Winamp Logo
Kändispodden Cover
Kändispodden Profile

Kändispodden

Swedish, TV & Video, 1 season, 77 episodes, 3 days, 32 minutes
About
Kändispodden är din nya bästis i kändisdjungeln. Varje vecka gästas Benjamin Andrée av Sveriges mest intressanta kändisar och fixstjärnor och bjuder på kul snack där du får reda på allt du inte visste att du ville veta.
Episode Artwork

Nypremiär!

Hej alla poddkompisar! Nu är jag äntligen tillbaka med mina kändissamtal, men denna gång i en lite nischad form. Kändispodden goes Deckarförfattarna och först ut är giganterna Camilla Läckberg och Pascal Engman. Lyssna så förstår ni. Här hittar ni "Deckarförfattarna - från debut till succé": https://play.acast.com/s/forfattarna eller där poddar finns. Vi finns också på Instagram: @deckarforfattarnaAv och med Benjamin AndréeProduceras av Poddagency Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/12/20215 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

76. Lina Hedlund

Lina Hedlund gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om att älska fest, betala för att göra Mello, om att duellera mot svågern Martin Stenmarck, om hur splittringen i Alcazar kändes, att börja om vid 40, om Alcazar-miljonerna, syskonkärlek och systern Hanna Hedlund, om frieriet inför ett fullsatt Friends som direktsändes i SVT Play och om kärleken till blivande maken Nassim al Fakir. Trevlig lyssning!Gäst: Lina HedlundKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/11/201952 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

75. Christer Lindarw

Christer Lindarw gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om 40 år på tronen som The King of (Drag)Queens i After Dark. Att känna sorg över en genre som går i graven när han lägger av på riktigt. Om att tjäna pengar på Drottning Silvia, om svartsjuka världsstjärnor, om att ha Anita Ekberg som assistent, om kändisar som blivit sura över att bli imiterade. Vad hos Christer gör honom till Sveriges vackraste kvinna och vad är det som heterosexuella män går igång på hos honom. Om problemen att finna kärleken och att inte stå högt i kurs i gayvärlden.Trevlig lyssning!Gäst: Christer LindarwKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/20181 hour, 2 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

74. Anna Book

Anna Book gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Om att vara en överlevare och inte ett offer. Det blir snack om att sluta ljuga för sig själv, om det komplicerade förhållande till media, att det både är en gåva och en förbannelse att vara så känd och igenkänd som hon är. Att vara mer omskriven för personen Anna än artisten Anna. Hur hanterar familjen negativa skriverier? Om hatbrevet som fick henne att vinna "Biggest Loser Vip", drömmen om "Så mycket bättre", att ha tjänat miljoner på "ABC", om familjens flytt bort från stan och blir familjen Toledano Book nästa "Wahlgrens värld" eller "Hyséns"?Trevlig lyssning!Gäst: Anna BookKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/2/201859 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

73. Anton Hysén

Anton Hysén gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om vilka fördomar folk har, vem Anton är mest lik - pappa Glenn eller mamma Helena? Vill familjen Hysén bli en ny familjen Wahlgren? Vi reder ut Anton och alla syson, och varför är det bara systern Annie som är med i "Hyséns"? Hur är det med bråket mellan mamma Helena och pappa Glenn och hans nya dam? Har tv-serien svetsat samman familjen? Och hur känner Anton inför pappa Glenns alkoholkonsumtion och ständiga öldrickande? Vi pratar också dejtande, otrohet, varför han är singel, dick pics, att hooka upp med straighta killar, hatkärleken till Zlatan och att kanske vara rädd för kärleken. Hur ser drömkillen ut? Och en hel del annat. Fullmatat.Trevlig lyssning!Gäst: Anton HysénKändispodden: Benjamin AndréeTACK TILL: MTR Express https://mtrexpress.se/sv och Hotel Pigalle https://www.hotelpigalle.se/Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/18/201856 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

72. Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om att bli nedbruten av Jante, att ha en stor personlighet och att ha extremt höga krav på sig själv. Att vilja prata om det hon kan och inte det hon är. Är Sarah nöjd med karriären so far? Om Melodifestivalen 2019 och varför hon tackade ja till att vara programledare för tävlingen en tredje gång. Det blir också snack om hennes tv-serie ”Sarah’s sound of musicals”, om drömroller, om att inte kunna vara tyst kring det politiska läget, att rösta för de som inte har en röst och om musik som förändrat livet. Och den största frågan av alla - Har Sarah onanerat på jobbet?Trevlig lyssning!Gäst: Sarah Dawn FinerKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/20181 hour, 21 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

71. Magnus Skogsberg Tear

Regissören, skådespelaren, artisten, designern och självaste Ica-Sebastian gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Magnus Skogsberg Tear pratar om att vara en mångsysslare, att rollen i Ica-reklamen gett honom konstnärlig frihet, om att det är dumt att vara naken i en Beta-kamera, om "Mimmi & Reine i fjällen" och om att gå i smickerfällan. Det blir också snack om att få ett jobb av Karin Falck, om att upptäcka Izabella Scorupco och att jobba med Anita Ekberg. Vi pratar också självmord och att "våga prata", att det inte är lätt att vara ett barn till en pappa som tagit livet av sig. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Magnus Skogsberg TearKändispodden: Benjamin AndréeTelefonnummer till Självmordslinjen: 90101https://mind.se/hitta-hjalp/sjalvmordslinjen/https://www.suicidezero.se/http://spes.se/Kommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/4/201856 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

70. Eric Saade

Han är högaktuell med ny musik och det har precis offentliggjorts att han är en av programledarna i Melodifestivalen 2019. När Eric Saade gästar Benjamin Andrée i Kändispodden blir det snack om fördomar och avundsjuka, om kärleken till Melodifestivalen och vad tycker Eric om genombrottslåten "Manboy" i dag? Det blir också snack om hur jobbigt det är att ses som snygg, att bli kvävd efter "Så mycket bättre", om att sjunga på svenska och hur det är att växa upp i Skåne och inte vara blond. Möts han av rasism och är det i så fall skillnad nu och innan han blev känd? Hur är det med stressen och pressen, och vem är det egentligen som bestämmer där hemma? Eric öppnar också upp att det börjar bli dags för en förlovning... och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Eric SaadeKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/27/201848 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

69. Peter Jöback

Mannen, myten, legenden Peter Jöback gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om revanschlust och att inget är omöjligt, om att aldrig bli nöjd, att bli sin prestation. Att det inte var en fråga OM utan NÄR han skulle få en roll på Broadway, att styras mer av lust än av pengar och att våga ha hjärtat som insats. Vill Peter tillbaka till Broadway och i vilken musikal kommer han (förmodligen) medverka i höst? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Peter JöbackKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/201855 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

68. Charlotte Perrelli

Massor har hänt Charlotte Perrelli sedan han var med i Kändispodden för ett år sedan. Det blir snack om den jobbiga och svåra graviditeten, om kramper och break downs, om att bli snuvad på en vanlig förlossning och vad barnet ska heta. Det blir också snack om "Så mycket bättre", att vara först ut att tolka låt i nya säsongen, att ha panik över viktuppgång och svårt med kläder i rutan, hur går indelningen av låtar till, blir några av hennes tolkningar hits och är det bra betalt att vara med i programmet? Vad har Charlotte för förhållande till överklasskärringar och hur får man sina barn att förstå värdet av pengar? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Charlotte PerrelliKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/201854 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

