Winamp Logo
Kasper spreekt af Cover
Kasper spreekt af Profile

Kasper spreekt af

Dutch, Cultural, 1 season, 61 episodes, 1 day, 8 hours, 52 minutes
About
Kasper (51) en buurvrouw Annebelle (30) onderzoeken hoe je online ware liefde vindt, en waar je bij daten allemaal tegenaan loopt (letterlijk en figuurlijk). Uitgangspunt voor deze nieuwe podcast zijn Kasper’s gelijknamige columns in de Volkskrant. Relatiedeskundige Annabelle komt hem thuis daarover het hemd van 't lijf vragen. Een reeks komische, intense en volledig open gesprekken over hoe verschillende generaties hun nieuwe (ge)liefde kunnen vinden in een almaar gejaagder wordende, beeld-gerichte online samenleving. Met alle voor- maar ook vooral hilarische nadelen daarvan... Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

afl. 49 - Ping!

Suus zag een reus op de dating-app en twijfelt. Plus een kruisridder die kon rekenen op ferme afknap. Ze date ook teveel mannen die ping! zeggen in de keuken. Kasper geniet van haar heerlijke column. Ook kwam er een mail waarbij onze gelukzoekers allebei op het verkeerde goede been stonden. Het huwelijk an sich wordt afgezaagd en nieuwe, spontane ideeën voor het Swipefestival blijven als krokussen uit de grond poppen.In samenwerking met indebuurt.nl en theater Junushoff in Wageningen organiseert Kasper op zondagmiddag 2 juni 2024 de allereerste editie van het 'Swipefestival' Dat wil je niet missen! Bestel snel je kaart op www.swipefestival.nl📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/13/202446 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Afl. 48 - Doos

Wat is er met die geheimzinnige doos? En waarom zucht Suus zo als ze binnenkomt? Zoveel vragen. Ook voor Suus, die verdorie de bons gekregen lijkt te hebben, nadat ze met een vliegende start zichzelf de digitale date-baan op geslingerd had. Er zijn weer nieuwe acts voor het Swipefestival! De kaarten gaan keihard, maar er dreigt een gapend bange-mannengat. Kasper schaamt zich weer eens de banga's voor zijn soort!!?In samenwerking met indebuurt.nl en theater Junushoff in Wageningen organiseert Kasper op zondagmiddag 2 juni 2024 de allereerste editie van het 'Swipefestival' Dat wil je niet missen! Bestel snel je kaart op www.swipefestival.nl📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/6/202445 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Afl. 47 - Figuranten

We zijn allemaal figuranten in elkaars date-verhalen. Een prachtige omschrijving van Suus. De ene keer speel jij de ondankbare rol van rebound of klaagmuur voor iemand anders, de andere keer gebruik jij de tegenpartij stiekem om je eigen straatje mee schoon te vegen. Daten heeft geen enkele zin als je niet bereid bent om allebei die rollen te vervullen. En wanneer het een keer onverwacht gelijkwaardig tweerichtingsverkeer is, tja, dan gebeuren er mooie dingen! Dat weten Kasper en Suus allebei.In samenwerking met indebuurt.nl en theater Junushoff in Wageningen organiseert Kasper op zondagmiddag 2 juni 2024 de allereerste editie van het 'Swipefestival' Dat wil je niet missen! Bestel snel je kaart op www.swipefestival.nl📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/30/202447 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Afl. 46 - Bordspel

Kasper baalt. Suus lijkt beet te hebben. Krijgt ze nou bij de eerste de beste knaap al verkering?! Ineens gaat het over bordspellen en glory holes, over de afkorting IRL of schreeuwende buurtkinderen. Heerlijk vrijuit klept de kersverse date-druif met de gelouterde date-dadel, over hun belevenissen, en over bijzondere chats en mails. Ze lachen elkaar uitgebreid uit én toe. Met niets dan liefdevolle bedoelingen. In samenwerking met indebuurt.nl en theater Junushoff in Wageningen organiseert Kasper op zondagmiddag 2 juni 2024 de allereerste editie van het 'Swipefestival' Dat wil je niet missen! Bestel snel je kaart op www.swipefestival.nl📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/202445 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Afl. 45 - Een date!

