Winamp Logo
Katai Cover
Katai Profile

Katai

Romanian, Finance, 1 seasons, 182 episodes, 6 days 10 hours 45 minutes
About
RO] Bine ai venit pe Katai Podcast, produs de Robert Katai - digital marketer si content strategist. In acest podcast vei gasi un mix de interviuri, prezentari si alte idei despre marketing si viata care te vor motiva sa-ti gasesti inspiratia sau echilibrul in viata personala sau profesionala. [EN] Welcome to Katai Podcast, hosted by digital marketer and content strategist Robert Katai. Dig into the episodes to accelerate your growth as a marketer and human being. Learn from candid stories, personal experiences, and real-life experiments.
Episode Artwork

181: Cum să te diferențiezi în publicitate prin creative excellence? cu Cătălin Dobre

Am povestit cu Cătălin Dobre – CEE Creative Director și Chief Creative Officer la McCann – despre cum creativitatea nu mai este un moft în industria de marketing și advertising, ci un factor diferențiator esențial, mai ales în contextul unei piețe foarte competitive. Cătălin pare că reușește foarte ușor să găsească o perspectivă pozitivă chiar... The post 181: Cum să te diferențiezi în publicitate prin creative excellence? cu Cătălin Dobre appeared first on Katai.
01/09/202357 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Al doilea panel de Q&A de la GrowthCon 2023

În acest episod vei putea asculta a doua sesiune de Q&A împreună cu speakerii care au vorbit în al doilea panel de la GrowthCon. Sergiu Iacob care este marketing manager la PublishDrive are o experienta de peste 15 ani in online advertising si a administrat bugete de publicitate de peste 1,000,000$ Iris Grossman care este... The post Al doilea panel de Q&A de la GrowthCon 2023 appeared first on Katai.
18/07/202325 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Primul panel de Q&A la GrowthCon 2023

În 26 mai am organizat prima ediție al conferinței GrowthCon în Cluj-Napoca. A fost un eveniment de succes, la care au participat peste 250 de profesioniști din industria marketingului și a afacerilor. Conferința a fost axată pe strategii și tactici de creștere a brandurilor, oferind participanților oportunitatea de a învăța de la specialiști experimentați. Au... The post Primul panel de Q&A la GrowthCon 2023 appeared first on Katai.
03/07/202324 minutes 16 seconds
Episode Artwork

178 Stâlpul de bază al unei afaceri sustenabile sunt oamenii – cu Andrei Borțun

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă viața de antreprenor în zona culturală și creativă? Dar ce înseamnă să pornești proiecte care chiar își lasă amprenta în societate? Am stat de vorbă cu Andrei Borțun, CEO The Institute, organizator Romanian Design Week și unul dintre oamenii din spatele proiectelor ASAP România, Internetics, Combinat și multe altele, despre... The post 178 Stâlpul de bază al unei afaceri sustenabile sunt oamenii – cu Andrei Borțun appeared first on Katai.
23/05/20231 hour 2 minutes 50 seconds
Episode Artwork

177 Care sunt calitățile unui strateg în comunicare cu adevărat bun? – cu Răzvan Mătășel

Auzim atât de des cuvântul ”strategie” în viața de om de marketing, încât unii dintre noi poate nici nu mai știu ce înseamnă de fapt. Planificarea strategică are 5 pași în aparență simpli: Spun că acești pași sunt în aparență simpli, deoarece realitatea din teren vine cu diverse nuanțe care deseori ne dovedesc contrariul. În... The post 177 Care sunt calitățile unui strateg în comunicare cu adevărat bun? – cu Răzvan Mătășel appeared first on Katai.
08/05/20231 hour 15 minutes 45 seconds
Episode Artwork

176 Cum să faci o campanie de Social Media care aduce rezultate palpabile – cu Laura Savu

Una dintre super puterile pe care le are Social Media este faptul că îți oferă feedback instantaneu din partea audienței tale. Acest lucru este mai important decât crezi, deoarece te ajută să înțelegi nevoile și preferințele publicului țintă, iar ascultarea publicului este esențială pentru a crea campanii eficiente și pentru a maximiza succesul acestora. Dacă... The post 176 Cum să faci o campanie de Social Media care aduce rezultate palpabile – cu Laura Savu appeared first on Katai.
24/04/202358 minutes 54 seconds
Episode Artwork

175 De ce nu există rețete de succes când vine vorba de marketing – Irina Scarlat

Dacă te-ai întrebat vreodată care este cheia succesului în marketing și dacă există strategii care aduc rezultate garantate, ești în locul potrivit. Spoiler alert: La baza oricărei strategii de marketing stă un mindset de trial & error, pentru a afla care sunt direcțiile care aduc rezultate. Oricât de experimentat ai fi în acest domeniu, nu... The post 175 De ce nu există rețete de succes când vine vorba de marketing – Irina Scarlat appeared first on Katai.
10/04/20231 hour 3 minutes 29 seconds
Episode Artwork

174 Cum să construiești un business sustenabil dintr-un newsletter – cu Victor Kapra

Am stat de vorbă cu nimeni altul decât Victor Kapra, jurnalist care și-a început cariera în presă imediat după Revoluție și care a ales calea freelancingului în anul 2008. Autor al newsletterului Civilization, Victor împărtășește în acest episod insighturi despre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere pentru a crește un newsletter monetizabil:... The post 174 Cum să construiești un business sustenabil dintr-un newsletter – cu Victor Kapra appeared first on Katai.
27/03/202349 minutes 30 seconds
Episode Artwork

173 Cum te poate ajuta growth hacking-ul să construiești un business sustenabil – cu Raluca Radu

Am povestit cu Raluca Radu, fondator MTH, co-organizator GPeC, Country Manager Answear România și trainer în Digital Marketing despre ce înseamnă growth hacking-ul de fapt și cum poți să creezi pe baza lui strategii de marketing prin care construiești business-uri sustenabile. Am discutat despre greșelile pe care le fac business-urile la început de drum, despre... The post 173 Cum te poate ajuta growth hacking-ul să construiești un business sustenabil – cu Raluca Radu appeared first on Katai.
13/03/20231 hour 4 minutes 3 seconds
Episode Artwork

172 Cum să crești copii buni și încrezători, îmbunătățind sistemul educațional cu Ruxandra Mercea

Am stat de vorbă cu Ruxandra Mercea, CEO Transylvania College, fondator Spark Hybrid High School și Școala Încrederii, despre viață și despre provocările pe care le întâmpini în calitate de lider. În acest episod povestim cu Ruxandra despre cum ne formează copilăria și relația cu părinții noștri, despre cum percepem fericirea și succesul, dar și... The post 172 Cum să crești copii buni și încrezători, îmbunătățind sistemul educațional cu Ruxandra Mercea appeared first on Katai.
28/02/20231 hour 4 minutes 52 seconds
Episode Artwork

171 Când îți cunoști clientul atât de bine încât marketingul devine o joacă: Mădălina Vasiu

Mădălina Vasiu este consultant de marketing și persoana din spatele Thinking Made Visible, podcastul care face viziblă gândirea invitaților săi. Cunoscută și drept ”tipa cu avatarul de client”, Mădălina a creat un e-book foarte bine gândit, care ajută pe oricine să construiască un profil al clientului ideal într-un mod detaliat. În episodul acesta povestim despre... The post 171 Când îți cunoști clientul atât de bine încât marketingul devine o joacă: Mădălina Vasiu appeared first on Katai.
19/02/20231 hour 23 minutes 46 seconds
Episode Artwork

170: De la zero la milioane de vizualizări: Cum a construit Dodo Mesaroș un business profitabil din TikTok

Când vine vorba de content creation, poate fi o adevărată provocare să îți găsești stilul tău propriu. Am povestit cu Dodo Mesaros, tipul acela mișto care face filmulețe gătind în natură, despre procesul său de a-și găsi un stil unic și diferențiator într-o nișă în care mai sunt mulți alți jucători, despre provocările pe care... The post 170: De la zero la milioane de vizualizări: Cum a construit Dodo Mesaroș un business profitabil din TikTok appeared first on Katai.
06/02/20231 hour 14 minutes 9 seconds
Episode Artwork

169 Vânzătorii buni sunt cei care apreciază marketingul: Mihai Guran

Am văzut zilele trecute un meme funny despre relația dintre echipele de vânzări vs executive despre dep de marketing 😂 În episodul acesta am povestit cu Mihai Guran, omul care a crescut o echipă de peste 150 de oameni de vânzări în cadrul Bitdefender (pe lângă multele realizări pe care le-a avut în cei peste... The post 169 Vânzătorii buni sunt cei care apreciază marketingul: Mihai Guran appeared first on Katai.
23/01/20231 hour 8 minutes 29 seconds
Episode Artwork

168 Ce trebuie să știi înainte să cumperi o franciză cu Ruben Filimon

Dacă vrei să pornești o afacere, dar nu ai încă ideea potrivită de business pe care să o materializezi, o alternativă este să apelezi la a deschide o afacere în sistem de franciză. Ce înseamnă asta? Ei bine, poți să apelezi la branduri care vor să se extindă regional, național sau internațional și să investești... The post 168 Ce trebuie să știi înainte să cumperi o franciză cu Ruben Filimon appeared first on Katai.
12/12/202251 minutes 9 seconds
Episode Artwork

De la filmări din boscheți pe marile ecrane cu Cristi Ilișuan (producător Mircea Bravo)

În industria de content creation, dacă vrei să fii cu adevărat profesionist, este important să fii consecvent și să faci totul cu intenția de a-ți servi audiența. Aceasta este părerea lui Cristi Ilisuan, cealaltă jumătate din spatele proiectului Mircea Bravo și invitatul meu din acest episod. Cristi, împreună cu echipa sa, sunt un adevărat exemplu... The post De la filmări din boscheți pe marile ecrane cu Cristi Ilișuan (producător Mircea Bravo) appeared first on Katai.
15/11/202254 minutes 17 seconds
Episode Artwork

166 Cât de important este să îți cunoști valoarea și limitele în business cu Ruben Marian

Ce are în comun o viață personală care te împlinește și un business care se dezvoltă cu succes? Bingo! Claritate. În acest episod povestesc cu Ruben Marian despre cât de important este să ai claritate în tot ceea ce faci și cum poate aceasta să te ajute să treci peste eșecuri. Totodată, povestim despre cum... The post 166 Cât de important este să îți cunoști valoarea și limitele în business cu Ruben Marian appeared first on Katai.
30/10/20221 hour 8 minutes 48 seconds
Episode Artwork

165 Despre arta interviului și cum să ai relații solide cu oamenii: Andreea Roșca

De câte ori ți s-a întâmplat să-ți faci un scenariu înaintea unei discuții importante cu șeful, colegul sau prietenul tău? „Dacă îl întreb X, el, probabil, îmi va răspunde Y”. Dacă nu se adeverește filmul creat de tine, ce faci?  Cum îndrepți discuția în direcția pe care tu o vrei? Cum îl lași pe celălalt... The post 165 Despre arta interviului și cum să ai relații solide cu oamenii: Andreea Roșca appeared first on Katai.
17/10/20221 hour 6 minutes 47 seconds
Episode Artwork

164 Există inspirație, dar trebuie să te găsească lucrând: Tibi Codorean

Care este secretul unui copywriter care, nu doar că atrage atenția audienței, dar o și menține? Exercițiul. Scrisul zilnic. Expunere în online. Explorarea acelor subiecte care să stârnească ceva în ceilalți – poate fi curiozitate, poate fi și râs.  Tibi Codorean este omul din spatele glumelor lui Bob Rădulescu și Mircea Bravo. De fapt, când... The post 164 Există inspirație, dar trebuie să te găsească lucrând: Tibi Codorean appeared first on Katai.
03/10/20221 hour 4 minutes 29 seconds
Episode Artwork

163 Pe urmele animalelor sălbatice prin lentilele unui marketer: Doru Panaitescu

De la începutul erei de digital marketing, unde suntem pioneer, facem un salt până în prezent, unde ne aflăm în plină sălbăticie. Cum e senzația?  De la strategii de poziționare în mintea consumatorului la tactici de poziționare perfectă pentru fotografiile din natură. Pe scurt, vorbim despre marketing de natură.  Doru Panaitescu nu doar că are... The post 163 Pe urmele animalelor sălbatice prin lentilele unui marketer: Doru Panaitescu appeared first on Katai.
19/09/20221 hour 15 minutes 31 seconds
Episode Artwork

162 Social Media nu e o rețetă, ci un proces: Corina Maria Scheianu

Întreabă 100 de specialiști în marketing cum își îndeplinesc obiectivele și vei primi 100 de răspunsuri diferite. Întreabă 100 de experți în Social Media cum transformă o audiență într-o comunitate și, cel mai probabil, vei primi aceeași soluție: Ascultă-i pe oameni. Creează conținut pentru ei, nu pentru tine.  Despre același lucru am discutat cu Corina... The post 162 Social Media nu e o rețetă, ci un proces: Corina Maria Scheianu appeared first on Katai.
31/08/20221 hour 8 minutes 13 seconds
Episode Artwork

161 Gabriel Ciordaș: Ai pierdut afacerea când ai încetat să mai visezi la creșterea ei

Dacă ar fi să vinzi între nevoi și dorințe, ce ai vinde?  O întrebare pe care am repetat-o de zeci de mii de ori. De fiecare dată când pornesc un proiect mă gândesc dacă e o dorință sau dacă e o nevoie.  Dar cine este cel de la care am auzit prima dată această întrebare?... The post 161 Gabriel Ciordaș: Ai pierdut afacerea când ai încetat să mai visezi la creșterea ei appeared first on Katai.
02/08/202257 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Ai publica cel mai naspa conținut al tău?