67. Christina Schollin

Kändisklanen Wahlgrens urmoder, skådespelerskan, entreprenören och influencern Christina Schollin gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om de berömda generna och vilket av hennes barn som är mest talangfull, att välja barnen framför Hollywood och nobba Elvis Presley och Ingmar Bergman. Är det jobbigt att åldras? Hur mycket gav hon för paradiset i skärgården som är hennes pensionsförsäkring och livets bästa affär. Om kärleken till maken Hans Wahlgren och uppgångar och nedgångar i ett 61 år långt förhållande. Visar "Wahlgrens värld" en rättvis bild av familjen? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Christina SchollinKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/22/201853 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

66. Agneta Sjödin

Tv-drottningen och författaren Agneta Sjödin gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Vi får svar på den viktiga frågan - Har Agneta haft en trekant? Det blir annars ett samtal om att våga följa en känsla, om avundsjuka, om ett kreativt fokus och ett ekonomiskt dito. Om skitsnack och konkurrens i branschen och om modet att ställa sig utanför. Vad har folk för bild av Agneta Sjödin och när har hon utnyttjat att hon är kändis? Om skådisdrömmarna och när vågade hon kalla sig för författare. Om att vara Peg Parneviks styv-svärmor och att hitta sig själv på pilgrimsvandring. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Agneta SjödinKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/15/201858 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

65. Anna Anka

Svenska Hollywoodfrun Anna Anka gästar Benjamin Andrée i Kändispodden och det blir ett samtal om att spela rollen av Anna Anka, om att för första gången dejta en svensk kille, om skilsmässan från Paul Anka och om sonen Ethan som hon inte får träffa. Ändå tackar hon ex-maken i podden för allt han gjort samtidigt som hon önskar livet ur honom. Anna Anka riktar stark kritik mon nya säsongen och ger samtidigt en känga åt seriens producent. Det blir snack om Sverigedemokraterna, att acceptera det som livet ger och så den stora kärleken. Annas sambo David dyker oväntat upp som gäst i Annas avsnitt av Kändispodden och det blir prat om det första mötet, visste han vem hon var då och vad sa Davids familj när han berättade att han dejtade Anna Anka? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Anna AnkaKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/20181 hour, 2 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

64. Sean Banan

Sean Banan gästar Kändispodden i Benjamin Andrée och det blir ett oväntat seriöst snack om att vara en ofrivillig barnidol och drömmen att få barn. Det blir också snack om att hantera panikångest, att vara klassens clown, att älska att vara folklig, om att vara en invandrarversion av Stefan & Krister, om att inte få skämta om vad som helst, om mobbning och utanförskap, om vardagsrasism, om att glömma och förlåta. Att det går upp och ner i karriären, är Sean full när han skriver sina texter och hur känns det att vara en mamma-magnet och få nakenbilder i mejlen av fansens mammor? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Sean Banan / Sina SamadiKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/20181 hour, 7 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

63. Kristin Kaspersen

Kändispodden kickar i gång säsongen med ett härligt samtal där Kristin Kaspersen gästar Benjamin Andrée i podden. Det blir prat om mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson och sorg, om att känna glädje mitt i sorgen, om mötet med Kristian Gidlunds syster, om att närma sig 50, om pappa Kjell Kaspersen, om relationen till löpsedlar och rubriker, om rätten till ett privatliv och står kändisskapet i vägen för kärleken? Det blir också prat om att vara redo och välkomna kärleken, om rädslan att bli bortvald och att skydda sitt hjärta. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Kristin KaspersenKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/26/201858 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

62. Berghagen och Tess

Specialavsnitt där Kändispodden blir "kidnappat" av tidigare gästerna Malin Berghagen och Tess Merkel Solomons som har något viktigt att avslöja och berätta. Dessutom blir det lite snack om kärlek och vänskap. Bland annat.Här är länk till deras överraskning:  https://soundcloud.com/user-241998279/1-berghagen-och-tessGäster: Malin Berghagen och Tess Merkel SolomonsKändispodden: Benjamin AndréeKontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/24/201815 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

61. Kenny Solomons

Det blir både personligt och privat när skådisen, modellen och entreprenören Kenny Solomons gör podd-debut och gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om att flytta utomlands som 15 åring & jobba som strippa, att missbruka alkohol, droger & sex, om att vara Bollywood-stjärna, om one night standet som förändrade livet, om mammans tragiska bortgång, om att tvingas välja mellan alkoholen eller kärleken och samarbetet med David Beckham.Trevlig lyssning!Gäst: Kenny SolomonsKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/14/20181 hour, 4 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

60. Anton Hagman

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/2/201838 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

59. Tobias Persson

Sveriges kanske mest underskattade komiker Tobias Persson gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om att vara rolig på beställning, om hur man hanterar en full & jobbig publik, om att livet är orättvist & längtan efter barn, hur mycket kostar det att skaffa ett barn på konstgjord väg & har ÖoB-reklamen varit bra eller dålig för karriären, om att komiker är vår tids rockstjärnor & blir man rik på att vara rolig, hur använder man humor som vapen för att nå en bredare publik, vem är Sveriges roligaste komiker om Tobias själv får välja & vem är landets mest överskattade dito. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Tobias PerssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/201851 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

58. LaGaylia Frazier

Souldivan LaGaylia Frazier gör podcast-debut när hon gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir förstås snack om Håkan Hellström och det första sms:et som blev starten på deras samarbete, att gå in på scenen inför 70.000 skrikande Håkan-fans på Ullevi & dela scen med Leila K, om ”förbannelsen” och dödsfallen under säsongen i ”Stjärnornas stjärna”, om flytten till Sverige och kulturkrockar, om dissen av Joakim Thåström i telefon, om rasism och att det inte finns något som heter ”gå in i väggen” i USA. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: LaGaylia FrazierKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/201851 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

57. Malena Laszlo

Det blir ett extra speciellt avsnitt när Benjamin Andrée får besök av vännen, artisten och skådespelaren Malena Laszlo i Kändispodden. Det blir snack om auditions och starkt psyke, om roller i ”Miss Saigon”, ”Grease”, ”West Side Story” och ”Cabaret”, om ”De sju dödssynderna” och att sjunga med en 90-manna orkester, om att Mikael Persbrandt stod i givakt för Ingmar Bergman, om att alltid behöva försvara musikal-genren, om Drottning Silvia som dansar ”ormen”, om att sjunga på Nobelfesten, att vinna Guldmasken och kackel med Pernilla Wahlgren, tv:s genomslagskraft & att välja det man brinner för framför kändisskap och att vara en konstnärssjäl i största allmänhet. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Malena LaszloKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/201844 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

56. Anette Norberg

Anette Norberg, världens genom tiderna bästa curlingspelare gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Guld-Nettan snackar om hur mycket hennes OS-medaljer är värda, vad har idrottskarriären kostat, har hon curlat sina barn, har hon blivit rik på curling, vad tycker psykologen om Anette som lagspelare, om att övervinna bröstcancern, om att hänga med kung Carl XVI Gustaf och hur stora är egentligen chanserna att Sverige och Stockholm får de Olympiska vinterspelen 2026? Och en hel del annat förstås.Trevlig lyssning!Gäst: Anette NorbergKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/8/201855 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