Suus is er weer! En: ZE HEEFT EEN DATE! Voor het eerst in jaren. Kasper mag live meekijken op haar swipes en chats en Suus vertelt over een vies koffiezetapparaat en daaraan gekoppelde date-potentie. Kasper gedraagt zich als beginnend coach, maar vliegt soms nog uit de bocht. Suus ziet best wel rode vlaggen. Kasper niet. Een heerlijk duo is geboren.Kaartjes voor het Swipefestival koop je op www.swipefestival.nl"Van Kooten maakt als enige MAN alles bespreekbaar rondom daten!" *****"De leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/202452 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Afl. 44 - Suus Ruis!

Jawel, Kasper heeft een een nieuwe vaste podcast-verkering! Per vandaag is zijn co-host Suus Ruis (nog nét 49). Suus is schrijver, columnist, journalist voor o.a. LINDA, VROUW, JAN Magazine, Margriet en Santé en heeft al drie boeken geschreven. Kasper en Suus kennen elkaar vanaf dat ze 4 en 6 waren, maar boven alles is Suus vrijgezel die de dating-apps op wil. In Kasper ziet zij de ideale coach (vertrouwd en ervaringsdeskundige) voor haar reis. Een boeiend nieuw epos start vandaag, in afl. 44 van Kasper Spreekt Af.Bestel hier je eigen 'Sapje' naar keuze met maarliefst 40% korting op die eerste bestelling! De unieke kortingscode wordt in de aflevering genoemd! Code: “Kasper”Kaartjes voor het Swipefestival koop je op www.swipefestival.nl"Van Kooten maakt als enige MAN alles bespreekbaar rondom daten!" *****"De leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/9/202452 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Afl. 43 - Hokken of Latten?

Kasper Vraagt Af of hokken nog wel hip is en of latten wel duurzaam is. Eveline Stallaart laat desgevraagd haar licht schijnen over de seks versus hokken en latten. Er zijn ongelofelijke cijfers van het CBS en mails van luisteraars met mooie ontboezemingen, geweldige tips en interessante experimenten. EN: een interessante oproep voor het Swipefestival door een luisteraar!Lees hier het onderzoek CBS Bestel hier je eigen 'Sapje' naar keuze met maarliefst 40% korting op die eerste bestelling! De unieke kortingscode wordt in de aflevering genoemd! Code: “Kasper”Kaartjes voor het Swipefestival koop je op www.swipefestival.nl"Van Kooten maakt als enige MAN alles bespreekbaar rondom daten!" *****"De leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/202430 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Afl. 42 - Monogamieofnie?

Verdulleme! Waarom toch overal die aanprijzing dat je je lijf óók in de uitverkoop moet gooien bij anderen dan je partner? Kasper is een saaie ouwe dakduif, als ie de bladen en insta's mag geloven. Op onderzoek dus maar weer! Over consent, vreemdgaan (met of zonder permissie) en vroeger versus nu. Met o.a. Kasper's ontboezeming in een liedje, een mooie brief en...Tila Pronk!Kaartjes voor het Swipefestival koop je op www.swipefestival.nl"Van Kooten maakt als enige MAN alles bespreekbaar rondom daten!" *****"De leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/202435 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Afl. 41 - Geld of je leven?

Met 't bericht dat Valentijn slechts een geldkwestie is wilde Kasper niemand voor het hoofd stoten, maar juist singles zonder pakketje of date een hartje onder de riem steken. En nu het toch al over geld gaat: je geld of je leven? Hoe belangrijk is het? Welke rol speelt het bij daten? Met toffe bijdragen van Mischa Blok en Roos Vonk! Ketsjiiiing!Mischa Blok's podcast: Mischa!Artikel Roos Vonk in Opzij: ArtikelKaartjes voor het Swipefestival koop je op www.swipefestival.nl"Van Kooten maakt als enige MAN alles bespreekbaar rondom daten!" *****"De leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/17/202434 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Afl. 40 - Verkering?

Een jubelend jubileum met aflevering 40 en de prangende vraag: wanneer spreek je van verkering? Ook een liedje dat nieuwe betekenis kreeg, een bomvolle mediaweek, een vriendin met verkering en anderen vriendinnen met duurzame raad. Waar blijven de mannen? Kasper prijst zich meer dan eens gelukkig als kind in de snoepwinkel van reacties op de podcast.Kaartjes voor het Swipefestival koop je op www.swipefestival.nl"Van Kooten maakt als enige MAN alles bespreekbaar rondom daten!" *****"Kasper van Kooten geeft de leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/10/202431 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Afl. 39 - Een pop die praat

Kom je buiten spelen? Op 2 juni? En heb je echt een pop die praat? Die laatste zin krijgt een wat vreemde wending in deze aflevering. Er is spontaan advies van MJ de Liefdesexpert, EN: de bekendmaking van de allereerste headliner van het Swipefestival! En een paar hele mooie, interessante reacties en vragen.Kaartjes voor het Swipefestival koop je op www.swipefestival.nl"Kasper van Kooten geeft de leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/3/202433 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Afl. 38 - Swipefestival!