Hai să fim sinceri. Cu toții am creat ȘI conținut nașpa. Poate că e primul tău articol, primul podcast înregistrat sau primul video editat. Unii dintre noi l-au publicat și alții încă-l țin ascuns într-un sertar de rușine că e o prostie, că nu ne caracterizează și că pur și simplu nu vrem să ne... The post Ai publica cel mai naspa conținut al tău? appeared first on Katai.
29/07/20222 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Cum să crești pe Instagram fără să te concentrezi pe followers

Poți crește un cont nou de Instagram în 2 luni la 10k followers doar din postări simple (fără video, reels, live) și fără ads? Da, poți. De-asta am avut o discuție cu Marian Hurducaș despre acest subiect și cum poți face să transmiți un mesaj clar pentru o audiență dedicată pe orice platformă de social... The post Cum să crești pe Instagram fără să te concentrezi pe followers appeared first on Katai.
22/07/20221 hour 11 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Strategia lui 1

Toată lumea vrea să apară peste tot și să le facă pe toate. Vreau să am un canal de Youtube. Vreau să am un cont de Instagram. Vreau să am o comunitate care să mă iubească. Vreau să am un business de succes. Vreau să apar la televiziune. Vreau să îmi fac un podcast. Și... The post Strategia lui 1 appeared first on Katai.
15/07/20225 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Mituri despre social media pe care să nu le mai crezi

De când lucrez în marketing am auzit multe prostii și mituri pe care dacă le-aș fi pus într-o arhivă, azi aș fi putut înregistra vreo 3 show-uri doar despre asta. Dar hai să nu fim chiar atât de dramatici, și să vedem care sunt cele mai populare mituri despre social media marketing. 1. Social media... The post Mituri despre social media pe care să nu le mai crezi appeared first on Katai.
08/07/20223 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Care este diferența dintre marketing, publicitate și branding

Am ajuns prima dată în București și mă plimbam cu mașina prin oraș. Eu stăteam în dreapta iar fratele meu era la volan. Am ajuns pe drumul care mă ducea către Casa Poporului. Fratele meu îmi spune – uite, acolo în față este Casa Poporului, la care eu îi răspund uitându-mă pe geamul din partea... The post Care este diferența dintre marketing, publicitate și branding appeared first on Katai.
01/07/20222 minutes 57 seconds
Episode Artwork

155 Sorin Trâncă: Să nu vrei să fii creativ, ci să vrei să regândești problema

Mai știi când întrebai dacă are poze cartea pe care o aveai de citit pentru școală? Îți amintești cum căutai printre sutele de pagini măcar un desen, o hartă, orice, doar să fie o imagine? Lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici astăzi.  Căutăm în continuare fotografia care să spună mai mult decât o mie... The post 155 Sorin Trâncă: Să nu vrei să fii creativ, ci să vrei să regândești problema appeared first on Katai.
27/06/20221 hour 12 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Ce tip de content creator ești

Fiecare dintre noi suntem un anumit creator. Așa că am făcut o listă de 6 tipuri de creator cele mai des întâlnite. 1. Învățătorul Cel căruia îi place să învețe ce-a descoperit și abia așteaptă să dea mai departe noutățile pe care le-a învățat. Semne că ești învățător: Îți place să faci materiale pas cu... The post Ce tip de content creator ești appeared first on Katai.
24/06/20223 minutes 16 seconds
Episode Artwork

N-ai nevoie de școală pentru a învăța marketing

Lucrez in marketing de peste 10 ani și nu am făcut școala pentru asta. Am învățat totul pe cont propriu și încă învăț. Nu zic că și tu trebuie să faci la fel ca mine, dar dacă ești genul de persoană care mai degrabă își mânjește mâinile în muncă decât să meargă la școală, să... The post N-ai nevoie de școală pentru a învăța marketing appeared first on Katai.
16/06/20223 minutes 46 seconds
Episode Artwork

152 Ștefan Asafti: Cum să alegi cel mai bun preț pentru munca ta

Design, creativitate, inspirație, o comunitate mare și activă, plus o mulțime de proiecte high value. Se poate trăi din asta? Cum să-ți construiești un proiect personal în industria Design-ului, în timp ce ești și bine plătit? Aproape la orice curs de creație ai participa, mai mult ca sigur nimeni nu–ți va spune cum să estimezi... The post 152 Ștefan Asafti: Cum să alegi cel mai bun preț pentru munca ta appeared first on Katai.
14/06/20221 hour 11 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ce te motivează să distribui un conținut

Fiecare dintre noi creăm, publicăm și distribuim conținutul cu un anumit scop. Desigur, fiecare își cunoaște intenția și știe motivul adevărat. Dar dacă ar fi să te gândești mai bine la acel DE CE faci ceea ce faci, poate te-ai surprinde și ți-ar da de gândit. Iată care sunt cele 8 motive care ne fac... The post Ce te motivează să distribui un conținut appeared first on Katai.
10/06/20223 minutes 37 seconds
Episode Artwork

De ce ne îndrăgostim de platformele de social media?

Cum să fac să ajung în top trending pe Youtube? Sau cum să fac să am mai multe like-uri pe Instagram? Cum să fac ca postarea mea pe Facebook să capete mai multe comentarii și share-ruri? Sunt întrebări care se rezumă la o singură idee: ce pot să fac să mă iubească și pe mine... The post De ce ne îndrăgostim de platformele de social media? appeared first on Katai.
02/06/20223 minutes 20 seconds
Episode Artwork

149 Ionică Grigorescu: De ce nu există oameni nemotivați

Mi-a plăcut mult bancul de azi al lui Ionică Grigorescu și chiar cu el voi începe: Ce faci, Ioane? Stai și cugeți?  Nu, numa’ stau.  În fiecare moment al zilei facem câte ceva. Nu există „nu fac nimic”. Faptul că decizi să iei o pauză înseamnă ceva. Are o semnificație. Poate că ai nevoie de... The post 149 Ionică Grigorescu: De ce nu există oameni nemotivați appeared first on Katai.
30/05/20221 hour 1 minute 51 seconds
Episode Artwork

De ce e bine să scrii

Nu sunt un scriitor profesionist, nu sunt cel mai bun content writer sau cel mai strălucit copywriter, dar pot spune că scrisul m-a ajutat să ajung azi să fac ceea ce-mi place cel mai mult. Am început să scriu pe un blog care nici măcar nu a avut propriul domeniu. Apoi mi-am cumpărat un domeniu... The post De ce e bine să scrii appeared first on Katai.
27/05/20225 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Cea mai bună platformă pentru promovare

În fiecare sezon apare o platformă nouă care vine cu ceva inovativ. Ultima platformă care a atras atenția creatorilor și brandurilor a fost ClubHouse. Într-un context în care toată lumea era acasă și oamenii aveau nevoie să se conecteze unii cu alții, ClubHouse a reușit să creeze o platformă socială audio bazată pe experiența live... The post Cea mai bună platformă pentru promovare appeared first on Katai.
19/05/20223 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Dezvoltă abilitatea de anticipare

Una dintre abilitățile pe care le-am dezvoltat în cariera mea de-alungul anilor a fost anticiparea. Desigur, nu s-a întâmplat într-un mod voi, conștient cu strategie, KPi și analiza situației. A fost cât se poate de organic, simplu și pur și simplu natural. Înainte să existe Instagram Marketing am scris un ebook despre importanța Instagram în... The post Dezvoltă abilitatea de anticipare appeared first on Katai.
13/05/20223 minutes 55 seconds
Episode Artwork

145 Marius Ursache: O idee nebună îi șocheză pe unii, dar îi poate salva pe alții

Design, radio, medicină, companie de branding, teatru, fintech. Ai crede că sunt domenii fără niciun punct comun. Totuși, odată ce-l cunoști pe Marius Ursache, posibil să-ți schimbi părerea la 180 de grade.  Dacă ai terminat o facultate și nu profesezi în acel domeniu, no worries. Dacă ai o pasiune sau o idee care pare ieșită... The post 145 Marius Ursache: O idee nebună îi șocheză pe unii, dar îi poate salva pe alții appeared first on Katai.
09/05/20221 hour 23 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Nu confunda niciodată calitatea cu popularitatea!

Te-ai gândit vreodată ce înseamnă pentru tine conținut de calitate? Conținutul care are atrage cea mai mare atenție în social media? Acel conținut care are cele mai multe like-uri, cele mai multe share-uri, cele mai multe comentarii. Acel conținut care se viralizează și toți prietenii tăi de pe Facebook îi dau share pentru că e... The post Nu confunda niciodată calitatea cu popularitatea! appeared first on Katai.
06/05/20222 minutes 52 seconds
Episode Artwork

143 Vizi Andrei: Cum să-ți dezvolți un business online din curiozitate

Dacă ar fi să răspunzi la întrebarea – tu ce faci când ești curios? Ai spune că-i întrebi pe cei profesioniști, în caz că afli ceva interesant? Alegi să experimentezi singur? Ceri mai întâi sfaturi sau testezi și încerci pe propria piele?  Vizi Andrei e un tânăr de 24 de ani care și-a dezvolat un... The post 143 Vizi Andrei: Cum să-ți dezvolți un business online din curiozitate appeared first on Katai.
19/04/20221 hour 4 minutes 48 seconds
Episode Artwork

142 Roxana Hurducaș: Cu siguranță și businessul tău are nevoie de un audit de brand

Când pleci la munte, cum ar fi să ai mereu la tine o busolă, în special când rămâi fără baterie la telefon? Nu te rătăcești. Țintești spre obiectivul tău. Îți poți urma liniștit traseul până la final. Ai pierdut cărarea în pădure? Ai o busolă care îți va arăta mereu unde e nordul, unde e... The post 142 Roxana Hurducaș: Cu siguranță și businessul tău are nevoie de un audit de brand appeared first on Katai.
05/04/20221 hour 23 minutes 54 seconds
Episode Artwork

De ce feedbackul este mai important decât perfecțiunea

În acest podcast am mai vorbit despre feedback și de ce feedbackul este mai important și chiar mai valabil decât o critică constructivă. Dar dă-mi voie să-ți mai dau un motiv de ce feedbackul este mai important chiar și decât perfecțiunea din perspectiva proiectului la care lucrezi – fie că vorbim despre un proiect de... The post De ce feedbackul este mai important decât perfecțiunea appeared first on Katai.
01/04/20222 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Cum să-ți dezvolți abilitatea de storytelling

Poveștile sunt peste tot. Oricine are o poveste. Storytellingul este abilitatea care le scoate în față. Tu ai o poveste. Compania unde lucrezi are o poveste. Brandul tău are o poveste. Dar cum să faci să îți dezvolți abilitatea de storytelling? Tu cum îți îmbunătățești abilitatea de storytelling? The post Cum să-ți dezvolți abilitatea de storytelling appeared first on Katai.
24/03/20222 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Cum faci diferența dintre munca importantă și cea urgentă?