55. Casper Janebrink

The one and only Casper Janebrink gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om att vara finalist mot Ola Salo i ”Stjärnornas stjärna”, om slitet i dansbandsvärlden, om tjafset och sprickorna i bandet, vem är egentligen chef i Arvingarna, att bli trött på ”Eloise”, om hångel i publiken, var det töntigt eller coolt att ha en pappa som lirade i dansband, är det svårt att kombinera familj och karriär, kommer Arvingarna vara med i Melodifestivalen 2019 eller har det tåget gått? Och skulle Casper tacka ja till att leda Mello? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Casper JanebrinkKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/201839 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

54. Lulu Carter

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/28/201847 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

53. Anitha Schulman

The One and Only Anitha Schulman gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om strukturerat liv, entreprenörskap, om dick pics & tit snaps, om svartsjuka och har Anitha alltid velat bli känd? Vad är fördelarna med att vara kändis, om bilden från Ellegalan som fick pojkvännen Joel på fall, hur blev Anitha bästis med Ann Söderlund, var Anitha hjärnan bakom ex-maken Calle Schulmans framgång, att jobba bort ADHD och drömmarna för framtiden. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Anitha SchulmanKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/22/201839 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

52. Ellinor Bjurström

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/15/20181 hour, 10 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

51. Janne Schaffer

”Kolla, det är ju fucking Janne Schaffer” som gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Han har spelat på 50 av ABBAs 98 låtar och på 69 av Ted Gärdestads 91 låtar. Det blir snack om stjärnstatus, att gratta Agnetha Fältskog på födelsedagen, om första mötet med Ted Gärdestad, om skammen och svårigheterna att prata om psykisk ohälsa, hur mycket har ABBA betytt för Janne och vad är storheten med bröderna Gärdestads musik? Om Bob Marley som bodde på en madrass i ett pannrum i Bromma på 70-talet, bästa vännen Björn J:son Lindh, släktskapet med Anckarström som dödade Gustav III, Stikkan Andersson & Electric Banana Band och vad tycker egentligen Janne om biofilmen ”Ted – för kärlekens skull”. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Janne SchafferKändispodden: Benjamin AndréeMer info om Janne Schaffers turné: www.janneschaffer.seKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/8/20181 hour, 2 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

50. Peg & Penny Parnevik

Real serious talk när Peg & Penny Parnevik gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Är en berusad Peg som en nykter Mia Parnevik? Hur jobbig är pappa Jesper mot tjejernas pojkvänner? Om att vara stjärnor i Sverige & okända hemma i USA. Att växa upp med nannys, skapar pappas framgångar prestationsångest hos tjejerna, att tänka ”karriär” i valet av pojkvän, att inte längre vara stolt över att vara amerikan, nakenbad & nakna föräldrar, att ha ett hemligt språk, om att pengar ger möjligheter & frihet, om lock downs & skolskjutningar, mamma Mia’s kontakter med FBI & lyxen att ha Jeppe som pappa. Om det skiter sig. När går de till mamma & när går de till pappa? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Peg & Penny ParnevikKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/201854 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

49. Malin Berghagen

Malin Berghagen gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Endast 6 timmar gammal hamnade hon på löpsedlarna för första gången. Det blir snack om att växa upp i Sveriges kändaste familj, att behöva dela mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson med hela svenska folket, om relationen till rubriker & löpsedlar & att ta makten över sitt eget ord i sociala medier, om att bli utnyttjad för att man är känd, på vilka sätt är hon lik mamma och när är hon lik pappa Lasse Berghagen? Om att flytta tillbaka till Sverige, om drömmen att återuppta skådespeleriet, finns Gud, om livet efter döden och att aldrig veta när man möter en ängel. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Malin BerghagenKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/25/20181 hour, 12 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

48. Supernannyn

Kändispodden och Benjamin Andrée får besök av Anna-Karin Wyndhamn, doktor i pedagogiskt arbete vid Göteborgs Universitet och Supernanny på TV3. Från universitetsråtta till reality-tv profil. Ett helt avsnitt om barnuppfostran. Är det okej att ge onda ögat till odrägliga & okända barn på stan, platsar Anna-Karin och hennes familj själva i programmet & vad har hon för regler när det kommer till hennes egna barn, vad blir det för konsekvenser av att curla sönder barnen, är föräldrar i regel alldeles för slappa, är det vanligare med diagnoser på barn nuförtiden jämfört med för 20 år sedan, bör vi instifta ett ”föräldrakörkort” och vad har Supernannyn att säga om ”Wahlgrens Värld” och barnen Wahlgren-Ingrossos uppfostran och behandling av mamma Pernilla. Vad är det för frågor folk mejlar henne och vill ha svar på när det gäller barn och uppfostran? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Anna-Karin Wyndhamn aka SupernannynKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/21/20181 hour, 12 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

47. Amelia Adamo

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/18/201847 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

46. Peter Johansson

Rocksångaren, gitarristen, musikalstjärnan & Queen-tolkaren Peter Johansson gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Sveriges ”hemligaste” superstjärna, om att slippa göra Melodifestivalen, att ha en kristen aura, om nya huvudrollen i musikalen GHOST, om krull & gonorré, att vara stjärna i Londons West End, att krossa Carola & hoppa sönder golvet i ”Så ska det låta”, om publik som svimmar, om att dra mer folk själv med ”Champions of Rock” än vad Queen drog på Friends Arena, är Peter & Bruno Sveriges bästa sångare & drömmer han om Broadway? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Peter JohanssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/14/20181 hour, 6 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

45. Laila Bagge

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/201854 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

44. Jonas Hallberg

Ett av förra årets mest lyssnade avsnitt av Kändispodden var det då stylisten och programledaren Jonas Hallberg gästade. Nu är Hallberg tillbaka hos Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir förstås snack om Carola, Pernilla Wahlgren & Charlotte Perrelli. Och bästisen Lars Wallin. Gillade Prins Henrik killar & var Jesus gay? Varför vill Jonas strypa Fab Freddie & vad sysslar han med på Ålands hav? Det blir också snack om Filip & Fredriks Tårtgeneralen med Hasse P & sorgens dag då IKEA flyttade från Köping. Jonas vill ta ett snack med Mikael Persbrandt & det love bombas på Victoria Silvstedt. Om nära döden upplevelser & jordbävningen hemma i Mexico City. Dessutom så avslöjar Jonas sitt nästa tv-projekt. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Jonas HallbergKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/6/20181 hour, 4 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

43. Fab Freddie

Glädjespridaren Fab Freddie gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Hur blev han Fab Freddie med hela Svenska folket? Det blir snack om kärlek & hat, om att leva drömmen & vem låg han med för att få Mello-jobbet? Vill han tillbaka till Paradise Hotel, vem är drömkillen och hur mycket har hans populäritet på Tinder ökat med Melodifestivalen? Om skamliga förslag, musikalerna som förändrade livet och viljan att ta över efter Christer Björkman. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Fab FreddieKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/4/20181 hour, 6 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

42. Mendez

Melodifestivalaktuella Mendez gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Det blir snack om tatueringar & gangsterlook, om Melodifestivalen, rockstarliv & rehab, om de 6 barnen med 3 olika kvinnor, om den svenska versionen av succé realityshowen ”Los Mendez”, om att stötta sonen Leo Jr. att komma ut som gay, om politiken & att ställa upp i borgmästarvalet i hemstaden Valparaiso i Chile och om konkurrensen i Melodifestivalen. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Leo MendezKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/28/201850 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

