Winamp Logo
Lauantaikerho Cover
Lauantaikerho Profile

Lauantaikerho

Finnish, News, 1 season, 49 episodes, 1 day, 1 hour, 54 minutes
About
Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla.
Episode Artwork

Muu Eurooppa siirtyi oikealle, mutta Suomi ui vastaan

Miksi vasemmistoliitto nousi eurovaaleissa Suomessa toiseksi suosituimmaksi puolueeksi? Miksi perussuomalaiset romahti? Kannattaako Macronin uhkapeli? Lauantaikerhossa ovat puhumassa toimittajat Emil Elo, Jarno Hartikainen sekä Teemu Muhonen. Lauantaikerho ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
6/15/202429 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Laitaoikeisto nousee Euroopassa, mutta mitä sitten?

Keskustaoikeisto on ottamassa voiton sunnuntain EU-vaaleissa. Samalla myös laitaoikeiston kannatus on kasvussa. Mitä se tarkoittaa Euroopalle? Miten laajaa kannatusta Ruanda-mallilla on? Millainen Eurooppa on maanantaina vaalien jälkeen? Lauantaikerhossa ovat puhumassa toimittajat Emil Elo, Jarno Hartikainen sekä Netta Palokallio. Lauantaikerho ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta
6/8/202434 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Purran puheet kielivät paineesta - Sdp:n vaihtoehto ei kestä kriittistä tarkastelua

Tarjoaako Sdp aitoa, faktoihin perustuvaa vaihtoehtoa hallituspolitiikalle? Miksi Riikka Purra lupailee kouvolalaisille yöpäivystyksen palauttamista? Millaisia lausuntoautomaatteja poliitikot ovat?Lauantaikerhossa ovat puhumassa toimittajat Emil Elo, Teemu Muhonen sekä Joona Aaltonen. Lauantaikerho ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
6/1/202438 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Gallupit ovat demareille mannaa, mutta perussuomalaisia hermostuttaa

Tuoreimmat gallupit vahvistivat Sdp:n asemaa kärjessä. Mikä on perussuomalaisten kannatuksen lattia? Mitä Sdp tekee gallupjohdollaan? Mitä tapahtuu nyt alkoholilain uudistuksessa? Lauantaikerhossa ovat puhumassa Emil Elo, Teemu Muhonen sekä Teija Sutinen. Lauantaikerho ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
5/25/202433 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Eurovaalien olisi syytä kiinnostaa suomalaisia, koska Venäjä jakaa Euroopan

Eurovaalit pidetään kesäkuun alussa ja pelissä on paljon. Oikeisto on voittamassa vaalit, mutta millaisia oikeistolaisia parlamenttiin on tulossa? Miten demokratia turvataan? Jakavatko kaikki jäsenmaat Suomen Venäjä-politiikan? Lauantaikerhossa ovat puhumassa Emil Elo, Jarno Hartikainen sekä Teija Sutinen. Lauantaikerho ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
5/18/202432 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

SDP kasvatti kaulaansa, mutta kokoomuslaisten hybris jatkuu

Opposotiopuolue sdp julkaisi kauan odotetun vaihtoehtobudjettinsa. Millainen se oli? Miksi kokoomuslaiset kokevat voittamattomuuden tunnetta, vaikka välimatka sdp:hen kasvaa gallupeissa? Mihin vihreät on hävinnyt poliittiselta kartalta? Lauantaikerhossa ovat puhumassa Emil Elo, Joona Aaltonen sekä Minna Nalbantoglu. ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
5/11/202426 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Vornasesta tuli persona non grata – näin HS teki uutisensa baari-illan tapahtumista

Perussuomalaisten listoilta eduskuntaan päässyt Timo Vornanen on joutunut jättämään puolueen eduskuntaryhmän ampumistapauksen vuoksi. Miten perussuomalaiset onnistui viestinnässään? Miten ja miksi HS on uutisoinut asiasta? Mitä tietoa tässä vielä odotellaan? Lauantaikerhossa ovat puhumassa Emil Elo, Paavo Teittinen sekä Veera Luoma-aho.Lauantaikerho ilmestyy lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa. Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
5/4/202431 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