Hai recunoaște că de multe ori ai căzut în capcana importanței vs urgenței. Stai liniștit, nu ești singur. Pentru că suntem mulți care am căzut în această capcană. Și vom mai cădea. Dar ce putem face să ieșim din situația asta neplăcută? Să definim clar diferența dintre munca importantă și munca urgentă. Și cum reușim... The post Cum faci diferența dintre munca importantă și cea urgentă? appeared first on Katai.
18/03/20222 minutes 19 seconds
Episode Artwork

138 Melania Medeleanu: Un mesaj trăiește sau moare în funcție de audiența ta

Când era mică, a decupat o cutie de carton, a colorat-o, i-a adăugat două antene, apoi și-a așezat-o pe cap. Era „în” TV.  După mai bine de o jumătate de viață petrecută în televizune, Melania ne aduce astăzi în dar acel lucru care, probabil, te înspăimânta și te captivează în același timp. Este acel ceva... The post 138 Melania Medeleanu: Un mesaj trăiește sau moare în funcție de audiența ta appeared first on Katai.
14/03/202230 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Cum să iei decizii mai bune

Cât de des îți analizezi deciziile? O întrebare la care m-am gândit atunci când am discutat cu dl. primar Emil Boc într-un podcast. Dânsul a venit cu o abordare asupra deciziei și tehnica pe care o folosește în munca de zi cu zi. Cum poți să iei decizii în așa fel încât să alegi cea... The post Cum să iei decizii mai bune appeared first on Katai.
10/03/20221 minute 54 seconds
Episode Artwork

Nu există critică constructivă

Prietenul meu, Ionică Grigorescu, cel care a fondat proiectul Lider Vertical spunea un lucru cu care rezonez foarte tare Dacă e critică, atunci nu mai e constructivă. Și dacă e ceva constructiv, atunci cu siguranță că acel ceva nu-l poți numi critică. Așa că am stat și m-am gândit la cum aș putea să-mi îmbunătățesc... The post Nu există critică constructivă appeared first on Katai.
04/03/20222 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Nu există critică constructivă

Dacă e critică, atunci nu mai e constructivă. Și dacă e ceva constructiv, atunci cu siguranță că acel ceva nu-l poți numi critică. The post Nu există critică constructivă appeared first on Katai.
04/03/20220
Episode Artwork

De ce nu am timp

De ce nu avem timp? De ce nu avem timp să facem încă ceva? De ce nu avem timp să profităm de o oportunitate care tocmai ne-a ieșit în cale? Deși timpul este unul dintre cele mai prețioase resurse de care dispunem – tot nu știm cum să-l folosim. The post De ce nu am timp appeared first on Katai.
24/02/20222 minutes 15 seconds
Episode Artwork

134 Andi Daiszler: Când comunitatea are un cuvânt de spus

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Om de marketing la Daisler, starter și crafter de proiecte la Asociația Daisler. Soț, frate și fiu. Dar mai presus de tot, un om consecvent. Andi a avut inițiativa de a înflori la propriu și la figurat Strada Potaissa, celebra „Piața de flori altfel” din Cluj.  Până să... The post 134 Andi Daiszler: Când comunitatea are un cuvânt de spus appeared first on Katai.
22/02/202251 minutes 54 seconds
Episode Artwork

De ce să îți dezvolți abilitatea de consecvență

Consecvența este cheia succesului despre care nu vorbește mai nimeni. Dacă te trezești în fiecare dimineață și scrii 500 de cuvinte, după un an de scris vei putea avea scrisă o carte, mai multă experiență în a scrie și încă ceva…vei fi mai disciplinat. The post De ce să îți dezvolți abilitatea de consecvență appeared first on Katai.
17/02/20222 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Productivitatea toxică

Te-ai gândit vreodată că poți să fii într-o productivitate toxică? Exact. Faptul că ești productiv, nu înseamnă că faci lucrurile cum trebuie și ești și eficient. Se întâmplă să cazi într-o productivitate toxică. The post Productivitatea toxică appeared first on Katai.
10/02/20223 minutes 13 seconds
Episode Artwork

131 Dalibor Vasiljević: Lasă în urma ta numai bine – și în marketing, și în viață

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. „Educația este singurul lucru pe care nimeni nu ți-l poate lua.” Dalibor Vasiljević poartă cu el cuvintele acestea, încă din copilărie. Acum, mai mult ca niciodată, le transmite mai departe. Fie ție, ascultătorule, fie „legiunii” sale de strategiști de brand.  După 17 ani de branding și marketing full-service... The post 131 Dalibor Vasiljević: Lasă în urma ta numai bine – și în marketing, și în viață appeared first on Katai.
07/02/20221 hour 14 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Ce faci când rămâi fără idei?

Fiecare creativ are nimicul lui de care are nevoie ca să poate fi creativ. Tu ce faci când simți că nu mai ești creativ? The post Ce faci când rămâi fără idei? appeared first on Katai.
03/02/20221 minute 55 seconds
Episode Artwork

129 Claudia Bodnar: O discuție #pebune despre culisele Social Media, din perspectiva KFC

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Claudia, Social Media Manager, cu o „adicție” full time pentru TikTok și Instagram, lucrează pentru acele branduri care îți fac poftă de ceva bun. Când urmărești pagina KFC, Pizza Hut și Taco Bell, te gândești și cine se află în spatele cuvintelor și pozelor food porn? Cine se... The post 129 Claudia Bodnar: O discuție #pebune despre culisele Social Media, din perspectiva KFC appeared first on Katai.
26/01/202256 minutes 46 seconds
Episode Artwork

128 Mirela Bucovicean – Din iubire și învățare nu te opri niciodată

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Înainte de a-ți alege un model pe care să-l urmezi în cariera ta, află de unde a pornit, unde se află acum și spre ce țintește. Nu te opri doar la ideea că ar fi cel mai recunoscut de pe piața care te interesează. Cum își povestește experiențele?... The post 128 Mirela Bucovicean – Din iubire și învățare nu te opri niciodată appeared first on Katai.
20/12/202158 minutes 19 seconds
Episode Artwork

127 Radu Georgescu: Sfaturi de business de la echipele NBA

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Există vreo asemănare între baschet și business? Surprinzător, sunt mai multe decât aș fi crezut, între jucătorii de echipe sportive și oamenii de afaceri.  Steph Curry și Michael Jordan sunt doar câteva nume de referință ale discuției de astăzi, cu antreprenorul Radu Georgescu.  Ce înseamnă, de fapt, o... The post 127 Radu Georgescu: Sfaturi de business de la echipele NBA appeared first on Katai.
09/12/20211 hour 2 minutes 28 seconds
Episode Artwork

126 Vlad Dumitrescu (Illustrescu) : De ce NFT-urile sunt un pas important spre WEB 3.0

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Probabil că și Da Vinci ar fi intrat pe piața NFT-urilor. Ți-o imaginezi pe Mona Lisa virală pe Twitter? Pe lângă faptul că ar fi putut să-și promoveze proiectul fără probleme, Da Vinci ar fi avut și garanția că nu i s-ar fi putut fura opera. În loc... The post 126 Vlad Dumitrescu (Illustrescu) : De ce NFT-urile sunt un pas important spre WEB 3.0 appeared first on Katai.
22/11/20211 hour 16 minutes 6 seconds
Episode Artwork

125 Cristina Pîrv: Ține fileul sus și egoul mai jos

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Când vrei să urci pe munte, pleci de-acasă cu o imagine în minte: tu, în vârf, admirând peisajul. Ai obiectivul setat și îl vizualizezi. Știi că nu va fi ușor drumul și cu atât mai mult, ești convins că va merita efortul. Ai o cantitate limitată de energie... The post 125 Cristina Pîrv: Ține fileul sus și egoul mai jos appeared first on Katai.
05/11/202159 minutes 10 seconds
Episode Artwork

124 Sergiu Floroaia: Comedia poate fi învățată dacă știi să-ți controlezi ego-ul

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Invitatul meu de astăzi este Sergiu Floroaia, de care probabil ai auzit atunci când ai început să auzi mai des vorbindu-se despre stand up comedy în România. Poate îl cunoști ca gazdă al podcastului Ceva Mărunt, fost realizator al matinalului Râzi cu Sergiu și Andrei la Kiss FM... The post 124 Sergiu Floroaia: Comedia poate fi învățată dacă știi să-ți controlezi ego-ul appeared first on Katai.
27/10/20211 hour 9 minutes 35 seconds
Episode Artwork

3 lecții și 4 regrete pe drumul spre 34 de ani

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Până la vârsta de 34 de ani am învățat 3 lucruri importante și 4 regrete pe care le-am trăit. Despre lecțiile învățate îți voi povesti mai pe îndelete, dar despre regretele pe care le-am trăit îmi este mult mai greu să intru în detalii. Până la urmă lecțiile... The post 3 lecții și 4 regrete pe drumul spre 34 de ani appeared first on Katai.
13/10/202112 minutes 21 seconds
Episode Artwork

122 Adi Hădean – Viața e prea scurtă ca să te proptești de pereți

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Cred că perseverența nici măcar nu-i perseverență. De fapt, cred că e doar un apendice al altui instrument pe care îl avem noi la dispoziție, și anume, inteligența. Pentru că dacă ai suficient de multă inteligență încât să îți vezi foarte clar obiectivele, să fii perseverent devine foarte... The post 122 Adi Hădean – Viața e prea scurtă ca să te proptești de pereți appeared first on Katai.
06/10/202150 minutes 38 seconds
Episode Artwork

121 Teodora Migdalovici: Experimentează și ieși din previzibil (partea 2)

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Vreau să îți imaginezi pentru un moment un cățel simpatic, poate un labrador sau oricare ți-e rasa preferată, care aleargă în jurul cozii sale. E fericit, energic, insistă serios pe task-ul lui (să prindă chestia aia care se mișcă „necontrolat”), mai schimbă și sensul, că poate e mai... The post 121 Teodora Migdalovici: Experimentează și ieși din previzibil (partea 2) appeared first on Katai.
21/09/202157 minutes 53 seconds
Episode Artwork

120 Carmen Dumitrache – Cum să-ți alegi o carieră potrivită pentru nevoile și dorințele tale

Indiferent de domeniul de lucru în care activezi, am o întrebare pentru tine. Care au fost criteriile după care ai ales „ce te faci când vei fi mare”? Nu cu mult în urmă, doar cu o generație înaintea noastră, erai cineva și „te ajungeai” dacă mergeai pe drumul avocatului, doctorului, preotului, sau alte câteva meserii... The post 120 Carmen Dumitrache – Cum să-ți alegi o carieră potrivită pentru nevoile și dorințele tale appeared first on Katai.
23/08/202157 minutes 54 seconds
Episode Artwork

119 Francisc Doboș: Religia dincolo de granițe

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Oricine nu este ca mine și dorește să mă modeleze, să mă frăgezească, să mă șlefuiască doar în granițele sau în perimetrul religiozității lui, nu ar ține seama nici de libertatea mea. Francisc Doboș Religia a fost folosită secole la rând ca un scop care scuză mijloacele unor... The post 119 Francisc Doboș: Religia dincolo de granițe appeared first on Katai.
04/08/202154 minutes 46 seconds
Episode Artwork

118 Irina Margareta Nistor – Despre consumatorii noi de filme

Am avut bucuria și plăcerea să stau la o cafea Nespresso cu doamna Irina Margareta Nistor și să povestim despre consumatorii noi de filme. Această doamnă care a dublat în secret în 5 ani peste 3000 de filme înregistrate pe casete video (VHS) și aduse din Vest. Cu siguranță cei care ați văzut documentarul Chuck... The post 118 Irina Margareta Nistor – Despre consumatorii noi de filme appeared first on Katai.
29/07/20211 hour 18 minutes 33 seconds
Episode Artwork

117 Teodora Migdalovici: Obiceiurile creativilor autentici (partea 1)

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Creativitatea și perseverența sunt două subiecte foarte dragi mie și de fiecare dată când descopăr persoane care le îmbină cu brio, pur și simplu mă entuziasmez peste măsură și ard de nerăbdare să le intervievez și să împărtășesc cu voi cunoștințele lor. La fel este și în cazul... The post 117 Teodora Migdalovici: Obiceiurile creativilor autentici (partea 1) appeared first on Katai.
12/07/202155 minutes 17 seconds
Episode Artwork

116 Ana-Maria Brânză – Performanță și excelență în sport și în viață

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Ce au în comun nume cunoscute precum Nadia Comăneci, Lucian Bute, Simona Halep, Ana-Maria Brânză, și mulți alți talentați sportivi români? Toți au ales drumul performanței în domeniul lor. Fiecare din ei reprezintă un exemplu și un model pentru copiii noștri care poate vor lua calea gimnasticii, boxului,... The post 116 Ana-Maria Brânză – Performanță și excelență în sport și în viață appeared first on Katai.
24/06/202140 minutes 58 seconds
Episode Artwork

115 Roxana Ceialâcu: Totul despre agilitate în viața profesională și personală

 Din ce în ce mai mult auzim în jurul nostru termeni precum, „echipă agilă”, „agile project”, „agile mindset” sau orice alte denumiri care au în comun un singur lucru: cuvântul agil. Dar ce înseamnă de fapt? Și de ce aceste noțiuni ar trebui adoptate atât de fiecare organizație în parte cât și de fiecare individ?... The post 115 Roxana Ceialâcu: Totul despre agilitate în viața profesională și personală appeared first on Katai.
14/06/202154 minutes 28 seconds
Episode Artwork

114 Bogdan Iordache & Alexandru Agatinei – Primii pași către un Startup de succes

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania.  Ecosistemul de startup-uri s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani. Începem și noi să avem din ce în ce mai multe fonduri de investiții, acceleratoare și incubatoare care te pot ajuta să îți pui cum trebuie pe picioare visul de mult dorit. Și cel mai important, oameni dornici să... The post 114 Bogdan Iordache & Alexandru Agatinei – Primii pași către un Startup de succes appeared first on Katai.
07/06/20211 hour 5 minutes 56 seconds
Episode Artwork

113 Simona Baciu – Cum ar trebui să arate școala copilului tău

Katai Podcast este susținut de Banca Transvilvania.  Eu cred că o școală în care copiii vin cu plăcere este o școală în care copiii au o voce și în care sunt auziți, și noi nu mai suntem deținătorii adevărului absolut ca și dascăli. Suntem doar niște adulți care știm mai mult, care am avut experiențe... The post 113 Simona Baciu – Cum ar trebui să arate școala copilului tău appeared first on Katai.
17/05/202156 minutes 6 seconds
Episode Artwork

