Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka Cover
Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka Profile

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka

Finnish, TV & Video, 3 seasons, 14 episodes, 9 hours 22 minutes
About
Kulisseissa-podcastissa Sara Parikka ja Johanna Puhakka yhdessä C Moren kanssa kertovat tarinoita suomalaisten tv-tuotantojen kulissien takaa. Yhdessä eturivin vieraiden kanssa kerrotaan muun muassa, miten näyttelijän raskausvatsa piilotetaan, millaista on rakastua työkaveriin, miten #metoo vaikutti työskentelyyn ja miten pidetään oman pään sisällä fiktio fiktiona ja faktat faktoina. 
Episode Artwork

12. Estonian kulisseissa ft. Pelle Heikkilä ja Miikko Olkkonen

Estonian uppoaminen on muisto, jonka suuri osa suomalaisista jakaa. Millaista on luoda sarja tapahtumasta, joka koskettaa niin suurta osaa suomalaisista? Siitä tässä Kulisseissa-jaksossa on keskustelemassa sarjaa tähdittävä Pelle Heikkilä ja sarjan pääkäsikirjoittaja Miikko Oikkonen. Muistatko sinä, missä olit kun Estonia upposi?Tervetuloa kulisseihin!Podcastin tuottaa C More. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/01/202344 minutes 34 seconds
Episode Artwork

11. Supertähtien kulisseissa ft. Samuli Edelmann & Anna-Maija Tuokko

Tähtipölyä, supertähtiä ja maailmanluokan tuotantoja – tässä jaksossa kurkistetaan supertähtien kulisseihin yhdessä Samuli Edelmannin ja Anna-Maija Tuokon kanssa. Edelmann ja Tuokko tähdittävät Poromafia-sarjaa, joka on kansainvälinen tuotanto. Miten suureen tuotantoon valmistautuminen eroaa tavallisesta? Entä mitä mittavan uran tehneet näyttelijät haluaisivat vielä urallaan kokea?Tervetuloa kulisseihin!Podcastin tuottaa C More. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/01/202346 minutes 53 seconds
Episode Artwork

10. Ulkonäköpaineet kulisseissa ft. Laura Eklund Nhaga & Elias Gould

Sosiaalinen media ja julkinen työ lisäävät ulkonäköpaineita, jotka koskettavat yhä useampaa ihmistä. Miten C Moren Kaverikirja-sarjaa tähdittävät Laura Eklund Nhaga ja Elias Gould ovat käsitelleet ulkonäköpaineita urallaan, ja millaisin keinoin he ovat helpottaneet niitä? Tervetuloa kulisseihin!Podcastin tuottaa C More. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/12/202246 minutes 34 seconds
Episode Artwork

9. Minäkuva kulisseissa ft. Linnea Leino & Jarkko Niemi

EXIT-sarja kuvaa ökyrikkaiden finanssihaiden elämää, johon mahtuu niin huumeita, prostituutiota kuin väkivaltaa. Millaista on hypätä sellaisen roolihahmon saappaisiin, joka elää täysin erilaista elämää kuin itse? Tässä jaksossa kurkistetaan C Moren uutuussarjan kulisseihin ja pohditaan näyttelijän minäkuvaa yhdessä Linnea Leinon ja Jarkko Niemen kanssa. Mikä haastavissa rooleissa kiinnostaa? Entä millaista roolihahmoa he eivät suostuisi näyttelemään? Tervetuloa kulisseihin!Podcastin tuottaa C More. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/12/202244 minutes 36 seconds