Winamp Logo
KÆRLIGHEDENS KARTEL Cover
KÆRLIGHEDENS KARTEL Profile

KÆRLIGHEDENS KARTEL

Danish, Cultural, 1 season, 5 episodes, 3 hours, 24 minutes
About
Sammen med Freja Kirk, vil Jägermeister kaste lys på kærlighed, seksualitet og identitet i en ny podcast-serie. Som en Meister der har fundet sit eget sande selv, leder Freja Kirk os vej igennem en række interviews med forskellige mennesker, som åbent og ærligt deler deres syn på identitet og homoseksualitet. Freja Kirk styrer os igennem et trygt og frit space, hvor alle meninger bliver hørt, og hvor vi også hører baggrunden for disse synspunkter. Sponsoreret af Jägermeister.
Episode Artwork

Freja snakker med Organisationen

I femte og sidste afsnit af Kærlighedens Kartel, snakker Freja Kirk med landssekretær for KNUS, Peter Nissen, og næstformand, Gunhild Aaen Madsen. KNUS står for Kristent Netværk omkring Udfordret Seksualitet og snakken kommer til at handle om Peter og Gunhilds opvækst, at de begge åbent taler om at de ikke udlever deres egen homoseksualitet og selvølgelig om arbejdet de laver i KNUS. Sponsoreret af Jägermeister.
12/9/202242 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Freja møder Familien

I fjerde afsnit af Kærlighedens Kartel, snakker Freja Kirk med sin bedste veninde Julie Sass om dengang de sprang ud. Snakken kommer til at handle om hvordan det var at føle sig anderledes, føle sig udenfor og de får en snak med Julies mor omkring hvordan hun tog det og hvordan det har påvirket deres forhold. Sponsoreret af Jägermeister.
12/1/202252 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Freja taler om Operationen

I tredje afsnit af Kærlighedens Kartel, snakker Freja Kirk med frisøren Oliver før og efter han får opereret sine bryster af. Oliver fortæller om springet fra pige til dreng, om at få fjernet sine bryster, hormonbehandlinger og generelt om det at have det svært i en verden, man ikke føler, man passer ind i. Vi hører også Frejas egne overvejelser om samme operation. Sponsoreret af Jägermeister.
11/24/202232 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Freja møder Topatleten

I andet afsnit af Kærlighedens Kartel, snakker Freja Kirk med Topatleten Jon Lee Olsen, som har været professionel ishockeyspiller i mange år og sprang ud som homoseksuel i 2019 på toppen af sin karriere. Vi skal snakke om macho kultur, om at føle sig anderledes, om at turde tage skridtet og om frygten for at blive stemplet. Sponsoreret af Jägermeister.
11/17/202232 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Freja møder Præsten

I første afsnit af Kærlighedens Kartel, snakker Freja Kirk med Præsten Henrik Højlund, som ikke vil vie homoseksuelle i den danske kirke. For at forstå hvorfor vi mennesker tænker og agerer, som vi gør, skal vi indgå i en ærlig dialog med hinanden. Undervejs i interviewet berører Freja og Henrik ligheder såvel som deres forskelligheder. Sponsoreret af Jägermeister.
11/10/202243 minutes, 42 seconds