteit te geven in je leven, omdat Hij je bron van hulp is in dit leven!
5/10/202346 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

De opdracht aan de derde zoon - Woensdag 03-05-23 (preek only)

In de Bijbel kom je drie zonen tegen: Adam (Lucas 3:38), Jezus de zoon van God (Lucas 1:32) en in Johannes 1:12 staat: iedereen die hem aangenomen hebben geeft Hij macht om een zoon van God te worden. Dat zijn wij, de derde zoon. Een zoon heeft het DNA van zijn Vader. En die derde zoon heeft een opdracht! Luister deze preek only om meer over deze opdracht te horen.
5/5/202334 minutes, 1 second
Episode Artwork

De focus van de derde zoon - Zondag 30-04-23 (preek only)

De focus van de derde zoon. Het was nooit de bedoeling om alleen voor jezelf te leven. Er is een plan en een doel met je leven; Je bent geschapen om met God te leven en anderen te zegenen.
5/2/202349 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Een nieuwe schepping - Zondag 24.04.23 Gerke Oostra (preek only)

Het oude is voorbijgegaan alle dingen zijn nieuw geworden! Als iemand in Christus is is hij een nieuwe schepping. (2 kor 5:17) Door Jezus kun je een nieuwe schepping worden en dat verandert je leven compleet! Gastspreker Gerke Oostra, voorganger van Evangelisch Centrum Hoogezand sprak bij ons en vertelde hoe je een nieuwe schepping bent of kunt worden door Jezus Christus en wat dat precies inhoudt.
4/24/202344 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Gods liefde voor jou - Woensdag 19-04-23 (preek only)

Gods grote liefde voor jou! God kan niet anders dan liefhebben. Hij houdt van mensen en zal nooit een hatende God worden. De Bijbel zegt: God IS liefde. Je kan al blij zijn als mensen van je houden, maar Gods liefde is niet gebaseerd op alleen een leuk gevoel. De liefde van God is geen menselijke liefde. De liefde van God is een bovennatuurlijke liefde die de menselijke liefde veelvuldig overtreft! Luister dit woord en ontdek hoeveel God van jou houdt!
4/21/202340 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Jouw volkomen verlossing - Zondag 16-04-23 (preek only)

Jouw volkomen verlossing Jezus heeft een volle prijs betaald voor jouw volle verlossing! Begrijpen dat wij de verantwoordelijkheid dragen om Gods woord te bestuderen zodat we weten wat er aan de hand is voor ons super belangrijk. Jezus heeft een dure prijs betaald voor ons om ons Gods leven te geven en wij dragen de verantwoordelijkheid om te onderzoeken wat Hij voor ons gedaan heeft. Apostel neemt ons mee in het Woord en laat ons zien dat bereidwilligheid nodig is om het volledige woord van God aan te nemen en dagelijks het Woord te willen onderzoeken zodat wij als christen tot rijpheid komen. Jezus Christus heeft geen half werk gedaan, maar een compleet werk. Hij heeft alles volbracht! Ontdek jouw VOLkomen verlossing!
4/18/202350 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

De derde zoon en de Naam van Jezus - Woensdag 12-04-23 (preek only)

Wij als derde zoon hebben de opdracht om in de naam van Jezus te handelen. Maar als je die naam niet begrijpt kun je niet adequaat handelen. De uitdaging voor ons is: je hoort dat God in je woont en dat is eigenlijk niet te bevatten, want hij vervult het heelal. Maar probeer God niet in je denken te laten passen, want dat is ons gevaar om Hem klein te maken, omdat we het niet kunnen bevatten. Het is een wonder dat Hij in ons woont en de naam van Jezus is groter dan je denkt. Eigenlijk moet je naar de duisternis kijken wat dat met mensen doet en dan je voorstellen dat de naam van Jezus dat kan veranderen. Dan kom je tot een ander besef van wie er in jou woont. Je hebt een naam gekregen! Leer begrijpen hoe groot jouw God is.
4/14/202346 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Tweede paasdag - De derde zoon 10-04-23 (toerustingsdag)

De uitdaging van de derde zoon. De eerste zoon (Adam) is uitgedaagd en hij heeft het doel gemist, de 2e zoon (Jezus) is ook uitgedaagd; Hij is door de druk gegaan van het leven, maar als 2e zoon heeft Hij laten zien dat je de uitdagingen van het leven kan overwinnen. En wij als derde zoon zijn nu aan zet! Jezus is voor ons gestorven aan het kruis om Gods plan voor ons te herstellen. Kom in je nieuwe DNA, nieuw denken en nieuw leven.
4/14/202338 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Pasen - Zondag 09-04-23 Andre Roebert (preek only)

Alles wat je nodig hebt is in Christus, maar daarvoor is het belangrijk om te weten wie jij bent in Christus! We hebben een reservoir van zegeningen beschikbaar voor ons. Een reservoir is overvloed. Niet een klein mandje of badkuip, maar dit is een oneindige reservoir van overvloed van Gods zegen. Dezelfde kracht die Jezus deed opstaan uit de dood is zelfde zalving binnenin ons. Kun je je voorstellen wat er kan gebeuren als je weet wie je bent?! Tap in op de bron. Tijdens ons feestelijk paasweekend vierden we 30 jaar Levende Steen Ministries en daar was onder andere pastor Andre Roebert onderdeel van.
4/13/202328 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Goede vrijdag (Jubileum kick-off) - 07-04-23 Andre Roebert (preek only)

"De plek waar je nu bent is niet de plek waar je zult blijven." Het woord van God komt tot Elia en de Heer zegt: go up, eat and drink, for there is the sound of abundance of rain. (1Kings 18:41) Pastor Andre Roebert, uit Zuid-Afrika was te gast bij ons om ons 30 jarig bestaan te vieren tijdens het paasweekend en hij bracht deze krachtige boodschap op Goede vrijdag. Do you hear the rain?
4/13/20231 hour, 2 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Born for purpose - PowerPacked Youth Luke van Weren (word only)

Pastor Luke van Weren uit Zuid-Africa sprak op PowerPacked Youth tijdens het jubileumweekend van Levende Steen Ministries over: Born for purpose. Je bent hier niet per ongeluk
4/13/202350 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Wedersta ziekte - Woensdag 05-04-23 (preek only)

Wedersta ziekte! De titel vraagt je om in actie te komen. Ziekte moet je wederstaan. Schop de slachtofferhouding de deur uit en kom in geloofsactie. Het is zeker niet altijd makkelijk als je pijn hebt of dingen in je lichaam voelt en toch laat Jezus ons zien in de Bijbel dat Hij wil dat we in actie komen. Jezus zegt: sta op, ga naar een dokter om je te checken en zo zijn er nog heel veel voorbeelden. Het is allemaal actie en daarvoor is ons geloof; om het te gebruiken. Deze preek only is onderdeel van onze maandelijkse genezingsdiensten (elke eerste woensdag van de maand). We bidden dan in het bijzonder met mensen die ziek zijn of een andere nood hebben.
4/7/202320 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Next level vriendschap #2 - Zondag 02-04-23 (preek only)

Apostel is 26 maart begonnen met de serie: "Next level vriendschap" God noemt ons vrienden (Johannes 15:15). Dit is deel 2. Vriendschap heb je op verschillende niveau’s. De ene vriendschap is de andere niet, vriendschap is een tweerichtingsverkeer en vriendschap moet je onderhouden. Waar praat Jezus over als Hij zegt: “Ik heb jullie vrienden genoemd”. Het is belangrijk om Zijn vriendschap te begrijpen. Ontwikkel een diepere vriendschap met de Heer.
4/4/202344 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Doop in de Heilige Geest - Woensdag 29-03-23 (preek only)

Een avond over de doop in de Geest.
3/31/202335 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Next level vriendschap - Zondag 26-03-23 (preek only)

God noemt ons vrienden (Johannes 15:15) Vriendschap heb je op verschillende niveau’s. De ene vriendschap is de andere niet, vriendschap is een tweerichtingsverkeer en vriendschap moet je onderhouden. Waar praat Jezus over als Hij zegt: “Ik heb jullie vrienden genoemd”. Het is belangrijk om Zijn vriendschap te begrijpen. En deze boodschap gaat je daarbij helpen om effectief te zijn voor Jezus. Ontwikkel een diepere vriendschap met de Heer.
3/28/202348 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Onderzoeken, geloven, leven - Woensdag 22-03-23 (preek only)

Gods orde voor elke gelovige is onderzoeken, geloven en leven.  Je bent een gelovige geworden, God verwacht dat je gaat onderzoeken, vervolgens gaat geloven wat je ontdekt en dan komt er leven uit voort. Hoewel er leven in jou zit moet je het toch gaan ontdekken. Alle rijkdom van God zit binnenin jou, maar dat wil niet zeggen dat je erin leeft altijd. Het is onderwijs en praktijk. Met Jezus zijn we meer dan overwinnaar, maar de ene demonstreert het meer dan de ander.  Het is hoeveel gebruik maak je van wat God je gegeven heeft. Laat je niet afleiden door een ander die lijkt harder te gaan. Dat is niet jouw zaak. Jouw zaak is om de route te volgen die God wil dat jij gaat en je zal vooruit gaan, want dat is Gods plan voor ons. Heel wat dingen gaan je bevechten om niet vooruit te gaan, maar zorg dat je vooruit gaat!
3/24/202353 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hold your faith firmly - Sunday 19.03.23 (word only)

Faith is a powerful weapon that God has given us and we must learn how to use it well. Paul tells us at the end of his life why he was more than a conqueror. Faith has helped him through all the problems and difficulties and that has brought him victory. life's circumstances will try to block you off but holding on to your faith will help you to break through life circumstances. Apostle Holder will give us keys for our faith life.
3/23/202348 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Je Roeping, Je bediening en dienen - Woensdag 15-03-23 (preek only)

Hoe vind je je bediening? Welke plek heeft God voor mij? Hoe moet het? Wie kent mij? Dit zijn vragen die je kan hebben in je christenleven. De kansen hangen gelukkig niet af van de omstandigheden, maar van je relatie met God en de route die je gaat met de Heer. Hij wist David te vinden helemaal achter bij de schapen. De profeet Samuel wist niet waar hij was, maar de Heilige Geest wist waar David was! De Heer weet je te vinden. Apostel geeft ons in deze preek only een sleutel om op de plek, te komen die God voor je heeft. Een patroon van God die voor je gaat werken binnen de gemeente en buiten de gemeente van de Heer. Je roeping, je bediening en dienen; het zit aan elkaar vast.
3/17/202344 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

De blijmoedige gever - Zondag 12-03-23 (preek only)

