Winamp Logo
Latrina 202 Cover
Latrina 202 Profile

Latrina 202

Slovenian, News magazine, 1 season, 100 episodes, 16 hours, 51 minutes
About
Latrina 202 z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.
Episode Artwork

Zadnja Latrina?

Kaj se je zgodilo z rumenim tiskom in ključnim akterjem estrade, odkar jim je v letu 2020 politika speljala pozornost? Ali Damjan Murko s svojimi ekshibicijami sploh še lahko preglasi tvite prvega in notranjega ministra? Bo lahkotna estrada, ogrožena od še bolj lahkotne nove politične normalnosti, sploh preživela? Bo, ampak težko!Kaj se je zgodilo z rumenim tiskom in ključnim akterjem estrade, odkar jim je v letu 2020 politika speljala pozornost?Ali Damjan Murko s svojimi ekshibicijami sploh še lahko preglasi tvite prvega in notranjega ministra? Bo lahkotna estrada, ogrožena od še bolj lahkotne nove politične normalnosti, sploh preživela? Bo, ampak težko!
12/22/202011 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Urška in Savina že na koroni

Vpliv koronavirusa in nove vlade na primerjalno rumenoslovje.Vpliv koronavirusa in nove vlade na primerjalno rumenoslovjeKako dogodki minulih dni vplivajo na estradno razpoloženje? Kot strela z jasnega se je naenkrat spet prikazala Eva Irgl, Vanje Koštrin ne želijo gostiti v osrednji petkovi oddaji na Televiziji Slovenija, koronavirus pa na glavo obrača življenje tudi slovenskim estradnicam.
3/6/202011 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Notranji fitnes

Poskočni muzikantje z irokezami in romantiki s tigrastimi muckamiPoskočni muzikantje z irokezami in romantiki s tigrastimi muckamiSpoznavamo se z novo tehniko, imenovano janova kalvarija oz. janvarija, ki je tehnika povzdvigovanja nenevarnih lepotcev v fatalne svedre, v zaodrju zmagovalke Eme, ki ji je na poti do zvezd svetil sam zveličar, v resnici sam Šejtan. Ne gremo niti mimo tega, zakaj poskočni narodnozabavni pevci lahko nosijo irokeze in tatuje v gotici, ne smejo pa priznati, da jim bolj sede moška družba.
2/28/202010 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Joški v stiski

Želja po slavi je obratno sorazmerna s potencialom protagonista, da jo doseže.Želja po slavi je obratno sorazmerna s potencialom protagonista, da jo dosežeKot vedno nekaj iskric na temo znamenite estradne enačbe, ki pravi, da je želja po slavi obratno sorazmerna s kapaciteto protagonista, da jo doseže. Komu so vnaprej strogi cenzorski ekipi brali voščila, da mu ne polomijo kril večnega navdiha, da bruha odlične izdelke?
2/21/202012 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Ogljena kava ljubezni

Kako poročilo o Tanjinih poporodnih nogah vpliva na sugestibilnost za oglaseKako poročilo o Tanjinih poporodnih nogah vpliva na sugestibilnost za oglaseLatrina, ki za vas v živo spremlja duhovno pogubo naroda, tokrat streže z navdihujočimi zgodbami o čudovitih poporodnih nogah, o ogljeni kavi za hujšanje in o svežem vetru, ki po gibanju #MeToo opogumlja najbolj plehek del naše estrade, da posluje transparentno.
2/14/202012 minutes
Episode Artwork

Neslovenka v roza plaščku

Prave Slovenke čohajo sadirane tigre. Prave Slovenke čohajo sadirane tigreAkademija za primerjalno rumenoslovje tokrat predstavlja: bitka med nazadnjakinjami in progresivkami, kaj narediti, da ne vedo, da si Slovenka v Ljubljani, kaj narediti, da vedo, da si Slovenka v Phuketu na Tajskem, nova tehnika prenosa slave s filialne na parentalno generacijo.
2/7/202011 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Breja koza

Obrazna joga ni več dovolj, Lado Leskovar pije ingver.Obrazna joga ni dovolj, Lado Leskovar pije ingverZlati lajk za pisuro meseca dobi izjava anonimnega avtorja ali avtorice prejme: “Informacija nas je presenetila, saj česa takšnega nismo pričakovali.”
1/31/202011 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Beda pozabe

Čigav izklesani trebušček je videti naravnost sanjski?Čigav izklesani trebušček je videti naravnost sanjsko? Duri slovenske akademije za primerjalno rumenoslovje vabijo na drugo predavanje v zimskem semestru, kjer je na predmetniku literarna tehnika pisur z analizo pozabe bede.
1/24/202010 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Predsednik na kitajcu, Helena pa v banji

Kaj je storila Helena, ko ji je zmanjkalo idej in kateri čas nosečnosti je najbolj epski?Kaj je storila Helena, ko ji je zmanjkalo idej in kateri čas nosečnosti je najbolj epskiPo skoraj dveh letih so se znova odprle duri slovenske akademije za primerjalno rumenoslovje. Silabus prvega predavanja: Kateri je najboljši del nosečnosti? Menopavzne novice Presežek tedna Instagramični Predsednik
1/17/202010 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Poletni pobeg pred javnostjo ... na Hrvaško

Če nimate dolgih nog, vam je prepovedano kopati se v slovenskem morjuČe nimate dolgih nog, vam je kopanje v slovenskem morju prepovedanoIzpod rok tkalcev rumenih pletenin vam ponujamo poudarke letošnjega poletja: Poletni hit so dolge noge Pretežki in neestetski estradniki se ne smejo kopati v slovenskem morju Če želite zbežati pred javnostjo, pojdite na jadrnico ali Hrvaško Če imate “mečko” poskrbite, da bodo vsi vedeli, da je vaša
6/15/20188 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Tragedija nacionalnih proporcev

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Kaj se je zgodilo, da smo dopustili, da je lepi Burak pokoril vso Slovenijo? Analizira hišnik Latrine MihiV tokratni greznici analiziramo dejstvo, da so Slovenci dopustili, da je v Slovenijo prišel Burak. Potomec naših zavojevalcev, lik iz TV limonade, trojanski konj oziroma konstantinopelski oven, sovrag z vzhoda se je prikradel k nam. Povedal ni nič pametnega, saj ne govori niti slovensko niti angleško, prišel in odšel pa je brez velikega pompa. Zgodovinska Latrina se je sprehodila od Osmanskega cesarstva do danes.
6/8/20189 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Mešanica rumenila in slabe politične propagande

Mihi se je ponovno odpravil v latrino in iz nje izluščil presežke preteklega tedna: kako je Bernarda oblekla predolge hlače, kako je Karel v resnici neambiciozen možak, ki ga zanima samo družina, kako se v rumeno meša slaba politična propaganda, kakšna krivica se je v Ameriki zgodila Juriju Bradaču in o izkušnjah z menopavzo, kot jih lahko previhari samo naš Salome.Najbolj prelomen škandal tedna je modni zaplet s hlačamiMihi se je ponovno odpravil v latrino in iz nje izluščil presežke preteklega tedna: kako je Bernarda oblekla predolge hlače, kako je Karel v resnici neambiciozen možak, ki ga zanima samo družina, kako se v rumeno meša slaba politična propaganda, kakšna krivica se je v Ameriki zgodila Juriju Bradaču in o izkušnjah z menopavzo, kot jih lahko previhari samo naš Salome.
6/1/201810 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Konfekcijske medvloge in predsednikov tretji ud