41. Martin Björk

Programledaren, modellen, radioprataren, DJ:n och skådisen Martin Björk gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Det blir snack om kollegor & konkurrenter, att inte få chansen och avsaknad av ”brun tunga”. Vad betydde det långa förhållandet med Lena Philipsson för Martins karriär och kändisskap? Och hur var det för Martins dåliga självkänsla? Blir han rik på Trivago-reklamen? Hur står det till med kärleken idag? Vill Martin ha barn? Hur ser hans perfect match ut och hur är det att ha träffat flickvännen på Tinder? Det blir också snack om nya programmet ”Are you the one?” så klart. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Martin BjörkKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/201859 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

40. Tess Merkel

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/18/20181 hour, 1 minute, 52 seconds
Episode Artwork

39. Smail Alihodzic

Flickfavoriten och storspelaren Smail Alihodzic känd från ”Paradise Hotel”, ”Keep on Smailing” & ”För känd för kärlek” gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Det blir mycket snack om sex, om att få tonårshjärtat krossat, hur snabbt glömmer man kamerorna i "Paradise Hotel", är det sant att Smail har legat med över 500 tjejer och varför i så fall? Är han bra i sängen och har Smail varit en sexmissbrukare? Hur tufft var det att fly från krigets Bosnien och hamna i Rosengård i Malmö? Hur mycket sliter han för att ha Sveriges snyggaste kropp och vad finns det för hopp för alla soffpotatisar att komma i form till Midsommar? Svaren får ni i podden.Trevlig lyssning!Gäst: Smail AlihodzicKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/20181 hour, 6 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

38. Vicky von der Lancken

I veckans avsnitt av Kändispodden gästas Benjamin Andrée av legendariska nöjes- och teaterproducenten Vicky von der Lancken. Kvinnan som gav Robert Gustafsson till det svenska folket. Det blir snack om att äga och driva teatrar & att producera shower, att jobba för Lill-Babs, hur många miljoner kostar det att sätta upp en musikal, drömmer hon om Broadway, vem är hetast i teatersverige och har hon floppat någon gång? Vicky har jobbat med de flesta stora stjärnor från Povel Ramel, Björn Skifs, Magnus Härenstam till Lena PH, Carola, Magnus Uggla och Killinggänget. Miljoner svenskar har köpt biljetter och sett någon av alla de teaterföreställningar, musikaler och shower hon producerat. Mer aktuell än någonsin och 75 år ung så är det full fart framåt för Vicky. Men ser hon slutet på karriären? Och är Pernilla Wahlgren vår tids Lill-Babs? Svaren får ni i podden.Trevlig lyssning!Gäst: Vicky von der LanckenKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/11/20181 hour, 2 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

37. Suzanne Axell

”Fråga doktorns” populära programledare Suzanne Axell gästar Benjamin Andrée och Kändispodden. Det blir snack om att vilja tjäna mer pengar, att nobba Amelia Adamo och att bli stoppad av SVT och inte få ställa upp i ”Hela kändissverige bakar”. Hur fick hon jobbet i ”Fråga doktorn” och hur gick det till när hon fick sparken från ”Go kväll”? Vad tycker Suzanne om att Petra Mede gjorde en hel Guldbaggegala om sig själv och hur känns det att 10% av Sveriges befolkning bänkar sig i tv-sofforna varje måndag för att titta på Suzanne? Älskar hon sjukdomar, vilken uppblåst Hollywoodstjärna gjorde henne besviken och vad hände i podden som fick det att tända till så att Suzanne nästan blev arg på Benjamin? Allt detta och en hel del annat förstås…Trevlig lyssning!Gäst: Suzanne AxellKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/4/20181 hour, 10 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

36. Ernst Billgren

Geniet och konstnären Ernst Billgren gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Det blir snack om vad som är konst och hur mycket är Ernst signatur värd? Var Pablo Picasso en bra konstnär, om att bo i Anders Zorns & Evert Taubes gamla ateljé och hem, om kändisskap & konstnärsskap, om att kalla Serena Williams för gris och är Carolina Gynnings tavlor konst? Vad hänger på väggarna hemma hos Ernst Billgren? Om att säga "Ja" till allt och att ge bort en bröllopspresent för flera hundra tusen kronor. Och en hel del annat förstås.Trevlig lyssning!Gäst: Ernst BillgrenKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/28/201855 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

35. Shirley Clamp

Sveriges mest underskattade sångerska Shirley Clamp gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om att sjunga in demos till Whitney Houston & Celine Dion, att Edward Blom & Robert Gustafsson tar ”hennes” plats i Melodifestivalen, om att sakna vassa armbågar och om konkurrensen med Jill Johnson, Sanna Nielsen & Sonja Aldén. Om att vara den roliga i gänget. Att bli nobbad av Henrik Schyffert och att det känns märkligt att Tinder-dejta när man är kändis. Hur ska hon göra för att få vara med i ”Wahlgrens Värld” och kommer Shirley Clamp att vara med i Petra Medes nya program ”Stjärnornas kamp”? Om att få tourettes inför Lill-Babs, dela loge med Henrik Lundqvist och varför får Shirley panik när Brolles pappa kommer på tal? Allt detta och en hel del annat förstås…Trevlig lyssning!Gäst: Shirley ClampKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/21/20181 hour, 7 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

34. Lars Wallin

Nytt år och ny säsong av Kändispodden. I årets första avsnitt gästas Benjamin Andrée av kändisarnas och kungligheternas favoritdesigner Lars Wallin. Det blir snack om Hollywoodstjärnan som gjorde honom starstruck, om hur det går till när kronprinsessan Victoria, kungligheter, kändisar och societeten beställer couture, om att det är skillnad på dyrt och mycket pengar. Har exponeringen av Lars klänningar på Petra Mede i Eurovision Song Contest gett klirr i kassan och skulle han låna ut en klänning till filmstjärnan Alicia Vikander om hon bad riktigt snällt? Vad var det för vision Carola Häggkvist fick i samband med Melodifestivalen? Har Lars Wallin blivit rik på sina lyxiga kreationer och hur känns det att över 400.000 personer sett hans klänningar på museum i egna utställningen ”Fashion stories”? Och vilka kändisar drömmer Lars om att få designa en klänning till? Allt detta och en hel del annat förstås…Trevlig lyssning!Gäst: Lars WallinKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/14/20181 hour, 12 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

33. Tunnelbanan Jeanette

En riktig vardagshjälte gästar Kändispodden när Benjamin Andrée träffar Jeanette Höglund, känd från Kanal 5’s succéserie ”Tunnelbanan”. Det blir snack om våldtäktsförsöket som förändrade livet för den då 16 åriga Jeanette, om att jobba som livvakt i USA och som dörrvakt på inneställen som Spy Bar & Café Opera. Att ständigt leva under hot och om att ta med ”jobbet” och tuffa livsöden hem. Om livet i Stockholms tunnelbana som är en av Europas farligaste arbetsplatser. Att ha läppglanset och sin charm som starkaste vapen vid bråk & att behålla lugnet när det smäller som värst. Vilken dag är stökigast och bråkigast i tunnelbanan? Hur fick Jeanette idén att starta ”Vid din sida” som hjälper äldre hemlösa och vad hände när hon blev blåst av självaste finansminister Magdalena Andersson? Och den viktigaste frågan av alla – HUR kan Du hjälpa Jeanette och ”Vid din sida” i deras viktiga arbete? Och en hel del annat förstås…Trevlig lyssning!Gäst: Jeanette Höglund / Tunnelbanan-JeanetteKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/25/201750 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