VM:n madonluvut julki ja huhu Jenni Haukiosta levisi käytävillä

Tällä viikolla politiikassa on puhututtanut VM:n raportti, Leena Meri sekä huhut Jenni Haukion eurovaaliehdokkuuden ympärillä. Onko Suomella toivoa? Tekikö Leena Meri jotain väärää? Mitä Jenni Haukio meinaa?  Lauantaikerhossa ovat puhumassa Emil Elo, Teemu Muhonen sekä Minna Nalbantoglu. Lauantaikerho ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho. Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
4/27/202430 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Kehysriihi nopeaan päätökseen – pettikö kokoomus lupauksensa?

Hallitus päätti korottaaveroja ja ottaa hyvätuloiset talkoisiin mukaan. Mitä se tarkoittaahallituspuolueiden kannatukselle? Tekeekö Mika Aaltola EU-vaaleista mediaseksikkääntapahtuman? Lauantaikerhossa ovat puhumassa Emil Elo, Paavo Teittinen sekäMinna Nalbantoglu. Lauantaikerho ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnellapuhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastiaHS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiinpodcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta
4/20/202431 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hallitus alkaa ampua isoilla tykeillä, kun eläkkeet tulivat pöytään

Riikka Purra on väläytellyt eläkkeiden leikkaamisen olevan välttämätöntä, mutta Petteri Orpo on rauhoitellut eläkeläisiä. Voiko hallitus todella koskea eläkkeisiin, politiikaan pyhään lehmään? Lauantaikerhossa ovat puhumassa Emil Elo, Teemu Muhonen sekä Paavo Teittinen. Podcast ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa. Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
4/12/202441 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Kokoomus tarvitsee seuraavaksi SAK:ta, miten tähän päädyttiin?

SAK on ilmoittanut lopettavansa lakot tulevana maanantaina. Hallitus on kiitellyt työntekijäpuolta päätöksestä. Politiikka on kuitenkin politiikkaa, joten seuraavaksi hallitus - ja varsinkin kokoomus - tarvitsee SAK:ta onnistuakseen seuraavassa tavoitteessaan. Miten tähän päädyttiin? Mitä Ylen tuore gallup tarkoittaa politiikan keväälle? Lauantaikerhossa ovat puhumassa Emil Elo, Teemu Muhonen sekä Veera Luoma-aho. Podcast ilmestyy tavallisesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit, sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.
4/6/202438 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Kolmen miljardin kehysriihi

Lakot jatkuvat neljännellä viikolla. Miksi polttoaineiden jakelu on liitoille kiperä kysymys? Pitkänperjantain kerho käsittelee jaksossa myös lähestyvää hallituksen kehysriihtä. Miksi kokoomusjohtoinen hallitus tavoittelee jopa kolmen miljardin säästöjä? Ja onko tehtävä mahdollinen vai mahdoton? Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Teemu Muhonen. Jakson leikkasi Mikko Peura. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho. Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit.
3/29/202431 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Miksi vastaantulo ei kelvannut SAK:lle?

Viikolla ilmestyi Helsingin Sanomien tuore puoluekannatuskysely. Mikä voisi selittää hallituspuolueiden pienoista notkahdusta? Entä mihin muuhun huomio kiinnittyy? Lauantaikerho käsittelee jälleen myös työmarkkinoiden ajankohtaista tilannetta. Oliko sopu lähellä keskiviikkona – vai oliko kaikki vain teatteria?Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Teemu Muhonen. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit.
3/23/202428 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Lakkolaiset yllätettiin, mutta kuka istuu nyt kuskin paikalla?

