Winamp Logo
Let’s do Niarn & Geo Cover
Let’s do Niarn & Geo Profile

Let’s do Niarn & Geo

Danish, Comedy, 2 seasons, 65 episodes, 3 days, 8 hours, 54 minutes
About
Niarn og Geo er gode venner, men de synes de ser hinanden for sjældent. Så nu mødes de hver 14. dag til en kop kaffe, samtidig med de optager et afsnit af deres podcast.
Episode Artwork

Episode 65

Geo har bekymrende nyheder vedrørende sit helbred, men Niarn muntrer ham op med historien om hans første hæmoride. Geo prøver at imitere Søren Fauli, mens Niarn glædes over, at hans datter er fiskevisker. Drengene har et fælles problem med at smile på billeder og så er det en glæde for Geo, men en skuffelse for Niarn at Geo´s fail i Jeopardy, ikke har fået mere opmærksomhed. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/15/20241 hour, 18 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Episode 64

Geo har chikaneret Kat hele påsken og Niarn har dopet Oscarladen. Var Andre Agassis hår extensions? Og er Oliver Bjerrehus kropsterapeut? Har Geo egentlig et regulært misbrug og kan det lade sig gøre at bedøve en akvariefisk? Få svarene i dette afsnit, hvor du også kan høre om en meget kendt komiker med potensproblemer, som vi IKKE afslører hvem er. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/8/20241 hour, 58 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Episode 63

Geo har endnu engang slæbt sit afkom med til Frederiksværk. Niarn har haft en træls oplevelse og så har han fundet ud af, hvem det egentlig er, der roder i Geo Beo og Ditte Duttes have. Geo vil lege gætteleg igen og Niarn må endnu engang prøve at forsvare sin damper. Ekstra Bladet har haft ringet og Akacia kigger også forbi kælderen, der ikke er en rigtig kælder. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/1/20241 hour, 33 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Episode 62

Niarn har fundet sin vape og Geo´s rengøringsdame har fundet støvsugeren. Molsfærgen tager efterhånden 90 minutter og Rene Fredensborg har åbenbart ikke opfundet 7-Kabalen. Altså radioprogrammet ikke kortspillet. Hvad ville Geo gøre, hvis han fandt 50 kilo kokain? Og hvilken kendt dansk forsanger er det, der ikke kan lide ham? Og hvornår er det egentlig lige, at Asal og Niarn har bryllupsdag? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/25/20241 hour, 47 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Episode 61

Niarn har mistet sin vaper og Geo nægter stadig at bruge høretelefoner. Geo har fundet en liste der både forarger og ydmyger Niarn. Oscarladens efterladenskaber er stadig et hit topic og så er der igen værtsgaver på programmet. Geo er stadig ikke kommet sig over sine to dage på Motor Mille settet og hverken Niarn eller Geo er kommet sig over titlen på deres ANR morgenshow, så de ringer til Aalborg for at opklare en ting eller to. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/20241 hour, 30 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Episode 60

Geo´s kampfisk er død og Niarn´s far er bomstærk. Geo´s far har angiveligt knaldet en luksusluder sammen med Simon Spies og Osceladen har pisset i en dyrehandel. Tre gange. Geo er stadig forarget over Niarn´s kærlighed til Bon Jovi og Niarn er stadig i chok over Geo´s skostørrelse. Og så skal drengene ringe til Kat fra Acast, som man åbenbart skal gøre opmærksom på, at der optages. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/20241 hour, 33 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Episode 59

Niarn har en overraskelse, men Geo er stadig skide sur. Niarn har, til Geo´s store forargelse, været til Bon Jovi koncert for 13 år siden og Geo har været til nat-tennis. Geo har inviteret Asal i studiet til en vurdering af kvindelig adfærd og desværre følger Oscar med. Sidst, men ikke mindst, har Geo været selvudnævnt kappeklædt hævner på Strandvejen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/4/20241 hour, 47 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Episode 58