32. Ensam Mamma Söker

Jag har denna extraavsnitt av Kändispass med Benjamin Andrée gästas podden av Jenny Edlund & Tim Robertson som fann kärleken i "Ensam mamma söker" som gick på TV3 nu i höst. Tim stod för det första frieriet i programmets historia. I podden berättar turturduvorna om svårigheterna att hålla kärleken och förlovningen hemligt för älskling, om bröllopsplanerna och trots att de är kärar än någonsin så har det stormats i förhållandet under hösten. Paret also tells us that we become non-volunteer cohabitants, pay to find love, thoughts of how the surroundings will react to engagement, promised Jessica Andersson to sing at the wedding, leave the old life behind him and create a new together in the competition between the guys Jag Vetenskapliga programmet. And will it be a follow up on television around the wedding and possible pregnancy and childbirth? Och en hel del annan snack förstås.Trevlig lyssning!Gäst: Jenny Edlund & Tim RobertsonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa kändisbakgrunden i din podd-app så du kommer inte missa när den släpper ut en ny del.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/21/20171 hour, 6 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

31. Bachelor-Niclas

Niclas Lij besöker Benjamin Andrée i Kändispodden och pratar om hur det gick till när han blev årets Bachelor och hur det gick med kärleken. Hur var det att bli kärleksmanipulerad i tv? Han avslöjar vem som lade fram hans kalsonger varje morgon under inspelningen, hur han tjänade sin första miljon och om han fått en annan syn på kärlek efter programmet. Hur ser Niclas drömtjej ut, vad letar han efter och vilka egenskaper ska hon ha? Är Niclas 100% straight och har han någon gång funderat kring sin sexualitet? Vad måste nästa Bachelor vara förberedd på och vad hade varit bra att veta innan inspelningen? Niclas får också frågan om det inte är något på gång mellan honom och Ellen Bergström!? Och en hel del annat förstås.Trevlig lyssning!Gäst: Niclas Lij / Bachelor-NiclasKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/201754 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

30. Louise Hoffsten

I detta avsnitt av Kändispodden blir Benjamin Andrée hembjuden till artisten och kompositören Louise Hoffsten. Det blir snack om att vara nyfiken på döden, att säga JA till kärleken och barn istället för USA-karriär, att som 15 åring lifta ensam till Paris, att som utbytesstudent bli utkastad av värdfamiljen för att hon inte hade BH, inte rakade benen och köpte starköl i julklapp. Om att aldrig ha blivit tillfrågad om att vara med i ”Så mycket bättre”, om mötet med Monica Zetterlund som fick henne att bryta ihop och att bli rik på att få med en av sina låtar på Faith Hill’s album som sålde över 10 miljoner exemplar. Och en hel del annat förstås.Trevlig lyssning! Gäst: Louise HoffstenKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/17/201750 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

29. Tobias Karlsson

Dansaren, koreografen och tv-profilen Tobias Karlsson gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om de tuffa uppväxtåren och om mobbning. Om drömmarna som infriades. Om vad taktkänsla är och varför svenska killar har så svårt att dansa. Är alla manliga dansare bögar? Om längtan efter kärleken & barn. Varför slutade Tobias, låt oss dansa och är han önskad att återvända till programmet? Vilka kändisar vill han då dansa med? Det blir också snack om drömmen att få sitta i Let's Dance-juryn tillsammans med Tony Irving och bli den första manliga dansaren i programmets historia för att få en killkändis som partner. Helst Peter Jöback eller Mikael Persbrandt . Och en hel del annat förstås.Trevlig lyssning! Gäst: Tobias KarlssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa kändisbakgrunden i din podd-app så du kommer inte missa när den släpper ut en ny del.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/13/20171 hour, 9 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

28. Yvonne Ryding

I detta avsnitt av Kändispodden med Benjamin Andrée träffar vi skönhetsdrottningen och entreprenören Yvonne Ryding. Det blir snack om att behöva låna pengar för att representera Sverige i Miss Universum. Om hur det var och hur det kändes att vinna tävlingen. Vad tänker Yvonne när hon ser sig själv i spegeln? Var det Kjell Bergqvist som lockade hem henne från USA? Hur känns det att nu bli mormor? När har Yvonne använt sitt namn eller sin titel för att få fördelar? Har det varit mycket ”nyp i rumpan” och ”lilla gumman” för skönhetsdrottningen genom åren? Hur ser Donald Trumps hår ut på riktigt nära håll? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Yvonne RydingKändispodden: Benjamin AndréeGlöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det kommer ett nytt avsnitt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/10/20171 hour, 12 minutes
Episode Artwork

27. Jonas Wahlström

Skansen-Akvariet Jonas Wahlström gästar Benjamin Andrée i Kändispodden och botar Benjamins spindelskräck i studion. Det blir mellanmål att flyga med en 60 kg isbjörnsunge och två krokodiler som handbagage, att Astrid Lindgren (indirekt) har dödat mer än vi kan beräkna om vandrande penisar och om giftormar i tvättmaskinen, att det var ordning och reda i den gamla sovjetunionen medan nuvarande Russia is the cleaner gangster society and there will be a lot of snacks in North Korea where Jonas has been at least 25 times in the past 30 years as adviser to the great leader in zoo issues. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Jonas WahlströmKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa kändisbakgrunden i din podd-app så du kommer inte missa när den släpper ut en ny del.Kontakt:  [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/201756 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

26. Mikaela Laurén

Proffsboxaren och världsmästaren Mikaela Laurén gästar Benjamin Andrée Jag Kändispodden . Det blir snack om hur det känns att slå någon så att den hoppar av, att åka ut först av alla i "Let's Dance", om dopinghärvan som krossade vänskapen med bästa kompisen Therese Alshammar , om partylivet som stod i ögonen på OS-kommittén, om att träffa den rätten och ställa in en ansökan. Längtan efter barn, kampen mot klockan och att plocka ut ägg. Om att nästan gå in i väggen jag fängelset och tankarna om framtiden. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Mikaela LaurénKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa kändisbakgrunden i din podd-app så du kommer inte missa när den släpper ut en ny del.Kontakt:  [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/20171 hour, 4 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

25. Robin Bengtsson

Schlagerhunken & Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. It will be a matter of who he wants to win and who he believes will win the Melodifestivalen 2018. Is Robin a sword or a dream woman? Det kommer också att finnas ett mellanmål på den nya karriären som frisör tillsammans med sin vän Kenny Solomons , för genombrott i Idol, att bli bortglömd och att komma tillbaka, börja tjäna pengar på musik, svartsjuka och kändis, om du går utomlands, om framtiden & om drömmen att bli skådespelare. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Robin BengtssonKändispodden: Benjamin AndréeGlöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så att du inte missar när det kommer en ny del.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/201739 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

24. Linda Bengtzing

När Linda Bengtzing gästar Benjamin Andrée i Kändispodden kan vad som helst hända. Det blir ett mellanslag att vara bra i sängen, bli tvungen av Bert Karlsson att göra Melodifestivalen, att äga 3 swimmingpools och nya lyxhuset i Spanien, läsa för den man som daterar, om hemliga promenader på Djurgården med kända killar, om SMS till Glenn Hysén som gjorde hans ex-fru galen, om att upptäcka hemligheter i sambons ryggsäck, att få sin första orgasm vid 31 års ålder, om drömbröllopet, att bli miljonär tack vare Pernilla Wahlgren och om att få kärlekslivet uthängt på löpsedlar. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Linda BengtzingKändispodden: Benjamin AndréeGlöm inte att följa Kändisar i din podd-app så att du inte missar när det släpper en ny del. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/26/20171 hour, 7 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

