Winamp Logo
Level Up med Anniken Binz Cover
Level Up med Anniken Binz Profile

Level Up med Anniken Binz

Norwegian, Education, 6 seasons, 186 episodes, 5 days, 12 hours, 52 minutes
About
Mental trening hjelper deg til å bli mer lykkelig, få mer energi, overskudd og motivasjon. Ved å ta i bruk verktøyene som deles i denne podcasten vil du kunne få flere gode dager hvor du føler deg bra, mestrer livet, får gjort det du har planlagt og faktisk når målene dine. Anniken Binz er mental trener og helsenerd, og i denne podcasten deler hun forskningsbaserte verktøy og kunnskap som du enkelt kan benytte i eget liv for å skape det livet du drømmer om. Anniken står bak instagramkontoen @annikenbinz hvor hun daglig gir tips til hvordan du kan redusere stress, øke energi, bygge motivasjon, glede og gode relasjoner i eget liv.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

117: Om å finne lykke, kjærlighet og indre styrke - en samtale med Emma

Hvorfor er så mange av oss misfornøyde med oss selv?Hva skal egentlig til for å bli lykkelig?Hvorfor er alt - eller - ingenting tankesett så ødeleggende, og hvordan blir vi kvitt det? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/20231 hour, 8 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Mandagsboost: påfyll på resept

Mandager fortjener du en liten boost for en bedre uke. I dagens episode deler jeg link til et gratis lydspor for bedre søvn, det kan du laste ned her: annikenbinz.com/sove Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/13/202111 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Mandagsboost: Det er lov å gi slipp

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/20217 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

46: Prestasjon under Press

Kjendiser, toppidrettsutøvere og ledere har en ting til felles med deg. De er redd for hva andre vil tenke om dem. Du kjenner på det du også ikke sant? I denne episoden får du verktøyene for hvordan du kan håndtere denne frykten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/30/20211 hour, 10 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

34: Hvordan du kan være fornøyd med kroppen din

Sommer og et anstrengt forhold til egen kropp? Sånn trenger det faktisk ikke å være. I denne episoden får du vite hvordan mental trening kan endre dette for deg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/8/202138 minutes, 6 seconds