Winamp Logo
Koffer 23 Cover
Koffer 23 Profile

Koffer 23

Dutch, Old Time Radio, 1 season, 12 episodes, 3 hours, 3 minutes
About
De Nationale Postcode Loterij heeft een feest georganiseerd ter ere van een nieuw seizoen Miljoenenjacht. Het decor: een afgelegen, oud kasteel. De gasten zijn medewerkers, relaties en bevriende BN'ers. Linda de Mol houdt een gezellig praatje en speelt ter vermaak één rondje Miljoenenjacht met André van Duin. Maar wat blijkt: koffer 23 is verdwenen, met daarin 10.000 euro. De deuren gaan direct op slot. Niemand mag weg voordat deze zaak is opgelost. Tygo Gernandt wordt als detective aangewezen en heeft vijf verdachten op het oog: Nasrdin Dchar, Tina de Bruin, André van Duin, Edson da Graça en Nicolette van Dam. Detective Gernandt heeft zo zijn eigen manier van verhoren, die jammer genoeg niet leidt tot het vinden van de dader. Hij draagt daarom gefrustreerd en moegestreden het dossier over aan jou, de luisteraar. In dit dossier zitten de verhoren met de vijf verdachten, een reconstructie van de avond en andere zinnige of zinloze observaties. Jij kan op basis hiervan de zaak misschien wél oplossen. Help Tygo, vul jouw antwoorden in op www.koffer23.nl (http://www.koffer23.nl/) en maak kans op 10.000 euro. Speel bewust, 18+ Geproduceerd door: Tonny Media (https://tonnymedia.nl/) Scenario en regie: Onno den Hollander Eindredactie: Tim Niehe Productie en coördinatie: Lotte Welmers Vormgeving: Geeske Boudestein Montage, geluidsontwerp en mixage: Ruben Dekker Muziek: Ruben Dekker, Raymond van de Laar, Tom van der Lingen, Milo Tomasovic Zang: Alexine Sakkers Social media campagne: Dirk Struik Beeld: Maxim Hardebol Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Koffer 23 - Soundtracks

De muziek voor Koffer 23 is:Geschreven door:Ruben DekkerGeproduceerd door:Tom van der LingenMilo TomasovicAlexine SakkersRaymond van de LaarMixing & mastering:Raymond van de Laar Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/20239 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Trailer

De Nationale Postcode Loterij heeft een feest georganiseerd ter ere van een nieuw seizoen Miljoenenjacht. Het decor: een afgelegen, oud kasteel. De gasten zijn medewerkers, relaties en bevriende BN'ers. Linda de Mol houdt een gezellig praatje en speelt ter vermaak één rondje Miljoenenjacht met André van Duin. Maar wat blijkt: koffer 23 is verdwenen, met daarin 10.000 euro. De deuren gaan direct op slot. Niemand mag weg voordat deze zaak is opgelost. Tygo Gernandt wordt als detective aangewezen, die vijf verdachten moet verhoren: Nasrdin Dchar, Tina de Bruin, André van Duin, Edson da Graça en Nicolette van Dam. Maar de detective houdt er eigenaardige methoden op na. Hij lost de zaak niet op en draagt uiteindelijk moegestreden het dossier over aan jou, de luisteraar. In dit dossier zitten de verhoren met de vijf verdachten, een reconstructie van de avond en andere zinnige of zinloze observaties. Jij kan op basis hiervan de zaak misschien wél oplossen. Help Tygo, vul jouw antwoorden in op www.koffer23.nl en maak kans op 10.000 euro.Speel bewust, 18+Geproduceerd door: Tonny MediaMet: Tygo Gernandt, Linda de Mol, Andre van Duin, Nasrdin Dchar, Tina de Bruin, Nicolette van Dam en Edson da Graça.Scenario en regie: Onno den HollanderEindredactie: Tim NieheProductie en coördinatie: Lotte WelmersVormgeving: Geeske BoudesteinMontage, geluidsontwerp en mixage: Ruben DekkerMuziek: Ruben Dekker, Raymond van de Laar, Tom van der Lingen, Milo TomasovicZang: Alexine SakkersSocial media campagne: Dirk StruikSocial coördinatie: Bram MaréeBeeld: Maxim Hardebol Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/20231 minute, 13 seconds