Suomessa alkaa kohta jälleen vaalikausi, kun eurovaalit lähestyvät. Miksi EU-journalismi ei kiinnosta lukijoita, vaikka Brysselissä päätetään suomalaistenkin arjesta? Työmarkkinataistelut jatkuvat. Lauantaikerhossa pohditaan, kuka istuu nyt kuskin paikalla ja miten lakkolaiset yllätettiin tällä viikolla täysin.Studiossa Emil Elo, Teija Sutinen ja Teemu Muhonen.  Jakson leikkasi Tuukka Lindholm.Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
3/16/202430 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Mihin liitot tähtäävät kahden viikon lakoilla?

Viimeisetkin viisikkolaiset jättävät puoluejohtajuuden ja mielivät europarlamenttiin. Onko työ Brysselissä niin kiinnostavaa – vai työ Helsingissä niin kuluttavaa? Lauantaikerho pui myös työmarkkinatilannetta. SAK:laiset liitot kertoivat aloittavansa maanantaina jopa kahden viikon lakon, joka pysäyttää tuonnin ja viennin. Mihin liitot lakoilla pyrkivät – ja voivatko ne saavuttaa mitään, jos hallitus pitää kiinni lupauksestaan olla taipumatta? Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Teemu Muhonen.  Jakson leikkasi Mikko Peura. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho. Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
3/9/202435 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Mitä presidentinvaaleissa tapahtui?

Lauantaikerho käy läpi presidentinvaalien tuloksen. Mikä johti Alexander Stubbin voittoon? Puoluetunnuksilla ei ratsastettu näissä vaaleissa, mutta vaikuttaako vaalitulos myös puolueisiin? Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Susanne Salmi. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
2/17/202430 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Ydinteemana ydinaseet

Viimeisen viikon gallupit näyttävät kaikki hyvin samansuuntaisilta. Mitä niistä pitäisi ajatella? Entä miksi vaalipäivän lähentyessä on käyty yhä kiihkeämpää keskustelua ydinaseista? Lauantaikerho pui myös erilaisia mittauksia ja barometrejä, joiden mukaan osaa kansansta vaivaa presidenttiehdokkaan seksuaalinen suuntautuminen. Onko se yllättävää?Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Susanne Salmi. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
2/10/202425 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Onko kilpa oikeasti tasaista?

Lauantaikerho pohtii, kummalla presidenttiehdokkaalla on selkeämpi polku kohti voittoa ensi viikon vaalisunnuntaina. Mitä data kertoo nyt? Entä voiko jokin vielä muuttaa tilanteen? Sitäkin pohditaan, voiko Levyraadista tulla se kuuluisa ”Tuttu juttu -hetki”. Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Susanne Salmi. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho. Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
2/3/202421 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Ensimmäisen kierroksen tulos pureskeltuna

Lauantaikerho käy ekstrajaksossaan läpi ykköskierroksen tuloksen. Mitä putoajien pitäisi ajatella omista äänimääristään? Entä miten kisa kiristyy ja tentit muuttuvat, kun kaksi ehdokasta on jäljellä? Kuoriutuuko Haavistosta nyt maakuntien paras ystävä ja Stubbista konservatiivisempi ylipäällikkötarjokas?Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Susanne Salmi. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
1/30/202426 minutes, 1 second
Episode Artwork

Yksi yö vaaleihin

Viimeiset tentit, viimeiset gallupit ja viimeiset kampanjapäivät. Lähes kaikki mahdollinen on nyt tehty ja kerrottu. Lauantaikerho pui vielä kerran ehdokkaiden tilanteen ja kertaa myös Ylen viimeisen tentin käänteet. Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Susanne Salmi. Jakson leikkasi Janne Elkki. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho. Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
1/27/202430 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Pystyykö Halla-aho kosiskelemaan perussuomalaisten ulkopuolelta äänestäjiä?

