Winamp Logo
Leef Je Mooiste Leven Podcast Cover
Leef Je Mooiste Leven Podcast Profile

Leef Je Mooiste Leven Podcast

Dutch, Health / Medicine, 2024 seasons, 117 episodes, 3 days, 12 hours, 1 minute
About
Podcast van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. Over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, innerlijke rust, mindfulness, meditatie en levenskunst. Wij inspireren jou met praktische info hoe jij je mooiste leven kunt gaan leven. Missie: Join the movement for a healthy, wealthy, happy life!
Episode Artwork

#2402 De 15 meest gestelde vragen door jongeren en antwoorden van Michael Pilarczyk

Deze aflevering gaat over mijn nieuwe boek Design Your Own Life, Kies je eigen toekomst. Een gesprek met Cindy en mijn co-redacteur Sjors Sommer. We leggen uit waarom we dit boek hebben geschreven en hoe dit boek tot stand is gekomen.Plus we gaan in op enkele belangrijke thema's en veelgestelde vragen. https://bit.ly/michaelsnieuweboek Design Your Own Life is mijn nieuwe boek. Nummer #1 Bestseller. Speciaal voor jongeren en jongvolwassenen. Dit boek geeft je richting voor je toekomst. Dit is mijn nieuwe boek: https://bit.ly/michaelsnieuweboek Design Your Own Life. N#1 Bestseller. Speciaal voor jongeren. Dit boek geeft je richting voor je toekomst.
3/6/20241 hour, 21 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#115 Zo schrijf je een bestseller | met Esther Verhoef

Hoe schrijf je een bestseller? Die vraag stel ik aan Esther Verhoef. Miljoenen mensen lezen haar boeken. Ze is een van de best verkopende auteurs van Nederland. De thriller queen mogen we wel zeggen. Esther is bescheiden, maar tegelijkertijd een zeer gepassioneerd schrijfster. Haar persoonlijke verhaal vertelt ze in deze podcast. Hoe ze begon met het schrijven van boeken over huisdieren, waar wereldwijd 9 miljoen exemplaren van werden verkocht. Toen ze bekendmaakte dat ze thrillers wilde graag schrijven, werd ze niet door iedereen aangemoedigd. Maar ze liet zich niet tegenhouden. Gesteund door haar jeugdliefde Berry, werd ze een million seller met haar spannende verhalen. Haar nieuwste bestseller heet Alter Ego.https://www.estherverhoef.nl Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
4/24/202349 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#114 Wat is Maximum Potential (audio van live webinar)

Ik weet vrijwel zeker dat ik je verder kan helpen naar een leuker, meer succesvoller leven. Een leven in vrijheid, waarin jij kan doen waar je echt blij van wordt. Dit is niet voor iedereen. Wat ik doe is ook niet voor iedereen. Maar als jij gelooft dat er meer in je zit en je wilt een mooier, beter leven, luister dan deze podcast en kom naar Maximum Potential. Dit is de audio edit van ons webinar over Maximum Potential. Het live event dat we organiseren op 1-2-3 juni in de Mainstage in Den Bosch. In dit webinar leggen we uit wat Maximum Potential is, wat je kan verwachten en waarom je erbij wilt zijn.Heb je nog een vraag? Mail ons dan op [email protected] nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/14/202351 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#113 Vind rust in jezelf in een onrustige wereld | met Rajshree Patel

Hoe vind je rust in jezelf in een onrustige wereld waarin van alles gebeurt?  In deze aflevering spreek ik met Rajshree Patel. In de afgelopen 10 jaar hebben Cindy en ik vele programma's bij haar gevolgd, over ademhaling, de mind en meditatie.Lees hier alle info over haar programma's die ze in april geeft in Nederland.Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/4/202337 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#112 Master Your Mindset | Boek van het Jaar 2022

De nieuwste herziene versie 2023 van mijn boek Master Your Mindset is verkrijgbaar in alle boekhandels en online.   Master Your Mindset was genomineerd voor de NSPublieksprijs, oftewel: Boek van het jaar 2022. De 6 officieel meest verkochte boeken zijn automatisch kanshebber.  Van alle genomineerden bleek in de top 100 van best verkochte boeken (officiële lijst door CPNB), dat Master Your Mindset veruit het meest verkochte boek voor de publieksprijs. Met 250.000 verkochte exemplaren (en nog veel meer lezers) is Master Your Mindset nu al 2,5 jaar een van de langst genoteerde boeken in de Bestseller60. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/27/20221 hour, 12 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#111 Een visie op Een Nieuwe Aarde | met Robert Bridgeman

In deze Leef Je Mooiste Leven Podcast in gesprek met Robert Bridgeman over;- De transformatie van de samenleving en de wereld.  Het ontwaken van de mensheid. Meer en meer mensen ontdekken dat de wereld anders in elkaar zit, dan ons altijd is verteld.  Wat is de visie van Robert hierop? - Robert heeft ademhalingsprogramma's en meditaties opgenomen voor onze Meditation Moments app! Nu te beluisteren in de app.  - Waarom zijn ademhalingsoefeningen zo belangrijk en wat heb je eraan?- De familie Bridgeman is verhuisd naar Zuid-Frankrijk waar ze nu wonen op Terra Nova. Een prachtig landgoed waar Robert en Monique Bruggeman vele spirituele cursussen en transformatieprogramma's begeleiden. - Robert is bezig met een nieuw project om een groot stuk natuur te redden. - Wat is het advies voor iedereen die luistert, hoe we kunnen of moeten kijken naar wat er nu speelt in de wereld en hoe we ons kunnen voorbereiden op de toekomst. In Nederland blijven of vertrekken naar een mooie, veilige plek op aarde?  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/9/202243 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#110 Wat is er aan de hand in de financiële wereld? | Met Arno Wellens

Je krijgt wat je accepteert, dus de vraag is hoe lang accepteren Nederlanders dit ellendige beleid nog? De eerste boerenopstanden zijn niet onopgemerkt gebleven. Het land hangt vol omgekeerde vlaggen. En meestal komen na de boeren de burgers. Komen de burgers in opstand, of niet? De crisis waarin we ons bevinden is wellicht groter dan je denkt. Daarom deze podcast met journalist Arno Wellens, die ons uitlegt waardoor we in de huidige situatie verzeild zijn geraakt. We zoeken naar een oplossing. Wie kan Nederland uit deze ellende loodsen? Wie heeft het vertrouwen en is capabel genoeg om deze strontkar uit het moeras te trekken?Dit bespreken we in deze podcast;- Hebben politici echt boosaardige bedoelingen of zijn ze gewoon niet capabel - Wat is de oorzaak dat de energierekening blijft stijgen en hoe is dat op te lossen- De groene gekte maakt de wereldeconomie kapot- Wij zijn voor een leefbare wereld voor iedereen- Wat gebeurt er met ons geld- Wat is de rol van de Centrale Europese Bank- Waarom moet er digitaal geld komen- Wat zijn de gevaren van digitaal geld- Er wordt een volledige controlestaat opgetuigd- Waarom moet iedereen een digitale QR ID krijgen- Blijft de Euro bestaan- Is het beter voor Nederlanders als Nederland uit de EU staptDit en andere zaken in een lang gesprek met journalist Arno Wellens. Meer weten en artikelen lezen:https://arnowellens.backme.org Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
9/3/20221 hour, 13 minutes, 1 second
Episode Artwork

#109 Vind je innerlijke kracht | Met The Dutch Monk Swami Purnachaitanya

In deze podcast spreek ik met #TheDutchMonk Swami Purnachaitanya. Hoe een gewone jongen uit Nederland koos voor een geheel ander leven. Hij verhuisde naar India en ontmoette Sri Sri Ravi Shankar. Nu werkt hij al jaren voor The Art of Living organisatie.Zijn nieuwste boek heet 'Vind je innerlijke kracht' (Looking Inward). En praktisch handboek. Hoe meditatie je kan helpen in deze veranderende wereld. We spreken over zijn leven. Over de situatie in de wereld. Over collectief bewustzijn en de impact op de samenleving. Over main stream media, nieuws, beïnvloeding van onze opinie. Over angst en stress en hoe meditatie kan helpen om weer rust en helderheid te vinden in jezelf.  En nog verder, hoe kan je voorbij de geest gaan, om diepe rust te ervaren. De kunst van loslaten. En wat kan je doen om de kwaliteit van je leven weer optimaal te krijgen. Oftewel, wat kunnen we met elkaar doen voor een mooiere wereld.  Lees hier alles over Swami Purnachaitanya. #SwamiPurnachaitanya #TheDutchMonk #ArtOfLiving #Meditatie #Mindset #MasterYourMindset #SamenVoorEenMooiereWereld Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
7/1/20221 hour, 6 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#108 Het spirituele pad naar welvaart en rijkdom | met Deepak Chopra (Engels)

