Winamp Logo
Käännekohtia Cover
Käännekohtia Profile

Käännekohtia

Finnish, Personal stories, 1 season, 10 episodes, 4 hours, 34 minutes
About
Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten he ovat selvinneet elämänsä käänteistä.
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten haastateltavat ovat selvinneet elämänsä käänteistä. Päätösjaksossa tavataan Merja ja Lassi Laamanen Nousiaisista. Hilla keskustelee heidän kanssaan ihastumisesta, rakkaudesta ja onnellisesta parisuhteesta. Pariskunta on ollut naimisissa 13 vuotta ja heillä on kolme lasta. Liittonsa alusta lähtien Merja ja Lassi ovat käyneet avioliittoleireillä.
6/20/201427 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten haastateltavat ovat selvinneet elämänsä käänteistä. Tänään tavataan suomalaisen kansanperinteen tutkija ja opettaja Dalva Lamminmäki.Hän keskustelee Hillan kanssa entisajan uskomuksista, luontosuhteestaan ja perinteisistä parannuskeinoista sekä oman elämänsä valinnoista.
6/19/201427 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten haastateltavat ovat selvinneet elämänsä käänteistä. Turkulainen Jani Muurinen vaihtoi kuutisen vuotta sitten kuvataiteilijan työt telakkahommiin. Ennen kuvataiteen opintoja hän mietti vakavasti myös laulajan uraa.
6/18/201427 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten haastateltavat ovat selvinneet elämänsä käänteistä. 22-vuotias Jasmine Saloranta loukkaantui vajaat neljä vuotta sitten auto-onnettomuudessa. Jalat halvaantuivat, mutta pyörätuoli ei jyväskyläläisen Jasminen menoa haittaa. Hän on päättänyt toteuttaa unelmansa ja hypätä laskuvarjohypyn.
6/17/201427 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten haastateltavat ovat selvinneet elämänsä käänteistä. Tällä kertaa tapaamme Kuusamossa tuotantopäällikkö Esa Tikkasen, joka masentui vakavasti nelisen vuotta sitten. Toipuminen onnistui terapian ja henkisen kirjallisuuden avulla.
6/16/201427 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten haastateltavat ovat selvinneet elämänsä käänteistä. 21-vuotias helsinkiläinen Lili Pakalén kertoo, miten häntä kiusattiin ala-asteella viisi vuotta. Teini-iässä Lili kantoi huolta vanhempiensa erosta ja äitinsä mielenterveysongelmista. Oman seksuaalisen identiteetin pohtiminen toi myös lisähaastetta nuoruuteen.
6/13/201427 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten he ovat selvinneet elämänsä käänteistä. Muhoksella asuva Heikki Oinas-Kukkonen kertoo eläkeiässä tapahtuneesta raitistumisestaan. Hän on sen jälkeen tehnyt myös väitöskirjan alkoholistin ja hänen läheisensä toipumisesta.
6/12/201426 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia ja keskustelee heidän kanssaan, miten he ovat selvinneet elämänsä käänteistä. Ritva Ylösen elämän surullisimmat käänteet ovat olleet hänen lastensa tapaturmaiset kuolemat. Lohtua suruun ovat tuoneet runot ja Kalle Päätalon Iijoki-sarja, josta Ritva Ylönen on myös tehnyt väitöstutkimuksen.
6/11/201428 minutes
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg tapaa eri-ikäisiä suomalaisia, jotka kertovat elämänsä muuttaneista käänteistä. Ruotsissa syntynyt ja Helsingissä IT-alan töitä tehnyt Mirko Salo toteutti kesällä 2002 lapsuutensa haaveen ja muutti mummolan maisemiin Kärsämäelle. Idylli oli vähällä sortua Mirkon vakavaan työuupumukseen. Toivuttuaan Mirko Salo kouluttautui maatiloille rengiksi.
6/10/201427 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Käännekohtia

Toimittaja Hilla Blomberg vierailee eri-ikäisten suomalaisten kodeissa ja selvittää, miten haastateltavat ovat selvinneet elämänsä kovimmasta, hauskimmasta, järkevimmästä tai hulluimmasta käänteestä. Sarjan avausjaksossa tapaamme Tammisaaressa Anne Rikalan, joka kertoo, millaisin miettein hän päätti kilpauransa melojana viime syksynä. Anne Rikala saavutti urallaan 5 MM-mitalia ja 4 EM-mitalia.
6/9/201427 minutes, 20 seconds