Sodeknetter het gaat gebeuren! Wat begon als grap (grappen moet je áltijd serieus nemen) heeft 14 maanden na de start van de podcast haar 'geboorte': Het Swipefestival 2024 gaat plaatsvinden op 2 juni 2024 in Theater Junushoff in Wageningen. Het leukste OFFLINE date feest van Nederland, met hartjes om weg te geven, comedy om te lachen, muziek om te dansen, wetenschap om te leren, meer muziek om te zwijmelen, coaches om te helpen, maar voorál: om te ontmoeten & lief te hebben!Kaartjes voor het Swipefestival koop je op SWIPEFESTIVALKasper Spreekt Af 2024 - elke 14 dagen een nieuwe aflevering."Kasper van Kooten geeft de leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/27/202435 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Afl. 37 - Nieuwjaar!

De eerste van 2024! Bijna twee weken na alle drank doorweekte goede voornemens die alweer verdampt zijn in boven een wak van natuurijs. Met Kasper in de opgefriste rol van orakel, vraagbaak en assistent-coach. Met ondermeer: echo's, swipe-nieuws, monogamie of nie, en (sla)apploosheid. Let op: Vanaf nu eens per twee weken een nieuwe!Kasper Spreekt Af 2024 - elke 14 dagen een nieuwe aflevering."Kasper van Kooten geeft de leukste tips voor een fris date-leven" ****📩 Reacties en vragen: [email protected] een DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/13/202433 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Afl. 36 - Het Jaaroverzicht!

Wat een jaar, wat een avonturen, en wat een wendingen!? Tinder, wat de f*k doe jij op de valreep?! De wonderlijke reizen die (s)preekstalmeester Kasper de afgelopen negen maanden met jullie maakte zijn zorgvuldig op een rijtje gezet en bieden een hilarisch overzicht met een happy end. Volgend jaar alles anders? Je weet het dus nooit! 📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/30/202336 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Afl. 35 - De Liefdesexpert

Oh oh, wat gebeurt er nu toch allemaal op de valreep van dit mooie, leerzame jaar?! Wéér Corona op zijn verjaardag zoals drie jaar geleden, een steeds uitgesteld gesprek op (uiteindelijk) exáct het goede moment én een ongelofelijk leuke dat via TINDER (of all apps) ?!!? Kasper stond met recht PAF, zoals hij al maanden bezingt in de openingstune. Marie-José de Liefdesexpert geeft hem het laatste zetje voor de perfecte date, en wellicht wel meer.....!'Zo is daten wél leuk' (van Marie-José) het boek is hier te bestellen: bestel Brené Brown - de kracht van kwetsbaarheid: bestel📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/23/202345 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Afl. 34 - Curaçao 3

Lieve hemel wat een liefdeslessen! Het eiland dat hem al dierbaar was is er niet minder dierbaar op geworden. Integendeel. Maar wat ís het moeilijk om vooruit te kijken op de plek waar iedereen komt en weer gaat. Henry sluit ongelofelijk positief af en Kasper vliegt gerust terug. Hij komt misschien wel snel weer, voor het Swipefestival Korsou, of de liefdesboot...! Dank lieve eilanders. Mi stima bo!Slot liedje (hét liefdesliedje van de Antillen - in het Papiaments): Abo So - Padu del Caribe📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/16/202342 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Afl. 33 - Curaçao 2

In een prachtige streetfood bar in Otrobanda spreek ik gedragswetenschapper en mijn vroegere 'leerling' Renkse Pin. Op een ander terras schuift Rey aan om als man te spreken over hoe híj date, en heb ik de eerlijke miss V. in de auto, om verbijsterd te raken over de catfish (male version) die zij onderging...Bedrijf van Renske: RE-Quest.📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/9/202334 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Afl. 32 - Curaçao 1

De mini serie Kasper Spreekt Af 'op reis' vliegt na Limburg goed uit met een bezoek aan Curaçao. In de opener wordt direct duidelijk wat Kasper heeft met het eiland (waar hij ooit woonde) en wat hem na al die jaren doet terugkeren: een e-mail van een Curaçaose luisteraar die sprak over haar onmogelijke date eiland. Hij pakte z'n koffers...en ging!📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] DM via Insta kan natuurlijk ook:💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/2/202331 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Afl. 31 - Roos Vonk (2)