In deze nieuwe podcast spreek ik met Deepak Chopra (in het Engels). We spreken over de situatie in de wereld en over het ontwaken van bewustzijn. Waarom is het nu tijd om wakker te worden? Word de wereld overgenomen door duistere krachten? Wat moeten en wat kunnen we doen om onze wereld weer mooi en liefdevol te maken?We spreken ook over zijn nieuwe boek 'Abundance'. De Nederlandse titel is: De spirituele les van rijkdom. Het innerlijke pad naar welvaart en overvloed. De uitgever had mij gevraagd om het voorwoord te schrijven en dat heb ik gedaan.Dit was natuurlijk een mooie gelegenheid om Deepak te vragen omeen podcast op te nemen. Bekijk hier de video met Deepak Chopra.In deze Leef Je Mooiste Leven Podcast vertelt Deepak Chopra over;- Spiritueel leven en toch geld verdienen en leven in overvloed- Hoe Meditatie invloed heeft op je leven en op de situatie in de wereld- Bewustzijn, de mind en wie en wat je werkelijk bentHieronder een kort stukje uit mijn voorwoord;Goud en diamanten worden enkel gevonden door te zoeken en te graven.Je kunt alle waarheden over jezelf vinden als je bereid bent om diep te graven in de mijn van je eigen ziel. Als je dat doet, zul je ontdekken dat je de maker bent van je eigen karakter en de schepper van je eigen lot.Het boek dat je nu in handen hebt, is een schep om te graven in jezelf. Je zult antwoorden en inzichten ontdekken die richtingwijzers worden op je innerlijke pad naar welvaart en overvloed. Ik zou ook kunnen schrijven: dit boek geeft je op spirituele wijze een dieper geldbewustzijn. Ja, in dit boek vertelt Deepak Chopra over geld, maar tijdens het lezen merkte ik dat het meer en meer een speurtocht is naar je eigen zijn.De spirituele les naar rijkdom laat je inzien dat jij het leven kunt leven zoals jij wenst. Gebruik die ervaring om tot de ontdekking te komen dat jij de kennis bent, de wijsheid en de creatieve kracht. Dit boek zal je in staat stellen om die op te graven in jezelf, waardoor je de sleutel zult vinden naar je eigen tempel van wijsheid en overvloed.► In this podcast I speak with Deepak Chopra about his new book Abundance, The Inner Path to Wealth. Dutch title 'De spirituele les van rijkdom'. How can you fit money, wealth, meditation, yoga and spiritual awareness into your daily life?We have to WAKE UP NOW. The world is on a crossroads. It is up to us where we are going. Many of us live and operate from a mindset of lack, scarcity, and limitation. We focus on what we don’t have—financial security, confidence, an intimate relationship—which keeps us feeling insecure and inadequate. We think “if only I could have those things, I could be happy.” But constantly striving for more often means our ego is driving our thoughts, actions, and reactions, preventing us from reaching something greater: a true sense of inner peace, acceptance, and fulfillment. And these internal experiences allow us to access the great riches of the universe and life’s unbounded possibilities.In Abundance, Deepak Chopra illuminates the inner path to abundance, helping readers tap into a deeper sense of awareness and become agents of change in their own lives. He demonstrates how t Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
5/13/202241 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#107 Roy Martina over zijn visie op de huidige situatie in de wereld

Roy Martina was op bezoek en we hebben deze podcast opgenomen. Over de toestand in de wereld, zijn visie op wat er is gebeurd de afgelopen twee jaar en wat hij denkt dat er op de agenda staat. Een gesprek over quantum wetenschap, filosoferen waarom we hier op aarde zijn en wat jij kan doen om je eigen waarheid te gaan leven. Meer weten over Roy Martina? Check zijn website.https://quantummultiverse.world/ Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/13/202258 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#106 Persoonlijke antwoorden op veelgestelde vragen

Zit jouw vraag hierbij? In deze podcast beantwoorden we vragen die ons afgelopen week zijn gesteld.  2758 vragen hebben we ontvangen voor ons live event Een Goed Begin. We hebben een selectie gemaakt uit vragen die we veel hebben gezien. Misschien is het ook wel een antwoord op jouw vraag. -> 20 Januari beginnen we met een geheel nieuw online programma: Your Roadmap 2022.Een persoonlijke gids naar een succesvol en gelukkig leven. 45 Uur les, live events, Q&A's, videolessen, downloadable audio's en heel veel extra's.   Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/12/202258 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#105 Welke keuze maak jij voor je toekomst?

In deze podcast bespreken we de situatie in de samenleving, de toestand in de wereld. Cindy leest passages voor uit het boek De Keuze, over de verdeeldheid en haat in WOII. We zien gelijkenissen. Waar staan we nu, wat gebeurt er om ons heen en hoe gaan jij en wij daarmee om. Het gaat om de keuze die je maakt en die keuze maak je op basis van je overtuiging en je denkwijze. - We overdenken. Zijn overheden, het Nederlandse kabinet, machtshebbers wereldwijd, werkelijk bezig in het belang van ons, de burger? Gaat dit nog om gezondheid, of is de Great Reset in volle gang en laat iedereen het maar gebeuren? Is de wereld krankzinnig geworden?  - Hoe ver laat je het gaan? Waar is de grens? Als je relatie een drama wordt, wanneer stop je er dan mee? - En 21 Vragen over 2021. Terugkijken, reflectie. Wil je de 21 vragen downloaden, dan kan dat. Meld je aan voor onze nieuwjaarsparty Een Goed Begin (7 en 8 januari 20-22 uur). In de bevestiging ontvang je de link om de 21 Vragen over 2021 te downloaden. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/26/20211 hour, 5 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#104 Levenslessen | Wat heb jij de afgelopen 3 jaar geleerd?

 'Wat heb jij geleerd van de afgelopen drie jaar,' vroeg Cindy. In november 2018 ging onze app Meditation Moments live. Inmiddels bijna 1 miljoen gebruikers wereldwijd. Wat hebben wij geleerd in de afgelopen drie jaar? Dat vertellen we in deze podcast.Verder meer zaken uit ons dagelijks leven. Rond 35 minuten een preek van mij die je moet horen. Al met al weer een podcast die volgens ons wel waardevol kan zijn.Veel praktische adviezen en zakelijke tips :) Luister, have fun en doe er iets zinvols mee. Tot snel, Michael & Cindy.  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
11/5/202159 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#103 | Familiesystemen en Wijze Keuzes Maken | Met Els van Steijn

De vorige podcast met Els van Steijn was zo'n overweldigend succes dat we een vervolg hebben opgenomen. Mede omdat Els ook een nieuw boek heeft gepubliceerd: Maak Wijze Keuzes."Versta jij de kunst om onderscheid te maken tussen waar je invloed op hebt en waarop niet? Als je meer inzicht hebt in het krachtenveld met (onzichtbare) wetmatigheden waarin je je bevindt, kun je wijze keuzes maken en het jezelf goed laten gaan.Met behulp van de metafoor van de fontein kun je antwoorden vinden op jouw levensvragen, waardoor je voor een hoge levenskwaliteit in het heden en in de toekomst kunt zorgen. In dit boek word je meegenomen in de werking van de fontein op je relaties, je gezondheid, op je werk en in de maatschappij."Lees hier meer over Els van Steijnhttps://elsvansteijn.nl/-------------Gezond Leven met Vitaily Supplement Cindy en ik gebruiken elke dag voedingssupplementen van Vitaily. Deze supplementen zijn ontwikkelend door Richard de Leth en zijn bevatten alle bestanddelen die je nodig hebt om je weerstand te verhogen. Wij slikten elke dag al magnesium, omega 3, zink, vitamine K2, vitamine D3, selenium en jodium. Maar de vraag is altijd hoeveel heb je eigenlijk nodig en al die losse potjes betekent veel verschillende tabletten. Nu zitten al deze supplementen in de juiste hoeveelheid in één zakje. Wij adviseren nooit producten waar we niet 100% achter staan. Vitaily gebruiken wij elke dag en wij zijn overtuigd van de noodzaak als aanvulling op onze voeding. Wil je Vitaily zelf proberen?Gebruik dan kortingscode: mooistelevenLees hier alle info en bestel een doos voor elke dag van de maand. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/9/20211 hour, 30 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#102 Maak van je Idee een Succes | Hoe word je een Succesvol Ondernemer |

Deze podcast is écht een must voor elke ondernemer die wil beginnen, net een tijdje onderweg is, of van plan is om echt een global succes te worden. Van idee tot start-up en daarna je onderneming laten groeien tot een wereldwijd succesvol bedrijf. Julian Jagtenberg was begin 20, student aan de TU Delft en hij had een idee: een slaaprobot voor mensen die moeilijk konden slapen. Wat een briljant verhaal! Begonnen met niets anders dan een goed idee. En nu een serieus bedrijf met een miljoenen investering om door te groeien, want het idee en dit bedrijf heeft in potentie een grote toekomst. De missie is een probleem oplossen voor 100 miljoen mensen die moeite hebben met slecht slapen. Julian vertelt het proces van het begin tot aan vandaag. Over de tegenslagen, wat er niet makkelijk was, wat er nodig was en hoe zij dit hebben gedaan. Check hier de slaaprobot en meer over Julian Jagtenberg: https://somnox.comEen podcast vol met waardevolle, praktische tips! Komende week organiseert Mastermind Academy het Maximum Potential Business Seminar. Met geweldige gastsprekers: Willem Middelkoop, Patrick de Zeeuw, Alco van de Bree en Richard de Leth. We gaan heel veel interessante info met je delen. Over de toestand in de financiële wereld, wat gaat er gebeuren met de economie en de euro? Wat kan je doen om je business een boost te geven en ook je persoonlijke leven leuker te maken. Check de website voor alle info. Dit is écht een top seminar waar je bij wilt zijn.  Wil je gebruik maken van 200 euro korting? Stuur mij dan een pb via mijn social media kanalen of mail naar [email protected]  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/1/20211 hour, 3 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#101 Hoe groot is de financiële chaos in Europa? | met Arno Wellens

Geen eenvoudige podcast, maar wel heel belangrijk.  Je ziet misschien niet wat er achter de schermen gebeurt, maar er speelt veel. Er is een veel groter probleem: het financiële systeem staat op instorten. In deze podcast: - Een gesprek met journalist Arno Wellens over gevaar van het financiële systeem- Europa is failliet, het financiële systeem is wereldwijd failliet- Krijgen we een verplichte digitale portemonnee? - Wat zijn de gevolgen van verplicht Europees digitaal geld?- Van het zorg-steunpakket is slechts voor 4,5% gebruikt voor de zorg!- De EU en het financiële systeem - Rutte belooft van alles wat niet kan- Politici staan ver van de werkelijkheid - Een huis kopen of huren wordt onbetaalbaar- Waarom accepteren wij dit beleid? Hoe lang nog? - Tot hier en niet verder!  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
9/6/20211 hour, 29 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#100 Je Krijgt Wat Je Accepteert | Michael & Cindy