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Petra Kerčmar močno porejena, kaj se ji je zgodilo? Glavne teme tokratne dirke preko rumenega čtiva so: Modri pulover ni naredil usluge Petri Kerčmar, ki je izgledala porejena. Mario Galunič odhaja, Vanja Vardjan prihaja. Dolgčas, pač. Pregrehe Boruta Pahorja, ki so ga ujeli s prsti v pokovki. Sin predsednika pa je pravi magnet za dekleta. Luka in Ema sta se razšla, a je hitro našel novo ljubezen. Diplomska naloga Alenke Bratušek ima najboljši naslov v zgodovini človeštva.
5/25/201810 minutes, 1 second
Episode Artwork

Pilingi, frizurce, tatuji

V tokratnem blodnjaku smo našli izjemne zapise raziskovalnega novinarja, ki za svoj glavni vir navaja - kakopak - Facebook. Ugotovili smo, da tudi če delaš na radiu, moraš biti lep. Vsak golf bi rad bil porsche, vsak gama papak bi pa rad bil alfaV tokratnem blodnjaku smo našli izjemne zapise raziskovalnega novinarja, ki za svoj glavni vir navaja, kakopak, Facebook. Ugotovili smo tudi, da tudi če delaš na radiu, moraš biti lep. Radijski voditelj Klemen Bunderla pravi: “Za svoj videz skrbim zaradi svojega posla. Trudim se, da bi bil videti čim bolje čim dlje časa. Kdo bi me najel, če bi imel 130 kg, mastne lase, razbrazdano kožo zaradi slabe prehrane in utrujenosti?” To in še več v tokratni ediciji Latrine.
5/18/20188 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Velike riti, večji cilji

Glavna tema letošnje pomladi je priprava na poletno spravljanje v kopalkeGlavna tema letošnje pomladi je priprava na poletno spravljanje v kopalkeMihi se je ponovno odpravil v latrino in iz nje izluščil presežke preteklega tedna. Telesna teža je ključna teme letošnje pomladi. Največji človeški cilj je, se zdi, v kopalke spraviti vsaj 25 kilogramov lažje telo. Kourtney Kardashian ima naprimer samo 44 kilogramov! Če ne jeste organske hrane, ne boste shujšali. Indira Ekič ima cilj priti pod 70 kilogramov. Kolumb je imel cilj priti v Indijo, Armstrong na Luno, Janša na Slovenijo, … Spremljajte našo rumeno novičarsko podmornico za morebiten živi prenos. Jurij Zrnec se vrača v mainstream. V rumenjavi pa se je znašel zaradi korenite spremembe v življenju, saj je stopil že 15 kilogramov!
5/11/20189 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Zlato lepinjo 2018 dobi...

Roštiljada v prestolnici, ki ni nikoli imela prestola ima pa carja, ki vse zrihta. Glavni čuk je praznoval abrahama. Indira je blokirala Henrika. Đuro prodaja Kie. Miha Šalehar je altruist. Bere rumeno čtivo. Da vam ni treba Roštiljada v prestolnici, ki ni nikoli imela prestola, ima pa carja, ki vse zrihta Glavni čuk je praznoval abrahama Indira je blokirala Henrika Đuro prodaja Kie 4. maja smo v oddaji Latrina objavili tudi tekst o satirični nagradi Zlata lepinja, ki naj bi jo prejeli tisti, ki dajejo legitimnost projektom za »poneumljanje množic«. Voditelj jo je podelil Mestni občini Ljubljana oz. snovalcem mestne kulturne politike, ker da so tako kot lani tudi letos dali mestu edino smiselno kulturno prireditev, ki vibrira v duhu večinske kulturne politike ne samo mesta, ne samo dežele, ampak Zahoda. To je Aktualova roštiljada 2018. Z Mestne uprave mestne občine Ljubljana so nam poslali zahtevek za popravek, da, citiram, »ne župan in ne Oddelek za kulturo Mestne uprave Mestne občine Ljubljana, ki izvaja naloge mestne kulturne politike, nimata ničesar opraviti z dogodkom. Ta se dogaja na Kardeljevi ploščadi, zemljišče je organizatorjem oddalo Ministrstvo za obrambo.« Mestni občini Ljubljana se za nenatančnost opravičujemo.
5/4/201810 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Dobrodošli v greznici naše kulture

Globoka analiza nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov.Globoka analiza nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkovPoudarki tokratnega pregleda rumenjave: Koliko jajc poje Natalija Bratkovič? Challe Salle in Jan Plestenjak združila moči Od kod Alya črpa ustvarjalno energijo?
4/27/20188 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Lokalna šerifka mag. art. trz.

Pozdravljeni v kraljevini selfijev spoštovani predsednik, modne blogerke, napovedovalci vremena, balerine in zajčice fine! V rumeno čtivo se za vas pogreza Miha Šalehar.Pozdravljeni v kraljevini selfijev spoštovani predsednik, modne blogerke, napovedovalci vremena, balerine in zajčice fine!
4/20/20189 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Carska črta je nova črna

Miha Šalehar je altruist. Bere rumeno čtivo. Da vam ni treba.Miha Šalehar je altruist. Bere rumeno čtivo. Da vam ni trebaKazalo: Dragić je s sliko Buraka osrečil ženo. Še sreča, da sem noseča 1: pokazala je črtico. Še sreča, da sem noseča 2: okvirila je obleke otrok. Vesela, da sem debela: čokoladica je motivacija.
4/13/201810 minutes, 1 second
Episode Artwork

Izklesanci 3. bolonjske stopnje

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Latrina je znova brskala po globinah rumenega čtivaMihi razkriva v Latrini: paleoscena in izklesani Jernej obožuje zimo! 3D prevajalke Jasna Kuljaj tipala prsi
4/6/20189 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Vzajemno zgražanje

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Hišnik Latrine Mihi je raziskoval rumeno čtivo in izbrskal največje rumenjaveTokrat v Latrini: Bojanu ne bo treba na operacijsko mizo! Zaporedna vezava zgražanja Alfa osamljenec Jan
3/30/201810 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Gibanje podseksanih

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Jasni Kuljaj manjka seksa, Alenka Gotar je naredila selfi s solznimi očmi in Werner ima dve ženskiNaše estradnice so začele govoriti, da je njihov problem diametralno nasproten #metoo #jaztudi. Na primer Jasni Kuljaj manjka seksa, sploh ker imata s partnerjem veliko dela, pa še otroka, ne ostane nič časa za seks. Alenka Gotar je naredila selfi s solznimi očmi pred centrom Cirius, kjer se šolajo manj privilegirani mladi, Werner pa ima dve ženski – slikal je selfi, kako gleda selfi svoje hčerke in žene.
3/9/20189 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Nos Ines Erbus

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Kmalu se bo zgodilo, da boste brali o "znanih" Slovencih, ki jih pozna manj ljudi, kot jih pozna vasHišnik Latrine Mihi se je za vas znova poglobil v globino blodnjaka rumene periode. Teme Latrine: Indira Ekić Iztok The Biggest Loser Ines Erbus Tanja Ribič in njena umetnica ličenja in še. In še.
3/2/201811 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Odprti oddelek psihiatrije