Helsingin Sanomien tiistainen presidenttitentti avasi vaaliviikon loppukirin. Nyt on kaikki pelissä. Miksi osa ehdokkaista silti ”himmaili”? Nähtiinkö liikkuvaisempi Jussi Halla-aho? Miten Pekka Haavisto kosiskeli vasemmistoa? Onko Mika Aaltola modernin ajan Eeva Kuuskoski? Näistä keskustellaan Lauantaikerhon erityisjaksossa. Studiossa Emil Elo, Veera Paananen ja Marko Junkkari. Jaksossa puhutaan myös Haaviston kannasta ideologiseen työttömyyteen, jota hän myöhemmin tarkensi: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010140765.html Jakson leikkasi Mikko Peura. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho. Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
1/24/202436 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Missä gallupit viipyvät?

Ennakkoäänestys on käynnissä, mutta gallupeja ei kuulu. Miksi? Ja onko sillä väliä? Entä onko sillä väliä, että kokoomuksen Alexander Stubb luki Ylen yksilötentissä puheensa ilman papereita? Lauantaikerho pui gallupien ja tv-tenttien lisäksi polttavaa kysymystä siitä, saako presidenttiä kutsua Nato-presidentiksi.Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Susanne Salmi. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
1/20/202429 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Mitä väliä on presidenttiehdokkaiden puolisoilla?

Vaalien alla media tenttaa myös presidenttiehdokkaiden puolisoilla. Miksi? Onko puolisoilla mitään merkitystä? Entä ratkaiseeko kampanjan raha tai se, kuinka paljon julkkiksia vaalivankkureiden mukana kulkee? Studiossa Robert Sundman, Susanne Salmi ja Veera Paananen.  Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho. Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
1/13/202426 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Vieläkö Halla-ahon suosio nousee?

Lauantaikerho palaa aalloille. Ensimmäisessä jaksossa pohditaan presidentinvaalien asetelmia. Jussi Halla-ahon suosio nousi ja Jutta Urpilaisen laski tapaninpäivän HS-gallupissa. Ponnistaako perussuomalaisten Halla-aho vielä toiselle kierrokselle vai nähdäänkö kolmen viikon päästä yllätyksetön kilpa?Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Susanne Salmi. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Tämän podcastin tuottaa Tuomas Peltomäki.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastit HS-sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit
1/6/202425 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Lauantaikerho Tiedekulmassa: Suomen uusi suunta

Lauantaikerho palaa pian, ja sitä ennen pui Tiedekulman keskusteluissa Nato-Suomen suuria valintoja. Kolmas ja viimeinen keskustelu pui presidentinvaalien asetelmia ja seuraavan kuusivuotiskauden näkymiä. Keskustelijoina Helsingin yliopiston tutkijat Jenni Karimäki, Timo Miettinen ja Johanna Vuorelma. Juontaja on Robert Sundman. Keskustelu on nauhoitettu Helsingin yliopiston Tiedekulmassa 12. marraskuuta 2023.Jaksoon liittyviä linkkejä:https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009894743.html. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Lue podcastista lisää tästä jutusta: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009389602.htmlTämän podcastin tuottaa Robert Sundman.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia.
12/15/20231 hour, 44 seconds
Episode Artwork

Lauantaikerho Tiedekulmassa: Suomi suurvaltojen puristuksessa

Lauantaikerho palaa pian, ja sitä ennen pui Tiedekulman keskusteluissa Nato-Suomen suuria valintoja. Toinen keskustelu pureutuu Suomen rooliin suurvaltakiistojen epävarmassa maailmassa. Keskustelemassa ovat taloushistorian professori Jari Eloranta, akateemikko Martti Koskenniemi ja tutkimusjohtaja Sinikukka Saari. Juontajana Susanne Salmi. Keskustelu on nauhoitettu Helsingin yliopiston Tiedekulmassa 14. marraskuuta 2023.Jaksoon liittyviä linkkejä:https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009894719.html. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Lue podcastista lisää tästä jutusta: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009389602.htmlTämän podcastin tuottaa Robert Sundman.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia.
12/8/20231 hour, 10 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Lauantaikerho Tiedekulmassa: Ulkopolitiikan mustat aukot