Podcast 100 staat online! We zijn blij dat we in de afgelopen 5 jaren zoveel mensen hebben mogen inspireren met onze Leef Je Mooiste Leven Podcast. Dank voor het luisteren en we hopen dat jij er ook bepaalde dingen uit hebt gehaald voor jezelf.In deze podcast:- Wat hebben wij gedaan met onze tijd de afgelopen 5 jaar?- Wat zijn onze plannen en dromen?- Onze visie op onderwijs- Wat de lockdown ons heeft gebracht- Onze droom waargemaakt- Over Mastermind Academy- Waarom zijn zoveel mensen boos?- Waarom wij niet veel nieuws vertellen- Hoe ziet de toekomst eruit?- Hoe leef je je mooiste leven?  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
8/30/20211 hour, 18 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#99 Iedereen is gehypnotiseerd! | Met Edwin Selij

Leeft de hele wereld in hypnose? Kan je honderden miljoenen mensen tegelijk in hypnose brengen, zonder dat ze dat zelf doorhebben? Wat is het eigenlijk: hypnose? Tijdens ons Leef Je Mooiste Leven Jaarprogramma vroeg iemand of je conditionering en overtuigingen (mindset) ook met hypnose zou kunnen veranderen. En dan vooral snel en makkelijk :) Interessante vraag. Zodoende zochten we contact met Edwin Selij.  Hij is de auteur van het boek Je Hebt Het Niet Je Doet Het en hij is oprichter van Hypnose Instituut Nederland. Hij is de nummer één Hypnose Trainer van Nederland. Edwin was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie ging onderwijzen.In deze podcast;- Is de wereld in een staat van hypnose?- Wat is hypnose?- Hoe kan je uit je hypnose komen?- Hoe kan je je overtuigingen en je innerlijke software vernieuwen door hypnose?- En veel meer...Meer info: https://hypnoseinstituutnederland.nlMIJN NIEUWE BOEKJe Bent Zoals Je Denkt (Invictus Publishing) -> hier bestellen  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
7/24/20211 hour, 7 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#98 Je Bent Zoals Je Denkt | De conspiracy theory van je gedachten

In deze podcast spreek ik met Sjors Sommer (mijn co-redacteur) over mijn nieuwe boek Je Bent Zoals Je Denkt. We vertellen waar het boek over gaat en verder...- Welke parallel is er tussen 1900-1940 en 2000-2021- Welke mega-crisis hangt er boven ons hoofd- Ik ben altijd een wappie geweest- De Nieuwe Tijd - De Big Reset- Hoe muziek en gedachten je gezondheid beïnvloeden- Hoe trek je aan waar je aan denkt- Geloof jij in God- Hoe veranderen we het collectief bewustzijn- Welke waarheid is waar? En in welke werkelijkheid geloof jij? Je Bent Zoals Je Denkt is gebaseerd op nieuwe vrije vertalingen van twee van mijn favoriete klassiekers: As A Man Thinketh en The Science of Getting RichBestel het boek hier:https://bit.ly/je-bent-zoals-je-denkt Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
7/16/202158 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#97 Van duizenden euro’s schuld naar een miljoen omzet

In deze aflevering van de Leef Je Mooiste Leven Podcast ga ik in gesprek met Jesper. Vanaf nu zal ik geregeld 1-op-1 coachinggesprekken opnemen en die uitzenden in de podcast. Ik denk dat de gesprekken herkenbaar kunnen zijn, maar je ook veel nieuwe inzichten kunnen geven. Een paar jaar geleden had Jesper nog een schuld van €7000. Vorige maand behaalde hij 1 miljoen omzet, in één maand. Van fysiotherapeut naar dropshipping-hero en daar voorbij. Nog lang geen dertig jaar. Een bijzonder inspirerend verhaal. Hoe heeft hij dit gedaan? Jesper vertelt het in deze podcast. Binnenkort dus meer gesprekken in de podcast. Heb jij ook een verhaal wat je met mij wilt bespreken? Stuur me een DM via Insta of mail naar [email protected] je ons een groot plezier doen? Deel deze podcast :) Dank je wel. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
6/16/202155 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#96 Mensen worden wakker door wat er gebeurt | met Richard de Leth en Michael Pilarczyk

Eindelijk weer een nieuwe Leef Je Mooiste Leven Podcast. Ik belde drs. Richard de Leth om even bij te praten. Richard is eigenaar van Oersterk en Vitaily, hij schreef 7 bestsellers over gezonde leefstijl. Zijn missie is om Nederland vitaler en gezonder te maken.Het werd een zeer interessant gesprek dat gaat over de zieke samenleving. De helft van Nederland is te dik en/of ziek. Wat kan je doen om gezonder te leven en te voorkomen dat je ziek wordt? Via deze route kwamen we uit bij de gezondheidszorg, het coronabeleid, de politiek, het ministerie van angst, de great reset, kortom: onze visie op de toestand in de wereld.Wat er het laatste jaar in de wereld is gebeurd kan leiden tot een ontwakend bewustzijn. Dus deze coronacrisis zorgt ervoor dat in versneld tempo meer en meer mensen ontwaken. Uit chaos komt orde, een universele wet. Angst heeft de wereld wakker geschud. De vraag is of er voldoende mensen wakker zijn en of die zullen opstaan om een gezondere samenleving te creëren voor lichaam, geest en de wereld om ons heen. Voor alle duidelijkheid: we zeggen niet dat er geen corona virus bestaat, maar wel dat er veel te weinig wordt gedaan aan preventie en gezondheid om het immuunsysteem te versterken.We praten over ook de Vitaily voedingssupplementen van Richard.  Alle info hierover kan je vinden op www.vitaily.nl Probeer het eens een maand en gebruik dan kortingscode: mooisteleven Cindy en ik gebruiken deze supplementen nu een paar maanden en zijn er erg blij mee.Veel luisterplezier! De onderwerpen in deze podcast;Nederlanders moeten 50 miljoen kilo afvallen (50% heeft overgewicht)We zijn ongezonder dan ooit en hebben te weinig weerstandVerhoog je weerstand door gezonder te leven en je voeding aan te vullen met supplementenVeel mensen ervaren heel veel stress die stress leidt tot ziekte en verzwakkingAngst maakt je lichamelijk en mentaal kwetsbaarSteeds meer mensen in de medische wereld hebben een andere visieEr is te weinig ruimte voor een holistische visie op gezondheid in de medische wereldMisschien heeft de Big Reset ook voordelen voor de gezondheidszorgDigitale monitoring op je leven om te checken of je gezond of ongezond leeftHoe gevaarlijk is zo’n digitaal systeem om je gezondheid en je leven te volgen?Waarom wordt een gezonde leefstijl niet meer beloond?Hoezo worden gezonden mensen beperkt in hun vrijheid, anderen ongezond leven en daardoor een risico zijn voor de gezonde samenleving?Was de Coronacrisis nodig om ons bewustzijn te ontwakenWaarom doen zorgverzekeraars niet meer om ziekte en aandoeningen te voorkomen? Kosten gezondheidszorgen stijgen naar 174 miljard per jaar in 2040Onze visie op een nieuw zorgstelsel om te voorkomen dat mensen ziek wordenIs het waar dat artsen zich niet durven uit te spreken over het beleid?Meer alternatieve geneeswijzen toepassen in de gezondheidszorgDe wereld is uit balans omdat de mens ecosystemen heeft verstoordAls we goed voor de aarde zorgen, zal de aarde goed voor ons zorgen--->>> www.michaelpilarczyk.nl————————————————————————— Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
5/16/20211 hour, 20 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#95 Als je het niet meer ziet zitten | Een verhaal over leven en dood

Zelfdoding, een gedachte die in je kan opkomen wanneer je het gevoel hebt dat alles tegenzit en je geen uitweg meer ziet. Juist nu in deze periode waarin we grotendeels in een sociaal isolement zitten, kunnen sombere gedachten in je opkomen. Ik ontving een bericht van een student van 19 jaar die meerdere malen heeft overwogen om een einde te maken aan zijn jonge leven. Depressieve gevoelens, negatieve gedachten. Zijn verhaal raakte me en ik heb hem opgebeld. Het gesprek is opgenomen en met zijn toestemming is het de eerste podcast van 2021 geworden. Een verhaal over leven en dood.Ik vertel in deze podcast dat wij dagelijks vele berichten en vragen ontvangen. Door de enorme hoeveelheden kan ik die niet allemaal beantwoorden. Hopelijk kan je dit begrijpen. Cindy en ik willen graag iedereen helpen om hun mooiste leven te leven, maar in dit soort gevallen is het verstandig om gespecialiseerde hulp te zoeken.Wanneer je zelf gedachten hebt over zelfdoding, neem dan direct contact op met 113, of bel 112. Bel iemand. Blijf niet alleen met je destructieve gedachten. We hebben het in onze podcast meestal over het leven van je mooiste leven, maar om dat te kunnen doen, moet je wel in leven blijven. Volgens mij is er altijd iets om voor te leven. Zodra de donkere wolken verdwijnen zal je licht zien. En dan gaat je toekomst er anders uitzien.Ik hoop dat dit een inspirerend gesprek voor je is. Reacties zijn welkom onder de posts op al onze social media. Dank voor het luisteren. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/5/202159 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#94 20 Vragen Over 2020

De laatste Podcast van 2020. We kijken terug en we denken na over het afgelopen jaar. Dat doen we met 20 vragen over 2020. In deze podcast is het niet gelukt om alle 20 vragen te stellen, maar we hebben een pdf-document voor je gemaakt die je op onze website kan downloaden (www.michaelpilarczyk.nl). Doe dat en neem de tijd om de vragen voor jezelf te beantwoorden.Wat was je belangrijkste beslissing? Wat was je grootste les? Wie zou je willen bedanken? Wat had je anders willen doen? Wat zijn je drie mooiste momenten? Deze en andere interessante vragen, om terug te kijken op een zeer onwerkelijk jaar.Ook daarover spreken we. Hoe kijken wij terug op wat er allemaal is gebeurd? De lockdown, de stilte, inzichten. En hoe de wereld verdeeld werd in mensen die anders denken.Veel luisterplezier. Ga in vrede op weg naar een nieuw begin. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/22/20201 hour, 4 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#93 De Wet van Aantrekkingskracht in de praktijk | met Faya Lourens