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Bigest Loser, Janez Janša, citrarka in mala Miša. Latrina je bila polnaPo Biggest loserju si popraviš nos, kaj so suhi geni, Jaša še nikoli ni rekel “Kakšen lep dan je danes”, citrarka je prevzela odgovornost za prehitro vožnjo in mala Miša bere.
2/23/20189 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Sneg je in Korel se že oprijemlja volišča

Tedenski pregled rumenega tiska ponuja Nostradamusa Korla, abrahama Jožeta Potrebuješa in debato o tranzvestitih.Prisluhnite novi uspešnici Čukov in prigodam očitnega "instagram" naslednika Boruta Pahorja, Karla ErjavcaTedenski pregled rumenega tiska ponuja Nostradamusa Korla, abrahama Jožeta Potrebuješa in burno debato o transvestitih.
2/2/201812 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Bravo Tina Maze

Pregled tedna na rumenih straneh je bil v znamenju žensk. Neisha, Alenka Gotar, Tina Maze in Iris Mulej.Pregled tedna na rumenih straneh je bil v znamenju žensk. Tam so se znašle Neisha, Alenka Gotar, Tina Maze in Iris MulejČlanica Mense Iris Mulej ima resne težave, nikakor se ne more zrediti. “Po nosečnosti in porodu se veliko žensk bori z odvečnimi kilogrami, toda Iris Mulej ima drugačne želje. Po porodu je še vitkejša.” Bori se s kilogrami, je zelo kalorično hrano in ima 53 kilogramov. Vsak dan je tudi čokolado in piškote, a kilogrami se ne kopičijo. Da je bila vest še bolj verodostojna, se je Iris še fotkala ob dveh kanistrih proteinov.  
2/1/201810 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Keith Richards izdaja novi album?

Latrina, kjer ni nič res, hkrati pa vse.Latrina, kjer ni nič res, hkrati pa čisto vseTokrat v Latrini o Elton Johnu, Branku Đuriću, Rebeki Dremelj, Špeli Grošelj in Keithu Richardsu.
1/26/20188 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Zakaj ima Seku lahko dalmatinca, ostali pa samo pse

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Miha Šalehar v Latrini bere rumeno čtivo. Da ga vam ni trebaOd kje Borutu Veselku stanovanju v stari Ljubljani, če je pa iz Koroške. Seku ima dva psa! En je dalmatinec. Špela pa si bo privoščila rajski dopust na Filipinih. Kataya se je zaročila!
1/19/201811 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Slovenci, ne smučat!

Nove podrobnosti iz rumenega tiska analizira Miha Šalehar.Nove podrobnosti iz rumenega tiska analizira Miha Šalehar. Tokrat na vrsti: naslovi. Latrina ima rada naslove. Ker je naslov bistvo vsake rumene vsebine in ker vse vsebine postajajo vedno bolj rumene, so naslovi tisto kar moramo analizirat in preučevati v prihodnosti. Navadno obljubljajo bistveno več, kot dobimo v zapisu pod njimi. Prave male mojstrovine vedno namigujejo na kupe nekih stereotipov, dogm, fantomnih predstav in se poigravajo z našo fantazijo. Nekaj poudarkov: Ekskluzivno v Suzy: Rebeka Dremelj: Geji so me zvabili v London Vedno več raziskav je pokazalo … Slovenci, ne smučat! in še več!
1/12/20189 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Jernej nima fanta, babica Dremljeve pa gub ne

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Teden je bil star samo tri dni, pa je pisuram uspelo napolnit vse strani rumenega čtiva
1/5/201812 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Latrina

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.
12/29/201711 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Botoks kokoške iz talne reje

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.V antropolatrini smo si določene pojave skušali pojasniti skozi prizmo antropološke znanosti. Začenši s fenomenom račjega kljunaDobrodošli v rubriki, ki analizira posebne potrebe našega ljudstva. V latrini mojstrice žurnalističnega kiča, imenovane  pisure  za vas mešajo spermo, solze, znoj in kri. Učinek, ki ga meri redakcija latrine pa je prosto po Iztokou Mlakarju osmi smrtni greh, ki se mu reče Neumnost.
12/15/201710 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Spregledana revolucija v svetu fitnesa

Tedenski pregled raznorodne rumene literature. Kopernikanski obrat v svetu fitnesa, ki je ostal spregledan - kaj po novem uporabljajo zvezdnice in modne blogerke? Kopernikanski obrat v svetu fitnesa, ki je ostal spregledan - kaj po novem uporabljajo zvezdnice in modne blogerke?Tedenski pregled raznorodne rumene literature. Kopernikanski obrat v svetu fitnesa, ki je ostal spregledan – kaj po novem uporabljajo zvezdnice in modne blogerke?
12/8/201712 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Troličnost pisur

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Mihi se sprašuje, kaj se pretaka po rumenih pisoarjihDanes razkrivamo troličnost slovenskih najbolj branih avtoric in avtorjev in se sprašujemo, kaj se pretaka po rumenih pisoarjih. Tukaj je nekaj tedenskih naslovov: 11-mesečni dojenček umrl v mukah zaradi pitja vode, Poglejte, kaj je pokazala med prhanjem, Moškemu umivala noge, on pa nad njo z udarci in žaljivkami, Ena je noseča, drugi zamuja menstruacija … voajerstvo brez posledic, sprašujemo se, zakaj je to v našem interesu. Pisure pa se včasih znajo tudi upreti in reči – dost je, to je bilo pa slabo – oštele so samorumeno kneginjo in kraljico samopromocije Tanjo Ribič, češ, da je šla čez rob: “Tanja Ribič se je norčevala iz zlorabljenih žensk, včeraj pa je res presegla vse meje dobrega okusa, ko je povedala svojo šalo o Avstrijcih, zaprtih v kleteh, pri čemer je verjetno imela v mislih razvpit primer Fritzla in Kampuscheve. Ja, za crknit smešno. Moraš bit res moten.”
12/1/20179 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Na nacionalki pokazala Muco

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Nove plitvine in depresije popularne kulture, politike in estrade. Tedenske presežke analizira Miha ŠaleharKončno je retardirani publiki nekdo pojasnil kakšno je pravo razmerje med lipidi in ogljikovimi hidrati. Nihče ne bi bil debel, če bi to izvedeli že davno!
11/24/20179 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Nova smer na FDV-ju: TČM Tehnika čustvene marinade

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Pregled in analiza tedenskih presežkov resnega in manj resnega odvajalnega čtiva.
11/17/20179 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Jože Potrebuješ je bil v Šangaju

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Tokrat se latrinin hišnik sprašuje, zakaj so slavni, ki jih poznamo, bolj dolgočasni od še bolj slavnih, ki jih ne poznamoTokrat se latrinin hišnik sprašuje, zakaj so slavni, ki jih poznamo, bolj dolgočasni od še bolj slavnih, ki jih ne poznamo. Vrnila se je stara rubrika Še sreča, da SN noseča, poleg tega sledimo slavnim po svetu. Potem, ko je bil Jože Potrebuješ v Čilah, je zdaj potoval v večmilijonsko mesto Šanghaj in na Facebooku objavil izjemen zapis. Poslušanje Latrine na lastno odgovornost.
11/3/201711 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Saška Lendero in njena hči

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Gre za izjemno ganljiv prispevek, zato tistim mehkega srca odsvetujemo posluh. Pojdite raje na sprehodPred podnom smo. Saška Lendero je spregovorila o posebnosti svoje hčerke. Gre za izjemno ganljiv prispevek, tistim mehkega srca odsvetujemo posluh. Pojdite raje na sprehod. Spregovorili smo tudi o prvi estradni družini – familji Ekić. Dve sestri, ena misica, druga hujša v televizijskem šovu. Isti geni, ista mama, isti oče, iste mamine sarme sta jedli, pa sta vseeno različni. Naj živi različnost.    
10/27/20179 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Rumeni tisk se deli na levo, desno, soft in hard core!

