Winamp Logo
Kim & Jaap: Nu Wij Niet Meer Praten Cover
Kim & Jaap: Nu Wij Niet Meer Praten Profile

Kim & Jaap: Nu Wij Niet Meer Praten

Dutch, Education, 1 seasons, 45 episodes, 1 day 9 hours 8 minutes
About
Kim en Jaap hebben inmiddels een derde kind verwelkomd, en daarmee is het gezin Reesema-Kötter compleet. Geweldig nieuws, maar soms ook lastig. Ouder zijn is namelijk al hard werken, laat staan als je ook nog een carrière nastreeft. Om ervoor te zorgen dat ze elkaar én de belangrijke familiezaken niet vergeten, nemen ze deze podcast op. Elke twee weken, zonder kinderen. Quality time en knopen doorhakken.
Episode Artwork

Het zonnetje in huis

Het is alweer bijna zomer in huize Reesema-Kötter. De kinderen, inclusief Jaap, worden aan een strak zonnebrandregime gehouden door Kim. Tot grote irritatie bij Jaap. Ondanks dat de zon ontzettend lekker én gezond is, is bescherming een must. Hoe doen Kim en Jaap dat? Hebben ze altijd een natuurlijk bruin kleurtje? Of worden er ook wel eens hulpmiddelen ingeschakeld? Met enkele zijwegen, over onder andere kikkervisjes, proberen Kim en Jaap het eens te worden over de zonregelementen van het gezin. Er zit een belangrijke mededeling aan het einde van de podcast, want Jaap is met de noorderzon vertrokken.&nbsp;🎤 Geproduceerd door: Tonny Media&nbsp;💌 Adverteren in deze podcast? Mail naar&nbsp;[email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op <a href="https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info" rel="noopener noreferr
22/05/202237 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Vakantie in eigen land

Kim en Jaap waren er met het hele gezin een weekje tussenuit! Glamping in het Twentse land, middenin de natuur en tussen de dieren. De jongens vonden het heerlijk, maar Kim en Jaap genoten net iets meer van het huisje. Ook moederdag en Muck zijn zesde verjaardag werden gevierd! Gaat de familie Reesema vaker op vakantie in eigen land? En welke uitjes staan nog meer op de planning? 🎤 Geproduceerd door: Tonny Media💌 Adverteren in deze podcast? Mail naar [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
15/05/202237 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Cosmetische ingrepen

Kim en Jaap schrokken zich dood nadat ze de foto's te zien kregen van een premiere. Wat zagen ze er oud en moe uit, in hun eigen ogen. Hierdoor kwamen de cosmetische ingrepen ter sprake: moeten ze daar dan toch maar aan geloven? Of hebben ze al eens iets gedaan? Ze bespreken het allemaal in deze aflevering! 🎤Geproduceerd door: Tonny Media💌 Adverteren in deze podcast? Mail naar [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
08/05/202238 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Alle ballen in de lucht

Alle ballen in de luchtNaar aanleiding van een DM, hebben Kim en Jaap het deze week over het 'ballen in de lucht houden' met een gezin van drie, een fulltime baan &amp; ook nog hun sociale leven. Hoe houden ze dit allemaal vol en besteden ze wel genoeg aandacht aan alle verschillende onderdelen? Geproduceerd door: Tonny MediaAdverteren in deze podcast? Mail naar [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
01/05/202236 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Vrijgezellig!

Kim is afgelopen weekend helemaal los gegaan op een vrijgezellenweekend naar Barcelona. De drankjes waren zoet, het gezelschap gezellig en de feestjes tot laat. Wat maakt een vrijgezellen nou tot een succes? En hoe waren die van Jaap &amp; Kim zelf? Jaap heeft er in elk geval een auto en een taakstraf ochtend aan overgehouden!Geproduceerd door: Tonny Media.💌&nbsp; Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
24/04/202243 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Kledingstress

Deze week gaat het over kleding. Niet alleen van Kim &amp; Jaap zelf, maar ook van de kinderen. Wanneer bepaal je wat je aandoet, waar let je op met kleine kinderen en vinden wij onszelf hip? Want ja, kleding maakt de man (/vrouw/zoon)!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
17/04/202239 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Talenten