De wet van de aantrekkingskracht. Je gelooft erin of niet. Geloof je erin, dan werkt het voor je. Bij mij in elk geval wel. Al meer dan 30 jaar leef ik volgens de principes die Napoleon Hill heeft beschreven in de bestseller Think and Grow Rich. In deze podcast is Faya Lourens te gast in onze studio op Ibiza. Ook Faya past die manier van gedachtekracht al haar hele leven toe en met succes. Ze verkocht honderdduizenden boeken, haar droom om actrice te worden maakte ze waar en met haar My Killer Body Motivation bouwt ze aan een serieus imperium. Ondernemer, rolmodel, moeder en selfmade succesvrouw. Wie is Faya? Een zeer openhartig gesprek over Faya's mooiste leven, hoe ze vroeger op school werd gepest, hoe ze haar dromen waarmaakte en hoe ze alles wat ze wil voor elkaar krijgt. Niet zomaar, wel door hard en vooral slim te werken en een beetje hulp van het universum.#ThinkandGrowRich #LoA #WetVanDeAantrekkingskracht #Aantrekkingskracht #LawOfAttraction #Mindset #MisterMindset #FayaLourens #MKBMNIEUWE BOEKENCLUB: Gratis aanmelden op www.michaelpilarczyk.nl/boekenclub We gaan Think and Grow Rich lezen. In de boekenclub zullen we het boek bespreken. In het eerste webinar bespreken we de inhoud. In het tweede webinar kan jij al je vragen stellen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/25/20201 hour, 11 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#92 Meditatie helpt bij slaapproblemen, depressie en stress | met Duco Kanij

Duco Kanij heeft in het laboratorium de Meditation Moments app getest. Wat zijn de wetenschappelijke resultaten? Ik was benieuwd. We praten over de positieve effecten van meditatie, neurotransmitters en slaapproblemen. Hoe komt het dat sommige (veel) mensen moeilijk kunnen slapen en weinig rust in zichzelf kunnen vinden? En wat kan je eraan doen om dat te veranderen.Dopamine zorgt voor meer focus en zelfvertrouwen, maar maakt je ook blij en geeft je een goed gevoel. En melatonine zorgt dat je makkelijker in slaap komt. En dit blijken dus uit het lab onderzoek de positieve resultaten te zijn van mijn meditaties. #Meditatie #MeditationMoments #MichaelPilarczyk #DucoKanij #Slaapproblemen #Ritalin #Depressie #Dopamine #Melatonine #Podcast #LeefJeMooisteLeven Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
9/11/202038 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#91 Ondernemen in Crisistijd | met Alco van de Bree

Corona zorgt voor economische chaos en voor grote financiële problemen. En de financiële problemen van overheden en banken waren al astronomisch. Dus? Hoe staan we ervoor? En wat betekent de huidige tijd voor ondernemers zoals jij en ik? Zijn er ook kansen? Wat kunnen we doen? In deze podcast praat ik met Alco van de Bree over al deze zaken en over lokaal produceren van voedsel, creatief zijn in crisistijd. In verband met de situatie in de wereld zullen we 12-15 november een extra Maximum Potential Business Online organiseren, waar Alco ook aan zal meewerken. Alle info vind je hier: https://www.michaelpilarczyk.nl/max-pot-business-online/Doe 11 oktober mee met de gratis masterclass > https://www.michaelpilarczyk.nl/max-pot-business-online/masterclass/Nu eerst luisteren naar deze Leef Je Mooiste Leven Podcast #91.#ondernemen #coronacrisis #economie #geld #podcast Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
8/1/202049 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#90 Rouwverwerking: hoe ga je om met verlies? | met Brenda Siebrand-Koper

De afgelopen Corona-maanden hebben grote impact gehad op het leven van velen, maar ook op de dood. Sterven was voor veel mensen een eenzame gebeurtenis. Juist op dit moeilijke moment konden mensen niet bij elkaar zijn, was het niet mogelijk om elkaar te troosten, was het niet mogelijk om afscheid te nemen van geliefden en naasten. In deze podcast praten we met Brenda Siebrand-Koper. Zij is al meer dan dertig jaar een goede vriendin en heeft meerdere uitvaartondernemingen in de omgeving van Zwolle. Wij wilden graag van haar horen hoe die periode is geweest met zoveel sterfgevallen in korte tijd. Ze vertelt openhartig over sterven in Corona-tijd en hoe onmenselijk de situatie voor velen is geweest. We vragen ons af hoe lang een leven gerekt moet worden, de keuze van eenzame opsluiting voor ouderen, of de keuze om in contact te blijven met kinderen en familie en Brenda vertelt hoe zij met haar familie zelf ook geen afscheid kon nemen van een dierbare. Aan elk leven komt een einde. Vergeet daarom vooral niet te leven voor de dood. Wil je meer lezen over Brenda en haar onderneming;www.Meander-Uitvaartbegeleiding.nl Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
7/3/20201 hour, 16 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#89 Het advies wat je niet krijgt van de overheid | met Richard de Leth

Afstand houden, nieuwe regelgeving, een 'nieuw normaal', wen er maar aan. Het virus gaat nooit weg, pas op voor de tweede golf, oude mensen eenzaam opsluiten, iedereen moet een aan het vaccin. Prima adviezen van de overheid, maar kan het zijn dat ik heb gemist wat jij en ik er zelf aan kunnen doen om te voorkomen om ziek te worden? Om de kans kleiner te maken dat je vatbaar bent? Een goede beveiliging maakt de kans kleiner op inbraak. Een hoge weerstand, een topfit immuunsysteem verkleint de kans dat je ziek wordt. Wat je zelf kan doen, hoor je in deze podcast (en in #88 met Duco Kanij).In deze podcast Richard de Leth. Excuus voor de storing die je af en toe hoort en was iets mis met het signaal, maar de boodschap is helder en duidelijk. Veel luisterplezier.Op deze pagina heeft Richard interessante info neergezet over wat jij kan doen om je immuunsysteem te versterken. Welke supplementen kan je gebruiken, waar zit mogelijk je tekort en andere waardevolle adviezen. https://oersterk.nu/mooisteleven/*****Je maakt ons blij met 5 sterren en een review in de Apple Podcast. Thanks en Leef Je Mooiste Leven.  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
5/20/20201 hour, 15 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#88 Verhoog je eigen weerstand | Hoe zit dat met het vaccin? | Met Duco Kanij

Eindelijk een nieuwe podcast. Het was even stil. Excuus voor het lange wachten. We wisten niet zo goed wat we moesten vertellen. Maar inmiddels zijn er steeds meer vragen. Vragen over de situatie in de wereld, een vaccin, wordt dat vaccin verplicht en als je dat niet wilt, wat dan? Waarom is er zoveel weerstand tegen een vaccin? Waarom hebben veel mensen het gevoel dat 'het nieuws' ons niet de hele waarheid vertelt? Er is onduidelijkheid. Veel vragen en zoals je weet vind ik dat je altijd goede vragen moet stellen. Laten we dat doen. Antwoorden heb ik niet, daarom stel ik vragen aan mensen die wel een antwoord kunnen geven. In deze podcast Duco Kanij. De website die ik noem is:https://zelfzorgcovid19.nl/aanvullen/---De website waar Duco zijn informatie heeft geplaatst is:https://www.tcleiderdorp.nl/therapie/coronavirus-preventie---Meer over Duco Kanij op: https://www.ducokanij.nl---En alle info over ons: https://www.michaelpilarczyk.nl---https://www.meditationmoments.nl---We gaan de komende tijd om zoek naar meerdere antwoorden.Een volgende podcast volgt snel. Blijf ons volgen :) Alle goeds, blijf gezond en leef je mooiste leven. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
5/13/20201 hour, 15 seconds
Episode Artwork

#87 Kies je voor jezelf of blijf je ongelukkig?

In deze podcast beantwoorden we verschillende ingezonden vragen.- Geloven wij in buitenaardse wezens en leven buiten planeet aarde. Ik vertel over de ervaringen die ik heb gehad als kind, het waarnemen van andere dingen dan mensen en andere dimensies.- Hoe stel je goede vragen? Een vraag die met regelmaat terugkomt, vandaag leggen we het nogmaals uit, aan de hand van een praktijkvoorbeeld. Er was een dame bij mij in de coaching die niet meer happy was in haar relatie. Door goede vragen te stellen kregen we helderheid. Een goed voorbeeld om te begrijpen hoe je zelf ook goede vragen kan stellen.- Hoe maak je goede keuzes?- Voor jezelf kiezen en anderen teleurstellen, of iedereen pleasen en zelf niet happy zijn?Dit en meer in deze 70 Minuten inspiratie. En we hopen ook leerzaam. Veel luisterplezier.* Geef ons 5 sterren in de app store :) of schrijf een korte review. Elke podcast maken we een winnaar bekend en geven we een prijs cadeau.Leef Je Mooiste Leven! Michael & Cindy.PS. Er zijn nog een paar tickets voor Maximum Potential op 17 en 18 april. We organiseren dit jaar maar één live event, dit is dus de enige MaxPot in 2020! Tickets kan je bestellen op www.michaelpilarczyk.nl Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/16/20201 hour, 11 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#86 Wie wil je zijn?