Ne zamudite nove epizode Mihijevega rumenega tiska!Kako blizu smo dnu duhovnega Marianskega jarka pogube se sprašuje dežurni hišnik MihiRumena periodika se je končno razklala na pol, softcore in hardcore, politično pa na vaše in naše, seveda skladno s ključnim letom 1945. Ravioli z gomoljno zelenjavno skuto, čuft iz oslovskega mesa, lešnikova krema, … Jana Plestenjaka odslej ne bomo imeli na voljo le na zgoščenkah in Itunesih, temveč tudi na krožnikih. Komu pa na drugi strani Damjan Murko nosi rože?
10/20/201712 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Vse je isto, le da Štefka in Šoltes drevesa sadita

Kako blizu smo dnu duhovnega Marianskega jarka pogube se sprašuje dežurni hišnik Mihi.
10/20/201712 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Kako na telefon posneti notranjo lepoto?

Ne zamudite nove epizode rumenega čtiva! Interpretira Miha Šalehar!Kako biti bolj romantičen od Wernerja, če imaš na voljo le 200 sveč?V breznu pogube pustoši informacijska kuga! Kako biti bolj romantičen od Wernerja, če imaš na voljo le 200 sveč? Slišite tudi zgodbo iz falcona na letu v Bruselj.
10/13/201714 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hujšanje v dolini Šentflorjanski

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Kmetija je v polnem teku, predsedniška kampanija pa po ravni diskurza ne odstopa od poročila o estradnih bizarnežihMed tem ko na Planet TV niso sprejeli več kot 200 kilogramskega kandidata za šov Kmetija, je Werner predstavil svoj parfum, ki spreminja dišavo glede na tip kože. Pa še naslov ene najbolj branih novic tedna: Posilil sestro dvojčico svojega dekleta. Možakar krivde ne priznava, saj trdi, da se je pač zmotil.
10/6/201712 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Brez otrok rešuj svet!

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Zaradi vse več otrok bomo do leta 2050 ostali brez vode in hrane ter mesta za bivanjeZa aperitiv dva članka – Deset top SMS-sporočil, ki bodo takoj vzburila moške in Šest razlogov, zakaj smo pozimi videti starejše, potem pa še spletna senzacija Denise Dame, ki svetovni raji razlaga, da ona ne nosi ‘fejk’ Gucci. Poleg tega pa pisure ugotavljajo, da moramo postati družba brez otrok. Pisura piše: “Ko se na kup zberejo rezultati raziskav kvalitete življenja staršev pred rojstvom otrok in po, lahko potegnemo črto, da se otrok ne splača imeti, saj bomo do 2050 ostali brez vode in hrane ter mesta za bivanje.” Brez otrok rešuj svet!
9/29/201710 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Evolucija homoerektusa - Tigra

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Poslovnež Tigar je prilepil srček in nedvoumno skomuniciral, da ljubi Mirelo!Jan Plestenjak se poslavja! Sicer ne gre niti v Zidani most, samo nov album bo posnel, brez panike, to delajo vsi, samo brez panike! Da bo mera polna v Latrini še nekaj črnih naslovov: Pristal v odbojni ograji, Mladi Cerar prepešačil dva kilometra, potem ga je povozil avto, Dušanka se ne spomni, kako je zakalala lastno mati, Starša in njun sin padli v vulkan …
9/22/201712 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Venerini grički, hrvaški psi in slovenski geji

V zatohli dolini slabega okusa, kjer se roza meša z zlatom, botoks s kariesom, zadah po Jacku z incestom. Tokrat tonemo v škandalozno greznico.V zatohli dolini slabega okusa, kjer se roza meša z zlatom, botoks s kariesom, zadah po Jacku z incestom. Tokrat tonemo v škandalozno greznicoMedijska platforma, ki za kočljive fotografije znanih ponuja 50 EUR, se loteva pomembnih tem. Eva Breznikar se je bila prisiljena boriti za svoje življenje, ko jo je v Kamniku napadla neznan petdesetletnica.  Hrvaški nemški ovčar je v Zagrebu napadel otroka, a bistvo zgodbe je, da je oče tega otroka polomil noge lastniku psa. Pomembna novica v javnem interesu. Še o bodyu Nine Pušlar in slovenskih gejih ter njihovih imenih.
9/15/201711 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Borut Pahor na supu, Tanja Ribič v obupu

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Hišnik Latrine se je potopil v globočino rumene periodike in izbrskal najpomembnejše dogodke preteklega tedna Tanja Ribič – Djurić prehitela paparace! Borut Pahor je supal! Vse in še več -> poslušajte Latrino!
9/1/201710 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Notranja lepota

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Selfiji, ritkoti in backyji so OUTNekdanja mis Slovenije Tadeja Ternar se je odločila, da ne bo skoparila z lepimi besedami, ampak da bo s prijateljicami zagnala kampanijo o ozaveščanju o naravni in notranji lepoti. Konec je s selfiji, ritkoti in backyji.  
8/25/20179 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Tozon nosi bodi

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Če ste mislili, da rumeno čtivo prebirajo samo ženske, se hudo motiteMoški so v resnici še bolj dovzetni za lahkotno poletno in rumeno branje. Da ne začenjamo s tem, da so moški začeli nositi tudi ženska oblačila, eden izmed vodij slovenske popularne skupine Čuki celo nosi bodi. Pa tudi o tem, da si je Isaac Palma sam utrl pot na vrh slovenske scene.  
8/18/20179 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Salame iz Salome

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Tedenska doza rumenila pod Mihijevim drobnogledom Salome je zamrznila svojo maščobo, ker se da tako oblikovati telo. Kriolipoliza je ime metode. Maja Štamolj Droljc se je po Kranjski gori sprehajala z velikim belim pudljem in otrokoma. Šlo je za družinsko srečo s kontrastnim belim psom. Na Instagramu pa so nova modna muha slike iz najetih vil z bazeni. Še tole: Miki Šarac si je nehal barvati lase.
8/11/201710 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Kaj se dogaja z Mariem in Lorello?!