112 Mirela Retegan: Cum să-ți crești stima de sine

Katai Podcast susținut de Banca Transilvania. Vreau să îți spun ceva încă de la început, legat de acest episod. La începutul conversației pe care o vei auzi azi, invitata mea propune un exercițiu de imaginație. Te încurajez, pe măsură ce auzi întrebările, chiar să răspunzi la ele, și să ai o imagine clară înainte de... The post 112 Mirela Retegan: Cum să-ți crești stima de sine appeared first on Katai.
03/05/20211 hour 5 minutes 31 seconds
Episode Artwork

111 Tammy Lovin: Ieși din tipare și îndrăznește să fii creativ

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania.  În episodul trecut ai ascultat viziunea mea legată de creativitate și cum văd eu acest proces. Astăzi, tot despre creativitate vorbim, însă din altă perspectivă – aceea a unui designer industrial pentru care imaginația nu are limite. Creativitatea nu e doar partea estetică. E mai degrabă rezolvarea unei... The post 111 Tammy Lovin: Ieși din tipare și îndrăznește să fii creativ appeared first on Katai.
05/04/20211 hour 20 minutes 47 seconds
Episode Artwork

110: Pune-ți creativitatea la treabă. Experimentează [Repost Morning Podcast]

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania.  Mai știți că vă povesteam acum ceva timp de nenumăratele moduri în care îți poți promova podcastul și în câte feluri diferite te poți folosi de același conținut? Ei bine, în episodul de azi experimentez cu una din acele modalități, și anume, republicarea unui interviu în care eu... The post 110: Pune-ți creativitatea la treabă. Experimentează [Repost Morning Podcast] appeared first on Katai.
21/03/20211 hour 27 minutes 27 seconds
Episode Artwork

109 Marius Șoflete: Planifici azi, ești mai liniștit mâine

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Te trezești într-o dimineață, deschizi frigiderul, și îți dai seama că ai uitat să cumperi laptele atât de esențial dimineții tale. Apoi, brusc îți amintești că trebuia să îl suni ieri pe acel prieten bun să îi urezi un călduros ‚la mulți ani’, dar ai amânat până ai... The post 109 Marius Șoflete: Planifici azi, ești mai liniștit mâine appeared first on Katai.
08/03/20211 hour 3 minutes 5 seconds
Episode Artwork

108 Aneta Bogdan: Diferențiere vs Aliniere – Secretele Poziționării în Business

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Poziționarea în piață a fost dintotdeauna o preocupare a antreprenorilor din orice domeniu. Fie că vinzi un produs esențial supraviețuirii, un obiect nice-to-have, diverse servicii, sau pe tine însuți, trebuie întotdeauna să fii atent/ă la strategiile de marketing, branding și modul în care te adresezi plajei de clienți... The post 108 Aneta Bogdan: Diferențiere vs Aliniere – Secretele Poziționării în Business appeared first on Katai.
15/02/202159 minutes 58 seconds
Episode Artwork

107 Anca Ungureanu: Creativitatea dă naștere oportunităților

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Imaginează-ți că ești la o răscruce de drumuri. Dacă mergi în față pe drumul bătătorit, situația ta personală sau profesională nu se schimbă cu nimic. Dacă alegi una din cărările din stânga sau din dreapta, te așteaptă noi oportunități care îți pot schimba viața – te pot ajuta... The post 107 Anca Ungureanu: Creativitatea dă naștere oportunităților appeared first on Katai.
02/02/202158 minutes 34 seconds
Episode Artwork

106 Ioana Chicet-Macoveiciuc: Detaliile Creează Povești

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. “Scriu pentru că mă ajută. Pentru că am nevoie să dau pe-afară tot binele meu (și uneori și răul). Pentru că vorbele, odată scrise, schimbă lucruri și eu cred că le schimbă în bine. Scriu despre copiii mei, despre mine, despre tot ce ne face viața mai frumoasă.”... The post 106 Ioana Chicet-Macoveiciuc: Detaliile Creează Povești appeared first on Katai.
18/01/20211 hour 3 minutes 19 seconds
Episode Artwork

105 Cristian Onețiu: Gândește, dobândește, și menține-ți succesul în viață

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Viktor Frankl spunea, „Nu ținti spre succes căci cu cât mai mult îl dorești și cu cât faci din el un scop, cu atât mai mult îl vei rata. Căci succesul, asemenea fericirii, nu poate fi urmărit. El trebuie să urmeze ca un efect secundar neintenționat din această... The post 105 Cristian Onețiu: Gândește, dobândește, și menține-ți succesul în viață appeared first on Katai.
21/12/202055 minutes 45 seconds
Episode Artwork

104 Laura Rădescu: Transformă o oră de audio în conținut nelimitat

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Episodul de azi este pentru podcasterul din tine. Fie că ai deja un podcast și vrei să știi ce metode de promovare poți folosi să te faci auzit, sau plănuiești să îți lansezi unul în viitorul apropiat, îți garantez că ai ceva de învățat de aici! M-ai auzit... The post 104 Laura Rădescu: Transformă o oră de audio în conținut nelimitat appeared first on Katai.
07/12/202047 minutes 54 seconds
Episode Artwork

103 Ana-Maria Udriște: Arta Negocierii – Învață să obții ce-ți dorești

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Negocierea este obținerea celui mai bun rezultat pentru mine, cu cât mai puține riscuri. Ana-Maria Udriște Cam de-asta negociem, nu? Ca să obținem ceea ce ne dorim, atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu sau lung. De câte ori te-ai dus poate la piață și te-ai... The post 103 Ana-Maria Udriște: Arta Negocierii – Învață să obții ce-ți dorești appeared first on Katai.
23/11/20201 hour 1 minute 20 seconds
Episode Artwork

La 33 de ani

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Anul acesta am împlinit 33 de ani. E o vârstă interesantă și parcă destul de provocatoare. Desigur, dacă ai împlinit deja 33 ani nu ți se pare un lucru extraordinar, sau dacă încă ești la 20 și ceva de ani, te gândești că mai ai până atunci. Oricum... The post La 33 de ani appeared first on Katai.
09/11/202028 minutes 50 seconds
Episode Artwork

101 Bogdan Naumovici: Loialitatea în business și în viață

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. „Și ăla micu, apasă pe lanternă – laser, frate! Începe: vuu, vuu-vuu. Urâtul, două lasere! Vuu-vuu, vuu. Ciudata maimuță, turbată la gratii! Noroc cu roboțelul ăla micu’, ăla rotund la cap, cu mânuța aia a lui, îi dă drumul din pușcărie, să te ții! E, la sfârșit, ce... The post 101 Bogdan Naumovici: Loialitatea în business și în viață appeared first on Katai.
26/10/20201 hour 16 minutes 40 seconds
Episode Artwork

3 Ani, 100 de Episoade, Nenumărate lecții de marketing și viață

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. “What you get by achieving your goals is not as important as what you become by achieving your goals.”— Henry David Thoreau În 3 Octombrie 2017 am apăsat pe acel buton care m-a dus într-o călătorie în lumea podcastului – o călătorie care nu mă așteptam să fie... The post 3 Ani, 100 de Episoade, Nenumărate lecții de marketing și viață appeared first on Katai.
05/10/20201 hour 43 minutes 41 seconds
Episode Artwork

99 Atena Boca: Cum să pui pe picioare o comunitate națională

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Eu cred că noi am venit pe pământ ca să ne fim alături unii altora. Atena Boca La un moment dat am văzut o imagine foarte faină – era împărțită în două: într-una din jumătăți era un bloc, cu toate luminile stinse, mai puțin una, dintr-un dormitor. Cealaltă... The post 99 Atena Boca: Cum să pui pe picioare o comunitate națională appeared first on Katai.
14/09/20201 hour 13 seconds
Episode Artwork

98 Emil Boc: Decizia de azi e lecția de mâine

”Sunt mândru că sunt clujean. Este locul, poate, din univers, pe care mi-aș fi dorit să mi-l aleg dacă aș fi avut vreo opțiune vreodată. Și mă bucur că am rămas aici acum 40 de ani. Tot ce am îi datorez acestui oraș de care sunt îndrăgostit fără limite.” Emil Boc Dacă ești clujean, sigur... The post 98 Emil Boc: Decizia de azi e lecția de mâine appeared first on Katai.
24/08/202050 minutes 41 seconds
Episode Artwork

97 Radu Atanasiu: Cum să câștigi bătălia de idei

Ce a apărut prima dată? Oul sau găina? – O întrebare la care două persoane pot răspunde total diferit. Și totuși, cine are dreptate? Ei bine, realitatea nu e niciodată simplă. Și ambele persoane pot prezenta argumente valide să-și susțină teoria. Totul depinde însă de modul cum își exprimă ideile și de capacitatea de a... The post 97 Radu Atanasiu: Cum să câștigi bătălia de idei appeared first on Katai.
17/08/20201 hour 2 minutes 37 seconds
Episode Artwork

96 Raluca Duță: Avem nevoie de educație pentru feedback

Ce nu înțeleg oamenii e că e OK să dăm feedback. Nu știm să dăm feedback pozitiv. Tot timpul așteptăm niște momente formale pentru a da feedback. Nu e în educația noastră să dăm feedback într-un mod natural.  Raluca Duță Teamwork sau munca în echipă, este un element tot mai des folosit în viața noastră de... The post 96 Raluca Duță: Avem nevoie de educație pentru feedback appeared first on Katai.
28/07/20201 hour 3 minutes 22 seconds
Episode Artwork

95 Daniel Lar: Fii liderul pe care vrei să-l vezi în alții

 Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania „Leadership-ul e o poziție de preocupare, de perspectivă, de viziune, de discomfort, în care tu simți că lucrurile nu sunt cum ar trebui să fie, și vrei să schimbi ceva.” Daniel Lar Am în jurul meu oameni care îmi urmează sfaturile, care mă ascultă și învață de la... The post 95 Daniel Lar: Fii liderul pe care vrei să-l vezi în alții appeared first on Katai.
14/07/20201 hour 6 minutes 54 seconds
Episode Artwork

94 Sergiu Biriș: Sunt obișnuit să mă hrănesc din eșec

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Te-ai întrebat vreodată cum poți atrage atenția unor giganți ca Facebook sau Google și cum poți crea un produs care să fie vânat de aceste mari puteri din piață? Secretul nu este să pornești de la ideea de a face un business pe care să îl poți mai... The post 94 Sergiu Biriș: Sunt obișnuit să mă hrănesc din eșec appeared first on Katai.
16/06/20201 hour 12 minutes 9 seconds
Episode Artwork

93 Cristian Manafu: Cu un pas înaintea trendului

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Distanțarea socială cauzată de pandemia Coronavirus i-a forțat pe organizatorii de evenimente face-to-face să se adapteze și să se reorienteze către alte metode, predominant online, de a aduce comunitățile împreună – lucru care nu este întotdeauna ușor. De ce? Pentru că socializarea din cadrul acestor evenimente sau conferințe... The post 93 Cristian Manafu: Cu un pas înaintea trendului appeared first on Katai.
03/06/20201 hour 2 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Care-i treaba cu Gif-urile în Marketing? [Repost Hurdu și Katai]

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Am lansat cu Marian Hurducaș un Instagram live acum câteva săptămâni. A fost interesant și ne-a plăcut. Am promis că repetăm și următoarea dată am înregistrat audio și acum e un podcast – Hurdu și Katai.  Am lăsat aici discuția noastră despre momentul când Facebook a anunțat faptul... The post Care-i treaba cu Gif-urile în Marketing? [Repost Hurdu și Katai] appeared first on Katai.
22/05/202055 minutes 50 seconds
Episode Artwork

De ce să creezi o comunitate bazată pe interes și nu pe brand

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Prima dată când m-am lovit de cuvântul comunitate a fost când am văzut un Ted Talk de-al lui Seth Godin care vorbea despre Triburi. Cred că era undeva prin 2009. Cu siguranță încă-l găsești undeva pe internet la o simplă căutare – Tribes, Seth Godin.  În această prezentare... The post De ce să creezi o comunitate bazată pe interes și nu pe brand appeared first on Katai.
19/05/202010 minutes 46 seconds
Episode Artwork

90: Podcast despre podcasting la radio cu Sergiu Biriș (Neascultătorii) și Dragoș Stanca (Upgrade100)

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Știți că-mi place să experimentez lucruri noi aici în podcast. Așa că și acest episod intră în categoria “hai să-ncercăm ceva diferit și poate chiar și inedit”. Episodul acesta este o versiune mai exstină a emisiunii Upgrade100 (Radio Guerilla) publicată în 4 mai 2020. Am avut onoarea să... The post 90: Podcast despre podcasting la radio cu Sergiu Biriș (Neascultătorii) și Dragoș Stanca (Upgrade100) appeared first on Katai.
07/05/20201 hour 36 minutes 24 seconds
Episode Artwork