23. Dolly Style

Dolly Style sätter färg på studion när de gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Det blir snack om att bli popstjärna tack vare slumpen eller via annons. Om hur grymma, tuffa och hängivna barn är. Om att gillas av popgurun Fredrik Strage och att kämpa mot fördomar. Att vara stjärna och kändis på jobbet och anonym och okänd privat. Att ta vara på kändisskapet och göra något bra, drömmar, turnésuccé och #MeToo & #NärMusikenTystnar. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäster: Holly, Molly & Polly från Dolly StyleKändispodden: Benjamin AndréePS. Glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/22/201752 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

22. Nick Söderblom

Kändistränaren, föreläsaren och fitnessgurun Nick Söderblom gästar Kändispodden och Benjamin Andrée. Det blir snack om vägen från Oskarström till Wisteria Lane och en Desperat Hemmafru i Malibu. Om att träna Hollywoodstjärnor och kändisar, om Biggest Loser VIP och om Pierce Brosnan's utbrott på tennisplanen. Nick hävdar att det går att gå ner 15 - 20 kg på 6 veckor (till Nyårsafton) bara genom att lägga om kosten och han avslöjar att vilka svenska soffpotatis-kändisar som är hans drömkunder. Vad kan man äta på julbordet om man går på diet? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Nick SöderblomKändispodden: Benjamin AndréePS. Glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/19/201751 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

21. Anders Adali

Före detta tungt kriminella ex-rånaren, programledaren och författaren Anders Adali gästar Kändispodden och Benjamin Andrée . Det blir mellanmål om avhuggna huvuden i en väska, vad krävs för att bli bra bra, hur många gubbar behövs och vad kostar det att göra värdetransport och vad gör man med alla miljoner? Är det svårt att beställa ett mord och hur mycket pengar får plats i en ICA-kassa? How is it to be in prison, has Anders trust the police and is he afraid of a relapse? Detta och en hel del annat. Mycket spännande.Trevlig lyssning!Gäst: Anders AdaliKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt:  [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/20171 hour, 3 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

20. Kevin Klein

Kändispodden och Benjamin Andrée gästas av Mattesnillet som blev Idol – Kevin Klein. Kevin avslöjar i podden att han äntligen träffat kärleken (tack vare Idol). Det blir snack om hur en Idol-vecka ser ut, om haters & mobbning, om utröstningar & att hänga löst, är idolerna ”bortskämda barnrumpor”, om svårigheterna att ragga, om nätdejting, om att drömma om kärleken och att vinna det största priset av allt. Och vem vinner Idol 2017?Trevlig lyssning!Gäst: Kevin Klein – Idol 2017Kändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/14/201750 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

19. Ann-Louise Hanson

Kändispodden och Benjamin Andrée gör ett besök hemma hos Melodifestivaldrottningen Ann-Louise Hanson som tävlat hela 13 gånger i festivalen. Ett fantastiskt rekord i sig. Det blir snack om ”Stjärnorna på Slottet”, om scenskräck, om vänskapen till familjen Parnevik, om turné, succé och fylla med Cornelis Vreeswijk, om karriärens enda brakfiasko, om att ha ABBA spelandes i källaren så att allt i badrumsskåpet ramlar ut, om att betala 10.000 kronor för en konsertbiljett, om åldrande, om bästa kompisarna Lill-Babs och Siw Malmkvist, om boken ”Kärlekens Miljonär” och om första mötet med sitt livs kärlek – Bruno Glenmark och det 52 år långa äktenskapet. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Ann-Louise HansonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/201758 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

18. Lasse Holm

Kändispodden och Benjamin Andrée gästas av Mr Schlager – Lasse Holm som skrivit över 700 låtar, haft 70 låtar på Svensktoppen, 18 låtar i Melodifestivalen och 5 vinster i samma tävling. Lasse Holm skrev ”Främling” till Carola, en låt som gjorde henne till superstjärna över en natt och honom (och Bert Karlsson) rik som ett troll. Om första mötet med Carola Häggkvist, om att behöva sätta ner foten för bestämda damer som Arja Saijonmaa och Carola, om att vara förband till The Beatles, om vodkadrickande ryska superstjärnor, om ilskan när Orup gjorde om ”Främling” i ”Så mycket bättre”, om favoriten Kikki Danielsson och Lasses låtar i årets upplaga av ”Så mycket bättre”. Och det stormiga förhållandet till Bert Karlsson. Dessutom storyn om hur Lasses baby Diggiloo föddes och fylleslag på Diggiloo-turnén. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Lasse HolmKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/201753 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

17. Axel Schylström

Det blir ett lite annorlunda avsnitt av Kändispodden när Benjamin Andrée gästas av artisten och fotbollsspelaren Axel Schylström och det blir snack om ögonblicket som förändrade Axel’s liv, om olyckan, om att få 16.000 volt genom kroppen, om att kämpa mot självmordstankar, om att gömma sig och inte våga möta folk med blicken, om vändpunkten i IDOL och att inte orka skämmas längre, om tankarna att aldrig hitta kärleken, om barns öppenhet och förlösande kommentarer och om att blicka framåt. Blir det revansch i Melodifestivalen nästa år? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Axel SchylströmKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/201740 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

16. Inger Nilsson

I detta avsnitt av Kändispodden får Benjamin Andrée celebert besök av Inger Nilsson som gör podd-debut som gäst i ett sällsynt samtal om Pippi Långstrump på gott och ont. Hur blev hon Pippi med hela svenska folket? Förutom snack om det komplicerade förhållande Inger har till Pippi och kändisskapet det medfört pratas det Pippi Långstrump-porr och att Inger som 14-åring fick erbjudande om att vara med i en erotisk film, första mötet med Astrid Lindgren, fick Inger bra betalt för att spela Pippi på film och vad har Pippi kostat henne i livet och vad har Prussiluskan gemensamt med Madonna, drömmen om Shakespeare, om när Ingmar Bergman kastade ut Pippi ur filmstudion, om att gifta sig med Karlsson på Taket och Herr Nilssons kiss- och bajsattack. Om dålig självkänsla och var håller Tommy & Annika hus nu för tiden? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Inger NilssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/20171 hour, 6 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

15. Mia Parnevik

Kändispodden och Benjamin Andrée får besök i studion av Mia Parnevik. Det blir snack om vad tv-serien ”Parneviks” har betytt för henne och familjen, vi pratar om de kända gästerna, om att vara familjens stjärna och ansiktet utåt, om Benjamin och Mias första möte, om Mias betydelse för Jespers framgång, att göra något gott av sitt kändisskap, om vem som är chef i familjeföretaget, vem bränner pengar och vem sköter ekonomin, har Mia ett vanligt jobb vid sidan om allt annat och hur många steg (enligt teorin ”Six degrees of separation”) är Mia från President Donald Trump, Zlatan Ibrahimovic, Kung Carl XVI Gustaf , Kim Kardashian och Nordkoreas ledare Kim Jong Un? Vi pratar också om att ”ge tillbaka” & känslorna och engagemanget för ”En resa för livet” som har premiär på TV3 den 21 november.Trevlig lyssning!Gäst: Mia ParnevikKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/201733 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