Zaaien en oogsten is een universele wet van het leven en in het Koninkrijk van God is dit niet anders. Geven is een principe van God. En in de Bijbel staat dat God de blijmoedige gever lief heeft. Dat houdt in dat er blijmoedige gevers zijn. Maar om blijmoedig te kunnen geven moet je wel een reden hebben om blijmoedig te kunnen geven! Edgar Holder laat ons zien hoe dit principe vast zit aan ons geestelijk leven.
3/14/202339 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Radicaal licht, radicaal leven, radicale doorbraak - Woensdag 08-03-23 Arthur Arts (preek only)

Radicaal licht, radicaal leven en radicale doorbraak Als Jezus in iemands leven komt brengt dat een totale transformatie in iemands leven ten goede voor de persoon en voor de maatschappij! En wij als gemeente van de Heer zijn geroepen om het koninkrijk van God te verspreiden. Wij zijn het zout van de aarde en het licht in deze wereld. Er hangt veel van ons af. Kinderen van God zijn belangrijk, wij zijn Gods werktuigen hier op aarde. Daarom is het belangrijk om te weten wat wij hebben en welke positie wij hebben gekregen om een impact te hebben. Arthur Arts, campusleider van campus Zoetermeer neemt ons mee in zijn heldere preek over: Radicaal licht, radicaal leven en radicale doorbraak.
3/10/202349 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Krijg helder zicht op jouw erfenis - Zondag 05-03-23 Bas Kroeske (preek only)

Weet jij dat je een erfenis hebt ontvangen? En weet je ook hoe groot die erfenis is?   Als iemand je in het natuurlijke een erfenis achterlaat en je krijgt de papieren van de notaris dan duik je erin en wil je weten hoe groot die erfenis is en wat er allemaal onder valt.  God heeft ook een erfenis voor ons. En als we het woord van God lezen dan bestuderen we onze erfenis; wat God voor ons gedaan heeft.    Bas, campusleider van campus Dordrecht, geeft ons inzicht in de diepgang van onze erfenis die aan ons gegeven is.   Press play en ontdek wat er allemaal voor je klaarligt.
3/7/202339 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ambassadeurs van de hemel- Woensdag 01-03-23 Loes (Preek only)

God heeft het zo voor ons bedoeld dat hoe het in de hemel is, het zo ook gebeurt en gedemonstreerd wordt op aarde, door jou, als individuele gelovige heen. Maar wat moet je hier op aarde dan demonsteren? Het is belangrijk om te weten wat het Koninkrijk van God inhoudt en te weten wie jij bent om dat ook daadwerkelijk te kunnen demonstreren.   Loes, campusleidster van campus Hulst neemt on mee in hoe God het voor ons bedoeld heeft. “As it is in heaven so shall it be on earth”.   “Wie wil God zien bewegen, maar wie wil zelf in beweging komen?” – Loes
3/3/202333 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Één met Jezus - Zondag 26.02.23 Dirk Nootenboom (preek only)

Oudste Dirk Nootenboom borduurt voort op de preek van apostel: Your covenant position (jouw verbondspositie) God heeft jou samen met Hem een plaats gegeven in de hemelse gewesten. Geestelijk ben je in de hemel waar God alles voor ons ter beschikking heeft gesteld! Leef vanuit jouw verbondspositie!
2/28/202338 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Gods route en jouw wensen - Woensdag 22-02-23 (preek only)

God heeft een route gegeven om de wensen van je hart te ontvangen.  Hoe moeilijk denk je dat jouw wensen zijn?  Als God zegt: 'alles is mogelijk', dan is het aan ons om hier geen restrictie opzetten, maar zaak om ook te zeggen: alles is mogelijk. Leg geen beperkingen waar God geen beperkingen op legt.    Als jij met God leert wandelen wil Hij jou de wensen van je hart geven. He is a Waymaker, Miracle worker and a Promise keeper!
2/24/202340 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Your covenant position - Sunday 19-02-23 (Word only)

God has given you a position and He wants you to take your place in His Kingdom. It is very important to activate your faith, know who you are and know your place in the kingdom of God. Unless you do that God cannot move powerfully in and through your life. You have a covenant position which Jesus gave His blood for so He expects you to take this position, to occupy it and to live in it. He did this so you can be His witness. You are seated in the heavenly places while you are here on earth! So start looking and moving from above. Enjoy this message about your covenant position!
2/21/202351 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Mijn leven in doorbraak - Woensdag 15-02-23 Mitchell (preek only)

Doorbraak heeft te maken met wat God wil doen in jouw leven, maar ook zeker in het leven van anderen.  God waakt over Zijn woord en wil Zijn woord waarmaken in jou leven, maar de mate waarin Hij dat kan doen hangt af van jouw geloof. Jij bepaalt!  We hebben te veel geleefd van samenkomst naar samenkomst, van event naar event, van doorbraak naar doorbraak, maar God heeft ons geroepen om in doorbraak te leven. Doorbraak is geen moment maar een opdracht. Is jouw geloof gericht op je doorbraak of op de Doorbreker? Mitchell meent ons mee en geeft 4 doorbraaksleutels, hoe je in plaats van,  van doorbraak naar doorbraak, kunt gaan leven in doorbraak.
2/17/202332 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Gods orde in het Evangelie - Zondag 12 02 23 (preek only)

God waakt over zijn woord dus het is belangrijk om het Evangelie te begrijpen en wij moeten waken over onze woorden. Zorg ervoor dat jouw woorden in lijn zijn met zijn Woord. En als je jouw woorden in lijn brengt met Zijn woord dan waakt Hij in jouw leven over de kracht van Zijn woord. Als wij durven geloven wat God zegt dan doet God wat hij beloofd heeft om te doen. Luister naar deze preek only en leer het Evangelie nog beter begrijpen.
2/14/202354 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Met God in het gevecht - Woensdag 08-02-23 (preek only)

Als je in een jungle bent en je bent met een gids, weet je hoe fijn dat is… Hij weet van de hoed en de rand en leid je erdoorheen. Ook voor dit leven is er een gids en dat is de Heilige Geest! Er is een gevecht in dit leven en dat is de orde van dit leven, maar God heeft nooit voor jou bedoeld om dit leven alleen aan te gaan. Samen met God in het gevecht is Gods orde voor jou!
2/9/202336 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Lopen op het water - Zondag 05-02-23 Gloria Lie Kwie Sjoe (Preek only)

Een klassiek verhaal dat ons nieuwe perspectieven op geloof geeft. Gastspreekster Gloria Lie Kwie Sjoe, oprichtster van stichting Weid Mijn Lammeren in Suriname, neemt ons mee in het verhaal van Petrus die op het water loopt. Ga mee en ontvang de zegen van deze mooie, verfrissende inzichten.
2/8/202330 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

God waakt over Zijn woord - Woensdag 01-02 (preek only)

"God waakt over Zijn woord" Dat houdt in dat alles wat Hij zegt, wil Hij waarmaken. Wij hoeven het niet waar te maken, wij moeten God ervoor vertrouwen dat Hij het waarmaakt. Luister naar de preek only en hoor wat God wil waarmaken in jouw leven!  De preek is onderdeel van de miracle meeting van woensdag 01-02. Elke eerste woensdag van de maand bidden wij speciaal voor mensen ziek zijn of een andere nood hebben. 
2/3/202332 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Jij bepaalt dit jaar! (deel 2) - Zondag 29-01-23 Breakthrough conferentie dag 2 (preek only)

“Jij bepaalt dit jaar!” Het woord "kerk" betekent uitgeroepen heersers en een heerser bepaalt! De kerk is niet een gebouw, maar dat zijn mensen in wie Christus woont. Hieraan kun je al zien hoe God naar je kijkt. Niet om te heersen over mensen, maar om te heersen over moeilijkheden en omstandigheden. Jij bepaalt hoe gelukkig je huwelijk is, hoe krachtig je gezin is etc. Dit is hoe God het leven voor jou hier op aarde bedoelt heeft. Wat een feest! Luister naar deel 2 van de Breakthrough conferentie. “Jij bepaalt dit jaar”    #breakthrough #breakingnews #levendesteenministries #dedome #edgarholder #kerk #jijbepaaltditjaar #geloof #discoverfaith #church #sbs6 #nederland #spijkenisse #rotterdam #netherlands #conferentie #preekonly #genezing #bevrijding #verlossing #redding #bekering
2/1/202333 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Jij bepaalt dit jaar! (deel 1) - zaterdag 28-01-23 Breakthrough conferentie dag 1 (preek only)

“Jij bepaalt dit jaar!” Het woord "kerk" betekent uitgeroepen heersers en een heerser bepaalt! De kerk is niet een gebouw, maar dat zijn mensen in wie Christus woont. Hieraan kun je al zien hoe God naar je kijkt. Niet om te heersen over mensen, maar om te heersen over moeilijkheden en omstandigheden. Jij bepaalt hoe gelukkig je huwelijk is, hoe krachtig je gezin is etc.  Dit is hoe God het leven voor jou hier op aarde bedoelt heeft. Wat een feest!  Luister naar deel 1 van de Breakthrough conferentie. “Jij bepaalt dit jaar”    #breakthrough #breakingnews #levendesteenministries #dedome #edgarholder #kerk #jijbepaaltditjaar #geloof #discoverfaith #church #sbs6 #nederland #spijkenisse #rotterdam #netherlands #conferentie #preekonly #genezing #bevrijding #verlossing #redding #bekering
1/31/202341 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

De Doorbreker en de doorbrekers - Woensdag 25-01-23 (preek only)

De Doorbreker en de doorbrekers. Hoe zie je jezelf?  De kracht in het leven van een gelovige is om te ontdekken hoe God over je denkt en daar gaan wonen; Het maken tot je levensstijl.  En als je weet hoe God over je denkt en je activeert je geloof dan kan je God demonstreren.   Jij bent zoals de Doorbreker; gemaakt naar Zijn beeld.   God ziet jou als iemand die macht heeft om de duisternis terug te drijven, maar als jij jezelf ziet als iemand die overrompelt wordt door de duisternis dan heb je een probleem.   Christen zijn doe je niet alleen, christen zijn doe je met de Heer! Niemand kan zonder God een christen zijn, dan ben je religieus. Jouw geloof moet gevestigd zijn op een relatie en een vriendschap met de Heer. Dat is waar geloof sterk is.   Het is tijd om het met God eens te worden en de rollen om te draaien! zie zoals God je ziet... als een doorbreker!
1/27/202337 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Leer van Mij - Zondag 22-01-23 (preek only)

Als Jezus zegt ‘leer van Mij’ dan is het al een voorrecht dat je van hem mag leren, want Hij heeft bewezen iemand te zijn; de Zoon van God. Hij heeft gezegd: Mij is gegeven alle macht in de hemel en op aarde. In Hem is al de wijsheid en rijkdom van God; alle schatten van God zitten in Hem. Hij is de diepte van God.En iemand die zegt ‘leer van Mij’ is gewillig om je iets te leren en wil graag dat je iets weet! Bij Jezus zit je op de beste school die er is en als je naar Hem luistert krijg je ook het beste resultaat. Hoor in deze preek only wat Jezus wil dat je van Hem leert! You’re blessed and enjoy!
1/24/202349 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