Deel 2 van het gesprek met deze geweldige schrijver, spreker en denker. Deze keer over leiderschap, ego-mannetjes en (vrouwtjes), bevestiging die we allemaal zoeken. Ook over old skool contactadvertenties, onze ouders, en hoe die het deden...geniet!Haar nieuwe boek: 'Mijn Ego Heeft Altijd Gelijk' - een absolute aanrader! https://www.bol.com/nl/nl/f/mijn-ego-heeft-altijd-gelijk/9300000145316600/💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/202330 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Afl. 30 - Roos Vonk (1)

Wat een week...wat een land, en toch óók: wat veel LIEFDE! Deze geweldige schrijver, spreker en denker stond al heel lang bovenaan de wenslijst van gesprekspartners. En het is me gelukt! In Limburg, of all places, juíst nu. Heel hard lachen terwijl de kat langs mijn been wrijft. Mooier werd het niet...(en dit is pas deel 1!)Haar nieuwe boek: 'Mijn Ego Heeft Altijd Gelijk' - een absolute aanrader! https://www.bol.com/nl/nl/f/mijn-ego-heeft-altijd-gelijk/9300000145316600/💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/202331 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Afl. 29 - Eveline Stallaart

Die hitsige roze olifant stond natuurlijk al maanden in de kamer om omheen geslagen te worden met z'n bosje. Nou, wie anders dan de zeer populaire wetenschapper/seksuoloog Eveline Stallaart kan Kasper twee handjes helpen op zijn reis. De erotiek. De tweede aflevering van de nieuwe serie Kasper Spreekt Af - OP REIS! Naar de mensen toe.💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/18/202342 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Afl. 28 - Mama

Terug na drie (!) weken pauze. Hebben jullie me gemist?? Frisse wind, nieuwe opzet; 'Kasper Spreekt Af' gaat op reis! Weg uit mijn eigen muffe huiskamer, het land in, zelfs het land UIT? Maar waar deze nieuwe reis beter te beginnen dan bij mijn eigen lieve moeder thuis! Pap en kat Erik zaten erbij en keken ernaar.💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/202333 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Afl. 27 - Hard To Get

To get or not to get, dat is de liefdesvraag. Speel jij weleens niet thuis voor een ongelofelijke leukerd? Of laat jij je mokkend in de wacht zetten om te krijgen wat je wilt? Kasper leest een frisse column voor, en heeft prachtige mails van anderen. What you hear is what you get!Schrijver Roos Vonk met haar boek ‘Liefde, Lust en Ellende’Performer Marina Abramovic - een minuut oogcontact zonder woorden💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/21/202330 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Afl 26 - Glazen Bol

Kasper kijkt bij hoge uitzondering ver vooruit en belt zijn nieuwe favoriete wetenschapper Tila over de toekomst van online daten. Empathie blijkt eens temeer het grootste goed. Datende opa Niek doet hilarisch verslag!🎶 The Morning Papers - Prince💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/202329 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Afl. 25 - Van Televisie

Kasper keert na drie lange gesprekken met powervrouwen weer even terug naar de roots van de podcast: zijn eigen verhalen en rubrieken. Met deze week: doelloos daten op tv en met Maarten van Rossem op date! Vriend Patrick belt in.🎭 Zin in avontuur? - Podiumpas: onbeperkt naar podia door heel Nederland voor maar 35 euro per maand💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/7/202329 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Afl. 24 - Hetzelfde Liedje

Kasper belt met muziekvriendin Lara en bespreekt openbaar wat normaal altijd in hun kleedkamer blijft plakken: date-leed, lekkere jonge ventjes, gebroken hartjes en slimme dochters. Deze twee zingende 80s music-lovers hebben verrassend veel gemeen!Danspaleis van Kooten boeken voor je feestje? [email protected] Danspaleis Van Kooten 80s band💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Reacties en vragen: [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/30/202335 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Afl. 23 - Eenzaamheid

