Winamp Logo
Kroonisesti ärhäkkä Cover
Kroonisesti ärhäkkä Profile

Kroonisesti ärhäkkä

Finnish, Social, 3 seasons, 29 episodes, 1 day, 1 hour, 47 minutes
About
Miten navigoida feministinä deittimaailmassa? Entä kuinka äkäpussy oikeasti kesytetään? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Kroonisesti ärhäkkä -podcastissa, jossa toimittajat Mona Bling ja Irene Naakka keskustelevat värikkäistä deittielämistään ja samalla myös yhteiskunnan ongelmista. Tervetuloa mukaan posauttamaan patriarkaatti tuhannen pillun päreiksi! Räjäytystöitä tehdään joka keskiviikko uuden podijakson voimin. Pysy kuulolla! Osallistu keskusteluun Instagramissa: https://www.instagram.com/kroonisestiarhakka
Episode Artwork

29. Kiltti, kiltimpi, kynnysmatto – Näin pääset eroon kiltin tytön syndroomasta

Miksi liiallinen kiltteys vaivaa erityisesti naisia ja miten oppisi olemaan ihan pikkaisen mulkku? Kroonisesti ärhäkät pohtivat, kuinka kaukaa lapsuudesta kiltteys kumpuaa, miten kiltin tytön syndrooma liittyy feminismiin ja mitä kaikkea riittämättömyyden tunne ja ainainen suorittaminen voivat aiheuttaa kympin tytölle.Kroonisesti ärhäkkä nyt Podimossa!Tsekkaa 👉 podimo.fi/kroonisestiarhakka ja nappaa itsellesi 60 päivää ilmaista kuunteluaikaa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/202357 minutes, 1 second
Episode Artwork

27. Äkäpussyjen comeback, osa 1 – Tilintekoja, tiineyttä ja Tinder-bännejä

Kroonisesti ärhäkät ovat palanneet vuoden tauon jälkeen takaisin patriarkaatin räjäytystyömaalle! Odotetun comeback-jakson ensimmäisessä osassa pyyhitään pölyjä dynamiittipakettien päältä ja kerrataan samalla kuulumisia: Irene kertoo millaista on elää taas vauva-arkea toisen lapsen syntymän myötä ja Mona kertoo kohtalokkaasta virheestä, jonka takia hän sai bännit Tinderiin.Kroonisesti ärhäkkä nyt Podimossa!Tsekkaa 👉 podimo.fi/kroonisestiarhakka ja nappaa itsellesi 60 päivää ilmaista kuunteluaikaa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/4/202350 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

20. Läskimyytinräjäyttäjät: Kehopositiivisuus on ihmisoikeusliike, ei biksukuvien kepeä hashtag

SV: Läskiviha, laihdutuspuhe. // Millaista syrjintää lihavat kokevat? Entä kuka voi ottaa osaa body positive -aktivismiin? Tässä jaksossa kroonisesti ärhäkät keskustelevat ajankohtaisesta ihmisoikeusrikkomuksesta nimeltään läskiviha. Studioon on saapunut myös läskiaktivisti Eve JaMami, joka purkaa Irenen ja Monan kanssa paitsi läskivihaan, myös kehopositiivisuuteen liittyviä myyttejä. Jaksossa esitellään myös uusi segmentti Feminismin Hall of Fame.Kuuntele Kroonisesti ärhäkkä nyt Podimosta!Käy kurkkaamassa go.podimo.com/fi/kroonisestiarhakka ja ota itsellesi 60 päivää ilmaista kuunteluaikaa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/28/20211 hour, 20 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

10. Kauneus on patriarkaatin silmissä, osa 2

Mikä on male gaze? Entä millaisia ulkonäköön liittyviä kaksoisstandardeja mies- ja naisjulkkiksilla on? Suuren kauneuskeskustelun toisessa osassa Ire ja Mona käyvät läpi suomalaisen politiikan naurettavimmat ulkonäköskandaalit ja Irene kertoo kuinka joutui ahdistelun uhriksi.Kuuntele Kroonisesti ärhäkkä nyt Podimosta!Käy kurkkaamassa go.podimo.com/fi/kroonisestiarhakka ja ota itsellesi 60 päivää ilmaista kuunteluaikaa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/11/202146 minutes, 13 seconds