Winamp Logo
Kris på Kripos Cover
Kris på Kripos Profile

Kris på Kripos

Norwegian, Social, 1 season, 5 episodes, 2 hours, 41 minutes
About
Vi har alle sett hvordan saker løses på tv og i krimbøker - men hvordan fungerer egentlig en kriminaletterforskning? For å finne svar på dette oppsøker Kristopher Schau Kripos, hvor han får et eksklusivt innsyn i deres arbeidsmetoder.
Episode Artwork

05 Seksuelle overgep mot barn

I denne episoden av "Kris på Kripos" møter Kristopher de som jobber med vårt samfunns kanskje mest fordømte forbrytelser - seksuelle overgrep mot barn. Hvordan kan en dørterskel bidra til å avsløre overgripere på nettet - og hvordan går man frem når barn helt nede i 3-årsalderen skal avhøres?
11/6/201733 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

04 ID-avdelingen

I denne episoden av "Kris på Kripos" oppsøker Kristopher Kripos' nasjonale ID-gruppe. Denne gruppen har til oppgave å fastslå identiteten til offeret når flere mennesker omkommer samtidig, som for eksempel under tsunamien i Thailand eller terrorangrepet på Utøya.
10/30/201725 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

03 Brann & kjemi

I denne episoden av "Kris på Kripos" tar Kristopher turen til Kripos' avdeling for Brann og kjemi. Hva kan et nedbrent hus fortelle oss - og hvordan kan en mikropartikkel utgjøre et fellende bevis? Dette er noe av det vi får svar på i denne episoden.
10/23/201733 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

02 Kripos på internett

I denne episoden av "Kris på Kripos" får vi et eksklusivt innsyn i hva som rører seg på det hemmelige nettet, det såkalte "Dark Web". Kristopher blir også med en av de som daglig jobber med å stagge og kartlegge de sinteste folka på nettet.
10/16/201733 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

01 Digitale spor

I denne episoden av "Kris på Kripos" besøker Kristopher en av Kripos' mest høyteknologiske avdelinger: Seksjonen for elektroniske spor. Der får vi blant annet avslørt hvordan Kripos klarer å tappe datamaskiner og mobiltelefoner for slettet informasjon, og hvordan de videre analyserer dataene.
10/9/201735 minutes, 35 seconds