Winamp Logo
Kimmo Vehviläinen - Latua - Podcast ylämäistä ja alamäistä Cover
Kimmo Vehviläinen - Latua - Podcast ylämäistä ja alamäistä Profile

Kimmo Vehviläinen - Latua - Podcast ylämäistä ja alamäistä

Finnish, Arts, 1 season, 7 episodes, 5 hours, 4 minutes
About
Tässä podcastissa työntekemisen kokemusasiantuntijat suoraan viihdemaailman huipulta kertovat suhteestaan työntekoon, tarinoita siitä, kun suksi luistaa hienosti ja muistelevat niitä kertoja, kun ajettiin pää edellä pöpelikköön. Jos kysymys ”Onko viihteen tekeminen edes työtä?” on mielestäsi relevantti, kuuntele tämä podcast.
Episode Artwork

Erin

Latua - Podcastin ensimmäisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa vieraan ihastuttava Erin, joka kertoo miten Nylon Beat aikoinaan saikaan alkunsa, kuka niistä asioista oikeasti päätti ja mitä kaikkea tapahtui Nylon Beatin jälkeen.
12/9/202240 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Niko Saarinen

Jaksossa Niko kertoo matkastaan Uudestakaupungista Helsinkiin, miten hän päätyi tosi tv - tähdeksi sekä Nikotellen - podcastistaan.
12/6/202239 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Esko Eerikäinen

Sarjan viidennessä jaksossa Esko Eerikäinen kertoo millaista elämä oli ennen Hunkseja, miten he päätyivät Martinan kanssa tekemään tv-ohjelmia ja miten ura radiossa sai alkunsa.
11/30/202259 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Niina Lahtinen

Tässä jaksossa Niina Lahtinen kertoo ensiaskeleistaan telkkariin, opiskeluistaan teatterin ilmaisunohjaajaksi sekä Siskonpeti - sarjan legendaarisesta "Viinapäivä" - sketsin synnystä ja käydään läpi mitä mieltä Niina on väittämästä 80% suoritus riittää?
11/24/202230 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Katja Ståhl

Sarjan kolmannessa jaksossa vieraana Katja Ståhl jonka kanssa hypätään syvään päätyyn ja Katja kertoo rehellisesti työnteon filosofiastaan, miten hän päätyi Helsinkiin, miten hän päätyi Suosikin päätoimittajaksi ja milloin hän ymmärsi olevansa onneton.
11/23/202245 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Susanna Laine

Kimmo Vehviläisen vieraana Susanna Laine joka kertoo miten hän on päätynyt Aikakone - yhtyeen laulajaksi ja siitä kun hän löysi itsensä täysin väärältä lavalta. Mikä on Susannan mentaliteetti työntekoon ja keskustellaan myös jännittämisestä.
11/18/202236 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Samu Haber

Kimmo Vehviläisen Latua - Podcastin ensimmäisessä jaksossa Samu Haber kertoo asenteestaan työntekoa kohtaan, milloin suksi on luistanut ja milloin ollaan menty pää edellä pöpelikköön.
11/15/202252 minutes, 15 seconds