89 Khaled Elsebai: How to Thrive in an Oversaturated Podcasting Market

*English version This podcast is brought to you by Banca Transilvania. The podcast industry is booming and there are signs that is not going anywhere, anytime soon. Although is pretty new and still not a lot of people even know what a podcast is, it actually starts to become an oversaturated market where, in order... The post 89 Khaled Elsebai: How to Thrive in an Oversaturated Podcasting Market appeared first on Katai.
05/05/202031 minutes 36 seconds
Episode Artwork

88 Vitaly Friedman: How to Stand Out From The Crowd in a World of Templates

*English version This podcast is brought to you by Banca Transilvania. The web that we’re used to is changing, whether we like it or not. It’s fairly known by this point that we’re living in the content marketing era. Everything around us is content-focused and everyone who wants to stay in the online game has... The post 88 Vitaly Friedman: How to Stand Out From The Crowd in a World of Templates appeared first on Katai.
27/04/202036 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Marketing în momente de criză

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Cum sa-ti adaptezi strategia de marketing intr-o perioada incerta? Multi antreprenori si oameni de marketing cauta in aceste momente solutii si idei pentru a vedea ce pot sa faca mai departe ca sa evite problemele financiare sau situatiile de criza.  Nu cred ca marketingul ar trebui oprit in... The post Marketing în momente de criză appeared first on Katai.
09/04/202016 minutes 37 seconds
Episode Artwork

86 Eusebiu Burcaș: Scenarii financiare în prag de criză

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Încă de mici învățăm că banii sunt principala resursă care ne ajută să obținem lucrurile pe care ni le dorim. Vrem o jucărie, o ciocolată, sau haine noi? Costă! Vrem mașină, casă sau excursii? Și ele costă! Ni se întipărește în minte faptul că banii ne rezolvă toate... The post 86 Eusebiu Burcaș: Scenarii financiare în prag de criză appeared first on Katai.
30/03/20201 hour 4 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Cum să lucrezi de acasă eficient

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Pentru unii dintre noi lucratul de acasă poate fi ceva nou, ceva diferit și poate chiar ciudat. Te trezești dimineața, îți faci cafeaua, te îmbraci și te pui la laptop. Nu te mai uiți pe telefon ca să vezi ce vreme va fi azi, nu te gândești cu... The post Cum să lucrezi de acasă eficient appeared first on Katai.
19/03/202019 minutes 30 seconds
Episode Artwork

84 Alex Dima: La o cărămidă distanță, cineva are nevoie de ajutorul tău

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania „Hai să ne ridicăm odată și să facem ceva cu țara asta, pentru că este țara în care noi trăim și pe care o lăsăm copiiilor noștri moștenire. Dacă le lăsăm o țară un pic mai bună decât e țara în care noi am trăit, nu vor mai... The post 84 Alex Dima: La o cărămidă distanță, cineva are nevoie de ajutorul tău appeared first on Katai.
16/03/20201 hour 5 minutes 49 seconds
Episode Artwork

83 Andrei Roșca: Când iei o decizie, ia-o!

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Libertatea și responsabilitatea merg mână în mână, deși de cele mai multe ori, toți vrem „beneficii de adult cu prețuri de copil.” Toți avem lucruri care nu funcționează perfect la noi, de la modul în care gestionăm anumite situații sau cum ne organizăm, până la deciziile pe care... The post 83 Andrei Roșca: Când iei o decizie, ia-o! appeared first on Katai.
02/03/20201 hour 25 minutes 5 seconds
Episode Artwork

82 Sergiu Mircea: Totul se joacă – Informează-te conștient și asumă-ți că te poți răzgândi

În ultimii ani, departamentele de marketing din cadrul companiilor au devenit mini-agenții care scot produse în timp real. Acest lucru se datorează rapidității cu care evoluează tehnologia, marketerii fiind nevoiți să își ia ochelarii de profesor și să își asume rolul de advisor, pentru a-i ajuta pe oameni să țină pasul cu noile tendințe. Azi... The post 82 Sergiu Mircea: Totul se joacă – Informează-te conștient și asumă-ți că te poți răzgândi appeared first on Katai.
17/02/20201 hour 11 minutes 48 seconds
Episode Artwork

81 Cristina Chipurici: Nu-mi place să mă arunc în ceva fără să fiu pregătită

În momentul în care am înregistrat cu Cristina acest episod, încă nu avea podcastul ei lansat și încă nu zicea nimic despre faptul că urmează să facă un weekly newsletter pentru cei de la Decât o Revistă (apropo, vă recomand episodul cu Cristian Lupșa). Dar de-atunci și până acum, lucrurile s-au schimbat și pe Cristina... The post 81 Cristina Chipurici: Nu-mi place să mă arunc în ceva fără să fiu pregătită appeared first on Katai.
04/02/20201 hour 17 minutes 34 seconds
Episode Artwork

80 Ioan Hosu: Cu cât ești mai educat, cu atât ai o șansă în plus în viață

Când a fost ultima dată când ai citit sau ai auzit următorul termen: conform studiilor… Acum întreabă-te când a fost ultima dată când ai verificat aceste studii? Când ai intrat pe internet și ai început să cauți care este sursa acestor știri? De ce studiile spun asta? În episodul de azi am discutat cu fostul... The post 80 Ioan Hosu: Cu cât ești mai educat, cu atât ai o șansă în plus în viață appeared first on Katai.
20/01/20201 hour 9 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Care este viitorul podcastului în România?

Care este viitorul podcastului în România? Blogging. Vlogging. Instagram. Influenceri. Termeni pe care oamenii de marketing le aud și le folosesc zilnic. Unii dintre noi le folosim că așa ne cere jobul, alții pentru că așa vrem și să nu uităm de cei care nu vor să le folosească pentru că așa sunt ei…mai rebeli.... The post Care este viitorul podcastului în România? appeared first on Katai.
10/12/201933 minutes 28 seconds
Episode Artwork

78 Cătălin Rusu: Dacă ești talentat ca Gică Hagi, trebuie să muncești ca Dorinel Munteanu

Cătălin Rusu nu e genul de om pe care să-l vezi pe toate canalele de social media. Dincolo de faptul că e Chief Creative Partner and Chief Executive Officer la agenția Rusu+Borțun (creativ și antrepreneor), partener Apollo 111 și jucător de baschet în divizia C este un creativ alfabetizat pe limbajul antreprenorilor și care se... The post 78 Cătălin Rusu: Dacă ești talentat ca Gică Hagi, trebuie să muncești ca Dorinel Munteanu appeared first on Katai.
03/12/20191 hour 31 minutes 24 seconds
Episode Artwork

La 32 de ani

Am împlinit 32 de ani. Nu e un mare milestone și nici genul de număr care să scoată un “wow așa bătrân”…sau în cel mai bun caz …așa tânăr? Cum poți să te simți la vârsta asta? Obosit? Epuizat? Gândit? Matur? Energizat? Nici cum?  La întrebarea “Cum te simți la vârsta asta?“ am răspuns simplu... The post La 32 de ani appeared first on Katai.
18/11/201917 minutes 37 seconds
Episode Artwork

76 Andreea Cristoforidis: Poziționarea te ajută să fii coerent în dezvoltarea de alte produse

Poziționare și Consumatori. Două elemente vitale într-un business. Fiecare dintre noi are un anumit termen pentru elementele astea două, dar la bază ele rămân aceleași. Așa că în episodul acesta am discutat cu Andreea Cristoforidis despre cum ar trebui un business să pună accentul pe poziționare și consumator, care este diferența dintre B2B și B2C,... The post 76 Andreea Cristoforidis: Poziționarea te ajută să fii coerent în dezvoltarea de alte produse appeared first on Katai.
07/11/20191 hour 14 minutes 43 seconds
Episode Artwork

How To Stand Out In a Crowded Market With April Dunford

April Dunford is a positioning consultant, entrepreneur, board member, angel investor, and advisor for dozens of businesses. With 25 years of experience as an executive in a series of 7 successful technology startups and 3 global tech giants, April is a product positioning expert. That’s why in this episode we will talk about how to... The post How To Stand Out In a Crowded Market With April Dunford appeared first on Katai.
28/10/201940 minutes 52 seconds
Episode Artwork

How To Create A Sustainable Growth Hacking Strategy With Sean Ellis

Today I’m talking to someone who’s an experienced marketer and also a growth hacker. He’s actually the person who coined the term “growth hacking” back in 2010. Not only that but he was responsible for growth at some of the biggest brands and tech companies in the world such as Dropbox, Eventbrite, Lookout, and LogMeIn.... The post How To Create A Sustainable Growth Hacking Strategy With Sean Ellis appeared first on Katai.
24/10/201936 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Mastering Influencer Marketing With Andy Crestodina

*English version Welcome to my first podcast episode in English. The majority of you may already know that I have a podcast in Romanian but I want to challenge myself, so starting today, I will also be doing interviews in English with marketers, content creators, and other people I admire. This time around, I will... The post Mastering Influencer Marketing With Andy Crestodina appeared first on Katai.
10/10/201928 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Content Marketing Poate Vinde Orice | Webstock 2019

Episodul acesta este o înregistrare live de la evenimentul Webstock. Un eveniment dedicat comunității de online, oameni de social media, creatori de conținut și online marketing manageri. În prezentarea mea am arătat studii de caz cum poți să faci prin content marketing să atragi mai multe vânzări unui produs sau servicii care sunt vândute fie... The post Content Marketing Poate Vinde Orice | Webstock 2019 appeared first on Katai.
08/10/201924 minutes 27 seconds
Episode Artwork

71 Bogdana Butnar, despre cum să-i faci consumatorului tău parcursul decizional mai simplu

Când am început să fiu mai serios pe planul meu profesional m-am decis să învăț de la cei mai buni, de la cei care muncesc în domeniu. Bogdana Butnar era una dintre persoanele pe care le-am luat în vizor. Așa că m-am abonat la blogul ei, am urmărit-o pe Twitter și mergeam la conferințele de... The post 71 Bogdana Butnar, despre cum să-i faci consumatorului tău parcursul decizional mai simplu appeared first on Katai.
23/09/201958 minutes 15 seconds
Episode Artwork

70 Ciprian Șoleriu: Facebook Messenger te ajută să ai un marketing conversațional

Alături de Ciprian Șoleriu am intrat în niște subiecte din zona de social media, mai precis, Facebook și mai precis, Facebook Messenger, Facebook Ads și Facebook Pixel. Contact Ciprian: Website Facebook Subiecte discutate: Ce a lucrat după ce a terminat facultatea. Cum se folosește de bani. Cum a ajuns să lucreze în marketing. În ce... The post 70 Ciprian Șoleriu: Facebook Messenger te ajută să ai un marketing conversațional appeared first on Katai.
10/09/20191 hour 6 minutes 56 seconds
Episode Artwork

69 Cristian China-Birta: N-ai altceva mai bun de făcut în viață decât să-ți freci telefonul?

Te anunț încă de pe acum că sunetul la acest episod e destul de bruiat dintr-un singur motiv, că nu am avut prea multă inspirație să mișc de 2 butoane ca să reglez lucrurile. Așa că-mi cer iertare în prealabil celor care vă veți enerva pe mine și pe greșeala mea. Lecție învățată – Check... The post 69 Cristian China-Birta: N-ai altceva mai bun de făcut în viață decât să-ți freci telefonul? appeared first on Katai.
21/08/201952 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Podcasting in cultura de azi | Vibe & Jazz Podcast

Bogdan Roșca m-a invitat să discutam în podcastul lui despre impactul audio, cultura urbană, marketing, jurnalism și podcasting în cultura de azi. Pe Bogdan l-ați putut asculta în episodul 10 dar de data asta discuția a fost pentru podcastul lui – Vibe & Jazz. Un podcast despre jazz, muzică și media. Dacă ți-a plăcut acest... The post Podcasting in cultura de azi | Vibe & Jazz Podcast appeared first on Katai.
16/08/201926 minutes 21 seconds
Episode Artwork

67 Selly: Suntem generația care nu mai are nicio scuză

În episodul acesta am stat alături de Andrei Șelaru, zis și Selly. Pentru unii dintre voi, Selly nu are nevoie de introducere. Dar pentru cei care nu-l cunoașteți, atunci cel mai bine ar fi să ascultați acest episod și să descoperiți un băiat harnic, care s-a apucat creat conținut și editat video pentru YouTube de... The post 67 Selly: Suntem generația care nu mai are nicio scuză appeared first on Katai.
06/08/201959 minutes 21 seconds
Episode Artwork

66 Lorand Balint Boti: Prima regulă în Marketingul Sportiv – Acceptă Realitatea!

Pe Lorand l-am văzut prima dată la o conferință organizată de Revista BIZ în Cluj-Napoca. În cadrul acestei conferințe a vorbit despre luptele, victoriile și toată strategia pe care a abordat-o atunci când a început să facă marketing pentru echipa de handbal feminin a României. În episodul acesta am povestit despre marketing sportiv, despre podcasting... The post 66 Lorand Balint Boti: Prima regulă în Marketingul Sportiv – Acceptă Realitatea! appeared first on Katai.
02/08/20191 hour 24 minutes 26 seconds
Episode Artwork