De doop in de Heilige Geest - Woensdag 18-01-23 (preek only)

Het leven is te complex om zonder God door het leven te gaan. Je hebt Zijn stem nodig. Hij spreekt door indrukken, gedachtes, gevoelens; Hij heeft allerlei methodes om je opmerkzaam te maken en Hij gaat een weg vinden bij jou om met je te communiceren.    Je denkt misschien dat heel wat gedachtes van jou zijn, maar heel vaak zitten ook gedachtes van God ertussen en de sleutel is om te leren die eruit te filteren. Daarom is de Geest van God in je leven zo belangrijk.    Woensdagavond was een avond over de doop in de Heilige Geest. Hoor hier de preek only terug. Je bent geboren om te horen! Enjoy!
1/20/202339 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Walk carefully in 2023 - Sunday 15-01-23 English sermon (word only)

Be very careful, then, how you live—not as unwise but as wise, making the most of every opportunity, because the days are evil. (Ephesians 5:15-16)  If God tells us to walk carefully, then that is something to be sharp on. And 2023 asks for a careful walk. Your walking is tied to your thinking. That which controls your thinking the most, in that direction you go. You can walk alone in the streets, while also thinking in the streets. Be conscious about your, thoughts, your way of living, use your time wisely and get the maximum out of it despite the problems of this time
1/17/202352 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Bijzondere kenmerken van wedergeboorte - Woensdag 11-01-23 (preek only)

Soms zeggen we dat iemand veranderd is op het moment dat iemand een relatie heeft gekregen. Dit gebeurt ook als je tot wedergeboorte komt en een relatie krijgt met de Heilige Geest. Dan ervaar je ook een shift in je leven; Je prioriteiten veranderen. Al het andere waar je mee bezig was is niet onbelangrijk geworden, maar je focus verandert van natuurlijk naar geestelijk.   God zegt: zoek eerst het Koninkrijk van God en beïnvloed al het andere vanuit die plek.   Want al het andere is zeker niet onbelangrijk voor God. Hij wil je juist helpen in dit leven waarin we allemaal hulp nodig hebben vanuit Zijn plek!
1/13/202337 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Wandel nauwlettend in 2023- Zondag 08-01-23 (preek only)

Als God ons zegt om nauwlettend te wandelen dan is dat iets om scherp op te zijn. (Efeziërs 5:15-16) En 2023 vraagt om een nauwlettende wandel.  Je wandelen zit vast aan je denken. Datgeen wat jouw denken het meest beheerst die kant ga je op. Je kan je wandel alleen in de gaten houden als je ook je denken in de gaten houdt. Kijk zorgvuldig hoe je wandelt, hoe je denkt, hoe je leeft, gebruik je tijd heel verstandig en haal het maximale eruit ondanks de problemen van deze tijd.
1/10/202318 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Wonderen en je verwachting - Woensdag 04-01-23 (preek only)

Wonderen en je verwachting horen bij elkaar. Wonderen gebeuren niet zomaar. Jouw verwachtingspatroon activeert God! Vaak tijdens speciale samenkomsten lijkt de gemeente een andere gemeente en zijn we extreem verwachtingsvol, maar dat zou dat niet elke dienst zo moeten zijn? Want wonderen zijn deel van je erfenis! Misschien probeert vrees en angst je te pakken, maar ga terug naar het plan van God voor jou. God noemt ons niet de gevoelige, maar de gelovige! En een geloofswezen leeft niet bij feiten maar bij waarheid. Wat is jouw waarheid? Laat je kaas niet van je brood eten. Ga en neem wat God voor jou bereid heeft!  Deze preek only is onderdeel van de genezingsdienst van 4 januari. Via de onderstaande link kun je de hele dienst incl. gebed en getuigenissen terugkijken op youtubw. https://youtu.be/80k5BfFVrDA
1/6/202322 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Gods simkaart - Zondag 01-01-23 (preek only)

Een simkaart in je telefoon is een belangrijk instrument, want zonder simkaart kan je niet communiceren. Ons leven wordt vandaag de dag beheerst door de simkaart. Je doet er zaken mee, je staat in contact met familie en vrienden, je werk, je doet er boodschappen mee etc. En zonder simkaart blokkeer je al deze mogelijkheden. Ook God heeft ons een geestelijke simkaart gegeven om je doel te bereiken; de Heilige Geest.  En Zijn wil voor ons is dat Zijn simkaart de leiding heeft in jouw leven zodat jij een overwinnaar kan zijn! Als wij Gods simkaart, de woorden die Gods Geest ons geeft laten liggen en niet serieus nemen hebben wij een probleem om ons doel te bereiken. Activeer de Simkaart in jouw leven en word een overwinnaar!
1/4/202342 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Geestelijk horen - Woensdag 28-12-22 oudejaarsdienst (preek only)

Wij zijn allemaal geboren om te horen! Ja ook jij!   Geestelijk horen is een gigantische sleutel en daar waar nederlaag is is vaak het gevolg van horen. Geestelijk horen is bedoelt om je in de overwinning te brengen. Apostel neemt ons mee in deze prediking en laat ons zien op grond van de Bijbel dat geestelijk horen vast zit aan je overwinning. Activeer je geloof en zeg elke dag tegen jezelf: ik kan horen!
12/30/202236 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Kerst: Hulp van boven - Zondag 25-12-22 (preek only)

De machten van de duisternis weten wie Jezus is. En ze weten ook wie jij bent en wat je hebt, daarom zijn ze erop uit om jou en mij te stoppen. Kinderen van God moeten zien wie ze zijn en wat ze hebben gekregen. En als we hieraan vasthouden zijn we niet te stoppen. Je hebt geen arm leven, maar een rijk leven. Jezus is niet om te proberen, maar om erin te geloven! Hulp is van boven gekomen zodat wij een rijk, bovennatuurlijk doorbraakleven kunnen leven!
12/28/202229 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Kerstnacht - 24-12-22 (preek only)

Heb je ook gezien dat in de nacht dingen anders zijn dan overdag? Een bepaald geluid overdag kan ‘s nachts een heel ander verhaal zijn. Je ligt lekker op bed en je hoort dat geluid dan staan je zintuigen ineens extra op scherp. God heeft ons niet gemaakt voor de nacht. En Jezus is gekomen om jouw nacht tot een heldere dag te maken. Kerst = Hulp van boven!
12/28/202235 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Laat jouw kroon blinken - Woensdag 21-12-22 Dirk Nootenboom (preek only)

Jezus heeft zijn kroon afgelegd om jouw een kroon te geven. Maar wat doe je met die kroon? Laat je hem blinken? Poets je hem af en toe? Of zit die onder het stof? Jij bepaalt hoe jouw kroon blinkt! Onze oudste Dirk Nootenboom brengt een inspirerende preek over hoe we onze kroon met waardigheid kunnen dragen en laten blinken.
12/23/202235 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Gods orde in de gemeente - Zondag 18-12-22 (preek only)

God heeft Zijn orde gesteld voor gelovigen in Zijn gemeente en als we deze route volgen zal er een roep van ons leven uitgaan. Het is route, roeping en roep! In deze prediking legt apostel de route uit. hoor, pas toe en wandel in de zegen! 
12/20/202257 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

De kracht van perceptie - Woensdag 14-12-22 Gastspreker Steven Reyme (preek only)

Kracht is een drijfveer, een invloed of autoriteit die uitgeoefend wordt op iets of iemand om te kunnen produceren of functioneren en dat kan zowel positief of negatief zijn. En de invloed van de kracht zie je terug in het functioneren of het gedrag van iemand. In deze ‘preek only’ praat gastspreker apostel Steven Reyme over ‘De kracht van perceptie’. Iets waarnemen zoals jij dat wil waarnemen; het is gesteund en gekleurd vanuit jouw referentiekader. Veel mensen kunnen bepaalde dingen zien, omdat ze gedreven worden door hun etniciteit, door een bepaalde manier van denken of bijvoorbeeld door de kennis die ze hebben. Kunnen we komen op een plaats om al deze dingen die we hebben meegemaakt opzij te zetten en gedreven worden door de kracht van God zoals Hij ons ziet? Steven Reyme geeft ons aan de hand van praktische voorbeelden, sleutels hoe we hiermee vooruit kunnen.
12/16/202259 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Disconnected for glory - Sunday 11-12-22 (English service)

Disconnected from limited to unlimited. Do you ever feel like you're stuck in something and it's hard to get out? Jesus, by dying for us, has pulled us out of this dark world according to the will of God for us! (Galatians 1:4) He Disconnected us from defeat and connected us to breakthrough. Buttt… we still live in this world… That's right! Listen to this powerful sermon and hear how you can live from a new order, Gods order, in this life on earth.
12/14/202248 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Bij God zijn alle dingen mogelijk - Woensdag 07-12-22 (preek only)

“Jezus zag hen aan en zeide: Bij mensen is dit onmogelijk, maar bij God zijn alle dingen mogelijk.” Matteüs 19:26 De onmogelijkheden zitten aan de kant van mensen, maar bij God zijn alle dingen mogelijk. Dus wat voor problemen jij ook hebt er is een oplossing. Deze uitspraak laat ons ook zien dat ons probleem geen probleem voor God is. Als je kijkt naar je omstandigheden kunnen je gedachtes deze uitspraak soms bevechten. Gelukkig gaat het niet om wat je voelt, maar om wat je gelooft! Geloof voor jouw wonder, want bij God… zijn alle dingen mogelijk!
12/9/202226 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Ontkoppeld voor glorie - Zondag 04-12-22 (preek only)

Ontkoppeld om weer gekoppeld te worden! Heb je ook wel eens het gevoel dat je ergens in vast zit en er maar moeilijk uit komt? Jezus heeft ons, door te sterven voor ons, uit deze boze, vastgelopen wereld getrokken naar de wil van God voor ons! (Galaten 1:4) Ontkoppeld van nederlaag en gekoppeld aan doorbraak. Maaarrrr we leven nog wel in deze wereld… Dat klopt! Luister naar deze krachtige preek only en hoor hoe je vanuit een nieuwe orde, Gods orde beweegt in dit leven.
12/6/202251 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Het nut van gebed - Woensdag 30-11-22 (preek only)

Wat is het nut van gebed? Bidden, zoeken en kloppen horen bij elkaar. (Mat. 7:7 ) Luister naar deze preek only en hoor wat het nut en de winst is van jouw gebed!
12/2/202237 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Gods Koninkrijk in mij - Woensdag 23-11-22 (preek only)