Latrina prinaša nekaj retoričnih vprašanj in zgolj eno zmerno legitimno pojasnilo o tem, da se Mario in Lorella že tri tedne pojavljata na vseh naslovnicah. Paparazzi sicer ta teden niso v objektiv ujeli nobene bradavičke, ki bi ušla izpod nedrčka koga pozornosti vrednega, je pa zato rumena medijska produkcija razkrila, s kom bo šel na morje Denis Porčič: s svojo psičko Xeno: ja, pa iiiiiiiiiiii, noo!!!!!11Že tri tedne se pojavljata na vseh naslovnicah rumene periodikeLatrina prinaša nekaj retoričnih vprašanj in zgolj eno zmerno legitimno pojasnilo o tem, da se Mario in Lorella že tri tedne pojavljata na vseh naslovnicah. Paparazzi sicer ta teden niso v objektiv ujeli nobene bradavičke, ki bi ušla izpod nedrčka koga pozornosti vrednega, je pa zato rumena medijska produkcija razkrila, s kom bo šel na morje Denis Porčič: s svojo psičko Xeno: ja, pa iiiiiiiiiiii, noo!!!!!11
7/7/201710 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Zgodba o bančnih luknjah

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Kaj se je dogajalo na predsedniških volitvah 2017, je Latrina napovedala že štiri leta prejNa rumeni strani Alp je Latrina spet pogledala navzgor proti višjim slojem naše družbe. Kako razmišlja tisti del elite, ki ima najboljšo robo in vozi Q sedmice na najboljši lizing? V ta svet pa smo prišli z zanimivim člankom o tem, kaj so nove vrednote naše gospodarsko politične elite na rumeni način. Politični diskurz na ravni Odmevov, Sobotne priloge in podobnega je umrl. Povzpetništvo je postalo politični pornič. Latrina je bila spet vizionarska saj le leta 2013 napovedala kaj se bo zgodilo na predsedniških volitvah leta 2017. Ko hodiš čez Knafljev prehod vidiš veliko bančnih lukenj. Slovenskih bančnih lukenj.
6/30/20178 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Dragan Bulič hitrejši od svetlobe

Kaj so ta teden počeli naši zvezdniki? Analizira Miha Šalehar v Latrini na Valu 202!Werner končno priznal, da redno telovadi in skrbi za svojo prehrano! Kaj vse so še ta teden počeli naši zvezdniki? Analizira hišnik Mihi.
6/23/20179 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Polno praznega pa še pes se ni izgubil

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Ali lahko še bolj debilno afne guncamo? Da se. Kjer je volja, tam je pot.Hišnik Latrine Mihi se sprašuje, kdo bi razumel, zakaj pol Slovenije gleda, kako se ob zamrznjeni hrani razni odvisniki in odvisnice od pozornosti afnajo z gosjimi jetri. Kam vodi to stopnišče novih estradno-medijskih vrednot? Kdo je na tem svetu lahko še bolj nesmrten, večen in bolj pomemben od zmagovalca nekega resničnostnega šova? Vse to in še več v Latrini!
6/16/201710 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Inkonjunkcija trigona v kvadratu s soncem

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Dočakali smo, da so začele pisure pisati poglobljene horoskope. Prvi na spisku je član rumene plemiške družine Branko Djurić - ĐuroKako novinarka izstopi iz samsare povprečnosti, prekarnosti in zaživi v novi bivanjski vlogi. Na Instagramu. Tudi Mario Galunič vedno dela. Izšel je 771. članek o tem, kako je priden in kakšen ‘workaholic’ je. Dočakali smo, da so začele pisure pisati poglobljene horoskope. Prvi na spisku je član rumene plemiške družine Branko Djurić – Đuro.
6/9/201710 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Avtrijci imajo gorskega, mi pa Horjulskega zdravnika Jožeta!

Mihi za vas prebira rumeno čtivo. Kateri je najbolj bombastičen naslov tedna in kaj je v novega v dinastiji Djurič Ribič?Je penzionirani Čuk Vinko res zapadel v depresijo? Kaj si je na navtiki ogledovala Tanja Ribič Đurić? Kje se je instagramirala Sanja Grohar?Avstrijci imajo gorskega, mi pa horjulskega zdravnika Jožeta. Zato ni razlogov za skrb, nekdanji Čuk Vinko še naprej živi idilično življenje svežega upokojenca, pase ovce in popravlja ograje, če pa mu je težko, si zašpila kakšen Pancer tanz, Sankaško ali U, u, u … Latrina je pospremila tudi obsodbo zmagovalca šova Kmetija Fakija, obisk navtičnega sejma v režiji Tanje in Đurota, javno dojenje novopečene mamice-zajčice in pa luksuzno instagram razglednico Sanje Grohar z #justamazing *Latrina je satirična rubrika
5/26/20179 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Prestavljanje nosečnosti

Rumenilo tega tedna. Latrinični preiskovalci so izbrskali skrivnosti Savine Atai, resničnostne Mirele, Salome in Maria Galunića, na poti pa izgubili 15 odstotkov svojih možganskih celicHišnik najbolj rumene Latrine na zemeljski obli Mihi je pod drobnogled vzel presežke iz slovenskega časopisja, ki je ta teden smrtno resno poročal o prestavljanju nosečnosti Savine Atai, vprašanju zvestobe znamenite resničnostne radodajke Mirele, obenem pa so pokukali v svet Salome, ki jo je mama končno sprejela nazaj v svoje življenje. Latrinični preiskovalci so imeli polne roke dela tudi z otroki Maria Galunića, ki pa to v resnici niso. Ko #massimo neha švalirat, nastopi #latrina. Kako je #Savina prestavila nosečnost? — Miha Šalehar (@toplovodar) May 19, 2017  
5/19/20175 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Roza Raiven je postala rumena

Prelistajte tedensko rumeno čtivo z Miho Šaleharjem.Hišnik Latrine Mihi je pod drobnogled vzel štiri različne rumene presežke, ki ga je izločila rumena perioda preteklega tedna. Od Wernerja, ki je na Maldivih pod palmami sprehajal svojo moškost, do roza Raiven, ki je postala rumena. Prijetno poslušanje!
5/5/201710 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Pisurji pravni red

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.To je podobno kot rimsko pravo, samo malo bolj preprosto. Diplomo dobiš po havbo vsakega poštenega frizerskega salona. Itak je žuta štampa ena sama sodba.
4/28/201710 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Kolikšna je teža estrade

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Kako pravi moški dokaže pravi ženski, da jo ima zares rad? Z ročno narejenim umetniškim delom v pisarni, kot se v pisurščini reče sliki. Tehtamo tudi skupno estradno maso, štajerske misice pa so se razgovorile o položaju žensk v svetu.
4/14/201710 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Latrina: Murko žrtvuje sina

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Tri tedne je že, kar je gorski zdravnik mimo, ne da bi od Čukov dobil svojo himno. Jože skoraj ni več Jože, medtem pa naš Damjan Murko postaja Borut. Ni zgolj talentiran pevec in estradni umetnik, je tudi vse večji mislec. Čvrst je v načelih, ki zadevajo moškost, vojaščino in domoljubje. In kar je še zanimivo, Murko analiza vzroke, zakaj smo hlapčevski narod.  
4/7/20178 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Estradno Medžugorje čaka na Gorskega zdravnika

Bliža se obisk Gorskega zdravnika v ljubljanski Šiški.Bliža se obisk Gorskega zdravnika v ljubljanski Šiški. Najbolj zagrete fenice že kampirajo na okoliških travnikih, Mihi pa zbira prijave za ogled spektakla s ptičje perspektive, dobimo se na poseki šentviškega hriba, imenovani tudi Gradišče, kjer bomo molili in se pozneje podali tudi v dolino in si ogledali zdravnikov izstop iz avtomobila … Mihi prijave v obliki verzov na temo Gorskega zdravnika zbira na Twitterju pod #latrina.
3/10/201712 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Pepetova pasja ljubezen