Nadat Kim en Jaap te gast waren in 'Oh Wat Een Jaar' realiseerden zij zich ineens dat het zo bijzonder is dat ze van hun talent hun beroep hebben kunnen maken. Én dat ze dat talent ook leuk vinden om uit te oefenen. Deze aflevering gaat daarom over talent van hun omgeving, kinderen en dus hun eigen.📧 Adverteren?&nbsp;[email protected]🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.&nbsp;💖 Volg Kim &amp; Jaap op Instagram!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op <a href="https://a
10/04/202242 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Kanniekötter

Dit keer domineert de rubriek de gehele aflevering. Afgelopen weekend waren Kim &amp; Jaap met hun kinderen in Plopsaland wat ontzettend leuk is, maar helaas raakte de jongste, Ted, gewond. Heel naar, maar ongelukken gebeuren. Daarom doen ze alles uit de doeken: over alle andere stomme ongelukjes bij de kinderen en zichzelf.Warning: let op met een zwakke maag.Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
03/04/202234 minutes 40 seconds
Episode Artwork

De verbouwing

Met het nieuwe huis vol in de steigers, nemen Kim en Jaap je dit keer mee in alle voorbereidingen van de verbouwing en de weg naar de verhuizing. Wat moet er eigenlijk nog allemaal gebeuren? Ze maken de taakverdeling, bespreken dilemma’s en filosoferen over de inrichting wanneer het af is! De verhuizing wordt zo steeds echter!En dit alles ondanks de huidige chaos in huize Reesemakötter! Jaap &amp; Youp hebben namelijk corona, dus ook een andere setting dan normaal!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
27/03/202244 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Afvallen

Nu de optredens weer opkomen, gaat Jaap weer afvallen. Zijn gewicht is een continue struggle aangezien hij toch aanleg heeft om wat chubby te worden en ook ontzettend houdt van lekker eten. Hoe pakken ze dit aan in huize Reesekötter met de kinderen en heeft Kim ook weleens last van gewichtstoename? We bespreken het allemaal deze week in de aflevering over afvallerij.Geproduceerd door:&nbsp;Tonny MediaZie het privacybeleid op&nbsp;https://art19.com/privacy&nbsp;en de privacyverklaring van Californië op&nbsp;https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de priv
20/03/202237 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Verjaardagen

Hiep hiep hoera, Youp wordt 4 op 31 maart, ter ere van deze bijzondere verjaardag schuift hij ook aan in de podcast. De eerste 10 minuten dan. Kim &amp; Jaap bespreken de mogelijkheden voor verjaardagsfeestjes, taarten en cadeau's van de kinderen, maar ook die van zichzelf. Voor het laatste worden vooral veel valse beloftes gedaan tussen de twee...Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
13/03/202234 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Oorlog

Je wil de kinderen er zo ver mogelijk bij weg houden: oorlog. Maar dat lukt niet altijd. Muck is ontzettend leergierig en wil daardoor alles weten. Hoe ga je het gesprek met je kinderen aan? Waar heb je het dan over? En hoe benader je zo'n erge gebeurtenis zo positief mogelijk? Kim en Jaap hebben een aantal tips en zoeken het voor je uit. Maar er blijft natuurlijk ook ruimte voor wat luchtigheid! De welverdiende skivakantie moet ten slotte ook besproken worden.Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
06/03/202237 minutes 47 seconds
Episode Artwork

HELP ons kind moet buisjes!

Onze levens bestaan grotendeels uit oorontstekingen bij de kinderen. Wat doen we daaraan? Buisjes.Muck heeft ze inmiddels al vijf keer gehad, Joep drie en Ted is vandaag voor het eerst aan de beurt. Alle tips &amp; tricks in deze aflevering!En er is nieuws over de skispullen, net voordat Kim en Jaap er even twee weken tussenuit gaan voor een welverdiende vakantie.Geproduceerd door:&nbsp;Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
13/02/202234 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Eet issues

Eten &amp; kinderen, het is voor ouders vaak een helse combinatie. Zo hadden Kim en Jaap ook enorm veel moeite om Muck aan het eten te krijgen, maar desalniettemin hebben ze er wel veel van geleerd. In deze podcast delen ze hun tips met jullie! Oh ja, en 10 punten voor wie weet wat tuffels zijn!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
06/02/202241 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Wintersport