Geo har stadig problemer med hundelorte og Niarn har stadig problemer med alger, men nu er hjælpen kommet. Geo prøver at finde frem til en gammel artikel og ringer til Porno Lasse, mens Niarn har fundet Geo´s ultimative hade-event. Niarn hår også fået en ny livret, Geo har været på skiferie og så var han jo enormt sent seksuelt aktiv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/26/20241 hour, 36 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Episode 57

Drengene er endnu engang i kælderen, der ikke er en rigtig kælder. Niarn hader at være ikke-ryger og Geo prøver stadig at sende Oscarladen til hundetræning, selvom han er mega velopdragen. Niarn har siddet fast i en svingdør og Geo har fået stjålet en paraply. Og så har Niarn snerret af en fremmed mand, men Geo synes, at det var velfortjent. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/20241 hour, 16 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Episode 56

Geo har lavet en tarvelig kagemand, Niarn har været til springgymnastik. Geo har haft en positiv oplevelse i HTK og Niarn er i chok over Geo´s skostørrelse. Asal passer Vega og drengene sidder nu kun og venter på at blive sagsøgt af DR. Og så bliver der ringet til Ruben Søltoft, som er ovenud lykkelig over endnu engang at være med i podcasten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/12/20241 hour, 8 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Episode 55

Niarn arbejder på at finde den gode kaffe, Geo har outet sin datters venners druk, kampfisken i Geo´s akvarie skal til dyrlægen, Effie skal i Istedgade med Harald, Asal skal komme hjem og holde styr på Oskeladen, Niarn´s forældre skal have solgt det hus og så har drengene fået en awesome gave fra en lytter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/5/20241 hour, 50 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Episode 54

Niarns storebror har fødselsdag og Geo har fået et halstørklæde, hvor farverne er valgt af en provst. Niarn har haft et kamera oppe i pikken og Geo bliver stalket af diplomaten Michael, der taler som en californisk surfer. Geo har stadig problemer med sin bank og så har han fået en cyklist til at græde midt om natten på Frederiksberg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/29/20241 hour, 14 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Episode 53

Niarn er tilbage med en ny nyre og han fortæller hele historien om transplantationen til Geo, som har fået spærret sit bankkort. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/22/20241 hour, 36 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Episode 52

Geo er gået i kælderen for at få ro og Niarn er gået ind på kontoret/webshoppen/podcaststudiet. Niarn er ved at være klar til transplantationen og Geo er blevet afsløret som julemand. Geo har også spillet noget tennis og Niarn glæder sig til at lave kransekage og Beef Wellington. Godt nytår! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/1/202434 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Episode 51

Drengene overlevede Pia! Geo skal være julemand juleaften. Det skal Niarn ikke. Geo er blevet påkørt af en mor, Niarn har fucked op og så har Geo været til den årlige julefrokost med komikere, der sælger mange billetter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/25/202342 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Episode 50

Geo har været nede og bytte en vask, Niarn har været tvangsindlagt til Nøgen Mygge Show, Geo har lavet flæskesteg med dårlig samvittighed og Niarn´s familie har spist 4,5 kg Nutella på 6 måneder. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/202336 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Episode 49

Geo ringer til Niarn fra Plantorama... eller nok mere fra parkeringspladsen ved Plantorama. Niarn har fået ramen-nudler og Geo er blevet færdig med at renovere lejlighed. Han har også fået sagt undskyld til naboerne. Geo og Lægen fra Århus skal have et juletræ og Niarn giver et par råd med på vejen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202347 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Episode 48

Geo har igen ringet til Niarn, der bringer gode nyheder fra isolationen. Geo er smadret efter at have leget håndværker og Niarn keder sig. Asal er træt af værtsgaver og så undrer drengene sig endnu engang over, hvordan det kan koste over en kvart million at male Geo og Lægen fra Århus´ hus. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/202350 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Episode 47