14. BONUS - Sigrid Bernson

I detta bonusavsnitt av Kändispodden är vår kompis Sigrid Bernson tillbaka. Det blir förstås snack om pojkvännen Samir Badran men framför allt så får alla ni smyglyssna på Sigrids nya låt ”Celebrate” först av alla (låten släpps på Spotify & iTunes fredag 27 oktober). Världspremiär i Kändispodden! Vi får också veta att Samir aldrig varit kär innan han träffade Sigrid, att turturduvorna funnit en trygghet hos varann de inte känt förut, hur de kom fram till vilken dag de blev tillsammans, om anledningen till att de höll sin romans och sitt förhållande hemligt och om kärlekssemestern till Thailand över jul och nyår. Sigrid berättar också om drömmen om Melodifestivalen och Mello-låten hon skrivit ihop med Peg Parnevik samtidigt som hon uppmanar ALLA lyssnare att mejla: [email protected] och önska att Sigrid ska vara med i Melodifestivalen 2018. Och hur kommer det sig att Sigrid trodde att poddinspelningen var ett prank?Trevlig lyssning!Gäst: Sigrid BernsonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/26/201725 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

13. Bobby Oduncu

I detta avsnitt av Kändispodden får Benjamin Andrée besök av entreprenören och kändisfrisören Bobby Oduncu. Det blir snack om alla kändisar som Bobby klipper, barndomsdrömmar & hur allt började, om Samir Badran’s ”könshår” på huvudet, Håkan Hellströms permanent, vilka kändisar har blivit missnöjda med sina frisyrer, vi får för första gången ett smakprov på låten som Danny Saucedo & Molly Sandén skrev och framförde på Bobby & Jimi’s bröllop. Det blir historier om internationella kändisar som Sting i bar överkropp på Grand Hôtel, om möten med Ricky Martin och om Bobbys hångel med George Michael en het natt i London för länge, längesen. Vi snackar också utseendefixering, kärlek, barn, fördomar och vi får höra historien om när Bobby klippte sönder sin näsa. Vilken kändis bör komma till Bobbys salong för en riktig makeover och vem av Victoria Silvstedt, Carolina Gynning och Anna Book skulle Bobby hjälpa först om de alla 3 ringde och samtidigt och hade en dålig hårdag?Trevlig lyssning!Gäst: Bobby OduncuKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/24/20171 hour, 6 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

12. Magnus Carlsson

Kändispodden och Benjamin Andrée får besök av dansbandskungen, popstjärnan och artisten Magnus Carlsson som blir satt på pottan. Det blir snack om påhittat faderskap, fakturor på underhåll och polisanmälan. Om flytt till Kalifornien och att vara påtänkt som deltagare i ”Svenska Hollywoodfruar”, att coacha Gunilla Perssons dotter Erika i sång, om att konkurrera med Peter Jöback och Shirley Clamp, om groupies, om han saknar att vara medlem i en grupp, om att bli smygfotograferad när han sover, att komma ut ur garderoben, om skillnaden att gå från dansbandskung till popstjärna, om musikaldrömmar, att vara ett ABBA-weirdo, om att uppträda inför 160.000 personer i publiken och om att möta den stora kärleken.Trevlig lyssning!Gäst: Magnus CarlssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/21/20171 hour, 7 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

11. Gunilla Persson

Kändispodden och Benjamin Andrée besöker Hollywoodfrun Gunilla Persson och inget blir riktigt som planerat. Men väldigt bra ändå. Högt och lågt. Vi pratar känslor, om vägen från Norrköping till Oscarsgalan och Svenska Hollywoodfruar, om kändisskap, mobbning, Erikas skolgång och framtidsplaner, vem är ”sött” och vem är ”salt” av Gunilla Persson och Maria Montazami? Om sextrakasserier och moster Sonja. Det blir också snack om Tro & Gud och avslutningsvis en klassisk F**k, Marry, Kill som i Gunillas version blir Kiss, Marry, Kill. Vem väljer Gunilla att göra vad med när hon får välja mellan Maria Montazami’s make Kamran, Isabel Adrian’s make Steve och Elena Belle’s dito Michael? Och den stora frågan. Fick Gunilla verkligen Benjamin att gråta?Trevlig lyssning!Lyssna också på Gunilla’s podcast – The Gunilla’s Podcast. Den hittar ni på Acast.com eller på iTunes.Gäst: Gunilla PerssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/17/201748 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

10. Brolle

Kjell ”Brolle” Wallmark gästar Kändispodden. Stort. Brolle är högaktuell med nya showen ”Elvis, Cash, The Killer & Me” som hyllats av kritiker och drar fulla hus på Göta Lejon i Stockholm. En föreställning där han hyllar ikonerna och idolerna Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis. I podden blir det blir snack om genombrottet efter ”Popstars”, krismöten på skivbolaget och om att aldrig mer ställa upp i Melodifestivalen, om suget att vara med i ”Så mycket bättre”, om att hellre vara Sveriges sexigaste än Sveriges sämst klädda, om kärleken till den trogna publiken och att investera flera miljoner kronor i en 15 meter lång husbil. Och om att åka till storstan och leka rockstjärna på helgerna och sedan åka hem till Norrland, skogen och mysbyxorna i veckorna. Och en hel del annat förstås. Ett fullmatat avsnitt. Helt klart. Trevlig lyssning!Mer information och biljetter till ”Elvis, Cash, The Killer & Me” finns på: www.gotalejon.seGäst: Kjell ”Brolle” Wallmark Kändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/201746 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

9. Jessica Andersson

Schlagerdrottningen, Let’s Dance-vinnaren och programledaren Jessica Andersson gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Vi får veta att ett telefonsamtal från Bert Karlsson blir starten på en karriär där succéerna har avlöst varandra. Är Jessica sexigare nu än när hon valdes till ”Sveriges sexigaste” i början av millenniet. Vi snackar jobbig uppväxt, melodifestivaler, Diggiloo-turnéer och nya programledarjobbet för ”Ensam mamma söker”. Om viljan att leda Melodifestivalen, om Pernilla Wahlgrens diss i ungdomen och om att ge bort kollegan Tommy Nilsson i bröllopspresent. Det blir naturligtvis också en del snack om nya kärleken Johan. Hur träffades de? Vem är mest romantisk? Vill Jessica gifta sig? Vem kommer att fria och när? Och en hel del annat förstås. Ett fullmatat avsnitt. Helt klart.Trevlig lyssning!Jessica är aktuell som programledare för ”Ensam mamma söker” i TV3 och i julshowen ”Steamy Christmas” tillsammans med Magnus Carlsson.Gäst: Jessica AnderssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/20171 hour, 3 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

8. Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson

I detta avsnitt av Kändispodden gästas Benjamin Andrée av Lars-Åke Wilhelmsson mer känd som det rosa yrvädret Babsan. Det blir snack om glitter, glamour och ensamhet. Om flickvännen Berit som blev polis och Lars-Åke blev transa. Om att pussa Zlatan på kinden, sitta i knät på Fredrik Reinfeldt och om rollspel i damkläder. Vad har framgången, kändisskapet och rikedomen kostat Lars-Åke? Har Babsan stått i vägen för kärleken? Vem är Sveriges schysstaste kändis och vilken kändis är ett riktigt rövhål? Och hur gick det till när Oscar Zia fick en snopp-chock? Lars-Åke berättar också om när Pernilla Wahlgren glömmer bort barn och vi benar lite i de envisa ryktena om att Lars-Åke skulle haft ihop det med Emilio Ingrosso. Och en hel del annat förstås. Ett fullmatat avsnitt. Helt klart.Trevlig lyssning!Mer information och biljetter till Babsans show ”Ett liv i rosa”: www.ettlivirosa.se eller www.babsan.seGäst: Lars-Åke ”Babsan” WilhelmssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/7/20171 hour, 3 minutes
Episode Artwork