Al zwetend je huilende peuters in hun skipak hijsen versus lekker in de zon met een wijntje op de piste zitten na een paar uurtjes skiën. Het kan allebei op wintersport, het ligt er maar net aan of je je kinderen meeneemt of niet. Kim en Jaap doen dat dus wel, en ze zien er toch wel een klein beetje tegenop...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
30/01/202236 minutes 21 seconds
Episode Artwork

De kinderen vaccineren

Afgelopen week kregen zij na al redelijk wat te hebben vernomen in de wandelgangen, een brief op de deurmat. We kunnen de kinderen laten vaccineren tegen het Coronavirus. Deze podcast is ook bedoeld om belangrijke zaken rustig (lees: zonder kids) met elkaar te bespreken. We gaan dus niet zeggen wat goed of slecht is in deze situatie, maar oprecht met elkaar overleggen wat wij gaan doen. We bespreken wat voor- en nadelen van vaccineren en spreken ook onze twijfels uit op basis van feitelijke informatie. We hopen dat andere ouders hier iets aan hebben in hun overweging en hun beslissing hierover. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor wat luchtigheid!Geproduceerd door: Tonny Media.&nbsp;Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op <a href="https://art19.c
23/01/202251 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitgaan

Tot hun grote verbazing snakken Jaap &amp; Kim steeds meer naar een avondje uitgaan: lekker Passoa drinken, Flügels shotten en dansen tot niet te diep in de nacht op apres ski muziek! Wat vinden wij het aller leukst en juist het minst leuk aan uitgaan? Waar gingen we vroeger altijd heen? Waar zouden we nu wel weer heel graag heen willen? En kan Kim überhaupt iets vertellen over de ervaringen met mannen vroeger zonder dat Jaap zijn vingers in zijn oren stopt? Daar kunnen we alvast antwoord op geven: nee dat kan niet.Geproduceerd door: Tonny Media.Stem op ons voor de RadioRing Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op <a href="https:
16/01/202257 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Kwaaltjes

In deze aflevering kibbelen Kim en Jaap heel wat af over kwaaltjes en klachten. Wie heeft er het meest last van? En wie is de grootste aansteller van de twee?Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
09/01/202252 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Programma's

Samen met een speciale gast, hun oudste zoon Muck van 5 - bespreken Kim &amp; Jaap alle programma's waar ze tot nu toe aan hebben meegedaan en wat er allemaal nog op het lijstje staat om ooit aan mee te doen. Of nooit van z’n leven. Van X-Factor, tot Jouw Vrouw Mijn Vrouw, Expeditie Robinson tot Ik Hou Van Holland: genoeg ervaringen die ze kunnen delen. Muck is ondertussen vooral heel druk met het nieuwe huis en de inrichting hiervan. Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
01/01/202254 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Goede voornemens

Jaap's goede voornemens voor 2022 zijn geen nieuwe baby’s meer maken én meer quality time met de kinderen. Dat laatste geldt voor Kim ook, en daarnaast probeert ze in deze aflevering wat voorspellingen voor het nieuwe jaar te doen. Oh en trouwens die nieuwjaarswensen doen we niet meer hebben Kim en Jaap besloten, totaal overbodig. Geproduceerd door: Tonny Media 🎵🎅 Bekijk hier de eerste aflevering van Genreneutraal: https://bit.ly/33J1WHF 🎼 Beluister ook Genreneutraal de podcast op Spotify: https://spoti.fi/30YTJyeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op <a href="https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info" rel="noopener noreferrer" target="
26/12/202143 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Kort lontje

Het lijkt wel of iedereen meer geïrriteerd is. Je kunt minder van een ander hebben. En gaat direct in de aanval. Is het nou echt zo nodig? Komt de boodschap ook over als je het op een andere manier gebracht wordt? Of kun je soms ook gewoon je mond houden? Waar irriteer je je aan? Komt het door deze tijd, komt het door de korte nachten, krijgen en geven we het verkeerde voorbeeld? Laat vooral weten waar jullie irritaties liggen. En of je misschien nu toch iets langer nadenkt voor je reageert. Ook ik het bijzijn van je kinderen.Geproduceerd door: Tonny MediaMaak kans op een leuke prijs en doe mee aan dit korte onderzoek: <a href="https://urldefense.com/v3/__https:/eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=https*3A*2F*2Furldefense.com*2Fv3*2F__https*3A*2Feur02.safelinks.protection.outlook.com*2F*3Furl*3Dhttps*3A*2F*2Furldefense.com*2Fv3*2F__h
21/12/202148 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Kerstproof