Lauantaikerho palaa pian, ja sitä ennen pui Tiedekulman keskusteluissa Nato-Suomen suuria valintoja. Ensimmäinen keskustelu pureutuu Suomen ulkopolitiikan suuriin tabuihin. Keskustelemassa ovat Helsingin yliopiston tutkijat Anu Kantola, Johanna Rainio-Niemi ja Veli-Pekka Tynkkynen. Juontajana Emil Elo. Keskustelu on nauhoitettu Helsingin yliopiston Tiedekulmassa 10. lokakuuta 2023.Jaksoon liittyviä linkkejä:https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009894715.html. Podcastin muut ilmestymiskanavat ja lisätietoa löydät täältä: hs.fi/lauantaikerho.Lue podcastista lisää tästä jutusta: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009389602.htmlTämän podcastin tuottaa Robert Sundman.Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastitHS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastit aina kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia.
12/4/202355 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Suomi saa uuden hallituksen

Miltä näyttää uuden hallituksen ohjelma, ja miksi se näyttää niin kokoomuslaiselta? Entä tapahtuiko ministerivalinnoissa yhtään yllätyksiä? Lauantaikerhon ensimmäinen kausi päättyy ja ohjelma jää kesätauolle.Studiossa Emil Elo, Susanne Salmi ja Robert Sundman. Lue podcastista lisää tästä jutusta: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009389602.htmlPodcast toimitetaan HS:n talouden ja politiikan toimituksessa.HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastin kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastin sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit. Muut podcastin ilmestymiskanavat löydät kootusti täältä: hs.fi/lauantaikerho.
6/20/202335 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Finaali lähestyy

Säätytalon urakka on viimein valmis. Lauantaikerho sukeltaa hallitusohjelman yksityiskohtiin ja tuleviin ministerivalintoihin kauden päätösjaksossa tiistaina 20.6.Studiossa Susanne Salmi. Jakson leikkasi Oona Mattila.Lue podcastista lisää tästä jutusta: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009389602.htmlPodcast toimitetaan HS:n talouden ja politiikan toimituksessa.HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastin kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastin sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit. Muut podcastin ilmestymiskanavat löydät kootusti täältä: hs.fi/lauantaikerho.
6/17/202331 seconds
Episode Artwork

Vihreiden jännittävä valinta ja kansanliikepresidentit

Säätytalossa vääntö jatkuu, joten Lauantaikerho syventyy tällä viikolla politiikan muihin aiheisiin. Mitä mieltä pitäisi olla kansanliikkeistä, joiden ehdokkaiksi presidenttitarjokkaat kovasti haluavat? Entä mikä painaa vaakakupissa vihreillä, kun puolue valitsee uutta puheenjohtajaa?Studiossa Robert Sundman, Emil Elo ja Veera Paananen. Lue podcastista lisää tästä jutusta: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009389602.htmlPodcast toimitetaan HS:n talouden ja politiikan toimituksessa.HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastin kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastin sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit. Muut podcastin ilmestymiskanavat löydät kootusti täältä: hs.fi/lauantaikerho.
6/10/202328 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Maahanmuutosta ja ilmastosta syntyi sopu – vai syntyikö?

Viikko sitten kansa seurasi Rkp:n ovea jännittyneenä, ja lopulta hallitusneuvotteluissa päästiin ilmastosta ja maahanmuutosta sopuun. Mutta kuinka hauras sopu on? Entä mistä Säätytalossa vielä kiikastaa? Lauantaikerho sivuaa myös politiikan ja siitä uutisoimisen ikivanhaa kiistakysymystä: Onko politiikassa kaikki vain ”peliä”?
6/3/202329 minutes, 1 second
Episode Artwork

Miten hallitus oikeasti muodostetaan?

