Winamp Logo
Klædt På Cover
Klædt På Profile

Klædt På

Danish, Fashion, 1 season, 12 episodes, 8 hours, 58 minutes
About
‘Klædt På’ er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden leveret af ELLE. Din vært er stylist og konsulent Mads Emil Grove Møller og sammen med velreflekterede og vidende gæster fra modebranchen vender de alt det som rør sig lige nu. Fra nyt til yt, op & ned og det der er hot eller not. Med andre ord tidens trends og -tendenser, popkulturen og dens indflydelse på moden og hvordan modehusene rejser sig fra de kriser, som også indimellem rammer dem. ’Klædt På’ hylder, hædrer og fejrer alt det, som vi elsker ved moden. Vært: Mads Emil Grove Møller Tilrettelæggelse, klip og produktion: Cecilie Wortziger Redaktør: Cecilie Ingdal Musik: Frej Levin
Episode Artwork

Mads Nørgaard om tidsånd, arv og en status på moden lige nu

Når man taler om dansk mode, er det svært at komme uden om familien Nørgaard. Jørgen Nørgaard skabte med sin stribede 101’er til kvinder et af de mest velkendte danske designikoner, og gennem i de sidste to årtier har Mads Nørgaard haft stor indflydelse på dansk mode med sin ikoniske butik på Amagertorv i København. I dette afsnit taler Mads Emil med designer og direktør Mads Nørgaard om at være tredje generation modemand, om modens status lige nu og om at drive en fysisk butik anno 2023. Til sidst vendes de største modenyheder lige nu herunder Vestiaire Collective, som nu forbyder blandt andet salg af Zara og H&M-items i deres online vintage-butik, Phoebe Philo’s vilde priser, hvornår er noget bare for dyrt? Og generation Z’s ‘outfit repeater’, må vi nu ikke have det samme tøj på flere gange? Vært: Mads Emil Grove MøllerProduktion og klip: Cecilie WortzigerRedaktør: Cecilie Ingdal
12/1/202340 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

To danske designere om at skabe et ‘show’, behind-the-scenes og modeuge-blues

I dette afsnit af ‘Klædt På’ får Mads Emil besøg af to danske designere fra hver deres generation til en snak om den danske modeuges betydning og status i dag. Naja Munthe har 30 år i branchen - først som indehaver af brandet Munthe plus Simonsen, og i dag som kreativ og administrerende direktør i brandet Munthe. I studiet er også designer Simon Wick, som er manden bag det nye fremadstormende danske brand (di)vision, som han har skabt sammen med sin søster Nanna. Ved sidste modeuge lagde (di)vision internettet ned med en kjole skabt som en dug på et bord, men denne gang har det cool modehus besluttet sig for at trække vejret og kigge indad for at finde ud af, hvilken retning brandet skal inden de laver et show igen. Men kan man egentlig det som nyopstartet virksomhed i en modeverden, hvor det hele går rasende stærkt? Hvordan er det at være et brand på den danske modeugekalender i dag kontra for 20 år siden? Hvordan kommer man overhovedet på show-kalenderen? Og hvordan føles det, når det hele er slut, og de 10-12 minutter man har forberedt i månedsvis pludselig er overstået? Som altid vender Mads Emil også de vigtigste modenyheder siden sidst, herunder Phoebe Philos comeback og den ‘designer-fandyrkelse’, som er opstået, den fransk luksuskoncern Kerings opkøb af luksusmærket Valentino - og så mindes dem vi har mistet siden sidst herunder sangerinden Sinead O’Connor og stilikonet Jane Birkin.
8/11/202345 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Røverhistorier fra 30 år i modebranchen med Frederik Lentz Andersen

I denne episode af ’Klædt På’ besøger den tidligere moderedaktør på Euroman og nuværende kreative chef i bureauet Holidays, Frederik Lentz Andersen studiet og deler ud af anekdoter og røverhistorier fra sine 30 år i den danske modebranche. Fra en dramatisk kontrovers med Niclas Bendtner og Nike og vilde fester med Donatella Versace, Madonna, Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas til kontroverser med James Franco og ‘gamle fæle mænd’ i 1990’ernes modelbranche. Som altid runder Mads Emil månedens mest interessante modenyheder; herunder en overraskende stigning i køb af fake tøj og tasker, Mens Fashion Week i Paris, som i år har fået kaldenavnet ‘Phasion Week’ efter en vis Pharrell Williams, som viste sin første kollektion for Louis Vuitton. Til sidst tager vi temperaturen på streetwear anno 2023.
6/23/202335 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Topmodel Josephine Skriver: Om sin vilde tid som Victoria’s Secret-engel og om at bryde ud af jantelovens jerngreb

I dette afsnit af ‘Klædt På’ besøger topmodel, iværksætter og dokumentar-aktuelle Josephine Skriver studiet til en samtale om sine 15 år i modelbranchen. Hun fortæller om at finde ud af, hvem man selv er og de ekstravagante oplevelser som Victoria’s Secret-engel. Med sine 8,2 millioner følgere på instagram er hun Danmarks største SoMe-stjerne og den mest fulgte dansker på verdensplan. Hør om succesen på sociale medier, hvordan hun sætter grænser, når millioner følger med verden over, og hvordan man bliver ved med at bevare sin relevans.Til sidst i programmet runder vært, Mads Emil Grove Møller, som altid månedens største modenyheder: cartoonificationen af moden, Pharrell Williams ny stilling som chefdesigner for Louis Vuitton, Rihannas Super Bowl optræden - og ikke mindst Victoria’s Secret annoncering af deres runwaycomeback efter fire års pause.Lige nu er Josephine Skriver aktuel med DR-dokumentaren ‘Kunsten at være Josephine Skriver’. Dokumentaren følger i hælene på den danske supermodel i et år og viser op- og nedture i den til tider barske modelbranche.
3/17/202338 minutes, 13 seconds