65 Andra Zaharia: A fi freelancer presupune un grad mare de instabilitate

Episodul acesta nu a fost programat. S-a întâmplat într-o dimineață când discutam cu Andra despre tehnici de management în calendar. Apoi i-am zis Auzi, ai un microfon la tine! și surprinzător, avea. Așa că ne-am sunat, am dat REC și am început să vorbim. Cred că acest tip de interviu l-am mai făcut cu Marian... The post 65 Andra Zaharia: A fi freelancer presupune un grad mare de instabilitate appeared first on Katai.
25/07/20191 hour 8 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Cum să îți promovezi business-ul pe Instagram | Gomag Webinar

Instagram a prins foarte bine în România. O rețea de socializare care se focusează cel mai mult pe comunicarea vizuală a ajuns să fie folosită de milioane de oameni la nivel mondial pentru a comunica și a ajuns să fie folosit de branduri mari, medii și mici pentru a-și vinde produsul și serviciile. În acest... The post Cum să îți promovezi business-ul pe Instagram | Gomag Webinar appeared first on Katai.
16/07/201955 minutes 33 seconds
Episode Artwork

63 Alex Dona: Oamenii sunt suma experiențelor lor

L-am văzut prima dată la evenimentul Business Days unde am fost pe același panel. Dar după acest eveniment nu ne-am mai interesectat deloc, doar pe pixelii Facebook-ului printr-un like sau scroll.  Alex Dona este omul din spatele mai multor produse media. A început să se simtă văzut și auzit de când a intrat în echipa... The post 63 Alex Dona: Oamenii sunt suma experiențelor lor appeared first on Katai.
09/07/201949 minutes 26 seconds
Episode Artwork

62 Irina Rusu (Coffentropy): Audiența are un radar pentru bullshit

Pe Irina Rusu am cunoscut-o prima dată la Webstock. Era curioasă și interesată de industria social media și în special Instagram. Așa că i-am cerut să scrie un material pentru Instagramology despre profilul nou de business pe Insta De-atunci lucrurile au evoluat. Irina azi e graphic designer, content creator pe Instagram, weekly vlogger și antreprenor... The post 62 Irina Rusu (Coffentropy): Audiența are un radar pentru bullshit appeared first on Katai.
18/06/20191 hour 12 minutes 26 seconds
Episode Artwork

61 Tudor Giurgiu: Dacă crezi că ești indispensabil, ești într-o mare eroare

Tudor Giurgiu nu are nevoie de foarte multă introducere. Poartă multe pălării și de multe ori se luptă ca să își găsească o balanță perfectă între ele. Nu e ușor să fii președintele TIFF-ului, regizor, producător și manager, dar asta nu înseamnă că e imposibil. Ascultă în episodul de azi luptele, visele și poveștile pe... The post 61 Tudor Giurgiu: Dacă crezi că ești indispensabil, ești într-o mare eroare appeared first on Katai.
13/06/201948 minutes 50 seconds
Episode Artwork

60 Renate Roca-Rozenberg: PR-ul nu este despre a da bine

Dacă acum câțiva ani, marketing și PR erau două departamente separate, azi multe companii le-au pus sub același acoperiș. Desigur, fiecare cu trăsătura și caracteristica ei, însă una fără alta nu prea mai pot exista. Gândidu-mă la acest lucru, am ajuns la concluzia că trebuie să am un invitat din zona de PR care are... The post 60 Renate Roca-Rozenberg: PR-ul nu este despre a da bine appeared first on Katai.
29/05/20191 hour 2 minutes 36 seconds
Episode Artwork

59 Cristian Dascălu: Educația nu se oprește la școală

Dacă vrei să faci ceva, ai toate resursele necesare. Cristian Dascălu Cristian Dascălu a terminat Facultatea de Informatică din București. A făcut internshipuri la giganții tech din lume, dar i-a refuzat pentru a se întoarce în România. Acum, este programator și vlogger. În timpul liber cântă la chitară alături de alți membrii din trupa Gașcă... The post 59 Cristian Dascălu: Educația nu se oprește la școală appeared first on Katai.
22/05/20191 hour 3 minutes 36 seconds
Episode Artwork

58 Matei Dima (BRomania): Tot ce fac, fac pt mine, nu pentru public

Influencer marketing este un trend în discuțiile de la masa marketerilor, publicitarilor și presei. O discuție interminabilă despre importanța acestui trend, de ce un brand ar trebui să aibă o strategie de influencer marketing și care influencer este cel mai bun pentru a putea încheia un parteneriat. Dar cine altcineva mai bun decât BRomania ar... The post 58 Matei Dima (BRomania): Tot ce fac, fac pt mine, nu pentru public appeared first on Katai.
07/05/20191 hour 2 seconds
Episode Artwork

57 De la zero la unu / Conferința Feed Your Mind

În episodul acesta puteți asculta povestea podcastului pe care l-am pornit în 2017 dintr-o frustrare personală. Veți auzi despre momentul când am început să ascult conținut audio cât mai des și cum am reușit să fac astăzi unul dintre cele mai populare podcasturi din România. Este interesant să vezi că trăim într-o perioadă în care... The post 57 De la zero la unu / Conferința Feed Your Mind appeared first on Katai.
25/04/201926 minutes 51 seconds
Episode Artwork

56 Aproape tot ce trebuie să știi despre podcasting cu Florin Roșoga

Atunci când am luat decizia că mă apuc de podcasting, n-am avut niciun habar despre partea tehnică. Ba mai mult, simțeam că-mi prindeam degetele în hosting și alte lucruri care trec dincolo de recording, RSS feed sau promovarea podcastului. Așa că l-am rugat pe Florin să-mi explice cum stă treaba cu hostingul, care e cel... The post 56 Aproape tot ce trebuie să știi despre podcasting cu Florin Roșoga appeared first on Katai.
09/04/20191 hour 28 minutes 9 seconds
Episode Artwork

55 Alex Negrea: Dacă dispare Facebook, o să apară altceva

Poate că deja te-ai abonat la newsletter-ul lui prin WhatsApp (Da! Ai auzit foarte bine! Newsletter pe WhatsApp) unde trimite (aproape) zilnic noutăți și materiale utile despre social media. Sau poate că ai fost deja la unul dintre cursurile lui de social media ori l-ai auzit la vreo conferință de marketing sau business în care... The post 55 Alex Negrea: Dacă dispare Facebook, o să apară altceva appeared first on Katai.
25/03/20191 hour 13 minutes 46 seconds
Episode Artwork

54 Bob Radulescu: Dacă numa’ așteptăm, în așteptare o să murim

Când mi-am făcut prima listă de invitați pe care să-i am în Podcastu lui Katai, Bob a fost în top 10. Dar a trebuit să treacă peste 50 de episoade ca să putem să ne așezăm și să înregistrăm acest episod. Despre Bogdan Bob Rădulescu, sau cum îi spun prietenii simplu – Bob nu are... The post 54 Bob Radulescu: Dacă numa’ așteptăm, în așteptare o să murim appeared first on Katai.
12/03/20191 hour 18 minutes 1 second
Episode Artwork

53 Despre ce înseamnă să fii Sneaker Artist cu Graure Octavian

În clasa a 8-a m-am angajat în vacanța de vară într-o fabrică de praf de înghețată. Am lucrat 8 ore ca orice om normal, de luni pana vineri (uneori și sâmbătă). Am primit o mică sumă de bani, dar eu am fost mulțumit că munceam pentru banii mei, iar ai mei au fost fericiți că... The post 53 Despre ce înseamnă să fii Sneaker Artist cu Graure Octavian appeared first on Katai.
27/02/20191 hour 7 minutes 31 seconds
Episode Artwork

52 Vlad Moldoveanu: Sunt jucători de baschet care pur și simplu vor să simtă publicul

Recunosc că nu urmăresc meciurile de baschet din România (poate nici chiar pe cele din Europa). Dar atunci când am avut ocazia să fiu în tribună la Eurobasket 2017 am observat un jucător în echipa României care avea un fler aparte. Felul lui de a juca, de a comunica pe teren, de a angrena jucătorii... The post 52 Vlad Moldoveanu: Sunt jucători de baschet care pur și simplu vor să simtă publicul appeared first on Katai.
12/02/20191 hour 13 minutes 1 second
Episode Artwork

51 Mih Lovin: Cel mai bun influencer marketing e atunci când influencerul cumpără produsul

Cum ar să-ți schimbi numele în funcție de numele de pe Instagram? Pentru unii ciudat, pentru alții ar fi ceva normal. Așa a fost și pentru Mihai Lungeanu care și-a schimbat numele în Mih Lovin. Un antreprenor care nu se limiteaza la un singur business: are o agenție de organizare de evenimente, produce tech pentru... The post 51 Mih Lovin: Cel mai bun influencer marketing e atunci când influencerul cumpără produsul appeared first on Katai.
28/01/201953 minutes 55 seconds
Episode Artwork

50: Marian Hurducaș îmi ia interviu! Voi mai continua podcastu’ sau nu?

În 21 iunie 2017 a fost prima dată când am anunțat public procesul de pregătire și lansare a Podcastului lu Katai. Au trecut 4 luni de la vorbire și până la punere în practică. Au trecut 4 luni până când acest proiect a fost publicat pentru toată lumea. Un proiect la care am lucrat cu... The post 50: Marian Hurducaș îmi ia interviu! Voi mai continua podcastu’ sau nu? appeared first on Katai.
21/01/20191 hour 18 minutes 36 seconds
Episode Artwork

49 Călin Crainic: Fiecare clipă pot să o convertesc într-o experiență pe care să o folosesc în munca mea

Nu știu dacă pe Călin l-am scos din zona lui de confort, punându-l în fața unui microfon și recorder sau doar i-am oferit încă o experiență în viață pe care o va folosi în următorul lui proiect. Cert e că acest Călin Crainic este una dintre legendele Olimpului publicitar din România la care am ajuns... The post 49 Călin Crainic: Fiecare clipă pot să o convertesc într-o experiență pe care să o folosesc în munca mea appeared first on Katai.
07/01/20191 hour 6 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Răspund la 5 întrebări despre marketing și viață

Episodul de azi e unul mai atipic. În loc să asculți formatul tipic de interviu în care discut cu anumiți invitați despre marketing și viață, voi răspunde eu la 5 întrebări pe care le-am primit de la urmăritorii mei de pe Instagram. Iată care sunt cele 5 întrebări la care răspund: Ce faci în momentul... The post Răspund la 5 întrebări despre marketing și viață appeared first on Katai.
18/12/201838 minutes 55 seconds
Episode Artwork

47 Alexandra Crăciun: Iubirea presupune un proces de acceptare și de iertare

Trăim într-o perioadă în care oricine care are acces la un device cu conexiune la internet are o voce. O voce care poate să ridice sau care poate să dărâme. O voce care poate striga de frustrare sau poate tăcea de rușine undeva într-un colț. Și de multe ori vocea asta o folosim atunci când... The post 47 Alexandra Crăciun: Iubirea presupune un proces de acceptare și de iertare appeared first on Katai.
10/12/20181 hour 2 minutes 32 seconds
Episode Artwork

46 Kero Zen: Graffiti-ul și street art-ul activează zonele moarte

L-am văzut de multe ori pe stradă, pe tramvaiele alea colorate și pe pereții Clujului. I-am văzut semnătura, dar niciodată nu l-am întâlnit față în față. Bine, nici nu mă așteptam să mă întâlnesc cu el la o conferință de marketing sau la vreun meet-up de social media. Nu de alta, dar nu e genul... The post 46 Kero Zen: Graffiti-ul și street art-ul activează zonele moarte appeared first on Katai.
26/11/20181 hour 15 minutes 55 seconds
Episode Artwork

45 Tata Vlad (B.U.G. Mafia): Dacă vrei democrație și libertate și nu te implici, ești cretin!

Unii îl știu ca și Tataee, rapperul de la B.U.G. Mafia, alții îl știu ca și Tata Vlad și unii, poate mai puțini dintre voi, ca Vlad Irimia. Vlad este mai mult decât un artist. Este un manager care a dus proiectul B.U.G. Mafia, alături de ceilalți doi colegi ai lui, Alin “Uzzi” Demeter și... The post 45 Tata Vlad (B.U.G. Mafia): Dacă vrei democrație și libertate și nu te implici, ești cretin! appeared first on Katai.
13/11/20181 hour 34 minutes 40 seconds
Episode Artwork

44 Avi Cicirean: Nu mi-e frică de eșec

Cum îi vedeți pe oamenii din viața voastră care v-au ajutat să vă împliniți un vis? Cum vă raportați la ei? Pentru că, hai să fim sinceri și transparenți, oamenii aceștia v-au ajutat să reușiți să faceți un pas important în viață sau pur și simplu v-au adus o bucurie. Unul dintre oamenii care m-au... The post 44 Avi Cicirean: Nu mi-e frică de eșec appeared first on Katai.
29/10/20181 hour 34 seconds
Episode Artwork

