Winamp Logo
Kick-off met Valentijn Driessen Cover
Kick-off met Valentijn Driessen Profile

Kick-off met Valentijn Driessen

Dutch, Sports, 6 seasons, 353 episodes, 3 days 8 hours 44 minutes
About
De scherpste voetbalanalyses met een flinke dosis humor. Met Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, en Ajax-volger Mike Verweij. Elke vrijdag een nieuwe aflevering.
Episode Artwork

‘West Ham meldt zich voor Steven Bergwijn’

In een nieuwe aflevering van de voetbalpodcast Kick-off bespreken Valentijn Driessen, Mike Verweij en Pim Sedee de eenvoudige overwinning van het Nederlands Elftal op Gibraltar. De blik gaat richting het EK, welke spelers gaan er mee naar Duitsland en wie niet? De Eredivisie gaat weer beginnen. PSV speelt uit tegen FC Twente en mist vermoedelijk Joey Veerman, terwijl Noa Lang weer terugkeert in de wedstrijdselectie. Ajax krijgt hekkensluiter Vitesse op bezoek en Feyenoord speelt uit tegen stadgenoot Excelsior. Daarnaast heeft Mike nieuws over eventuele uitgaande transfers van Ajax, zo is er interesse in aanvoerder Steven Bergwijn. Verder in Kick-Off: kritiek op Jordan Henderson, chaos bij Brazilië - Argentinië en een oud-Ajacied moet de bak in. See omnystudio.com/listener for privacy information.
24/11/202346 minutes 58 seconds
Episode Artwork

'Begeleiding Ajax-aankopen beneden alle peil'

In de nieuwste aflevering van de voetbalpodcast Kick-off wordt de overwinning van Ajax op FC Volendam besproken. De euforie is volgens Valentijn Driessen overdreven, en ook het spontane optimisme over de aankopen. ,,Als Chuba Akpom zo goed is, waarom speelde die dan niet eerder veel minuten,'' aldus Driessen. Mike Verweij vertelt over de begeleiding van de aankopen van Ajax, die volgens hem zwaar te wensen overlaat. Ook het WK van 2034 in Saoedi-Arabië wordt besproken. De KNVB moet dat gewoon boycotten, zo is de unanieme mening in Kick-off.See omnystudio.com/listener for privacy information.
03/11/202346 minutes 11 seconds
Episode Artwork

‘Zo forceerde Steijn bewust breuk met Ajax’

In deze aflevering van de voetbalpodcast Kick-off van de Telegraaf uiteraard alles over de crisis bij Ajax. Valentijn Driessen en Mike Verweij schreven deze week een onthullend verhaal, waarin duidelijk werd dat Maurice Steijn verder wilde zonder Steven Berghuis en Hedwiges Maduro. Met Pim Sedee bespreken ze hoe dat verhaal is gevallen, en hoe het nu verder gaat bij de Amsterdammers. Verder is er lof voor Feyenoord, dat diepe indruk maakte met de Champions League-zege op Lazio Roma. Calvin Stengs ontwikkelt zich tot een topspeler, constateert Driessen, die hoopt dat Oranje weer met drie aanvallers gaat spelen. ,,Stengs kan daar dan mooi de rechtsbuiten worden,'' aldus Driessen. Verder: Ryan Gravenberch in vorm en PSV aast op Amerikaanse versterking achterin.See omnystudio.com/listener for privacy information.
27/10/202349 minutes 32 seconds
Episode Artwork

“Ajax met 1,5 been in finale”

Een bijzondere podcast van de Telegraaf! Ajax won in Londen in een zenuwslopende halve finale van de Champions League met 0-1 van Tottenham Hotspur. Voor het stadion van de Spurs blikken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee na afloop al vooruit op de return volgende week woensdag in Amsterdam. En al een beetje op een mogelijke finale in Madrid...See omnystudio.com/listener for privacy information.
01/05/201915 minutes 54 seconds
Episode Artwork

'Ajax moet nu toeslaan tegen gewond dier'

Valentijn Driessen, Mike Verweij en Pim Sedee blikken vooruit op de Champions League-kraker van Ajax tegen Tottenham Hotspur.See omnystudio.com/listener for privacy information.
29/04/201926 minutes 15 seconds
Episode Artwork

‘Nooit meer Ajax-fans in De Kuip’

Een kraker in de halve finale van de beker tussen Feyenoord en Ajax. Clubwatchers Mike Verweij en Marcel van der Kraan blikken vooruit.See omnystudio.com/listener for privacy information.
26/02/201930 minutes 22 seconds