Mensen die eenzaam zijn lopen veel meer kans op geestelijk en lichamelijk verval. Daarom moét Kasper blijven afspreken en niet in zijn eentje tegen zijn bal te blijven lullen, zoals Tom Hanks deed in de film Cast Away. In afl. 23 praat Kasper met een orakel op het gebied van de liefdespsychologie: universitair hoofddocent Tila Pronk. En Tila schroomt de kritische analyse van onze presentator niet...***Die ook de eenzaamheidstest van Tila:1 hoe vaak heb jij het gevoel dat je gezelschap mist? (1 nooit, 2 soms, 3 vaak)2 hoe vaak voel jij je buitengesloten? (1 nooit, 2 soms, 3 vaak)3 hoe vaak voel jij je afgezonderd? (1 nooit, 2 soms, 3 vaak)tel ze op en je weet hoe eenzaam je bent! Kasper had 3,9 en was 'gemiddeld'.Hartstocht van Tila Pronk.💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/23/202338 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Afl. 22 - Spoken

FaceTime met Datum Dagelet! Hoe bestaat het dat Kasper en deze leeftijdgenoot elkaar nog nooit tegen het date-lijf gelopen zijn?! Is zij te oud voor hem, of hij voor haar...? Na vriend Patrick Stoof vorige week als eerste nieuwe gast, spreekt Kasper als tweede met deze knappe, bloedkomische columniste over geghost worden, tongen en handige multiple choice...🎭 Zin in avontuur? Podiumpas - onbeperkt naar podia door heel Nederland voor maar 35 euro per maandTatum's column in Linda💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/202336 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Afl. 21 - Tijd

Kasper is in rouw. Zijn partner verlaat hem na 20 afleveringen. Ook al is het excuus valide, het neemt niet weg dat hij het moet verwerken. Hij belt zijn vriend Patrick en krijgt een spoedcursus opstaan. Monter pakt Kasper de handschoen op en voelt ook openingen voor nieuwe avonturen! Kasper Spreekt Af heet niet voor niets zo: dat kan met veel meer mensen, net als daten!! Dus let’s GO! Op naar de volgende 20!TIP VAN PATRICK: DatingwoordenboekjeTAALTIP: Learn more about yourselfLIEFDE EN WETENSCHAP: Hartstocht - Tila PronkLIEDJES EN LIEFDE: Laat me je zien - Live in de Oosterpoort - Kasper van Kooten & Band💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/9/202334 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Afl. 20 - Het Einde (de zomerspecials!)

Onze twee torteltalkers nemen met gebroken hartjes afscheid van de zomer, maar er gloort ook allerlei leuk nieuws! Wat deed Kasper met de kliekjesmoeder op de camping? En wat weet Annebelle van een marmot met een snor?🎭 Zin in avontuur? - Podiumpas: onbeperkt naar podia door heel Nederland voor maar 35 euro per maandLiefde van toen Insta!Tentoonstelling 'My Tinder Project'💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/202335 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Afl. 19 - Werk & Liefde (de zomerspecials!)

Kun je elkaar zomaar het kopieerhok in trekken op je werk, ook al heb je geen relatie thuis? Wat vindt de baas daarvan? En je collega’s? Werk en liefde zijn per definitie een giftige combi, zéker als je thuis óók iemand hebt zitten. Dat werk en liefde ook prachtig samen kunnen gaan bewijzen onze twee kwebbelaars natuurlijk al 19 afleveringen lang; lang leve de liefde, en de liefde voor het werk!Liefde op het werk komt heel vaak voor. Is dit tegen te houden? Gidi Pols.Liefde van toen Insta!💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/26/202327 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Afl. 18 - Familie & Liefde (de zomerspecials!)

Dat Freddy Mercury een bad ass moeder had wisten we al. Maar hoe zit het nou werkelijk met al die moedertjes van ons? Onze hechting ermee? De rol die ze altijd maar opeisen? En dan heb je zo’n bloed-irritante broer die meekijkt wat voor vriendje jij uitkiest om mee te nemen?! ‘Families, and how to survive them’ schreef John Cleese al eens. Die heeft dan ook niet voor niets zeven alimentaties aan z’n broekje.Els van Steijn: zó bepalend is de band met je moeder voor jouw vermogen tot verbindenColumn Tatum in Linda 'Alle leuke mannen van mijn leeftijd zijn uitverkocht'De vrijgezellen ringLiedje van de week:Michel Sardou - Une fille aux yeux clairs💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/19/202330 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Afl. 17 - Geld en Liefde (de zomerspecials!)

Hoe sexy is geld? Van het legendarische kistje van First Dates tot aan een gouden beeld om meenaar bed te gaan. Kasper is wel eens gecheckt door dames op wat ie ‘heeft’ en Annebelle zegt dathet niet zo belangrijk is. Feit: als je al gelukkig bent kan geld gelukkig(er) maken en anders niet.Kun je voor acht ton aan handtasjes hebben, maar ja.LIEFDE & WETENSCHAP:Helaas: geld maakt toch gelukkig. En hoe meer geld, hoe beter, al geldt dat niet voor iedereenRazend knap of stinkend rijk: het maakt niet alles goedLiefde van toenLiedje en de liefde: SIMPLY RED - Money’s too tight (to mention)💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/12/202329 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Afl. 16 - Film en Liefde (de zomerspecials!)