Miten hallitusneuvottelut oikeasti etenevät? Lauantaikerhon vieraaksi saapui Jouni Backman, joka on käynyt läpi monet hallitusneuvottelut. Backman kertoo jaksossa, mikä yleinen virhe julkisuudessa toistuu, kun hallitusneuvotteluista uutisoidaan.Lisäksi Lauantaikerhossa pohditaan Petteri Orpon mahdollisuuksia muodostaa Suomeen oikeistohallitus.Lauantaikerho on vakikokoonpanossaan HS Vision toimittaja Emil Elo, featuretoimituksen tuottaja Susanne Salmi ja politiikan toimittaja Robert Sundman.He selittävät, tulkkaavat ja raottavat verhoa politiikan kulissien taakse. Toisinaan mukana on myös asiantuntijavieraita.Tässä jaksossa vieraana on entinen kansanedustaja sekä ministeri Jouni Backman.Podcast ilmestyy vakiintuneesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.
5/27/202335 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Kun ei vuoda

Hallitusneuvotteluiden kolmas viikko on paketissa, mutta vaikeat asiat vielä edessä. Syntyykö tästä hallitus? Entä mitä toimittajien pitäisi tehdä, kun vuotoja ei kuulu? Studiossa Robert Sundman, Anni Keski-Heikkilä ja Teemu Muhonen. Lue podcastista lisää tästä jutusta: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009389602.html Podcast toimitetaan HS:n talouden ja politiikan toimituksessa. HS:n sovelluksessa voit kuunnella podcastin kokonaisuudessaan ja ilman mainoksia. Löydät podcastin sovelluksessasi täältä: Sovellus > Lisää-valikko > Podcastit. Muut podcastin ilmestymiskanavat löydät kootusti täältä: hs.fi/lauantaikerho.
5/20/202323 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Kaikkia perussuomalaisia on vaikea tyydyttää

Hallitusneuvottelut etenevät verkkaisesti, Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari analysoi Lauantaikerhon uusimmassa jaksossa. Puolueilla ei ole kynnyskysymyksistä vielä mitään sovittuna, vaan kaikki vaikeat asiat ovat vielä auki. Lisäksi jaksossa pohditaan, voiko perussuomalaiset edes tulla ulos koko äänestäjäkuntaa tyydyttävän tuloksen kanssa, kun perussuomalaisten äänestäjäjoukko on moninainen joukko ihmisiä. Lauantaikerho on vakikokoonpanossaan HS Vision toimittaja Emil Elo, featuretoimituksen tuottaja Susanne Salmi ja politiikan toimittaja Robert Sundman. He selittävät, tulkkaavat ja raottavat verhoa politiikan kulissien taakse. Toisinaan mukana on myös asiantuntijavieraita. Tässä jaksossa vieraana on Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari.Podcast ilmestyy vakiintuneesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.
5/13/202327 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Onko kokoomuksella täysi valta neuvotteluissa?

Kokoomus johtaa hallitusneuvottelujen kaikkia pääryhmiä. Onko puolueella absoluuttinen valta vai kuunnellaanko muitakin? Lisäksi puidaan Sdp:n ja vihreiden puheenjohtajakisoja, joista näyttää tulevan kahden taistoja. Studiossa Susanne Salmi, Robert Sundman ja Teemu Muhonen. Jakson leikkasi Janne Elkki. #lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysty mukana tärkeimmistä käänteistä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
5/6/202333 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Orpon kvartetti suuntaa Säätytalolle

Kokoomus, perussuomalaiset, Rkp ja kristillisdemokraatit alkavat neuvotella yhteisestä hallitusohjelmasta. Miksi juuri tämä porukka suuntaa Säätytalolle? Ja mistä Säätytalolla käydään kovin vääntö? Lisäksi puhutaan muun muassa Rkp:stä: onko se liberaalipuolue vai ei.Studiossa Susanne Salmi, Robert Sundman ja Teemu Muhonen. Jakson leikkasi Tuukka Lindholm.#lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfiTänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerhoHelsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysty mukana tärkeimmistä käänteistä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
4/29/202334 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Sittenkin sinipunaa? Hallitustunnustelut jatkuvat