God heeft jou geroepen om te leven als een koning. Zijn koninkrijk zit in jou en jij bent in het Koninkrijk en Hij wil Zijn koninkrijk in en door jouw leven zichtbaar maken. Als God zegt: ‘zie’ in de Bijbel dan wil Hij dat je iets begrijpt...   Luister deze preek only en hoor hoe jij als een koning kan leven!   Gods koninkrijk is geen fictie, maar realiteit.
11/25/202247 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

De bovennatuurlijke vrede van God - Zondag 20-11-22 gastspreker Peter de L'eau (preek only)

“Als ik Gods bovennatuurlijke vrede niet zou kunnen ervaren zou ik geen voorganger willen zijn.” - Peter de L’eau   Uit onderzoek is gebleken dat 9 op de 10 mensen last hebben van een burn out, overspannenheid, drukte etc. met als mogelijke oorzaken: financiele zorgen, spanningen in je huwelijk, in je gezin of op je werk.  Als er een leven is dat ook continu onder druk stond dan was het wel het leven van Jezus. Hij werd bekritiseerd, had continu duizenden mensen om zich heen, mensen wilden genezen worden door Hem, mensen hadden vragen, de farizeeën wilden hem zien, de Grieken, iedereen wilde Hem zien. Maar als je naar Jezus kijkt zie je dat Hij Zijn geest totaal onder controle had. Hoe kon Jezus onder al deze omstandigheden zo cool blijven en in de vrede van God wandelen?  Gastspreker Peter de L’eau, voorganger van de Emmanuel gemeente in Deventer, neemt ons mee in dit boeiende onderwerp, want God wil ook jou vrede geven. Geen normale vrede, maar een bovennatuurlijke vrede.
11/22/202235 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Overwinning en zelfverloochening - woensdag 16-11-22 (preek only)

Overwinning en zelfverloochening zitten aan elkaar vast.   Kijk naar een gelukkig huwelijk en je ziet twee mensen die zichzelf kunnen verloochenen. Toon iemand die langer dan 10 jaar in een gemeente komt en nog steeds blij is en je ziet zelfverloochening. Kijk naar iemand die langer dan 5 jaar bij een bedrijf werkt en gelukkig is en je ziet iemand die weet te kijken naar een groter geheel.   Alles wat nieuw is is leuk… Verliefd zijn is leuk, maar leren ‘houden van’ brengt je in een andere state of mind.   In het leven van Jezus zie je overwinning en zelfverloochening hand in hand gaan. En ook wij kunnen dit, want het is niet door eigen kracht, of geweld maar door de Geest van de Heer in ons! See the bigger picture en leer hoe een leven te leven in en van overwinning!
11/21/202244 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

The rejoice secret - Sunday 13-11-22 (English service)

A powerful key is to learn to rejoice in the Lord always. But you can’t rejoice in the Lord always if it’s within your own strength. But we are also not serving the Lord in our own strengths... It’s not by might it’s not by power but by My Spirit says the Lord. Enjoy this powerful sermon about: The rejoice secret.
11/15/202249 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Bidden voor genezing is geen optie maar een opdracht - Woensdag 09-11-22 (preek only)

Wat was er zo aantrekkelijk in het leven van Jezus en waarom kwamen er zoveel mensen naar hem toe? Er was iets wat trok... Mensen kwamen, omdat Hij een antwoord had op hun nood. Vanuit deze vragen vervolgt apostel Holder zijn preek en neem hij ons mee in wat dit betekent voor ons als kinderen van God.
11/11/202253 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

De eindsprint - Shermelin Davelaar Zondag 06-11 (preek only)

Shermelin Davelaar (pastor van campus Curacao), sprak zondagochtend in de Dome en onderzocht wat een eindsprint precies inhoudt met nog twee maanden te gaan dit jaar. En wat blijkt.. dit is de belangrijkste sprint! Het is goed om terug te blikken en te reflecteren wat er allemaal gebeurd is, maar wat doe je met de laatste twee maanden? Is het al game over voor jou of...? Shermelin neemt ons mee in deze eindsprint vanuit verschillende invalshoeken, persoonlijke voorbeelden en inzichten. #anythingcanhappen!
11/8/202237 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Ik en de Vader zijn één - Zondag 30-10-22 (preek only)

Jezus zegt: ‘Ik en de Vader zijn één’ niet, ‘de Vader en ik zijn één.’ Waarom zou Hij dat zo zeggen? Jezus koppelt zich met deze uitspraak los van alle moeilijkheden en problemen hier op aarde en Hij koppelt zich hiermee aan de hemel met de kracht, de voorziening en rijkdom van de hemel. Luister naar de preek only, hoor welke boodschap er voor jou in zit en hoe je deze sleutel kunt toepassen in je leven.
11/1/202247 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Gastspreker Blessing Odigie - Woensdag 26-10-22 (preek only)

Vandaag spreekt Blessing Odigie over het openbaar worden van de zonen Gods.
10/28/202238 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Gastspreker Dirk Nootenboom - Zondag 23-10-22 (preek only)

Dirk Nootenboom spreekt vandaag over de keuze die jezelf moet maken. De keuze waar God je de vrijheid geeft. Ongeloof werkt en geloof werkt ook.
10/26/202243 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Gastspreker Cees Vingerling - Woensdag 19-10-22 (preek only)

Cees Vingerling spreekt over het boek Daniël.
10/21/202234 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Gastspreker Guy Peh - Zondag 16-10-22 (preek only)

Gastspreker Guy Peh sprak samen met zijn vrouw Ilke Peh in de Dome in Spijkenisse.
10/18/20221 hour, 5 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Gastspreker Arthur Arts - Zondag 12-10-22 (preek only)

Arthur Arts van campus Zoetermeer spreekt vandaag in de Dome.
10/14/202246 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Gastspreker Hans Tims - Zondag 09-10-22 preek only

Deze week spreekt gastspreker Hans Tims in de Dome. Hij spreekt over de geprofeteerde komst van Jezus naar deze wereld en hoe Zijn komst een einde maakt aan religie. Soms kan jij je eenzaam voelen, verloren in de massa, over het hoofd gezien door mensen. Jezus is gekomen met een boodschap van geloof, hoop en liefde en Hij ziet jou. Hij weet wie jij bent, wat je achtergrond is en wat je nood is. Waar religie vrouwen, kinderen, zieken, zwakken en zondaars aan de kant schoof daar breekt Jezus mee en opent de deur wijd dat een ieder tot Hem kan komen. Zijn offer aan het kruis is voor iedereen die het maar horen wilt en jij hoeft alleen maar ja te zeggen, is dat niet geweldig? 
10/12/20221 hour, 1 minute, 20 seconds
Episode Artwork

Ga overtuigd voor je wonder - Woensdag 05-10-22 preek only

Iedere eerste woensdag van de maand bidden we speciaal voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben. De preek gaat over: 'Ga overtuigd voor je wonder.' Je hoofd kan mopperen in bepaalde omstandigheden en je gevoelens kunnen soms haaks staan op wat God zegt. Al deze dingen kunnen ervoor zorgen dat je in twijfel terecht komt. Daarom is je CC, je constant contact met de Heer key! Zodat je op Hem gefocust blijft en overtuigd bent van de goedheid van God. God wil dat je gezond bent en hij wil dat het goed met je gaat! Hij is niet zomaar voor jou gestorven. 
10/7/202237 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Roeping, Route, Roep - zo 02-10-22 Edgar Holder (preek only)

Er bestaat een roeping, route en er bestaat een roep over jouw leven. Misschien weet je het niet, maar dit is hoe God over jou denkt. 
10/4/202249 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Tsunami Doorbraak (deel 3)

Petrus laat ons zien dat God goede plannen heeft met onze wereld. Hij wil tsunami doorbraak aan zegeningen brengen in de levens van alle mensen die willen geloven. Daarvoor heeft Hij Zijn Zoon Jezus Christus naar deze wereld gestuurd! Wij kunnen dit heel duidelijk zien in het leven van Jezus Christus. Hij is rond gegaan goed doende en Hij genas en bevrijdde mensen in Zijn dagen. Hij wil het nog steeds doen.
1/31/202215 minutes
Episode Artwork

Tsunami Doorbraak (deel 2)

Pinksteren was de uitstorting van de Heilige Geest. Heilige Geest was uitgestort in de gemeente van Jezus Christus om in tsunami doorbraak te leven. Daardoor kunnen wij net als Jezus de liefde en kracht van God demonstreren. God houdt ondubbelzinnig van mensen. De dood en opstanding van Jezus Christus bewijzen dat. Grote doorbraak van Gods rijke zegeningen is echter alleen mogelijk als gelovigen met God willen meewerken. En dat kunnen wij doen door in geloof ons te openen voor de Heilige Geest.
1/24/202214 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Tsunami Doorbraak (deel 1)

God laat ons in Zijn woord zien wat wij van Hem mogen verwachten. Ons grootste voorbeeld in de Bijbel is Jezus Christus. Hij roept elke gelovige op om Hem te volgen. Wij zien heel duidelijk in het woord van God dat Jezus geleefd heeft in Tsunami doorbraak. Hij heeft de grote zegeningen van God bij de mensen gebracht tijdens Zijn dagen hier op aarde. En vandaag is het nog steeds Zijn wil dat zijn kerk de grote zegeningen van God bij de mensen zal brengen.
1/17/202217 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Het Koninkrijk, de Heilige Geest en de gelovige (deel 3)

Leven en bewegen in het Koninkrijk van God is absoluut een zaak van het kennen van Heilige Geest. De apostel Paulus vertelt ons in zijn brief aan de Galaten dat als we nu leven door de kracht van de Heilige Geest om ook de leiding van de Heilige Geest te volgen in alles voor ons leven.
1/10/202218 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Het Koninkrijk, de Heilige Geest en de gelovige (deel 2)

De Vader heeft ons bevrijd en wij hebben nu verlossing door Jezus Christus. Dat betekent dat we een erfenis hebben. Apostel Holder legt uit in dit onderwijs wat de sleutel is om van onze erfenis te kunnen genieten; zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid.
1/3/202214 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Het Koninkrijk, de Heilige Geest en de gelovige (deel 1)

Dit onderwijs over Gods koninkrijk, Heilige Geest en de gelovige is een echte eye opener. Als wederom geboren gelovige heeft God ons geroepen om te leven en te bewegen in Zijn Koninkrijk. Hij heeft ons bevrijd van de machten der duisternis en overgeplaatst in het Koninkrijk van de Zoon van Zijn liefde. Dan is het natuurlijk van groot belang dat wij dit Koninkrijk begrijpen en hoe daarin te leven. Om ten volste van dit Koninkrijk te genieten hebben we sleutels nodig en die ontvangen wij door dit onderwijs.
12/20/202116 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Glorie levensstijl (deel 3)