Een mooie vraag: wie wil je zijn? Als mens, partner, ondernemer, vriend, etc. Dat is het thema van deze podcast. Wie wil jij zijn. ​- Verder leggen we uit dat je niet goed bent zoals je bent. Einde aan dat spiri spiri ​fabeltje: nee, je bent (meestal) niet goed zoals je bent. Daar ben ik het dus niet mee eens en ik leg duidelijk uit waarom. Je zal aan jezelf moeten werken om 'goed te zijn zoals je wil zijn'.- In 10 jaar kan er in je leven veel veranderen. We maken een reis door de tijd.- Wat had je vorig jaar willen doen maar heb je niet gedaan? Ook een goede vraag. Inspiratie aan het begin van een nieuw jaar. Veel luisterplezier.Geef ons 5 sterren in de app store :) of schrijf een korte review. Elke podcast maken we een winnaar bekend en geven we een prijs cadeau.Veel geluk en moois gewenst voor 2020! Michael & Cindy. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/2/202053 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#85 De man van wie ik alles leerde | Mijn levenscoach Egon Massink

Zonder Egon was ik niet geworden wie ik nu ben. Hij is de rode draad door mijn leven. Op alle belangrijke momenten was hij erbij. Hij is altijd bij mij. Ik noem hem niet voor niets de grote tovenaar. Luister zelf. En wil je zelf een keer een serieus gesprek over jezelf, dan kun je hier contact opnemen: https://www.egonmassink.nlEn het is weer tijd voor zelfreflectie, een moment van overdenking. Waar sta je op dit moment? Waar wil je in 2020 naartoe? Wat zijn je plannen en doelen? Hoe kunnen wij je op weg helpen richting jouw mooiste leven? Meld je aan voor Design Your Own Life. https://www.michaelpilarczyk.nl/design-your-own-life-2020 Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/17/20191 hour, 20 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#84 Speel de hoofdrol in je eigen leven

*** We gaan naar Carré! In mei 2020 speel ik mijn Rust In Je Hoofd theaterprogramma. Met als bijzondere afsluiter op maandagavond 18 mei Carré Amsterdam. Tickets zijn te koop op de site van Carré (vanaf vrijdag 29 november). Alle andere shows zijn uitverkocht. ***WAT HEB JIJ GEDAAN MET JE TIJD?De eerste 11 maanden van dit jaar zijn voorbij. Wat heb jij gedaan met je tijd? Een goede vraag om over na te denken. In deze podcast zijn we misschien ietsjes serieus. We staan stil bij waar we elke dag mee bezig zijn. Uiteindelijk wil je gewoon blij zijn. Toch? Dat is in elk geval mijn visie op dit leven. Daarnaast wil je voldoening, liefde, succes, van alles ervaren, maar als je het terugbrengt naar de eenvoud - zeg ik altijd -, wil je toch gewoon blij zijn. Genieten van grote en kleine dingen. Veel luisterplezier. Michael & Cindy.  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
11/25/201946 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#83 Waarom hebben zo veel jongeren een burnout? | Met Petrus

In deze podcast praat ik met Petrus (Peter de Harder - @VolgPetrus) over van alles en nog wat. Heb je een diploma nodig om kinderen te mogen krijgen? Hoe kom je aan miljoenen Youtube views? Waarom hebben zoveel jongeren een burnout? Hoe krijg je in drie maanden het lichaam van een fotomodel? Onze visie op de wereld hoor je in deze video.Peter de Harder maakt Youtube-video's sinds 2010. Hij is bekend als Petrus. Hij maakte video's met Kalvijn en ze behaalden miljoenen views.Petrus is nu filmmaker, hij maakt documentaires en hij wil een boodschap vertellen. Ook als video te bekijken:https://youtu.be/8PvaDoRuiqk► Download ook de Meditation Moments apphttps://www.meditationmoments.com► Wie ben ik? Mijn naam is Michael Pilarczyk. Ik ben mindset coach. Uit heel Europa komen mensen naar mij toe om hun mind te resetten. Ik ben van Business tot Boeddha. Dus ik spreek over alles van ondernemerschap tot aan mindfulness. Ik ben ook de oprichter van de Meditation Moments App. Inmiddels gebruiken 200.000 mensen deze app om meer rust in je hoofd te krijgen.Ik ben inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zingeving en zakelijk succes. Door belemmerende denkpatronen te doorbreken bied ik inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald en waarmee dromen werkelijkheid kunnen worden. Ik maakte mijn dromen ook waar. Ik was dj bij Radio 538 en na de verkoop van mijn mediagroep nam ik een sabbatical van veertig maanden op mijn zeiljacht. Ik schreef de bestsellers Dansen in de Hemel, een moderne bewerking van Think and Grow Rich en Master Your Mindset (165.000 ex.).Ik leef mijn mooiste leven! Die missie wil ik delen met jou, zodat jij ook bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven. Website: http://www.michaelpilarczyk.nlBoeken: https://www.michaelpilarczyk.nl/boekenPodcast: https://www.michaelpilarczyk.nl/podcastSocial Media MichaelInstagram: http://www.instagram.com/mistermindsetFacebook: http://www.faceb Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
11/10/20191 hour, 29 seconds
Episode Artwork

#82 Het geheim van Levenskracht | Rajshree Patel

About this podcast. Seven years ago I met Rajshree Patel. What she taught me, was life changing to me. I thought I was living healthy, but when she told me that you become what you eat, my perception shifted completely. She taught me breathing exercises, meditation and many things about the mind. I love to share her wisdom with you. Dit is de link naar het boek Het Geheim van LevenskrachtIn this Live Your Best Life Podcast;- Rajshree Patel about her new book Vital Force- This is what you can do to improve the quality of your daily life- Why your energy level is so important - What drains your energy and how to revitalize yourself- How to be happy all the time- What makes a good life- Happiness will lead to success- What you can do to be happy and positiveWhat keeps us happy and healthy as we go through life?  As a teacher in happiness and self-awareness for 35 years, Rajshree Patel has unprecedented access to data on true happiness and satisfaction. In this podcast, she shares important lessons learned from studies as well as many practical, old-as-the-hills wisdom on how to build a fulfilling, long life.- How to achieve maximum happiness- Can you be happy all the time?- How to live a happy, healthy life- Ideas for a new educational system- Create peace of mind with a few simple tools- 45 minutes of inspiration @ByRajshree The one thing all humans have in common is that each of us wants to be happy, says Rajshree Patel. And happiness, she says, is born from gratitude. An inspiring lesson in slowing down, looking where you're going, and above all, being grateful. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/24/201950 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#81 Relax Geen Stress

 Relax :) geen stress. Onrust zit in je hoofd en komt voort uit je gedachten. We zien de laatste weken veel toeristen volledig opgefokt het airport van Ibiza uitlopen en dan moet de vakantie nog beginnen. Veel mensen zijn niet relaxt. We nemen agressie waar in gedrag en communicatie. Onvriendelijkheid op straat. Onrust in het verkeer. Ho! Stop. Relax. Naar aanleiding van reacties op social media en reviews in de app store, leggen we het verschil uit tussen feiten en fictie, oftewel hoe het is en wat jij er voor jezelf van maakt. Het is maar wat je wilt zien, dat bepaalt jouw werkelijkheid. Ons advies: oordeel niet als je de feiten niet kent en ook niet als je niet weet waarover je spreekt.Denk je dat je alles weet, of weet je dat je heel veel niet weet. Ik heb ontdekt dat ik weet dat ik steeds beter weet dat ik niet zoveel weet. En dat is een heerlijk inzicht, want dat geeft nog veel meer rust en vertrouwen. En! Super tof nieuws :) De wereldberoemde spiritueel lerares Rajshree Patel (The Art of Living) komt op 1 en 2 november spreken tijdens Maximum Potential. Ze zal een korte ademhaling workshop doen en spreken over maximum happiness, personal performance, mindfulness en ze zal vragen beantwoorden in de Q&A. Luisteren naar deze nieuwe podcast! Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
8/20/201938 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#80 In gesprek met Roy Martina

 Wie heb ik als gast in deze podcast? Hij belt met Henry Ford en Albert Einstein. Hij spreekt met engelen, hij heeft inzage in vorige levens en toekomstige levens. In deze podcast ga ik in gesprek met Roy Martina. Jaren geleden las ik zijn boek 'Wie ben je echt?'. Het was een van de eerste boeken die ik las over persoonlijke ontwikkeling. Het ging over neuro emotionele integratie (NEI). Dit was voor mij het begin van wat ik nu alweer een aantal jaren doe; lesgeven in levenskunst. Wie is Roy Martina (65)? Hij noemt zichzelf student van het leven. Hij houdt van uitdagingen. Geboren als een hopeloos geval. Hij is 8e graad zwarte band Grootmeester in de vechtsporten (Martial arts) en heeft 3 wereldrecords. Hij is een winnaar. In deze podcast spreken we over het visualiseren van je leven. Hoe creëer je een voldaan, dankbaar, gezond en gelukkig leven? Hoe leer je van je lessen in dit leven? En wat gebeurt er na dit leven? We praten over bovennatuurlijke krachten, telepathie, energie, over bijna doodervaringen en engelen. Roy Martina is Inner Business Coach, een internationaal best-seller auteur van 86 boeken, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Hij geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling (Mind Body Medicine). Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie). Zie: www.roymartina.com  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
6/16/20191 hour, 14 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#79 Hoe maakbaar is jouw leven?