Mihi je brskal po globočinah slovenske rumene greznice. Med drugim je izbrskal, da ima Jan novega pasjega ljubljenčka, ki ga je vzel iz zavetišča.Mihi je brskal po globočinah slovenske rumene greznice. Med drugim je izbrskal, da ima Jan novega pasjega ljubljenčka, ki ga je vzel iz zavetišča. Dal mu je ime Pepe. Vanj se je takoj zaljubil. Se je tudi Pepe zaljubil v Jana? Vse in še več, samo v Latrini. Pred poslušanjem se udobno namestite.
2/17/201710 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Dojenček s pilatično intoleranco

Nova epizoda rumene greznice. Z Miho Šaleharjem!V Latrini o tem, kako je Natalija Verboten prebolevala virozo in kako je Miro Cerar zaplaval v morje Instagrama. Dopisniki Latrine iz tujine pa poročajo o Maji Malnar in njenih znanih kaoholivudskih prijateljih. Za konec pa Ota Roš potoži o svojem dojenčku, ki ima pilatično hipersenzibilnost, in o Katayi, ki je končno dobila službo – v prodajno-informacijskem centru Slovenskih železnic.
2/10/201710 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Rumeni presežki, ki parirajo prelomnim popkulturnim trenutkom

Po rumenih pisoarjih se tokrat pretakajo Ula Furlan, ki je pridobila nekaj kilogramov in pisuram dala material za presežke, Helena Blagne, ki je "premagala" virozo, in Jože Potrebuješ, ki obeležuje rojstne dneve svojih kolegov iz benda.Po rumenih pisoarjih se tokrat pretakajo Ula Furlan, ki je pridobila nekaj kilogramov in skrbi, da imajo pisure gradivo za presežke, Helena Blagne, ki je “premagala” virozo, in Jože Potrebuješ, ki zaznamuje rojstne dneve svojih kolegov iz benda.
2/3/20179 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Še tuji ljubljenčki imajo prednost pred slovenskimi

Kako priti v rumene medije, brez da bi bili noseči? Potrebujete vsaj domačo žival iz tujine. Zakaj v medijih več pozornosti dobijo domače živali zvezdnikov, ki so neslovenskega porekla? O madžarskih mačkah, psih iz Kitajske in grških ovcah. Potem pa še o novem slovenskem snu, ki je postati prva fuga ZDA. In kako je bilo leta 1988 v diskoteki Super Li v Bizoviku, ko je tam morda plesala prva dama Slovenije Amerike. Za slovenski sen se “splača potruditi, se včasih lubricirati, zamižati, potrpeti in čakati, da mine”.
1/27/201710 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Družina Iris Mulej se je morala ločiti!

Nove ganljive zgodbe rumenega čtiva! Za vas prebira Miha Šalehar.Izobrazba na naši sceni šteje. Kaj je Sorbona naših lepotičk? Nekdanja zajčica Doroteja Primužič je zdaj vizažistka in se ukvarja z ličenjem. Na Facebooku se je pohvalila, kako je bila v Dubaju na tečaju ličenja, ki ga je vodil hrvaški vizažist Mario, ki osebno skrbi za Kim Kardashian. Doroteja si je privoščila najdražjo karto za 1500 evrov, ki je vključevala tudi fotografiranje s Kim in Mariem … 1500 evrov? No, to je skoraj polovica šolnine za resen faks! In kakšen je bil predmetnik?
1/20/201710 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Pregled latrinskega leta

Pregled dogodkov in zgodb, ki so najbolj zaznamovale latrinsko leto 2016.Prva latrina ponuja pregled dogodkov iz rumenega čtiva, ki so zaznamovali preteklo leto. V januarju je bil dosežen rekord, resničnostni cerebralni enoceličar Denis Toplak je na Facebooku objavil prvi spis, ki ga je napisal v življenju. Ta je po žanru bolj ljubezenska izpoved, v njej je osemkrat uporabil besedo lep, vseh besed pa je 17. To je lep dosežek. Sicer januarja še ni bila uvedena rubrika Še sreča, da SN noseča, a so se že kazali zametki novopečenih oplojenk. Na koncu letu nam je tako ostala edina nenoseča estradnica – Blaž Švab.
1/13/20179 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Nadomestni otroci za lepe slike

Potop v globine rumenega čtiva.O popustih v čast desetdnevnice otroka, novih nosečnostih (še sreča, da je noseča!) in nadomestnih otrocih, ki so na fotografijah lepši od pravih.
12/23/20169 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Zafugirana še zadnja estradna fuga

Nina Osenar je noseča, letos praznujemo deseto obletnico frizerjevega, Zala iz dinastije Đurić-Ribič je predstavila pesniško zbirko Zbrka, pa Juri Bradač oziroma Yuri Bradac je povzročil prometno nesrečo.
12/18/201612 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Še ena Slovenka s Trumpom

Pisure so našle še eno Slovenko, ki je prišla v stik z velikim Trumpom. Leta 2015 v Miamiju. Kaly je Donald sapo jemal, na after partyju pa je bilo menda tako prestižno, da si naša draga PR-ovka ni upala vzeti telefona in fotografirati. Na tapeti je tudi Yuri Bradac, naše vasi zvezdnik, ki prek luže vozi pod gasom, v LA-ju se je namreč zabil v pumpo. Obhajamo tudi praznik frizerjevo, mala Zala pa je postala pesnicaPisure so našle še eno Slovenko, ki je prišla v stik z velikim Trumpom. Leta 2015 v Miamiju. Kaly je Donald sapo jemal, na after partyju pa je bilo menda tako prestižno, da si naša draga PR-ovka ni upala vzeti telefona in fotografirati. Na tapeti je tudi Yuri Bradac, naše vasi zvezdnik, ki čez lužo vozi pod gasom, v LA-ju se je namreč zabil v pumpo. *Latrina je satirična rubrika
12/18/201612 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Ko ima fotomodel domotožje

Začeli smo na vrhu piramide in preverili kako je, ko moči združita predsednik republike in pisura.Začeli smo na vrhu piramide in preverili kako je, ko moči združita predsednik republike in pisura. Nadaljevali z duhovnimi horizonti resničnostega razvedrila oz. njihovo prvakinjo, končali pa s prvo estradno istospolno poroko in z novim erotičnim koledarjem.
12/9/201611 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

SKOJ-evka v Beli hiši

Nabralo se je. Pregled in analiza tedenskih presežkov resnega in manj resnega odvajalnega čtiva.
12/2/201610 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Če nisi noseča, ne obstajaš

Udarna vest: Lado je Katarino zamenjal za 15 let mlajšo sladkonateguljo. Udarna vest: Lado je Katarino zamenjal za 15 let mlajšo sladkonateguljo. Fantje z okusom za vintage, navalite. Še ena prelomna novica: odkar je spolna delitev celic domače estrade primarna dejavnost, se je med estrado razširila krilatica: če nisi noseča, ne samo, da nisi srečna, ampak ne obstajaš!
11/11/20169 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Moda s kostanjevega piknika

Znane Slovenke so se udeležile kostanjevega piknika, Neisha je edina, ki si upa nositi klobuk, sicer pa je (prosto po modni blogerki) izstopala Natalija Verboten.Znane Slovenke so se udeležile kostanjevega piknika, Neisha je edina, ki si upa nositi klobuk, sicer pa je (prosto po modni blogerki) izstopala Natalija Verboten. Poleg tega je novica tedna, da zna Rebeka Dremelj navdušiti tudi v devetem mesecu, za noč čarovnic se je oblekla v okostnjaka.
11/4/20168 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Umetne trepalnice