Een glorie levensstijl vanuit een volbrachte mindset. Niet vanuit ons zelf, niet vanuit onze natuurlijke mens maar door de Heilige Geest die in elke wederom geboren gelovige  woont. Joh. 6:63 zegt: God is Geest en zijn woorden zijn Geest en leven. God is bovennatuurlijk. Gods doel uit te voeren on overvloedig te doen ver boven alles wat we durven vragen of denken; Oneindig verder dan onze hoogste gebeden, verlangens, gedachten, hoop of dromen. En Gods doel voor jou en mij is een glorie levensstijl vanuit een volbrachte mindset.
12/13/202115 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Glorie levensstijl (deel 2)

Een glorie levensstijl vanuit een volbrachte mindset. Niet vanuit ons zelf, niet vanuit onze natuurlijke mens maar door de Heilige Geest die in elke wederom geboren gelovige  woont. Joh. 6:63 zegt: God is Geest en zijn woorden zijn Geest en leven. God is bovennatuurlijk. Gods doel uit te voeren on overvloedig te doen ver boven alles wat we durven vragen of denken; Oneindig verder dan onze hoogste gebeden, verlangens, gedachten, hoop of dromen. En Gods doel voor jou en mij is een glorie levensstijl vanuit een volbrachte mindset.
12/6/202116 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Glorie levensstijl (deel 1)

Een glorie levensstijl vanuit een volbrachte mindset. Niet vanuit ons zelf, niet vanuit onze natuurlijke mens maar door de Heilige Geest die in elke wederom geboren gelovige  woont. Joh. 6:63 zegt: God is Geest en zijn woorden zijn Geest en leven. God is bovennatuurlijk. Gods doel uit te voeren on overvloedig te doen ver boven alles wat we durven vragen of denken; Oneindig verder dan onze hoogste gebeden, verlangens, gedachten, hoop of dromen. En Gods doel voor jou en mij is een glorie levensstijl vanuit een volbrachte mindset.
11/29/202116 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Volbrachte Mindset (deel 3)

Als wij sterke, succesvolle en overwinnende christenen willen zijn dan is deze boodschap de sleutel daartoe. Doen wat deze boodschap zegt brengt veranderingen, doorbraak en overwinning. Deze levensstijl demonstreert het koninkrijk en daarmee ook de kracht van God door ons heen.
11/22/202116 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Volbrachte Mindset (deel 2)

Ons grootste blokkade is dat we niet altijd geloven wat God van ons zegt. Heel vaak houden we vast aan ons verleden, wat we door omstandigheden voelen of ervaren of hoe wij onszelf zien. Dat moeten we leren loslaten en accepteren wat God zegt. Ons spreken en denken moet in lijn komen met wat God zegt.
11/15/202115 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Volbrachte Mindset (deel 1)

Deze serie is zo krachtig. Vanuit het woord van God zien we met wat voor mindset Jezus Christus gehandeld en gewandeld heeft. Dit is de mindset die Hem zo succesvol heeft gemaakt en de overwinning over alles heeft gebracht. Jezus Heeft gehandeld overeenkomstig wat God, Zijn Vader, van Hem zei. In deze serie laat mijn man zien wat God ook van ons zegt.
11/8/202115 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Amen & Halleluja levensstijl (deel 6)

Het 'onze Vader' Onze dierbare Heer en Verlosser heeft ons dit gebed gegeven om alles te overwinnen. Hij heeft ons dit gebed gegeven en is daarna naar het kruis gegaan om het te activeren. Wauw wat een liefde en wat een rijkdom. En nu is het onze beurt om ons geloof te activeren en “amen” te zeggen tegen dit krachtige gebed.
10/31/202120 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Amen & Halleluja levensstijl (deel 5)

Het eens zijn met God en daar naar handelen maakt ons in elk opzicht meer dan overwinnaars. En Jezus is natuurlijk altijd ons grootste voorbeeld. Hij en de Vader waren één. Jezus had een Amen-Halleluja levensstijl op alles wat de Vader zei. Jezus heeft door deze levensstijl de Vader verheerlijkt en Hij heeft alles overwonnen; zelfs de dood
10/25/202121 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Amen & Halleluja levensstijl (deel 4)

Als wij “amen” zeggen tegen Gods plan dan zal dat ons naar een Halleluja levensstijl leiden. En wat een voorrecht om deze levensstijl dagelijks te ontwikkelen. In deze podcast hoor en leer je daar meer over!
10/18/202120 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Amen & Halleluja levensstijl (deel 3)

Want hoeveel beloften Gods er ook zijn, in Hem is het: Ja; en daarom is ook door Hem het: amen, tot eer van God door ons. Wat een zekerheid en wat een inspiratie. Als wij deze weg volgen dan zal onze God en Vader verheerlijkt worden.
10/11/202118 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Amen & Halleluja levensstijl (deel 2)

Is het niet geweldig dat Jezus ons verteld heeft dat de discipel gelijk kan zijn als zijn Meester? Wauw als Hij zegt dat dat mogelijk is dan is het mogelijk. Luister naar deze podcast om hier meer over te horen.
10/4/202115 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Amen & Halleluja levensstijl (deel 1)

God noemt ons, de kerk wat betekent: de uitgeroepen heersers. Laten wij de Heilige Geest vertrouwen om ons daarin te leiden en laten wij amen blijven zeggen tegen onze erfenis.
9/27/202115 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Bronnen van heil (deel 4)

Jezus heeft ons geleerd dat wij de waarheid die van Hem komt zullen verstaan door de Heilige Geest en die waarheid maakt ons vrij. Vrij van een leven van gebondenheid waar de vijand alles op alles zet om ons daar te houden; weg bij het leven wat God voor ons heeft. Maar de wederom geboren gelovige heeft een bron waar hij elke dag opnieuw weer uit kan scheppen. Niet alleen voor zichzelf maar tegelijkertijd ook om een grote zegen te zijn voor anderen. Wat God aangaat kunnen wij een onverslagen leven leiden.
9/20/202118 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Bronnen van heil (deel 3)

Bronnen van Heil vertellen ons dat God een totaal goede God is. We hoeven niet te twijfelen aan de wil van God voor ons leven. We moeten overtuigd zijn van Zijn goedheid voor ons. Dit zal ons alleen maar helpen om sterk te staan ondanks moeilijkheden of problemen. Dat is ook de reden om te scheppen en te blijven scheppen uit de bronnen van Gods heil. Heil spreekt over onze erfenis. Water scheppen spreekt over ons geactiveerd geloof. En dit is de enige weg om God te behagen door te wandelen in geloof en Hem voortdurend te vertrouwen.
9/13/202118 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Bronnen van heil (deel 2)

Wij kunnen met vreugde water scheppen uit Zijn bronnen van heil. Dat zijn de bronnen waar we leven en overvloed vinden. En dat is Gods wil voor een ieder van ons. Daarom is het voor wederom geboren gelovigen belangrijk om meer dan ooit te focussen op deze krachtige waarheid. Wij leven in dagen waar het zo belangrijk is om de bronnen van heil te demonstreren. Niet alleen voor onszelf maar ook voor deze wereld.
9/6/202119 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Bronnen van heil (deel 1)

Het is een voorrecht voor gelovigen als de Heilige Geest binnen in je woont. Hij is degene die Gods Woord aan ons openbaart. De Heilige Geest wil de diepte van onze totale verlossing openbaren; Gods heil. Dit gaat ons enorm helpen om God te vertrouwen en om niet bang te zijn. En dat is een enorme zegen om in een wereld vol moeilijkheden angst en vrees te overwinnen en om de verlossing van de Heer te zien en te ervaren elke dag van ons leven.
8/30/202116 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Gebruik je geloof (deel 3)

Het onderwijs in deze podcast is niet om je te entertainen maar het vult je iedere keer weer opnieuw waardoor geloof groeit. En wat is dat belangrijk. We leven in dagen waar het niet moeilijk is om je hoop en geloof te verliezen of ontmoedigt te raken door de dingen die we horen en gebeuren. Maar elke keer wanneer je opnieuw Gods woord hoort of leest zal hoop weer opstaan binnen in je en geloof groeien waardoor je met vertrouwen in Gods wegen van overwinning en overvloed en voorziening kan wandelen. Op maandag 30 augustus 2021 komt er weer een nieuwe podcast!
6/20/202115 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Gebruik je geloof (deel 2)

Geloof komt door het horen van Gods woord. En als je dit toepast groeit 'geloof'. Geloof zit vast aan Gods woord, het is dus erg belangrijk je Bijbel, Gods Woord, te lezen en te bestuderen. In deze podcast meer daarover!
6/13/202115 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Gebruik je geloof (deel 1)

Geloof is een van de grootste krachten in het hele universum. Het heeft de potentie om bergen te verplaatsen, wonderen te bewerkstelligen, zieken te genezen. Het heeft de kracht om levens te veranderen, ons land en zelfs de hele wereld. Meer horen weten? Luister dan zéker naar deze podcast.
6/6/202115 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Neem God serieus (deel 3)

Het is Gods wil dat wij in staat zijn om te demonstreren dat Zijn woord de waarheid is. Zeker voor de tijd waarin we leven. De Bijbel zegt ook dat als we ons geloof daar op bouwen we niet beschaamd uitkomen. Luister vandaag naar deze podcast en hoor 'helemaal voor Jezus gaan'; de onwankelbare Rots voor eeuwig.
5/30/202114 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Neem God serieus (deel 2)

Er is eigenlijk geen reden te bedenken waarom we Hem niet serieus zouden nemen. God is geen man dat Hij liegen zou; of een mensenkind dat Hij berouw zou hebben. Zou Hij zeggen en niet doen? Luister naar deze inspirerende podcast en hoor hier meer over.
5/23/202115 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Neem God serieus (deel 1)

Dit is de prediking die we nodig hebben voor doorbraak in onze levens en bediening. Het laat zien hoe betrouwbaar onze Hemelse Vader is en de grootste zekerheid hier op aarde.
5/16/202117 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

De hemelburger (deel 3)

Elke wederom geboren gelovige is een hemelburger. En met de hulp en kracht van de Heilige Geest kunnen we dat ook ervaren en demonstreren in ons dagelijks leven. Dus niet alleen theorie maar vooral ook praktijk. Dank God voor de Heilige Geest. Want Hij is het die ons wil openbaren, leren en leiden om als een hemelburger te kunnen leven. Een zeer kostbaar geschenk dat ons gegeven is en alle aandacht waard.
5/9/202115 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

De hemelburger (deel 2)

Het volbrachte werk van Jezus heeft ervoor gezorgd, dat wij als hemelburgers kunnen leven. En met dit onderwijs ontvangen wij “de spelregels”. Met de rechten zit het wel goed want al Gods beloften zijn “ja en amen”. De plichten, onze verantwoordelijkheden; daar laten we als gelovige te vaak nog dingen liggen, maar juist daar is dus ook nog ruimte om te groeien. Gezonde zelfreflectie kan geen kwaad en helpt ons om de beste versie van onszelf te zijn.
5/2/202116 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