Hoe maakbaar is jouw leven? Heb je vrije wil en maak jij je eigen keuzes? Of geloof je dat alles wordt gestuurd door 'iets van boven'? Is het de hand van God die jouw levensboek schrijft, of ben jij de maker van je bestaan? Over deze vragen gaat deze podcast. Verder de vraag hoe wij spiritualiteit, succes en geld als geheel zien in ons leven. Want succes en geld en een spiritueel leven gaan volgens veel mensen niet samen. Of toch wel?  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
4/25/201940 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#78 Onze beste investering ooit

Opnieuw een podcast met interessante inzichten. Het gaat over je money-mindset, de op groei gerichte mindset, we vertellen hoe wij bewust en gezond leven, we geven advies wat je kunt doen om meer uit jezelf te halen en we beantwoorden vragen van luisteraars. Verder ins en outs behind the scenes uit ons dagelijks leven. Ook maken we de winnaars bekend van het boek De Fontein van Els van Steijn (podcast #77) en je maakt in deze podcast kans op een premium account voor Meditation Moments en een 1-op-1 coaching. Vragen die we in deze podcast beantwoorden;* Hoe blijven jullie in je kracht en hoe zorgen jullie ervoor dat je niet wordt meegetrokken in alle negativiteit van de wereld?* Krijgen jullie wel eens een vraag waar je geen antwoord op hebt?* Wat doen jullie als je een mindere dag hebt of je minder positief voelt?* Wat is de beste investering die je ooit gedaan hebt?En dit is de link naar de blog waarover we spreken: https://www.linkedin.com/pulse/blog-16-een-investering-met-1000-rendement-michael-pilarczyk/ Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/7/201945 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#77 Familiesystemen-expert Els van Steijn

Ken je het prettige gevoel dat je vol in je kracht staat met jouw eigenheid en dat je stevig je plek inneemt? Of word je geleefd en kom je regelmatig dezelfde patronen tegen in zowel je privé- als zakelijke leven?Els van Steijn is coach en schrijver van het boek De fontein. Aan de hand van de metafoor van de fontein geeft ze inzicht in vele menselijke thema’s zoals je (on)schuldig voelen, teveel verantwoordelijkheid nemen, relaties in stand houden en loslaten. Ze is een expert in familiesystemen en -opstellingen. Daarover praat ze in deze Master your mindset podcast. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/25/20191 hour, 5 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#76 Succesvol Ondernemen | Met Alco van de Bree

In deze podcast een gesprek met Alco van de Bree. Over succesvol ondernemen en hoe je waarde toevoegt aan je bedrijf. We praten over groei, bedrijfsovernames en we vertellen uitgebreid over het proces van de verkoop van mijn bedrijf Pilarczyk Media Groep aan de Telegraaf. Alco waardeert bedrijven, regelt financieringen en begeleidt ondernemers bij het aan- en verkopen van ondernemingen.Zijn schoolperiode was turbulent. Hij studeerde vele jaren en door hard werken bereikte hij waar hij nu staat. Een zeer interessante podcast voor ondernemers.  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/28/201957 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#75 Wat wil je van ons weten?

Podcast 75: Wat wil je van ons weten?De laatste podcast van 2018. Dank voor het luisteren de afgelopen maanden. In totaal is er meer dan 1 miljoen keer een podcast beluisterd! En daar zijn wij heel blij mee. Dit zijn de vragen die we in deze podcast beantwoorden;Zijn jullie elkaar nooit zat?Wat doet Cindy achter de schermen? Wat was jullie grootste les in 2018?Als je één iemand mag bedanken, wie is dat dan?Wat is jullie mooiste muzikale moment van 2018?Hoe ga je om met tegenslagen?Hoe ga je om met faalangst?Hebben jullie zelf wel eens faalangst?Wat zijn jullie (onze) plannen voor 2019? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/26/20181 hour, 10 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#74 Hoe was jouw 2018?

Wij kijken terug naar 2018. Wat waren voor ons de mooie momenten?Wat zijn jouw mooie momenten van het afgelopen jaar? Verder een podcast met heel veel praktische tips. Inclusief vragen die je laten nadenken over jezelf en wat je plannen zijn voor 2019. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/7/201859 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#73: Je wordt wat je gelooft

 Je wordt wat je gelooft. Niet wat je hoopt of wenst. Je wordt waar je diep vanbinnen écht van overtuigd bent. In deze podcast gaat het over geloof. Waar geloof jij in en waar geloven wij in. Dat vertellen we. Ook leggen we uit dat wat wij doen een oprechte missie is en hoe die missie is ontstaan.  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
11/18/20181 hour, 8 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#72: Rust in je hoofd

  Heb jij voldoende rust in je hoofd? Je hebt te veel te doen en te weinig tijd. Je dagelijks leven is druk, druk, druk. Je wilt en moet van alles en echt even tijd voor jezelf is er te weinig of niet. Hoe los je dat op? Luister naar de podcast: Rust in je hoofd. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/21/201848 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#71: Kiezen en Keuzes Maken

Kiezen en keuzes maken lastig? Hoezo? Wanneer je de juiste vragen stelt aan jezelf en je zet alle opties en de voors en tegens op papier, dan beschik je over een duidelijk overzicht. Wat is er dan nog moeilijk aan kiezen? In deze podcast: - Kiezen en keuzen maken - Hoe houd je focus - Dé tips voor startende ondernemers - Ons persoonlijke verhaal waarom we stoppen met Persoonlijk Meesterschap We vertellen vooral persoonlijke verhalen. Even achter de schermen meeluisteren hoe wij werken en hoe wij besluiten wat we wel en niet doen. Uiteindelijk is er maar één ultiem doel: Leef je mooiste leven! Join the movement for a healthy, wealthy, happy life. Wil je onze missie steunen? Deel dan de podcast met je vrienden en netwerk. Dank je wel! Luister hier de nieuwe podcast Leef Je Mooiste Leven, Michael & Cindy P.S. Wil je kans maken op een exclusieve 1-op-1 coaching met mij? Schrijf een review over de podcast bij Itunes Daar maak je ons heel blij mee. En wie weet spreken wij elkaar binnenkort! Elke week kiezen we een winnaar.  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
9/22/201847 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#70: Verslaafd! Hoe kom je van een verslaving af?

Het is niet eenvoudig om van een verslaving af te komen. De moeilijkste stap is misschien nog wel het erkennen dat je een probleem hebt. Of het nu om alcoholverslaving, drugsverslaving, seksverslaving, eetverslaving of gameverslaving gaat: er is hulp beschikbaar. Van verslaafd naar clean:Een openhartig gesprek over verslaving. Het verhaal van Veronica Risch, een goede vriendin van Cindy. En ik vertel voor het eerst publiekelijk over mijn periode van overmatig drankgebruik. Hoe kon het gebeuren? Wat waren de dieptepunten? En hoe nu verder? Waargebeurde verhalen. In deze podcast: waardoor raken mensen verslaafd en hoe kom je daar weer vanaf? Veronica Risch en Patricia Zegwaard (in deze podcast) hebben organisaties opgericht om verslaafden en naasten van verslaafden te helpen;https://www.helpmijndierbareisverslaafd.nl https://www.readyforchange.nl Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
8/4/201853 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#69: Visualiseren in de Praktijk

Luister je naar onze podcast? En wil je ons een plezier doen? Schrijf een recensie op iTunes! Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
7/8/201834 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#68: Leef Je Mooiste Leven

Het gaat over het leven van je mooiste leven. - Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? - Hoe begin je met je mooiste leven zonder geld? - Wat kun je doen om minder te oordelen? - Wat doe je als je jezelf helemaal kwijt bent? Plus veel persoonlijk ervaringen en verhalen die we graag met je delen. En veel praktische tips om jouw mooiste leven te gaan leven! Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
6/6/20181 hour, 1 minute, 8 seconds
Episode Artwork

#67: Hoe houd ik focus?

“Hoe houd ik focus?” De vraag die ons elke week wordt gesteld. Hoe kun je geen focus houden? In deze podcast het antwoord. Verder, wat is er mis met geld verdienen en succes? En voor ondernemers nieuws over onze Mastermind Business Club. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
5/16/201835 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#66: Richard de Leth | Healthy Life

Hoe kun je bewust en gezond leven? Wat is waar en niet waar?Wat is wel en niet goed om te eten en te drinken? In deze podcast een boeiend gesprek met leefstijl expert Richard de Leth. Hij schreef er al 5 bestsellers over en hij spreekt op 30 juni tijdensons event Healthy Life. - Je wordt wat je eet, dus waarom vergiftigen zoveel mensen hun lichaam- Gezond en bewust leven heeft te maken met bewustzijn en discipline- Weinig mensen hebben de juiste kennis over een gezonde leefstijl- Iedere dag brood en aardappels eten is niet goed voor je- Broccoli, bloemkool, pastinaak, patat en een biertje- Praktische tips voor een gezond lichaam en een gezonde geestZaterdag 30 juni organiseren we Healthy Life. Een evenement over bewust en gezond leven.Met twee experts op hun vakgebied: Duco Kanij en Richard de Leth. We organiseren dit evenement omdat het een waardevolle aanvulling is op onze andere programma’s.Bestel nu hier je ticket. Als luisteraar van de podcast krijg je 20 euro korting! Je kortingscode is: healthymind18*** DEEL DEZE PODCAST VIA FACEBOOK OF LINKEDIN EN MAAK KANS OP GRATIS TICKETS! *** Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
4/26/201850 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#65: Robert Bridgeman | Stoppen Met Vlees

Hoe ongezond is vlees? Welke schadelijke gevolgen heeft vlees voor je gezondheid? In deze podcast vertelt Robert Bridgeman over zijn nieuwe boek Stoppen met vlees. Het boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn. Cindy en ik eten al vrijwel geen vlees meer. En jij? Deze podcast bevat schokkende feiten en cijfers. Bonne Santé! Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
4/4/201842 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#64: Master Your Mindset 2.0

Je bent het resultaat van je denkwijze. Deze podcast gaat over de geheel herziene editie Master Your Mindset, het boek waarvan inmiddels meer dan 30.000 exemplaren van zijn verkocht. Michael leest nieuwe passages voor en legt uit hoe je conditionering tot stand is gekomen. We ontvingen een ontroerende dankmail van een voormalig vluchteling die een nieuw bestaan heeft opgebouwd in Nederland. En Dan Peña komt twee dagen spreken tijdens de Maximum Potential Business Edition in juni. Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt. Alles is mindset! Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/22/201832 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#63: Wat is jouw Maximale Potentieel?