Latrina razkriva, kdo ima nove umetne trepalnice, kako je pod haubo in kdo je jedel joto.Latrina razkriva, kdo ima nove umetne trepalnice, kako je pod haubo in kdo je jedel joto. Pa še, katera pevka se je zredila in kam.  
10/28/20168 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

PMS trebušček

Po predporodnem in poporodnem, smo zdaj priča fenomenu PMS trebuščka.Po predporodnem in poprodnem, zdaj še PMS trebušček. Mati rumene samooploditve je Savina Atai. To je zgodba o tem, kako je PMS trebušček postal element samopromocije.
10/21/20167 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Nov estradni šport: ekstremno pomlajevanje

Najboljša novica v zgodovini Latrine: Zdaj ni več dvoma, na slovenski sceni imamo nov parček, čeprav še poizvedujemo, kdo je Tilen in kdo 24-letna kuharica.Najboljša novica v zgodovini Latrine: Zdaj ni več dvoma, na slovenski sceni imamo nov parček, čeprav še poizvedujemo, kdo je Tilen in kdo 24-letna kuharica Katja. Tedenski presežki ponujajo še novice o Heleni Blagne, Miši Molk in Jožetu Potrebuješu. Mimogrede, kaj za vraga je intimni VIP koncert?  
10/14/20169 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Splakni in izpljuni za narodov blagor

Karies slavnih in glavnihKaries slavnih in glavnihLjubitelji usodnega primitivizma in žlahtnega kretenizma slovenska rumenjava je znova na poti v popolnost. Nivo vztrajno pada, poroča hišnik Latrine Mihi. Zadnji fenomen so reklamno-estradna sporočila iz zobozdravstvenih ordinacij. Ironija je, da imajo zoboderji več denarja kot naši zvezdniki.
10/7/201610 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Rumeno-rjavi odtenki resničnostne seksualnosti

Ločil se je znan Slovenec! Pridevnik 'znan' se po novem očitno uporablja za tiste, ki jih ne poznamo. Druge novice: Wernerja so fotografi ujeli s postavno mlajšo temnolasko, s katero ne vara svoje Andreje, Manca Špik želi svojo Lano vzgajati v duhu, v katerem sta njo in sestro vzgojila njena starša, Nadya Bičkova je "že po treh mesecih" s popolno postavo na modnih brveh, prva vremenska Joška Slovenije Pia Škofic si je privoščila obrazni tretma s polži.
9/30/20168 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Dojenček v ‘štrumpantlih’

Čigav dojenček se je že takoj po rojstvu podal v manekenske vode, koga je najbolj prizadela ločitev Brada in Angeline?Čigav dojenček se je že takoj po rojstvu podal v manekenske vode, koga je najbolj prizadela ločitev Brada in Angeline? Vse to in še več je raziskoval in analiziral latrinski hišnik Mihi.
9/23/20168 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Uživajmo informirano vodo

Ukinjamo rubriko ‘Še sreča, da sn noseča’, tokrat nam Savina Atai svetuje, kako preživeti z bolečo menstruacijo.Ukinjamo rubriko ‘Še sreča, da sn noseča’, tokrat nam Savina Atai svetuje, kako preživeti z bolečo menstruacijo, Werner pa vsem, ki se borijo z natrpanim urnikom, priporoča pitje informirane vode. Sam je namreč pripravljen narediti vse, da ne bi razočaral svojih oboževalcev. “Vsakodnevno uživam vodo z informiranimi Dermasal kristali, ki blagodejno vplivajo na moje počutje.Voda je popolnoma drugačna, ko jo piješ.” Werner, kadar gre za zdravje, nima omejitev.  
9/16/20168 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Počelje neke nove geneze

Kdo si je vbrizgal botoks, kdo je na fitnesu, katera je povila, katera bo dojila, kdo je prdnil in kdo se je stuširalKdo si je vbrizgal botoks, kdo je na fitnesu, katera je povila, katera bo dojila, kdo je prdnil in kdo se je stuširal … Kronistke duhovnega bankrota so popisale tudi vse zvezdniške bazene, na tapeti pa je tudi počelje nove geneze, ki jo pišeta Savina in Zvezdana. *Latrina je satirična rubrika
9/9/20169 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Gostilna Pod Krožnikom

Znan je seznam kandidatk za miss Slovenije, večinoma so brinetke, vmes pa tudi nekaj blondink. Znan je seznam kandidatk za miss Slovenije, večinoma so brinetke, vmes pa tudi nekaj blondink. Nadaljujejo se priprave na jesensko sezono resničnostnih šovov, neka udeleženka je že dobila ognojek, vpletene so bile celo bube! Sicer pa je pisuram intervju dal tudi Toni Cetinsky. In jim zaupal, da gre v Ljubljani rad na dober žar in prebranac v znano gostilno Pod Krožnikom …
9/2/20167 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Videoklepet z duhovnimi frizerkami na plaži

Miha se je ponovno potopil v zatohle blodnjake večinske kulture.Miha se je ponovno potopil v zatohle blodnjake večinske kulture. Duhovne frizerke s plaže videoklepetajo o ženskih temah in ljubezni do sebe “v praksi“, razvnele so se razprave o škodljivosti sonca in solarijev, obeta se tudi osupljiva nova sezona TV-debilije.
8/26/20169 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Krotilec pitona in kralj medenega pramena je dober Hrvat!

V Latrini nova rubrika: botoks in plantati in zobna nitkaV Latrini nova rubrika: botoks in plantati in zobna nitkaDobrodošli v Republiko Latrino, našo optimizirano domovino, ki je prostor brez kariesa, celulita, možganov in položnic. Svet v katerem nikdar ne pada dež in je tako kot pri gorskem zdravniku vedno sonce. Svet, ki mu vladajo nasmehi, blond prameni in pisure. Dogaja se: Werner je šel v mamine apartmaje, ki je še vedno konkurenčna in poštena Hrvatica. Tudi v tako zakotna estradna legla pa so prodrli tuji trendi lepotnih operacij in zobne beline, ker, če je vse to imel Cristiano Ronaldo, moramo imeti vse to tudi mi.
7/29/20168 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Rebeka bere, slepiča odrešeni Jan doživlja preporod

Ljubitelji žolte popolnosti, danes boste spoznali nekaj osupljivih novotarij. Rebeka bere. Slepiča odrešeni Jan doživlja osebni preporod in postaja ikona diabetesa. Ljubitelji žolte popolnosti, danes boste spoznali nekaj osupljivih novotarij. Rebeka bere. Slepiča odrešeni Jan doživlja osebni preporod in postaja ikona diabetesa. Potem pa še novice iz sveta razplajanja in hrane.  Iris bo rodila doma. Izumljena pa je tudi nova kategorija znotraj nosečniške obsedenosti … To izveste na koncu.
7/22/20168 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Rumeni ribolov

Rumene novosti tega tedna. Greš v New York? Pojdi po Zalinih stopinjah po čezoceanski metropoli! In vedi, prijateljstva kaže sklepati samo na vajah humanitarne joge … Poporodne postave pa so zadele tudi subtilnega Škofjeločana Jana. No, tudi sam predsednik Borut je izkoristil bolnišnično priložnost in s poškodovanim sinom nemudoma posnel gibljivi selfi. *Latrina je satirična rubrika
7/15/20168 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Frizuroanaliza