Jaap &amp; Kim houden ervan! Zitten er al volle bak in. Steeds vroeger! Komt dat door de coronette? Wat zijn de plannen? Kan het allemaal wel dit jaar? Oude tradities en nieuwe tradities in de maak. Zijn ze het eens?Geproduceerd door: Tonny Media Maak kans op een leuke prijs en doe mee aan dit korte onderzoek. https://www.msi-aci.com/dotdata/start?u=790DDEC767DB4BD8BA0D6016071CCA99 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/12/202144 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Ontspanning

Deze week hebben Kim &amp; Jaap het over ontspanning. Waar ontspan je nou echt van? Of is dat door de telefoon niet echt meer mogelijk? Al helemaal als je kinderen hebt is het moeilijk om te ontspannen. Wanneer zouden Kim &amp; Jaap nou echt ontspannen? Kom erachter in deze aflevering.Geproduceerd door: Tonny Media💊 Krijg nu 50% korting op uw eerste bestelling met de code ‘KIMJAAP'Ga naar de website om de vragen te beantwoorden voor persoonlijk advies.🥬 Ga nu naar de website v
05/12/202144 minutes 16 seconds
Episode Artwork

(Huis)dieren

Deze week hebben Kim &amp; Jaap het over dieren. Niet alleen huisdieren maar ook alle andere soorten en maten komen aan bod. Bizarre anekdotes! Welke dieren zouden ze willen hebben? Welke dieren zijn ze echt bang voor? Welke dieren willen de kinderen graag en welke dieren hebben ze zelf gehad? En op welke dieren lijkt ze zelf het meest? Geheel in thema gekleed bespreken ze de ervaringen die antwoord hebben gegeven op voorgaande vragen en uiteraard hoort daar een heleboel bij gehinnik en geschater bij. En snoet mocht mee.Geproduceerd door: Tonny MediaMaak kans op een leuke prijs en doe mee aan <a
28/11/202149 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Wereld Prematurendag

Deze week werd er wereldwijd stil gestaan bij prematuren. Dat doet Kim sowieso al in haar rol als ambassadeur van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Kim heeft afgelopen week een aantal dagen meegelopen op de neonatologie afdeling. NICU. Ze is geschrokken hoe klein de baby’s zijn. Soms maar 900 gram. Tegelijkertijd enorm onder de indruk wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is om prematuren een zo “goed” mogelijke start te kunnen geven. De liefde van de medische staf voor de allerkleinste strijders. De onuitputbare veerkracht van ouders die zoiets heftigs mee maken. De allerkleinste luiers ooit gezien, hele dunne doorzichtige huidjes, de allermooiste oogjes, ieniminie vingertjes die zo graag de vinger van papa of mama vastpakken. Elke aanraking is enorm.Kim en Jaap zaten er vol van. En steunen dan ook heel erg de actie van Pampers &amp; Bol.com voor het WKZ. Ieder verkocht pak luiers gaat is een donatie naar deze afdeling voor buidelstoelen. Een emot
21/11/202152 minutes 33 seconds
Episode Artwork

De afspeellijst van het gezin!

Wanneer spelen we wat af?Op welk nummer heeft Jaap Kim versierd? Op welk nummer zijn ze getrouwd? Met welke nummers denken ze terug aan hun eigen jeugd, of aan hun ouders? Aan de eerste keer schuifelen? In hoeverre heeft de muzieksmaak van zijn ouders Jaap's eigen style getekend? Wat luisteren de kinderen (en wat kunnen we vooral niet meer aanhoren)? Iedereen associeert muziek met situaties en gevoelens. Dit allemaal in de aflevering van deze week!Geproduceerd door: Tonny Media Maak nu kans op een leuke prijs! Doe mee aan <a href="https://www.msi-aci.com/dotdata/start?u=790DDEC767DB4BD8B
14/11/202147 minutes
Episode Artwork