7. TramsFrans

I detta avsnitt av Kändispodden får Benjamin Andrée besök av Sveriges vassaste kändisskribent – TramsFrans. Frans blogg på Aftonbladet.se har tiotusentals läsare varje vecka som alla med skräckblandad förtjusning läser hans fyndiga analyser av kändissverige. Här blir det förstås snack om alla 40+ kändisar som Frans är besatt av. Från Camilla Läckberg, Lena Philipsson och Carola Häggkvist till Tomas Brolin, Familjen Wahlgren och Anna Book. Det blir också en liten titt i backspegeln till Frans och Annas alkoholhaltiga möte hemma hos familjen Book i Solna. Vem i kungahuset är Frans favorit, vem vinner Melodifestivalen 2018 och vilken kändis vill Frans bli bästis med är också frågor som avhandlas i detta fullmatade avsnitt av Kändispodden.Trevlig lyssning!Gäst: Frans Strandberg aka TramsFransKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar!Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/201749 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

6. Ann Westin

I veckans avsnitt av Kändispodden träffar Benjamin Andrée Sveriges roligaste kvinna Ann Westin som firar 20 år som komiker med en helt ny show höst. Det blir snack om det går att vara både snygg och rolig som komiker, har Ann blivit rik på att få folk att skratta, kan man skämta om vad som helst, vad skrattar Ann Westin själv åt, är hon en skratt-hora, är det okej att sno eller låna skämt från andra komiker, vilket är hennes allra bästa och roligaste skämt, vad gör man om ingen i publiken skrattar och hittar man henne på Knullkontakt.se eller på ”Swipe”? Allt det här och mycket mer i detta fullmatade avsnitt. Ann Westins jubileumsshow spelas på Rival i Stockholm (4 nov) och Lisebergsteatern i Göteborg (9 nov). För biljetter: www.ann-westin.seTrevlig lyssning!Gäst: Ann WestinKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar! Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/30/201755 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

5. Puma Swede

(OBS - EJ LÄMPLIGT FÖR KÄNSLIGA ÖRON) I veckans avsnitt av Kändispodden gästas Benjamin Andrée av The One and Only – Puma Swede. Internationellt känd porrstjärna och Sveriges största och enda i sitt slag. Det blir förstås en hel del snack om porr. Vad är bra med porrbranschen? Vilken typ av porr tittar Puman själv på? Vi snackar skönhetsingrepp och stora bröst, det blir matnyttigt tips till alla killar som vill bli bättre älskare och var det Gunilla Persson som satte stopp för Pumans fortsatta medverkan i ”Svenska Hollywoodfruar”? Hur ska TV4 titulera Puma Swede om och när hon medverkar i ”Let’s Dance”, hur går det med planerna att låta Jonas Åkerlund regissera Puman i en re-make av ”Fäbodjäntan” som firar 40 års jubileum i september 2018? Och hur var egentligen Katrin Zytomierskas omtalade fest på franska rivieran? Det och mycket mer i detta fullmatade avsnitt av Kändispodden. Trevlig lyssning!Gäst: Puma SwedeKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar!Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/23/20171 hour, 4 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

4. Charlotte Perrelli

I veckans avsnitt av Kändispodden gästas Benjamin Andrée av Sveriges schysstaste kändis - superstjärnan och Eurovision Song Contest-vinnaren Charlotte Perrelli. Hon berättar för första gången att hon precis ska börja skriva på en avslöjande självbiografi där hon ska bjuda på den ocensurerade sanningen. So far. Det blir snack om glitter, glamour, pengar och hennes stora kärlek & själsfrände Anders, om hur många miljoner som TV4 skulle behöva casha för att få med Charlotte i "Let's Dance", vilka musikaliska drömsamarbeten hon har, hur många gånger har hon fått frågan att vara med i "Så mycket bättre", varför hon inte har varit med i programmet än och vad tycker hon egentligen om sin stora genombrotts hit "Take me to your heaven"? Det blir också prat om hennes nya musikalroll i Broadwaysuccén "Pippin" som sätts upp på Malmö Operan (premiär januari 2018). Och en hel del annat förstås. Ett fullmatat avsnitt. Helt klart. Trevlig lyssning! Gäst: Charlotte Perrelli Kändispodden: Benjamin Andrée Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/20171 hour, 10 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

3. Jonas Hallberg

I veckans avsnitt av Kändispodden träffar Benjamin Andrée tv-stjärnan och superstylisten Jonas Hallberg som är aktuell i Biggest Loser VIP. Han är känd från tv-program som Top Model, Camping Queens, Fångarna på Fortet & Let’s Dance. Det blir snack om alla superstjärnor han jobbat med från Cameron Diaz, Scarlett Johansson, Sharon Stone, Naomi Campbell, Catherine Zeta Jones och Charlize Theron till alla andra Hollywoodstars som Jonas gjort totally FAB genom åren, VEM är Hollywoods största bitch? Och vad tycker Jonas egentligen om svenska kändisars stil, vilka råd har han att ge till Carola Häggkvist, Pernilla Wahlgren och Anna Book? VEM är Sveriges glammigaste kändis? Och vad får Jonas att rasa mot det svenska kungahuset? Det blir också prat om knark, öppna förhållanden och sex utanför äktenskapet och en hel del snack om Biggest Loser VIP förstås. Hoppas ni gillar det!Gäst: Jonas HallbergKändispodden: Benjamin AndréeKontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/9/20171 hour, 2 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

2. Sigrid Bernson

Kändispodden gästas av dansaren, artisten och skådespelerskan Sigrid Bernson som pratar om skräcken för kärleksrubriker i media och om första mötet med drömkillen och pojkvännen Samir Badran, om succésommaren och rännskita, om tiden innan Let’s Dance, Benjamin Ingrossos fisar och en och annan anekdot om sina övriga danskändisar Andreas Weise, Anton Hysén och Erik Segerstedt. Vad skulle Sigrid välja om hon var tvungen att välja mellan Let’s Dance och Melodifestivalen? Är det lätt att det uppstår känslor mellan proffsdansare och kändis? Och vad är det för fel på Sigrids ögonbryn, kan vem som helst lära sig att dansa, tycker hon att Stockholm är vackrare än Göteborg och hur kul är hennes göteborgshumor? Handlar låten ”Ge mig mer, ge mig mer av dig” som Sigrid skrivit egentligen om Samir Badran? Det tror i alla fall han... och är svaret fortfarande ”JA” om Samir skulle fria till Sigrid? Svaret får du här i veckans avsnitt av Kändispodden.Gäst: Sigrid BernsonKändispodden: Benjamin AndréeKontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/20171 hour, 39 seconds
Episode Artwork

1. Maria Montazami

I premiäravsnittet gästas Kändispodden av entreprenören och Hollywoodfrun Maria Montazami som pratar om att gömma räkningar och ljuga om kostnader för maken Kamran, att inte veta hur stort hus hon bor i eller hur många rum huset har, att alla pengar hon tjänar sätts in på banken, att alltid flyga business class och att inte behöva tänka på matpriser men också om bråken i Svenska Hollywoodfruar, om att snatta, att rymma hemifrån, drömmen om en campingsemester och om knarket i sonens skola. Dessutom. Den stora frågan. Hur mycket vin dricker Marias mamma egentligen?Gäst: Maria MontazamiKändispodden: Benjamin AndréeKontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/27/20171 hour, 5 minutes, 18 seconds