43 Theo Nistor: În societatea noastră, un art director este o struțo-cămilă

Dacă nu jonglezi cu social media, o să ajungi să capeți obiceiuri pe care nici tu nu ți le poți explica. Theo Nistor Dacă vrei să știi ce este un art director în zilele noastre într-una dintre agențiile de top de publicitate din România (Friends\TBWA), atunci ai face bine să asculți acest podcast. Pentru că... The post 43 Theo Nistor: În societatea noastră, un art director este o struțo-cămilă appeared first on Katai.
15/10/201857 minutes 36 seconds
Episode Artwork

42 Dragoș Stanca: Prea multă democrație strică!

În episodul de azi din Podcastu’ lui Katai am discutat cu Dragoș Stanca – fondator ICEEfest (cel mai mare festival regional dedicat digitalului), partener TDG, iar din 2018 este președintele BRAT. A ajuns aici după o experiență profesională de peste 20 de ani. A început cu radio, apoi la agenții și acum face cam tot... The post 42 Dragoș Stanca: Prea multă democrație strică! appeared first on Katai.
28/09/201853 minutes 31 seconds
Episode Artwork

41 Ștefan Asafti: Ce nu găsești pe toate gardurile sunt experiențele altora

Odată ce îți așterni lucrurile în așa fel încât să poți să te folosești de ele, e destul de greu să te oprești să faci. Ștefan Asafti Îți dai seama că la un moment dat am fost graphic designer? Exact. Am avut de-a face cu chestii de design, de print, de branding, de packaging. Pur... The post 41 Ștefan Asafti: Ce nu găsești pe toate gardurile sunt experiențele altora appeared first on Katai.
17/09/20181 hour 2 minutes 40 seconds
Episode Artwork

40 Despre partea tehnică și de marketing a unui podcast

Episodul de azi va fi unul mai diferit decât celelalte, pentru că de data asta nu voi avea niciun invitat, voi vorbi doar eu despre un subiect care devine tot mai interesant în ultima vreme: cum să-ți faci un podcast. Dar pentru că îmi place să testez, să experimentez și să vorbesc despre cum am... The post 40 Despre partea tehnică și de marketing a unui podcast appeared first on Katai.
03/09/201827 minutes 30 seconds
Episode Artwork

39 Mariciu: Ce e YouTubeul pentru copii e fake newsul pentru adulți

Trăim într-o perioadă în care nu mai merge placa cu :”Nu am auzit”, ”Nu știu despre asta”. Marian Ionescu (Mariciu) În top 5 cele mai atractive joburi pentru tinerii din ziua de azi se numără programator, marketing/vânzări, designer de jocuri, youtuber/vlogger și designer de aplicații. Da, ați citit bine și nu am greșit penultimul job:... The post 39 Mariciu: Ce e YouTubeul pentru copii e fake newsul pentru adulți appeared first on Katai.
21/08/201846 minutes 24 seconds
Episode Artwork

38 Mircea Bravo: Dezavantajul sau avantajul online-ului este că toți te văd ca pe prietenul lor

Dacă oamenii își pun întrebări, e cel mai bun lucru. Mircea Bravo Influencer marketing, videouri virale, social media și toate termenele astea nu o să apuci să le înveți zilele astea la o facultate de marketing sau publicitate. O spun asta din propria experiență, mai ales că am terminat masterul de publicitate la Cluj-Napoca și... The post 38 Mircea Bravo: Dezavantajul sau avantajul online-ului este că toți te văd ca pe prietenul lor appeared first on Katai.
07/08/20181 hour 4 minutes 32 seconds
Episode Artwork

37: Despre jobul de marketer, importanța content marketingului și podcasting alături de Călin Biriș

De ce conținutul pe care îl creezi trebuie să fie doar pentru o singură platformă. De exemplu, dacă faci un video pe care-l uploadezi pe Youtube și vorbești 15 minute în el despre un subiect care te interesează, de ce să nu iei conținutul audio și să-l uploadezi într-un podcast? Prima dată când am auzit... The post 37: Despre jobul de marketer, importanța content marketingului și podcasting alături de Călin Biriș appeared first on Katai.
25/07/20181 hour 4 minutes 3 seconds
Episode Artwork

36 Vlad Cupșa: Cum se leagă muzica și fotografia de eveniment

Ar trebui să ne gândim mai puțin la business și mai mult la valoarea pe care o aducem. Vlad Cupșa În ultima vreme au început să se organizeze tot mai multe evenimente. Sunt evenimente mici și mari, evenimente de nișă și evenimente pentru oricine, evenimente de business, festivaluri și conferințe. U name it, they have... The post 36 Vlad Cupșa: Cum se leagă muzica și fotografia de eveniment appeared first on Katai.
10/07/201853 minutes 9 seconds
Episode Artwork

35 Vlad Tăușance: Cultura vizuală a tinerilor e mult mai dezvoltată decât a noastră

Rezervorul cel mai mare de curiozitate pe care îl ai la dispoziție este biblioteca. Vlad Tăușance Cei mai mulți îl cunosc pe Vlad drept persoana care a fost în spatele campaniei electorale a lui Klaus Iohannis. Alții îl cunosc ca și omul care se ocupă de traininguri pentru creativi sau pur și simplu omul care... The post 35 Vlad Tăușance: Cultura vizuală a tinerilor e mult mai dezvoltată decât a noastră appeared first on Katai.
02/07/20181 hour 5 minutes 32 seconds
Episode Artwork

34 Digital Days: De la content marketing și branding până la podcasting, Bannersnack și Instagramology

Am tot vorbit despre audio, voice și podcast în diferite locuri. Am scris pe blogul personal și de asemenea am publicat despre puterea audio în social media și marketing pe site-uri precum Adweek sau MarketingProfs. Dar cred că cel mai bun loc în care poți să testezi acest tip de conținut este chiar pe tarlaua... The post 34 Digital Days: De la content marketing și branding până la podcasting, Bannersnack și Instagramology appeared first on Katai.
28/06/20181 hour 10 minutes
Episode Artwork

33 Raluca Mureșan: Să fiu cel mai bun ghid nu pot, dar pot fi cel mai cunoscut

Interacțiunea cu oamenii îmi aduce ceva în plus. Raluca Mureșan (a.k.a. Ralu Călătorește) Raluca este călător de profesie, însă a început cu jurnalismul acum mulți ani și PR, iar mai apoi a decis să prezinte altora România. Jobul ei de zi cu zi este turismul, iar pasiunea ei este bloggingul. În acest podcast vei descoperi... The post 33 Raluca Mureșan: Să fiu cel mai bun ghid nu pot, dar pot fi cel mai cunoscut appeared first on Katai.
19/06/20181 hour 1 minute 9 seconds
Episode Artwork

32 Gabriel Aldea: Ce-mi doresc cel mai mult e să scot în față oamenii

Dacă Clujul nu creștea în aștia 10 ani, nici Cluj Life nu era ce e acum. Gabriel Aldea Și-a început drumul în online cu un blog. Apoi și-a construit un alt website care astăzi vorbește despre tot ce înseamnă viața în Cluj – și poate majoritatea dintre voi știți despre Cluj Life. În episodul de... The post 32 Gabriel Aldea: Ce-mi doresc cel mai mult e să scot în față oamenii appeared first on Katai.
13/06/20181 hour 35 seconds
Episode Artwork

31 Dana Rogoz: Acum că sunt blogger, pot să fiu și actor

Faptul că scriam orice și despre nimic, mă deranja. Dana Rogoz Dana este actriță din plăcere și bloggeriță de meserie. Mămică în primul rând. Unii o știu de când era Abramburica, alții de când e Dana Rogoz. Prima dată am auzit-o pe Dana vorbind la o conferință de social media unde mi-a atras atenția cu... The post 31 Dana Rogoz: Acum că sunt blogger, pot să fiu și actor appeared first on Katai.
05/06/201859 minutes 48 seconds
Episode Artwork

30 Radu Băzăvan: Bloggingul te ajută să faci terapie prin scris

Ziua în care nu am ce scrie e în fiecare zi Radu Băzăvan Pe Radu (zis și Groparu) îl cunosc dinainte de ziua în care m-am mutat la Cluj. Îl urmăream pentru că-mi plăcea să-i citesc poveștile. Era genul de blogger pe care îl citește un om de marketing care vrea să ia o pauză... The post 30 Radu Băzăvan: Bloggingul te ajută să faci terapie prin scris appeared first on Katai.
31/05/201850 minutes 57 seconds
Episode Artwork

29 Diana Apan: Clientul meu este orașul Cluj-Napoca

Mi-a luat mult timp ca sa-mi dau seama ce inseamna “comunitate” Diana Apan Se consideră pragmatică și declară tare și răspicat că-i place partea plictisitoare din prezentări. Diana Apan lucrează la Primăria Cluj-Napoca din 2012, iar astăzi coordonează departamentul de marketing al municipiului. În acest episod am discutat despre marketingul de oraș, despre cum Cluj-Napoca... The post 29 Diana Apan: Clientul meu este orașul Cluj-Napoca appeared first on Katai.
21/05/20181 hour 2 minutes 14 seconds
Episode Artwork

28 Nick Decean: Pentru a fi un lider adevărat, trebuie să îți asumi anumite responsabilități

Când gândești în afara cutiei vezi calități, vezi potențial, vezi că de fapt nu e vorba doar despre tine. Nick Decean Atunci când am decis că vreau să lansez un podcast despre marketing și viață, mi-am făcut o listă cu oamenii pe care aș vrea să-i am invitați. Unii dintre ei erau oameni specializați pe... The post 28 Nick Decean: Pentru a fi un lider adevărat, trebuie să îți asumi anumite responsabilități appeared first on Katai.
15/05/201851 minutes 15 seconds
Episode Artwork

27 Virgil Stănescu: Sportivul este un potențial neutilizat de societatea românească

Cel mai important om din viața unui copil este părintele. Al doilea este sportivul. Virgil Stănescu   Singurul lucru comun dintre mine și el este baschetul. Doar că și aici există anumite diferențe. Eu joc baschet ocazional și urmăresc meciurile NBA pe telefon iar el a practicat 2 decenii în diferite colțuri ale lumii jucând... The post 27 Virgil Stănescu: Sportivul este un potențial neutilizat de societatea românească appeared first on Katai.
30/04/201855 minutes 5 seconds
Episode Artwork

26 Andreea Esca – Voi sta în televiziune până când aceasta va muri

Oamenii sunt capabili de orice în momentul în care iubesc și sunt iubiți. Andreea Esca   A intrat în încăpere plină de energie. În următoarea secundă a umplut camera cu prezența ei. Zâmbetele largi și buna dispoziție mi-au dat avânt să apăs pe Rec. Am avut emoții la început și știam că nu m-am pregătit... The post 26 Andreea Esca – Voi sta în televiziune până când aceasta va muri appeared first on Katai.
19/04/201824 minutes 6 seconds
Episode Artwork

25 Cristiana Andrei: Conținutul e și artă, dar e și foarte multă matematică

Oamenii pot să te iubească, doar că trebuie să faci și tu un efort. Cristiana Andrei Ce înseamnă munca unui om de comunicare? Mai ales dacă lucrează în spatele unui brand personal construit pe foarte multă muncă. Cristiana Andrei lucrează în comunicare cam de 10 ani încoace, iar acum a ajuns să coordoneze proiectele lui... The post 25 Cristiana Andrei: Conținutul e și artă, dar e și foarte multă matematică appeared first on Katai.
10/04/201855 minutes 1 second
Episode Artwork

24 Laura Ionescu (Luluts): De ce ne purtăm cu România ca și cum am fi în trecere?

Insightul e la oameni, nu la brand. Laura Ionescu Stai o secundă și gândește-te care este pagina ta preferată de Facebook? Nu, serios. Care e acea pagină de la care abia aștepți să vezi un nou update. Și nu mă refer la premii cu like-uri și share-uri că poate apuci să prinzi și tu o... The post 24 Laura Ionescu (Luluts): De ce ne purtăm cu România ca și cum am fi în trecere? appeared first on Katai.
15/03/201845 minutes 7 seconds
Episode Artwork

23 Cornel Ilie (Vunk): Poporul român e un fel de mall al ADNurilor

Cele mai frumoase povești sunt cele pe care nu le poți spune. Cornel Ilie Deși nu ne-am cunoscut niciodată oficial, a fost o primă întâlnire ca între prieteni care nu s-au mai văzut demult. Desigur, online-ul ne-a ajutat să scăpăm de pașii ăștia prin care trebuie să treci atunci când cunoști pe cineva pentru prima... The post 23 Cornel Ilie (Vunk): Poporul român e un fel de mall al ADNurilor appeared first on Katai.
13/03/20181 hour 9 minutes 46 seconds
Episode Artwork