Maak jij gebruik van je maximale potentieel? Of heb je het gevoel dat er meer in je zit?Waarom komt dat er niet uit dan? Je hebt mensen om je heen nodig van wie je kunt leren,mensen die je inspireren, een coach, een voorbeeld. In deze podcast vertellen we over onze eigen persoonlijke groei, we beantwoorden vragen van luisteraars en ik deel mijn eigen persoonlijke waarden en mijn persoonlijk leefregels met je. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/15/201841 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#62: Persoonlijk Meesterschap LIVE

Samenvatting van Persoonlijk Meesterschap LIVE. Opgenomen op 9 december 2017 in De Basiliek in Veenendaal. Een middagvoorstelling over Persoonlijk Meesterschap. Over het belang van energieniveau, communicatievaardigheid, mindset en eigenwaarde. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/4/20181 hour, 2 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#61: Onze tips voor 2018

De laatste podcast voor dit jaar met tips voor 2018. Wat vinden wij de meest inspirerende boeken die je kunt lezen? Wat waren de meest voorkomende vragen die we hebben ontvangen? Onze persoonlijke doelen voor 2018 én ik vertel je de nieuwste versie van mijn twaalfstappenstrategie. Wij zijn klaar voor een heerlijk positief 2018! De allerbeste wensen en Leef Je Mooiste Leven!Bekijk de boeken top 15 hier: www.michaelpilarczyk.com/boeken-top-15/ Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/30/201747 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#60: Schop onder je kont

Een schop onder je kont nodig? Die vraag stel je toch niet aan ons? Of toch wel? In deze Q&A podcast vragen en antwoorden. Wat als je partner anders denkt over jouw plannen? Kun je succes afdwingen? Wat ik leerde van Dan Peña. Meningen van anderen. En natuurlijk interessante inzichten die ook jou verder kunnen helpen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/15/201744 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#59: Design Your Own Life

In deze podcast stellen we je vragen om over na te denken. Vragen die je inzicht geven hoe je jaar is geweest en waar je nu staat. Want het einde van 2017 is in zicht, dus het is tijd om terug te kijken. Wat waren de hoogtepunten en de dieptepunten? Wat heb jij het afgelopen jaar gedaan met je tijd? Het is belangrijk om af en toe een moment te nemen voor jezelf, om na te denken over dit soort belangrijke vragen. Hierbij nodigen wij je uit! Download het e-book: https://www.michaelpilarczyk.com/design-your-own-life-get-started/ Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
11/26/201742 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#58: Duco Kanij | De ongekende kracht van lichaam en geest

In deze podcast een bijzonder interessant gesprek met Duco Kanij, een veelzijdig therapeut, osteopaat en holistisch arts. Duco legt uit hoe emoties en je geest verbonden zijn met je lichaam. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
11/10/201742 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#57: Omgaan met emoties

Worstel jij ook wel eens met je gedachten en je emoties? Heb jij je emoties onder controle of heb je het gevoel dat je wordt geleefd door je emoties? De betekenis die je geeft aan een gedachte of een gebeurtenis bepaalt hoe je je voelt en hoe je reageert. Het is dus van groot belang om je ervan bewust te zijn wat er in je innerlijke wereld gebeurt en welke betekenis jij geeft aan hoe jij jouw werkelijkheid ervaart. Omgaan met emoties, daarover gaat deze podcast.  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/22/201735 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#56: Groot denken, klein beginnen

Deze podcast gaat over groot denken en klein beginnen. Een belangrijk principe. Een berg beklim je immers ook niet in één grote stap. Je begint eerst met kijken waar je nu staat om vervolgens stap voor stap de berg te overwinnen. Met onze dromen en ambities werkt het vaak hetzelfde. Toch lijken veel mensen dit te vergeten. Vervolgens zetten ze onrealistisch grote doelen op basis van waar ze nu staan en hebben ze geen plan om die doelen te behalen. En dus lopen ze vast of geven ze snel op. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/4/201741 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#55: Rajshree Patel | The Art of Living

In gesprek met een van de grote spirituele teachers van dit moment: Rajshree Patel van The Art of Living. Over innerlijke rust, de kracht van de mind, ademhaling en geluk. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
7/1/201741 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#54: Spirituele Zaken | Iedereen is spiritueel

In deze podcast gaat het over spiritueel zijn, contact maken met Oneindige Intelligentie en het stellen van goede vragen. Wat is een goede vraag? En hoe formuleer je zo’n goede vraag. Het is heel belangrijk om de vaardigheid van het stellen van goede vragen onder de knie te krijgen. Het geeft je duidelijkheid, je krijgt meer inzicht en dus kun je makkelijker een keuze maken. Goede vragen brengen je naar waar je wilt zijn. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
6/15/201741 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#53: Money mindset - Over geld gesproken

Fijn dat je weer gaat luisteren naar onze podcast.Deze week beantwoorden we weer vragen in de Q&A.De onderwerpen zijn:- Autosuggestie. Jezelf maken zoals je wilt zijn door verbeeldingskracht.- Eigenwaarde. Wil je gezien worden? Ga dan in het licht staan.- Geld. Hoe is het gesteld met jouw Money Mindset?Natuurlijk maken we ook weer een winnaar bekend voor een private video coaching.Join the movement for a healthy, wealthy, happy world! Deel je onze missie?Deel dan deze podcast met vrienden en bekenden. Onze dank is groot :) Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
6/1/201739 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#52: De kunst van communicatie

De kwaliteit van je communicatie bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven. Daarom is het van essentieel belang om sterk en helder te communiceren met jezelf en met de mensen om je heen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
5/19/201734 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#51: Over geluk gesproken

In deze Q&A podcast antwoord op deze drie vragen:1. Ik heb het gevoel dat ik telkens worstel met mijn verleden. Hoe kan ik daarmee omgaan?2. Hoe kan ik mezelf echt gelukkig maken?3. Waarom is het zo moeilijk om keuzes te maken?Drie goede vragen die we in deze week bespreken. Heb je zelf een vraag?Stel die via: www.michaelpilarczyk.com/vraag Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
4/27/201734 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#50: Persoonlijk leiderschap

In de dagelijkse praktijk zijn er tal van situaties waar je beter meezou kunnen omgaan, als je meer zelfbewust bent en verantwoordelijkheidkunt nemen voor je gedachten en je daden. Hoe je omgaat met jezelf ende wereld om je heen wordt ook wel beschreven als Persoonlijk Leiderschap. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
4/20/201733 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#49: Carolien Van De Kamp - Van Zwakte naar Succes

Carolien was één van de eerste deelnemers van mijn masterclasses. Destijds wilde ze graag meer vrijheid ervaren en voelde zich vastgeroest. Tegenwoordig heeft ze een succesvol bedrijf. Laten we gaan luisteren naar haar verhaal. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
4/15/201746 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#48: Mark Verhees van Voor Positiviteit

In de Podcast deze week Mark Verhees van Voor Positiviteit. Met meer dan 350.000 volgers bereikt hij dagelijks heel veel mensen met zijn positieve boodschap.Een podcast vol positieve tips en een heel persoonlijk gesprek met een man met een missie. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
4/5/201745 minutes, 1 second
Episode Artwork

#47: Stress en burnout

Maar liefst 1 op de 7 werkende mensen heeft in Nederland last van burnout en depressie. "Burnout. Het lijkt een hype. Een mode woord maar dat is bullshit want waarom vallen we dan bij bosjes om?" We leven in een wereld die heel veel van ons vraagt. Hoe gaan we hiermee om en hoe kunnen we stress en spanning verminderen? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/29/201737 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#46: Alleen actie leidt tot resultaat

Perfectie is een grote vijand van geluk. Het verkrampt je en kan je tot hopeloosheid drijven. De waarheid is dat de meeste succesvolle mensen geen perfectionisten zijn. Ze komen direct in actie, doen wat ze doen met volle overgave en hebben daar veel plezier in. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/22/201734 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#45: Interview met businesscoach Dan Peña

Een interessant gesprek met de man die mijn leven rigoureus veranderde: mijn zakelijk mentor Dan Peña. Over geld, God en geluk. Over ondernemen en succes. Over het leven en hoe je er het beste van kunt maken. We staan aan het begin van een periode van grote economische groei en mogelijkheden.  Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/15/201731 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#44: Dankbaarheid

Waar ben jij dankbaar voor vandaag? Wanneer je je aandacht richt op wat je niet hebt, dan heb je nooit genoeg. Maar dankbaar zijn voor wat je wel hebt brengt geluk en laat waardering zien voor al het moois dat het leven brengt. Elke dag zijn er dingen om dankbaar voor te zijn, hoe klein ook.Verander je gedachten en je leven zal veranderen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/8/201722 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#43: Quantum Leap Advantage met Dan Peña

Wat is QLA? En hoe kun je daar 100 miljoen mee verdienen? Ik was een week lang bij mijn zakelijk mentor Dan Peña op zijn kasteel in Schotland. Een intensieve week, veel geleerd en ook weer nieuwe inzichten gekregen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
3/2/201733 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#42: Doelen stellen en behalen

Zonder doelen dwaal je rond in het leven. Kies je eigen koers door heldere doelen op te stellen voor jezelf en deze te bereiken met een duidelijk plan. Hierover meer in deze podcast. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/24/201720 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#41: Hoe vind je een goede coach?

Het belang van een goede coach is haast niet in woorden uit te drukken. In deze podcast vertel ik over mijn coaches en help ik je op weg om zelf ook goede coaches te vinden Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/14/201733 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#40. Omgaan met negatieve reacties

Hoe ga je om met negatieve reacties? Cindy en ik geven in deze podcast praktische tips om je te helpen een positieve mindset te behouden. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/8/201731 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#39: Je krijgt wat je vraagt

We gaan het hebben over The Law of Attraction, oftewel de Wet van de Aantrekkingskracht. Cindy en ik delen in deze podcast onze inzichten over deze universele wet. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
2/2/201732 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#38: Stop met slechte gewoontes

Waarom gaan we vaak door met slechte gewoontes? Stoppen met slechte gewoontes zoals roken of ongezond eten is namelijk niet zo ingewikkeld als het vaak lijkt. Daarover meer in deze podcast. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/25/201729 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#37: Het gevaar van angst | Waar ben jij bang voor?

Waar ben jij bang voor? Wat houdt je tegen om te doen wat je werkelijk wilt?Maak jij je druk over wat anderen van je vinden? En wat zijn mijn angsten? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/19/201728 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#36: Verbeter je communicatie voor een mooier leven

Het valt ons regelmatig op dat veel mensen niet helder en duidelijk communiceren. En dat terwijl de kwaliteit van je communicatie een enorme impact op je leven heeft. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/12/201736 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#35: Succes is het resultaat van je denkwijze

Succes is geen toeval maar het resultaat van je denkwijze. Met een voorbeeld van mijn paarden leg ik uit hoe onze gedachten soms belemmerend kunnen werken en hoe we innerlijke blokkades kunnen opheffen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/12/201735 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#34: Onze eigen weg naar succes en geluk

In deze podcast delen Cindy en ik onze weg naar succes en geluk. Hoe zijn we gekomen waar we nu zijn? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/11/201752 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#33: Hoe Was Jouw 2016? En hoe wordt 2017?

