Winamp Logo
Ledarutvecklingspodden Cover
Ledarutvecklingspodden Profile

Ledarutvecklingspodden

Swedish, Finance, 2 seasons, 19 episodes, 11 hours, 17 minutes
About
Podden som utvecklar ledare och medarbetare. Ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson ger praktiska tips och verktyg för att stärka ledarskapet, medarbetarskapet och hur man kan bemöta negativa beteenden på jobbet av olika slag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Mobbing på jobbet

Mobbing på jobbet är vanligare än man tror. Det handlar inte alltid om knuffar och kräkningar. Vuxenmobbing är mer komplex än så. I detta avsnitt pratar vi om olika sätt som mobbing förekommer på arbetsplatsen. Kanske känner du igen någon av dem? Karin och Annah dyker in i tre olika riktningar av mobbing på jobbet. Mobbing från medarbetare till chef, mobbing från chef till medarbetare och mobbing mellan medarbetare till medarbetare.Tusen tack för att du lyssnar! -Välkommen till en unik kompetensutveckling den 19 Oktober. Ledarutvecklingspodden LIVE i Stockholm bjuder på en kväll med nya verktyg, strategier och perspektiv för att utveckla ledarskapet.Boka dina biljetter på www.playhouseteater.se/ledarutvecklingspodden-Annah Thunbergs hemsida: https://ledarskapscoachen.nu/ Följ Annah Thunberg och Karin Hansson på: Instagram: https://www.instagram.com/ledarcoachen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annah-thunberg-537a1291/ Instagram: https://www.instagram.com/hr_chefen_tar_ordet/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karin-al-maliki-hansson-35658645visa mindre Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/22/202240 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Skapa självständiga medarbetare

Hur skapar du självständiga medarbetare? Ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson delar med sig av sina bästa lärdomar, strategier och verktyg för att skapa självgående, trygga och utvecklingsbara medarbetare.Vi pratar om strategier för att sluta detaljstyra. Vi pratar om hur man kan tänka när man går från specialist till ledare. Dessutom går vi igenom praktiska och enkla metoder för att få människor att växa, vad Astrid Lindgren har för kopplingar till ledarskap och andra områden som är avgörande för att skapa självständiga medarbetare och massor av annat!Tusen tack för att du lyssnar!Boka coaching, workshop eller föreläsning: [email protected] Thunbergs hemsida: https://ledarskapscoachen.nu/Följ Annah Thunberg och Karin Hansson på:Instagram: https://www.instagram.com/ledarcoachen/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annah-thunberg-537a1291/Instagram: https://www.instagram.com/hr_chefen_tar_ordet/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karin-al-maliki-hansson-35658645 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/202236 minutes, 12 seconds