De hemelburger (deel 1)

DE HEMELBURGER. En dan bedoelen we niet een product van een fastfoodrestaurant, maar over jouw geestelijke positie als kind van God. Iedereen heeft de potentie om een hemelburger te zijn, alleen legt apostel Holder in deze podcast uit dat niet alle hemelburgers hun volle potentie benutten. En dat is zo jammer, want daarmee laten we zoveel goeds liggen.
4/25/202115 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

De kracht van dankbaarheid (deel 3)

Dankbaarheid zegt iets over hetgeen wat je al hebt. Je kunt elke dag eten, je hebt een dank boven je hoofd, je bent gezond. Maar God de Vader heeft ons een reden gegeven om dankbaar te zijn, omdat Hij ons geestelijk heeft gezegend. Geestelijke rijkdommen, je erfenis als kind van God. Door de juiste kennis van wat Jezus voor ons heeft gedaan, kunnen wij de kracht van de Heilige Geest vrijzetten voor dankbaarheid. Tot zo!
4/18/202118 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

De kracht van dankbaarheid (deel 2)

Er zijn zoveel dingen in ons leven en in deze wereld die ons negatief kunnen maken, maar een leven vol zorgen en negativiteit heeft God niet voor mensen die in Hem geloven. Hij heeft ons juist geroepen om een leven van dankbaarheid te leven. Is je glas half vol, of half leeg? Jezus Christus zelf is ons grote voorbeeld hierin. Openbaring van wie Jezus is en wat Hij heeft gedaan zal ons daarbij helpen.
4/11/202116 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

De kracht van dankbaarheid (deel 1)

De gelovigen in de bijbel die overwonnen waren dankbare mensen. We kunnen de overwinningen van een christen niet los zien van dankbaarheid. Dit is absoluut één van de sleutels en dit is voor ie-der-een! Dus ook voor jou. Dit onderwijs van apostel Holder helpt je om vanuit dankbaarheid te leven met de kracht van de Heilige Geest. Iets wat zo belangrijk is.
4/4/202116 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conferentie | Staan op eigen geloofsbenen 2021 (deel 6)

Ons geloof activeren is iets wat onmisbaar is in het leven van elke christen. Dat is ook precies wat sterk naar voren komt in dit onderwijs. Het is dus erg belangrijk dat wat we geloven ook toepassen  in de praktijk. Geloof handelt en geloof spreekt. En dat is wat we ook met elkaar gaan doen in deze PodCast. Samen bidden voor alle noden. 
3/28/202115 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conferentie | Staan op eigen geloofsbenen 2021 (deel 5)

Je bent geroepen om krachtig te staan in het evangelie van glorie! Deze benaming van het Evangelie zegt alles over de grootheid van God. Het is dus belangrijk voor elke christen om over deze waarheid te mediteren en na te denken. Als dit besef bij ons doorbreekt, kunnen we zeggen dat we met Jezus Christus meer dan overwinnaars zijn. 
3/21/202114 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conferentie | Staan op eigen geloofsbenen 2021 (deel 4)

Deze conferentie leert ons dat we met de hulp van de Heilige Geest praktisch in doorbraak kunnen leven. En één ding is zeker: IEDEREEN heeft doorbraak nodig in zijn of haar leven. Wil je in doorbraak leven? Dan is het noodzakelijk dat je de sleutels gebruikt die God je geeft. En dat betekent ‘practice what you preach’! Met andere woorden; doe iets met wat je hoort. 
3/14/202116 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conferentie | Staan op eigen geloofsbenen 2021 (deel 3)

Doorbraak bij God is een levensstijl. Het onderwijs in deze podcast maakt duidelijk hoe belangrijk het is om dagelijks met de Heilige Geest te wandelen. Dat maakt dat je Christus-gefocust leeft.
3/7/202116 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conferentie | Staan op eigen geloofsbenen 2021 (deel 2)

Deze podcast is het tweede deel van onze Breaukthrough Conferentie serie met het thema ‘staan op eigen geloofsbenen’. Apostel Holder legt  uit dat een gezamenlijke geloofsbeleving, geen vervanger is voor je persoonlijk geloof. Hiervoor draag je een eigen verantwoordelijkheid.
2/28/202118 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conferentie | Staan op eigen geloofsbenen 2021 (deel 1)

Als wedergeboren christen ben je geroepen om in doorbraak te leven. We worden allemaal geconfronteerd met problemen in deze wereld en in deze podcast hoor je dat we leven in het aangename jaar van de Heer. En dat is een jaar van doorbraak.
2/21/202115 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Zondag is goed, maandag is beter (deel 3)

Zondag is goed, maandag is beter; een veel gebruikte uitspraak van apostel Holder. Maar er zit een diepe en krachtige waarheid in. Wil je weten wat hij bedoelt? Luister dan zeker naar deze serie.
2/15/202114 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Zondag is goed, maandag is beter (deel 2)

Zondag is goed, maandag is beter; een veel gebruikte uitspraak van apostel Holder. Maar er zit een diepe en krachtige waarheid in. Wil je weten wat hij bedoelt? Luister dan zeker naar deze serie.
2/8/202116 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Zondag is goed, maandag is beter (deel 1)

Zondag is goed, maandag is beter; een veel gebruikte uitspraak van apostel Holder. Maar er zit een diepe en krachtige waarheid in. Wil je weten wat hij bedoelt? Luister dan zeker naar deze serie.
2/1/202115 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Gods kracht in mijn mond (deel 3)

God heeft ons een machtig en krachtig wapen gegeven. Onze tong. Luister naar deze serie om alles te halen uit wat God ons heeft gegeven en hoe jij je mond kunt gebruiken om krachtig en overwinnend te zijn.
1/25/202115 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Gods kracht in mijn mond (deel 2)

God heeft ons een machtig en krachtig wapen gegeven. Onze tong. Luister naar deze serie om alles te halen uit wat God ons heeft gegeven en hoe jij je mond kunt gebruiken om krachtig en overwinnend te zijn.
1/18/202114 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Gods kracht in mijn mond (deel 1)

God heeft ons een machtig en krachtig wapen gegeven. Onze tong. Luister naar deze serie om alles te halen uit wat God ons heeft gegeven en hoe jij je mond kunt gebruiken om krachtig en overwinnend te zijn.
1/11/202114 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Gods herstelplan in de stal (deel 3)

Elk jaar hebben wij op SBS6 een speciale Kerst serie. Dit jaar hebben wij de boodschap van 2019 uitgezonden. Een krachtige serie over Gods herstelplan in de stal. Luister hier naar het eerste deel van deze boeiende prediking.
1/4/202114 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Gods herstelplan in de stal (deel 2)

Elk jaar hebben wij op SBS6 een speciale Kerst serie. Dit jaar hebben wij de boodschap van 2019 uitgezonden. Een krachtige serie over Gods herstelplan in de stal. Luister hier naar het eerste deel van deze boeiende prediking.
12/28/202012 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Gods herstelplan in de stal (deel 1)

Elk jaar hebben wij op SBS6 een speciale Kerst serie. Dit jaar hebben wij de boodschap van 2019 uitgezonden. Een krachtige serie over Gods herstelplan in de stal. Luister hier naar het eerste deel van deze boeiende prediking.
12/21/202012 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Alles gekregen (deel 3)

God heeft ons alles gegeven, maar beseffen wij wat dit inhoud? Luister naar een nieuwe podcast van Apostel Holder.
12/14/202016 minutes
Episode Artwork

Alles gekregen (deel 2)

God heeft ons alles gegeven, maar beseffen wij wat dit inhoud? Luister naar een nieuwe podcast van Apostel Holder.
12/7/202016 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Alles gekregen (deel 1)

God heeft ons alles gegeven, maar beseffen wij wat dit inhoud? Luister naar een nieuwe podcast van Apostel Holder.
11/30/202015 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Hier ben ik om uw wil te doen (deel 3)

Luister naar dit laatse deel van de serie 'Hier ben ik om Uw wil te doen'  
10/12/202017 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hier ben ik om uw wil te doen (deel 2)

Heel veel dingen in dit leven zijn niet aangenaam. Er zijn heel veel stemmen in deze wereld. Zonder het woord van God, de stem van God, is het moeilijk om te weten welke weg te gaan. Jezus Christus is door God gezonden om ons zekerheid te geven. Je hoeft niet te twijfelen aan de wil van God voor jouw leven. En dit geldt voor alle mensen. Te allen tijde mag je vol hoop en goede moed zijn. Leef in de dagen dat het aangename jaar van God de wil is voor iedereen die wil geloven in Zijn Zoon Jezus Christus.
10/5/202014 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hier ben ik om uw wil te doen (deel 1)

Jezus heeft gezegd :Hier ben ik om uw wil te doen. Jezus is gezonden naar deze wereld om ons te verlossen. Wat een blijde boodschap is het Evangelie En daarom is het belangrijk om God te geloven en Zijn woord serieus te nemen. Volgens het onderwijs van Jezus Christus mag ik vrijmoedig geloven in leven en overvloed. Beluister deze podcast om daar meer over te horen.
10/2/202017 minutes
Episode Artwork

Staan als alles wankelt (deel 3)

De wereld om ons heen is niet gemakkelijk en geeft ons helemaal niet die zekerheid die we zo hard nodig hebben. Ieder mens heeft zekerheid nodig. Zekerheid om te kunnen leven in rust, blijdschap en overwinning. Deze zekerheid kan alleen Jezus Christus geven. Hij is de onwankelbare Rots te midden van een wankelbare wereld. Klem je vast aan Zijn Woord en wordt niet meegetrokken in de onrust van deze wereld. Zolang je door het geloof de keuze maakt om te staan op de Rots en vast te houden aan Gods Woord dan sta je, ook wanneer alles wankelt
9/20/202015 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Staan als alles wankelt (deel 2)

Gods woord is zo krachtig en heeft alles onder controle en zijn plan gaat in vervulling. Dit is voor diegene die in Hem geloven en zijn woord aannemen. Door dit woord kunnen we onwankelbaar staan op Jezus Christus de Rots wanneer alles wankelt. 
9/14/202016 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Staan als alles wankelt (deel 1)

Staan als alles wankelt… is dit mogelijk? De sleutelvraag is: waarop staan wij? Wie of wat geloven wij? De waarheid van Jezus Christus is eeuwig en onveranderlijk. Waar sta jij op? Geloof je en houd je vast aan de waarheid van Jezus Christus te midden van alles wat je hoort en ziet om u heen?
9/7/202016 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

God van de volheid (deel 8)

Geweldig! God heeft Zijn volheid gegeven door Zijn Zoon Jezus Christus. En wat is het daarom belangrijk om die volheid te begrijpen. Het is Gods wil dat al zijn kinderen deze volheid laten zien. Laten zien wie Hij is. Hij heeft volheid van vreugde en vrede. Volheid van liefde en kracht. Wat een uitdaging.  
6/29/202022 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