Ostajamo v kokošnjaku in dodajamo novo psihološko rubriko. O Wernerjevi preudarni Andreji, Janu in drugih izbranih estradnikih. Izpostavljamo še šokantni filozofski preobrat – imamo trden dokaz, da je frizura pred mislijo, misel je posledica tega, kar nosimo na glavi. Glava je cvetlično korito, ki nosi frizuro.
7/8/20168 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Pevec Čukov je SWAG

Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Zgodba z naslovnice: pevec Čukov je SWAG! In druge podrobnosti rumenega čtiva …
7/1/20167 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Latrina red neck special

Poglobite se v grezniko rumenega čtiva!
6/17/20167 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Misice so postale politični subjekti

Estradniki so začeli premišljevati in brati, misice se prebujajo!Estradniki so začeli premišljevati in brati, misice so se politično prebudile. Jan Plestenjak pa je tak mojster poetike, da je vsem dal vedeti, da je lovec, in ne plen. Latrinski števec samozavesti je nameril 1,6 Pahorja na milisekundo.
6/10/20168 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Blond barva, 100 jurjev v garaži in vino na usnama

Uvaja se nova tehnika pisanja “LaĐurićpurlaRibič” – tokrat o tem, kako biti plejboj in ostati znotraj ideološkega bazena.Uvaja se nova tehnika pisanja “LaĐurićpurlaRibič” – tokrat o tem, kako biti plejboj in ostati znotraj ideološkega bazena – predavali smo na primeru Franca Breznika iz stranke SDS; pisure pa so ta teden zapisale tudi najbolj ključen članek zadnjih 25 let.
6/3/201610 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Oglaševalska estrada

Magnifico nam ponuja nove avtomobile, 6pack Čukur reklamira neke beljakovinske smutije, Trkaj si je omislil očala iz konoplje, Saška Lendero dila kozmetiko. Ali potrebujemo vse te pevce, pevke, raperje in aranžerje in ne vem kaj še, da nam žavbe prodajajo? Magnifico nam ponuja nove avtomobile, 6pack Čukur reklamira neke beljakovinske smutije, Trkaj si je omislil očala iz konoplje, Saška Lendero dila kozmetiko. Ali potrebujemo vse te pevce, pevke, raperje in aranžerje in ne vem kaj še, da nam žavbe prodajajo?
5/27/201610 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Vsi smo lahko pisure!

Zakaj imajo pisure tako rade incest, Tanja Ribič je našla novo nišo, Petru Polesu pa je uspel veliki met! Poglobite se v greznico rumenega čtiva z Mihijem!Zakaj imajo pisure tako rade incest, Tanja Ribič je našla novo nišo, Petru Polesu pa je uspel veliki met! Poglobite se v greznico rumenega čtiva z Mihijem!
5/20/20169 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Slovenijo je zajela Melanijomanija

Vse, kar je povezano z našo Melanijo Knavs oziroma Melanio Trump, se slej ko prej znajde na naslovnici novic.Vse, kar je povezano z našo Melanijo Knavs oziroma Melanio Trump, se slej ko prej znajde na naslovnici novic.  Slovenijo je zajela Melanijomanija, gre pa pravzaprav za možganski melanom. Čakamo samo še na resničnostni šov otroci in abortusi Viktorja Knavsa. Če gremo dovolj v preteklost, smo tako ali tako vsi v sorodstvu z Melanijo Knavs.
5/13/201610 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Estradna ekonomija

Finančne blagajne so odpravile sivo, razmere so popolne za razcvet rumene ekonomije. O estradnih poslovnežih, poslovežnih-zapornikih in prodaji briketov za Pikije in Rexe kot "izvirni poslovni ideji". Finančne blagajne so odpravile sivo, razmere so popolne za razcvet rumene ekonomije. O estradnih poslovnežih, poslovežnih-zapornikih in prodaji briketov za Pikije in Rexe kot “izvirni poslovni ideji”. “Nova punca Jureta Jankovića Dijana ima odličen vpliv na Jurčeka, kot ga ljubkovalno kliče oče Zoran, saj se je Jure pred kratkim domislil posebnega poslovnega podviga. Z dobrim prijateljem in pričo iz prvega zakona naj bi trgovinam začela dobavljati hrano za pse.”  
5/6/201611 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Kaj ti bo Barcelona, če ne greš na Camp Nou

Poleg Vesne in Ikija je v nekem rumenem čtivu na fotki zarezal v oči Dejan Knez.
4/29/20167 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Ni slovenske estrade brez rodil, spolovil in izvodil

Latrina je tokrat posvečena intimnim predelom. Pa ne za to, ker postaja porno, ampak ker brez rodil, spolovil in izvodil ni slovenske estrade. Če že ne rojevajo, kažejo danke, finke in dojke. Je pa v tem zgodovinska priložnost. Da se kot feniks iz pepela iz te totalne zabitosti dvignemo kot najbolj razgledana nacija na svetu. Latrina ima tudi idejo za na Kickstarter.Latrina je tokrat posvečena intimnim predelom. Pa ne za to, ker postaja porno, ampak ker brez rodil, spolovil in izvodil ni slovenske estrade. Če že ne rojevajo, kažejo danke, finke in dojke. Je pa v tem zgodovinska priložnost. Da se kot feniks iz pepela iz te totalne zabitosti dvignemo kot najbolj razgledana nacija na svetu. Latrina ima tudi idejo za na Kickstarter.
4/15/201611 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Odprli so prvo komuno za zdravljenje odvisnosti od pozornosti

V prvoaprilski Latrini smo si privoščili še več zavajanja in laži kot po navadi.V prvoaprilski Latrini smo si privoščili še več zavajanja in laži kot po navadi. Precej navedenega pa tudi drži. Prav resnične rumene ‘novice’ so dokaz, da domišljija že dolgo več ne more tekmovati z realnostjo. Ali kot pravi Mihi: “Ne moreš se tako kretensko zlagati, da te Werner in Rebeka z resničnostjo ne bi prekosila.” Don Pierino bo odprl prvo svetovno komuno za zdravljenje odvisnosti od pozornosti. Gre za postavljanje diagnoze, ki se imenuje selfioza. Na zdravljenje so se že prijavili Rebeka Dremelj, Ana Klašnja, Zvezdana Mlakar in Emi iz Bara.
4/1/20168 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Prvi sveder morebitne prve dame

V rumenem čtivu smo našli zapise o nosečnicah, pajkicah za preoblikovanje telesa in informacije o svedru, ki je bil prvi v Melaniji Trump. V rumenem čtivu smo našli zapise o nosečnicah, pajkicah za preoblikovanje telesa in informacije o svedru, ki je bil prvi v Melaniji Trump. Naslovnico nove rumene publikacije krasi fotografija fanta, ki je poskrbel za prvi kavs Melanije Knavs. Še zanimiv podatek: sveder, ki je prvi prodrl v Melanijo, se je lotil tudi njene sestre Ines. Frajer je doživel pet minut slave celo v Ameriki. Smo lahko še bolj bedni, zanikrni butalci? Hvalimo se s tem, da smo brusili sestro potencialne prve dame ZDA.
3/25/201610 minutes, 29 seconds