Hallitustunnustelut jatkuvat, ja hallituspohjasta yritetään löytää näkemys vappuun mennessä. Lauantaikerhon mielestä oikeistohallitus näyttää edelleen todennäköisimmältä, mutta jaksossa esitetään myös sinipunan puolesta puhuva näkemys. Se perustuu siihen, etteivät politiikan toimittajat ole koskaan oikeassa. Studiossa Emil Elo, Susanne Salmi ja Robert Sundman. Jakson leikkasi Janne Elkki. #lauantaikerho Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho
4/22/202328 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Orpon 24 kysymystä puolueille

Hallitustunnustelija Petteri Orpo esitti kysymyksensä muille puolueille. Mikä kysymyksissä painottuu ja keiden on niihin helppoa vastata? Lisäksi Lauantaikerho pohtii myös vihreissä alkanutta puheenjohtajakilpaa. Studiossa Emil Elo, Susanne Salmi ja Robert Sundman. Jakson leikkasi Tuukka Lindholm.#lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysty mukana tärkeimmistä käänteistä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
4/15/202332 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Yllätyksettömät vaalit?

Nähtiinkö vaali-iltana yhtään yllätystä vai menikö kaikki niin kuin pitikin? Lauantaikerho pureksii vaalituloksen, pohtii Sdp:n kuvioita Sanna Marinin jälkeen ja luotaa, millä askelilla lähdetään kohti hallitusneuvotteluita. Studiossa Emil Elo, Susanne Salmi ja Robert Sundman. Jakson leikkasi Mikko Peura. #lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysty mukana tärkeimmistä käänteistä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit "
4/7/202328 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Tilanneanalyysi ennen vaali-iltaa

Lauantaikerho käy läpi kaikkien puolueiden tilanteen vielä juuri ennen jännittävää vaali-iltaa. Joko voidaan arvata, kuka juhlii voittajana ja ketä harmittaa? Studiossa Emil Elo, Veera Paananen ja Robert Sundman. Jakson leikkasi Mikko Peura.#lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfiTänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerhoHelsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysty mukana tärkeimmistä käänteistä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
4/1/202345 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Pikareaktiot HS:n puheenjohtajatenttiin

HS:n tuore gallup povaa tiukkaa kisaa ja yllätyksellistä vaali-iltaa, mutta tiistaisessa puheenjohtajatentissä ei sen sijaan strategioita juuri muuteltu.Lauantaikerho-podcast käy läpi, mitä HS:n puheenjohtajatentistä jäi käteen. Ainakin Maria Ohisalon ja Li Anderssonin lappuja kurkkiva Sanna Marin, leikkauskohteita nimeämään suostuva Annika Saarikko ja muun muassa Petteri Orpon ja Riikka Purran Petteri Taalas -suitsutus. Studiossa Emil Elo, Veera Paananen ja Robert Sundman. #lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysty mukana tärkeimmistä käänteistä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
3/28/202320 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Onko "taktisessa äänestämisessä" järkeä?

Lauantaikerho käy läpi HS:n tuoreimman gallupin sekä ”vaalinörtti” Jukka Mannisen laskelmat alueellisista kannatusmittauksista. Voiko niistä päätellä, kuka voittaa vaalit? Erityishuomiota kiinnitetään vihreiden heikoimpaan mittaustulokseen sitten vuoden 2015. Tästä päästäänkin ”taktiseen äänestämisen”. Mitä se on, ja onko siinä järkeä? Studiossa Emil Elo, Susanne Salmi ja Robert Sundman. Jakson leikkasi Janne Elkki.#lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysty mukana tärkeimmistä käänteistä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
3/25/202326 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Pikareaktiot Ylen vaalitenttiin

Robert, Emil ja Susanne katsoivat Ylen ensimmäisen suuren vaalitentin ja heti sen perään analysoivat sen annin.
3/20/202317 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Vaalitentit tulille!