Jack & Rose openen de uitzending. Kasper gleed van zijn stoel bij Purple Rain (de film) en Annebelle rilde bij Chocolat. Op je eerste date naar de bios? Dacht ’t niet! Zwijgend genieten kan altijd nog. Maar dat film en liefde een lang en gelukkig leven hebben staat als een vette paal boven Titanic-water. Ondanks de (terechte) acteurs-stakingen!Liefde en wetenschap:Zo word je onweerstaanbaarLeuke link (filmtip)De Make Your Day - film scheurkalender! De beste en leukste filmquotes uit de filmgeschiedenis.Iedere dag een legendarische quote.Podcast van 75 jarige dater Hella!Liedje en de liefde: BLOEM - ‘Even aan m’n moeder vragen’💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/5/202329 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Afl. 15 - Eten en Liefde (de zomerspecials!)

De liefde van de mens gaat door de maag, maar dus nog veel meer door ’t koppie, zo blijkt! Onder ’t genot van een zomers raketje en splitje bespreken onze twee kibbelingen wat eten doet voor je liefdesdrive. En als Kasper eindelijk aan de oesters durft gebeuren er gekke dingen…Liefde en wetenschap links:Zo gaat de liefde echt door de maagStellen die samen koken blijven langer bij elkaarLiefde van toen op instagram💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/29/202329 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Afl. 14 - Vakantie en Liefde (de zomerspecials!)

Het boeken van vakantie geeft al zoveel orgastisch geluk dat het halve werk al gedaan is. Maar pas op: houden we dat wel vast als we weer terug zijn? En hoe ver ga je met je eerst date? (op vakantie dan) Kasper biecht op dat hij zijn apps uit laat op reis en aan ’t eind van de aflevering doet Annebelle nog iets met een vet kippetje.Liefde en wetenschap links:Reizen is het echte geheim voor gelukTips om relatiestress te voorkomen als je samen met je lief op vakantie gaat💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail dan ook naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/22/202332 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Afl. 13 - Dansen & Liefde (de zomerspecials!)

Wat klinkt daar voor een vaag gezoem? Hormonen, getriggerd door de zon! Kom, en dans! Kasper zegt te kunnen heupwiegen, maar Annebelle doet ’t liever met Bizzey. Er is een eerste contactadvertentie en een heerlijke schuifelplaat van vroeger. De zomer is begonnen, maar we dansen nog veel te weinig!📙 Boekentip: 'Houd me Vast’ van dr. Sue Johnson💃🏽🕺🏽 EFT (Emotionally Focussed Therapy) : de relatie als een DANS 🎶 Liedjes & de Liefde: Cindy Lauper - Time After Time💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/15/202334 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

De column 'Open Einde' in de Volkskrant van 8 juli 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 De column van Kasper 'Open Einde' in de Volkskrant van 8 juli 2023💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/8/20235 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Afl. 12 - Open Einde

Wat valt er te lachen?! Zeker nu het thema ‘afscheid’ is. Weet je nog die verstikkende eerste vakantieliefde toen je 12 of 15 was? En hoe je stotterend in een zelfverzonnen half Moldavisch half Luxemburgs probeerde duidelijk te maken dat je elkaar weer hoopte te zien, ooit? Welnu: daar praten onze tortel-buurtjes o.a. over in aflevering 12. En ze kondigen de zomerspecials aan!Liefde van Toen op instagram ‘This House is Empty Now’ van Elvis Costello en Burt BacharachArtikel: “Zo kom je over liefdesverdriet heen volgens de wetenschap”💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/8/202338 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

De column 'Één Klok Die Tikt Voor Twee' in de Volkskrant van 1 juli 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 De column van Kasper 'Één Klok Die Tikt Voor Twee' in de Volkskrant van 1 juli 2023💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/1/20234 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Afl. 11 - Één Klok Die Tikt Voor Twee