Cadeaus van vroeger en nu

Speelgoed!!!van vroeger en nuKim en Jaap presenteren Het Nederlandse Speelgoedgala van het Jaar. Daarnaast komt ook de feestmaand er weer aan. Kortom: het perfecte moment om het eens te hebben over speelgoed!Wat is het leukst, of het handigst of het speelgoed wat generatie op generatie mee gaat? Speelden zij hier zelf vroeger ook al mee of is toch het “nieuwe” speelgoed populairder? En wat is het leukste speelgoed wat Muck, Youp en Ted hebben? En dus een dikke tip?Geproduceerd door: Tonny Media💊 Krijg nu 50% korting op uw eerste bestelling met de code ‘KIMJAAP'Ga naar de website om de vragen te beantwoorden voor persoonlijk advies.🥬 Met de code 'HELLOPRATEN' krijg je 45 euro korting op uw eerste drie maaltijdboxen.Geproduceerd door: <a href="https://www.youtube.com/redirect?event=video_description&amp;redir_token=QUFFLUhqa2RWaE
07/11/202147 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Kidswijzer

Deze aflevering hebben Kim en Jaap het over de eeuwige 'vanaf wanneer mag je?' Allerlei vragen over wanneer mag je kind wat, waar geen juiste antwoorden op zijn. En waarom mag er in deze tijd niet gewoon een bepaalde algemene leeftijd aan dit soort kwesties gehangen worden? Zij vinden het fijn om te weten wat ze wanneer kunnen verwachten.Geproduceerd door: Tonny Media Maak nu kans op een leuke prijs! Doe mee aan dit korte onderzoek. Speciaal voor al onze luister
31/10/202142 minutes 49 seconds
Episode Artwork

IVF-traject

Het is niet altijd vanzelfsprekend om zwanger te worden. Sommige vrouwen, daar hoef je maar naar te kijken en ze zijn zwanger. En de ander heeft een hele fertiliteit geschiedenis met alsnog geen positieve test. Het moet je gegeven worden wordt er gezegd. Wij vinden dit een heftige uitspraak. Net alsof je het dan niet verdiend. Vooral als je het traject gaat bewandelen zoals bijv Jaap en Kim hebben bewandeld. Jaap en Kim nemen jullie mee in hun fertiliteits proces. Ieder proces is een ander. Maar dit is het verhaal in Jip &amp; Janneke taal van hen. Op een positieve manier gebracht. Met natuurlijk een positief resultaat als einde. Of als nieuw begin. Muck en Youp zijn beide van dezelfde IVF lichting. En baby Ted kwam als natuurlijk wonder erachteraan. Toi toi toi voor een ieder die nu ook in het traject zit! Geproduceerd door: Tonny MediaMet de code 'HELLOPRATEN' krijg je 4
24/10/202138 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Worden wat je wilt

Je mag worden wat je wil, maar kan je ook worden wat je wil? En willen wij als ouders zijnde dat de kinderen ons beroep kiezen?Geproduceerd door: Tonny Media☕ Maak nu kans op een leuke prijs! Doe mee aan dit korte onderzoek. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring
17/10/202147 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Pesten

Het is vaak lachen, gieren, brullen en kibbelen in deze podcast, maar het is nu tijd voor een serieuze aangelegenheid. Zoals in Kim's boek beschreven werd zij vroeger nogal gepest. Nu bespreken Kim en Jaap juist hoe het er tegenwoordig aan toe gaat op school. Hoe ga je er als ouders mee om als jouw kind gepest wordt? Of als jouw kind pest? Het onderwerp spreekt veel mensen aan, dat zien we ook terug in de vragensticker op Kim's Instagram. Maar, natuurlijk is er ook plek voor wat luchtige items tussendoor.Wel is de eindconclusie: er MOET wat veranderd worden aan het pestklimaat. Denken jullie mee?Geproduceerd door: <a href="https://www.youtube.com/redirect?event=video_description&amp;redir_token=QUFFLUhqa2RWaEZzRXBzUGZvY08tSFQzaVZ2VDlBenpTQXxBQ3Jtc0ttQ29RYV9WUXFycmRxOTRFTmpTMXowb21OZU1KMUFZb3p0bl9YRWc1MGFLNTdzWmJ3cWoxbHU4ZnIxQVNqNnhfWE9fQXFkS1lWZHBDbzhiTFZxMlViS3NiSWRLaF9GZXV1WkR6NVhEYUoyNVlhTERjdw&amp;q=https%3A%2F%2Ftonnymedia.nl%2F" rel="noopener noreferrer" targ
10/10/202148 minutes 37 seconds
Episode Artwork