Vaalitenttien huippuviikot alkoivat MTV:n tentillä, ja nyt niitä onkin lupa odottaa. Miten poliitikot valmistautuvat tentteihin? Mikä tekee hyvän tenttiesiintymisen? Kuka menestyi MTV:n tentissä – ja kuka ei? Ja ehkä tärkeimpänä: Onko vaalitenteillä lopulta mitään väliä? Studiossa Emil Elo, Robert Sundman ja Kirsi Piha. Jakson leikkasi Mikko Peura. #lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysty mukana tärkeimmistä käänteistä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
3/18/202338 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Ministeriön lista ja Saarikon ulostulo sähköistävät vaalikeskustelua

Valtiovarainministeriö julkaisi tällä viikolla meno- ja verokartoitukset, jotka sähköistivät talouspoliittista keskustelua. Lauantaikerho pohtii, mitä ministeriön listasta jäi käteen ja miten eri puolueet siihen suhtautuivat. Entä millaista talouskeskustelua vaalien alla on tähän mennessä kuultu? Lisäksi joukko pureutuu Annika Saarikon (kesk) linjaukseen, jonka mukaan nykyinen hallituspohja ei voi jatkaa vaalien jälkeen. Nostaako tämä kokoomuksen osakkeita entisestään? Studiossa Emil Elo, Robert Sundman ja Teemu Muhonen. Jakson leikkasi Mikko Peura. #lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi  Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
3/11/202329 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Kovaa kisaa viimeisistä paikoista

Ylen puoluekannatusmittaus puhuttaa jälleen politiikan seuraajia, mutta Lauantaikerho vilkaisee myös alueellisia gallupeja. Kuinka kovaa kisaa käydään viimeisistä paikoista? Entä miten käy vihreiden, kun äänestäjät tuntuvat vuotavan vasemmistoon? Viikon jaksossa puhutaan myös ehdokkaiden vaalikaranteeneista. Menettääkö julkkisehdokas kaiken näkyvyytensä, jos asettuu ehdolle vaaleissa? Studiossa Emil Elo, Susanne Salmi ja Robert Sundman. Jakson leikkasi Mikko Peura. #lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi  Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
3/4/202328 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Mitä väliä on ehdokaslistoilla?

Kuinka hyvä täky vaalikeskusteluihin on ajatus neljän päivän työviikosta? Lauantaikerho pohtii, kuinka paljon puolueet saavat vaalien alla visioida. Lisäksi pureudutaan ehdokaslistoihin. Mitä väliä niillä on? Entä minne katosivat julkkisehdokkaat? Studiossa Emil Elo, Susanne Salmi ja Robert Sundman. Jakson leikkasi Janne Elkki. #lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho. Helsingin Sanomat julkaisee useita podcasteja, joiden avulla pysyt mukana tärkeimmissä käänteissä. Katso koko valikoima täältä: hs.fi/podcastit
2/25/202335 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Nähtiinkö kokoomuksen kannatushuippu liian varhain?

Lauantaikerho aloittaa ruotimalla vaaliasetelmat. Povaako HS:n tuorein gallup kokoomukselle nöyryytystä ja perussuomalaisille uutta jytkyä? Entä miksi vaalikoneet herättävät intohimoja, ja mikä on huolestuttavinta elinkeinoministerin Mika Lintilän (kesk) mysteerimeemissä? Studiossa Emil Elo, Susanne Salmi ja Robert Sundman. Jakson leikkasi Janne Elkki. #lauantaikerho #hspodcast #podcast #podcastfi Tänä vaalikeväänä et tarvitse muuta. Lauantaikerhossa eduskuntavaalien jokainen puheenvuoro, gallup, analyysi ja twiitti tarkastellaan millimetrimitalla. Lue lisää täältä: hs.fi/lauantaikerho.
2/18/202343 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Intro

Tervetuloa Lauantaikerhoon! 
2/15/202343 seconds