22 Teo’s Kitchen: Nu m-am certat cu nimeni pe internet, chiar dacă s-au spus lucruri urâte despre mine

Gătitul ar trebui să fie accesibil pentru toată lumea Teo’s Kitchen Teo nu e genul de blogger pe care-l vezi de dimineață până seara în spatele unui ecran, butonând din zori și până-n seară la blog sau răspunzând la comentarii și căutând alte subiecte despre care să scrie. Mai degrabă e genul de creator de... The post 22 Teo’s Kitchen: Nu m-am certat cu nimeni pe internet, chiar dacă s-au spus lucruri urâte despre mine appeared first on Katai.
06/03/20181 hour 2 minutes 10 seconds
Episode Artwork

21 Ingrid Teodosiu: Designul vestimentar nu este dus la rang de artă

Creativitatea vine în doze mici și trebuie să prinzi momentul. Ingrid Teodosiu Este deja știut faptul că atunci când te întâlnești pentru prima oară cu o persoană nouă, primul lucru la care se uită cei mai mulți este vestimentația. Nu degeaba se spune că pentru a face o impresie bună ai nevoie doar de 30... The post 21 Ingrid Teodosiu: Designul vestimentar nu este dus la rang de artă appeared first on Katai.
02/03/201855 minutes 28 seconds
Episode Artwork

20 Cristina Bazavan – Trăim într-o perioadă în care totul pare la vedere

Diferența între a vedea un film și o piesă de teatru ține de comunitate. Cristina Bazavan Eram în aeroport și așteptam avionul care să mă ducă la Iași. Aveam 2 ore și jumătate de așteptat. După ce mi-am comandat o cafea și mi-am găsit locul lângă o priză, am deschis laptopul și am început să... The post 20 Cristina Bazavan – Trăim într-o perioadă în care totul pare la vedere appeared first on Katai.
20/02/201823 minutes 46 seconds
Episode Artwork

19 Andi Vanca: Îmi iau energia din public

Nu rezolvi nimic dacă faci valuri aiurea. Andi Vanca Este al doilea Andi care apare în acest podcast. Primul e Moisescu iar al doilea este nimeni altul decât Andi Vanca. Partea interesantă e că au destul de multe lucruri în comun: Amândoi iubesc ceea ce fac Văd lucrurile cu o simplitate de invidiat Au poate... The post 19 Andi Vanca: Îmi iau energia din public appeared first on Katai.
15/02/201855 minutes 24 seconds
Episode Artwork

18 Mugur Pop: Vreau să văd lucrurile cu simplitate

Cea mai mare diferență în lume e când faci altfel. Mugur Pop La o căutare simplă pe Google după “Mugur Pop” vei afla un bărbat bine făcut, înalt, cu barbă cenușie și păr prins în coadă. În majoritatea fotografiilor apare alături de un cal, într-o vestimentație dacică sau țintind și trăgând cu săgeata. Dincolo de... The post 18 Mugur Pop: Vreau să văd lucrurile cu simplitate appeared first on Katai.
07/02/201858 minutes 8 seconds
Episode Artwork

17 Alina Ceușan: Depinde doar de tine în ce direcții îți canalizezi creativitatea

E foarte important să fii tu. Alina Ceușan Alina este creatoare de conținut. Poate chiar cea mai cunoscută din Cluj. A început să scrie pe blog pentru o temă la facultate, iar de acolo a ajuns să aibă unul dintre cele mai citite bloguri din zona de fashion. În episodul de azi din podcast vei... The post 17 Alina Ceușan: Depinde doar de tine în ce direcții îți canalizezi creativitatea appeared first on Katai.
30/01/20181 hour 15 minutes 12 seconds
Episode Artwork

16 Adi Despot: M-am simțit eliberat când am învățat să spun NU!

Un lucru important în viață este să spui nu. M-am simțit foarte eliberat când am învățat să fac asta. Adrian Despot Eram la un eveniment în Cluj. Se lansa Single Malt Society, iar Adrian Despot este unul dintre ambasadorii acestui proiect. Am profitat de ocazie, l-am luat la o parte, ne-am așezat comod pe canapea... The post 16 Adi Despot: M-am simțit eliberat când am învățat să spun NU! appeared first on Katai.
23/01/201824 minutes 6 seconds
Episode Artwork

15 Oana Zăinescu și Alina Dragoș – Ce cuvânt definește cel mai bine organizarea de evenimente?

Poate nu trebuie tot timpul să știm care e finalitatea: enjoy the ride, cunoști oameni, ai parte de experiențe. Am avut onoarea să particip în industria de evenimente din toate cele 3 baricade: ca organizator, ca invitat și ca participant. Și de fiecare dată am observat un lucru foarte important: evenimentele sunt un prilej foarte... The post 15 Oana Zăinescu și Alina Dragoș – Ce cuvânt definește cel mai bine organizarea de evenimente? appeared first on Katai.
16/01/201849 minutes 3 seconds
Episode Artwork

14 Cosmin Tudoran: Nu îmi place să fac lucruri doar de dragul de a fi făcute

Din aberație și din joacă ies chestii faine. Cosmin Tudoran Cine este Cosmin Tudoran? Pentru mulți din lumea online este Profu de Vin. Pentru alții mai experimentați cu viața (ca să nu zic mai bătrâni) este cel care a vândut fân la Cassa Loco. Și pentru unii poate fi un arogant sau doar un tip... The post 14 Cosmin Tudoran: Nu îmi place să fac lucruri doar de dragul de a fi făcute appeared first on Katai.
09/01/201846 minutes 11 seconds
Episode Artwork

13 Smiley: Muzica s-a schimbat datorită tehnologiei

Muzica s-a schimbat datorită tehnologiei! Andrei Maria aka Smiley Atunci când doi oameni își dau seama că pot discuta despre pasiuni comune, parcă deja introducerea, tatonarea terenului și alte chestiuni pe care trebuie să le faci atunci când te cunoști prima oară nici nu-și mai au rostul. “Podcastu ăsta trebuia să-l facem încă din mașină…”... The post 13 Smiley: Muzica s-a schimbat datorită tehnologiei appeared first on Katai.
18/12/20171 hour 14 minutes 1 second
Episode Artwork

12 Marian Hurducaș: Nu există “nu am timp”, există “nu consider asta ca prioritate”

Pentru mine digital, social media înseamnă învățare continuă. Marian Hurducaș Trebuie să recunosc că episodul de azi e unul mai diferit, sau mai special. Sau fie cum credeți voi că va fi. Pentru că invitatul ăsta mi-a mâncat zilele, m-a enervat de multe ori atât de tare încât grimasa lui Robert Downey Jr. reprezenta maxim... The post 12 Marian Hurducaș: Nu există “nu am timp”, există “nu consider asta ca prioritate” appeared first on Katai.
12/12/201752 minutes 24 seconds
Episode Artwork

11 Cristian Lupșa: Creativitatea vine și din momente de tensiune

Creativitatea vine și din momente de tensiune. – Cristian Lupșa DoR este singura revistă pe care o pun frumos între celelalte cărți în bibliotecă după ce o citesc. Însă mă întorc la ea de fiecare dată când vreau să ies din algoritmi, trenduri, statistici și strategii de marketing. Pentru că în revista asta găsești povești... The post 11 Cristian Lupșa: Creativitatea vine și din momente de tensiune appeared first on Katai.
05/12/201754 minutes 54 seconds
Episode Artwork

10 Bogdan Roșca: Cum te poate ajuta online-ul în jobul de jurnalist

Dacă vorbești cu sinceritate despre un domeniu pe care cu adevărat îl iubești, atunci poți să fii destul de credibil pentru niște oameni care au nevoie de informația respectivă. – Bogdan Roșca. În februarie 2016 am început un proiect interesant cu Bogdan și Marian. Pentru că nu aveam somn, ne vedeam în fiecare joi dimineața... The post 10 Bogdan Roșca: Cum te poate ajuta online-ul în jobul de jurnalist appeared first on Katai.
27/11/201745 minutes 46 seconds
Episode Artwork

09 Alex Damian: Despre beneficiile folosirii Instagram in campanii

Dacă vrei să te apuci de blogging, apucă-te și scrie despre lucrurile care ție ți se par normale. De cele mai multe ori, lumea nu știe despre ele. Copiază o reteță de succes, iar mai apoi îți dai seama singur de ce vrei să faci. – Alex Damian Trebuie să recunosc că nu l-am plăcut... The post 09 Alex Damian: Despre beneficiile folosirii Instagram in campanii appeared first on Katai.
21/11/201757 minutes 58 seconds
Episode Artwork

08 Matei Psatta: Românul s-a născut comentator, dar și marketer

Cea mai sigură cale către mediocritate este opinia populară – Matei Psatta   Matei Psatta este Head of Marketing la Vola.ro și se autointitulează fiul lui taică său. Iar dacă nu știți cine este tatăl lui Matei, atunci vă recomand să aruncați un ochi peste acest interviu. Lucrează de aproximativ 7 ani în comunicare și... The post 08 Matei Psatta: Românul s-a născut comentator, dar și marketer appeared first on Katai.
14/11/201752 minutes 5 seconds
Episode Artwork

07 Despre cartea lui Ryan Holiday – Perennial Seller

Prima carte pe care am citit-o de la Ryan Holiday a fost “Trust me I’m lying”, o carte publicată în 2012 și care l-a propulsat pe Ryan în topul celor mai citiți autori și al celor mai căutați strategiști media la nivel internațional. Cartea asta am devorat-o în doar câteva zile, subliniind și scriind în... The post 07 Despre cartea lui Ryan Holiday – Perennial Seller appeared first on Katai.
09/11/201716 minutes 19 seconds
Episode Artwork

06 Gery Meleg: In design trebuie sa faci anumite compromisuri

Nu putem vorbi despre marketing și viață fără să aducem în discuție și acest subiect: DESIGNUL! Deși pentru mulți marketeri, designul înseamnă doar ceva frumos și care ”dă bine”, astăzi putem vedea că rolul unui designer într-o echipă de marketing este chiar vitală. Ba mai mult, nu doar un graphic designer care să-ți facă niște... The post 06 Gery Meleg: In design trebuie sa faci anumite compromisuri appeared first on Katai.
06/11/20171 hour 1 minute 53 seconds
Episode Artwork

05 Răzvan Dragoș: Viața nu are buton de edit

Acum 7 ani când m-am mutat la Cluj-Napoca am avut foarte mari emoții. Pe lângă faptul că începeam un nou capitol în viață, mi-am propus să fac ceva mai mult pe zona de blogging. Așa că am început să urmăresc bloggerii din Cluj. Canalul preferat al comunității online din Cluj, pe vremea aceea, era Twitter... The post 05 Răzvan Dragoș: Viața nu are buton de edit appeared first on Katai.
25/10/201756 minutes 50 seconds
Episode Artwork

04 Julian Pădurariu: Ca om de marketing, trebuie să anticipezi valul

Există două categorii de oameni de marketing: cei analitici și cei creativi. Astăzi voi discuta cu un om de marketing care nu se consideră creativ, pentru că a fost mereu fascinat de partea analitică al marketingului (dap, mai există și oameni din aceștia). Julian Pădurariu este omul care a ajuns de la prepararea cartofilor prăjiți... The post 04 Julian Pădurariu: Ca om de marketing, trebuie să anticipezi valul appeared first on Katai.
18/10/201749 minutes 5 seconds
Episode Artwork

03 Sonia Nechifor: Cuvintele frumoase te pot duce unde vrei tu!

Cum ar fi să stai la masă cu un om de PR care are diplomă de inginer horticultor și care a lansat o școală de bune maniere pentru copii? Magnific. Splendid. De fapt, ca să-ți fac în ciudă, eu am avut onoarea să stau la masă cu un asemenea om. S-a întâmplat într-o sâmbătă dimineața,... The post 03 Sonia Nechifor: Cuvintele frumoase te pot duce unde vrei tu! appeared first on Katai.
10/10/201734 minutes 26 seconds
Episode Artwork

02 Andi Moisescu: ApropoTV – despre libertatea de a-ti pune intrebari

Nu am avut nici cel mai mic habar cu cine o să fie primul interviu, dar atunci când am prins ocazia să-l provoc pe Andi Moisescu la o discuție – am profitat din plin. Discuția pe care am avut-o a fost într-un cadru relaxant, exact așa cum îi place lui Andi, și am discutat despre tot... The post 02 Andi Moisescu: ApropoTV – despre libertatea de a-ti pune intrebari appeared first on Katai.
04/10/201727 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Am lansat Podcastu lui Katai – Despre marketing si viata

Întotdeauna mi-a fost greu să vorbesc despre proiectele mele. Deși ca marketer cred că ar trebui să ne fie ușor să povestim în special de proiectele la care lucrăm. Dar atunci când vine vorba de proiectele personale, cred că majoritatea dintre noi avem un nod în gât și un blocaj în degetele de pe tastatură.... The post Am lansat Podcastu lui Katai – Despre marketing si viata appeared first on Katai.
03/10/20178 minutes 31 seconds