God van de volheid (deel 7)

God heeft er behagen in dat Zijn kinderen in Zijn volheid wandelen. En niet alleen Zijn kinderen, maar alle mensen. Het geeft rust om te weten dat God zelf de initiatiefnemer is. Wat een liefde zeg. Wij hebben niet om de volheid gevraagd, maar God biedt het ons aan. Alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij gaf Zijn eniggeboren Zoon Jezus Christus waardoor mensen eeuwig leven kunnen ontvangen. Jij mag wandelen in Gods volheid!
6/21/202019 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

God van de volheid (deel 6)

Deze boodschap is als water voor iemand die dorst heeft. Het gaat over een krachtige waarheid; dat de volheid van God binnenin je zit als wederom geboren gelovige. Het is een geweldige uitdaging voor gelovige er naar uit te strekken en er voor te gaan maar tegelijkertijd een gelegenheid voor elke gelovige om de Naam van Jezus Christus te verheerlijken.
6/14/202016 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

God van de volheid (deel 5)

Ben je ook dankbaar om te kunnen groeien in de zalving. Dat Christus, de gezalfde, woning maakt in je hart door geloof. De Helper die ons helpt om te leven vanuit Gods volheid. Iets wat we keihard nodig hebben in een wereld met zoveel uitdagingen.
6/7/202016 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

God van de volheid (deel 4)

Het is een vreugde om te realiseren dat jouw Hemelse Vader een God van volheid is. Dit onderwijs helpt je om Gods volheid te grijpen. Dit onderwijs geeft je vrijmoedigheid om in de volheid van je erfenis en kracht te stappen. Op deze manier kun je jou Hemelse Vader verheerlijken. Dit is voor iedere wederom geboren gelovige want je hebt het voorrecht om vanuit Gods volheid te leven.
6/1/202015 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

God van de volheid (deel 3)

Hoe kom je aan Gods volheid, waar is het? We hebben al gehoord dat het Gods keus was om Zijn volheid aan ons te geven. En ook wat die volheid inhoudt. En met het horen van deze podvast zul je ook begrijpen dat die volheid in jou is, omdat de Heilige Geest in je woont. Besef als meer dan ooit hoe belangrijk het is om met de Heilige Geest te wandelen en te praten. Geen wonder dat de apostel Paulus ons zegt dat wij rijk gezegend zijn door Jezus Christus.
5/25/202016 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

God van de volheid (deel 2)

Geweldig dat de levende God ons Zijn volheid geeft door Zijn Zoon Jezus Christus. En wat is het daarom belangrijk om die volheid te begrijpen. Je mag met geloof in die volheid stappen. Het is Gods wil dat al zijn kinderen deze volheid laten zien. Laten zien wie hij is. Wat een rijkdom. Hij heeft  volheid van vreugde en vrede. Volheid van liefde en kracht. Wat een uitdaging voor al Gods kinderen.
5/18/202015 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

God van de volheid (deel 1)

God heeft er behagen in dat Zijn kinderen in Zijn volheid wandelen. En niet alleen Zijn kinderen, maar alle mensen. Wij hebben niet om de volheid gevraagd, maar God biedt het ons aan. Alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij gaf Zijn eniggeboren Zoon Jezus Christus waardoor mensen eeuwig leven kunnen ontvangen. Je mag wandelen in Gods volheid. Meer horen hierover, luister dan zeker deze podcast.
5/11/202015 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

U geschiede naar uw geloof (deel 3)

Geloof in God, Geloof in Jezus Christus is geen onzekerheid. Hij is een levende realiteit, een Vriend. Jou geschiede naar je geloof zijn geen bestraffende of verwijtende woorden van Jezus Christus. In tegendeel. Het is een krachtige aansporing om op de woorden van Jezus Christus te vertrouwen. Jezus Christus nodigt ook jou uit om je vertrouwen op Hem te vestigen.
5/4/202017 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

U geschiede naar uw geloof (deel 2)

Het toepassen van de Waarheid is de echte kracht. Ook dit is iets wat Jezus ons leert in Zijn onderwijs. Hij vertelt ons in het Johannes evangelie : Je zult de waarheid verstaan en het toepassen van de waarheid zal je vrijmaken. Kun jij hier ook volmondig amen opzeggen? Jou geschiede naar je geloof is Gods waarheid voor gelovigen. Wat een zegen zeg om deze geloofssleutel te bezitten. Dit onderwijs is goud waard.
4/27/202017 minutes, 1 second
Episode Artwork

U geschiede naar uw geloof (deel 1)

Kom je ook wel eens in situaties terrecht die je geloof uitdagen? Wat is het dan belangrijk om te weten hoe geloof werkt. En niet alleen dat, maar ook om praktisch met je geloof om te gaan. Heel bewust kiezen om in te gaan op Gods woord. Ook Paulus was zich ervan bewust dat heel wat zaken je geloof willen blokkeren. Laat je inspireren door deze krachtige podcast
4/20/202016 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Zoonschap (deel 3)

Een discipel van Jezus christus is een overwinnaar want Jezus is overwinnaar over alle omstandigheden. Zou dat wel eens de reden kunnen zijn waarom het lichaam van Jezus Christus nog niet is wat we zouden moeten zijn? We zijn gelovigen maar zijn we ook discipelen?
4/13/202016 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Zoonschap (deel 2)

Apostel Holder spreekt in deze podcast over hoe belangrijk wedergeboorte is. Het is het verschil tussen religie en relatie. Het verschil tussen ‘weten dat er ergens een God is’ of God echt persoonlijk kennen. En daarom ook weten dat Jezus Christus leeft. Hij is gestorven maar Hij is ook weer opgestaan. Het graf is leeg. 
4/6/202015 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Zoonschap (deel 1)

Zonder wedergeboorte kunnen we Gods koninkrijk niet zien. En dat is een verschil tussen dag en nacht. Met Jezus in je leven sta je er niet alleen voor. Hij is de Helper, Hij heeft sleutels en antwoorden om alles tot een succes te brengen. 
3/29/202016 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Demonstreer de glorie (deel 2)

Gods woord is inspirerend en opbouwend, het is een rijkdom om Christus in je leven te hebben. En de Heilige Geest is onmisbaar.Als Jezus Christus gebouwd heeft op de hulp van de Heilige Geest, mag en moeten we dat ook doen. Het geeft heel veel rust en overwinning. Deze waarheid geldt voor iedereen die Jezus heeft aangenomen als Verlosser. Meer hierover in deze krachtige podcast die opgenomen is tijdens onze jaarlijke Doorbraak Conferentie.
3/16/202017 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Demonstreer de glorie (deel 3)

Het is vasthouden aan wat de Geest van God je openbaart en wat Hij je laat zien in het woord van God. Wat een houvast en zekerheid als allerlei problemen zich aanbieden. Dan mag je je geloof richten op Gods waarheid.Hij leidt je van glorie tot glorie, van overwinning tot overwinning. Dit is leven met Christus, bewegen in Christus en Christus beleven.
3/15/202011 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Demonstreer de glorie (deel 1)

Het is een voorrecht om Jezus Christus te kennen als je Verlosser. Wat een voorrecht is het om een kind van God te zijn. Net als Paulus mag je ook zeggem dat je met Jezus bent gekruisigd en dat je toch leeft omdat Christus in je leeft. Deze waarheid brengt je in Gods mogelijkheden. En dat is precies wat je nodig hebt om de glorie van God uit te dragen. Dit is voor een ieder die Jezus Christus heeft aangenomen als Verlosser.  
3/9/202016 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Totale overwinning (deel 3)

Wijsheid en inzicht komt niet zomaar aanwaaien. Dit moet je zoeken. Ook Jezus zei daat Hij heel bewust bezig was met de dingen van Zijn Vader waardoor Hij groeide in wijsheid en kracht. Dan is het dus vanzelfsprekend dat ook wij, als wij willen wandelen in volkomen behoudenis bezig moeten zijn met de dingen van onze God. Dit houd in; de bijbel lezen, bestuderen, mediteren en toepassen.   De boodschap is onderdeel van de jaarlijkse Breakthrough Conferentie in de Dome in Spijkenisse  
3/1/202018 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Totale overwinning (deel 2)

Wat een geloofszekerheid is het om te weten dat Gods wil voor jou in alle opzichten volkomen goed is. Hier hoef je niet aan te twijfelen want het is niet de mening van mensen of deze wereld maar de mening van God. Jezus Christus maakt niet onzeker maar is juist een krachtige houvast en fundament in onze wankele en onzekere wereld. Hoor hier meer over in de podcast De boodschap is onderdeel van de jaarlijkse Breakthrough Conferentie in de Dome in Spijkenisse
2/24/202016 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Totale overwinning (deel 1)

Paulus vereenzelvigd zich met Jezus Christus door te zeggen dat de dood en opstanding van Jezus Christus ook voor hem gold. Dit was absoluut een geloofshandeling en uitspraak van Paulus. Wij kunnen het overwinningsleven van Christus dus ook ervaren in ons eigen leven. Met deze waarheid is het dus meer dan de moeite waard voor een ieder die dit wil om deze waarheid toe te passen De boodschap is onderdeel van de jaarlijkse Breakthrough Conferentie in de Dome in Spijkenisse  
2/17/202014 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Gods getuigenis (deel 1)

Het is onmogelijk om de wet te vervullen in eigen kracht. Maar het is voor heel wat mensen ook moeilijk om het geschenk van Jezus Christus te aanvaarden.  De wet was al ruim 1400 jaar voor Christus gegeven. En daar kwam Jezus met het nieuwe verbond, een grote verandering maar wel in ons voordeel.
1/27/202015 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

De nieuwe schepping en de Heilige Geest (deel 3)

De nieuwe schepping en de Heilige Geest is een hele mooie serie. Alleen het horen ervan is niet voldoende en maakt ons nog niet tot die nieuwe schepping. Het is van groot belang dat we in actie komen en doen wat we gehoord hebben. Dan zullen er veranderingen plaats vinden waardoor die nieuwe schepping zichtbaar wordt. Het is trainen, trainen en trainen. Zoals voetballers en turnsters trainen om succesvol te zijn, zullen wij als gelovigen ook moeten trainen en trainen om succesvol christen te zijn. Dit is de enige weg. 
1/20/202018 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

De nieuwe schepping en de Heilige Geest (deel 2)

Het Woord van God is zo reëel en zo’n krachtige waarheid. Waarheid die vrij maakt. Vrij van onze oude natuur, ons oude denken en alles wat ons tegen wil houden om als een nieuwe schepping te leven. Want weten dat je een nieuwe schepping bent is een ding, het demonstreren en het ook daadwerkelijk zijn is een ander ding. Dat lukt ons niet in eigen kracht. Maar wat kunnen we blij en dankbaar zijn dat de Heilige Geest aan ons gegeven is. Want met Hem en door Hem kunnen we dingen doen die ons nooit zouden lukken vanuit de oude natuur. 
1/12/202015 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