Zit Kasper nou gewoon wéér openlijk te sjansen met Annebelle?? Zeker omdat ze beweert dat oudere mannen er vaak jonger uitzien dan ze zijn. Hoe het ook zij: veel hilariteit omtrent een eerlijke mailer die wil weten waarom ons frisse presentatiekoppel het niet gewoon met elkaar aanlegt. Het bezorgt ze rode wangetjes. Plus: nieuws over het gedroomde Swipefestival!📰 De column van Kasper 'Één Klok Die Tikt Voor Twee' in de Volkskrant van 1 juli 2023Insta rubriek "Liefde van Toen"“Het zijn niet de mannen die over zichzelf en andere mannen zeggen dat ze zo prachtig oud worden” - Frank Huiskamp💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/1/202345 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Afl. 10 - De Zender

Stilte! Annebelle en Kasper storten zich samen in een zwijgexperiment. Best heavy, voor een podcast, maar de bevindingen zijn oorverdovend! Professoren en hoogleraren volgen onze twee liefdesduiders inmiddels, en er ontstaat spontaan een nieuwe, poëtische rubriek. Daar doet Annebelle nog een schepje bovenop met een geweldig plan!📰 De column van Kasper 'De Zender' in de Volkskrant van 24 juli 2023De wetenschap achter de ongemakkelijke stilte"Erbij horen is een oerbehoefte" aldus Roy BaumeisterExperiment Victor Mids "kuddegedrag": (MEGA interessant en grappig, kijk deze zelf ook even!)Insta rubriek "Liefde van Toen"Enquete voor luisteraars!:Onderzoek Tila Pronk "welke factoren het succes van een datinggesprek voorspellen":💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/24/202351 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

De column 'De Zender' in de Volkskrant van 24 juni 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 De column van Kasper 'De Zender' in de Volkskrant van 24 juli 2023💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/24/20234 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Afl. 9 - Gekmakend Gevoelig

Kasper is wat in mineur. Hoe dat komt heeft natuurlijk met een date-domper te maken. Annebelle laat de sfeer in de huiskamer weer snel omslaan in gekmakend gezellig, met leuke tips, vragen en inzendingen. Blijf ze sturen naar [email protected] En denk aan je review plaatsen.🎭 Proef Podiumpas 1 maand gratisShownotes weteschap: “Stop maar met dat swipen: datingapps wíllen je helemaal niet aan een partner helpen.” Door Colin van HeezikLiefdesbang - Hannah CuppenLiedje en Liefde:The Korgis (of Beck!) - Everybody's got to learn sometime Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/202352 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

De column 'Gekmakend Gevoelig' in de Volkskrant van 17 juni 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/20234 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Afl. 8 - Wat Broodnodige Lol

In deze aflevering pleit Kasper voor een foto van je hand in plaats van je decolleté en moet Annebelle toegeven dat Kasper best wat weet over vrouwen. Dat mag ook wel ondertussen! Met verzonnen afkortingen blaast hij wat lol in daten.📰 De column van Kasper 'Heb ik wel een type?' in de Volkskrant van 3 juni 2023🎶 Liedje over de liefde: I Love U In Me - Prince📙 Liefdesbang - Hannah Cuppen📰 Waarom zijn we jaloers? - Margreet Vermeulen.💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Stuur je vragen, tips of date-verhalen (heel graag!) via [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/10/202342 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

De column 'Wat Broodnodige Lol' in de Volkskrant van 10 juni 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/10/20234 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Afl. 7 - 'Ik Geloof'

Liefde op het eerste gezicht, bestaat dat eigenlijk wel? En of de zoektocht naar die ene persoon misschien gewoon een zoektocht is naar dat ene gevoel.🎭 Proef Podiumpas 1 maand gratis📰 De column van Kasper 'Heb ik wel een type?' in de Volkskrant van 3 juni 2023Wetenschappelijk artikel "Is love at first sight real?" van Theresa E. DiDonato Phd.Tijdloze Liefde: voor 45+ vrouwen die een jongere man zoekenLiedje: Love Again - Dua Lipa💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Stuur je vragen, tips of date-verhalen (heel graag!) via [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/3/202351 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

De column 'Ik Geloof' in de Volkskrant van 3 juni 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/3/20234 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

De column 'Heb ik wel een type?' in de Volkskrant van 27 mei 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/27/20234 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Afl. 6 - 'Heb ik wel een type?'