Niarn er i isolation... og så alligevel ikke. Han har dårlige nyheder med i dette korte iso-afsnit, hvor han ringer til Geo. Det bliver dog til en snak om bl.a. Englerummet, Modern Talking, Stripperkongens piger, Skovmands boksekamp, Landsholdet og alt mulig andet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/202328 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Episode 46

Sidste episode inden drengene går på jule/transplantationsferie. Der skal selvfølgelig ringes til ML og så ringer Kat til drengene og Geo har vidst også haft ringet til Yepha. Niarns Bodum kande eksploderer og Geo bliver ikke genkendt nok på gaden. Og så tager Geo Oscar med på toilettet. God jul! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/20231 hour, 18 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Episode 45

Geo er bekymret og ringer til Ruben, Niarn er bekymret og ringer til Skovmand. Asal har fundet rottelort i kælderen, eller er det englelort?? Geo har fundet ud af, at han skal investere i en ATV og Niarn har fundet ud af, at han stadig ikke er særlig glad for drømmekage fra Brovst. Geo slutter af med en vanvittig historie. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/13/20231 hour, 19 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Episode 44

Drengene holder en late night session, på en dag hvor Geo har været helt i Kolding og den stakkels Oscelade, har været ved at lade livet. Geo har værtsgaver med i rå mængder og Niarn har sækken fuld af lytterhenvendelser. Det bliver også tid til et opkald til drengenes nye samarbejdspartner Kat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/20231 hour, 5 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Episode 43

Drengene har opløst et mysterie og ringer til hovedpersonen. De ringer også til Yepha og Asal. Og så ringer Steen Molzen til Geo og giver ham et tilbud, der gør Niarn grøn af misundelse. Geo giver et (måske lidt langt) referat af Up Festivals Comedy Award Show og så tvinger Niarn en undskyldning ud af Geo. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/30/20231 hour, 21 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Episode 42

Geo har problemer med sin udlejer og nogle af alle hans børn er syge. Niarn har fået et tip og et stort mysterie er blevet løst. Geo har prøvet at få et meet and greet med Sune Wagner til Niarn og Niarn har vist fået lungebetændelse igen. Og så har drengene fået en awesome gave fra en lytter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/23/20231 hour, 26 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Episode 41

Niarn synes Geo skylder en undskyldning, Geo er ordentlig sur på Ruben Søltoft, Sanne Salomonsen er ordentlig sur på Niarn, Geo troede han jagtede en hjemløs og så er Niarn blevet citeret i byrådssalen i Aalborg. Og Geo har pisset i en flaske. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/16/20231 hour, 22 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Episode 40

Geo har været med i Jeopardy, Niarn har været indlagt, Geo har muligvis skaffet Niarn et nyt job og så får Niarn en værtsgave af Geo, der går hen og bliver noget af et mysterie. Og så tror Geo forresten han har været på camping, men det har han ikke. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/9/20231 hour, 8 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Episode 39

Geo tror han er blevet genkendt igen, Niarn har været syg og dårlig, Geo har fået skæld-ud af sin kone igen, Niarn har stiftet bekendtskab med Shell´s nye pakkesystem og så får drengene et tilbud af ML fra Spar Nord, som de ikke kan sige nej til. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/202355 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Episode 38

Niarn har flere historier fra Sverige og Geo har flere værtsgaver, denne gang fra en lytter og Niarn er meget begejstret. Geo har haft besøg af Jehovas Vidner, Niarn har snakket med Søs Egelind og så prøver drengene desperat at finde nogle og ringe til. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/25/20231 hour, 15 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Episode 37

Geo har været i monopolet, Niarn har været i Sverige og så gør drengene en ordentlig indsats, for at score noget Spar Nord spons. Og så bliver der varmet op til Ditte Duttes fødselsdag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/20231 hour, 23 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Episode 36

Geo har symptomer på stress og det hjælper ikke, at han føler sig truet af Asal. Niarn har fundet ud af, at han har haft muligheden for at svindle for mange millioner. Geo har opdaget, at han er galoperende ansigtsblind og Niarn har et algeproblem i akvariet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/11/202355 minutes, 48 seconds