Winamp Logo
Kopman Cover
Kopman Profile

Kopman

French, Sports, 5 seasons, 27 episodes, 23 hours, 12 minutes
About
Omdat we weten dat jullie moeilijke keuzes zullen moeten maken is er Kopman, onze podcast over de Sporza Wielermanager in samenwerking met de wielerproffen van De Lead-out.
Episode Artwork

De laatste sprint naar Luik: beter één Pogacar in de hand dan een renner in elke vlucht?

Het einde is in zicht, in de Ardennen worden de prijzen uitgedeeld in de wielermanager. Wie nog veel transfers heeft (zoals Tess) krijgt tips uit het Baskenland. Andere managers twijfelen: de zekerheid van Pogacar in Luik of een renner die de vier koersen nog rijdt?
4/9/202459 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Over paniektransfers en al dan niet oprechte transfertips

De eerste opname met publiek en met vragen uit het publiek. Tess was te aangeslagen na de prestaties van Alaphilippe en liet verstek gaan. Dus moest Astrid Demeure ervoor zorgen dat Hannes en Thomas elkaar niet in de haren vlogen. Kwam aan bod: de paniektransfer van Thomas, de zekerheden van Gilles en de tips van Hannes. Maar of de vragen van het publiek oprecht beantwoord werden, blijft een vraagteken.
3/10/202436 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Klaar voor het voorjaar! Of stuurt Van der Poel nog alles in de war?

Het plan-Pogacar is niet revolutionair, maar het is er. Het programma van Van der Poel kan nog alles in de war sturen, of je laat hem sowieso thuis, zoals Thomas. En we laten Demi Vollering (te?) makkelijk aan de kant.
2/21/202458 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Kopman vindt Kopvrouw: een manager voor de vrouwenkoers & de eerste tips

De Sporza Wielermanager is terug en dus staat het panel van Kopman opnieuw paraat met goede en minder goede raad. De grootste nieuwigheid dit jaar: Sporza Wielermanager voor het vrouwenpeloton. Andere spelregels, evenveel fun. Is Gianni Moscon de ultieme witte merel? Krijgt Oliver Naesen nog een laatste kans? En is Marlen Reusser niet gewoon een horse?
2/8/20241 hour, 5 minutes, 1 second