Soms ben je voor iemand niet alles wat die persoon ooit gewild had in een partner, maar wel alles wat die persoon nodig heeft. En vice versa. Over wenslijstjes, rode vlaggen en altijd alles positief blijven benaderen.📰 De column van Kasper 'Heb ik wel een type?' in de Volkskrant van 27 mei 2023Shownotes liefde en wetenschap:Judit Duportail + Lezing van dr. Bart Schermer over privacyArtikel Volkskrant (Julien Althuisius)Breeze dating appReacties en vragen: het verhaal van de geadopteerde Mariël VosMatthew Hussey - relatie/lifecoachLiedje:Ac-cent-tchu-ate the Positive - Aretha Franklin (geschreven door Bing Crosby)💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Stuur je vragen, tips of date-verhalen (heel graag!) via [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/27/202350 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Afl.5 - Een Dingetje

Wat doen twintig mannen en een knappe dame samen op een super wankele brug? En waarom date Kasper bij voorkeur vrouwen tussen de 35-45 jaar? Je hoort er alles over in aflevering 5 van Kasper Spreekt Af met buurvrouw Annebelle.🎭 Ga met Podiumpas onbeperkt naar podia door heel Nederland voor 35 euro per maand📺 College "waarom gedragen verliefde mensen zich zo raar" van psycholoog dr. Peter Bos aan de Universiteit Utrecht:Het wetenschappelijk experiment liefde vs. angst van Donald Dutton en Art Aron wordt beschreven in het college én benoemd (wederom) in het boek Hartstocht van Tila Pronk op pagina 26🎶 Paul Weller - You Do Something to me📰 De column van Kasper 'Een Dingetje' in de Volkskrant van 20 mei 2023💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 Stuur je vragen, tips of date-verhalen (heel graag!) via [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/202348 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

De column 'Een Dingetje' in de Volkskrant van 20 mei 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/20234 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Afl. 4 - Een Kind Met Tegenzin

In afl.4 gaat het over hechting en veiligheid binnen relaties, én onthult Kasper dat er een tweede afspraak met iemand komt. Ook is er veel trots op alle reacties en een hele mooie boeken- en liedjestip.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant📘 Verbonden, hechting en liefde' van Amir Levine & Rachel Heller.📰 'Hoe je lang en gelukkig samenblijft volgens de wetenschap' (Volkskrant) door Evelien van Veen.🎶 'U' van Thomas Dybdahl💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/202349 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

De column in de Volkskrant van 13 mei 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/20234 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

De column in de Volkskrant van 6 mei 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant🎶 Dreamer - Supertramp💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/6/20235 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Afl. 3 - Onhandige Knuffel

Annebelle en Kasper bespreken Kasper's eerste werkelijke wandel-date, waarbij hij na een veel te gehaaste patat-oorlog gewoon keihard buitengesloten werd!? Ook bespreken ze ingestuurde reacties van luisteraars plus een fijne boekentip!📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant📘 Tila Pronk - Hartstocht💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/6/202353 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Afl. 2 - Digitale Monogamie

In aflevering 2 vraagt Annebelle hoe Kasper’s eerste wandelafpraak was. Die was er helaas niet, want door een stom misverstand schrapte zijn match pardoes de kans op een ontmoeting. Ook ontstaat spontaan het idee voor het ‘Swipe Festival’, met bandjes en een speciale swipe-dans.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant📰 Kun je alleen én gelukkig zijn? En hoe dan? Bestsellerauteur Daniel Schreiber zocht het uit📘 Wanting The Power of Mimetic Desire in Everyday Life - Luke Burgis💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/29/202344 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

De column in de Volkskrant van 29 april 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/29/20234 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

De column in de Volkskrant van 22 april 2023

Cabaretier Kasper van Kooten is op zoek naar een nieuwe, grote liefde. Hij doet in de Volkskrant wekelijks verslag van zijn tocht.📰 Column 'Kasper spreekt af' in de Volkskrant💕 Kasper spreek af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/22/20235 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Afl. 1 - Koorts en Eenzaamheid

Tijdens de zoektocht naar een allesomvattende nieuwe relatie besluit Kasper van Kooten, op dat moment kampend met koorts, om een profiel aan te maken op een dating-app. Zijn buurvrouw en relatiedeskundige Annebelle wil direct het naadje van de kous weten. Kasper doet uit doeken dat hij bibberend voor moeilijke keuzes kwam te staan: "Ga ik me anders voordoen dan ik ben, of speel ik mezelf?" De eerste stappen in Van Kooten’s openhartige zoektocht naar nieuwe verliefdheid worden hier gezet...📃 Kasper's column in de Volkskrant💕 Kasper spreekt af op insta💕 Kasper op insta📩 [email protected]📩 Wil je adverteren in Kasper spreekt af? Mail naar [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/21/202348 minutes, 42 seconds