De Corpsbal vs. Het Dorpsmeisje

Jaap is een corpsbal. Kim een dorpsmeisje. Kim heeft geen idee wat het corps leven nou inhoudt. En haalt alle termen door elkaar. Jaap gaat proberen om het in Jip en Janneke taal uit te leggen én ondertussen probeert hij Kim te overtuigen dat het wel wat voor Muck, Youp en Ted is. Wat zeggen jullie?Geproduceerd door: Tonny Media🎁Via de link krijg je 50% korting op je eerste Goodiebox.💊Krijg nu 50% korting op uw eerste bestelling met de code ‘KIMJAAP'Ga naar de website van <a href="https://atidapure.c
24/09/202154 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Ons huwelijksweekend in Oostenrijk

De beste tips voor een onvergetelijke bruiloft!Nederland of buitenland? Meerdaags of één dag? Intieme bruiloft of pak je uit? Een dure ring of goedkope ring? Kinderen aanwezig of niet? Wat geef je cadeau?Kortom, bij een bruiloft draait het voornamelijk om keuzes maken. Wij helpen je hierbij! :)Geproduceerd door: Tonny Media☕Maak nu kans op een leuke prijs! Doe mee aan dit korte onderzoek. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/09/202153 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Back to school

Back to School: de tijd vliegt! Onze Muck gaat alweer naar groep 2. Hoe bereid je je kind voor na 6 weken zomervakantie? Wat geef je je kind mee in de broodtrommel? Glutenvrije boekweit pannenkoeken of een bammetje kaas? Kim en Jaap halen hun eigen schoolherinneringen op als brugpiepers en vertellen wat er in de broodtrommels zit. Worden ze aangestoken door de influencers? Uiteraard zit de podcastaflevering vol met tips. Of je er wat aan hebt is de vraag. ;-)Maak nu kans op een leuke prijs! Doe mee aan dit korte onderzoek: https://www.msi-aci.com/dotdata/start?d=149791983&amp;k=nxpxddgczygjdelmwwyoglxdbnfzgcuz See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
29/08/202156 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Peuterpuberteit

Driftige peuterpubers, hoe ga je er mee om?De middelste zoon van Kim en Jaap heeft dit woord uitgevonden. Het is het allergrappigste jongetje op aarde, maar soms… Is dit een fase? Is dit een sprongetje? Nee het is de peuterpuberteit! En die kan wel 2,5 jaar duren. Herkenbaar? Ligt dit aan de komst van baby Ted? Of omdat Joep het middelste kind is? Is het een karaktereigenschap? Help?!Met de kortingscode Oslogan krijg je 60% korting op de 1e verpakking van het membership. Op volgende verpakkingen krijg je standaard 30% korting.Hierbij ook de link: https://www.osloskinlab.nl/the-solution/?campcode=COPOTMB2221L&amp;utm_source=Tonnymedia&amp;utm_medium=podcast&amp;utm_contentMaak nu kans op een leuke prijs! Doe mee aan dit korte onderzoek: <a h
15/08/202139 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Verrassing!! We gaan verhuizen.

Aangezien Kim &amp; Jaap al 1,5 jaar wonen in hun nieuw gebouwde huis wordt het tijd om te verhuizen 🤣 Ze hebben ten slot van rekening tijd genoeg over met 3 kinderen. Allebei een nieuwe BV en super veel optredens.  Grapje natuurlijk. Maar dit huis konden ze niet laten schieten. Hoe en wat en waar? Waar lopen ze tegen aan? Prijzen schieten omhoog, aannemers niet te krijgen, spijt om hun huidige huis te verkopen, gaan ze wonen in een stacaravan? Alles en meer in deze aflevering.Geproduceerd door: Tonny MediaMet de kortingscode Oslogan krijg je 60% korting op de 1e verpakking van het membership. Op volgende verpakkingen krijg je standaard 30% korting.Hierbij ook de link: https://www.osloskinlab.nl/the-solution/?campcode=COPOTMB2221L&amp;utm_source=Tonnymedia&amp;utm_medium=podcast&amp;utm_content See acast.com/privacy for privacy and opt-
01/08/202151 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Kent Jaap alle geheimen van Kims boek?