De nieuwe schepping en de Heilige Geest (deel 1)

Niets is zo vast en zeker als Gods woord. En als we ons geloof ervoor activeren en gaan toepassen dan komen we op en ander niveau van leven. Op Gods niveau. De kern van dit onderwijs en waar het op neer komt is; zonder de Heilige Geest is het onmogelijke om als die nieuwe schepping te leven.
1/5/202015 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Zonder actie is kerstMIS (deel 3)

Luister naar het derde en laatste deel van deze speiciale Kerstserie.
12/29/201912 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Zonder actie is kerstMIS (deel 2)

Luister naar het tweede deel van deze speiciale Kerstserie.
12/23/201913 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Zonder actie is kerstMIS (deel 1)

Luister naar het eerste deel van deze speiciale Kerstserie. 
12/16/201913 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Wie ben ik in Christus (deel 2)

Als je deze boodschap hoort, zul je merken dat God in je uitdaagt in de goede zin van het woord. Hij laat je zien aan de hand van Zijn woord wie je beny, wat je hebt en wat je kan door datgene wat Hij volbracht heeft. En dat is niet altijd in lijn met wat jezelf gelooft of ervaart. En daar komt de uitdaging.
12/9/201917 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Wie ben ik in Christus (deel 1)

Wij allemaal worden geconfronteerd met lastige dingen en gaan door stormen heen. Als een nieuwe schepping mag je staan op de onwankelbare rots Jezus Christus. Apostel Holder legt dit in deze podcast heel mooi en duidelijk uit.      
12/1/201921 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Train je denken (deel 3)

Deze boodschap is de weg naar overwinning. Een mega belangrijke sleutel om in gezondheid, in Zijn vrede, in Zijn blijdschap en in Zijn kracht te leven. Kortom te leven in alles wat God voor ons heeft. Maar met deze inspiratie en bemoediging is het van giga belang om ook in actie te komen. Zolang wij ons deel niet oppakken zal ons geloof zwak zijn. Maar we kunnen met elkaar opstaan, ons denken trainen om in lijn met Gods woord te spreken.
11/25/201919 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Doorbraak denken (deel 3)

Jezus was en is geen verliezer, maar leefde zelf constant in doorbraak. En jezus heeft door het volbrachte werk op Golgotha dit leven ook mogelijk gemaakt voor ons. Doorbraak is voor de discipel van Jezus Christus. En als wij doorbraak kunnen demonstreren dan wordt de Vader verheerlijkt. Deze boodschap kan zo’n enorme ommekeer brengen daar waar ziekte is of waar moeilijkheden en problemen zijn.
11/19/201915 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Train je denken (deel 2)

Heel wat mensen denken en geloven dat God alles maar moet doen om ons sterk, krachtig en tot overwinnaars te maken. Maar de waarheid, vanuit Gods woord, laat zien; dat er een belangrijke taak is voor de gelovigen om sterk te zijn. Het is niet alleen God, maar een samenwerking tussen God en de gelovigen, Zijn woord en de Heilige Geest. De taak van de Vader en Jezus Christus is volbracht. Het is nu aan ons om onze verantwoordelijkheid te dragen over ons deel.
11/18/201917 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Train je denkenk (deel 1)

Iedereen heeft continue gedachtes; door wat we zien, horen en ervaren. Het is van groot belang dat we kunnen onderscheiden welke gedachten goed en welke gedachten ons negatief willen beïnvloeden. Dat kan alleen wanneer het woord van God rijkelijk in ons woont, dus weten wat God zegt in Zijn woord en door de Heilige Geest.  De Bijbel leert ons om gedachten die niet in lijn zijn met Gods woord om die gevangen te nemen. Dit kan alleen door er iets sterkers tegenover te zetten en dat is Gods woord. Gods woord overtreft altijd onze eigen gedachten.
11/11/201915 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Doorbraak denken (deel 2)

Een doorbraak denken brengt een doorbraak mentaliteit en een doorbraak mentaliteit een doorbraak handel en wandel. En dat is de wil van God voor een ieder die het gelooft. Een krachtige waarheid vanuit het woord van God die ons vrijzet van al het oude denken en van alles wat niet in lijn is met Gods wil. En dit allemaal om als een discipel van Jezus in doorbraak te leven. 
10/28/201915 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Doorbraak denken (deel 1)

Gods woord is de waarheid, en die waarheid maakt ons vrij. Vrij van zonde, ziekte en de machten van de dood. Vrij om het leven te leven dat God voor ons heeft. Een leven van kracht , gezondheid, blijdschap, succes, overwinning en ga zo maar door. Daarom is Gods waarheid zo belangrijk want door gebrek aan kennis gaat Mijn volk ten gronde. We hebben een doorbraak denken en een doorbraak mentaliteit nodig om te zijn wie God zegt dat we zijn, te doen wat God zegt dat we kunnen doen en om te hebben wat God zegt dat we hebben.
10/21/201915 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Doorbraak sleutels om in vrede te leven (deel 3)

Apostel Holder geeft ons in deze serie twee belangrijke sleutels om in Gods vrede te leven. Sleutels die ons leven kunnen veranderen. Want een sleutel hebben is een ding maar een sleutel werkt pas als we hem gebruiken. 
10/14/201916 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Doorbraak sleutels om in vrede te leven (deel 2)

God weet dat het leven hier op aarde niet altijd even gemakkelijk is. Maar omdat Hij van ons houdt heeft Hij zijn geliefde Zoon Jezus Christus gezonden als onze Verlosser en Helper. Apostel Holder spreekt in deze serie over twee krachtige sleutels om te leven in Gods vrede. Hoe te leven als een koning en te genieten van onze erfenis.
10/7/201916 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Doorbraak sleutels om in vrede te leven (deel 1)

In dit eerste deel van deze nieuwe serie, Doorbraak sleutels om in Vrede te leven, geeft apostel Holder twee belangrijke sleutels om in Gods vrede te leven. Twee sleutels om als een koning te leven en te genieten van onze erfenis. 
9/29/201916 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Rhema is het zwaard van de Geest (deel 3)

Rhema is het gesproken woord van God. En dit krijg je door vriendschap met de Heilige Geest. Dat is één van de redenen waarom Jezus Christus de Heilige Geest, de trooster en de helper noemt. De Heilige Geest wil ons inzicht geven in de plannen van God.
9/22/201914 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Rhema is het zwaard van de Geest (deel 2)

Het zwaard van de Heilige Geest is onmisbaar in het leven van een gelovigen die effectief willen zijn. Deze boodschap inspireert je om niet op te geven, maar God te vertrouwen.
9/16/201918 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Rhema is het zwaard van de Geest (deel 1)

Paulus roept gelovigen op hun geestelijke wapenrusting aan te doen. Elk onderdeel van die wapenrusting is noodzakelijk. Dit leven is een gevecht. Paulus zegt ons om de goede strijd van het geloof te strijden. In zijn brief aan de christenen te Efeze spreekt Paulus over het zwaard van de Heilige Geest. Hij legt daarbij ook uit wat het is. Het zwaard van de Geest is het woord van God zegt hij. Apostel Holder gaat in deze podcast verder met dit krachtige onderwerp. 
9/9/201914 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Het Rhema Woord (deel 3)

Podcast aflevering
6/24/201925 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Het Rhema Woord (deel 2)

Podcast aflevering
6/17/201924 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Het Rhema Woord (deel 1)

Podcast aflevering
6/9/201925 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

De glorieuze Vader (deel 3)

Podcast aflevering
6/3/201925 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

De glorieuze Vader (deel 2)

Podcast aflevering
5/27/201925 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

De glorieuze Vader (deel 1)

Podcast aflevering
5/20/201925 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Doorbraak liefde (deel 4)

Podcast aflevering
5/11/201925 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Doorbraak liefde (deel 3)

Podcast aflevering
5/6/201925 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Doorbraak liefde (deel 1)

Podcast aflevering
4/29/201924 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Doorbraak liefde (deel 2)

Podcast aflevering
4/27/201925 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Jezus Christus is niet veranderd (deel 3)

Podcast aflevering
4/15/201925 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Jezus Christus is niet veranderd (deel 2)

Podcast aflevering
4/8/201925 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Jezus Christus is niet veranderd (deel 1)

Podcast aflevering
4/1/201925 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conference (deel 3)

Breakthrough Conference (deel 3)
3/25/201924 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conference (deel 2)

Breakthrough Conference (deel 2)
3/18/201925 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Breakthrough Conference (deel 1)

Breakthrough Conference (deel 1)
3/9/201925 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Woorden met kracht (deel 4)

Podcast aflevering
3/4/201925 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Woorden met kracht (deel 3)

Podcast aflevering
2/25/201925 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Woorden met kracht (deel 2)

Podcast aflevering
2/18/201925 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Woorden met kracht (deel 1)

Podcast aflevering
2/11/201924 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Aangesteld en gezonden (deel 3)

Podcast aflevering
2/4/201925 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Aangesteld en gezonden (deel 2)

Podcast aflevering
1/28/201925 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Aangesteld en gezonden (deel 1)

Podcast aflevering
1/21/201925 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Alles is anders (deel 2)

Podcast aflevering
1/12/201924 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Alles is anders (deel 1)

Podcast aflevering
1/7/201925 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Boek God van hoop (deel 3)

Podcast aflevering
12/17/201825 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Boek God van hoop (deel 2)

Podcast aflevering
12/10/201824 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Boek God van hoop (deel 1)

Podcast aflevering
12/1/201825 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Je bent een tempel (deel 3)

Podcast aflevering
11/26/201825 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Je bent een tempel (deel 2)

Podcast aflevering
11/19/201825 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Je bent een tempel (deel 1)

Podcast aflevering
11/18/201825 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Jouw roemen activeert de Geest (deel 4)

Podcast aflevering
11/5/201825 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Jouw roemen activeert de Geest (deel 3)

Podcast aflevering
10/29/201825 minutes
Episode Artwork

Jouw roemen activeert de Geest (deel 2)

Podcast aflevering
10/22/201825 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Jouw roemen activeert de Geest (deel 1)

Podcast aflevering
10/15/201825 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Uw nieuwe dag (deel 3)

Podcast aflevering
10/8/201825 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Uw nieuwe dag (deel 2)

Podcast aflevering
9/29/201824 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Uw nieuwe dag (deel 1)

Podcast aflevering
9/22/201825 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

De uitdaging van je geloof (deel 3)

Podcast aflevering
9/17/201824 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

De uitdaging van je geloof (deel 2)

Podcast aflevering
9/8/201825 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

De uitdaging van je geloof (deel 1)

Podcast aflevering
9/3/201825 minutes, 11 seconds