Het jaar is bijna voorbij. Dit vind ik altijd een mooi moment om terug te kijken. Wat heb ik gedaan? Wat waren de hoogtepunten? Wat kon er beter? En niet te vergeten, wat zijn je plannen voor het aankomende jaar? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/10/201745 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#32: Ramon Roelofs: happy hardcore DJ en Zenleraar

In gesprek met Ramon Roelofs ('Charly Lownoise'). Hij trad voor miljoenen mensen op met Mental Theo. Tegenwoordig is hij zenleraar en heeft hij de rust gevonden. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/8/201742 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#31: Connecting Your Dots. Hoe was jouw jaar?

De tijd vliegt, het jaar 2016 is alweer bijna voorbij! Ik ben heel benieuwd hoe het jaar voor jou is verlopen. Heb je de doelen behaald die je begin dit jaar voor jezelf hebt gesteld? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/5/201726 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#30: Mick Bröcker: de innerlijke reis naar geluk en bewustzijn

Ik ga in gesprek met Mick Bröcker (21), oprichter van een weeshuis in Nepal om te praten over zijn tijd in het klooster tussen de monniken en de innerlijke reis naar geluk en bewustzijn. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
1/4/201725 minutes, 1 second
Episode Artwork

#28: 'Master Your Mindset' wat betekent dat precies?

Het is de titel van mijn nieuwe boek. Maar wat is mindset eigenlijk? En wat bedoel ik met Master Your Mindset? Ik leg het je uit tijdens deze podcast. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/14/201620 minutes
Episode Artwork

#29: Is kiezen voor jezelf egoïstisch?

Hoe ver moet je gaan om je eigen droom waar te maken? En in hoeverre moet je rekening houden met anderen? Ik bespreek het tijdens deze podcast Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
12/10/201634 minutes
Episode Artwork

#27: Verbind je hart en hoofd

Minder denken, meer voelen en doen. Hoe leer je vertrouwen op je hart en intuïtie? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
11/3/201615 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#26: 'Terug naar jezelf' met Robert Bridgeman

In deze podcast mag ik een bijzondere gast introduceren: Robert Bridgeman, coach, auteur en oprichter van de ‘Bridgeman Methode’. We praten samen over spirituele ontwikkeling, sjamanisme, verre reizen, persoonlijk potentieel en het nieuwe bewustzijn. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/26/201646 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#25: Carrièreswitch en wat zullen ze wel niet van je denken!

Met een omzet van een miljoen ben je succesvol als zzp’er, maar je denkt over een carrièreswitch want je hebt een andere droom. Hoe ga je eigenlijk om met een dergelijke switch en de kritiek van anderen? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/25/201616 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#24: Hoe behaal je jouw financiële doelen?

Veel van jullie hebben financiële dromen en doelen. Je wilt meer uit het leven halen. Maar hoe kun je deze daadwerkelijk behalen? In deze podcast beantwoord ik een aantal vragen van lezers rondom het zetten en behalen van financiële doelen en lees ik alvast een stukje voor uit mijn nieuwe boek 'Master Your Mindset'. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/24/201625 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#23: Chaotische gedachten, Relatieproblemen, zakelijk en privé

In deze podcast spreekt Michael Pilarczyk het oplossen van chaotische gedachten en het vreedzaam oplossen van relatieproblemen, zakelijk en privé. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/23/201622 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#22: Belemmerende gedachten | Negatieve mindset

Ken je dat gevoel dat je te veel ideeën hebt? Te veel van alles, maar te weinig tijd en geen overzicht? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/22/201625 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#21: Weet wat je waard bent (verdien meer geld)

In deze podcast spreekt Michael Pilarczyk over het belang van je waarde bepalen en zonder geld een sterk team bouwen als ondernemer. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/21/201620 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#20: Geld maakt niet gelukkig, toch?

In deze podcast spreekt Michael Pilarczyk over gelukkig zijn met geld, het gevaar van perfectionisme en deelt hij zijn ervaring met de Wet van de Aantrekkingskracht. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/20/201618 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#19: Is het verstandiger om een huis te kopen of huren

In deze podcast geeft Michael Pilarczyk advies aan een jong stel dat twijfelt tussen een huis kopen of juist huren. Is het nog verstandig om in deze tijd een huis te kopen? Een goede (en belangrijke) vraag want tijden en markten veranderen, met name de huizenmarkt! Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/19/201618 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#18: Tips voor ondernemers

In deze Master Your Mindset Podcast geeft Michael Pilarczyk met Cindy Koeman advies aan ondernemers. Het gaat onder andere over een exit-strategy hebben, effectief managen en je prijs bepalen. Daarnaast geeft Michael tips op het gebied van communicatie en legt hij uit waarom dit de kwaliteit van je leven voor een groot deel vormt. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/18/201626 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#17: Hoe help je anderen zichzelf te ontwikkelen

In deze podcast gaat Michael Pilarczyk in op een vraag van een lezer rondom het overbrengen van kennis op jongeren en bespreekt hij de valkuil van altijd maar door willen leren. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/17/201618 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#16: Angst overwinnen | Zelfwaardering

In deze podcast geeft Michael Pilarczyk advies aan een luisteraar die in angst leeft en bang is om te kiezen en iemand die weinig zelfwaardering heeft en dit wilt verbeteren. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/16/201613 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#15: Mijn partner is vreemdgegaan, wat nu?

In deze podcast geef ik advies aan iemand die vaak van doel lijkt te veranderen en ga ik in op een vraag van een lezer die recent is bedrogen door zijn partner en hiermee positief probeert om te gaan. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/15/201623 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#14: Sporten | Kiezen | Uitrusten

In deze Master Your Mindset Podcast praat ik over het belang van voldoende bewegen, hoe je je focus kunt behouden en waarom je soms even rust moet nemen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/14/201617 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#13: Investeren | Autosuggestie | Beperkingen

Het is handig om geld voor je te laten werken. Daarom praat ik tijdens deze podcast over investeren in verschillende vormen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/13/201617 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#12: Faalangst | Coaching | Wees Concreet

We gaan het hebben over faalangst, iets waar veel mensen last van hebben helaas. Ook heb ik een aantal goede vragen ontvangen over de relatie tussen mij en mijn coaches en doelen stellen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/12/201616 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#11: Productiviteit | Geld Vragen | Positiviteit

Productiviteit is key als je verder wilt komen in het leven - en dus help ik je met een aantal tips. Daarnaast gaan we het hebben over geld verdienen en positiviteit. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/11/201618 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#10: Doelen | Geld Gebrek | Spiritualiteit

We gaan het hebben over het bereiken van meerdere doelen, ondernemen wanneer je een gebrek aan geld hebt en tot slot de relatie tussen innerlijke rust en spiritualiteit. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/10/201622 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#9: Flexibiliteit | Jouw Waarde | Kritiek

Het leven komt in seizoenen en daarom moet je je enigszins flexibel opstellen. Klinkt simpel maar veel mensen vergeten dit helaas maar al te vaak. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/9/201617 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#8: Doelen stellen en bereiken

Misschien wil je stoppen met roken. Het zou kunnen dat je meer wilt verdienen, of twijfelt over een carrière-switch. Wat het ook is, je zult doelen moeten stellen. Tijdens deze podcast gaan we het hebben over doelen stellen en ze daadwerkelijk bereiken. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/8/201610 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#7: Balans | Creativiteit | Vergelijken

Regelmatig komt het voor dat mensen zichzelf kwijtraken in spiritualiteit en hierdoor niet de balans in hun eigen leven kunnen vinden. Hoewel spirituele ontwikkeling absoluut een plaats kan innemen in het leven is het belangrijk om je leven eerst in balans te brengen (financieel, privé en zakelijk). Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/7/201616 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#6: Succestips | Energieniveau | Positiviteit

In deze podcast geef ik je een aantal tips die key zijn om succesvol te worden, de rol die je energieniveau speelt en het belang van een positive houding ten opzichte van jezelf en het leven. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/6/201618 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#5: Focus op Overvloed | Oordelen | Helderheid

We praten over focus en het aantrekken van overvloed in je leven. Daarnaast praat ik over het belang van zo min mogelijk oordelen en helderheid in je leven creëren. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/5/201619 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#4: Bevestiging zoeken | Mijn mentor | Slim werken

We praten over bevestiging zoeken, mijn zakelijk mentor Dan Peña en wat je moet doen om je mooiste leven te realiseren. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/4/201619 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#3: Ondernemersgeheim: binnen 1 jaar met je product in de Bijenkorf

'Moments of Light' van Anne lag binnen een jaar in de Bijenkorf. Wat is het geheim van haar succes? Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/3/201614 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#2: Gelukkig met Geld

Geld maakt gelukkig - en in deze podcast leg ik uit waarom en hoe je ervoor kunt zorgen dat geld in overvloed is in jouw leven. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/2/201618 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#1: Succes Is Een Filosofie

Succes is een filosofie en eentje die je moet ontwikkelen in je leven. Het is een manier van doen, denken en laten dat je gaat onderscheiden van alle anderen. Omdat je naar onze podcast luistert, vind je dit waarschijnlijk ook interessant. Wil je LIVE les krijgen van mij en zelf je toekomst bepalen? Dat is dit wat je nodig hebt. Na 3,5 jaar kunnen we eindelijk weer Maximum Potential organiseren. Dit is een life changing event | 1-2-3 Juni LIVE in de Mainstage in Den Bosch | Boek nu je ticket. Check deze pagina en bekijk alle info. Boek nu je ticket voor Maximum Potential 1-2-3 juni Den Bosch.
10/1/201616 minutes, 32 seconds