Kim schrijft een biografie maar kent Jaap alle geheimen die in haar boek staan? Hoe is het om een boek te schrijven? Jaap vraagt Kim de hemd van het lijf. Emotioneel is het wel!Geproduceerd door: Tonny MediaMet de kortingscode Oslogan krijg je 60% korting op de 1e verpakking van het membership. Op volgende verpakkingen krijg je standaard 30% korting.Hierbij ook de link: https://www.osloskinlab.nl/the-solution/?campcode=COPOTMB2221L&amp;utm_source=Tonnymedia&amp;utm_medium=podcast&amp;utm_content See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
18/07/202147 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Wie doet wat (niet) in huize Reesema?

Rolverdeling tussen man en vrouw. Welke taak hoort bij wie? Zijn Kim &amp; Jaap traditioneel of toch wel van deze tijd? Financieel van elkaar afhankelijk? Er wordt weer ouderwets gekibbeld.Geproduceerd door: Tonny MediaDeze video bevat betaalde promotie.Nescafé Dolce GustoActie: Wil jij een Nescafé Dolce Gusto koffiemachine winnen? Laat weten in de comments waarom!Oslo Skin LabMet de kortingscode Oslogan krijg je 60% korting op de 1e verpakking van het membership. Op volgende verpakkingen krijg je standaard 30% korting.https://www.osloskinlab.nl/the-solution/?campcode=COPOTMB2221L&amp;utm_source=Tonnymedia&amp;utm_medium=podcast&amp;utm_content=oslogan&amp;utm_campaign=COPOTMB2221L_oslogan See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van C
04/07/202143 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Je kind op voetbal, tennis, korfbal, scouting of ballet

Sport keuze stress voor zoontje Muck van 5 en voor Kim en Jaap 🤣 welke sport, hoeveel sporten, dorp vs stad, talent vs hobby, ouders langs de lijn, coachen ja of nee, bepaalde sporten meer voor jongens dan voor meisjes, inschrijving club vanaf de geboorte?? Of op basis van talent van ouders? Jaap en Kim hebben een totaal andere achtergrond familiair en cultureel gezien ook qua sport. Allerlei anekdotes passeren de revue. Komen ze eruit voor Muck? En Kim heeft last met deze hitte van het schuren van de dijen. Wat ze nog nooit eerder heeft gehad. Ze kreeg de beste tip. Misschien wel van Jaap?Geproduceerd door: Tonny MediaMet de kortingscode Oslogan krijg je 60% korting op de 1e verpakking van het membership. Op volgende verpakkingen krijg je standaard 30% korting.Hierbij ook de link: https://www.osloskinlab.nl/the-solution/?campcode=COPOTMB2221L&amp;utm_source=Tonnymedia&amp;utm_medium=podcast&amp;utm_content See <a target="_blank" rel="noo
20/06/202136 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Lekker Veel Hooi Op De Vork - Op reis met de kids

Soms vraag je je af of je niet meer dagen aan het inpakken bent dan daadwerkelijk vakantie aan het vieren. De stress, de inkopen vooraf , de vaak helse reis naar de bestemming. En toch maak je herinneringen voor het leven. Gewoon doen dus! We nemen jullie mee in onze vakantie avonturen van de afgelopen jaren en als deze podcast online staat liggen wij even bij te komen op het strand van een paar belachelijk drukke weken. Groeten uit een zonnig Corfu XXGeproduceerd door: Tonny MediaMet de kortingscode Oslogan krijg je 60% korting op de 1e verpakking van het membership. Op volgende verpakkingen krijg je standaard 30% korting.Hierbij ook de link: https://www.osloskinlab.nl/the-solution/?campcode=COPOTMB2221L&amp;utm_source=Tonnymedia&amp;utm_medium=podcast&amp;utm_content=oslogan&amp;utm_campaign=COPOTMB2221L_oslogan See acast.com/privacy for privacy and opt-out
06/06/202145 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Lekker Veel Hooi Op De Vork - Bewegen tijdens de zwangerschap en na de bevalling

