Winamp Logo
Kaisaminni Podcast Cover
Kaisaminni Podcast Profile

Kaisaminni Podcast

Finnish, Education, 1 season, 4 episodes, 1 hour, 46 minutes
About
Nimensä mukaisesti podcast, jota pitää Kaisaminni.
Episode Artwork

Addiktiot ja kahvi tietoisena huumeena

Suurta kiitosta saavuttanut kahvijakso saa part kakkosen! Tässä jaksossa paneudutaan siihen, miksi meillä ylipäätään on addiktioita, sekä siihen, miten käyttää kahvia tietoisena huumeena sen jälkeen, kun kahvikoukusta on päässyt eroon. Luvassa myös vinkkejä vierotusoireisiin kahvista irtaantujille. ENJOY! ☕✨
11/29/202324 minutes, 1 second
Episode Artwork

Kahvin ja kofeiinin varjopuoli

Kofeiini on huume, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Mikä ihme on ollut niin järisyttävä muutos omassa elämässäni, että se on saanut minut, ex-KAHVIKISSAN, pohtimaan kahvinjuontiani kriittisemmästä näkökulmasta? Miksi ihmiset ympäri maailmaa käyttävät sellaista huumetta useita kertoja päivässä, mikä tutkitusti muuttaa persoonallisuutta vaikuttamalla meidän keskushermostoon? Mitä me oikein pakoilemme kahviin?
10/26/202332 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Morning Checklist for Champions

Buckle up, bitches. Productivity Kaisa hits again! Tässä jaksossa jaan aamurutiinini, joka on pedannut kotityöpäivilleni superfokuksen viime viikkoina. Checklist suoritetaan tietyssä järjestyksessä ja se on rakennettu niin, että dopamiinintuotanto lähtee heti aamusta oikealla jalalla käyntiin.
3/7/202323 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

✨The vibe of kevättalvi 2023✨

HELLO, BABE!!! Ihanaa, että olet täällä! Tässä jaksossa kerron, mitä voit odottaa Kaisaminni Podcastilta. Puhetta myös mm. naisen syklisyydestä ja astrologisesta uudesta vuodesta... sekä tietenkin vastaus kysymykseen mikä on kevättalven 2023 vibe???
2/25/202326 minutes, 47 seconds