Bewegen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Waar begin je mee? Wat mag wel en wat mag niet? En hoe regelen we dat we weer op de trampoline kunnen springen? Kim’s Vitaliteitscoach Ramon helpt ons door deze materie heen. Hoe kunnen we bekkeninstabiliteit voorkomen en aanpakken met oefeningen? Dit en meer. - En we mogen jullie uitnodigen voor een gratis test fase van een online les module. 💪Geproduceerd door: Tonny Media See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
23/05/202144 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Lekker Veel Hooi Op De Vork - Kinderfeestjes, vroeger en nu

Muck wordt 5 en mag zijn eerste feestje vieren. Wat kun je in Corona tijd allemaal doen? Hoeveel kids nodig je uit? Welke verjaardagsfeestjes van vroeger staan Jaap en Kim nog bij? En wie mocht er met wie schuifelen?Geproduceerd door: Tonny Media See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
09/05/202143 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Lekker Veel Hooi Op De Vork - Baby’s motoriek

Deze week te gast -vriendin van de familie - Nienke Bergsma. Kinderfysiotherapeute en eigenaar van baby.skills. De kalender die stiekem wel op je commode thuis hoort. Iedere dag (422 dagen lang) oefeningen en tips &amp; tricks voor de motorische ontwikkeling van je baby om (motorische) problemen te voorkomen. En tips waar je als kersverse ouder nog nooit aan gedacht hebt. Kim bespreekt bijvoorbeeld met haar hoe ze een voorkeurshouding van een baby en in dit geval ook Ted om kan zetten om een afgeplat hoofdje te voorkomen. Reflux wordt ook aangehaald.Nienke beantwoord allerlei vragen van luisteraars. Bijv waarom kruipen zo belangrijk is in de motorische ontwikkeling. En wat er gebeurt als een baby die stap overslaat. Sowieso interessant om te weten wanneer je bepaalde senso motorische ontwikkelingen bij een baby kan verwachten. Geproduceerd door: Tonny Media See a
25/04/202146 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Lekker Veel Hooi Op De Vork - Dermatologisch

Deze week praat Kim met dermatoloog en ondernemer Marjolein Leenarts. Marjolein is al sinds de geboorte van Muck Kim’s hotline op het gebied van huidissues bij de kinderen. Zo ook bij Ted. Ted heeft last van baby acne. Maar is dat het eigenlijk wel? Veel volgers vroegen zich af wat Ted op zijn voorhoofd en in nekje had. Marjolein gaat het even uitleggen. Evenals hoe werkt dat nou eigenlijk met pigment bij moeders tijdens een zwangerschap en daarna. Via Instagram zijn er allerlei vragen voor Marjolein binnen gekomen. Ze behandelt er een paar. Waaronder eczeem bij baby’s en kindjes. Hoe vaak moet een kind nou in bad? En striae bij mama’s... wat kun je doen? Een leerzame podcast! Met wat lekker luchtige onderwerpen en natuurlijk de “kan nie kötter” van deze week. Plus het advies van onze Twentse wijze man.Geproduceerd door: Tonny Media See acast.com/privacy for privacy and opt-out in
11/04/202140 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Lekker Veel Hooi Op De Vork - Ook al een podcast?!

De eerste aflevering van een nieuwe reeks! Na de serie To Due date pakken Jaap &amp; Kim de podcast weer op onder een andere titel. Het gezin van Kim &amp; Jaap is compleet met de geboorte van hun derde zoon Ted. Kim’s woordenboek kent het woordje verlof niet echt. Ze neemt zoals gewoonlijk lekker veel hooi op de vork. Ze probeert een evenwicht te vinden met haar gezin, Jaap, Muck, Youp, Ted en hun hondje Snoet en haar en Jaaps werkzaamheden. Samen nemen ze vandaag de week door. Als verdieping op Kim’s YouTube serie. Kim is erg positief ingesteld, maar er zijn toch nog wel een paar #kanniekötter momenten die ze ook deelt in de podcast. En waar Jaap &amp; Cabaretier Jan Riesewijk hun plasje over doen. Pak een lekkere kop koffie erbij of luister tijdens de wandeling met je hond naar het gekeuvel van Jaap &amp; Kim.Geproduceerd door: Tonny Media See <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://acast.c
28/03/202136 minutes 40 seconds